August

Isak ser ut til å bli spilleklar
31.aug 16:31 kopier linkIsak ser ut til å bli spilleklar

Newcastle og rekordkjøpet Alexander Isak har helt siden overgangen ble bekreftet før helgen forsøkt å få arbeidstillatelsen på plass i tide til kveldens kamp mot Liverpool på Anfield. Eddie Howe bekreftet på tirsdagens pressekonferanse at det lå an til å bli en kamp mot klokken.

Nå ser det ut til at Howe og co har vunnet den kampen. The Times-journalist Martin Hardy melder at svensken nå har fått sitt visum og at han kommer til å være i kamptroppen i kveld. Avspark på Anfield er klokken 21.

U21-tap i Papa John's Trophy
30.aug 22:35 kopier linkU21-tap i Papa John's Trophy

Tirsdag kveld spilte Liverpools U21-lag bortekamp mot Salford City på Peninsula Stadium. Kampen var i turneringen Papa John's Trophy. Salford City er klubben som er eid av Nicky Butt, Ryan Giggs, Gary Neville, Phil Neville, Paul Scholes og Peter Lim.

Bobby Clark (bildet) fikk sin Premier League-debut mot Bournemouth i helgen, og startet i kveldens kamp i Salford.

Det er ikke en kamp som har fått bred dekning, men Neil Jones i Goal.com var tilstede, og rapporterte at Salford tok ledelsen like før pause ved Kevin Berkoe. Det unge Liverpool-laget skal ha spilt en brukbar førsteomgang, og Dominic Corness og Harvey Blair hadde sjanser.

Salford gikk så opp i 2-0, før Layton Stewart reduserte etter forarbeid av Luca Stephenson, Bobby Clark og Melkamu Frauendorf

Liverpool har kun bortekamper i gruppespillet av Papa John’s Trophy, og skal senere møte Rochdale (20. september) og Accrington Stanley (18. oktober).

Parker er langt fra den første som har fått fyken etter å ha tapt mot Klopp
30.aug 13:30 kopier linkParker er langt fra den første som har fått fyken etter å ha tapt mot Klopp

Scott Parker mistet tirsdag jobben som Bournemouth-manager etter å ha tapt 9-0 mot Jürgen Klopps Liverpool i helgen. Om det kun var sportslige grunner til at Parker mistet jobben er nok tvilsomt, all den tid han gikk langt i å kritisere klubbens eiere for manglende støtte på overgangsmarkedet i sin pressekonferanse etter kampen. Men han måtte uansett tåle å få sparken rett etter et tap mot Klopp.

Parkers trøst er kanskje at han er langt fra førstemann til å lide den skjebnen. Hele fem managere har opplevd det samme før ham siden Klopp tok over Liverpool, ifølge Whoscored.

Francesco Guidolin fikk sparken som Swansea-trener etter å ha tapt 2-1 mot Klopps Liverpool i oktober 2016. Et drøyt år senere mistet Slaven Bilic sin jobb i West Ham etter et stygt hjemmetap mot Liverpool.

To managere fikk sparken etter møter med Klopp i 2018. Slavisa Jokanovic fikk sparken i Fulham i november, mens José Mourinho måtte takke for seg i Manchester United etter et tap på Anfield i desember. I desember 2019 fikk Marco Silva sparken i Everton etter å ha tapt 5-2 mot Jürgen Klopp og Liverpool på Anfield.

Klopp er nå den lengstsittende manageren i Premier League.

Pressekonferanse klokken 14.30
30.aug 09:43 kopier linkPressekonferanse klokken 14.30

Jürgen Klopp kommer i dag med siste nytt før onsdagens kamp mot Newcastle.

Pressekonferansen starter klokken 14.30 og du kan følge den live på liverpool.no.

Fyller 20 år i dag
30.aug 08:20 kopier linkFyller 20 år i dag

Liverpools nykommer Fabio Carvalho trer i dag ut av tenåringenes rekker når han fyller 20 år.

Engelsk-portugiseren som kom til klubben i sommer scoret i helgen sitt første mål for de røde i 9-0-seieren over Bournemouth.

