Gi et medlemskap i julepresang

Vi kjenner alle røde som ikke er medlem av supporterklubben. Hvorfor ikke gi et medlemskap i som julepresang? Da får du med en stilig kaffe-kopp.

Medlemskap i Liverpool FC Supporterklubb som julepresang er alltid en populær gave. Det koster ikke all verdens - du får mye tilbake og er med å drifte Liverpool.no og støtter våre hjertesaker!

Nå får du også med en fin kaffekopp med. Det er også lov å overraske seg selv hvis du ikke er medlem…

For at vi skal klare å fange opp betalingen og logistikken må julepresanger følge denne oppskriften ellers kan vi ikke garantere leveringen:

  1. Alle innmeldinger må opprettes og betales online. Klikk på «Innmelding» og velg medlemskapet du ønsker og betal online (IKKE velg giro).
  2. Når det er gjort sender du en mail til [email protected] og oppgir medlemsnummer navnet på personen som er meldt inn – og hvilket navn og adresse pakken og koppen skal sendes til.
  3. Vær obs på at hvis du setter inn email til medlemmet kommer det bekreftelse på medlemskapet dit. Sett derfor dette feltet tomt hvis det er julepresang som skal under treet.
  4. Koppen kommer i egen forsendelse.

Deadline for julepresanger er 14. desember kl 12.00!

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.02.2019 kl 21:39

Vil gi fansen mer å synge for

Når Liverpool møter Bayern München i Champions League på tirsdag, håper Andy Robertson at de kan dra full nytte av hjemmebanefordelen.

+
15.02.2019 kl 20:52

Ungguttene har fått matchet seg med de beste

Gjennom den siste uken har flere av spillerne fra Liverpools ungdomslag fått ta del i treningsleiren i Marbella, og fått testet seg mot førstelagsspillerne.

+
15.02.2019 kl 18:54

Slik har Klopps Liverpool gjort det mot tysk motstand tidligere

Før møtet med Bayern München har Jürgen Klopp til gode å tape en Europacup-kamp mot tysk motstand som Liverpool trener.

+
15.02.2019 kl 18:15

Vurderte å droppe fotballen

Rhian Brewster var denne uken tilbake på trening med førstelaget, etter 13 måneder med rehabilitering, men veien tilbake har vært lang for 18-åringen.

+