Podcast om mirakelet mot Barcelona

Hvor mange andre fotballklubber gjør som dette? Rett etter kampen spilte vi inn podcast fra Liverpool.

8. mai 2019 kl 11.47 [email protected]

Etter en uvirkelig opplevelse på Anfield, der Liverpool slo Barcelona 4-0 og er klare for Champions League-finale for andre året på rad, samlet Arve Vassbotten, Tore Hansen og Torbjørn Flatin seg på Hotel Tia for å spille inn en spontan podcast om mirakelet vi akkurat hadde vært vitne til.

Vi beklager at lyden er av en annen kvalitet enn vi pleier å ha i den 41. episoden av The Kopite Podcasten, siden vi måtte bruke det vi hadde tilgjengelig av opptaksutstyr, men vi følte vi måtte få spilt inn dette rett etter den historiske hendelsen på Anfield - og håper dere tilgir oss.

Mer er det ikke å skrive, det er bare å lytte!

Husk å abonnere på oss på iTunes her.

Du finner oss også på Spotify her.På Acast her. Soundcloud her. Youtube her.

MIRAKELPRAT:
MIRAKELPRAT:  Arve Vassbotten, Torbjørn Flatin og Tore Hansen på Hotel Tia etter kampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]