Ryktebørsen

Her har vi samlet mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Höwedes er alternativ for van Dijk?

Liverpool skal vurdere et fremstøt for Benedikt Höwedes dersom man ikke greier å få tak i Virgil van Dijk. 29-åringen hos Schalke har gitt klare signaler om at tiden er inne for ham til å prøve seg ute i Europa. Den rutinerte stopperen var tidligere partner til Joel Matip og Anfield kan være en aktuell reiseplass, selv om det også skal være bud fra andre store klubber allerede på bordet.
DW Sports

Boro sikter seg inn mot Kent

Lille står klare med et bud på 9,2 millioner pund for Middlesbroughs Adama Traore, og nordøst-klubben har siktet seg inn mot Liverpools Ryan Kent som erstatter for Traore. Kent spilte forrige sesong på utlån hos Barnsley, hvor han var fast inventar på laget. 20-åringen spilte 44 Championship-kamper, og bidro med tre scoringer og en målgivende pasning
Daily Mail

Premier League-trio vil ha Draxler

Manchester United, Arsenal og Liverpool er klare til å kjempe om Julian Draxler fra Paris Saint-Germain, etter at 23-åringen overraskende ble gjort tilgjengelig for salg.
Mirror

Øker budet

Barcelona forbereder seg på å øke sitt bud til 130 millioner pund, i håp om at Liverpool til slutt skal gå med på å selge Philippe Coutinho.
Express

Juventus har Van Dijk på blokka

Juventus har siktet seg inn mot Virgil van Dijk som en mulig erstatter for Leonardo Bonucci. Valencias Ezequiel Garay er Juventus sitt førstevalg, men dersom de ikke skulle lykkes å få tak i 30-åringen vil Serie A-klubben skifte fokus til Liverpool-linkede Van Dijk.
Gazzetta dello Sport

Draxler er tilgjengelig

Julian Draxler står fritt til å finne seg en ny klubb etter at han er blitt fortalt av Paris Saint-Germain at han ikke lenger figurerer i klubbens fremtidsplaner. Tyskeren kom til PSG fra Wolfsburg for 30 millioner pund i januar, og har spilt 26 kamper for PSG. Da Neymar kom til klubben ble Draxler informert av manager Unai Emery at han ikke lenger inngår i hans planer. Draxler ble før han forlot Wolfsburg linket både til Arsenal og Liverpool.
L'Equipe

Vil ha Rakitic med i Coutinho-avtalen

Barcelona kan komme til å miste Ivan Rakitic til Liverpool som en del av avtalen dersom Philippe Coutinho går motsatt vei. Den kroatiske landslagspilleren er en kar som Jürgen Klopp har sansen for.
Diario Gol

Speider på Yazici

Liverpool og Everton har satt speidere til å følge Trabzonspors vidunderbarn Yusuf Yazici. 20-åringen spilte 89 minutter i Trabzonspors 2-1 seier over Konyaspor i deres åpningskamp i Super League. Yazici fikk sitt gjennombrudd forrige sesong, hvor den unge playmakeren markerte seg med seks scoringer og 10 målgivende pasninger på 22 kamper, noe som førte til at han fikk sin debut på det tyrkiske landslaget.
Turkish Football

Nytt bud på Coutinho

Barcelona vil komme med et nytt bud på Philippe Coutinho en av de kommende dagene, og katalanerne håper å sikre seg både Coutinho og den unge franskmannen Ousmane Dembele. Barcelona akter å bruke alle pengene de fikk fra salget av Neymar til Paris Saint-German på å sikre seg disse to spillerne. Begge overgangene vil koste i overkant av 100 millioner euro.
Sport

Selger ikke til Liverpool

Det er større sjanse for at Virgil van Dijk blir solgt til Chelsea eller Manchester City enn at han blir solgt til Liverpool. Southampton ønsker ikke å selge til Anfield-klubben. Van Dijk vil imidlertid koste 70 millioner pund for kjøpende klubb, noe som er verdensrekord for en forsvarsspiller.
Yahoo Sport

Chelsea ser ut til å vinne kampen om Oxlade-Chamberlain

Liverpool og Manchester City er fortsatt interesserte i Alex Oxlade-Chamberlain, men Chelsea ser ut til å vinne drakampen om Arsenal-stjernen med et bud på 35 millioner pund. Arsene Wenger vurderer noe motvillig et salg.
London Evening Standard

