Supportercup på Fredrikstad Stadion

Fredrikstad Liverbirds har gleden av å invitere til Supportercup på Fredrikstad Stadion den 25. juni, i forkant av legendetreffet med selveste Jamie Carragher.

22. mar 2017 kl 15.14 Liverpool.no

Første kamp starter kl. 11.00, så det er viktig at alle lag møter i god tid før dette. Garderober på stadion er åpne og her er det mulighet til å dusje og gjøre seg klar for legendetreffet som finner sted senere på kvelden.

Selve turneringen vil bli spilt med gruppespill og finalespill. Det vil være 6 stk på banen samtidig fra hvert av lag + keeper. Det vil også være noen individuelle konkurranser som man kan prøve seg på mellom kampene. Kiosken på stadion er åpen under hele turneringen.

Etter at cupen er ferdigspilt vil det være mulighet for å gå til O’Learys i Fredrikstad for mat og drikke før legendetreffet. Anbefaler alle å kjøpe billetter til foredraget på kvelden, da premieutdelingen vil finne sted der.

Det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder her, da det er begrenset hvor mange lag som kan delta.

Påmelding så fort som mulig til:

[email protected]

Bli med på en fantastisk sommerdag med mye fotball og moro, og ikke minst ett møte med en av de virkelig store i Liverpools historie; Jamie Carragher.

Billetter til legendetreffet kan kjøpes her:

http://www.fredrikstadkino.no/incoming/article1308873.ece

Har du innspill til journalisten?