Ryktebørsen

Her har vi samlet mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Van Dijk foretrekker City

Liverpool er en av flere klubber som jakter Virgil van Dijk, og ingen ser ut til å være skremt av prislappen på 50 millioner pund.

Chelsea, Arsenal, Manchester United, Manchester City og Everton har alle blitt linket til Southampton-stopperen, men Manchester Evening News føler seg trygge på at nederlenderen vil havne på Etihad Stadium.

«Pep Guardiola ønsker seg Virgil van Dijk til sommeren, og den nederlandske midtstopperen ønsker å jobbe med City-manageren», skriver lokalavisen. 

Kilder de har vært i kontakt med hevder 25-åringen vil avstå fra alle andre tilbud dersom Guardiola kommer på banen.

Manchester City skal ha planer om å forsterke forsvaret med minst to backer og en midtstopper denne sommeren.

Ute etter italiensk høyreback

Liverpool vil forsøke å hente AC Milans høyreback Mattia De Sciglio til Anfield. 24-åringen vil bare ha ett år igjen av sin kontrakt med Milano-klubben til sommeren, og den italienske storklubben ønsker å selge forsvarsspilleren i stedet for at han forsvinner som Bosman-spiller neste sommer. Juventus, Napoli og Barcelona er også ute etter italieneren.
TMW

Med i kampen om albaner

Liverpool har kastet seg inn i kampen mot Napoli-forsvareren Elseid Hysaj. Albaneren har hatt en fin sesong i Serie A, og har spilt 30 kamper. Bayern München, Atletico Madrid og Inter ønsker seg også Hysaj. Prislappen skal ligge på minimum 17 millioner pund, da den tidligere Empoli-spilleren har kontrakt med Napoli for fire sesonger til.
Transfer Market Web

På West Hams radar

Liverpool-spissen Daniel Sturridge er på radaren til West Ham-manager Slaven Bilic. 27-åringen har startet bare en ligakamp for Liverpool siden oktober, og kan være på vei bort fra Anfield for å få mer spilletid.
Telegraph

Tyrkiske klubber vil ha Lucas

Galatasarays sportsdirektør Cenk Ergun vil reise til England for å holde samtaler med Liverpools midtbanespiller Lucas Leiva. Ergun ønsker å få fullført en overgang for brasilianeren, men Trabzonspor vil forsøke å kapre overgangen.
Ajanspor

Har speidere på nigeriansk forsvarsspiller

FC Porto sin nigerianske forsvarsspiller Chidozie Awaziem følges nøye av speidere som representerer Liverpool FC. Afrikaneren fikk sitt gjennombrudd for Porto forrige sesong, men har ikke fått spille for førstelaget denne sesongen. Han har imidlertid spilt alle kampene til B-laget, som spiller i andredivisjon i Portugal. Noe bud fra Liverpool er ikke nært forestående, men Anfield-klubben holder forsvareren under oppsikt som en mann for fremtiden.
Owngoalnigeria.com

Sender speidere for å følge League One-back

Både Liverpool, Everton og Leicester vil sende speidere for å følge Oxfords venstreback Marvin Johnson i kampen mot Shrewsbury kommende søndag. Johnson har imponert i League One denne sesongen, hvor han har scoret sju mål fra sin backposisjon. 26-åringen har en fortid i non-League, men sluttet seg til Motherwell i 2015. Han kom til Oxford sist sommer.
Daily Mail

Jakter tidligere Barcelona-spiss

Liverpool er en av flere Premier League-klubber som vurderer å innfri utkjøpsklausulen til Malaga-spissen Sandro Ramirez. 21-åringen har en utkjøpsklausul på rundt 5 millioner pund i sin nåværende kontrakt. Stoke, Tottenham og Southampton viser også interesse for Sandro. Angriperen kom gratis til Malaga sist sommer, og har gjort 14 mål på 27 kamper denne sesongen. Fem av disse har kommet i hans fem siste ligakamper.
AS

Ønsket i Real Madrid

Joe Gomez har bare spilt tre kamper for Liverpools førstelag denne sesongen, men er likevel ønsket i Real Madrid. Den spanske gigantklubben ser Gomez som en mulig erstatter for Pepe eller Sergio Ramos, som begge kan komme til å forlate Santiago Bernabeu i sommer.
Diario Gol

Vil strekke seg langt for å beholde Oxlade-Chamberlain

Arsenal vil tilby Alex Oxlade-Chamberlain en kraftig lønnsøkning for at spilleren ikke skal bli fristet av Liverpool og Manchester City. Midtbanespilleren har bare et år igjen av sin kontrakt med The Gunners etter denne sesongen, og London-klubben ivrer etter å få på plass en ny avtale. Derfor er de villige til å gi ham en ukelønn på 100 000 pund. Han tjener nå 65 000 pund i uken.
Mirror

Har følere ute etter keeper

Liverpool har følere ute etter Real Betis-keeper Antonio Adan. 29-åringen har spilt 33 kamper i La Liga denne sesongen. Marseille har også vært i kontakt med Betis angående Adan. Betis krever at kjøpende klubb betaler utkjøpsklausulen tilsvarende 6,8 millioner pund. Den tidligere Real Madrid-keeperen har to år igjen av kontrakten sin med Betis.
Estadio Deportivo

Har hevet prisen på Sakho

Liverpool har hevet prisen på Mamadou Sakho fra 20 millioner pund til over 25 millioner pund. Anfield-klubben var villige til å selge for 20 millioner pund i januar, men franskmannens gode spill for Crystal Palace har ført til at Liverpool har hevet sitt prisforlangende. Palace ønsker å gjøre overgangen permanent, og vil se mer nøye på saken så snart de har sikret fornyet kontrakt i Premier League. Palace betalte 2 millioner pund for å låne Sakho, og dekker også midtstopperens lønn på 100 000 pund i uken.
Daily Mail

