Januar

31.jan 22:22Dagens Premier League-resultater

Fire kamper har blitt spilt i Premier League i dag. De har endt slik:

 • Chelsea - Burnley 2-0
 • Leicester - Leeds 1-3
 • West Ham - Liverpool 1-3
 • Brighton - Tottenham 1-0
31.jan 17:04Henderson passerer Reina

Jordan Henderson spiller i dag sin 286. Premier League-kamp for Liverpool, og går dermed forbi Pepe Reina på listen.

Kun Jamie Carragher (508), Steven Gerrard (504) og Sami Hyypiä (318) har nå flere kamper for klubben i Premier League-æraen enn Henderson.

31.jan 16:59Leicester gikk på smell

Leicester røk søndag på et overraskende tap på hjemmebane mot Leeds. Brendan Rodgers' gutter tok ledelsen ved Harvey Barnes, men bortelaget snudde kampen etter scoringer av Stuart Dallas, Patrick Bamford og Jack Harrison. 

Dermed blir Leicester stående på 39 poeng på tredjeplass, og Liverpool kan klatre forbi med seier over West Ham. 

31.jan 14:55Tuchel tok sin første seier

Thomas Tuchel fikk søndag sin første seier som Chelsea-manager da Burnley ble slått 2-0 på Stamford Bridge. Cesar Azpilicueta og Marcos Alonso scoret målene. Bortelaget Burnley kom ikke til en eneste avslutning i løpet av kampen. 

Chelsea klatrer opp på sjetteplass med 33 poeng fra 21 kamper, men kan bli passert av både Everton og Aston Villa når alle står med likt antall kamper.

31.jan 14:18Ti år siden deadline day-dramatikken

I dag er det ti år siden en av de mest dramatiske «deadline day» vi har opplevd. 

Samtidig som Fernando Torres fikk viljen sin om å dra til Chelsea for 50 millioner pund, hentet Liverpool inn Andy Carroll for 35 millioner pund og Luis Suarez for drøyt 20 millioner pund. 

Spissduoens karrierer på Anfield gikk i vidt forskjellige retninger. Carroll klarte aldri å slå til, og ble solgt til West Ham i 2013, mens Suarez tok Premier League med storm før han ble solgt til Barcelona og gjorde stor suksess der. 

I dag spiller Carroll i barndomsklubben Newcastle, mens Suarez storspiller og ser ut til å ta seriegull med Atletico Madrid.

31.jan 13:56Slik gikk det borte mot West Ham forrige sesong

29. januar i fjor møttes West Ham og Liverpool på London Stadium. Det endte med 0-2-seier til Liverpool etter scoringer av Mohamed Salah og Alex Oxlade-Chamberlain. 

Scoringen til Ox kan du se i videovinduet.

31.jan 09:15Kampdag i London!

Det er igjen duket for kamp, og Liverpool skal forsøke å følge opp den flotte seieren over Tottenham når de gjester West Ham. Kampen har avspark klokken 17.30 og vises på TV 2 Sport Premium. 

Her er dagens meny fra Premier League:

 • Chelsea - Burnley kl. 13.00
 • Leicester - Leeds kl. 15.00
 • West Ham - Liverpool kl. 17.30
 • Brighton - Tottenham kl. 20.15 
30.jan 22:58Dagens Premier League-resultater

Seks kamper i Premier League er unnagjort. Kvelden endte med at Aston Villa tok en sterk borteseier mot Southampton.

Dermed endte dagen med følgende resultater:

 • Everton - Newcastle 0-2
 • Crystal Palace - Wolves 1-0
 • Manchester City - Sheffield United 1-0
 • West Bromwich - Fulham 2-2
 • Arsenal - Manchester United 0-0
 • Southampton - Aston Villa 0-1
30.jan 20:34Poengdeling mellom Arsenal og Man. Utd

Det ble et jevnt oppgjør da Arsenal tok imot Manchester United lørdag.

Begge lag hadde gode muligheter, men klarte ikke avgjøre kampen, som endte 0-0. Martin Ødegaard fikk sin debut for Arsenal da han kom inn ti minutter før slutt.

United er på andreplass med 41 poeng etter 21 kamper. Liverpool kan klatre opp i ryggen på rivalene med seier mot West Ham søndag.

30.jan 18:08City tok sin åttende strake seier

Manchester City tok lørdag sin åttende strake seier i Premier League da Sheffield United ble slått 1-0 på Etihad Stadium. Gabriel Jesus scoret vinnermålet allerede etter ni minutter. 

Dermed har City fått seg en luke på toppen av tabellen. De har fire poeng ned til byrivalen på andreplass og syv poeng ned til Liverpool på fjerde. 

I de øvrige 16-kampene endte det uavgjort 2-2 i bunnoppgjøret mellom West Bromwich og Fulham, mens Crystal Palace slo Wolves 1-0.

30.jan 18:04Harry Wilson med målgivende

Harry Wilson kom inn fra benken og leverte en målgivende pasning da Cardiff spilte uavgjort 1-1 mot Millwall i Championship. Sheyi Ojo spilte 62 minutter for waliserne. 

Det ble ingen stor dag på jobben for Harvey Elliott, som ble tatt av banen etter en time da Blackburn vant 1-0 over Luton. Elliott startet kampen sammen med tidligere Liverpool-spiller Stewart Downing. Han er nå 36 år gammel, 19 år eldre enn stortalentet som er på lån.

Adam Lewis fikk 20 minutter som innbytter i 2-2-kampen mot Accrington i League One. 

30.jan 17:58Karius fikk endelig sin ligadebut for Union Berlin

Loris Karius har hatt et frustrerende opphold på lån i Union Berlin så langt. Han befinner seg bak Andreas Luthe i keeperkøen og har bare fåtte spille én kamp for klubben. Det var i cupen. 

I kveld skulle ligadebuten komme for Karius, da Luthe måtte ut med skade etter 69 minutter. Karius slapp unna baklengsmål på den halve omgangen han var på banen. Det endte med 1-1 mot Borussia Mönchengladbach. 

Taiwo Awoniyi spilte 79 minutter for Berlin-laget.

30.jan 15:23Everton tapte mot Newcastle

Everton hadde mulighet til å klatre opp på rygg i Liverpool med seier hjemme mot Newcastle lørdag, men Carlo Ancelottis menn skuffet stort. 

Callum Wilson scoret først etter 73 minutter, før han avgjorde kampen på overtid og sørget for 0-2 og Newcastles første seier siden 12. desember.

Everton blir dermed stående på 33 poeng på 19 kamper og kan ikke lenger gå forbi Liverpool selv om de skulle vinne sin hengekamp.

30.jan 13:07Møter Man. Utd i Premier League 2

Klokken 14 er det duket for avspark mellom Liverpool U23 og Manchester United U23 i Premier League 2. 

Billy Koumetio og Sepp van den Berg starter i midtforsvaret, og Ben Woodburn er også med fra start for Liverpool.

30.jan 12:21Kapteinen var tilbake - hør hvordan han ledet laget til seier

Liverpool FC har satt sammen en video av Jordan Hendersons rop og beskjeder til lagkameratene gjennom kampen mot Tottenham. 

Ingen tvil om at det var godt å ha kapteinen tilbake!

30.jan 09:47Seks kamper i Premier League i dag

En rekke av Liverpools rivaler skal i aksjon i dag, når seks Premier League-kamper skal spilles:

 • 13.30: Everton - Newcastle
 • 16.00: Crystal Palace - Wolves
 • 16.00: Manchester City - Sheffield United
 • 16.00: West Bromwich - Fulham
 • 18.30: Arsenal - Manchester United
 • 21.00: Southampton - Aston Villa
30.jan 08:54Trer ut av tenåringenes rekker

Liverpools midtbanespiller Curtis Jones fyller i dag 20 år. Vi gratulerer!

Unggutten har allerede rukket å spille 35 førstelagsklubber for barndomsklubben etter å ha fått sin debut for litt over to år siden. Han står med seks scoringer for Liverpool.

