AVLYST:  Bruce Grobbelaar i trønderhovedstaden.

Avlyst: Bruce til Trondheim

Arrangementet med Bruce Grobbelaar og Stig Inge Bjørnebye lørdag 6. april er avlyst.

Update: Eventet med Bruce og Stig Inge må dessverre avlyses! Dette er informasjonen fra arrangøren mtp årsaken til avlysningen: På grunn av at flyselskap har forandret tider med fly for helgen planlagt i Trondheim så må desverre eventet avlyses. Det er sett på alternative ruter, men Bruce er opptatt på kontrakt i England fredag dagen før vår begivenhet i Trondheim, og det er ikke mulighet til å bryte denne kontrakten. På en lørdag er det ikke mange flyreiser til Trondheim, direkte eller indirekte med 1-2 stopp fra England. Det innebar at Bruce ikke ville ankommet i Trondheim før veldig sent på ettermiddag. Vi har sett på andre alternativer på tilgjengelige datoer for arrangementet, men Bruce er bestilt på datoene vi så på, Newcastle v Liverpool og Man Utd v Liverpool og på slutten av sesongen er det ingen andre datoer tilgjengelig som passer for alle parter . På den positive siden har vi tenkt å sette opp eventet igjen, men for å være ærlig vil vi nå se på august / september når den nye sesongen starter. På vegne av Sports 4 Travel er vi oppriktig lei oss for dette, jeg må si at dette er første gang vi har flyttet en begivenhet, for å si at vi er skuffet, ville være en underdrivelse. Til dere som har kjøpt billetter, ta kontakt med Ticketmaster så vil disse bli refundert.

Her er den opprinnelige saken:

Det er reservert 100 billetter for medlemmer av Liverbirds Trondheim til en redusert pris - se info lenger ned i invitasjonen. Kjenn din besøkelsestid! La oss vise at vi ikke er trege trøndere! Dette vil du ikke gå glipp av!

Så over til invitasjonen vi har fått og litt detaljer!
Sports 4 Travel og Scandic Lerkendal presenterer Super Football Supporters Special.
Vi skal vise Match of the Day på storskjerm i vår egen storsal. Vi slipper de første billettene for Liverpool Legends allerede nå! Vi får besøk av keeperlegenden Bruce Grobbelaar og vår egen Stig Inge Bjørnebye som forteller om sine karrierer hvor de til sammen har over 500 kamper for Liverpool!

Dørene åpner kl 12:00
Pris 550 + service avgift (OBS! Medlemmer av Liverbirds Trondheim betaler kr 500 + service avgift og koden du skal benytte blir tilsendt på epost i løpet av helgen. KUN 100 reserverte til lavere pris)
Inkludert i prisen er husets burger og drikke.
Inkludert i prisen for de for under 18 år, mat og brus.

Kjøp billett NÅ og sikre din plass!
NB! Billettene slippes førstkommende mandag 26. november kl 10.00 på www.ticketmaster.no

Les mer her.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
21.04.2019 kl 21:19

Aldri tidligere har Liverpool plukket flere poeng i en Premier League-sesong

Og bare en gang tidligere har Liverpool vunnet flere ligakamper i en enkelt sesong.

+
21.04.2019 kl 18:41

Klopp med siste nytt om hodesmellen til Fabinho

Fabinho fikk en stygg smell i hodet, og var bare på banen i fire minutter.

+
21.04.2019 kl 18:22

Warnock beskylder Salah for filming

Cardiff-manageren mener også at Sean Morrison skulle hatt straffespark da han bommet på ballen foran åpent mål.

+
21.04.2019 kl 17:57

– Spillerne er tålmodige og prøver alt de kan

Liverpool-manager Jürgen Klopp er fornøyd med spillerne som ikke mister troen, selv om ikke alt av sjanser går inn.

+