Interesserte i Jean Michael Seri

Liverpool er den siste klubben som har vist interesse for Nice-spilleren Jean Michael Seri. Den sentrale midtbanespilleren er tilgjengelig for 40 millioner euro.
The Guardian

Outsidere til Costa

Bookmakeren SkyBET holder Liverpool som en av de fremste kandidatene til å kjøpe Diego Costa fra Chelsea i sommer. Brasilianeren, som spiller på det spanske landslaget, vil nesten helt sikkert forlate Stamford Bridge i denne transfervinduet, da han har falt i unåde hos Chelsea-manager Antonio Conte. 28-åringen kom til Chelsea fra Atletico Madrid sommeren 2014 for en overgangssum på rundt 32 millioner pund. Han har scoret 52 mål på 89 Premier League-kamper for Chelsea. SkyBET holder AC Milan som favoritter til å sikre seg Costa, med PSG og Liverpool hakk i hæl.
HITC

Bud på Mollejo

Liverpool har lagt inn bud på Atletico Madrids 16-åring Victor Mollejo. Tenåringen debuterte for Atleticos førstelag i helgen, i en treningskamp mot Laganes.
AS

Kjemper om «den nye Andy Carroll»

Liverpool og Newcastle kjemper om Hartlepools stortalent Connor Simpson.17-åringen har fått merkelappen «den nye Andy Carroll».
Mirror

– Ward vil på utlån

Danny Ward var ikke med i 18 mannstroppen til åpningskampen av årets sesong. Loris Karius er Jürgen Klopps andrevalg. Den walisiske landslagsmålvakten vil ha samtaler med Klopp, fordi han føler at han ikke vil kaste bort en sesong på å være tredjevalg. Liverpools manager har sagt at han ønsker tre gode keeperalternativer denne sesongen. Huddersfield og deres manager David Wagner skal fortsatt ønske å få 24-åringen tilbake.
Daily Mail

To navn på blokka om Coutinho går

Liverpool og klubbens eiere har gjentatte ganger sagt at Philippe Coutinho ikke er til salgs denne sommeren. Dersom han likevel skulle gå, har Jürgen Klopp to spillere på blokka som kan erstatte brasilianeren. Lorenzo Insigne fra Napoli skal være ønsket av Klopp, og ha en prislapp på 60 millioner pund. 26-åringen scoret 20 mål fra midtbanen for Napoli forrige sesong. En annen spiller som er ønsket er Max Meyer fra Schalke 04. 21-åringen har avslått nye kontraktsforslag fra sin nåværende klubb, og er inne i sitt siste kontraktsår. Meyer har blitt mye linket til Tottenham, men skal være interessert i en overgang til Jürgen Klopp - som også skal ha forsøkt å hente ham til Dortmund da han var tenåring.
Mirror

Holder øye med Genoa-stjerne

Liverpool holder et øye med Genoa-spilleren Diego Laxalt. Uruguayaneren har vært fire år i Italia, etter at han startet sin karriere der med Inter. Han har vært utlånt til Bologna, Empoli og Genoa, før overgangen til Genoa ble gjort permanent i fjor sommer. Laxalt spilte 36 kamper for Genoa forrige sesong, og 24-åringens prestasjoner er blitt lagt merke til. Tre klubber, Liverpool, Roma og Fiorentina, viser nå interesse for ham.
Il Secolo XIX

Forbereder bud på Can

Juventus står klare til å by 23 millioner pund for å hente Emre Can til Serie A. Det hevdes at Can nylig takket nei til en ny kontrakt fra Liverpool, og de italienske mestrene øyner sjansen til å sikre seg midtbanespilleren. Liverpool verdsetter tyskeren til nærmere 27 millioner pund.
La Gazzetta dello Sport

Økt interesse for Luan

Liverpool øker innsatsen for å sikre seg Gremio-angriper Luan, som har fått tilnavnet "den nye Ronaldo". Anfield-klubben har sendt en speider for å se nærmere på 24-åringen.
Mirror

Burnley vil kjøpe tilbake Ings

Newcastle har vært linket til Danny Ings, som forlot Burnley til fordel for Liverpool for 7,5 millioner pund for to år siden. Men nå seiler Burnley opp som nye favoritter til å sikre seg Ings. På Turf Moor ønsker man å hente hjem Ings etter salget av Andre Gray til Watford.
HITC

Bud på Asensio

Liverpool, Arsenal og Juventus har alle lagt inn bud på Real Madrids 21 år gamle ving Marco Asensio, men spilleren selv ønsker å bli værende på Santiagio Bernabeu. Han er imidlertid villig til å flytte på seg om Zinedine Zidane ikke kan garantere ham spilletid.
Diario Gol