Forrige sesongs helter fikk besøk av PFA
29.aug 22:12 kopier linkForrige sesongs helter fikk besøk av PFA

Spillerforeningen PFA har vært på besøk på AXA Training Centre og delt ut beviset til de røde som kom med på årets lag forrige sesong. Alisson, Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk, Thiago og Mohamed Salah fikk utmerkelsen. Sistnevnet ble også kåret til sesongens beste spiller.

Fabio Carvalho fikk også en utmerkelse etter å ha kommet med på årets lag i Championship.

Sepp på plass i Gelsenkirchen
29.aug 21:34 kopier linkSepp på plass i Gelsenkirchen

Sepp van den Berg ser endelig ut til å komme seg på utlån etter en sommer med mye venting. Mandag ble det rapportert at han skal være klar for Bundesliga-klubben Schalke. Nå har Sport1-journalist Patrick Berger (not that one) lagt ut et bilde som viser at 20-åringen er på plass i Gelsenkirchen for å gjennomføre overgangen.

Helt bankers er det imidlertid ikke. Berger legger nemlig til at en annen tysk klubb ikke har gitt opp å kuppe avtalen.

Taylor dømmer derbyet
29.aug 17:19 kopier linkTaylor dømmer derbyet

PGMOL har nå bestemt hvem som skal dømme kampene i sjette serierunde. Anthony Taylor er hoveddommer i lørdagens Merseyside-derby mot Everton på Goodison Park. Darren England skal holde styr på sakene i VAR-rommet.

På onsdag er det Andre Marriner som dømmer når Newcastle kommer til Anfield. Andy Madley er videodommer.

Joel Matip og Calvin Ramsay er tilbake på treningsfeltet
29.aug 15:37 kopier linkJoel Matip og Calvin Ramsay er tilbake på treningsfeltet

Liverpool Football Club har i ettermiddag lagt ut et bilde av Matip og Ramsay i treningsklær på gressmatten.

Kameruneren har vært ute med skade i Liverpools tre siste kamper, men nå kan det virke som at midtstopperen kan rekke Newcastle-kampen om to dager.

Ramsay har, etter alle solemerker sin aller første trening med Liverpool i ettermiddag.

Det var to veldig gode nyheter på en mandag!

På vei til Schalke 04!
29.aug 15:30 kopier linkPå vei til Schalke 04!

Tidligere i dag meldte Lancashire Telegraph at Van den Berg nærmet seg Blackburn, før kontrameldingen kom om at nederlenderen ikke skulle til Championship likevel.

En drøy time senere melder James Pearce i The Athletic at midtstopperen nærmer seg Bundesliga-klubben Schalke 04.

Championship-klubben Blackburn håpet å vinne kampen om hans signatur, men den unge midtstopperen forventes nå å reise til Tyskland istedenfor, skriver Pearce.

Van den Berg har vært på Liverpools benk i samtlige av de rødes første fire kamper, men Joel Matip nærmer seg et comeback.

Det er, som med Blackburn, snakk om et utlån på et år for Van den Berg.

Motstridende nyheter rundt Van den Berg
29.aug 15:02 kopier linkMotstridende nyheter rundt Van den Berg

Lancashire Telegraph meldte tidligere i dag at nederlenderen var detaljer i fra å være klar for Blackburn.

Nå melder den samme avisen det motsatte. Midtstopperen virker å bli på Anfield. Championship-klubben har ifølge avisen valgt å trekke seg fra forhandlingene om en låneavtale for Van den Berg.

Det er fremdeles et par dager igjen av overgangsvinduet, og det kan se ut som Liverpool vil kan få det småtravelt før vinduet lukkes.

Lancashire Telegraph: Van den Berg klargjøres for Blackburn
29.aug 12:27 kopier linkLancashire Telegraph: Van den Berg klargjøres for Blackburn

Lancashire Telegraph, en troverdig Blackburn-kilde, melder mandag at klubben nærmer seg en annonsering av Sepp van den Berg på utlån den kommende sesongen.

Det er for øyeblikket en liten stopper-krise i Liverpool, og det har vært usikkert på om Nathan Phillips, Sepp van den Berg eller begge to fikk forlate Anfield denne sommeren.

Nå virker det som sistnevnte er på vei ut dørene. Det kan bety at Phillips blir værende for å dekke stopperplassen i fraværet av Joel Matip og Ibrahima Konate.

