The Kopite Podcasten:En oppvåkning foran City - og det harde regimet i suksessårene

Vi bygger opp mot Manchester City, men snakker også om Bruce Grobbelaars nye biografi med masse gode historier fra den mest suksessrike perioden på Anfield.

5. okt 2018 kl 08.41 [email protected]

Det er nok ikke mange Liverpool-supporter som våknet i strålende humør etter tapet for Napoli onsdag kveld.

I den 10. episoden av The Kopite Podcasten, har Arve Vassbotten dratt på besøk til en som forhåpentligvis kan løfte noe av humøret med litt mimring tilbake til Liverpools glansdager på 1980-tallet.

Det siste året har Ragnhild Lund Ansnes jobbet med å sette Bruce Grobbelaars tanker ned på papir, som ghostwriter for boken «Life in a Jungle».

Fra hennes kontor i det som også er Liverpools hovedkvarter, 20 Chapel Street, snakkes det om kalddusjen mot Napoli, kampen mot Manchester City, men også mye om en av klubbens virkelige legender Bruce Grobbelaar.

Husk å abonnere på oss på iTunes her.

Lytte til episoden i nettleseren her:

Du finner oss også på Spotify her.

På Acast her.

Soundcloud her.

Youtube her.

GJEST:
GJEST:  Ragnhild Lund Ansnes er gjest i The Kopite Podcasten hos Arve Vassbotten. Hun har akkurat gitt ut boka «Life in a jungle» med Bruce Grobbelaar.

Biografien om Grobbelaar inneholder mange morsomme historier fra den mest suksessrike perioden i Liverpools historie, men også innsikt i mye av det som skjedde bak kulissene og ikke minst følger man Bruce Grobbelaars kamper både på og utenfor banen.

Har får man også mer innsikt i både de underholdene og mer alvorlige sidene av Bruce sitt liv, som da han måtte drepe i krig og kampfiksingsanklagene mot ham.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]