Er du i byen 8. mars?Det inviteres til internasjonalt Livergirls-party på kvinnedagen

Er du dame og i Liverpool i helga - da bør du bli med på den aller første internasjonale Livergirls-festen.

1. mar 2019 kl 09.00 Einar Kvande

Etter et initiativ fra kvinnelige Liverpool-supportere fra flere land trommes det nå sammen til det første Livergirls International Party på den internasjonale kvinnedagen. Det er Ragnhild Lund Ansnes som sammen med den norske supporterklubben står bak ideen, etter en svært vellykket kampanje i Norge de siste fem årene. Dette er en kampanje som nå har støtte fra høyeste hold i Liverpool FC.

Vil bygge nettverk

Kick off for Livergirls International Campaign, som har som formål å bygge et nettverk mellom kvinnelige supportere, hylle mangfoldet og og jobbe for likestilling blant Liverpool-fans.

– Vi ønsker å skape en bedre plattform for kvinnelige fans over hele verden, slik at de kan nyte det å følge favorittlaget sitt, og dele sine kunnskaper og meninger, sier Ragnhild Lund Ansnes til Liverpool.no.

Kampanjen har som mål å bryte ned stereotyper, og oppmuntre flere kvinner til å dele sine erfaringer og meninger som fotballsupportere og medlemmer av den røde familien.

8. mars

Den første samlingen finner sted på Hotel Tia i 21 Anfield Road den 8. mars fra klokken 17.30 lokal tid. Det blir underholdning fra klokken 18.00. Liverpool-legenden John Barnes kommer også innom, og vil holde en inspirerende tale for Liverpool-jentene.

Du finner mer informasjon om arrangementet ved å klikke her.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]