29.jan 23:08Første i verden til å innføre bytter ved hjernerystelse

Premier League, Women's Super League og Women's Championship innfører fra 6. januar ekstra spillerbytter dersom spillere har hjernerystelse. FA-cupen innfører ordningen fra femte runde. 

Ligaene i England blir de første i verden til å benytte seg av «concussion subs».

Prøveordningen går ut på at man kan få inntil to ekstra bytter per kamp dersom spillere må byttes ut med hjernerystelse. Også motstanderen får lov å gjøre ekstra bytte dersom det ene laget har en spiller som får hjernerystelse.

Premier League-klubbene vedtok nylig å innføre prøveordningen, og allerede fra neste helg blir det altså en realitet. Dommerne har blitt bedt om å være ekstra oppmerksomme og melde fra dersom de mistenker at noen misbruker ordningen for å gjøre taktiske bytter.

29.jan 17:03Bortekamp mot Sheffield United flyttes

Liverpools bortekamp mot Sheffield United i Premier League er flyttet fra lørdag 27. februar kl. 16 til søndag 28. februar klokken 20.15.

29.jan 13:47Carra håper på en telefon fra Klopp!

En spøkefull Jamie Carragher kommer gjerne ut av fotballpensjonistenes rekker for å ta noen kamper som stoppervikar på Jürgen Klopps lag.

29.jan 11:32Ny milepæl for de røde

Liverpool rundet 800 bortemål i Premier League under gårsdagens seier over Tottenham.

29.jan 11:04Prater med pressen i ettermiddag

Klokken 13.15 skal Jürgen Klopp prate med pressen om søndagens kamp mot West Ham. Da vil vi antagelig også få siste nytt om den alvorlige ankelskaden til Joël Matip.

28.jan 17:25Så mange poeng utgjør fansen for Liverpool

Denne statistikken viser at Liverpool-spillerne virkelig savner å ha fansen i ryggen. Effekten av den tolvte mann skal ikke undervurderes.

28.jan 13:10Kampdag i London

Klokken 21 i kveld er det duket for kamp mellom Tottenham og Liverpool på Tottenham Hotspur Stadium i London. Lad opp med denne videoen fra Liverpool FC.

28.jan 10:06Firmino er inne i sin minst effektive sesong

Roberto Firmino har vært på banen i 1874 minutter i Premier League denne sesongen, men står kun med fem scoringer. Det går i snitt 375 minutter mellom hver scoring, noe som betyr at dette er brasilianerens minst effektive sesong så langt i Liverpool-trøya. Det skriver Opta.

Spissen har også levert fem målgivende pasninger. Det betyr at han er involvert i en scoring hvert 187. minutt. Også det er hans verste statistikk så langt i Liverpool-karrieren.

28.jan 09:32Gratulerer med dagen, Jamie Carragher!

Jamie Carragher, som står med 737 kamper og en rekke trofeer for Liverpool, og som nå er fotballekspert i Sky Sports, fyller i dag 43 år. Vi gratulerer!

27.jan 21:24Ojo startet opphentingen

Liverpools utlånte angriper Sheyi Ojo reduserte til 1-2 for Cardiff i bortekampen mot Barnsley. Scoringen kom etter 58 minutters spill. 

Harry Wilson satt på innbytterbenken for gjestene.

Kampen endte 2-2.

27.jan 13:31Møter Marseille i UEFA Youth League

Liverpools juniorer får besøk av Marseille i sesongens første oppgjør i UEFA Youth League. Turneringen er i år av det spesielle slaget som følge av koronapandemien. 64 lag er med, og turneringen går rett på utslagsrunder der det kun er ett oppgjør som avgjør i hver runde.

Kampen mellom Liverpool og Marseille går av stabelen 2. eller 3. mars. 

27.jan 12:15Markerer Den internasjonale holocaustdagen

Akademiet til Liverpool FC har i dag hatt en markering på Den internasjonale holocaustdagen, som er en årlig minnedag etter tyskernes grusomme folkemord på jøder før og under andre verdenskrig.

Liverpools akademi har i en årrekke arrangert turer til konsentrasjonsleiren Auschwitz, der utallige mennesker ble fanget og drept under krigen. 

I år ble markeringen gjort på Kirkby, og de fikk blant annet besøk av en som overlevde holocaust. Du kan lese mer om markeringen på liverpoolfc.com.

27.jan 09:24Klopp kommer med siste nytt før Tottenham-kampen

Klokken 12.30 skal Jürgen Klopp møte pressen og komme med siste nytt fra Kirkby foran torsdagens kamp mot Tottenham.

Vi følge pressekonferansen på liverpool.no.

27.jan 08:2115 år siden Fowler returnerte

I dag er det 15 år siden Robbie Fowler kom tilbake til sitt andre opphold i klubben. 27. januar 2006 sluttet han seg til Rafa Benitez' mannskap etter å ha spilt for Leeds og Manchester City. Han ble i klubben fram til sommeren 2007, da han dro til Cardiff. I dag er Fowler manager for East Bengal i India.

På denne dag i 1987 signerte også en annen legende for klubben. Da kom nemlig John Aldridge til Liverpool fra Oxford United. Han vant en ligatittel og en FA-cup med de røde.

26.jan 23:06Banens beste

Charlton-supporterne har stemt frem den utlånte Liverpool-angriperen Liam Millar til banens beste spiller etter kveldens 1-0 seier over MK Dons.

26.jan 21:40Millar matchvinner for Charlton

Liverpools utlånte angriper Liam Millar sendte Charlton i føringen 18 minutter ut i kveldens kamp mot MK Dons, noe som også ble kampens eneste mål. 

Dette var canadierens første mål for London-klubben. Millar har gjort det meget bra i League One etter at han ble utlånt fra Liverpool i begynnelsen av januar.

26.jan 21:04West Ham passerte Liverpool på tabellen

Kveldens to første kamper i Premier League er ferdigspilt. West Ham slo Crystal Palace 3-2 på Selhurst Park, mens Leeds vant 2-1 i Newcastle.

Dette betyr at West Ham passerte Liverpool på tabellen, og er nå oppe på fjerdeplass.

The Hammers, som er vertskap for nettopp Liverpool på søndag, har sanket 35 poeng på 20 kamper, noe som er ett poeng mer enn Liverpool, men Jürgen Klopps menn har en kamp mindre spilt, og vil passere David Moyes sine gutter igjen om de tar poeng på Tottenham Hotspur Stadium torsdag kveld.

26.jan 19:35Chelsea bekrefter ny manager

Chelsea bekrefter at de har ansatt tyske Thomas Tuchel som klubbens nye manager, etter at Frank Lampard fikk sparken tidligere denne uken.

26.jan 14:52Endrer offside-regel etter kontroversiell City-scoring

Manchester Citys første mål i 2-0-seieren over Aston Villa tidligere i januar var av det kontroversielle slaget. Rodri kom fra offside og snappet ballen fra bortelagets Tyrone Mings, før han spilte den videre til Bernardo Silva, som satte inn den avgjørende scoringen. 

Etter kampen førte dommeravgjørelsen til voldsomme diskusjoner, og nå skriver Daily Mail at dommerstanden, etter å ha gått gjennom saken, har valgt å endre regelen. Det vil si at hvis en liknende situasjon skulle oppstå, vil det heretter bli dømt offside på spilleren.

Se episoden som førte til regelendringen i Twitter-vinduet.

26.jan 12:52Tuchel på vei til London

Det som etter alle solemerker blir Chelseas nye manager, Thomas Tuchel, er ifølge flere medier på vei til London for å bli presentert.

Chelsea sparket mandag sin manager Frank Lampard etter halvannen sesong i jobben. I fjor havnet de topp fire, men nå ligger laget på en skuffende 9. plass.

26.jan 12:51– Ødegaard blir snart bekreftet

Journalist Fabrizio Romano sier at alt nå er klart når det gjelder låneavtalen for Martin Ødegaard mellom Real Madrid og Arsenal. Nordmannen kommer til å spille for London-klubben resten av sesongen.

