Danns, Koumas og Gordon sørget for seier

U21-laget stilte sterkt på hjemmebane og tok tre poeng.

Liverpool U21 - Fulham U21 2-0 (1-0): Noen hadde kanskje forventet å se en eller flere av Kaide Gordon, Lewis Koumas, Jayden Danns eller Calum Scanlon i aksjon for førstelaget i FA-cupen søndag, men i stedet var de del av et sterkt U21-lag på AXA Training Centre da Fulham kom på besøk i Premier League 2. 

De unge spillerne viste at de har tatt med seg noe positivt fra å trene med førstelaget i det siste. Danns fortsatte scoringsformen da han satte inn 1-0 etter 19 minutter, mens Koumas doblet ledelsen på assist fra Gordon et kvarter ut i andre omgang. 

Det holdt til 2-0-seier og tre poeng for et Liverpool-lag som henger med i toppen i Premier League 2, og som ligger godt an til å nå playoffen som skal gå av stabelen i vår.

Søndag ble det også et innhopp for den spennende midtbanespilleren Jay Spearing, som fylte 35 år i november. Han trygget inn seieren da han kom inn for 19 år yngre Trey Nyoni. 

Følgende lag spilte kampen:

Mrozek - Lucky (Miles fra 46), Pinnington, Nallo, Scanlon - Davidson, Pilling, Nyoni (Spearing fra 80) - Gordon (Kone-Doherty fra 89), Danns, Koumas.