Favoritter til å sikre seg venstreback

Liverpool er favoritter til å sikre seg Napolis venstreback Faouzi Ghoulam (26). Tottenham og Atletico Madrid er også interesserte i spilleren.
Il Napoli Online

Leder jakten på Douglas Costa

Liverpool leder jakten på Bayern Münchens Douglas Costa. Juventus har også kastet seg inn i kampen om vingen, som verdsettes til 35 millioner pund. 26-åringen kom til Bayern i 2015 for 21 millioner pund.
Tuttosport

Flere klubber jakter på Ryan Kent

Ryan Kent har spilt i 42 av de 44 kampene Barnsley har hatt i Championship denne sesongen, med 36 starter og tre mål. Den kjappe vingen har to år igjen av kontrakten på Anfield, men et imponerende utlån har gjort at klubber som Bournemouth, Brighton som nå er klar for Premier League neste sesong, og Leeds skal ha ham som et transfermål til sommeren.
Daily Mail

Jakter Hull-back

Liverpool har planer om å forsterke venstrebacksposisjonen i sommer, når det er ventet at Alberto Moreno vil forlate klubben. Anfield-klubben er i ferd med å komme til enighet med Hull City om en avtale verdt 8 millioner pund for Andy Robertson. 23-åringen kom til Hull fra Dundee United for 2,85 millioner pund i 2014. Den skotske klubben har krav på 10 prosent av overgangssummen.
Daily Mail

Fortsatt ute etter Lacazette

Liverpool er fortsatt ute etter Lyon-spiss Alexandre Lacazette. Borussia Dortmund og Atletico Madrid er også ute etter franskmannen.
RMC

Liverpool vurderer Inaki Williams som ny angriper

Liverpool skal følge den høye, slanke og hurtige Inaki Williams hos Athletic Bilbao. 22-åringen har en salgsklausul på 50 millioner euro, eller £41.9M. Den bevegelige angriperen, som for det meste spiller sentralt eller ute til høyre, har denne sesongen scoret beskjedne sju mål på 40 kamper i liga og cup og Liverpool kan være på utkikk å betale en god del mindre enn nevnte salgsklausul. Williams er tidenes første fargede spiller i baskerklubben Athletic og skal være villig til å flytte på seg til utlandet.
Guillem Balague, Sky Sports

Roma ser mot Sakho

Roma forventes å miste sin greske midtstopper Kostas Manolas til Inter etter denne sesongen og den italienske toppklubben søker etter en erstatter. Øverst på den ønskelisten skal Mamadou Sakho være, Liverpools utlånte franskmann som har imponert på utlån hos Crystal Palace. Liverpool håper å innkassere opp mot £30M for 27-åringen og som vil være en viktig del av den transferpotten Jürgen Klopp vil benytte seg av foran neste sesong. 
Goal.com

Real vil ha Coutinho

Real Madrid er villige til å selge både James Rodriguez og Isco for å finansiere en overgang for Phillipe Coutinho verdt 70 millioner pund.
Sunday People

Vegrer seg for å betale mer enn £20M

23 år gamle Alex Oxlade-Chamberlain er en spiller som Liverpool har lyst på, men Anfield-klubben har ikke lyst til å betale over 20 millioner pund for den allsidige Arsenal-spilleren. Midtbanespilleren vil bare ha ett år igjen av sin kontrakt med The Gunners til sommeren, og prislappen på 35 millioner pund som sirkulerer i media virker helt usannsynlig.
Goal.com

Det blir hard kamp om Pulisic

Det blir en kamp mellom Liverpool og Bayern München om Borussia Dortmunds Christian Pulisic i sommer. Den 18 år gamle amerikaneren står fortsatt på Jürgen Klopps handleliste. Men Bayern München vil også være på pletten når transfervinduet åpner. Tottenham er også med i kampen om Pulisic, og Dortmund er villige til å lytte til høye bud på tenåringen, og kan bli fristet til å selge om budene kommer over 30 millioner pund.
Mirror

Speider på Eintracht-duo

Liverpool-manager Jürgen Klopp planlegger en nytt raid mot Bundesliga i sommer, og Eintracht Frankfurts midtbaneduo Omar Mascarell og Mijat Gacinovic står på hans ønskeliste. Liverpool har speidet på duoen de seneste ukene, og spillerne skal være tilgjengelig for rundt 20 millioner euro.
Football Whispers

Ung nigeriansk spiss linkes

Den nigerianske spissen Henry Onyekuru har gitt beskjed om at han forlater belgiske Eupen etter denne sesongen. 19-åringen har gjort 17 mål på 33 kamper denne sesongen, og linkes til klubber som Liverpool, Arsenal, Chelsea, Southampton og Bournemouth.
All Nigeria Soccer

Atletico-forsvarer ønsket av Premier League-giganter

Jose Gimenez kan komme til å forlate Atletico Madrid i sommer, og forsvarsspilleren er ønsket både hos Liverpool og Manchester United. 22-åringen har fått lite spilletid hos Atletico de siste månedene. Jürgen Klopp skal være villig til å punge ut med 33 millioner pund for å forsterke forsvarsrekka.
Don Balon

Liverpool har innledet samtaler om Dembélé

Liverpool skal ha vist interesse for å signere PSGs  Mahamadou Dembélé i sommer. Den 18 år gamle forsvarsspilleren har så langt ikke signert noen profesjonell kontrakt og kan forlate klubben etter sesongen. Liverpool skal allerede ha hatt kontrakt med spillerens representanter. PSG har på sin side innledet samtaler med spilleren i håp om å beholde han i klubben.
L’Equipe

