Can og Origi tvilsomme til Tottenham-kampen

Skadene duoen fikk mot Burton er imidlertid ikke alvorlige.

25. aug 2016 kl 12.29 Einar Kvande

Under dagens pressekonferanse på Melwood tvilte Jürgen Klopp på at Emre Can og Divock Origi rekker kampen mot Tottenham på lørdag.

Begge spillerne måtte forlate banen med skader i 5-0 seieren over Burton på Pirelli Stadium tirsdag kveld.

– Det er noen spillere som er litt tvilsomme, selvsagt. Men det dreier seg ikke om noe alvorlig, svarte Klopp da han ble spurt om skadesituasjonen foran kampen på White Hart Lane i helgen.

–Vi spilte en kamp tirsdag, og det er fortsatt to dager til vi skal i ilden igjen, så vi må bare vente og se.

– Det er ikke noen alvorlig skade Emre har fått, men det er samme ankelen som han har hatt en del problemer med tidligere. Jeg tror ikke det vil gå så lang tid før han er tilbake, men Tottenham-kampen kan komme for tidlig. Jeg vet rett og slett ikke for øyeblikket.

SKADET
SKADET  Liverpool måtte avslutte kampen mot Burton med ti mann på banen, da Divock Origi haltet i garderoben etter å ha fått krampe i sluttminuttene. Liverpool hadde da allerede foretatt alle sine tre bytter.

– Det samme gjelder Divock. Det er ikke noe alvorlig med ham heller. Det var bare krampe, hva nå krampe eksakt er. Det finnes ulike nivåer av krampe. Vi får ta en titt på det. Det er imidlertid ikke sikkert at disse to spillerne blir tilgjengelig for meg til Tottenham-kampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]