The Kopite Podcasten:– Dette er forholdsreglene man bør ta på bortekamper

Til tross for tidenes sesonginnledning har Liverpool fortsatt mye å gå på. Her kan du lytte til vår ferske podcast etter fulltrefferen til Sturridge mot Chelsea.

1. okt 2018 kl 10.32 [email protected]

Bortefansen nærmest veltet nedover tribunen på Stamford Bridge i feiring og lykkerus etter at Daniel Sturridge hadde sikret poeng mot Chelsea på lørdag.

«Sjelden har slutten på en seiersrekke blitt møtt med slike jubelscener», skrev Liverpool Echo etter kampen, det kan supporterklubbens Arve Vassbotten og Tore Hansen skrive under på etter det som skjedde i London. I den 9. episoden av The Kopite Podcasten diskuterer de to den siste kampen og det som nå kommer fra et hotellrom i Liverpool.

Husk å abonnere på oss på iTunes her.

Lytte til episoden i nettleseren her:

Du finner oss også på Spotify her.

På Acast her.

Soundcloud her.

Youtube her.

Her er andre temaer som diskuteres:

Man skal ikke langt tilbake i tid siden Daniel Sturridge ble avskrevet, og «alle» trodde han skulle bli solgt. Vil han nå komme på landslaget igjen, og vil klubben tilby ny kontrakt?

Sturridge får naturlig nok de store overskriftene til tross for bare noen minutter på banen denne gangen, men hvem imponerte og hvem skuffet ellers.

Nå går turen videre til bortekamp i Europa mot Napoli.

Liverpool har møtt de en gang i Europa tidligere under Hodgson. Da endte det 0-0 i Napoli i oktober 2010, med et svært lite minnerikt mannskap, men der det heller ikke var særlig hyggelig utenfor banen.

Vi snakker om europacupkamper på bortebane og hvilke forholdsregler man bør ta på slike kamper, samt hvordan mannskapet bør disponeres videre.

Og vi kan ikke unngå å snakke om situasjonen i Manchester United ...

Har du innspill til journalisten?
[email protected]