Tommel opp for nye Main Stand

Formann i supporterklubben Pål Christian Møller har testet supporterklubbens seter og lounge-tilbud på nye Main Stand og gir tommel opp etter tidenes første kamp på ny tribune.

15. sep 2016 kl 08.30 Ragnhild Lund Ansnes

Det er alltid spenning knytta til første dag i et nytt stort tribuneanlegg der tusenvis av besøkende skal finne fram, spise, drikke, mingle og viktigst av alt: Se fotballkamp. Derfor var mange i Liverpool FC spente på hvordan dette ville gå foran den første ildprøven.

Pål Christian Møller og André Øien var reiseledere for medlemsturen vår over denne første hjemmekampen for både nye Main Stand og sesongen.

– Dette er de beste setene jeg noen gang har hatt på Anfield!Pål Christian Møller

Møller, som stifta supporterklubben for 36 år siden sammen med Torbjørn Flatin, reiser fortsatt årlig over som reiseleder for supporterklubben, og han var svært begeistret for de nye setene som supporterklubben nå disponerer gjennom Anfield Beat-loungen:

GOD  UTSIKT
GOD UTSIKT  Utsikten fra supporterklubbens nye seter på Main Stand (Anfield Beat Lounge) er meget bra.

– Dette er de beste setene jeg noen gang har hatt på Anfield!

Det sier jo sitt, for Møller har sett rundt 130 kamper på Anfield.

– Utsikten til banen var utrolig bra. Dessuten var det myke, gode skinnseter og god beinplass. Tribunen var også bygd såpass bratt at ingen sperra sikten på radene foran. Dessuten satt vi foran den nye loungen til Daniel Sturridge, der hans familie var samla.

Rulletrapp

Supporterklubbens formann innrømmer likevel at det føltes rart å bli transportert opp til loungen og sin plass på tribunen med rulletrapp.

– Det føles unaturlig på gode, gamle Anfield.

Men han roser logistikken for de drøye 300 som disponerer The Anfield Beat lounge:

– Det var imponerende. Hyggelig atmosfære, alt fløyt greit. Ingen køer. Det var god service med bordservering, og i pausen sto gratis drikke klar på bordet da vi kom inn.

Dessuten kom den mestvinnende Liverpool-legenden, Phil Neal, innom og snakket før kampen. Og for Møller sin del, satte det en ekstra spiss på opplevelsen at tippekamp-ikonet Arne Scheie var i samme lounge sammen med tidligere NRK-kolleger.

- Alle jeg har snakket med, som også opplevde kampen med Anfield Beat-pakke på den nye tribunen, virker veldig fornøyde, avslutter Pål Christian Møller, og gleder seg til neste gang han får sjansen til å returnere til Anfield.

Har du innspill til journalisten?