25.jan 23:25Henderson med på viktige samtaler

Jordan Henderson og en gruppe med andre tidligere og nåværende fotballspillere har i dag hatt samtaler med den britiske regjeringen om hvordan man skal takle den økende hetsen og diskrimineringen som fotballspillere opplever i sosiale medier.

25.jan 23:12Clyne forlenger sin kontrakt med Palace

Nathaniel Clyne og Crystal Palace er blitt enige om å forlenge den tidligere Liverpool-backens kontrakt med Croydon-klubben til ut sesongen.

25.jan 22:39Tottenham slapp ekstraomganger

Tre sene scoringer sørget for at Tottenham slo Wycombe 4-1 i FA-cupen i kveld, og London-laget slapp dermed ut i ekstraomganger bare tre dager før den viktige ligakampen mot Liverpool.

25.jan 20:57Åtte nye positive tester

Premier League opplyser at av 2518 COVID-tester av spillere og stab mellom mandag 18. januar og søndag 24. januar, så var åtte tester positive.

Dette er bare halvparten så mange positive tester som i uken før, men da ble det foretatt over 3100 tester.

25.jan 20:49Atkinson dømmer Spurs-kampen

Martin Atkinson er satt opp til å dømme torsdagens kamp mellom Tottenham og Liverpool i London. Lee Betts og Constantine Hatzidakis er satt opp som assistentdommere, med Kevin Friend som fjerdedommer.

Jonathan Moss har fått oppgaven som VAR-dommer, med Dan Robathan som sin assistent.

25.jan 20:38Tottenham med reservepreget lag i cupen

Tottenham, som er vertskap for Liverpool i Premier League torsdag kveld, stiller et reservepreget lag i cupkampen mot Wycombe i kveld.

25.jan 14:10Over ni millioner seere fulgte kampen på BBC

BBC melder om høye seertall i gårsdagens FA-cupkamp på Old Trafford. På det meste var det 9,2 millioner seere på BBCs tjenester, med et gjennomsnitt på 8,1 millioner. Det melder journalist Simon Stone.

25.jan 10:53Lampard får trolig sparken - Tuchel nevnes som erstatter

Matt Law i The Telegraph melder mandag formiddag at Frank Lampard er i ferd med å sparken som Chelsea-manager. 

Laget tok seg videre i FA-cupen søndag, men har slitt med formen i Premier League, der de ligger på 9. plass. 

Spillerne skal ha fått beskjed om å vente med å komme på trening til i ettermiddag, og ifølge Law er det ventet offisiell informasjon snart.

Samme Law og en rekke andre journalister melder at tyske Thomas Tuchel er klar til å ta over laget. Tuchel har tidligere trent Jürgen Klopps klubber Mainz og Dortmund, før han tok over PSG. Han fikk sparken fra den franske klubben i høst.

Les mer i egen sak.

24.jan 22:57Ny målgivende, og ny frisyre!

Harvey Elliott fortsetter å storspille for Blackburn, og hadde målgivende i kampens eneste mål da The Rovers slo Middlesbrough på bortebane.

Ikke bare hadde en nok en målgivende – han har også fått en litt mer normal frisyre!

24.jan 22:53Everton slo Sheffield Wednesday

Everton er videre i FA-cupen etter å ha slått Sheffield Wednesday 3-0 i søndagens siste FA-cupkamp.

24.jan 21:21Milner med melding på Twitter
24.jan 17:33Tre Premier League-klubber tok seg videre i cupen

Chelsea slo Luton Town 3-1 etter hattrick fra Tammy Abraham i søndagens tidligkamp.

Det spøkte lenge for Leicester City borte mot Brentford, men etter pause snudde de 1-0 til 1-3 og tok seg videre. James Maddison viste igjen at han er i storform.

Fulham og Burnley møttes på Craven Cottage, og det var Sean Dyche sitt lag som tok seg videre. Burnley vant hele 3-0, og skal møte vinneren av Bournemouth og Crawley i neste runde.

24.jan 17:29Ny målgivende fra Harvey Elliott. Se scoringen

Harvey Elliott sto bak Blackburns 1-0-mål borte mot Middlesbrough.

17-åringen leverer og leverer i Championship. Han har nå fire mål og åtte målgivende på 21 kamper for Blackburn.

24.jan 16:43Henderson er ikke i troppen

Jordan Henderson skal ikke være i troppen til kveldens kamp mot Manchester United. Kapteinen mistet kampen mot Burnley på grunn av en mindre lyskeskade.

Vi venter på lagoppstillingen, som skal komme kl. 17.00.

24.jan 11:27Kevin Stewart skal spille under Neil Critchley

Kevin Stewart, som ble solgt til Hull City den samme sommeren som Liverpool kjøpte Andy Robertson fra samme klubb, har nå funnet seg ny klubb.

Etter 3,5 år i Hull, har han signert en 18-månederskontrakt med Blackpool, og skal spille under Neil Critchley.

Critchley var U18-manager i Liverpool på den tiden da Stewart var i Liverpool. Stewart, som nå er 27 år gammel, spilte 20 kamper for Liverpool i 2016 og 2017.

24.jan 11:17Dagens cupkamper på TV

Det er fem kamper i cupen i dag. Tre av dem skal spilles før Liverpools bortekamp mot Manchester United.

Kl. 13.00:
Chelsea - Luton Town, V Sport 1 og Viaplay

Kl. 15.30:
Brentford - Leicester City, V Sport 3 og Viaplay
Fulham - Burnley, V Sport 2 og Viaplay

Kl. 18.00:
Manchester United - Liverpool, V Sport 1 og Viaplay

Kl. 21.00:
Everton - Sheffield Wednesday, V Sport 1 og Viaplay

24.jan 10:43Pep Lijnders er 38 år i dag

Jürgen Klopps assistent fyller år. Den unge treneren blir 38 år i dag.

23.jan 20:51Ny tidligere rød til Wigan

Tidligere i dag ble det klart at Corey Whelan skal spille for Wigan, som sliter i bunnen av League One.

Der får han med seg en han kjenner godt fra Liverpools akademi. George Johnston ble frigitt i 2019, og har de siste årene vært i Feyenoord. Nå skal han lånes ut til Wigan.

23.jan 20:30City snudde på slutten

Da Alfie May ga Cheltenham ledelsen like før timen ble spilt hjemme mot Manchester City, var det en del som begynte å få håp om en skikkelig cupbombe.

Slik gikk det ikke. Manchester City snudde kampen med tre mål de ni siste minuttene, og tok seg videre til femte runde.

23.jan 18:07West Ham blir motstander, dersom Liverpool gjør jobben på Old Trafford

Liverpool spiller ikke sin kamp i FA-cupen før søndag kveld, men nå er det klart hvem som blir motstander dersom de gjør jobben og slår Manchester United på Old Trafford.

West Ham kjørte over Doncaster Rovers, og vant 4-0 etter scoringer av Pablo Fornals, Andriy Yarmolenko, et selvmål av Andrew Butler og Aladapo Afolayan. Vinneren av Liverpool og United skal møte West Ham på hjemmebane, og forhåpentligvis blir det Jürgen Klopp sitt lag!

Øvrige resultater fra FA-cupens fjerde runde:

Southampton - Arsenal 1-0

Barnsley - Norwich 1-0

Brighton - Blackpool 2-1

Millwall - Bristol City 0-3

Sheffield United - Plymouth 2-1

Swansea - Nottingham Forest 5-1

Cheltenham Town - Manchester City spilles kl. 18.30, og sendes på V Sport 1 og Viaplay.

23.jan 15:53De regjerende FA-cupmesterne er ute

The Gunners slo Chelsea 2-1 og vant cupen i sommer, da finalen gikk for tomme tribuner på Wembley.

Arsenal, som er mestvinnende i FA-cupen med 14 triumfer i den tradisjonsrike turneringen, er ute av årets FA-cup.

I bortekampen mot Southampton scoret Gabriel selvmål midtveis i førsteomgangen, og det ble den eneste scoringen i kampen.

Nå skal Southampton spille mot Wolverhampton i neste runde.