29.aug 09:51 kopier linkNy Inside: Anfield episode ute!

Vil du se hva som skjedde i kulissene før, under og etter Liverpools 9-0 seier over Bournemouth i helgen?

Det kan du nå i vinduet under:

Tottenham opp på tredjeplass
28.aug 19:37 kopier linkTottenham opp på tredjeplass

To scoringer av Harry Kane sørget for at Tottenham vant 2-0 borte mot Nottingham, og dermed klatret Spurs til tredjeplass på tabellen, med 10 poeng akkurat som Manchester City og Brighton.

Kane misbrukte også et straffespark i Nottingham.

Liverpool er nå nede på 9. plass med fem poeng nå som hele den fjerde ligarunden er ferdigspilt.

Omstridt VAR-avgjørelse snøt Wolves for seieren mot Newcastle
28.aug 17:10 kopier linkOmstridt VAR-avgjørelse snøt Wolves for seieren mot Newcastle

En scoring av Saint-Maximin i det 90. minutt sørget for at Newcastle, for anledningen i hvitt og grønt, altså fargene til Saudi-Arabia, fikk med seg ett poeng fra Molineux.

Wolverhampton tok ledelsen sju minutter før pause, på et fantastisk langskudd av Ruben Neves, og vertene trodde de hadde avgjort kampen da Raul Jimenez satte ballen i mål ni minutter før slutt.

Scoringen ble imidlertid kontroversielt annullert etter VAR-sjekk, i en situasjon som var nesten identisk med den som Jordan Henderson ikke fikk frispark for av VAR da Fulham tok ledelsen 1-0 mot Liverpool på Craven Cottage i ligaåpningen.

Poenget betyr at Newcastle tok seg forbi Liverpool på tabellen, og har ett poeng mer enn de røde før lagene møtes på Anfield onsdag kveld.

Gerrard under press etter at West Ham tok sin første seier for sesongen
28.aug 16:54 kopier linkGerrard under press etter at West Ham tok sin første seier for sesongen

West Ham scoret sitt første mål for sesongen, og tok samtidig sin første seier for sesongen, da de slo Aston Villa 1-0 på Villa Park. Fornals ble matchvinner med en scoring et drøyt kvarter før slutt.

Dette betyr at Steven Gerrard er under press som Aston Villa-manager.

Begge lagene står nå med tre poeng på fire kamper, og ligger to poeng bak Liverpool på tabellen, på henholdsvis 15. og 16. plass.

Se alle Bobbys 100 mål for Liverpool
28.aug 14:09 kopier linkSe alle Bobbys 100 mål for Liverpool

Roberto Firmino gjorde to av målene da Liverpool slo Bournemouth 9-0 på Anfield, og brasilianeren har dermed gjort 100 mål totalt for Liverpool. Du kan se alle Bobbys scoringer her.

Henderson markerte sin medfølelse
28.aug 11:35 kopier linkHenderson markerte sin medfølelse

Etter 9-0-seieren over Bournemouth markerte Jordan Henderson sin medfølelse med familien til Olivia Pratt-Korbel. Niåringen ble et uskyldig offer for et oppgjør mellom kriminelle gjenger da hun ble skutt og drept mandag kveld.

Arsenal snudde kampen mot Fulham, og gjeninntok tabelltoppen
27.aug 20:31 kopier linkArsenal snudde kampen mot Fulham, og gjeninntok tabelltoppen

Fulham tok ledelsen mot ligaleder Arsenal, da Mitrovic satte ballen i mål tidlig i annen omgang. Men scoringer av Ødegaard og Gabriel sørget for at The Gunners sikret seg alle poengene.

Den siste scoringen kom fem minutter før full tid, og ble VAR-sjekket for hands i etterkant.

Dermed er Arsenal fortsatt det eneste laget som ikke har avgitt poeng i årets Premier League, og står med tolv poeng på fire kamper. På de neste plassene følger Manchester City og Brighton med ti poeng.

Liverpool er nede på 8. plass med sine fem poeng.

Manchester United tok sin andre seier på rad
27.aug 15:26 kopier linkManchester United tok sin andre seier på rad

Manchester United fulgte opp mandagens seier over Liverpool ved å slå Southampton 1-0 på St Mary's. Bruno Fernandes gjørde kampens eneste mål.

