Ryktebørsen

Her har vi samlet mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Italiensk back på ønskelisten

Jürgen Klopp har føyd til Torinos høyreback Davide Zappacosta til sin ønskeliste for sommeren. Den italienske landslagsspilleren sluttet seg til Serie A-klubben i juli 2015, og har imponert i sin andre sesong i klubben. Roma og Napoli har også 24-åringen i kikkerten. Et beløp på rundt 13 millioner pund kan være nok til å sikre seg forsvarsspilleren. Torino betalte bare 3,5 millioner pund til Atalanta for Zappacosta, som har to landskamper for Italia.
Transfermarketweb

Følger med på situasjonen til Rafinha

Liverpool, Arsenal og Juventus følger alle situasjonen til Barcelonas Rafinha Alcantara. De tre klubbene har alle kontaktet brasilianerens representanter, men har så langt ikke kommet med noen konkrete tilbud.
Mundo Deportivo

Ny interesse for Van Dijk

Liverpool akter å ta opp kampen med Chelsea om Southamptons midtstopper Virgil van Dijk til sommeren, og sydkystklubben kan komme til å kreve hele 50 millioner pund for forsvarsspilleren.
London Evening Standard

Vil by på Mahrez

Både Barcelona og Liverpool akter å legge inn bud på Leicesters Riyad Mahrez til sommeren. Liverpool har allerede kontaktet Leicester og meldt sin interesse for 26-åringen. Det har også Juventus. Men Mahrez selv ønsker seg til Barcelona.
Sport

Har kontaktet Gimenez

Både Liverpool og Manchester United har kontaktet representanter for Jose Gimenez om en overgang til sommeren. Atletico Madrid er villige til å lytte til bud på den lovende midtstopperen. Forsvarsspilleren har en utkjøpsklausul tilsvarende 38 millioner pund, og ønsker seg til engelsk fotball.
AS

Vil kjempe om Wood

Liverpool er blant klubbene som vil kjempe om Hamburg-spissen Bobby Wood til sommeren. Den amerikanske landslagsspilleren har imponert i Bundesliga denne sesongen, hvor han har gjort ni mål på 24 kamper. 22-åringen kan spille både spiss og ving. Han står bokført med åtte mål på 29 kamper for USA. Everton, Stoke og West Ham er andre klubber som har Wood i kikkerten.
ClubCall

Serie A-duo ønsket på Anfield

Liverpool er villige til å betale 52 millioner pund (60 millioner euro) totalt for Serie A-stjernene Ivan Perisic og Leandro Paredes. Liverpool akter å legge inn et bud på 30 millioner pund for Inter-vingen Perisic. Jürgen Klopp hadde kroaten under sine vinger i Borussia Dortmund. Han har gjort ni mål for Inter denne sesongen, og har kontrakt med Milano-klubben til 2020. 22 millioner pund settes av for å sikre seg Romas midtbanespiller Paredes. Sistnevnte har gjort tre mål på 23 Serie A-kamper for Roma, og har kontrakt med hovedstadsklubben til 2019.
Tuttomercartoweb

Holder øye med Hernandez

Liverpool holder øye med Atletico Madrids Theo Hernandez. Den 19 år gamle venstrebacken er for øyeblikket utlånt til Alaves, hvor han har gjort det meget bra. Seks klubber viser interesse for å signere spilleren på permanent basis til sommeren. Utenom Liverpool er dette Real Madrid, Barcelona, Bayern München, Marseille og Manchester City. Den franske U20-landslagsspilleren blir ikke billig. Hernandez har en utkjøpsklausul på 21 millioner pund i sin nåværende avtale med Atletico Madrid.
Cadena Ser

Står i fare for å miste Phillips

Liverpool risikerer å miste Adam Phillips i sommer. 19-åringens kontrakt løper ut etter denne sesongen, og partene er så langt ikke blitt enige om noen ny avtale. Flere av Liverpools Premier League-rivaler og klubber fra utlandet følger med på tenåringens kontraktsituasjon, og vil komme med tilbud om han ikke signerer en ny avtale med Anfield-klubben. Midtbanespilleren kom til Liverpool fra Blackburn Rovers som 11-åring. Han har fortsatt ikke spilt for Liverpools førstelag, men var på benken i Europa League-kampen mot Bordeaux forrige sesong.
ESPN

Har tilbudt Kolasinac kontrakt

Seks klubber har allerede kommet med tilbud til Sead Kolasinac via hans agent. Bosnierens kontrakt med Schalke løper ut i sommer, og utenlandske klubber kan dermed allerede nå kontakte venstrebacken med lønns- og kontraktstilbud foran en Bosman-overgang til sommeren. Liverpool er en av klubbene som har kommet med et kontraktsforslag til 23-åringen. Øvrige klubber som har gjort det samme er Manchester City, Arsenal, AC Milan, Juventus og Roma.
Bild

Klopp ivrer etter å sikre seg Brereton

Liverpool er klare til å øke innsatsen for å sikre seg Nottingham Forest sin unge spiss Ben Brereton. 17-åringen er for øyeblikket på landslagsoppdrag, etter å ha blitt kalt inn i den engelske U19-troppen for første gang. England U19 spiller EM-kvalifisering mot Norge, Spania og Hviterussland på St George's Park.
Nottingham Post

Barca vil ha Coutinho

Barcelona er ute etter Philippe Coutinho som erstatter for en aldrende Andres Iniesta. Jürgen Klopp ønsker ikke å selge, så det må et megabud til om Barca skal klare å overbevise Anfield-klubben om å selge sin stjernespiller.
Mundo Deportivo

