– Salahs prestasjon er større enn den til de andre på lista

Her er vår ferske podcast etter seieren over Crystal Palace.

24. jan 2019 kl 07.14 [email protected]

Jürgen Klopp tok med seg laget til varmere strøk, mens Liverpools hardeste konkurrenter om ligatittelen skal svette seg gjennom hjemlige cuper.

Både en og to ganger mot Crystal Palace så det ut til at forspranget til Manchester City skulle krympe, men etter en thriller av en kamp kunne Liverpool ta en velfortjent hvileperiode med fire poengs forsprang.

I den 28. episoden av The Kopite Podcasten, diskuterer Arve Vassbotten, Tore Hansen og Mari Lunde kampen mot Crystal Palace, om trioen som 11 ganger har scoret alle tre i en og samme kamp, Liverpools verdensrekord i netto fortjeneste, Pep Lijnders og Buvac, hvor man kan møte spillerne i Liverpool, og vi har med oss mannen som laget soundtracket til 2018 for oss fans, Jamie Webster. Vi sier bare Allez! Allez! Allez!

Husk å abonnere på oss på iTunes her.

Du finner oss også på Spotify her.På Acast her. Soundcloud her. Youtube her.

Lytte til episoden i nettleseren her!

Har du innspill til journalisten?
[email protected]