Får kamp om brasilianer

Arsenal, Tottenham og Liverpool kjemper om den brasilianske angriperen Luan, som spiller for Gremio. Luan Guilherme de Jesus Vieira er 24 år gammel, og kan spille både spiss, tilbaketrukket spiss og venstreving. Han har spilt 96 kamper for Lazio, og står bokført med 22 mål og 15 målgivende pasninger. Han kom til Gremio fra Catanduvense i januar 2014.
TransferMarketWeb

Kjemper om italiensk spiss

Liverpool må kjempe med Bayern München om Lorenzo Insigne. Arsenal viser også interesse for Napoli-spissen. Insigne skal foretrekke en overgang til Anfield. I så fall må Liverpool ut med rundt 50 millioner pund.
Calciomercato

Lar seg ikke skremme av prislappen

Arsenal har ikke holdt formelle samtaler med Alex Oxlade-Chamberlain om en kontraktsforlengelse, selv om 23-åringen er på vei inn i de tolv siste månedene av avtalen, og Liverpool ønsker å dra nytte av situasjonen. London-klubben verdsetter ham til 35 millioner pund, men Liverpool har tro på at de kan senke prisen og tror muligheten av å dra til Anfield og jobbe med Jürgen Klopp kan lokke landslagsspilleren nordover.
Telegraph

Serie A-klubber vil ha Moreno

Byrivalene Inter og AC Milan jakter begge Liverpools venstreback Alberto Moreno. Selv foretrekker forsvarsspilleren en retur til Spania. Liverpool håper å få over 15 millioner pund for spanjolen.
Goal.com

Ønsker å kjøpe midtbanespiller fra Serie A

Liverpool ønsker å kjøpe Atalantas midtbanespiller Franck Kessie, ifølge ivorianerens agent. 20-åringen har spilt 25 kamper for Serie A-klubben denne sesongen, og har gjort sju mål. Flere Premier League-klubber viser interesse for spilleren, men Roma leder kampen om hans signatur. – Jeg må innrømme at Roma har initiativet når det gjelder Kessie, men vi har ikke stengt noen dører ennå, da det er andre toppklubber som fortsetter å ringe meg. Mange utenlandske klubber er interessert i ham. Manchester City, hvor hans venn Yaya Toure spiller i samme posisjon. Liverpool, hvor manager Jürgen Klopp vet hvordan han skal utvikle unge spillere. Og så er det Arsenal, som har en manager som står veldig nær fransktalende spillere, uttaler George Antangana.
Rai Sport

Viser interesse for United-back

Jose Mourinho har gitt klart uttrykk for at Luke Shaw ikke har innfridd forventningene som Manchester United-manageren har til ham, og det har ført til interesse for venstrebacken fra rivalene Liverpool og Manchester City. Begge klubbene jakter nye venstrebacker.
Mirror

Linkes fortsatt til fransk back

Liverpool settes fortsatt i forbindelse med den franske venstrebacken Theo Hernandez, som har imponert for Alaves i La Liga. Hernandez er på lån fra Atletico Madrid, og har en utkjøpsklausul på 20 millioner pund i sin kontrakt.
Liverpool Echo

Går glipp av venstreback

Schalkes venstreback, Sead Kolasinac, ser ut til å glippe for Liverpool. 23-åringen står uten kontrakt til sommeren, og en rekke klubber ønsker å hente ham på Bosman-overgang. Chelsea ser ut til å lede drakampen, men også Everton og Manchester City ønsker seg spilleren.
Liverpool Echo

Kan bli involvert i drakamp om Kondogbia

Liverpool kan komme til å ta opp kampen med Tottenham og Chelsea om Inters midtbanespiller Geoffrey Kondogbia i sommer. 24-åringen kom til Serie A-klubben fra Monaco for 42 millioner euro sommeren 2015. Kondogbia trives best i ankerrollen på midtbanen, og har spilt 19 kamper i Serie A denne sesongen.
Calciomercato

Et overraskende transfermål

Crystal Palace-keeper Steve Mandanda er et transfermål for Liverpool. Franskmannen linkes bort fra Palace, og hans gamle klubb, Marseille, skal også være ivrige etter å hente hjem 32-åringen. Mandanda har bare spilt 10 kamper for Palace denne sesongen.
Mirror

Linkes til ny brasilianer

Liverpool kan få sjansen til å sikre seg Benfica-spilleren Anderson Talisca. Det skal være en spiller Jürgen Klopp følger. Denne sesongen er han utlånt til Besiktas, hvor han har gjort sakene sine bra. Tyrkiske medier hevder at Besiktas ikke vil ha råd til å sikre seg ham. – Besiktas har ikke budsjett til å betale 23 millioner euro, men vi må se på det, sier Besiktas-president Fikret Orman. Talisca har scoret 10 mål på 25 kamper for den tyrkiske klubben.
Liverpool Echo

Kan få 16 millioner pund for Markovic

Det å hente tilbake Lazar Markovic fra benken i utlånet i Portugal og sende ham til en Premier League-klubb ser ut til å ha vært en genistrek. Markovic fikk lite spilletid i Sporting Lisboa, men har gjort sakene sine bra for Hull City etter at han kom inn i januar. 23-åringen ble kjøpt fra Benfica for rundt 20 millioner pund i 2014, men slo aldri til på Anfield, og er nå på sitt tredje utlån. Jürgen Klopp har ikke utelukket at serberen har en fremtid i klubben, men vil nok la seg friste til salg når interessen nå kommer fra andre Premier League-klubber. West Ham har har ham på ønskelista, og vil prøve seg til sommeren. Liverpool vil kreve 16 millioner pund for spilleren. Han har kontrakt til sommeren 2019.
Daily Mail