Linkes til sin forrige klubb

Alberto Moreno er en transfermål for Sevilla før transfervinduet stenger.
Diario de Sevilla

Juve med Can-bud

En delegasjon fra Juventus har vært på Merseyside siden søndag, for å sikre seg Emre Can. Tyskeren har under et år igjen av sin kontrakt, og partene har så langt ikke kommet til enighet om en kontraktforlengelse. Juventus har problemer på midtbanen, hvor Sami Khedira og Claudio Marchisio begge sliter med skader. Juventus sitt bud skal være på 35 millioner euro.
Tuttosport

Kjemper om Williams

Liverpool og Borussia Dortmund kjemper om å sikre seg Athletic Bilbao-spissen Inaki Williams. Jürgen Klopp fulgte Williams allerede mens han var manager i Dortmund, og fikk tatt spissen i nærmere øyesyn i helgen da hans lag vant komfortabelt 3-1 over Bilbao. Williams scoret Athletics mål i kampen.
Tutto Mercato

Enige om overgangssum

Barcdelona er blitt enige med Liverpool om en overgangssum på 109 millioner pund for Philippe Coutinho, hevder ESPN Deportes. Katalanerne vil betale 81,6 millioner pund umiddelbart, men det totale transferbeløpet kan stige til 108,8 millioner pund.
ESPN Deportes

Hannover får ikke låne Woodburn

Liverpool kommer sannsynligvis til å si nei til Hannover 96 sitt ønske om å låne Ben Woodburn. 17-åringen har imponert under Liverpools preseason, og Bundesliga-klubben viser interesse både for den unge waliseren og hans lagkamerat Ryan Kent. Liverpool ønsker imidlertid ikke at Woodburn skal spille for en utenlandsk klubb, da de ønsker å ha god kontroll på spillerens utvikling.
Daily Mail

Lanzini får en solid lønnsøkning

Manuel Lanzini vil bli tilbudt en ny og forbedret kontrakt av West Ham, fordi Liverpool har 24-åringen på blokka dersom Philippe Coutinho forsvinner til Barcelona. The Hammers ønsker å sikre seg at Lanzinis fremtid blir på London Stadium, og argentineren vil få en betydelig lønnsøkning som gjør ham til en av West Hams best betalte spillere. Den nye ukelønnen vil lyde på rundt 80 000 pund.
Express

– Coutinho har bedt om å få gå

Philippe Coutinho har snakket med Jürgen Klopp og informert om sitt ønske om å få dra til Barcelona denne sommeren. Barcelona-ledelsen er i England for å forhandle om en overgang, og Barcelona håper at spilleren skal bli klar allerede til søndagens kamp mot Real Madrid. Coutinhos agent er Kia Joorabchian leder samtalene sammen med sin kollega Sam Kohansal. Joorabchian føler seg sikker på deres klienter Coutinho og Paulinho begge vil havne på Camp Nou denne sommeren. Coutinho har ikke lagt inn en formell overgangssøknad, slik som Virgil van Dijk. Andre kilder sier at han ikke ønsker å forlate Liverpool på en slik måte, men at han vil til Barcelona. Agenten har bedt Barcelona om å legge inn et nytt bud, for å legge press på Liverpool. Det første, og eneste budet som har kommet til nå, var på 72 millioner pund. Det har blitt rapportert at katalanerne vil strekke seg til 120 millioner pund.
ESPN Brazil

Gjenopptar interessen for Van Dijk

Liverpool er klare til å gjenoppta interessen for Virgil van Dijk, nå som forsvareren har lagt inn en transfersøknad og gjort det offentlig kjent at han ønsker seg vekk fra Southampton. Liverpool er favoritter til å kjøpe Van Dijk, da han fortsatt skal foretrekke en overgang til Anfield-klubben foran en overgang til Chelsea. Sistnevnte klubb fokuserer nå isteden på å signere Serge Aurier fra Paris Saint-Germain.
Express

Lanzini potensiell Coutinho-erstatter

Liverpool vil gå for West Hams Manuel Lanzini om de mister Philippe Coutinho til Barcelona. Den 24 år gamle argentineren kan spille både sentralt på midtbanen og på vingene, og har gjort 15 mål på to sesonger hos The Hammers.
ESPN Brazil

