– Tviler på om vi har hatt en så sentral midtstopper før i historien

Naby Keita, Virgil van Dijk, Divock Origi, Joe Gomez og Klopps feiring er noen av temaene i den nyeste podcasten.

Bill Shankly, Bob Paisley, Joe Fagan, Kenny Dalglish - ingen av dem har startet en sesong bedre enn det Jürgen Klopps Liverpool har gjort nå i 2018.

Siden forrige podcast har Everton blitt slått seks minutter på overtid, av den bortglemte helten Divock Origi, og selv med en lagoppstilling som skrek av poengtap i kommentarfeltene på forhånd, ble Burnley til slutt slått komfortabelt på Turf Moor.

Fortsatt er Manchester City foran oss med to poeng, men bak oss er luka blitt større. Eneste skår i gleden er skaden til Joe Gomez.

I den 20. episoden av The Kopite Podcasten, diskuterer Arve Vassbotten, Tore Hansen og Torbjørn Flatin kampene mot Everton og Burnley.

Men vi tar også for oss Naby Keitas inntog i laget igjen, hva det vil si for titteljakten om Joe Gomez blir skadet i lang tid, hvem som er Liverpools viktigste spillere denne sesongen, Klopps bot, og selvsagt hvordan mannskapet bør disponeres den neste uka.

Husk å abonnere på oss på iTunes her.

Lytte til episoden i nettleseren her:

Du finner oss også på Spotify her.

På Acast her

Soundcloud her.

Youtube her.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.02.2019 kl 21:39

Vil gi fansen mer å synge for

Når Liverpool møter Bayern München i Champions League på tirsdag, håper Andy Robertson at de kan dra full nytte av hjemmebanefordelen.

+
15.02.2019 kl 20:52

Ungguttene har fått matchet seg med de beste

Gjennom den siste uken har flere av spillerne fra Liverpools ungdomslag fått ta del i treningsleiren i Marbella, og fått testet seg mot førstelagsspillerne.

+
15.02.2019 kl 18:54

Slik har Klopps Liverpool gjort det mot tysk motstand tidligere

Før møtet med Bayern München har Jürgen Klopp til gode å tape en Europacup-kamp mot tysk motstand som Liverpool trener.

+
15.02.2019 kl 18:15

Vurderte å droppe fotballen

Rhian Brewster var denne uken tilbake på trening med førstelaget, etter 13 måneder med rehabilitering, men veien tilbake har vært lang for 18-åringen.

+