(Enda) en ny medlemsrekord:Vi har passert 46000 medlemmer!

Dette året har virkelig vært en stor opptur både på og utenfor banen. Det merker vi også her i supporterklubben, hvor det setter stadig nye medlemsrekorder.

31. des 2018 kl 12.39 Tore Hansen

Medlemstallet har vokst solid gjennom hele 2018. Historisk sett er grunnfjellet til Liverpool FC i Norge knallsterkt.

De røde har en nærmest unik base i landet vårt, og de som vokste opp med liverbirden på brystet på 60 og 70-tallet – og utover 80-tallet har vært flinke til å dytte interessen videre til kommende generasjoner.

Per dags dato har vi 46.343 betalende medlemmer. 44964 av dem er norske. Vi befester dermed posisjonen som Norges største supporterklubb.

Dette er ca 6000 flere medlemmer enn på samme tid enn i fjor. Bare i desember har vi økt med 3000.

Det er egentlig ingen logikk bak det faktum at en klubb som ikke har vunnet ligagullet siden 1990 skal dominere her i Norge på en slik måten

Også vekst da LFC lå med brukket rygg

Medlemstallet har bygd seg bra opp gjennom hele året. Historisk sett er grunnfjellet til Liverpool FC i Norge knallsterkt. De røde har en nærmest unik base i landet vårt, og de som vokste opp med liverbirden på brystet på 60 og 70-tallet – og utover 80-tallet har vært flinke til å dytte interessen videre til kommende generasjoner.

Det er egentlig ingen logikk bak det faktum at en klubb som ikke har vunnet ligagullet siden 1990 skal dominere her i Norge på en slik måten. Det viser hvordan den unike Liverpool-kulturen er så lett å glad. Historien og sjelen – profilene, oppturene og nedturene – kameratskapet. Det handler som følelser, samhold og tårer og gleder om hverandre.

Det blir ofte sagt at Liverpool FC velger deg og ikke omvendt. Og for mange føles det nok akkurat slik.

Et historisk dykk i medlemstallene viser at høsten 2010, da Roy Hodgson var manager, klubben nesten konkurs og vi lå bare noen poeng over redrykk, så økte medlemstallet vårt med ca 1000 fra 1. august til 1. oktober. Vi lå da på drøyt 39.000 medlemmer.

Før 2018 har vi ligget på ca 40.000 medlemmer, pluss/minus 1000 medlemmer, nesten uansett ligaplasseringer.

Vi kan bare takke for den utrolige støtten – men mest takk for at du støtter Liverpool FC.

Up the Reds!

Har du innspill til journalisten?
[email protected]