Michael Keane i søkelyset

Liverpool vurderer et bud på Burnley-forsvarer Michael Keane. Everton, Manchester City og Leicester er andre klubber som er ute etter 24-åringen.
Daily Mail

Sjekket ut gresk midtstopper

Liverpool er ute etter Roma-forsvareren Kostas Manolas, men vil få konkurranse fra Arsenal og Manchester United. Den greske midtstopperen verdsettes til 35 millioner pund. Jürgen Klopp sendte en av sine fremste speidere for å følge 25-åringen i Romas Europa League-kamp mot Lyon på torsdag, og han ble imponert.
Mirror

Klopp ønsker Dembele

Jürgen Klopp vil prøve å sikre seg det franske stjerneskuddet Ousmane Dembele fra Borussia Dortmund til sommeren. Den 19 år gamle franskmannen kom til Dortmund før denne sesongen, og er neppe en mann Klopps gamle klubb vil slippe billig.
Mirror

RB Leipzig har satt prislapp på Keita

Liverpool er en av klubbene som er linket til RB Leipzigs midtbanespiller Naby Keita. Klubber som Arsenal og Bayern München skal også være interessert i spilleren, som har imponert stort i Bundesliga denne sesongen. Serietoeren i Bundesliga nå har satt en prislapp på 22-åringen: 26 millioner pund.
SportBild

Barcelona leder kampen om ung Braga-spiller

Barcelona, Manchester United, Liverpool og Manchester City ønsker alle å sikre seg Bragas Pedro Neto, men Barcelona er i førersetet til å få kloa i den 17 år gamle midtbanespilleren. Den venstrebente spilleren har gjort 16 mål på 21 kamper for Bragas B-lag.
Sport

Premier League-klubber sikter seg inn mot Navas

Manchester City, Liverpool, Manchester United og Arsenal viser alle interesse for Real Madrid-keeper Keylor Navas. Målvakten kommer sannsynligvis til å forlate den spanske storklubben i sommer, da Real Madrid har siktet seg inn på Manchester United-keeper David de Gea.
AS

Ønsker å signere Leipzig-angriper

Liverpool er interesserte i RB Leipzig-angriperen Timo Werner. Liverpools speidere har fulgt 21-åringen i over ett år. Spilleren, som har landskamper for Tyskland U21, kom fra Stuttgart for 8 millioner pund sist sommer. Han er hurtig og kan spille på begge vingene. Werner har gjort 11 mål på 14 kamper denne sesongen.
Daily Mail

Bayern i samtaler med Brandt

Bayern München har holdt samtaler med Liverpool-linkede Julian Brandt om en overgang til Allianz Arena i sommer. Bayer Leverkusen-spilleren står høyt oppe på Jürgen Klopps ønskeliste til sommeren.
SportBild

Speider på offensiv midtbanespiller i Serie A

Liverpool og Chelsea speider begge på Cagliaris 20 år gamle offensive midtbanespiller Nicolo Barella. Jürgen Klopps speidere var tilstede sist søndag, da Barella startet bak duoen på topp i Cagliaris 1-0 tap for Fiorentina på bortebane. Begge Premier League-klubbene har sett Barella i to bortekamper nylig. Den forrige var Cagliaris 2-1 seier over Crotone. Barella har kontrakt med Cagliari til 2021, og Serie A-klubben har ingen intensjoner om å selge sitt stjerneskudd.
La Nuova

I samtaler med Lyon-forsvarer

Liverpool har kommet langt i samtaler med Lyon-forsvareren Jordy Gaspar. 19-åringen har blitt tilbudt en ny kontrakt av Lyon, men har vegret seg for å skrive under den nye avtalen. AC Milan har også snakket med Gaspars representanter, og vil kjempe med Anfield-klubben om tenåringens signatur. Gaspar har bare spilt to førstelagskamper for Lyon denne sesongen, men regnes som et stort talent.
Telefoot

Atletico inn i kampen om Liverpool-linket spiss

Atletico Madrid har kastet seg inn i kampen med Liverpool og Tottenham om Sassuolo-angriperen Domenico Berardi. 22-åringen har gjort 40 mål på 102 Serie A-kamper for sin klubb.
El Mundo Deportivo

Ønsker å låne Grujic

Dinamo Zagreb ønsker å låne Marko Grujic fra Liverpool. Den 20 år gamle serberen har slitt mye med skader i sin første sesong på Anfield, og har bare spilt fem kamper for de røde. – Jeg ønsket å hente inn Andrija Zivkovic fra Benfica for 5 millioner euro, men lykkes ikke med det. Nå ønsker jeg å hente Marko Grujic fra Liverpool på lån, sier Dinamo-rådgiver Zdravko Mamic.
Blic

Midtbanespiller hos Las Palmas i søkelyset

Everton, Liverpool og Tottenham er alle ute etter Las Palmas sin midtbanespiller Roque Mesa. 27-åringen ble ikke profesjonell spiller før han var 22 år gammel i 2011, og har spilt for Levante B, Huracan, Tenerife B og Las Palmas B før han spilte seg inn på førstelaget hos Las Palmas. Bayern München, Sevilla og Valencia har også Mesa på innkjøpslisten. Spilleren har en utkjøpsklausul på 30 millioner euro nedfelt i sin kontrakt, men Las Palmas kan være villige til å selge for så lite som 10 millioner euro.
Marca

