STORSKJERM:  Lars Hansen inviterte barn i skolealder til et alkoholfritt arrangement hvor barn kunne oppleve publivet og kamp.

Suksess med «Barnas pub» på Ophelia

30 barn fikk se Liverpool slå Fulham på storskjerm.

Da Liverpool i forrige serierunde slo Fulham 2-0 hjemme på Anfield, fikk 30 barn og 20 voksne oppleve kampen på storskjerm hos Ophelia. 

Det ble i samarbeid med Liverbirds Oslo arrangert «Barnas pub». Det var selvsagt alkoholfritt, og barna fikk utdelt popcorn og brus ved fremmøte, samt en Liverpool-buff i gave fra Liverbirds Oslo. I pausen ble det servert iskrem til barna.

Det rapporteres om meget god stemning og vill jubel da Mohamed Salah og Xherdan Shaqiri scoret målene. 

Ifølge initiativtaker Lars Hansen var det plass til flere, men man sluttet å promotere arrangementet etter 30 påmeldte i frykt for å måtte avvise barn i døren.

Både barn og voksne var enige om at dette var en kjempesuksess, og alle var enige i at dette ville de gjerne være med på flere ganger, melder Liverbirds Oslo.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.02.2019 kl 21:39

Vil gi fansen mer å synge for

Når Liverpool møter Bayern München i Champions League på tirsdag, håper Andy Robertson at de kan dra full nytte av hjemmebanefordelen.

+
15.02.2019 kl 20:52

Ungguttene har fått matchet seg med de beste

Gjennom den siste uken har flere av spillerne fra Liverpools ungdomslag fått ta del i treningsleiren i Marbella, og fått testet seg mot førstelagsspillerne.

+
15.02.2019 kl 18:54

Slik har Klopps Liverpool gjort det mot tysk motstand tidligere

Før møtet med Bayern München har Jürgen Klopp til gode å tape en Europacup-kamp mot tysk motstand som Liverpool trener.

+
15.02.2019 kl 18:15

Vurderte å droppe fotballen

Rhian Brewster var denne uken tilbake på trening med førstelaget, etter 13 måneder med rehabilitering, men veien tilbake har vært lang for 18-åringen.

+