Ryktebørsen

Her har vi samlet mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Vurderer Lemar igjen i januar

Like før overgangsvinduet stengte var både Liverpool og Arsenal ute etter Thomas Lemar fra Monaco. Arsenal kom nærmest, da de fikk akseptert sitt bud, før spilleren selv sa nei.

Franske L’Equipe hevder nå at Liverpool er villig til å betale 90 millioner euro for 22-åringen når overgangsvinduet åpner igjen i januar, og ser på franskmannen som erstatteren til Philippe Coutinho på sikt. 

Chelsea, Bayern München, Barcelona og Arsenal skal alle være interessert i spilleren. Han kan ikke spille Champions League-fotball, etter å ha spilt det for Monaco denne sesongen. Det selv om Monaco endte sist i gruppen sin og er slått ut.

Monaco-president Vadim Vasilyev utelukker ikke at spilleren kan bli solgt i 2018, skriver avisen.

Lemar har scoret ett mål på 15 kamper denne sesongen.

Planlegger byttehandel for å få fatt i Salah

Zinedine Zidane planlegger en byttehandel i januar for å sikre seg Mohamed Salah fra Liverpool. Avtalen går ut på å sende Lucas Vazquez motsatt vei. Real Madrid-sjefen har identifisert Salah som sitt fremste overgangsmål når han skal styrke stallen i januar.
Don Balon

Fenerbahce viser interesse for Grujic

Fenerbache viser interesse for Liverpools Marko Grujic, og ønsker å hente serberen på en 18 måneder lang låneavtale. Fenerbahce-manager Aykut Kocaman ønsker å sikre seg Grujic i januar, og ønsker seg også en opsjon på å kjøpe midtbanespilleren for fem millioner euro ved låneavtalens utløp.
Sporx

Vil tilby Sturridge i byttehandel med Sevilla

Liverpool skal angivelig vurdere å tilby Daniel Sturridge til Sevilla i en byttehandel i januar. Spilleren Klopp skal være interessert i er den tidligere Stoke-spilleren Steven N’Zonzi. Liverpool må sannsynligvis betale et mellomlegg i tillegg til spissen for å få den defensive midtbanespilleren. Sturridge skal på sin side være interessert i å flytte på seg i januar, for å ha bedre mulighet til å komme på Englands landslag til VM.
El Gol

Vil overbevise Liverpool i januar

Juventus håper å overbevise Liverpool om å selge Emre Can i januar, istedenfor at han skal gå gratis til sommeren. Klopp skal fortsatt ønske å ha Can i klubben, men forhandlingene om en ny kontrakt har stått stille lenge. Juventus er klubben som har blitt hyppigst nevnt som Cans neste arbeidsgiver og de skal være lite interessert i en budkrig med andre når han Can fritt kan forhandle med andre klubber på nyåret. Likevel er nok ikke Liverpool interessert i å diskutere en overgang i januar, om ikke prisen er på 15-20 millioner pund.
Corriere dello Sport

Goretzka bestemmer seg i januar

Liverpool følger nøye med på situasjonen til tyske Leon Goretzka, som ligger an til å bli solgt i januarvinduet da kontrakten med Schalke løper ut til sommeren. Han får forhandle med en utenlandsk klubb neste måned, og Merseyside-klubben er blant mange som viser interesse. 22-åringen linkes også til blant annet Bayern München, Barcelona, Juventus og Arsenal. Men midtbanespilleren, med nummer 8 på ryggen i Schalke, sier han bestemmer seg i januar. – Jeg må finne ut selv hva som blir neste stopp. Jeg må vurdere en million faktorer. Jeg er en person som er veldig grundig med slike avgjørelser, og tenker gjennom alle scenarioer. Så jeg trenger tid, fortalte han etter 2–2 mot Köln i helga. – Det er ikke noen deadline, men jeg tror vi er i sluttfasen. Den endelige avgjørelsen kommer i januar.
Liverpool Echo

Real Madrid vil ha Salah allerede i januar

Real Madrid kommer til å presse hardt på for å sikre seg Mohamed Salah allerede i januar. Zinedine Zidane er desperat etter å styrke angrepet med Cristiano Ronaldo og Karim Benzema ute av form.
Don Balon

Hevder Real Madrid vil ha Salah

Egypts landslagssjef Hector Cuper hevder at Real Madrid er interesserte i Liverpools Mohamed Salah. – Jeg er blitt fortalt av sikre kilder at Real Madrid er interesserte i Salah, men vi skal ikke ta helt av på grunn av dette, sier Cuper.
Sports TV

Sturridge ut og Aubameyang inn?