Ønsket som Coutinhos arvtaker

19 år gamle Maxime Lopez hevder at han er ønsket i Liverpool som erstatter for Philippe Coutinho. Den unge midtbanespilleren har spilt 26 kamper for Marseille denne sesongen. Han har scoret ett mål og lagt fem målgivende pasninger. – De sa til meg, at om fem år får du Coutinhos plass. De kontaktet meg på en fin måte. Jeg møtte til og med Steven Gerrard på stadion etter en kamp. Jeg ønsket å dra dit, men jeg ønsket også å bli værende i Marseille. Det er veldig vanskelig å bare dra i så ung alder, selv om familien din blir med. Jeg har merket meg at de har 30 unge profesjonelle spillere, i tillegg til seniorspillerne. Du må være veldig godt mentalt forberedt, uttaler Lopez.
L'Equipe

Speidet på Talisca

Liverpool hadde speidere tilstede på Europa League-kampen mellom Besiktas og Olympiakos, for å følge brasilianeren Talisca. Den offensive midtbanespilleren er utlånt for to år fra Benfica til The Black Eagles. Besiktas ønsker å skrive en permanent avtale med Talisca. Spilleren har en utkjøpsklausul på 25 millioner euro.
Turkish-Football

– Keita er ikke til salgs

Liverpool er en av flere klubber som har blitt linket til RB Leipzig sitt stjerneskudd Naby Keita. Klubber som Bayern München, Arsenal og Atletico Madrid skal også være ute etter spilleren, som har kontrakt til sommeren 2020. Men RB Leipzig har ingen planer om å selge. – Jeg vet ingenting om Bayerns interesse. Naby er en ekstraordinær spiller som kan spille for hvilket som helst topplag i Europa. Han har fortsatt langtidskontrakt. Dersom vi kvalifiserer oss for Europa er det heller ingen grunn for at han skal forlate oss, sier sportsdirektør Ralf Rangnick. – Jeg vet ikke om han vil spille for oss i tre-fire år. Det er det ingen som vet, og vi kan ikke se inn i noen krystallkule - men det er veldig sannsynlig at han vil spille for oss neste sesong, legger han til. Spilleren skal ikke ha noen utkjøpsklausul.
Sport1 Doppelpass

Lazio-spiller på Liverpools radar

Liverpool er en av flere klubber som følger Lazios midtbanespiller Sergej Milinkovic-Savic. 22-åringen, som kom fra Genk i 2015, har scoret fire mål på 24 kamper i Serie A denne sesongen. Lazio skal ha ønske om å gi spilleren ny kontrakt, selv om hans nåværende først går ut i 2020. Liverpool vil få tøff konkurranse om hans eventuelle signatur også Manchester United, Arsenal, Inter Milan og Juventus følger også spilleren tett. 
90min.com

Danilo kobles til Liverpool

Real Madrids høyreback Danilo har fått lite spilletid denne sesongen og både Liverpool og Juventus skal ha fått interesse for den tidligere Porto-spilleren. 
Calciomercato

Zidane har Gomez på radaren

Real Madrid skal ha Joe Gomez på lista over mulige overgangsmål i sommer. Manager Zinedine Zidane skal angivelig ha en «svakhet» for Gomez ifølge ryktene som stammer fra Spania. David de Gea, Thibaut Courtois, Gianluigi Donnarumma, Julian Weigl, Dele Alli, Bernardo Silva, Paulo Dybala og  Pierre-Emerick Aubameyang er noen av de andre navnene på en lang liste. 
Diario Gol

Oxlade-Chamberlain på Liverpools radar

Alex Oxlade-Chamberlain skal være en av flere meritterte Arsenal-spillere som kan være på vei vekk fra The Gunners. Oxlade-Chamberlain vil ha 12 måneder igjen av sin kontrakt ved sesongslutt og skal så langt ikke ha fått tilbud om noen ny fra Arsenal. Kilder nær spilleren skal uansett ha antydet at den engelske landslagsspilleren nå føler han er klar for en ny utfordring. På Emirates vil man trolig velge å selge heller enn å la en slik etablert spiller gå kontrakten ut. Liverpool er nevnt som en av flere klubber som følger situasjonen nøye.
The Telegraph


Sjekker ut ny Sunderland-keeper

Liverpool har flere ganger denne sesongen hatt speidere til å følge med på Jordan Pickford. England U21-keeperen kan se ut som et mulig transfermål for å erstatte tidligere Sunderland-keeper Simon Mignolet.
Sunderland Echo

Götze ikke noen prioritet

Jürgen Klopp har fortsatt troen på at Mario Götze kan bli en av verdens beste spillere, men tyskeren er ikke lenger et prioritert mål for Jürgen Klopp. Klopp, som hadde Götze i Dortmund, skal likevel være interessert i å sikre seg Götze om muligheten byr seg til å gjenreise hans karriere. Men mye har forandret seg siden i fjor sommer da klubben ville gå langt for å sikre seg 24-åringen. Götze får nå for tiden behandling for en stoffskiftesykdom og har slitt i comebacksesongen i Dortmund, dermed har også interessen dalt for spilleren. 
Goal.com

Speidet på portugisisk midtbanespiller

Liverpool og Manchester United hadde speidere tilstede for å følge Portos midtbanespiller Danilo Pereira i Portos 7-0 seier over Nacional i helgen. 25-åringen har imponert for den portugisiske klubben denne sesongen.
A Bola

Mahrez øverst på ønskelisten

Leicesters Riyad Mahrez står øverst på Jürgen Klopps ønskeliste. Midtbanespilleren har slitt hos den regjerende ligamesteren denne sesongen, etter en glimrende sesong da Leicester ble ligamestere.
Tuttomercatoweb

Ute etter ung italiener

Liverpool er ute etter Juventus sin tenåring Francesco Cassata. De italienske mestrene har lånt ut 19-åringen til Serie B-laget Ascoli, hvor han har imponert Liverpools speidere med sin prestasjoner. Liverpool er villige til å betale 10 millioner pund for den talentfulle midtbanespilleren.
talkSPORT