27.aug 14:04 kopier linkReduseringsmål i sluttminuttene

Manchester United reduserte til 4-2 fem minutter før slutt i kampen mot Liverpool U18 på akademiet i Kirkby. Scoringen kom på straffespark.

Teknikken er ikke i orden!
27.aug 13:53 kopier linkTeknikken er ikke i orden!

Tidligere Liverpool-spiller Peter Crouch var ikke helt heldig med touchen under BT Sport sin forsending til kampen mellom Southampton og Manchester United.

Tar med seg babyen på kamp
27.aug 13:47 kopier linkTar med seg babyen på kamp

Tidligere Liverpool-back Jose Enrique er tilbake på Anfield som tilskuer i dag, og har også sørget for at rekrutteringen er i orden.

To kjappe scoringer, og nå leder U18 4-1 over United
27.aug 13:29 kopier linkTo kjappe scoringer, og nå leder U18 4-1 over United

3-1 kom etter 53 minutter da kaptein Terence Miles (bildet) headet et frispark fra Michael Laffey i mål.

4-1 kom etter 64 minutter. Strålende forarbeid av Ben Doak, som fant Lewis Koumas i feltet. Han la ballen tilbake til James McConnell, som sendte ballen lavt i hjørnet fra 20 meter. Et fint mål.

United med reduseringsmål
27.aug 13:16 kopier linkUnited med reduseringsmål

Manchester United reduserte til 2-1 fra kloss hold to minutter ut i andre omgang i kampen mot Liverpool U18 på akademiet i Kirkby.

Trent Kone-Doherty scoret to ganger for Liverpool i første omgang.

Kone-Doherty med sitt andre for dagen
27.aug 12:40 kopier linkKone-Doherty med sitt andre for dagen

Trent Kone-Doherty har gjort sitt andre mål for dagen, og har dermed doblet Liverpools ledelse til 2-0 over Manchester United etter godt forarbeid av Ben Doak. Scoringen kom ti minutter før pause.

Tidlig i føringen mot Manchester United
27.aug 12:16 kopier linkTidlig i føringen mot Manchester United

Det gikk ikke mer enn åtte minutter før Liverpool U18 tok ledelsen mot Manchester United på akademiet i Kirkby.

Trent Kone-Doherty satte ballen i mål etter et flott raid.

Hjemmekampen mot Leeds blir trolig flyttet
27.aug 12:00 kopier linkHjemmekampen mot Leeds blir trolig flyttet

Da de engelske TV-selskapene plukket ut sine TV-kamper for oktober ble det tatt forbehold om at bortekampen mot Arsenal og hjemmekampen mot Leeds kunne bli flyttet igjen, avhengig av Liverpools kampdatoer i Champions League.

Da Liverpool fikk bortekamp mot Rangers onsdag 12. oktober, vil antagelig bortekampen mot Arsenal spilles slik Sky Sports har satt den opp, søndag 9. oktober klokken 17.30.

Hjemmekampen mot Leeds, som Sky har satt opp søndag 30. oktober klokken 15.00, blir imidlertid trolig flyttet tilbake til lørdag 29. oktober som en følge av at Liverpool er satt opp med hjemmekamp mot Napoli tirsdag 1. november.

Dette er imidlertid ikke bekreftet av Liverpool FC eller Premier League ennå.

Slik stiller Liverpool U18 mot Manchester United
27.aug 11:03 kopier linkSlik stiller Liverpool U18 mot Manchester United

Liverpool U18 er vertskap for Manchester United i U18 Premier League i dag, og stiller følgende lag:

Mrozek, Osborne, Gyimah, Miles, Hayes-Green, Laffey, Doak, Onanuga, Koumas, McConnell, Kone-Doherty

Reserver: Hewitson, Danns, Gibling, Young, Pennington

Kampen ser du på LFCTV og LFCTV GO. Avspark klokken 12.00.

Liverpool U18 møter Manchester United, og du kan se kampen på LFCTV
27.aug 09:17 kopier linkLiverpool U18 møter Manchester United, og du kan se kampen på LFCTV

Liverpool U18 møter i dag Manchester United i U18 Premier League. Kampen spilles på Liverpools akademi, og har avspark klokken 12.00.

Du kan se matchen både på LFCTV og LFCTV GO.