Manchester United - Liverpool spilles søndag kl. 18.00, og sendes på V Sport 1 og Viaplay.

23.jan 14:10Snøen fører til utsettelser for kamper på akademiet

Liverpool U23 skulle møtt Derby i dag, men den kampen blir nå utsatt.

Også U18-laget skulle spilt, og kampen mot Stoke er utsatt.

Grunnen er at det har kommet snø på Merseyside.

23.jan 11:47Corey Whelan har funnet seg ny klubb

Corey Whelan var Liverpool-spiller mellom 2007 og 2019, da dro til USA for å spille for Phoenix Rising. 

Nå er han klar for ny klubb, og skal spille for Wigan Athletic. Wigan er nummer 22 i League One.

23.jan 11:24Gerrard og Rangers stormer mot ligagull. Sjekk de tallene!

Rangers kommer helt sikkert til å stoppe Celtic sin rekke på ni strake ligagull. Ledelsen er nå på 20 poeng.

23.jan 11:04102 år siden Bob Paisley ble født. Se dokumentaren

I dag er det 102 år siden Bob Paisley ble født. Se dokumentar om Liverpool legendariske manager.

23.jan 09:02Pawson dømmer på Old Trafford

Craig Pawson er satt opp som dommer når Liverpool møter Manchester United i FA-cupen på søndag. Det er VAR også i FA-cupen, og Andre Marriner har ansvaret for videodømmingen i kampen.

Pawson har vært dommer siden 1993, og ble Premier League-dommer i 2013. Han dømte Liverpool for første gang i 2014, og har dømt de helrøde 25 ganger.

Det har endt med 16 seire, fem uavgjorte og fire tap. Han var også dommer for Liverpool i tredje runde, da de røde tok seg videre etter å ha slått Aston Villas unggutter 4-1 på Villa Park.

Denne sesongen har han dømt 17 kamper i alle turneringer, ifølge Transfermarkt. Han har delt ut 56 gule kort, kun ett rødt kort, og har gitt seks straffer. Fem av dem har kommet i Premier League, der den éne var til Liverpool borte mot Manchester City.

Manchester United - Liverpool spilles søndag kl. 18.00, og sendes på V Sport 1 og Viaplay.

23.jan 08:53FA-cupkamper i dag

Fredag kveld ble Wolverhampton det første laget som tok seg til femte runde av FA-cupen, da de slo Chorley 1-0 på bortebane. Laget fra Non-League imponerte, men Vitinhas scoring ble kampens eneste. Wolves skal møte vinneren av Southampton og Arsenal i neste runde.

Lørdag spilles det ytterligere åtte kamper i cupen:

Kl: 13.15:
Southampton - Arsenal, V Sport 1 og Viaplay

16.00:
Barnsley - Norwich, Viaplay
Brighton - Blackpool, V Sport 3 og Viaplay
Millwall - Bristol City, Viaplay
Sheffield United - Plymouth, V Sport 2 og Viaplay
Swansea - Nottingham Forest, Viaplay
West Ham - Doncaster, V Sport 1 og Viaplay

Kl. 18.30:
Cheltenham - Manchester City, V Sport 1 og Viaplay

Det skal også spilles én kamp i Premier League:

Kl. 21.00:
Aston Villa - Newcastle, TV 2 Sport Premium og Sumo

Liverpool spiller sin cupkamp på søndag. Bortekampen mot Manchester United spilles kl. 18.00, og sendes på V Sport 1 og Viaplay.

22.jan 17:06Storkampen på V Sport 1

Søndag kveld skal Liverpool møte Manchester United i FA-cupens fjerde runde. Kampen på Old Trafford har avspark kl. 18.00.

Kampen kommer til å bli sendt på V Sport 1 og Viaplay.

22.jan 14:53Dårlig skadenytt for Manchester City og Leicester

Manchester City-manager Pep Guardiola bekrefter fredag at stjernespiller Kevin De Bruyne er ute i fire til seks uker med skaden han pådro seg i onsdagens kamp mot Aston Villa. Belgieren måtte byttes ut med en hamstringskade.

Dermed går De Bruyne etter all sannsynlighet glipp kampen mot Liverpool på Anfield 7. februar.

På sin pressekonferanse gikk Guardiola på ny ut mot det tøffe kampprogrammet og at man ikke får lov til å gjøre fem bytter i Premier League.

– Spillene vil ikke bli skadet, men de er mennesker. Hvorfor kan vi bruke fem bytter i FA-cupen, men ikke ligaen?

– Det er ikke bare fordi det er Kevin. Det er alle i de siste fem sesongene. Det er for mange kamper, sier han.

Like etter bekrefter for øvrig Leicester-manager Brendan Rodgers at stjernespiss Jamie Vardy er ute i noen uker med en skade.

22.jan 13:26«Det kommer ikke noe godt av å synes synd på seg selv»

James Milner har kommet med en flott melding til fansen på sosiale medier etter Liverpools svake form den siste tiden:

«You'll Never Walk Alone er mer viktig en noensinne nå. Det kommer ikke noe godt av å synes synd på seg selv, og unnskyldninger hjelper ikke. Det er opptil oss alle å kjempe oss tilbake. Vi er på vårt sterkeste når vi er én styrke - spillere og supportere, SAMMEN», skriver Milner på Twitter og Instagram.

22.jan 12:07Ødegaard så godt som klar for Arsenal

Flere journalister, inkludert velinformerte Fabrizio Romano og David Ornstein, melder at Martin Ødegaard nå skal være så godt som klar for et utlån fra Real Madrid til Arsenal. Nordmannen har slitt med å få spilletid for den spanske storklubben denne sesongen.

Romano skriver at Ødegaard foretrekker Arsenal framfor Real Sociedad, som han tilbrakte 2019/20-sesongen hos. En samtale med manager Mikel Arteta skal ha overbevist 22-åringen.

Ødegaard trente med Liverpool som 15-åring i 2014, bare noen uker før den berømte overgangen til Real Madrid.

Arsenal bekrefter for øvrig at de har signert Brighton-keeper Mat Ryan på lån ut sesongen.

22.jan 11:09Sliter med depresjon

Tidligere Liverpool-spiller Jordon Ibe skriver på sin Instagram-profil at han har går gjennom en tøff periode i livet for øyeblikket.

«Jeg har vært på et mørkt sted som følge av depresjonen», skriver Ibe og legger til at det tidvis har vært meget tøft. 

Ibe ble solgt fra Liverpool til Bournemouth i 2016, men ble aldri en stor suksess på sørkysten. I sommer meldte han overgang til Derby, en klubb han tidligere har vært på utlån til. Det har foreløpig kun blitt fire minutter på banen for den nye klubben, men Ibe skriver at han blir tatt godt vare på. 

Han legger til at han vil jobbe hardt for å bli bra igjen

«Ikke bare for familien, venner og min vakre datter, men for meg», skriver han.

22.jan 08:25Ny pressekonferanse i dag

Det er ingen tid til hvile for øyeblikket for Jürgen Klopp og Liverpool. Allerede i dag venter ny pressekonferanse foran søndagens møte med Manchester United i FA-cupen. 

Pressekonferansen starter klokken 14.30, og vi følger den her på liverpool.no.

21.jan 20:04Henderson med lyskeskade

Jordan Henderson er ikke i troppen i kveldens kamp mot Burnley. Ifølge flere journalister skyldes det en lyskeskade. Det skal være snakk om et mindre problem.

21.jan 19:32Matip og Tsimikas er i troppen

Liverpool FC bekrefter at Joel Matip og Kostas Tsimikas er i kamptroppen til kveldens oppgjør mot Burnley. 

Matip har vært ute siden kampen mot West Bromwich tredje juledag, mens Tsimikas sist var i aksjon mot Midtjylland 9. desember. 

Hvem som starter får vi vite klokken 20. 

21.jan 19:27De Bruyne kan miste kampen mot Liverpool

Kevin De Bruyne ble byttet ut like før timen var spilt da Manchester City onsdag slo Aston Villa 2-0 og fortsatte den gode formen de er inne i. Men seieren kan ha kostet dyrt, for City risikerer nå å måtte klare seg uten midtbanestjernen i flere uker.