Keita et transfermål for Liverpool

Liverpool vurderer RB Leipzigs Naby Keita som et av alternativene for å styrke midtbanen. 22-åringen fra Guinea har spilt mye pressfotball under Ralph Hasenhuttl, og skal være god både som defensiv midtbanespiller og i angripende rolle.
Goal.com

Schalke-spiller linkes

Liverpool linkes til Schalke-talentet Leon Goretzka. Midtbanespilleren har bare ett år igjen av kontrakten med Bundesliga-klubben. Bayern München er også interesserte i 22-åringen.
SportsBild

Holder øye med fransk keeper

Premier League-trioen Liverpool, Everton og West Ham har sendt representanter for å se St Etienne-keeper Stephane Ruffer i aksjon de siste ukene. 30-åringen regnes som en av de beste målvaktene i Frankrike.
Get French Football News

Har tilbudt ung brasilianer kontrakt

Liverpool har tilbudt Santos-talentet Rodrygo en kontrakt. 17-åringen er imidlertid usikker på om han skal dra til England så tidlig i karrieren. Santos forsøker å få tenåringen til å signere en profesjonell kontrakt med dem, og det kan virke som unggutten foretrekker dette.
Globo

AC Milan linkes til Sturridge

Daniel Sturridge linkes til en sommerovergang til AC Milan. Jürgen Klopp har bekreftet at han vil holde samtaler med 27-åringen om fremtiden etter sesongen. Liverpool skal ønske 30 millioner pund for spissen som bare har startet fem ligakamper denne sesongen. Sturridge er misfornøyd med at han får så lite spilletid. AC Milan kan komme til å finansiere et kjøp av Sturridge gjennom et salg av Carlos Bacca.
Calciomercato.it

Speidet på Fiorentina-ving

Liverpool viser interesse for Fiorentina-vingen Federico Chiesa. 19-åringen har spilt 26 kamper for sin klubb denne sesongen, og har notert seg for fire mål. Chiesa har kontrakt på Stadio Artemio Franchi til juni 2021. Liverpool hadde speidere på plass da Fiorentina spilte mot Torino mandag kveld. Chiesa spilte hele kampen i oppgjøret som endte 2-2, og imponerte representantene for Anfield-klubben.
Gazza Mercato

Leeds-back ønsker seg til Liverpool

Leeds-forsvarer Charlie Taylor står uten kontrakt etter denne sesongen, og ønsker seg til Liverpool. Leeds ønsker å skrive en ny avtale med 23-åringen, men venstrebacken ser ikke ut til å ha noe ønske om dette. Leeds vil ha rett på en kompensasjonssum fordi Taylor er fostret opp ved Yorkshire-klubbens akademi, og beløpet kan komme opp i flere millioner pund.
Yorkshire Evening Post

Vil ikke selge Van Dijk

Virgil van Dijk har blitt koblet til både Chelsea og Liverpool til sommeren, men Southampton-sjef Ralph Krueger sier han ikke har noen planer om å selge den ettertraktede 25-åringen, selv om Chelsea skal være villig til å betale 60 millioner pund for forsvarsspilleren. – Virgil er knyttet til oss i lang tid, og det er det eneste vi ser for framtiden. Vi vil sette oss ned om noen uker for å se på planene for sommerens transfervindu. For øyeblikket er han knyttet til oss. Han er vår kaptein, og vi vil se han i røde og hvite striper, sier han. 
TalkSPORT

Lacazette på vei til Premier League

Alexandre Lacazette kan komme til å slutte seg til enten Arsenal, Liverpool eller Tottenham i sommer, ifølge den franske journalisten Julien Laurens. Lyon-spissen ble linket til en overgang til Premier League også forrige sommer. 25-åringen skal også være på Atletico Madrids radar. Lacazette har gjort 22 mål i Ligue 1 denne sesongen.
Express

Kobles til ung Fulham-back:Favoritter til å hente Fulham-back

Liverpool leder kampen om signaturen til kjempetalentet Ryan Sessegnon (16) i Fulham. Venstrebacken står på blokka til en rekke engelske storklubber, som Manchester City og Arsenal, og Chelseas manager var personlig til stede for å se ham mot Tottenham i FA-cupen nylig. Jürgen Klopp skal likevel være favoritt til å hente den engelske U17-landslagsspilleren, som ikke er gammel nok til å skrive under på proffkontrakt før han fyller 17 i mai. Sessegnon, debutant i begynnelsen av sesongen, og har fire mål og tre assists på 19 kamper, kommer svært sannsynlig til å forlate Championship i sommer.
Express

Antyder sommersalg av Dortmund-angripere

Liverpool fikk avslag da de bød på 18 år gamle Christian Pulisic i fjor, men den imponerende angrepsrekken til Borussia Dortmund kan bli slanket til sommeren. Hans-Joachim Watzke, administrerende direktør i klubben, innrømmer at kampen om de offensive posisjonene er såpass hard at det kan slå negativt ut. – Spesielt på de offensive plassene kan vi ha for mange spillere. Noe kan skje der, sier han. I tillegg til Pulisic kjemper Marco Reus, Mario Götze,Ousmane Dembélé, Emre Mor, Andre Schürrle, Pierre-Emerick Aubameyang, Shinji Kagawa og Alexander Isak om plassene.
Ruhr Nachrichten

