Hør premieren på vår nye podcast:– Jeg satt på rad 15 og hadde rullet ned til rad ni da jeg gikk

Supporterklubben har teamet opp med prisvinnende The Anfield Wrap og produserer enda en ukentlig podcast, spilt inn fra hjertet av Liverpool.

1. apr 2019 kl 22.19 Mari

Liverpool har slått Tottenham etter et selvmål i det 90ende minutt. Samtlige Liverpool-supportere til stede på Anfield — og i resten av verden — gikk fra nervøs og frustrert, til fullstendig eufori — og tilbake til nervevrak. De siste minuttene gikk sakte. Og minnet ikke dette veldig om tilsvarende oppgjør i fjor?

Mari Lunde har besøk av Jostein Ansnes, Eddie Skøelv og Tage Herstad — sammen med Neil Atkinson i studio i Liverpool. Det snakkes om Tottenham-kampen, Hotel Tia-fenomenet, stemningen rundt Anfield i ligainnspurten — og ballen som forsvant over tribunetaket.

For hvor ble det egentlig av den ballen Van Dijk mælet over Main Stand? Jostein har svaret.

TAW på norsk: Mandag kveld fra Liverpool

Supporterklubben har teamet opp med prisvinnende The Anfield Wrap og produserer enda en ukentlig podcast, spilt inn i hjertet av Liverpool. Kampgående supportere forteller om livet på tribunene i «TAW på norsk: Mandag kveld fra Liverpool». Følg den spennende ligainnspurten rett fra Liverpool!

Prøv en måneds gratis abonnement på The Anfield Wrap! Mer informasjon her.

Denne podcasten publiseres i tillegg til vår etablerte The Kopite Podcasten, der Liverpool.noredaksjonen diskuterer kampene, og som har hatt over 2,4 millioner avspillinger siden i fjor høst.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]