Norges største Liverpoolkonto på Instagram?Marius og Kristoffer følger de røde via Insta

Når til og med Mario Balotelli gir deg en like har du en konto som blir lagt merke til. To unge tenårigs-brødre fra Farsund driver det som trolig er Norges største Instagram-konto for de røde.

21. jun 2016 kl 21.18 Tore Hansen

Marius (13) og Kristoffer (15) Kjørrefjord gliser bredt når de forteller om meldingen de sendte Instagram-kongen Balotelli etter ankomst Anfield.

- Ok, han lyktes ikke for oss, men det var mye ståhei rundt signeringen, forteller Marius og gliser bredt. – Jeg husker jeg satt bakerst i klasserommet og fulgte utviklingen via Liverpool.no da signeringen ble bekreftet. Da kom mobilen raskt opp og Instagram-kontoen «liverpoolsfanpage» fikk en ny oppdatering.

- Det er sjeldent vi oppdaterer fra klasserommet, skyter storebror Kristoffer unnskyldende inn. - Men vi følger klubben tett og ønsker å gi våre mer enn 24.000 følgere fra hele verden raske nyheter når det skjer noe viktig.

24.000 PÅ INSTAGRAM:
24.000 PÅ INSTAGRAM:  Brødrene Kristoffer (t.v) og Marius har følgere fra hele verden og oppdaterer alt som skjer på Anfield via Insta.

Startet for å ha det gøy

Hvorfor startet dere kontoen?

- Vi hadde private kontoer sier Kristoffer, og hadde mye Liverpool der. Han forsetter: - Men for litt over to år siden startet vi altså «liverpoolsfanpage». Mest for gøy og vi holdt det helt for oss selv inntil vi hadde et par tusen følgere. Flere av kompisene våre fulgte oss uten at de visste at det var vi som oppdaterte kontoen, he-he.

- Vi fikk drahjelp av et par engelske kontoer. Der fikk vi god hjelp og tips og støttet hverandre der vi kunne. Vi skjønte raskt at vi måtte oppdatere på engelsk for å få nå bredere ut. Begge brødrene til Raheem Sterling følger oss.

Følger Liverpool året rundt

Brødrene må være oppdatert på Liverpool og følger alt som skjer på Anfield hver eneste dag året rundt. – Vi forsøker alltid å være seriøse, sier Marius, og legger ikke ut hva som helst. For å bygge opp en stor konto er det viktig og ikke spamme og tenke litt på hva man legger ut. Vi svarer også på alle spørsmålene som kommer til oss.

Har dere måtte slette noen av postene dere?
- Vel, sier Marius og ler, det har skjedd, men ikke ofte. Det var vel en eller to om Manchester United som vi fjernet. Drittslenging om andre klubber er heller ikke så lurt hvis du ønsker å bygge opp en bra konto.

Vi stod på toppen av en søppelkasse på Melwood og tok bilder av treningen. Plutselig kom en gutt og spurte om vi nettopp hadde lagt ut bilder på Instagram?Kristoffer

Hva er det beste dere har lagt ut?
- Nja, jeg tror det var en om Steven Gerrard, sier Kristoffer. Den fikk nesten 2000 likes. Alt av rykter går bra. Vi har vært i Liverpool to ganger og den ene av dem var vi på Melwood. Vi stod på toppen av en søppelkasse og tok bilder av treningen over muren. Jeg posted et par av bildene og plutselig kommer en gutt som også var der den dagen og spurte om det var vi som nettopp hadde lagt ut bilde på Instagram? Han fulgte kontoen vår. Det var ganske artig.

Tar over supporterklubbens konto

Om et par uker skal Marius og Kristoffer være redaktører for supporterklubben konto LFCSCN for en dag - følge med på liverpoolsfanpage inntil videre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]