Innsamling for:Fans Supporting Foodbanks og An Hour For Others

Supporterklubben har startet en pengeinnsamling til grassroot-organisasjonene "Fans Supporting Foodbank" og "An Hours For Others". Sjekk hvordan du kan gi ditt bidrag.

5. mai 2018 kl 16.02 Tore Hansen

Supporterklubben har vært i kontakt med begge organsiasjonene og begge bekrefter at behovet er stort. Organisasjonene opererer ut fra Anfield-området og er basert på frivillig innsats. LFCSCN har bidratt med 20.000 kr og målet er å samle inn 100.000 på den neste måneden.

Ved å gi til denne innsamlingen støtter du både Fans Supporting Foodbanksog An Hour For Others. Pengene går rett til dem som trenger det og deles 50/50 mellom de to organisasjonene.

Dette er to "grassroot"-organsasjoner som jobber for å hjelpe vanskeligstilte personer eller familier i Liverpool med det nødvendigste for å overleve en tøff hverdag.

Organisasjonenes arbeid er basert på frivillighet. De fleste av dem som er med å dra lasset er vanlige supportere.

Behovet for mat og klær er stort. 43% av barna som vokser på i Anfield-området vokser opp i familier som lever under fattigdomsgrensa.

Å være supporter betyr så mye mer enn bare det som skjer på matta når LFC spiller kamp. Vi er også svært glade i folkene og byen på Merseyside. Det har forlengst blitt vårt andre hjem, og mange av dem våre venner for livet.

Takk for ditt bidrag - YNWA!

Klikk her for å støtte denne innsamlingen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]