Lovren og Can følger Lallana

Adam Lallana signerte en ny kontrakt med Liverpool i går. To andre Liverpool-spillere ligger an til å gjøre det samme om kort tid. Dejan Lovren ser ut til å bli den neste spilleren som signerer en ny langtidskontrakt med Anfield-klubben. Samtaler er også i gang med Emre Can.
Daily Star

Dolberg får skryt av Klopp

Den danske 19-åringen Kasper Dolberg har imponert med ti scoringer for Ajax denne sesongen. Jürgen Klopp tror spissen står foran en bra karriere. – Hvem kjenner ikke til Dolberg? Du kan ikke spille for Ajax uten å bli lagt merke til. Han har en stor fremtid foran seg. Han blir en fantastisk spiller, sier Liverpools manager.
Ekstra Bladet

Usikker fremtid for Götze

I fjor var Mario Götze sterkt linket til Liverpool, men endte opp med å dra fra Bayern München til gamleklubben Dortmund.  Der har han kun ett ligamål denne sesongen, og har slitt med småskader og lite spilletid. Nå spekuleres det i ny overgang til sommeren. Tyskland-legenden Lothar Matthäus mener at 24-åringen har en usikker fremtid i vente. – Hvor kan han dra? For å være ærlig, selv om det virker frekt: Hvis ikke Götze lykkes i Dortmund, må han dra til Kina, forteller Matthäus, og sikter til lønningsposen. – Han drar ikke til Schalke, han passer ikke i Leverkusen, Gladbach har ikke råd til ham. Toppklubbene i utlandet har ham ikke lenger på lista. Som jeg sa, hvis det ikke blir bedre i Dortmund, og han forventer den samme lønna, må han til Kina. Men det ville vært patetisk for en 24-åring, sier Matthäus.
Bild

Kan få konkurranse av Real Madrid

Real Madrid kan komme til å gi Liverpool konkurranse om Bayer Leverkusens midtbanespiller Julian Brandt. Den spanske klubben hadde speidere på plass som fulgte 20-åringen i Leverkusens Champions League-kamp mot Atletico Madrid i kveld.
Daily Mail

Ønsker å hente Bayerns klubblege

Jürgen Klopp kan være i ferd med å hente et tredje medlem fra Bayern Münchens stab. Denne gangen er det snakk om klubblegen Andreas Schlumberger. Klopp har tidligere hentet fitnesstrener Andreas Kornmayer og ernæringsekspert Mona Nemmer fra Bayern. Schlumberger vil antagelig slutte seg til Liverpool i sommer. Han har tidligere jobbet sammen med Klopp i Borussia Dortmund. Schlumberger forlot Dortmund og sluttet seg til Bayern i 2015, samtidig som Klopp ga seg i Dortmund.
Bild

Klausul på 10 millioner euro

Det er blitt spekulert i at Liverpool-linkede Mahmoud Dahoud (21) skal være enig med Dortmund om en overgang, men ifølge tyske RP (Rheinische Post) er det ikke tatt en avgjørelse. I januar uttalte sportsdirektør i Borussia Mönchengladbach, Max Eberl, at de ønsket å forlenge Dahouds kontrakt, men at det foreløpig ikke var satt i gang forhandlinger. – Vi får se. Hvis det ikke lykkes, står han med ett år igjen av avtalen. Så da må vi se ham i øynene i sommer og finne ut hva som er best for alle parter, sa Eberl. Avisen tror det betyr at han blir solgt, og hevder Dahoud har en utkjøpsklausul på 10 millioner euro. Midtbanespilleren har vært koblet til blant andre Liverpool siden i fjor sommer.
RP Online

Vil ha Hoffenheim-stjerneskudd

Liverpool har kastet seg inn i kampen med Juventus, Atletico Madrid og Tottenham om Hoffenheims midtbanespiller Nadiem Amiri. 20-åringen har vært svært god i Bundesliga denne sesongen, og har også debutert på Tysklands U21-landslag.
Bild

Ung Chelsea-angriper aktuell for Liverpool

Jürgen Klopp ønsker å sikre seg den unge Chelsea-spilleren Dominic Solanke. Angriperen forventes å forlate London-klubben når kontrakten hans løper ut i sommer.
Daily Star

– Perisic ikke til salgs

Ifølge italiensk presse skal Liverpool være blant klubbene som følger Inter-spiller Ivan Perisic inn mot sommervinduet. Men italienernes sportsdirektør, Piero Ausilio, sier at kroaten ikke skal selges i nær fremtid. – Han er en del av et enormt prosjekt, og vi ønsker ikke å selge våre spillere, uttaler han. – Vi kommer ikke til å kvitte oss med våre beste spillere.
Mirror

Klopp lanseres som Enriques erstatter

Barcelona skal angivelig ha Jürgen Klopp som sin toppkandidat til å erstatte Luis Enrique. Med fire poeng opp til Real Madrid, og nær exit fra Champions League kan Enriques tid som manager på Nou Camp snart være over. Ronald Koeman skal også være en aktuell kandidat. Klopp har en seksårskontrakt med Liverpool.
Mirror

Vil hente Götze til sommeren

Mario Götze ble kraftig koblet til Liverpool før denne sesongen, men Jürgen Klopps tidligere elev gikk isteden tilbake til Borussia Dortmund fra Bayern München. Men Götze har slitt med å finne samme form som under Klopp i Dortmund, og Liverpool skal nå i igjen være interessert i hente han til sommeren. Spilleren selv skal være interessert i å blåse nytt liv i karrieren et annet sted. Sannsynligvis må Liverpool betale rundt 20 millioner pund, som er samme pris Dortmund betalte for han.
Mirror 