Så Schick i aksjon

Manchester United, Liverpool og Chelsea så Sampdoria-spissen Patrik Schick i aksjon mot Inter i går kveld. 21-åringen scoret et av målene i Sampdorias overraskende 2-1 seier i Milano. Schick kom til Sampdoria fra Sparta Praha sist sommer, og har ungdomslandskamper for Tsjekkia på alle nivåer. Han debuterte for Tsjekkias A-landslag i mai i fjor, og står bokført med ett mål på tre A-landskamper så langt. Inter og Borussia Dortmund er også klubber som har den unge tsjekkeren i kikkerten. Schick har tre år igjen av sin kontrakt med Sampdoria. Det hevdes at angriperen har en utkjøpsklausul i størrelsesorden 21 millioner pund i denne kontrakten.
ESPN FC

– Ikke snakket med Bayern

Tyske medier har hevdet at Liverpool-linkede Julian Brandt (20) er enig med Bayern München om en overgang fra Bayer Leverkusen. Det stemmer ikke, ifølge faren, som også er stortalentets agent. – Det er fake news at Julian har kommet til enighet med Bayern. Julian har aldri vært i den situasjonen hvor han har måttet – eller ønsket å – ta en avgjørelse om fremtiden sin, sier han. Faren påpeker at Brandt skal i samtaler med Leverkusen om fremtiden etter sesongslutt. – Det har kommet forespørsler fra Bayern og noen andre, men kun rettet til meg. Jeg tar hånd om alt sånt, men det har ikke vært noe konkret ennå, forteller faren. – Julian har ikke tatt noen avgjørelser om fremtiden ennå. Han har ikke snakket med noen av de ansvarlige i Bayern, ei heller (manager Carlo) Ancelotti.
Kicker/Sky Deutschland

Liverpool kobles til Real Madrid-duo

Liverpool skal angivelig være interessert i to Real Madrid-spillere denne sommeren. Den ene er 2014 VMs store spiller James Rodriquez. Den andre er unggutten Marco Asensio. 21-åringen har scoret åtte mål på 25 kamper for Real, og vil angivelig ikke bli veldig billig å kapre han heller. 
Don Balon

Mignolet kan havne i Frankrike

Den franske klubben Marseille vurderer om de skal legge inn et bud på Simon Mignolet. Klubben skal erstatte 35 år gamle Yohann Pele i sommer. Førstevalget deres skal være Rui Patricio fra Sporting CP, men han er det så stor konkurranse om at de også har andre alternativer på lista, blant annet Liverpools sisteskanse. 
Sport.fr

Dahoud-interessen har falmet

Mahmoud Dahoud var en av Liverpools overgangsmål før denne sesongen, men Borussia Monchengladbach nektet å selge midtbanemotoren etter at Granit Xhaka gikk til Arsenal. Men siden har interessen falt, spesielt fordi Jordan Henderson har gjort det så bra i rollen Dahoud var tiltenkt. 
Goal

Middlesbrough-forsvarer på ønskelisten

Flere storklubber i Premier League skal være interessert i å sikre seg Ben Gibson denne sommeren. Chelsea, Manchester City, Tottenham og Liverpool skal alle følge nøye med på spilleren som verdsettes til 25 millioner pund. Midtstopperen på 24 år har spilt 130 kamper for hjemstedsklubben. 
Daily Express

Lallana ute til mai?

Adam Lallana har pådratt seg en strekk i låret, og vil være ute i minst fire uker. Det er ikke nyhetene Jürgen Klopp ønsket seg foran en hektisk aprilmåned med kamper mot Everton, Bournemouth, Stoke, West Bromwich og Crystal Palace. Lallana har vært i veldig god form, og var også av banens beste i begge Englands kamper.
Anfield HQ

Ønsker gresk midtstopper

Romas 25 år gamle Kostas Manolas skal være et mål for både Chelsea, Arsenal, Inter og Liverpool. Spillernes kontrakt går til 2019, og derfor kan det være han forsvinner i sommer for at italienerne skal få innkassert mest mulig for han. – Det er i Romas hender. Hvis de ønsker å beholde meg, vet de hva de må gjøre, og hvis de vil selge meg, er det ikke noe jeg kan gjøre med det, sier han etter at Hellas spilte 1-1 mot Belgia.
Mediaset Premium

Tilbyr Rakitic for å sikre seg Coutinho

Barcelona vil tilby Liverpool Ivan Rakitic pluss en solid bunke pundsedler for å sikre seg Philippe Coutinho. 28 år gamle Rakitic har ikke hatt noen god sesong for Barca. Kroaten kom fra Sevilla i 2014.
Don Balon

Vil kjempe om brasiliansk angriper

Liverpool og Manchester United vil kjempe om signaturen til brasilianske Luan i sommer. Gremio-angriperens agent arbeider aktivt for å få til en overgang for sin klient. Leicester er også interessert i spilleren.
Sunday Express

Champions League kan være nøkkelen for å få kloa i Rodriguez

Liverpool tror de skal klare å sikre seg Real Madrids James Rodriguez dersom de sikrer seg spill i Champions League neste sesong. Anfield-klubben har jaktet colombianeren en god stund uten hell, men nå er den offensive midtbanespillerens situasjon i Spania blitt forandret. 25-åringen har ikke lenger en like høy stjerne hos trener Zinedine Zidane, og ønsker seg vekk fra Madrid-klubben.
Mirror

Kan få Gray for 12 millioner pund

Leicester kan måtte gi slipp på Demarai Gray for bare 12 millioner pund i sommer. Det er utkjøpsklausulen han har i sin kontrakt med «revene». Liverpool, Everton og Tottenham følger situasjonen. 20-åringen har spilt 33 kamper for Leicester denne sesongen, men 21 av disse har vært innhopp fra benken. Gray skal derfor være misfornøyd med lite spilletid. Leicester betalte Birmingham 3,5 millioner pund for Gray i januar 2016.
Mirror

