Gratis medlemskap til alle nyfødte

Det er viktig å få en best mulig start på livet, derfor tilbyr vi nå gratis medlemskap til alle nyfødte.

19. jun 2018 kl 20.59 Redaksjon

Lite kan måle seg med å oppleve gleden av å bli foreldre. Vi vil alle våre barn det beste og for å gi den nyfødte en best mulig start på livet tilbyr vi nå gratis medlemskap i supporterklubben.

Dette er et såkalt familiemedlemskap, og det sendes ut medlemskort og diplom i den nye verdensborgerens navn. Medlemskapet gjelder for 12 måneder, og kan sies opp når som helst.

Hvorfor gjør vi det?

Fotball betyr vennskap, samhold og glede. Liverpool blir raskt en viktig del av livene våre. Oppturer og nedturer. Mest av det første, men samhold gir styrke. Det gir også et unikt fellesskap og flere og deler en interesse sammen med, uansett alder.

Så hvorfor ikke komme i gang allerede nå, ved fødselen? Meld din nyfødte inn i supporterklubben når du har navnet klart og har merket postkassa!

LOVREN:
LOVREN:  Vi kan ikke love deg bilde sammen med en spiller, men vi kan love deg mange fine fotballopplevelser sammen rundt Liverpool FC.

Slik gjør du det

Send navn og adresse på den nyfødte til [email protected]. Ikke bruk vårt innmeldingsskjema på liverpool.no. Husk å ta med fødselsdato også.

I tillegg må du bekrefte at du er foresatt og det er eget barn du melder inn.

Her kan du lese om alle våre medlemskap.

YNWA!

Har du innspill til journalisten?