Juventus ønsker Can

Emre Cans kontrakt med Liverpool går ut 2018, og så lenge han ennå ikke har kommet til enighet om en ny kontrakt kan tyskeren muligens forsvinne til sommeren. Juventus skal være blant klubbene som er interessert i Can. Men de skal også ha en spiller Liverpool ønsker på radaren, nemlig Mahmoud Dahoud.
Tutto Mercato Web

Har ung Inter-spiss på blokka

Liverpool er ute etter den 17 år gamle Inter-spilleren Andrea Pinamonti. Chelsea og Tottenham viser også interesse for den unge spissen som fikk et sent innhopp i Inters kamp mot Empoli i helgen.
Corriere dello Sport

Barcelona vurderer Klopp som erstatter for Luis Enrique

Luis Enriques fremtid i Barcelona synes høyst usikker etter tirsdagens 4-0 tap for Paris Saint-Germain. Liverpool-manager Jürgen Klopp og Everton-manager Ronald Koeman er blant de fremste kandidatene til å erstatte Barcelona-manageren.
Don Balon

Følger Espanyols høyreback

Liverpool følger med på utviklingen til Espanyols høyreback Marc Navarro, etter hans gjennombrudd i La Liga. Forsvarsspilleren verdsettes til 21,3 millioner pund.
Mundo Deportivo

Gremio ønsker Lucas-retur

Lucas kom til Liverpool fra Gremioi 2007. Klubbens fotballdirektør Odorico Roman sier at de har diskutert en mulig retur til det brasilianske laget for Lucas til sommeren. – Lucas er en spiller som Gremio-fansen husker med glede fra tidligere, han ville vært en viktig signering. Men jeg vil ikke gi falske forhåpninger, han er ikke innenfor vår rekkevidde for øyeblikket, sier han. Lucas ble kåret til årets spiller i den brasilianske ligaen da han var der, og var den yngste spilleren som noen gang har fått den utmerkelsen.
Sambafoot.com

Trigger utkjøpsklausul til stjerneskudd

Klopp er klar til å trigge utkjøpsklausen til Athletic Bilbao-profilen Iñaki Williams. Klausulen er på 50 millioner euro. Spilleren har alt innrømmet at han er smigret over interessen fra de røde. 22-åringen har scoret 20 mål på 89 kamper for baskerne. 
Calcio Mercato

Portugisisk back på radaren

Blant flere klubber er Liverpool interessert i portugisiske Ricardo Pereira, som spiller i Nice på lån fra Porto. De røde skal allerede ha vært i kontakt med 23-åringens representanter, og har fulgt ham flere ganger i Frankrike denne sesongen, men det forventes at Inter Milan vil legge inn et bud. Ricardo, med to A-landskamper, spiller både som høyreback og ving, og har en anslått verdi på 22 millioner pund.
Daily Star

Vil hente ung angriper fra Forest

Den engelske 17-åringen Ben Brereton jaktes på av Liverpool og Manchester United. Liverpool skal ha fått avslag på et bud på 2,5 millioner bud i januar, men vil fortsette å følge Nottingham Forest-spissen med mål om en sommerovergang. 
Mirror

Leder kampen om Fulham-back

Liverpool skal være i førersetet i kampen om underskriften til Ryan Sessegnon fra Fulham. Hovedstadslaget ønsker 15 millioner pund for 16-åringen, og i tillegg til de røde er begge Manchester-klubbene, Arsenal og Tottenham ute etter venstrebacken, som også kan spille på kanten. Liverpool skal også ha forhørt seg om 2000-modellen i januarvinduet.
Squawka

Hevder Palace har lagt inn bud

Tirsdag er deadline day for spilleroverganger i Premier League, og Liverpool har ennå ikke solgt Mamadou Sakho, men Crystal Palace skal ha lagt inn et bud av ukjent størrelse på franskmannen. Flere andre klubber er også interesserte. Ifølge Sky Sports verdsetter Liverpool ham til 20 millioner pund, men prisen og høye lønnskrav kan velte en overgang til Selhurst Park.
L’Équipe du Soir

Spansk keeper følges

Keeperen til Real Betis, Antonio Adam, skal ha påkalt seg interessen til Liverpool. Kanskje ikke minst da den 29-årige sisteskansen skal ha en salgsklausul på moderate £6.8M. Olympique Marseille skal være en annen klubb som følger spanjolen.
Marca

Lallana enig om fireårskontrakt

Adam Lallana skal ha blitt enig med Liverpool om en ny fireårskontrakt til en verdi av 120.000 pund i uka. Liverpool skal ha hatt hast med å få signert en ny avtale med Lallana, siden interessen fra klubber som PSG og også Tottenham har økt den siste tiden.
Sunday Express

Ny venstreback linket

Liverpool skal vurdere et bud på Riza Durmisi. Dansken med albansk opprinnelse gikk til Real Betis fra Brøndby for £2M i sommer, men prislappen skal nå være kommet opp i £17M etter en god start i La Liga for den 23-årige venstrebacken. 
Daily Mail

I Portugal for å signere Carvalho

Representanter fra Liverpool er angivelig i Portugal for å få i havn en avtale for Sporting Lisboas William Carvalho. Liverpool skal nå være favoritt til å hente den 23 år gamle midtbanespilleren, som i sommer var med å vinne EM. Prisen på spilleren skal være rundt 25 millioner pund, og han har kontrakt til 2020. James Pearce i Liverpool Echo, mener meldingen fra Portugal bare er tull. 
A Bola

Dette ryktet måtte bare komme ...

