Holdt unna og vant tur til Anfield

Laget «Krydder» gikk til topps i supporterklubbens Fantasy-konkurranse.

1. jun 2017 kl 08.37 Arild Skjæveland

Jærbuen Anders Hognestad ble nummer 19 i verden i konkurranse med over fire millioner andre managere i Fantasy Premier League denne sesongen. Med sine 2490 poeng vant han også LFCSCN-ligaen, og har vunnet en tur til Anfield på en valgfri kamp neste sesong!

– Veldig kjekt å vinne! Jeg hadde ikke forventet det i starten av sesongen, men etterhvert som det gikk bedre og bedre fikk jeg mer tro på at det kanskje var en liten mulighet, sier Hognestad til liverpool.no.

– Jeg kom på 3. plass i Norge og 19. plass i Norge, men det hadde ingenting å si så lenge jeg klarte å holde unna i LFCSCN-ligaen.

SISTE RUNDE:
SISTE RUNDE:  I aller siste runde så Hognestads lag slik ut. Det holdt mot konkurrentene.

Tar mye tid

At Fantasy Premier League tar mye tid vet alle som har spilt, og ikke gitt opp når det har gått galt i første runde.

– Jeg bruker som regel litt tid på fredagskvelden for å se om det har kommet noen skader, og så kikker jeg på sannsynlige startoppstillinger før jeg gjør byttet på lørdag før tidligkampen, sier Hognestad om sin egen vinneroppskrift.

– I det siste har jeg nok tenkt litt mer på Fantasy enn tidligere, på grunn av posisjonen jeg var i, sier han videre.

Nå ser han frem til å innkassere premien - turen til Anfield.

– Det er helt nydelig å vinne en tur til Anfield! Jeg har ikke bestemt meg for hvilken kamp jeg ønsker å se ennå, men har alltid hatt et ønske om å se en kamp mot United. Jeg satser på å få turen kombinert med en kompisgjeng. Det er alltid morsomt med en tur til Liverpool!

Mange deltakere

Over 4000 deltakere meldte seg på fantasykonkurransen denne sesongen, og en må si at det også i år viste seg å være svært høyt nivå!

Førsteplassen var altså en pakke på fly, tre netter på hotell og kampbillett for én person på en kamp neste sesong (2017-18).

Manageren som ble nummer to var dessverre for han ikke medlem av supporterklubben, og kunne da heller ikke vinne premiene.

TOPP 5:
TOPP 5:  Slik ble topp fem i supporterklubbens FPL-konkurranse.

Med det rykket Kristian Amdals lag FC KIX opp på en andreplass, og vinner med det en signert spillertrøye.

Stian Karlsens lag Texasslim rykket opp på tredjeplass, og vinner en valgfri drakt fra 2017-18 kolleksjonen.

Vinnerne blir kontaktet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]