Pep Guardiola sa etter kampen at det dreide seg om en muskelskade, og ifølge The Athletic har undersøkelser vist at det dreier seg om en hamstringskade.

The Athletic skriver at belgieren håper å være tilbake innen to-tre uker. Liverpool tar imot Manchester City på Anfield 7. februar. 

Fra før er det kjent at Sergio Agüero har testet positivt for Covid-19. Kyle Walker måtte også ut med skade i onsdagens kamp.

21.jan 19:14Venter voldsom kamp om RB Leipzig-stjernen

Transferjournalist Fabrizio Romano og Bilds Christian Falk melder begge at Bayern München er ute etter RB Leipzigs midtstopper Dayot Upamecano. 22-åringen jaktes imidlertid av flere klubber, blant annet PSG og toppklubber i England. 

Journalister som følger Liverpool tett har tidligere bekreftet at han er på lista over mulige kjøp i sommer. Upamecano har nemlig en utkjøpsklausul på drøyt 37 millioner pund som gjelder for sommervinduet. 

Dermed vil det være opp til spilleren hvor han ønsker å spille i framtiden.

Ifølge Romano ventes det en voldsom kamp om å sikre den franske stopperen.

21.jan 18:06Wilson og Ojo sin manager har fått sparken

Utlånte Harry Wilson og Sheyi Ojo i Cardiff har i dag mistet sin manager Neil Harris. 

Harris har fått sparken etter at laget har tapt seks kamper på rad. Cardiff ligger på 15. plass i Championship, med 29 poeng fra 24 kamper.

Wilson har spilt 18 ligakamper for Cardiff denne sesongen, og scoret tre mål. Ojo står med like mange mål på 24 kamper.

21.jan 15:21Leicester skal ha forhørt seg om Martin Ødegaard

Leicester City, som nå ligger foran Liverpool på tabellen, skal være blant klubbene som har forhørt seg om å låne Martin Ødegaard fra Real Madrid.

Arsenal er en annen Premier League-klubb som har blitt nevnt.

Ødegaard var som kjent på treningsopphold i Liverpool før han gikk til Real Madrid i 2014.

21.jan 15:06City-spissen har testet positivt for Covid-19

Sergio Aguero, som knapt har spilt denne sesongen, forteller på Twitter at han har testet positivt for koronaviruset.

21.jan 14:13Thommo fyller år

Phil Thompson er 67 år i dag!

21.jan 12:12Virgil deler nye bilder fra trening
21.jan 12:11Carlsberg og Liverpool er nominert til sponsorpris

Carlsberg og Liverpool FC er nominert til sponsorpris på European Sponsorship Association, etter kampanjen 'Champions' etter at Liverpool vant ligagullet.

21.jan 11:55Peter Moore har fått seg ny jobb. Tilbake til gamingindustrien

I høst var Peter Moore ferdig som daglig leder i Liverpool. Han flytter tilbake til statene, og nå har han funnet seg ny jobb. 

Han er tilbake i gamingindustrien, og skal jobbe for Unity.

Les en sak om hans nye jobb i ESport Observer.

21.jan 08:29Kampdag!

Leicester, Manchester City og Manchester United har vunnet denne midtuken, og det betyr at det er ekstra press på et Liverpool som er inne i en formdupp.

Torsdag kveld må Burnley slås, for at ikke de tre lagene på toppen av tabellen skal få en luke.

Sean Dyche kommer til Anfield med skadefri tropp, men er det laget i Premier League som scorer færrest mål. Nå må Liverpool få slutt på sin måltørke, og finne tilbake til vinnersporet!

Joel Matip er forhåpentligvis tilbake i midtforsvaret, og Jordan Henderson på midtbanen.

Liverpool - Burnley har avspark kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

20.jan 23:18United slapp med skrekken og klatret tilbake på tabelltopp

Manchester United havnet bakpå borte mot Fulham allerede etter fem minutter, men som så ofte før snudde de kampen. Denne gangen var det Edinson Cavani og Paul Pogba som sørget for at resultatet ble 1-2. 

Fulham hadde gode muligheter på slutten, blant annet etter en heading på overtid der ballen gikk like utenfor stolpen. Men United slapp med skrekken.

Dermed gjenerobrer de tabelltoppen som Manchester City tok fra Leicester tidligere i dag. United står med 40 poeng etter halvspilt sesong.

20.jan 21:06Mulig muskelskade for Citys store stjerne

Manchester City klatrer til midlertidig tabelltopp etter at de onsdag slo Aston Villa 2-0 på Etihad. Blåtrøyene presset på hele kampen, og fikk til slutt uttelling etter scoringer fra Bernardo Silva og Ilkay Gundogan. 

Den forløsende første scoringen er etter kampen blitt gjenstand for heftige diskusjoner, etter at målet ble godkjent til tross for at en City-spiller som var involvert stod i offside da han rappet ballen fra Villa-forsvaret.

Kveldens seier kan imidlertid ha en bismak for City. Kevin de Bruyne ble byttet ut like før timen var spilt, og etter kampen bekrefter manager Pep Guardiola at det dreier seg om en mulig muskelskade.

20.jan 19:32Tidligere Liverpool-spiller John Jeffers er død

Tidligere Liverpool-spiller John Jeffers er død, 52 år gammel. Han har lenge kjempet mot sykdommen, skriver Stoke Sentinel

John Jeffers var en kantspiller som fra Liverpool som gikk gradene i barndomsklubben og etter hvert kom opp i førstelagsdiskusjonen til manager Kenny Dalglish. 

Han skulle imidlertid aldri få en kamp for førstelaget, for kampen om spilletid ble for tøff mot en av verdens beste kantspillere i form av John Barnes. 

I stedet ble han først lånt ut, og deretter solgt, til Port Vale i 1988. Der gjorde Jeffers en imponerende karriere, som blant annet inneholdt to opprykk. Han ble en populær mann blant supporterne, som nå er i sorg etter hans bortgang. 

Liverpool FC har sendt ut en kondolansemelding på Twitter etter nyheten om Jeffers' bortgang.

20.jan 18:38Fire nye kamptidspunkter i februar

Onsdag ble det bekreftet at samtlige Premier League-kamper skal bli tv-sendt også i februar. Nå har Liverpool fått nye tidspunkt for følgende kamper:

 • 3.2 kl. 21.15: LFC - Brighton.
 • 7.2 kl. 17.30: LFC - Manchester City.
 • 13.2 kl. 13.30: Leicester - LFC. 
 • 20.2 kl. 18.30: LFC - Everton.
20.jan 15:11Alle Premier League-kampene i februar skal direktesendes på TV

I dag har Premier League-klubbene hatt sitt møte, og der er det blitt bestemt at også alle kampene i februar skal
direktesendes på TV i England.

Det betyr at vi også kommer til å få dem direktesendt her i Norge på TV 2 Sport Premium.

Det er under to uker til vi går inn i den neste måneden, og TV-selskapene har så langt ikke valgt sine TV-kamper ennå. Det er trolig utelukkende i påvente av denne avgjørelsen. Dermed kan vi forvente oss at de spikrer klokkeslett og datoer for terminlisten i løpet av veldig kort tid.

Liverpools Premier League-kamper i februar (foreløpige datoer):

3. februar: Liverpool - Brighton
6. februar Liverpool - Manchester City
13. februar: Leicester - Liverpool
20. februar: Liverpool - Everton
27. februar: Sheffield United - Liverpool

20.jan 12:07Thiago på forsiden av kampprogrammet

Thiago er på forsiden av kampprogrammet til torsdagens kamp mot Burnley.

20.jan 08:52De to Manchester-klubbene skal i aksjon i kveld

Onsdag kveld skal begge de to Manchester-klubbene i aksjon, og begge kan dessverre legge ytterligere press på Liverpool før torsdagens kamp mot Burnley.