Etter at Marseilles interesse har avtatt, blir nå West Hams Dimitri Payetkoblet til både Chelsea, Liverpool og Manchester United.
Metro

Ute etter Bury-unggutt

Burys 17 år gamle talent Jacob Bedeau blir koblet til Liverpool og Manchester United, som begge skal ha hatt speidere på spilleren. Bury takket nylig nei til et bud på £750,000 for forsvarsspilleren fra Aston Villa, og er ventet å ville ha en sjusifret sum for han.
Birmingham Mail

Lazar Markovic på vei hjem

Lazar Markovic sin agent har reist til Lisboa for løse sin klient fra låneavtalen med Sporting Lisboa. Spilleren vil returnere til Liverpool, for så å gå på lån til en annen klubb. Sporting-manager Jorge Jesus ønsker å beholde Markovic i troppen, men klubbens president har andre planer.
A Bola

Premier League-klubber jakter Perisic

Chelsea, Manchester United og Liverpool ønsker alle å signere Inters offensive midtbanespiller Ivan Perisic til sommeren. 27-åringen kom til Serie A fra Wolfsburg sommeren 2015 for 16 millioner euro, og kroaten verdsettes nå til over 35 millioner euro.
La Gazzetta dello Sport

Får kamp om Dahoud

Liverpool får kamp fra Barcelona om Borussia Mönchengladbachs midtbanespiller Mahmoud Dahoud til sommeren.
Footmercato

Ute etter Hart

Liverpool er ute etter Joe Hart, som kan bli solgt fra Manchester City for 15 millioner euro.
Tuttosport

Jakter ung Genk-spiss

Liverpool og Chelsea jakter Genk-spissen Leon Bailey. Roma og Bayer Leverkusen vurderer også å legge inn bud på 19-åringen. Everton og Bournemouth viser også interesse for jamaicaneren, og det samme gjør Lyon og Nice.
Daily Mail

Har forhørt seg om midtbanespiller

Chelsea og Liverpool har begge planer om å sikre seg Inters Geoffrey Kondogbia. Begge Premier League-klubbene har forhørt seg om tilgjengeligheten til midtbanespilleren.
France Football

Crystal Palace vil ha Sakho

Liverpool har fått flere henvendelser fra klubber som vil høre mer om Mamadou Sakho sin situasjon, blant annet fra Sevilla og Galatasaray. Nå viser også Crystal Palace og Sam Allardyce interesse og har forhørt seg om franskmannen, som de røde vil slippe på permanent basis i dette overgangsvinduet. Sakho har kun spilt U23-fotball denne sesongen, men ikke vært inkludert etter nyttår med frykt for at en eventuell skade skal legge en demper på interessen.
Daily Mail

Ingen januar-overgang for Kolasinac

Liverpool vil ikke få fullført noen overgang for Schalkes venstreback Sead Kolasinac i januar. Bundesliga-klubben er ikke interessert i å selge forsvarsspilleren midt i sesongen. 23-åringen linkes også til Juventus og Arsenal.
Daily Star

Brasiliansk klubb vil ha Lucas

Brasilianske Atletico Mineiro har Lucas Leiva på ønskelisten. Lucas skal imidlertid foretrekke å bli værende i Europa, og kan komme til å bli i Liverpool ut sesongen.
Rario 98FM

Kjemper om Sassuolo-ving

Liverpool kjemper med Inter og Juventus om Sassuolo-vingen Domenico Berardi. 22-åringen var skadet store deler av forrige sesong. Juventus skal ha en opsjon på å kjøpe spilleren for 25 millioner euro. Det er lite sannsynlig at vingen flytter på seg før til sommeren.
Gazzetta di Modena

Newcastle vil gjerne ha Ojo

Sheyi Ojo er på Newcastles radar, men Jürgen Klopp har ikke lyst til å gi slipp på vingen.
Northern Echo

Har sendt speidere til Afrikamesterskapet

Liverpool har sendt speidere til Afrikamesterskapet for å holde et øye med ivorianeren Franck Kessie. Den 20 år gamle midtbanespilleren har imponert for Atalanta i Serie A, og blir betraktet som et av de største talentene i verden. Chelsea følger også med på det som skjer rundt Kessie.
90min.com

På vei hjem til USA?

Major League Soccer-klubben Real Salt Lake er interesserte i Liverpools amerikanske unggutt Brooks Lennon. 19-åringen kan dermed komme til å returnere til klubben hvor han var akademispiller. Det verserer rykter både om en permanent overgang og en låneavtale. Lennon kom til Liverpool sommeren 2015.
ESPN

Bakayoko på radaren

Liverpool, Manchester United, Arsenal og Chelsea følger med på Monaco-spiller Tiemoué Bakayoko (22) denne sesongen, og kan by på franskmannen i januar. Monaco ønsker imidlertid ikke å selge den defensive midtbanespilleren denne måneden.
Le10Sport

Tah vil ikke selges

Liverpool er blant en rekke klubber som har vært koblet til stoppertalentet Jonathan Tah, men 20-åringen sier selv at han vil bli værende. – Jeg er veldig fornøyd i Bayer Leverkusen. Jeg ønsker ikke å dra. Vi har nådd åttedelsfinalen i Champions League, og hvis noen vil kalle dette for et springbrett, kan jeg bare si at man ikke kan be om stort mer enn dette, forteller han. Selv om Leverkusen ligger på 9. plass, tror han på europacupfotball også til høsten igjen. – Det er klart at jeg ønsker å spille i Champions League. Jeg har fortsatt forventinger og er overbevist om at vi skal spille i Europa neste sesong.
Bild

Byr på Juventus-talent

Liverpool har identifisert Juventus-talentet Francesco Cassata (født 1997). Liverpool kommer til å legge inn et bud på 10 millioner euro. Det er foreløpig ingen indikasjoner på hvorvidt Juventus er villig til å selge for den prisen.
Di Marzio