Leder jakten på PSG sin U19-kaptein

Liverpool leder an i jakten på Pari Saint-Germains 17 år gamle Mahamadou Dembele. Kontrakten til tenåringen løper ut i juni. Arsenal, Atletico Madrid og Lille er også ute etter spilleren.
France Football

Lucas til Tyrkia

Galatasaray er blitt enig med Lucas Leiva om en kontrakt verdt 2,5 millioner euro, og brasilianeren vil forlate Liverpool til sommeren.
Milliyet

Barca har startet "Operasjon Coutinho"

Barcelona har startet «Operasjon Coutinho», og er forberedt på å sprenge banken for å sikre seg Liverpools superstjerne Philippe Coutinho i sommer. Barca har tatt kontakt med spillerens representanter, og 24-åringen er klar til å forlate Anfield.
Sport

Tre klubber vil ha Gibson

Middlesbrough kan komme til å miste forsvarsspilleren Ben Gibson i sommer. Både Liverpool, Chelsea, Manchester City og Tottenham viser interesse for 24-åringen. Boro vil komme til å kreve minst 25 millioner pund for Gibson.
Daily Mail

Italiensk back på ønskelisten

Jürgen Klopp har føyd til Torinos høyreback Davide Zappacosta til sin ønskeliste for sommeren. Den italienske landslagsspilleren sluttet seg til Serie A-klubben i juli 2015, og har imponert i sin andre sesong i klubben. Roma og Napoli har også 24-åringen i kikkerten. Et beløp på rundt 13 millioner pund kan være nok til å sikre seg forsvarsspilleren. Torino betalte bare 3,5 millioner pund til Atalanta for Zappacosta, som har to landskamper for Italia.
Transfermarketweb

Følger med på situasjonen til Rafinha

Liverpool, Arsenal og Juventus følger alle situasjonen til Barcelonas Rafinha Alcantara. De tre klubbene har alle kontaktet brasilianerens representanter, men har så langt ikke kommet med noen konkrete tilbud.
Mundo Deportivo

Ny interesse for Van Dijk

Liverpool akter å ta opp kampen med Chelsea om Southamptons midtstopper Virgil van Dijk til sommeren, og sydkystklubben kan komme til å kreve hele 50 millioner pund for forsvarsspilleren.
London Evening Standard

Vil by på Mahrez

Både Barcelona og Liverpool akter å legge inn bud på Leicesters Riyad Mahrez til sommeren. Liverpool har allerede kontaktet Leicester og meldt sin interesse for 26-åringen. Det har også Juventus. Men Mahrez selv ønsker seg til Barcelona.
Sport

Har kontaktet Gimenez

Både Liverpool og Manchester United har kontaktet representanter for Jose Gimenez om en overgang til sommeren. Atletico Madrid er villige til å lytte til bud på den lovende midtstopperen. Forsvarsspilleren har en utkjøpsklausul tilsvarende 38 millioner pund, og ønsker seg til engelsk fotball.
AS

Vil kjempe om Wood

Liverpool er blant klubbene som vil kjempe om Hamburg-spissen Bobby Wood til sommeren. Den amerikanske landslagsspilleren har imponert i Bundesliga denne sesongen, hvor han har gjort ni mål på 24 kamper. 22-åringen kan spille både spiss og ving. Han står bokført med åtte mål på 29 kamper for USA. Everton, Stoke og West Ham er andre klubber som har Wood i kikkerten.
ClubCall

Serie A-duo ønsket på Anfield

Liverpool er villige til å betale 52 millioner pund (60 millioner euro) totalt for Serie A-stjernene Ivan Perisic og Leandro Paredes. Liverpool akter å legge inn et bud på 30 millioner pund for Inter-vingen Perisic. Jürgen Klopp hadde kroaten under sine vinger i Borussia Dortmund. Han har gjort ni mål for Inter denne sesongen, og har kontrakt med Milano-klubben til 2020. 22 millioner pund settes av for å sikre seg Romas midtbanespiller Paredes. Sistnevnte har gjort tre mål på 23 Serie A-kamper for Roma, og har kontrakt med hovedstadsklubben til 2019.
Tuttomercartoweb

Holder øye med Hernandez

Liverpool holder øye med Atletico Madrids Theo Hernandez. Den 19 år gamle venstrebacken er for øyeblikket utlånt til Alaves, hvor han har gjort det meget bra. Seks klubber viser interesse for å signere spilleren på permanent basis til sommeren. Utenom Liverpool er dette Real Madrid, Barcelona, Bayern München, Marseille og Manchester City. Den franske U20-landslagsspilleren blir ikke billig. Hernandez har en utkjøpsklausul på 21 millioner pund i sin nåværende avtale med Atletico Madrid.
Cadena Ser

Står i fare for å miste Phillips

Liverpool risikerer å miste Adam Phillips i sommer. 19-åringens kontrakt løper ut etter denne sesongen, og partene er så langt ikke blitt enige om noen ny avtale. Flere av Liverpools Premier League-rivaler og klubber fra utlandet følger med på tenåringens kontraktsituasjon, og vil komme med tilbud om han ikke signerer en ny avtale med Anfield-klubben. Midtbanespilleren kom til Liverpool fra Blackburn Rovers som 11-åring. Han har fortsatt ikke spilt for Liverpools førstelag, men var på benken i Europa League-kampen mot Bordeaux forrige sesong.
ESPN

