Jayden Danns scoret igjen da U18-laget vant i Kirkby

17-åringen har hatt en fantastisk start på sesongen.

Liverpool U18 - Derby U18 2-0 (2-0)

Marc Bridge-Wilkinsons gutter spilte sin tredje seriekamp for sesongen, og vant igjen på hjemmebane etter to scoringer i førsteomgang.

Ifølge Liverpoolfc.coms kamprapport startet bortelaget best, men målvakt og debutant Kornel Misciur hadde god kontroll på Derbys avslutninger.

De solide redningene ble svært viktig, for få minutter senere sendte dagens kaptein Jayden Danns de røde i ledelsen. Det var spissens fjerde mål denne sesongen.

Derby fortsatte å produsere sjanser utover i omgangen, men det var Liverpool som satte sjansene. 16 år gamle Karim Ahmed scoret hjemmelagets andre mål like før pause, etter et flott forarbeid av Kieran Morrison.

Du kan se scoringen i vinduet under.

Etter timen spilt scoret Owen Eames for Derby, men målet ble annulert av dagens hoveddommer etter en takling på midtstopper Michael Laffey.

Bortelaget fortsatte å produsere sjanser, men hvittrøyene klarte ikke å få ballen i mål i ettermiddag. U18-laget tok dermed en sterk 2-0 seier hjemme i Kirkby.

Lewis Bower, som følger Liverpools akademi tett, beskriver kampen slik:

«En fortjent trepoenger, men Derby hadde klare muligheter til å slå tilbake. Keeper Kornel Misciur hadde flere gode redning i debuten sin. Mye positiv å ta med seg fra denne prestasjonen. Alle presterte godt, men Morrison, Danns og Ahmed må trekkes frem», skriver han på Twitter.