Supporterklubben i spennende samarbeid med GiKort.no

Norsk idrett er tuftet på frivillig dugnadsinnsats. Sjekk hvordan du kan skaffe inntekter til din lokale forening eller Liverbirdsklubb via GiKort.no.

15. aug 2017 kl 12.39 Tore Hansen

I de fleste klubbene i landet er man avhengige av kiosksalg og andre arbeidsdugnader. I tillegg er det mange flinke foreldre som stiller opp for barna for å få klubben og lagene til å gå rundt.

Ulike salgsdugnader er også stadig mer populært, spesielt når sluttkundene blir fornøyde med produktene de kjøper fra idrettslagene. Samtidig ser man at man får ikke solgt hva som helst lenger. Kvalitet og et godt produkt er nødvendig.

Dugnad som gir inntekt

GiKort.no er en seriøs aktør i dugnadsmarkedet som leverer kvalitetskort for alle anledninger. Bursdagskort, hverdagskort, kjærlighetskort og ikke minst julekort. Liverpool FC supporterklubb har nå inngått et samarbeid med GiKort.no for å kunne tilby sine medlemmer flotte Liverpool-kort, og ikke minst for å kunne tilby en super dugnadsmulighet.

Du kan også kjøpe direkte som privatperson.

Sjekk liverpool-kort og plakater her

Fine LFC-motiver:
Fine LFC-motiver:  Sjekk alle LFC-kortene på www.gikort.no/liverpool

Werner Kling er partner i GiKort.no og har lang fartstid som trener i barneidretten, og har vært innom utallige dugnader gjennom årene. Noen enklere enn andre å gjennomføre.

- Ha i bakhodet at dugnad gir fellesskap. Kortpakkene som vi i GiKort.no tilbyr er populære, og er enkle og selge for alle. Pakkene er lette å bære, og derfor er dette noe barna kan selge selv, forteller Werner entusiastisk.

- Hos oss i GiKort.no er vi opptatt av å kunne hjelpe alle med å gjennomføre en god dugnad slik at alle blir godt fornøyde. Vi kan bistå både små og store grupper, og blant våre kunder og partnere finnes alt fra enkeltmannsdugnader til de virkelig store klubbløsningene, fortsetter Werner.

Mange fine LFC-motiver:
Mange fine LFC-motiver:  Sjekk alle LFC-kortene www.gikort.no/liverpool

Flotte kort og plakater med Liverpool-motiv


- Da vi fikk denne muligheten fra GiKort.no, ble vi umiddelbart interesserte, forteller daglig leder i Liverpool.no, Tore Hansen. Han fortsetter:
- Samarbeidet med GiKort.no gjør at vi kan tilby våre medlemmer og medsupportere noen svært flotte kort og plakater med Liverpool-motiv, og vi ser at dugnadsmulighetene de tilbyr er i tråd med våre verdier og noe vi ønsker å videreformidle til våre medlemmer.

- Slike salgsdugnader utgjør en svært viktig ressurs for idrettslagene, og er ofte avgjørende for at medlemmene skal få et godt sportslig tilbud, og ikke minst holde kostnadene nede. Derfor er dugnadsånden svært viktig å ta vare på, avslutter Hansen.

INFO:
Ønsker du å finne ut hvordan du og ditt lag kan tjene penger på enkel og lønnsom måte, kan du gå inn på siden til Gikort.no - her finnes det også "nøytrale" motvier hvis det passer ditt idrettslag eller forening best?

Har du innspill til journalisten?
[email protected]