Liverpool står klare til å hente Pierre-Emerick Aubameyang fra Borussia Dortmund. Samtidig kan Anfield-klubben miste Daniel Sturridge til AC Milan. Jürgen Klopp ønsker også å signere en keeper i januar, og Southampton-stopper Virgil van Dijk er også fortsatt på tyskerens ønskeliste.
Express

Liverpool skal ha vært i kontakt med PSG angående Draxler

Julian Draxler gikk til Paris Saint-Germain for £36M fra Wolfsburg i sommer, men tyskeren har ikke greid å spille seg til en plass på det stjernespekkede franske topplaget. Med et utlegg på £200M for Neymar, i tillegg til flere andre dyre kjøp, skal PSG vurdere å få tilbake noe kapital ved å la Draxler gå¨. Arsenal har lenge vært interessert, men Liverpool skal nå ha skaffet seg et forsprang ved å kontakte PSG. På Anfield skal man først og fremst være interessert i et lån fra januar ut og sesongen, og med en mulig permanent overgang fra sommeren av.
L'Equipe

Vil tilby 130 millioner euro for Coutinho

Barcelona-president Josep Maria Bartomeu er villig til å betale store penger for Philippe Coutinho når transfervinduet åpner i januar. Presidenten vil selv lede forhandlingene, og Barcelonas første bud vil lyde på 130 millioner euro, mens Coutinho vil bli tilbudt en årslønn på 14 millioner euro.
Sport

Ute etter WBA-kapteinen

Manchester City, Arsenal og Liverpool kan bli involvert i en budkrig for å sikre seg West Bromwich-kaptein Jonny Evans, som Midlands-klubben kan komme til å selge for å få penger i kassa.
Daily Telegraph

Vil ha Sergi Roberto inn i Coutinho-dealen

Barcelona ligger fortsatt langflate etter Philippe Coutinho, men nå forlanger Liverpool å få Barcelonas Sergi Roberto som en del av betalingen, noe som skal irritere ledelsen i den katalanske klubben. Allsidige Sergi Robertos kontrakt med Barca gtår ut i 2019, og han har så langt ikke vist vilje til å forlenge avtalen. Jürgen Klopp beundrer spilleren, vel vitende om at han kan bekle flere posisjoner. Barcelona er imidlertid uvillige til å gi slipp på sin egenproduserte spiller. Manchester United og Chelsea har også vært linket til Sergi Roberto.
Don Balon

Klopp på ønskelisten til Bayern

Jupp Heynckes tok på seg oppgaven med å lede Bayern München ut sesongen da Carlo Ancelotti ble sparket i september. Liverpool-manager Jürgen Klopp er nå ett av tre navn som Bayern har på sin liste når de skal finne en permanent erstatter for Ancelotti. Det er også mulig at Heynckes får jobben permanent. Thomas Tuchel, som er uten jobb etter at han forlot Borussia Dortmund i mai, er den tredje kandidaten som er under vurdering. Bayern skal ha gitt opp å sikre seg Joachim Löw, som er under kontrakt med det tyske landslaget frem til 2020, og de virker heller ikke lenger interesserte i Hoffenheim-trener Julian Nagelsmann.
Sport Bild