Har tilbudt Kolasinac kontrakt

Seks klubber har allerede kommet med tilbud til Sead Kolasinac via hans agent. Bosnierens kontrakt med Schalke løper ut i sommer, og utenlandske klubber kan dermed allerede nå kontakte venstrebacken med lønns- og kontraktstilbud foran en Bosman-overgang til sommeren. Liverpool er en av klubbene som har kommet med et kontraktsforslag til 23-åringen. Øvrige klubber som har gjort det samme er Manchester City, Arsenal, AC Milan, Juventus og Roma.
Bild

Klopp ivrer etter å sikre seg Brereton

Liverpool er klare til å øke innsatsen for å sikre seg Nottingham Forest sin unge spiss Ben Brereton. 17-åringen er for øyeblikket på landslagsoppdrag, etter å ha blitt kalt inn i den engelske U19-troppen for første gang. England U19 spiller EM-kvalifisering mot Norge, Spania og Hviterussland på St George's Park.
Nottingham Post

Barca vil ha Coutinho

Barcelona er ute etter Philippe Coutinho som erstatter for en aldrende Andres Iniesta. Jürgen Klopp ønsker ikke å selge, så det må et megabud til om Barca skal klare å overbevise Anfield-klubben om å selge sin stjernespiller.
Mundo Deportivo

Michael Keane i søkelyset

Liverpool vurderer et bud på Burnley-forsvarer Michael Keane. Everton, Manchester City og Leicester er andre klubber som er ute etter 24-åringen.
Daily Mail

Sjekket ut gresk midtstopper

Liverpool er ute etter Roma-forsvareren Kostas Manolas, men vil få konkurranse fra Arsenal og Manchester United. Den greske midtstopperen verdsettes til 35 millioner pund. Jürgen Klopp sendte en av sine fremste speidere for å følge 25-åringen i Romas Europa League-kamp mot Lyon på torsdag, og han ble imponert.
Mirror

Klopp ønsker Dembele

Jürgen Klopp vil prøve å sikre seg det franske stjerneskuddet Ousmane Dembele fra Borussia Dortmund til sommeren. Den 19 år gamle franskmannen kom til Dortmund før denne sesongen, og er neppe en mann Klopps gamle klubb vil slippe billig.
Mirror

RB Leipzig har satt prislapp på Keita

Liverpool er en av klubbene som er linket til RB Leipzigs midtbanespiller Naby Keita. Klubber som Arsenal og Bayern München skal også være interessert i spilleren, som har imponert stort i Bundesliga denne sesongen. Serietoeren i Bundesliga nå har satt en prislapp på 22-åringen: 26 millioner pund.
SportBild

Barcelona leder kampen om ung Braga-spiller

Barcelona, Manchester United, Liverpool og Manchester City ønsker alle å sikre seg Bragas Pedro Neto, men Barcelona er i førersetet til å få kloa i den 17 år gamle midtbanespilleren. Den venstrebente spilleren har gjort 16 mål på 21 kamper for Bragas B-lag.
Sport

Premier League-klubber sikter seg inn mot Navas

Manchester City, Liverpool, Manchester United og Arsenal viser alle interesse for Real Madrid-keeper Keylor Navas. Målvakten kommer sannsynligvis til å forlate den spanske storklubben i sommer, da Real Madrid har siktet seg inn på Manchester United-keeper David de Gea.
AS

Ønsker å signere Leipzig-angriper

Liverpool er interesserte i RB Leipzig-angriperen Timo Werner. Liverpools speidere har fulgt 21-åringen i over ett år. Spilleren, som har landskamper for Tyskland U21, kom fra Stuttgart for 8 millioner pund sist sommer. Han er hurtig og kan spille på begge vingene. Werner har gjort 11 mål på 14 kamper denne sesongen.
Daily Mail

Bayern i samtaler med Brandt

Bayern München har holdt samtaler med Liverpool-linkede Julian Brandt om en overgang til Allianz Arena i sommer. Bayer Leverkusen-spilleren står høyt oppe på Jürgen Klopps ønskeliste til sommeren.
SportBild

Speider på offensiv midtbanespiller i Serie A

Liverpool og Chelsea speider begge på Cagliaris 20 år gamle offensive midtbanespiller Nicolo Barella. Jürgen Klopps speidere var tilstede sist søndag, da Barella startet bak duoen på topp i Cagliaris 1-0 tap for Fiorentina på bortebane. Begge Premier League-klubbene har sett Barella i to bortekamper nylig. Den forrige var Cagliaris 2-1 seier over Crotone. Barella har kontrakt med Cagliari til 2021, og Serie A-klubben har ingen intensjoner om å selge sitt stjerneskudd.
La Nuova

I samtaler med Lyon-forsvarer

Liverpool har kommet langt i samtaler med Lyon-forsvareren Jordy Gaspar. 19-åringen har blitt tilbudt en ny kontrakt av Lyon, men har vegret seg for å skrive under den nye avtalen. AC Milan har også snakket med Gaspars representanter, og vil kjempe med Anfield-klubben om tenåringens signatur. Gaspar har bare spilt to førstelagskamper for Lyon denne sesongen, men regnes som et stort talent.
Telefoot

Atletico inn i kampen om Liverpool-linket spiss

Atletico Madrid har kastet seg inn i kampen med Liverpool og Tottenham om Sassuolo-angriperen Domenico Berardi. 22-åringen har gjort 40 mål på 102 Serie A-kamper for sin klubb.
El Mundo Deportivo

Ønsker å låne Grujic

Dinamo Zagreb ønsker å låne Marko Grujic fra Liverpool. Den 20 år gamle serberen har slitt mye med skader i sin første sesong på Anfield, og har bare spilt fem kamper for de røde. – Jeg ønsket å hente inn Andrija Zivkovic fra Benfica for 5 millioner euro, men lykkes ikke med det. Nå ønsker jeg å hente Marko Grujic fra Liverpool på lån, sier Dinamo-rådgiver Zdravko Mamic.
Blic

