– Føler Henderson ikke har sluppet seg løs før nå

Vi spilte inn ny podcast rett etter Liverpools 2-0-seier mot Porto. Hør den nå.

10. apr 2019 kl 02.45 [email protected]


Forrige sesong begynte tonene av «Allez allez allez» å runge rundt Porto-kampene, og tirsdag kveld kunne Liverpool-fansen igjen nynne på «We've conquered all of Europe. We're never going to stop», selv om Roberto Firminos hyllest ble sunget vel så mye.

Den 38. episoden av The Kopite Podcasten ble spilt inn rett etter kampslutt i 2-0-seieren til Liverpool i den første kvartfinalen i Champions League.

Tore Hansen er med oss fra Anfield, og Torbjørn Flatin analyserer her hjemmefra sammen med programleder Arve Vassbotten.

Naby Keita er en mann det nærmest har vært ettersøkt-plakater av utenfor Anfield. Men nå ser det ut til å løsne for han, og det kunne knapt skjedd på et bedre tidspunkt. Samspillet begynner også å sitte bedre, og Klopp hadde ett nytt valg av midtbane som falt i smak. Også ser vi selvsagt mot helgens kamp mot Chelsea.

Husk å abonnere på oss på iTunes her.

Du finner oss også på Spotify her.På Acast her. Soundcloud her. Youtube her.

Lytte til episoden i nettleseren her!

Supporterklubben har teamet opp med prisvinnende The Anfield Wrap og produserer enda en ukentlig podcast, spilt inn i hjertet av Liverpool. Kampgående supportere forteller om livet på tribunene i «TAW på norsk: Mandag kveld fra Liverpool».

Har du innspill til journalisten?
[email protected]