Klopp vil ikke hente spillere på lån

Klopp ønsker å forsterke med en offensiv spiller i januar, men vil bare ha en spiller som passer inn i hans langsiktige planer.

27. des 2016 kl 00.08 Arve Vassbotten

Med Sadio Mané på vei til afrikamesterskapet i neste uke, og Danny Ings og Coutinho skadet, spør Liverpool Echo Klopp om en ving er det eneste som er på handlelista over nyttår.

– Jeg trenger ikke si så mye om det. Men det bør ikke være noe som bare er en løsning for vinteren. Å bygge en tropp er åpenbart noe veldig viktig og sensitivt. For mye av ditt og for mye av datt, dreper alltid kvalitet.

– Det er bra å ha konkurranse om plassene, men om man ikke får noen sjanser uansett dreper det utviklingen. Vi er ganske sensitive på det området, og prøver å gjøre vårt beste. Men det er ikke noe mer å si, fordi det er pågående arbeid. Hvis noe skjer blir du informert med en gang, sier Klopp.

En spiller som skal være på vei bort fra klubben på lån i januar er Lucas Leiva, flere britiske medier skriver at Liverpool skal ha fått et lånetilbud fra Inter for brasilianeren.

Mané mister flere kamper

Liverpool skal nå spille hjemme mot Stoke og Manchester City og borte mot Sunderland i perioden 27. desember til 2. januar, og dette blir antagelig de tre siste Premier League-kampene med Sadio Mané i Liverpool-troppen på over en måned.

I verste fall er ikke Mané Liverpool-aktuell igjen før til hjemmekampen mot Tottenham 11. februar. Da vil han i så fall ha gått glipp av ligakampene mot Manchester United (B), Swansea (H), Chelsea (H) og Hull (B). Altså fire viktige ligakamper.

I tillegg vil han gå glipp av begge semifinalene i ligacupen mot Southampton, og potensielt også to FA-cupkamper.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]