Kl. 19.00: Manchester City - Aston Villa

Kl. 21.15: Fulham - Manchester United

Begge kampene sendes på TV 2 Sport Premium og Sumo. Liverpool spiller sin kamp torsdag kl. 21.00.

20.jan 08:50Scoring direkte fra utspark

Det er ikke så ofte vi ser – men det skjedde i League Two tirsdag kveld. 

20.jan 08:45Pressekonferanse med Klopp i ettermiddag

Kl. 14.00 skal Jürgen Klopp komme med siste nytt før torsdagens kamp mot Burnley.

Vi kommer til å dekke pressekonferansen her på liverpool.no.

19.jan 23:09Leicester banket Chelsea - klatrer til tabelltopp

Tirsdag ble det en ny opptur for Brendan Rodgers og Leicester, og nok en nedtur for Frank Lampard og Chelsea, da de to topplagene møttes på King Power Stadium. 

Wilfred Ndidi og James Maddison sørget for 2-0-seier for et hjemmelag som dominerte fullstendig. 

Seieren fører Leicester opp på tabelltopp med 38 poeng når de har gjort unna halve sesongen. Men begge Manchester-klubbene kan gå forbi når de skal i aksjon onsdag.

Chelsea er på sin side nummer åtte, og risikerer å havne helt nede på 10. plass når alle lag kommer på likt antall kamper. 

19.jan 21:13West Ham melder seg på i toppen

West Ham vant tirsdag 2-1 over West Bromwich og klatrer dermed foreløpig forbi Chelsea og Southampton på tabellen og tar over 7. plassen. 

De står nå med 32 poeng og er bare to poeng bak Liverpool på fjerdeplass, men David Moyes' lag har spilt én kamp mer.

19.jan 20:56Scoring i sin første kamp fra start

Utlånte Adam Lewis har sendt Plymouth i ledelsen borte mot Sunderland i League One. Han spiller i dag sin første kamp fra start for Plymouth etter å ha blitt lånt ut tidligere denne måneden.

Det er nå pause i kampen og stillingen er 0-1. Samtidig er Liam Millar i aksjon for Charlton borte mot Peterborough.

21 år gamle Lewis tilbrakte høstsesongen på lån i franske Amiens, men avbrøt oppholdet denne måneden før han dro til Plymouth.

19.jan 13:04Vurderer mer testing også på akademinivå

Nå er det bare Premier League-spillerne som testes to ganger i uken. Det kan også bli aktuelt på U23- og U18-nivå.

19.jan 11:46Pressekonferanse med Klopp på onsdag

Onsdag kl. 14.00 skal Jürgen Klopp komme med siste nytt før torsdagens Premier League-kamp mot Burnley.

Vi kommer til å følge alt det manageren sier her på liverpool.no.

19.jan 09:18Henderson takker NHS for at hans far er i live

Jordan Henderson har i dag vært på frokost-TV på BBC. 

Liverpool-kapteinen var helt sentral i å organisere Premier League-spillerne til støtte for National Health Service (NHS) i starten av pandemien.

Han har også en far som har slitt med kreft, og er veldig glad for måten han har blitt fulgt opp av helsevesenet.

19.jan 08:24To Premier League-kamper i kveld

I kveld skal det spilles to nye Premier League-kamper.

Kl. 19.00: West Ham - West Bromwich

Kl. 21.15: Leicester - Chelsea

Begge kampene sendes på TV 2 Sport Premium og Sumo. For Liverpools del er nok Brendan Rodgers sitt Leicester den mest interessante kampen. The Foxes er forbi de røde på tabellen etter helgens resultater.

18.jan 18:27Storkampen ga ny seerrekord

Ifølge Sky ble det satt ny seerrekord for tv-seere på Sky Sports under gårsdagens storoppgjør mellom Liverpool og Manchester United. Det melder flere journalister.

I snitt var det 4,5 millioner seere som fulgte kampen på tv-kanalen til Sky Sports, og det toppet seg med 4,8 millioner de siste fem minuttene. Kun Game of Thrones har hatt et høyere seertall på Sky sine betal-kanaler, melder Ian Doyle i Liverpool Echo.

Ifølge John Cross i Mirror var det flere som så sommerens Merseyside-derby da Premier League var tilbake etter lockdown, men den kampen var tilgjengelig på begge kanaler. 

De to mest sette Premier League-kampene på Sky Sports har altså endt 0-0...

18.jan 17:15Nedgang i antall positive koronatester

Premier League melder om 16 positive koronatester blant ligaens 3115 spillere og støtteapparat forrige uke. Det er en nedgang fra hele 36 uken før, melder John Cross i The Mirror. 

De siste ukene har det vært høyt smittetrykk hos flere klubber, men tallene kan nå tyde på at det går i riktig retning igjen for fotballen.

18.jan 12:21U23-derby i kveld

Liverpool U23 har tapt to kamper på rad. Nå har Owen Beck (bildet) og resten av guttene til Barry Lewtas en mulighet til å revansjere seg, når de i kveld skal spille lokaloppgjør mot Everton.

De røde vant 1-0 da lagene møttes tidligere denne sesongen. LFC er nå nummer seks på tabellen.

Kampen i Southport har avspark kl 20.00, og sendes på LFCTV. Nå får du 30 prosent avslag på kjøp av LFCTV Go, ved bruk av koden: GOJAN21

18.jan 11:30Millar på ukens lag

Liam Millar har vært kaptein for U23-laget til Liverpool frem til nyttår, og skal spille for Charlton Athletic ut sesongen.

Denne helgen kom han med på ukens lag i League One!

Han har nå spilt tre kamper på rad for London-klubben. De to første endte med tap, men mot Bristol Rovers i helgen ble det endelig seier. Og alle trodde at den 21 år gamle canadieren hadde blitt matchvinner, inntil han etter kampen innrømmet at han ikke hadde vært borti ballen og at Jake Forster-Caskeys corner hadde gått rett i mål.

– Det var Jakes mål. Liam innrømmet at han ikke var borti ballen. Det viser at han er ung og uerfaren. Dersom det hadde vært meg, hadde jeg hevdet at mål var mitt, sa Charlton-manager Lee Bowyer til pressen etter kampen.

Uansett har den utlånte Liverpool-spilleren fått en god start på oppholdet i Charlton, hvor han helt tydelig nyter stor tillit hos manager Bowyer.

17.jan 16:53Tottenham opp på samme poengsum som Liverpool

Tottenham slo Sheffield United 3-1 på Bramall Lane, og er dermed oppe på 33 poeng. Det er samme poengsum som Liverpool, men Jürgen Klopps mannskap har bedre målforskjell, og en kamp mindre spilt inntil de møter Manchester United i ettermiddag.

17.jan 16:50Kamp nummer 50 for Shaq

Xherdan Shaqiri spiller sin kamp nummer 50 for Liverpool i dag.

16.jan 21:00Elliott med målgivende

Utlånte Harvey Elliott noterte seg for den målgivende pasningen til Blackburns utligningsmål mot Stoke i en kamp på Ewood Park som endte 1-1.

16.jan 20:27Chelsea tilbake på vinnersporet

Chelsea vant lokaloppgjøret mot Fulham på Craven Cottage 1-0. Det hører med til historien at vertene fikk et rødt kort i første omgang, og måtte spille over halve kampen med bare ti mann.

16.jan 18:03West Ham henger med i tetsjiktet

David Moyes ledet sitt mannskap til sesongens åttende seier, da de slo Burnley 1-0 på London Stadium.

16.jan 18:01Brighton med viktig borteseier

Brighton slo Leeds på Elland Road.

16.jan 17:59Debuterte for Plymouth

Utlånte Adam Lewis fikk sine første minutter for Plymouth da grønntrøyene spilte 1-1 mot Crewe i ettermiddag.

16.jan 15:36West Bromwich vant Black Country-derbyet

West Bromwich sikret seg tre viktige poeng i lokaloppgjøret mot Wolverhampton på Molineux.

16.jan 11:14Gratulerer med dagen, Takumi!

Takumi Minamino fyller 26 år i dag.

15.jan 14:48Ansatte Wayne Rooney som manager

Derby County har i dag ansatt Wayne Rooney som manager.