Midtbanespiller hos Las Palmas i søkelyset

Everton, Liverpool og Tottenham er alle ute etter Las Palmas sin midtbanespiller Roque Mesa. 27-åringen ble ikke profesjonell spiller før han var 22 år gammel i 2011, og har spilt for Levante B, Huracan, Tenerife B og Las Palmas B før han spilte seg inn på førstelaget hos Las Palmas. Bayern München, Sevilla og Valencia har også Mesa på innkjøpslisten. Spilleren har en utkjøpsklausul på 30 millioner euro nedfelt i sin kontrakt, men Las Palmas kan være villige til å selge for så lite som 10 millioner euro.
Marca

Ønsket som Coutinhos arvtaker

19 år gamle Maxime Lopez hevder at han er ønsket i Liverpool som erstatter for Philippe Coutinho. Den unge midtbanespilleren har spilt 26 kamper for Marseille denne sesongen. Han har scoret ett mål og lagt fem målgivende pasninger. – De sa til meg, at om fem år får du Coutinhos plass. De kontaktet meg på en fin måte. Jeg møtte til og med Steven Gerrard på stadion etter en kamp. Jeg ønsket å dra dit, men jeg ønsket også å bli værende i Marseille. Det er veldig vanskelig å bare dra i så ung alder, selv om familien din blir med. Jeg har merket meg at de har 30 unge profesjonelle spillere, i tillegg til seniorspillerne. Du må være veldig godt mentalt forberedt, uttaler Lopez.
L'Equipe

Speidet på Talisca

Liverpool hadde speidere tilstede på Europa League-kampen mellom Besiktas og Olympiakos, for å følge brasilianeren Talisca. Den offensive midtbanespilleren er utlånt for to år fra Benfica til The Black Eagles. Besiktas ønsker å skrive en permanent avtale med Talisca. Spilleren har en utkjøpsklausul på 25 millioner euro.
Turkish-Football

– Keita er ikke til salgs

Liverpool er en av flere klubber som har blitt linket til RB Leipzig sitt stjerneskudd Naby Keita. Klubber som Bayern München, Arsenal og Atletico Madrid skal også være ute etter spilleren, som har kontrakt til sommeren 2020. Men RB Leipzig har ingen planer om å selge. – Jeg vet ingenting om Bayerns interesse. Naby er en ekstraordinær spiller som kan spille for hvilket som helst topplag i Europa. Han har fortsatt langtidskontrakt. Dersom vi kvalifiserer oss for Europa er det heller ingen grunn for at han skal forlate oss, sier sportsdirektør Ralf Rangnick. – Jeg vet ikke om han vil spille for oss i tre-fire år. Det er det ingen som vet, og vi kan ikke se inn i noen krystallkule - men det er veldig sannsynlig at han vil spille for oss neste sesong, legger han til. Spilleren skal ikke ha noen utkjøpsklausul.
Sport1 Doppelpass

Lazio-spiller på Liverpools radar

Liverpool er en av flere klubber som følger Lazios midtbanespiller Sergej Milinkovic-Savic. 22-åringen, som kom fra Genk i 2015, har scoret fire mål på 24 kamper i Serie A denne sesongen. Lazio skal ha ønske om å gi spilleren ny kontrakt, selv om hans nåværende først går ut i 2020. Liverpool vil få tøff konkurranse om hans eventuelle signatur også Manchester United, Arsenal, Inter Milan og Juventus følger også spilleren tett. 
90min.com

Danilo kobles til Liverpool

Real Madrids høyreback Danilo har fått lite spilletid denne sesongen og både Liverpool og Juventus skal ha fått interesse for den tidligere Porto-spilleren. 
Calciomercato

Zidane har Gomez på radaren

Real Madrid skal ha Joe Gomez på lista over mulige overgangsmål i sommer. Manager Zinedine Zidane skal angivelig ha en «svakhet» for Gomez ifølge ryktene som stammer fra Spania. David de Gea, Thibaut Courtois, Gianluigi Donnarumma, Julian Weigl, Dele Alli, Bernardo Silva, Paulo Dybala og  Pierre-Emerick Aubameyang er noen av de andre navnene på en lang liste. 
Diario Gol

Oxlade-Chamberlain på Liverpools radar

Alex Oxlade-Chamberlain skal være en av flere meritterte Arsenal-spillere som kan være på vei vekk fra The Gunners. Oxlade-Chamberlain vil ha 12 måneder igjen av sin kontrakt ved sesongslutt og skal så langt ikke ha fått tilbud om noen ny fra Arsenal. Kilder nær spilleren skal uansett ha antydet at den engelske landslagsspilleren nå føler han er klar for en ny utfordring. På Emirates vil man trolig velge å selge heller enn å la en slik etablert spiller gå kontrakten ut. Liverpool er nevnt som en av flere klubber som følger situasjonen nøye.
The Telegraph


Sjekker ut ny Sunderland-keeper

Liverpool har flere ganger denne sesongen hatt speidere til å følge med på Jordan Pickford. England U21-keeperen kan se ut som et mulig transfermål for å erstatte tidligere Sunderland-keeper Simon Mignolet.
Sunderland Echo

Götze ikke noen prioritet

Jürgen Klopp har fortsatt troen på at Mario Götze kan bli en av verdens beste spillere, men tyskeren er ikke lenger et prioritert mål for Jürgen Klopp. Klopp, som hadde Götze i Dortmund, skal likevel være interessert i å sikre seg Götze om muligheten byr seg til å gjenreise hans karriere. Men mye har forandret seg siden i fjor sommer da klubben ville gå langt for å sikre seg 24-åringen. Götze får nå for tiden behandling for en stoffskiftesykdom og har slitt i comebacksesongen i Dortmund, dermed har også interessen dalt for spilleren. 
Goal.com

