Signerte Istanbul-drakter

23 Foundation selger nå et begrenset antall Istanbul-drakter signert av Jamie Carragher og Steven Gerrard.

14. okt 2018 kl 16.55 LFCSCN

23 Foundation er ute med et produkt, kalt Working Class Heroes. Dette er en spesiell replica-drakt fra Champions League-finalen i 2005 i Istanbul. Det er en spesiell brodering på fronten av drakten, der troppene til AC Milan og Liverpool er brodert inn sammen med resultatet og detaljer fra kampen.

Den ene versjonen kommer i en boks med et sertifikat som beviser at produktet er ekte i tillegg til to bilder fra den berømte kvelden i Istanbul. Det er bare et begrenset antall drakter tilgjengelig, og disse er signert av Jamie Carragher og Steven Gerrard, der alt overskudd går til veldedige formål. Boksversjonen koster 185 pund pluss 15 pund i frakt til Norge og Europa.

Det finnes også en innrammet versjon. Den koster 245 pund pluss 25 pund i frakt til Norge og Europa. Den innrammede versjonen sendes ikke utenfor Europa, men det gjør boksversjonen.

For å bestille kontakter du [email protected]

Har du innspill til journalisten?