15.jan 12:3260 sekund med Steven Gerrard

Mange gode svar fra Rangers-manageren her!

15.jan 08:16I dag kommer Klopp med siste nytt før United-kampen

Det er pressekonferanse med Jürgen Klopp kl. 14.00. Da kommer han med siste nytt om Joel Matip og skadesituasjonen, før søndagens gigantoppgjør mot Manchester United.

Vi kommer til å følge pressekonferansen direkte her på liverpool.no.

Liverpool - Manchester United spilles søndag kl. 17.30, og sendes på TV 2 Sport Premium og Sumo.

14.jan 23:04Poengdeling på Emirates

Det endte 0-0 mellom Arsenal og Crystal Palace torsdag kveld.

14.jan 20:13Krever å få slutt på klemmingen

FA, Premier League og EFL går nå sammen og har kommet med en melding om klemmingen og den fysiske kontakten mellom spillerne.

Det er veldig mye fokus på fotballen nå, og fotballmyndighetene er redde for at fotballen må stoppes dersom spillerne fortsetter å bryte koronaprotokollen.

Jürgen Klopp kommer helt sikkert til å bli spurt om saken på mandagens pressekonferanse.

14.jan 18:09Søndagskamp mot Manchester United i FA-cupen

Liverpools bortekamp mot Manchester United i FA-cupen skal spilles søndag 24. januar kl. 18.00 norsk tid.

Det er som forventet, ettersom Liverpool møter Burnley på hjemmebane i Premier League torsdagen før. Neste kamp etter cupkampen er torsdagen etter, når de røde skal til London for å møte Tottenham.

14.jan 15:28– United er i en falsk posisjon

Tidligere Liverpool-spiller Jason McAteer mener at Manchester United er i en falsk posisjon for øyeblikket, og at Manchester City og Liverpool vil kjempe om ligamesterskapet.

McAteer påpeker at United ikke har hatt like mange skader som de andre tetlagene, og har profittert på dette.

14.jan 11:31Villa - Everton utsatt

Koronautbruddet i Aston Villa-troppen har ført til at Aston Villas hjemmekamp mot Everton på søndag er blitt utsatt.

Aston Villas hjemmekamp mot Newcastle, som ble utsatt tidligere i sesongen på grunn av et koronautbrudd i Newcastle-troppen, er nå blitt omberammet til lørdag 23. januar klokken 21.00.

13.jan 23:10Fulham kom tilbake og straffet Tottenham

Det så ut til at Tottenham skulle ta en oppskriftsmessig seier da Harry Kane stupte inn 1-0 etter 25 minutter i onsdagens kamp mellom Spurs og Fulham.

Tre poeng ville sendt José Mourinhos lag opp på 32 poeng – og de ville vært ett av fire lag på den poengsummen, poenget bak Liverpool.

Tottenham forsøkte å ri på 1-0-ledelsen, og Fulham ville det annerledes. Innbytter Ademola Lookman satte fart på gjestene, som skapte en rekke sjanser. Kvarteret før slutt utlignet Ivan Cavaleiro. Fulham var faktisk nær ved å ta alle tre poengene, men det endte med poengdeling.

Det gjør at Spurs er tre poeng bak Liverpool med like mange kamper spilt.

13.jan 18:51Ny Premier League-kamp utsettes

Southampton - Shrewsbury ble utsatt i FA-cupen forrige helg. Det er den eneste FA-cupkampen som gjenstår, og nå har den blitt flyttet til neste tirsdag.

Det betyr at Leeds - Southampton neste onsdag må flyttes til en ny dato.

13.jan 18:17Curtis sitt frispark

Curtis Jones og Trent Alexander-Arnold sto igjen og terpet frispark på onsdagens trening.

13.jan 15:28Skrtel har ingen planer om å gi seg som fotballspiller

Martin Skrtel slår tilbake mot dagens rapporter i Daily Mail, og har tydeligvis ingen intensjoner om å gi seg som fotballspiller selv om han har fått en avrevet akilles-sene som førte til at kontrakten hans med Istanbul Basaksehir ble terminert.

13.jan 12:04Hør Jason McAteer fortelle om da han takket nei til å stå på scenen sammen med U2

Jason McAteer valgte en kveld på byen med John Aldridge foran å stå på scenen sammen med Bono og U2.

13.jan 11:41Avrevet akilles førte til at kontrakten ble terminert

Tidligere Liverpool-stopper Martin Skrtel har fått sin kontrakt med Istanbul Basaksehir terminert etter at han nylig fikk en avrevet akillessene, melder Daily Mail. Det skal ha vært gjensidig enighet mellom partene om å terminere kontrakten. 

Skrtel har spilt 10 ligakamper og fem kamper i Champions League denne sesongen. 36-åringen fikk skaden i en kamp mot Kasimpasa. Skrtels kontrakt ville uansett ha løpt ut i juni. Han gikk derfor med på å forlate kluben tidligere, og vil nå vurdere å legge fotballskoene på hylla.

Skrtel spilte 242 Premier League-kamper for Liverpool og gjorde 16 mål på disse.

12.jan 23:42Everton vant på Molineux

Den blå naboen vant borte mot Wolverhampton.

12.jan 21:02Sheffield United vant sin første ligakamp for sesongen!

På det 18. forsøket lykkes endelig Chris Wilder og Sheffield United med å vinne en Premier League-kamp! 

The Blades tok imot Newcastle tirsdag kveld. Da Ryan Fraser fikk to gule kort på tre minutter i førsteomgangen fikk de en litt enklere oppgave etter pause. Det måtte et omdiskutert straffespark til, som Billy Sharp satte i mål.

Rhian Brewster kom inn etter pause, og var livlig. Han lykkes ikke med alt, men hadde flere avslutninger – blant annet én i stolpen. Han venter fortsatt på sin første scoring etter overgangen fra Liverpool i høst.

Sheffield United har nå fem poeng, og har ni poeng opp til Brighton over streken. Det vil være en voldsom prestasjon om de kan snu dette og likevel redde plassen!

12.jan 19:30Villa ber om utsettelse av nok en kamp

Etter et stort utbrudd av koronasmitte, måtte Aston Villa stille med et lag fullt av unggutter mot Liverpool på fredag.

Onsdag skulle de spilt mot Tottenham – men den kampen er nå utsatt. Nå må de søke om utsettelse av nok en kamp, skriver John Percy i The Telegraph.

Søndagens kamp mot Everton er i fare, og Villa har bedt om at kampen utsettes. En avgjørelse vil bli tatt i løpet av de neste 24 timene.

Ni spillere og fem i støtteapparatet skal ha testet positivt i forrige uke. Treningsfeltet har vært stengt, og de har ikke trent siden det.

12.jan 16:56Endelig skal Thiago besvare spørsmålene...

Thiago Alcantara skulle stille til nettmøte og svare på spørsmål fra supporterne i oktober. Så hørte vi ikke mer – før Liverpools hjemmesider postet denne tweeten i dag. 

Da vil vi forhåpentligvis snart kunne bli godt kjent med midtbaneeleganten!

12.jan 16:34Bolivias største klubb blir en del av Citys klubbimperium

Bolivar er den siste klubben som blir del av Citys klubbimperium.

City Football Group har fra før eierskap i følgende klubber: 

Manchester City F.C. (100%), Melbourne City FC (100%), Montevideo City Torque (100%), Lommel S.K. (99%), New York City FC (80%), Mumbai City FC (65%), Girona FC (44.3%), Sichuan Jiuniu F.C. (29.7%), Yokohama F. Marinos (20%) og Troyes AC (100%).

12.jan 14:36Marsden hylles i kamp-programmet

Nylig avdøde Gerry Mardsen, mannen som har hovedæren for at You'll Never Walk Alone ble Liverpools klubbhymne, hylles i kamp-programmet i forbindelse med søndagens kamp mot Manchester United.

12.jan 13:34Tierney dømmer United-kampen

Paul Tierney er satt opp til å dømme søndagens toppoppgjør i Premier League mellom Liverpool og Manchester United på Anfield.

