Juniorene tapte i Nottingham

Liverpools U18-lag røk på knepent tap på bortebane.

Nottingham Forest - Liverpool 2-1 (1-1): Liverpools U18-lag flesket til med en 7-1-seier over Arsenal i FA Youth Cup forrige helg, men klarte ikke følge opp da det var ligafotball på menyen borte mot Nottingham Forest lørdag.

Det er kanskje ikke så rart at Marc Bridge-Wilkinsons lag fikk det tøffere denne gangen. Det var et ganske annet lag som møtte Arsenal sammenliknet med det som ble mønstret i lørdagens bortekamp i Premier League U18.

Forest tok ledelsen etter 17 minutter før Liverpool utliknet ved Tyler Martin kort tid etterpå, etter målgivende fra Keyrol Figueroa. Stillingen var dermed 1-1-til pause.

Hjemmelagets matchvinnerscoring kom bare drøye fem minutter ut i den andre omgangen, da Conor Brown ble tomålsscorer. Liverpool klarte ikke komme tilbake for andre gang, og gikk dermed på sitt tredje strake bortetap.

De er nå på tredjeplass i Premier League U18, med 24 poeng fra 13 kamper.

Følgende lag startet kampen: Misciur - Pitt, Furnell-Gill, Airoboma, Giblin - Kelly, Trueman, Martin - Figueroa, Lambie, Morrison.