Vil utløse utkjøpsklausulen til Martins

Liverpool forbereder et bud på 53 millioner pund for Sporting Lisboa-vingen Gelson Martins, da ryktene vil ha det til at Real Madrid vil forsøke å hente Mohamed Salah til Bernabeu etter egypterens imponerende start på Liverpool-karrieren. Martins har lenge vært et transfermål for Anfield-klubben. 22-åringen har en utkjøpsklausul på 53,5 millioner pund i sin kontrakt med Sporting. Han har gjort fire mål på 12 ligakamper så langt denne sesongen.
A Bola

Sport: «Coutinho har en avtale med FSG»

Philippe Coutinho har en avtale med FSG om at han skal få forlate Liverpool i januar, og Barcelona kan komme til å bruke 150 millioner euro på å sikre seg den 25 år gamle brasilianeren. Liverpool er åpne for å forhandle, men ikke for mindre enn sommerens prisforlangende på 150 millioner euro.
Sport

Både Liverpool og Leicester ønsker seg Hegazi

Både Liverpool og Leicester har Ahmed Hegazi på blokka. Egypteren har spilt 14 kamper på lån hos West Bromwich denne sesongen, og The Baggies har opsjon på å kjøpe den 26 år gamle forsvarsspilleren. I låneavtalen med egyptiske Al Ahly står det at WBA må betale 5 millioner euro dersom de ønsker å gjøre Hegazis overgang permanent.
Express

Schalke tilbyr Goretzka rekordlønn

Leon Goretzka er et transfermål for Liverpool, og Schalke tilbyr nå midtbanespilleren en ny kontrakt, med rekordlønn for Bundesligaklubbens vedkommende, for å holde sin stjernespiller unna Anfield-klubbens klør. 22-åringen er utpekt som Emre Cans arvtaker på Anfield. Manchester United og Arsenal har også den tyske landslagsspilleren i kikkerten.
Bild

Fire klubber vil ha Sessegnon

Liverpool, Tottenham, Manchester United og Chelsea viser alle interesse for Fulham-backen Ryan Sessegnon. Tottenham vil ha Sessegnon som erstatter dersom Danny Rose forlater klubben. Det finnes ingen utkjøpsklausul i den unge venstrebackens kontrakt, noe som betyr at Fulham kommer til å forlange rundt 30 millioner pund for 17-åringen.
Telegraph

Aubameyang kan være aktuell

Pierre-Emerick Aubameyang ønsker seg bort fra Borussia Dortmund, og Liverpool kan forsøke å sikre seg Dortmund-spissen om Daniel Sturridge forlater Anfield. Aubameyang har scoret 11 mål på 12 Bundesliga-kamper denne sesongen, men er frustrert i Dortmund og ble utvist i kampen mot Schalke i helgen.
Express

Huddersfield ønsker å låne Grujic

Huddersfield har fått med seg at agenten til Marko Grujic ønsker et utlån for sin klient til en annen engelsk klubb, og vil stå først i køen for midtbanespillerens tjenester dersom Liverpool går med på å låne ut serberen. Huddersfield-manager David Wagners nære vennskap med Jürgen Klopp taler til Huddersfields fordel.
ClubCall

Går for Eriksen i stedet for Coutinho

Barcelona brukte hele sommeren til å jakte Liverpools playmaker Philippe Coutinho, og fikk tre bud på brasilianeren avslått av Anfield-klubben. Barca vurderer nå andre alternativer i januar, og Tottenhams danske midtbanespiller Christian Eriksen kan være på vei til den katalanske klubben.
Don Balon

– I samtaler om ny låneavtale

Ingenting tyder på at Lazar Markovic, uten en tellende Liverpool-kamp siden 2015, har en videre fremtid på Anfield, og 23-åringens agent skal ha reist til Tyrkia for å snakke med Fenerbahçe om en ny låneavtale i januar. Markovic spilte for tyrkerne i 2015/2016-sesongen, men fikk låneavtalen avbrutt grunnet skade tidlig i 2016. Ifølge tyrkisk presse skal Istanbul-klubben være interessert i muligheten, der det vurderes et lån på seks måneder med opsjon på kjøp. Kontrakten til Markovic i Liverpool løper ut sommeren etter, i 2019.
Akşam

Barcelona ser heller mot Özil?