Lee Betts og Constantine Hatzidakis vil være assistentdommerne, med Craig Pawson som fjerdedommer.

Stuart Attwell har fått oppgaven som VAR-dommer, med Stuart Burt som sin assistent.

12.jan 12:0215 år siden Agger ble Liverpool-spiller

Det er i dag 15 år siden den danske midtstopperen Daniel Agger signerte for Liverpool.

12.jan 11:57Manageren for damelaget ferdig i jobben

Liverpool FC bekrefter på sine offisielle nettsider at klubben er blitt enig med damelagets manager Vicky Jepson om at tiden er inne for å skille lag. 

Jepson har vært tilknyttet Liverpool FC i ulike roller i over ti år. 

Assistentmanager Amber Whiteley tar over ansvaret midlertidig frem til klubben ansetter en ny manager.

12.jan 09:06Se Peter Crouch sin reaksjon da han trakk Manchester United mot Liverpool i FA-cupen

Tidligere Liverpool-spiller Peter Crouch var mannen som trakk de to erkerivalene sammen i FA-cupens 4. runde.

11.jan 23:00West Ham avgjorde på slutten

Med et innøvd dødballtrekk sju minutter før slutt, fikk endelig West Ham hull på byllen, og scoret kampens eneste mål i tredjerundekampen mot Stockport County.

Stockport spiller i Conference Premier – nivå fem i den engelske pyramiden.

Seieren gjør at David Moyes sitt lag tar seg videre til fjerde runde i FA-cupen, der de skal møte Doncaster Rovers. Vinneren der, skal møte vinneren av Manchester United - Liverpool 10. februar.

11.jan 19:31Pubene i England kan bli stengt til mai

Det er ny «lockdown» i England, og den vil vare til midten av februar. Pubene er stengt igjen, og det kan de komme til å være lenge.

The Mirror rapporterer at pubene kan bli holdt stengt i fire måneder til!

Avisen skriver at pubene er de siste som får åpne igjen, og myndighetene skal se på 1. mai som en mulig dato for gjenåpning, dersom situasjonen tillater det.

Det er mørke tider for pubene vi nordmenn er veldig glad i, og besøker når vi er på tur. Det blir interessant å se hvor mange som er igjen og klarer seg gjennom dette.

11.jan 18:1536 positive i siste testrunde

Tallene i Premier League er ikke bra. I siste testrunde, mellom 4. og 10. januar, skal 36 ha testet positivt. Totalt 2593 spillere og støtteapparat ble testet, rapporterer Emma Sanders. 1,39 prosent av testene som ble utført er positive.

Det er det nest høyeste tallet i en testrunde i Premier League. I forrige runde, mellom 28. desember og 3. januar, testet 40 positivt.

Fra 1. til 13. testrunde var det 86 som testet positivt i Premier League. Fra desember måned har det vært veldig stygge tall. Siden første testing i desember, har nå 121 testet positivt, viser tall fra premierleague.com

11.jan 16:59Salah scoret månedens mål i desember

Mohamed Salahs scoring mot Crystal Palace er kåret til månedens Liverpool-mål i desember.

11.jan 15:15Må stå over Liverpool-kampen om han får gult kort mot Burnley

Manchester United-kaptein Harry Maguire er ett gult kort unna suspensjon, og må derfor stå over toppkampen mot Liverpool i helgen dersom han pådrar seg gult kort mot Burnley på Turf Moor tirsdag kveld. Det opplyser Manchester Evening News.

Maguire har fått fire gule kort på de første 16 ligakampene, og alle spillere som får fem gule kort i løpet av de 19 første ligakampene må sone en kamps karantene. Spillere som får 10 gule kort i løpet av sitt lags førte 32 ligakamper, må sone to kampers karantene.

Manchester United har fått positive nyheter på skadefronten når det gjelder Luke Shaw, Paul Pogba, Victor Lindelöf og Eric Bailly, melder Mirror.

– Alle trente i dag. Paul og Eric deltok ikke på alt, men det gjorde Luke og Victor, siteres Ole Gunnar Solskjær.

– Jeg har bra med spillere tilgjengelig. Vi får se hvordan det står til med Eric og Paul i morgen, la nordmannen til.

11.jan 14:57Viser FA-cuptrekningen på norske skjermer

Redaksjonssjef Sjur Molven i Nordic Entertainment Group opplyser til Liverpool.no at kveldens trekning av 4. og 5. runde i FA-cupen blir vist direkte både på Viaplay og V Sport 1.

11.jan 13:57Aston Villa - Everton flyttet til søndag

På grunn av koronautbruddet i Aston Villa-troppen er Villas hjemmekamp mot Everton flyttet fra lørdag til søndag denne uken.

11.jan 13:38Aston Villa - Tottenham er utsatt

Aston Villas hjemmekamp mot Tottenham er blitt utsatt på grunn av koronautbruddet i Villa-troppen, og Tottenham vil nå isteden spille sin utsatte kamp mot Fulham på onsdag.

Fulhams kamp mot Chelsea er flyttet fra fredag kveld til lørdag klokken 18.30.

10.jan 21:32Ingen cupbombe på Merseyside

Merseyside-laget Marine, som spiller på nivå åtte, var den store cup-askeladden i årets FA-cup. 

De tok imot selveste Tottenham i tredje runde og øynet en sensasjon av de sjeldne, men Premier League-laget var for sterke. Resultatet ble til slutt 0-5. 

10.jan 16:21Kjempeskrell i FA-cupen da nytt Premier League-lag røk ut

Leeds ble søndag det femte Premier League-laget til å ryke ut av FA-cupens tredje runde da de gikk på et sjokktap borte mot Crawley. League Two-klubben vant hele 3-0 mot Marcelo Bielsas menn.

Chelsea og Manchester City tok seg samtidig enkelt videre med seiere over henholdsvis Morecambe og Birmingham. 

Klokken 18 er det duket for det mest spesielle oppgjøret denne runden, når Merseyside-laget Marine, som spiller på nivå åtte, tar imot Tottenham.

09.jan 21:00Fire Premier League-lag ute av FA-cupen

Flere Premier League-lag har vært i aksjon i FA-cupen i dag etter at Liverpool og Wolves tok seg videre fredag på bekostning av Aston Villa og Crystal Palace.

Everton var først ut, og de trengte ekstraomganger for å slå Rotherham.

Det samme gjorde Fulham borte mot QPR, mens Burnley vant på straffesparkkonkurranse mot MK Dons. 

Sheffield United tok en knepen borteseier mot Bristol Rovers, mens Leicester enkelt vant borte mot Stoke.

Enkelt ble det ikke for West Bromwich, som fortsetter å slite under Big Sam etter at de imponerte med uavgjort på Anfield. De tapte på straffekonk mot League One-laget Blackpool. 

I kveld har også Arsenal slått Newcastle etter ekstraomganger, noe som betyr at fire Premier League-lag er ute av FA-cupen.

09.jan 18:46Ti år siden Dalglish tok over for andre gang

I dag er det ti år siden Sir Kenny Dalglish tok over som manager for Liverpool for andre gang, etter at Roy Hodgson fikk sparken. 

King Kenny fikk lede laget i halvannen sesong før Brendan Rodgers tok over sommeren 2012. Ligacuptrofeet i 2012 kom under Dalglish, og var klubbens eneste trofé mellom 2006 og 2019.

09.jan 15:51Everton slapp med skrekken

Det måtte ekstraomganger til for at Everton skulle slå Championship-laget Rotherham i FA-cupen lørdag.

Cenk Tosun ga hjemmelaget ledelsen på Goodison Park, men Matthew Olosunde utliknet etter hvilen. Abdoulaye Doucoure sendte Everton til fjerde runde med 2-1-scoringen tre minutter ut i ekstraomgangene.

09.jan 10:25Lucas Leiva fyller 34 år

Brasilianske Lucas Leiva, som tilbrakte ti år på Anfield, fyller i dag 34 år. Midtbanespilleren har siden 2017 spilt for Lazio. Gratulerer med dagen!