Bli med å støtte:Minnekveld og innsamling til ALS-forskning

I forbindelse med begravelsen til Thomas Larsen Bergheim arrangerer Hamar Redheds og supporterklubben en minnekveld torsdag 9. august.

2. aug 2018 kl 14.06 Tore Hansen

Fredag 10. august gravlegges Thomas Larsen Bergheim. Kvelden før begravelsen møtes vi på O'Learys på Hamar for å minne og feire Thomas.

Meld deg på Facebook-arrangementet til Hamar Redheds og supporterklubben her. Dette blir en kveld hvor vi møtes og prates og tar en skål for vår avdøde venn.

Vi kommer også til å lodde ut signerte effekter til innsamling for ALS-forskning.

THOMAS OG CL-TROFEET:
THOMAS OG CL-TROFEET:  Thomas så sin første kamp i europa-cupen på Anfield i 1976, og fikk oppleve sin første finalen i Paris i 1981.

Innsamling til ALS-forskning

Thomas var glad i livet og aktiv på mange fronter. Han kjente supportere over hele landet. Både fra sine reiser land og strand rundt, men også etter mange år som reiseleder.

Etter han ble syk snakket om mye om frustrasjonen rundt det faktum at det ikke finnes medisin mot ALS, og at det har blitt gjort lite forskning på området.

Vi har derfor opprettet en innsamling til forskning på ALS i Norge. Den kan du støtte her. Del gjerne linken på sosiale medier.

For de som kommer på O'Leary torsdag 9. august blir det anledning til å støtte gjennom loddsalg på stedet.

Takk for alle bidrag - YNWA!

Har du innspill til journalisten?
[email protected]