Kanskje godt nytt for Liverpools håp om å beholde Philippe Coutinho? Barcelona skal være interessert i å betale 17 millioner pund for å sikre seg Mesut Özil fra Arsenal i januar. Tyskerens kontrakt går ut til sommeren, og spillerens agent allerede har vært i samtaler med Pep Segura. Barcelona fikk ikke tak i Philippe Coutinho eller Angel di Maria forrige sommer, og ønsker å handle raskt når overgangsvinduet åpner. Dersom de får tak i Özil på billigsalg, minsker det ønsket om å få tak i Liverpools nummer 10.
Mundo Deportivo

– Sturridge vil bort i januar

Daniel Sturridge skal være klar for å forlate Liverpool i januarvinduet for å redde drømmen om VM i Russland. 28-åringen var ikke med i Gareth Southgates siste landslagstropp til kampene mot Tyskland og Brasil, og har fått lite spilletid for Liverpool denne høsten. Nå frykter han at situasjonen i Liverpool vil gjøre det umulig for ham å komme med til VM. Sturridge håper at Liverpool vil sette en realistisk prislapp når overgangsvinduet åpner igjen, men et utlån er også et alternativ for spilleren selv.
Mirror

Tilbake for Bernard?

Liverpool var en av klubbene som ble linket til den brasilianske vingen Bernard da han valgte å skrive kontrakt med Shakhtar Donetsk. Til sommeren løper den avtalen ut og 25-årige Bernard skal være klar til å søke seg til en ny klubb, helst i Europa. Shanktar skal være villig til å selge i januar, dersom de kan få £11.5M. Liverpool skal ha vist interesse igjen, sammen med Chelsea og Arsenal.
UOL Sport

Liverpool i tetkamp om unggutt

David Brooks hadde sist tirsdag en meget god første start for Wales, i privatlandskampen mot Panama. 20-åringen imponerer også med høytflyvende Sheffield United. En rekke toppklubber skal ha midtbanespilleren i kikkerten, men hvor Tottenham og Liverpool er favorittene.
Mirror

Premier League-troika vil ha Wolves-spiller

Den 17 år gamle Wolves-spilleren Morgan Gibbs-White er i søkelyset til Liverpool, Tottenham og Arsenal. Midtbanespilleren blir 18 år i januar, og har 18 måneder igjen av sin nåværende kontrakt med Wolverhampton. Tenåringen var medlem av England-troppen som nylig vant U17-VM. Wolves kan ikke skrive en ny avtale med spilleren før han fyller 18 år, og dette prøver Liverpool å dra nytte av.
Daily Mail

Borussia Dortmund vil også ha Can

Borussia Dortmund sikter seg inn mot Liverpools Emre Can, som vil stå uten kontrakt etter denne sesongen, og ønsker nå i likhet med Juventus å sikre seg midtbanespilleren på gratisovergang.
Mirror

Har en avtale om å signere Goretzka i januar

Liverpool har en avtale med Schalke om å signere Leon Goretzka i januar. 22-åringen har imponert i Bundesliga denne sesongen, hvor han har nettet fire mål på ni kamper for Schalke. Midtbanespilleren har blitt linket til Premier League i flere måneder, og Tottenham og Arsenal viser også interesse for den tyske landslagsspilleren. Goretzka har til og med takket nei til Barcelona fordi han ønsker seg til Anfield, og fordi han ikke var fornøyd med lønnstilbudet fra katalanerne.
Don Balon

Siste Til vår nyhetsoversikt
12.12.2017 kl 12:28

– Moreno kan være ute i seks uker

Adam Lallana er tilbake i trening, men det er ikke Joel Matip.

+
12.12.2017 kl 11:11

– Klopp har gjort meg mye bedre uten ball

Philippe Coutinho trives i en dypere rolle.

+
12.12.2017 kl 10:42

Har ikke vunnet en fotballkamp siden august

Kun målforskjell holder West Bromwich over streken.

+
12.12.2017 kl 07:58

Den første som slo Klopp i engelsk fotball

Det er klart for et nytt møte med Alan Pardew.

+