Liverbirds Solør åpnet av United-ordfører

Solør er den ferskeste av Liverbirdsklubbene. Lørdag ble lokalene åpnet av Åsnes-ordfører Ørjan Bue, som i tillegg er Manchester United supporter (!)

17. aug 2016 kl 12.56 Tore Hansen

Den sporty ordføreren sier muntert til iSolor.no at dette nok er litt i grenseland. Etter et kompromiss ble det funnet frem en rød drakt fra et lokalt lag, Kjellmyra, hvor Bue selv har spilt, som bekledning for dagen.

Ordføreren er ikke tvil om at Liverbirds Solør kan bidra med noe positivt i kommunen. En slik samlingsplass kan blant annet få mange ut av sofaen hjemme og heller dra til en lokal samlingsplass for likesinnede.

FULL JUBEL:
FULL JUBEL:  Perfekt start, med 4-3 på bortebane i ligaåpningen.

Liverbirds Solør har 350-400 medlemmer og leder Stian Lauten takket ordføreren for at ville stå for åpningen og understreket også viktigheten av å ha et sted hvor røde i distriktet kan samles.

- Vi er veldig stolte over lokalene vi har fått til, og her har vi alle fasiliteter. Styret og de andre medlemmene i klubben har gjort en kjempejobb, sier han til lokalavisen.

LES OGSÅ: Liverbirds Solør

- I disse dager har også prisene blitt økt for å se Premier League kamper. Da passet det perfekt at vi kunne få til denne samlingsplassen nå, sier Stian og håper alle Liverpoolsupportere i distriktet finner veien til.

Det er bare å ønske Solør og andre klubber i landet lykke til med sesongen.

LIVERPOOL-KAKE
LIVERPOOL-KAKE  Gode, røde kaker hører med når en ny klubb åpnes!

Har du innspill til journalisten?
[email protected]