Juventus håper å sikre seg Can

Juventus håper de skal klare å prise Emre Can vekk fra Liverpool i sommer. Can har bare 18 måneder igjen av sin nåværende kontrakt med Anfield-klubben, og dersom partene ikke kommer til enighet om en ny avtale tror Juventus det vil øke deres sjanser betraktelig til å sikre seg 22-åringen.
Calciomercato

Ønsker ikke Liverpool-overgang

Den tidligere Real Madrid-spilleren Jese Rodriguez ønsker ikke å slutte seg til Liverpool. Spanjolen, nå i PSG, har vært linket til Anfield-klubben lenge, men han er ikke interessert i en overgang.
La Provincia

Klopp ringte personlig til Forest

Jürgen Klopp tok personlig en telefon til Nottingham Forest denne uken, via deres sjefsspeider Barry Hunter, for å forhøre seg om Ben Brereton. Han spiller for deres U23-lag, selv om han bare er 17 år og har scoret 15 mål på 20 kamper. Manchester United er også interessert i spilleren. 
Mirror

Vil doble Lallanas lønn

Tottenham-sjef Mauricio Pochettino skal angivelig være klar til å legge inn et sjokkbud på Adam Lallana. Pochettino var tidligere manager for Lallana i Southampton. Men Liverpool ønsker å doble Lallanas lønn fra rundt 60.000 pund i uka til 120.000 pund, selv om han fortsatt har to år igjen på sin nåværende avtale, for å beholde engelskmannen. Paris Saint-Germain er en annen klubb som skal være interessert i midtbanemotoren.
Express

Sturridge ønsket i Kina

De kinesiske klubbene står klare til å betale summer helt opp mot svimlende 800.000 pund i uka for engelske landslagsspillere. Spillere som blir nevnt er Ross Barkley, Dele Alli, Harry Kane, og Daniel Sturridge. Liverpool-spissen er allerede blitt kontaktet. Tidligere i dette overgangsvinduet har spillere som John Obi Mikel og Oscar gått fra Premier League til den kinesiske superligaen.
Daily Mail

Vurderer seks vinger

Liverpool skal være på utkikk etter en offensiv kantspiller i dette overgangsvinduet, selv om det så langt ikke har tatt helt av med spekulasjoner i avisene som normalt har mest å komme med. Totalt har klubben seks vinger på blokka. Quincy Promes (bildet) fra Spartak Moskva har scoret 37 mål på 72 kamper i Russland, og er en spiller Gini Wijnaldum har uttalt seg positivt om. Gabriel Barbosa har slitt i Inter siden overgangen fra Santos, og blir nevnt som et mulig overgangsmål. Det blir også Alex Oxlade-Chamberlain, selv om Jürgen Klopp allerede har avfeid de spekulasjonene som tullprat. Venstrekanten Julian Brandt fra Bayer Leverkusen blir også nevnt - sammen med Jese Rodriguez som har slitt i Paris Saint-Germain etter overgangen fra Real Madrid. 25 år gamle Emil Forsberg har gjort sakene sine bra i RB Leipzig denne sesongen, og står også på Independents liste. Svensken er «ikke for salgs under noen omstendigheter,» ifølge Leipzig-manager Ralph Hasenhuttl.
The Independent

Southampton vurder Sakho sterkt

Liverpool er villig til å lytte til alle bud på Mamadou Sakho i januar. Franskmannen er blitt linket til Galatasaray, Inter og Milan i dette vinduet, men skal foretrekke å bli i Premier League. Både Stoke og West Brom var interessert i sommer, og skal fortsatt ha et øye på Sakhos situasjon. De siste dagene skal også to andre Premier League-klubber ha meldt seg på. Det er West Ham og Southampton. Southampton skal nå være den aller mest interesserte kandidaten, etter at Jose Fonte leverte inn en transfer request denne uken.
L’Équipe

Liverpool vil handle til alle lagdeler

Ifølge journalisten Alex Miller skal Jürgen Klopp og Liverpool være villig til å hente hele tre nye spillere i januar for å opprettholde tittelutfordringen. Han mener klubben er ute etter både en forsvarsspiller, en midtbanespiller og en angrepsspiller. 
Alex Miller på Twitter

Jaap Stam vil hente Ilori

Tiago Ilori er ønsket av Jaap Stams klubb Reading. 23-åringen har bare fått tre førstelagskamper etter at han kom til klubben fra Sporting Lisboa for 7 millioner pund i 2013. Reading ligger nå på tredjeplass i Championship og ønsker å forsterke i jakten på opprykk. Gjennom årene i Liverpool har Ilori vært på utlån i Granada, Bordeaux og Aston Villa.
Daily Mail


Siste Til vår nyhetsoversikt
24.03.2017 kl 19:26

Tror Gerrard blir Liverpool-manager

Xabi Alonso mener Steven Gerrard gjør klokt i å være trener på akademiet før han tar steget opp.

+
24.03.2017 kl 17:12

To landslagsmål av Alexander-Arnold

Liverpool-backen Trent Alexander-Arnold var sentral da Englands U19-landslag sikret EM-billett fredag.

+
24.03.2017 kl 14:03

– Jeg er fornøyd med sesongen så langt

Landslagsaktuelle Harry Wilson føler at han har hatt fin fremgang denne sesongen.

+
24.03.2017 kl 08:34

Det blir fullt hus når legendene skal vise seg frem

Alle billettene er solgt, og det ventes 53 000 tilskuere på Anfield i morgen når Liverpool Legends er vertskap for Real Madrid Legends.

+