Lanseringsfest med Hamann

«You'll Never Walk Alone» lanseres som vin på Latter i dag.

27. feb 2018 kl 15.32 [email protected]

Lørdag 10. mars lanseres «You'll Never Walk Alone» som rødvin og hvitvin i Norge.

I den forbindelse kommer Liverpool-legenden Didi Hamann til Latter i Oslo. Han skal snakke litt før oppgjøret mellom Manchester United og Liverpool, en kamp som så vises på storskjerm.

LANSERES I NORGE:
LANSERES I NORGE:   Claymore Wines lanserer nå «You'll Never Walk Alone»-vin i Norge.

Billettene til lanseringen kan bestilles på Ticketmaster.

Vinene er produsert av Claymore Estate.

Claymore Wines ble etablert i 1997 av Anura Nitchingham som opprinnelig er fra Adelaide. Han ble sent til Liverpool på kostskole som ung gutt og ble veldig glad i byen, musikken og ikke minst fotballen.

Da han var ferdig utdannet, dro han tilbake til Australia og bygget opp Claymore Wines. Claymore er også den offisielle vinprodusent for LFC i Australia og vinen You'll never Walk Alone.

Ifølge produsentens pressemelding er You'll never walk alone rødvin laget av 65% Grenach, 25% Shiraz og 10% Mataro.

«Den har mørk rubinrød farge. Ren konsentrert duft av mørke bær, jord toner og krydder. Vinen er fyldig, har markante tanniner og en lang saftig krydret ettersmak. Passer perfekt til retter av svin og kalv. Nydelig til vilt, eller også til kos uten mat», skriver de.

«You'll never walk alone hvitvin er laget av 100% Sauvignon Blanc. Den har lys sitrongul farge, duft av sitron, lime, kiwi samt litt pasjonsfrukt. Rik og saftig vin, balansert syre med lang frisk litt krydret ettersmak. Perfekt som aperitiff og alene uten mat. Nydelig til fisk og skalldyr, fjærkre samt krydret mat», skriver de.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]