Speidet på portugisisk midtbanespiller

Liverpool og Manchester United hadde speidere tilstede for å følge Portos midtbanespiller Danilo Pereira i Portos 7-0 seier over Nacional i helgen. 25-åringen har imponert for den portugisiske klubben denne sesongen.
A Bola

Mahrez øverst på ønskelisten

Leicesters Riyad Mahrez står øverst på Jürgen Klopps ønskeliste. Midtbanespilleren har slitt hos den regjerende ligamesteren denne sesongen, etter en glimrende sesong da Leicester ble ligamestere.
Tuttomercatoweb

Ute etter ung italiener

Liverpool er ute etter Juventus sin tenåring Francesco Cassata. De italienske mestrene har lånt ut 19-åringen til Serie B-laget Ascoli, hvor han har imponert Liverpools speidere med sin prestasjoner. Liverpool er villige til å betale 10 millioner pund for den talentfulle midtbanespilleren.
talkSPORT

Keita et transfermål for Liverpool

Liverpool vurderer RB Leipzigs Naby Keita som et av alternativene for å styrke midtbanen. 22-åringen fra Guinea har spilt mye pressfotball under Ralph Hasenhuttl, og skal være god både som defensiv midtbanespiller og i angripende rolle.
Goal.com

Schalke-spiller linkes

Liverpool linkes til Schalke-talentet Leon Goretzka. Midtbanespilleren har bare ett år igjen av kontrakten med Bundesliga-klubben. Bayern München er også interesserte i 22-åringen.
SportsBild

Holder øye med fransk keeper

Premier League-trioen Liverpool, Everton og West Ham har sendt representanter for å se St Etienne-keeper Stephane Ruffer i aksjon de siste ukene. 30-åringen regnes som en av de beste målvaktene i Frankrike.
Get French Football News

Har tilbudt ung brasilianer kontrakt

Liverpool har tilbudt Santos-talentet Rodrygo en kontrakt. 17-åringen er imidlertid usikker på om han skal dra til England så tidlig i karrieren. Santos forsøker å få tenåringen til å signere en profesjonell kontrakt med dem, og det kan virke som unggutten foretrekker dette.
Globo

AC Milan linkes til Sturridge

Daniel Sturridge linkes til en sommerovergang til AC Milan. Jürgen Klopp har bekreftet at han vil holde samtaler med 27-åringen om fremtiden etter sesongen. Liverpool skal ønske 30 millioner pund for spissen som bare har startet fem ligakamper denne sesongen. Sturridge er misfornøyd med at han får så lite spilletid. AC Milan kan komme til å finansiere et kjøp av Sturridge gjennom et salg av Carlos Bacca.
Calciomercato.it

Speidet på Fiorentina-ving

Liverpool viser interesse for Fiorentina-vingen Federico Chiesa. 19-åringen har spilt 26 kamper for sin klubb denne sesongen, og har notert seg for fire mål. Chiesa har kontrakt på Stadio Artemio Franchi til juni 2021. Liverpool hadde speidere på plass da Fiorentina spilte mot Torino mandag kveld. Chiesa spilte hele kampen i oppgjøret som endte 2-2, og imponerte representantene for Anfield-klubben.
Gazza Mercato

Leeds-back ønsker seg til Liverpool

Leeds-forsvarer Charlie Taylor står uten kontrakt etter denne sesongen, og ønsker seg til Liverpool. Leeds ønsker å skrive en ny avtale med 23-åringen, men venstrebacken ser ikke ut til å ha noe ønske om dette. Leeds vil ha rett på en kompensasjonssum fordi Taylor er fostret opp ved Yorkshire-klubbens akademi, og beløpet kan komme opp i flere millioner pund.
Yorkshire Evening Post

Vil ikke selge Van Dijk

Virgil van Dijk har blitt koblet til både Chelsea og Liverpool til sommeren, men Southampton-sjef Ralph Krueger sier han ikke har noen planer om å selge den ettertraktede 25-åringen, selv om Chelsea skal være villig til å betale 60 millioner pund for forsvarsspilleren. – Virgil er knyttet til oss i lang tid, og det er det eneste vi ser for framtiden. Vi vil sette oss ned om noen uker for å se på planene for sommerens transfervindu. For øyeblikket er han knyttet til oss. Han er vår kaptein, og vi vil se han i røde og hvite striper, sier han. 
TalkSPORT

Lacazette på vei til Premier League

Alexandre Lacazette kan komme til å slutte seg til enten Arsenal, Liverpool eller Tottenham i sommer, ifølge den franske journalisten Julien Laurens. Lyon-spissen ble linket til en overgang til Premier League også forrige sommer. 25-åringen skal også være på Atletico Madrids radar. Lacazette har gjort 22 mål i Ligue 1 denne sesongen.
Express


Siste Til vår nyhetsoversikt
29.04.2017 kl 10:53

«Utilgivelig å kaste bort denne sjansen»

James Pearce i Echo mener det vil være utilgivelig om Liverpool ikke tar vare på denne muligheten.

+
29.04.2017 kl 09:35

Steven Gerrard fikk en sønn

I morgentimene i dag ble Lio George Gerrard født.

+
29.04.2017 kl 08:51

Tre hjemmeseire på rad uten baklengs

Liverpool møter et Watford-lag som har levert bra på hjemmebane den siste tiden.

+
28.04.2017 kl 23:41

– Mourinho bommer

Jürgen Klopp svarer på utspillet til José Mourinho om at Liverpool har en stor fordel i kampen om topp fire.

+