«TAW på norsk»:— Han er ikke god nok for klubben, men god nok for statue

I en ny episode av «TAW på norsk; mandag kveld fra Liverpool» reflekterer man over en spennende ligaavslutning og småfrekke scousere.

13. mai 2019 kl 22.03 Mari

PÅ HOTEL TIA:
PÅ HOTEL TIA:  Alex Eliassen, Mari Lunde, Tage Herstad og Jostein Ansnes.

Da var Premier League over og Liverpool havnet på en hederlig andreplass med vanvittige 97 poeng etter seieren over Wolves i solskinnet på Anfield søndag.

Mari Lunde har besøk av Jostein Ansnes, Tage Herstad og Alex Eliassen, men studio er byttet ut med Hotel Tia. Hvorfor? Jo, fordi Tage og Jostein måtte rett fra innspilling til fotballtrening på Anfield, så klart.

Det reflekteres over en nydelig sesong, kronet med en fenomenal opphenting mot Barcelona forrige tirsdag, og småfrekke unge scousere. Og ikke minst må Tage spise i seg noen ord om Divock Origi.

Hør episoden i nettleseren her:

The Anfield Wrap

Supporterklubben har teamet opp med prisvinnende The Anfield Wrap og produserer enda en ukentlig podcast, spilt inn i hjertet av Liverpool. Kampgående supportere forteller om livet på tribunene i «TAW på norsk». Følg oppbyggingen til Champions League-finalen, rett fra Liverpool!

For én måned gratis prøveabonnement på The Anfield Wrap, les mer her.

Denne podcasten publiseres i tillegg til vår etablerte The Kopite Podcasten, der Liverpool.no redaksjonen diskuterer kampene, og som har hatt over 2,4 millioner avspillinger siden i fjor høst.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]