STORSKJERM:  Lars Hansen inviterte barn i skolealder til et alkoholfritt arrangement hvor barn kunne oppleve publivet og kamp.

Suksess med «Barnas pub» på Ophelia

30 barn fikk se Liverpool slå Fulham på storskjerm.

Da Liverpool i forrige serierunde slo Fulham 2-0 hjemme på Anfield, fikk 30 barn og 20 voksne oppleve kampen på storskjerm hos Ophelia. 

Det ble i samarbeid med Liverbirds Oslo arrangert «Barnas pub». Det var selvsagt alkoholfritt, og barna fikk utdelt popcorn og brus ved fremmøte, samt en Liverpool-buff i gave fra Liverbirds Oslo. I pausen ble det servert iskrem til barna.

Det rapporteres om meget god stemning og vill jubel da Mohamed Salah og Xherdan Shaqiri scoret målene. 

Ifølge initiativtaker Lars Hansen var det plass til flere, men man sluttet å promotere arrangementet etter 30 påmeldte i frykt for å måtte avvise barn i døren.

Både barn og voksne var enige om at dette var en kjempesuksess, og alle var enige i at dette ville de gjerne være med på flere ganger, melder Liverbirds Oslo.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
19.05.2019 kl 12:31

«Liverpool har hatt samtaler med Matthijs de Ligt»

Velkjent journalist bekrefter interesse på Anfield for attraktiv midtstopper.

+
19.05.2019 kl 09:35

- Alle gode ting er tre

Jürgen Klopp reflekterer over sin tid i LFC, og ser fram til finalen mot Tottenham, som blir hans tredje som manager i Champions League.

+
18.05.2019 kl 19:02

Landslagstrener hevder Naby Keita kan bli klar til Champions League finale

Det er motstridende meldinger angående skaden til Liverpools midtbanespiller.

+
18.05.2019 kl 17:50

Det blir generalprøve på Wembley i august

I og med at Manchester City i da fullførte sin Treble i engelsk fotball vil Community Shield bli spilt mot Liverpool helgen før ligastart.

+