Hvor grønne kan vi bli? Bruk eFaktura og AvtaleGiro

eFaktura og AvtaleGiro er en enkel og effektiv måte å fornye medlemskapet ditt på. Det hjelper oss til å spare papir og penger.

Ja, hvor grønne kan vi bli? Vi har allerede over 10.000 medlemmer som fornyer med eFaktura eller AvtaleGiro. Med over 41.000 medlemmer sender vi fortsatt ut titusenvis av giroer (i konvolutter) hvert år. 

Her er det mye å spare både når det gjelder miljøet og i forhold til kost til giro, konvolutter og porto. Hjelp oss med å holde kontingenten nede og gå i nettbanken og opprett avtale med oss.

Opprett eFaktura-avtale

Du kan opprette en eFaktura-avtale i nettbanken din. Du må gjøre det selv, dette er ikke noe vi kan gjøre for deg. 

Det er enkelt å opprette avtale og enkelt å betale:
1. Når du betaler neste giro fra oss i nettbanken får du normalt tilbud om å opprette avtale med oss. Klikk på den linken og bekreft - eFakturareferanse er lik ditt medlemsnummer.

2. Du kan også søk oss opp som eFaktura-utsteder inne på området for eFaktura i din nettbank. Klikk på navnet vårt og bekreft at du vil opprette avtale. eFakturareferanse er lik ditt medlemsnummer.

Betale for andre?Hvis du betaler for andre i eller utenfor din husstand så kan du følge samme oppskrift som nevnt i punkt 1 eller 2. Oppgi medlemsnummer til den du skal betale for som referansenummer.

Hvis du ikke vet hvilket medlemsnummer du har, logg inn på liverpool.no og sjekk der eller kontakt vår medlemsservice: [email protected]


AvtaleGiro

Når du betaler neste faktura til oss i nettbanken vil du få tilbud om opprette Avtalegiro avtale med suporterklubben (hvis du ikke har det i dag).

Det er en enkel og effektiv måte å sikre kontinuitet i medlemskapet ditt på. Du slipper å få giro i posten, den kommer rett i nettbanken din. Det sparer også foreningen for porto og papir.

Les også: Mer om Avtalegiro her

Smart: Siden medlemskapet alltid betales i tide.
Enkelt: Banken sørger for at regningene betales automatisk på forfallsdato.
Kontroll: Du vil bli varslet minst 7 dager før trekket, og får kontroll over betalingen.
Fleksibelt: Du kan enkelt endre eller stoppe en betaling i nettbanken eller ved å kontakte banken.

Slik kan du også fornye grønt

Hvis du er innlogget på Min Side vil du få beskjed om når medlemskapet ditt skal fornyes via en melding på skjermen. Du kan da betale enkelt med Visa, Mastercard, PayPal eller Vipps.