Ungt lag fikk det tøft på hjemmebane

Liverpools U18-lag måtte se seg knepent slått av Manchester City.

Liverpool U18 - Manchester City U18 1-2 (0-1): Liverpool U18 stilte med et ungt lag i lørdagens hjemmekamp mot Manchester City. Ettersom både U21-laget og seniorene også var i aksjon samme dag, ble juniorene noe nedprioritert. Likevel klarte de å gi tabellnabo City en god kamp hjemme på akademiet i Kirkby. 

To scoringer fra bortelagets Luca Fletcher gjorde det imidlertid vanskelig for Marc Bridge-Wilkinsons gutter. Treneren forsøkte å bytte seg inn i kampen på stillingen 0-2, og reduseringen kom et kvarter før slutt etter en fulltreffer av Kareem Ahmed. 

Noen heroisk opphenting ble det aldri, og City stakk av med alle poengene i Premier League U18. Serien er så godt som vunnet av Manchester United, som har plukket 44 av 48 mulige poeng. Liverpool beholder sin tredjeplass med 27 poeng, og sikter seg nå inn mot det som skal skje i FA Youth Cup i slutten av februar. 

Liverpool vil nok stille adskillig sterkere når de skal møte Leeds på bortebane i kvartfinalen av den gjeve turneringen 29. februar. De røde vant sist FA Youth Cup i 2019, og ser ut til å ha en gylden mulighet til å gjenta den bragden i år.

Følgende lag spilte lørdag: 

Misciur - Airoboma, Enahoro, Evers, Gyimah - Lambie, Kelly, Pennington - Ahmed, Figueroa, Morrison.