Bundesliga-klubb ønsker å låne Woodburn

Den ferske Bundesliga-klubben Hannover 96 ønsker å låne Ben Woodburn kommende sesong. 17-åringens klubbkamerat Ryan Kent interesser også Hannover-manager Andre Breitenreiter. Woodburn er dog den spilleren som står øverst på Bundesliga-klubbens ønskeliste. Representanter for Liverpool har allerede reist til Hannover for å se hvordan forholdene er for potensielle utlånte spillere.
Kicker

Vil hente Ziyech fra Ajax

Liverpool skal være blant flere klubber fra Premier League og Italia som ønsker seg Hakim Ziyech fra Ajax denne sommeren. 24-åringen er blitt spesielt aktuell på markedet etter at nederlenderne røk ut av Champions League-kvalifiseringen forrige uke. Det marokkanske nettstedet Lions De L’Altas hevder Liverpool har sendt representanter til Amsterdam for å diskutere en mulig overgang, og stempler ham som en eventuell erstatter for Philippe Coutinho. Ziyech, født og oppvokst i Nederland med marokkanske røtter, spiller offensivt på midten og kan bekle en kantrolle. Han noterte seg for 12 scoringer og slo 20 målgivende pasninger i alle turneringer forrige sesong.
Lions De L’Altas

Barça retter fokuset mot Dybala

Lenge har Philippe Coutinho vært Barcelonas førstevalg denne sommeren, men selv om katalanerne er styrket med 198 millioner pund for Neymars overgang til PSG, har Liverpool og Jürgen Klopp stått bom fast på at Coutinho ikke er til salgs – uansett pris. Nå rapporteres det i italiensk presse at Barça har lagt den ballen død for i sommer og ser andre veier. Juventus-angriperen Paulo Dybala skal nå toppe ønskelista.
Corriere dello Sport / Gazzetta dello Sport

Vil by på Rennes-spiller

Liverpool er i ferd med å legge inn et bud på 17 millioner euro for den franske defensive midtbanespilleren Benjamin André. Liverpool skal ha fulgt Rennes-spilleren over tid, og vil nå legge inn et formelt bud.
Le Télegramme

«I jevnlig kontakt med Mbappé»

Nå skal det være «helt sikkert» at Kylian Mbappéhar bestemt seg for å forlate Monaco, ifølge fransk presse. Klubber som Real Madrid, Barcelona, PSG og Manchester City blir alle nevnt som mulige destinasjoner, men Liverpool blir heller ikke utelukket. Helt siden Jürgen Klopp forsøkte å overbevise 18-åringen om en Liverpool-overgang i mai, skal klubben ha vært i jevnlig kontakt med spillerens representanter.
L'Équipe

Tror fortsatt på Coutinho-kjøp

Katalansk media står fast på at Philippe Coutinho er det store sommermålet for Barcelona, selv om Jürgen Klopp og Liverpool sier han ikke er til salgs. Nå som Neymar forlater storklubben, bygger det seg opp en forventning om at Coutinho kommer inn porten på Camp Nou. «Ha det, Neymar», står det på forsiden til Mundo Deportivo, med tilhørende velkomsttekst for Coutinho og Dortmund-talentet Ousmane Dembélé.
Mundo Deportivo

Kan erstatte Coutinho

Philippe Coutinho hevdes å være desperat etter å spille med Lionel Messi på Camp Nou, og kommer til å be Jürgen Klopp om å få dra. Skulle han bli solgt for £90m, har Jürgen Klopp blinket seg ut Christian Pulisic som erstatter. Manageren er imidlertid klar på at Coutinho ikke skal selges, men Michael Edwards har siste ord i saken.
Sunday Mirror

Barça-presidenten:– Kan ikke bekrefte eller avkrefte noe

Barcelonas klubbpresident, Josep Bartomeu, sier at katalanerne definitivt kommer til å kjøpe flere spillere i sommer, men er varsom når han får spørsmål om Philippe Coutinho. – Han er en Liverpool-spiller, og jeg har stor respekt for Liverpool. I sommer kommer vi til å være veldig diskré om alt, så vi kan verken bekrefte eller avkrefte noe som helst, sier Barcelona-presidenten. – Det vil være flere spillere som kommer inn, én på midten, helt klart, legger han til.
SPORT

Nytt monsterbud på vei

Neste uke kommer RB Leipzig-ledelsen til å motta nok et bud på Naby Keïta fra Liverpool. Størrelsen skal denne gangen være på £70M. Keïta har selv bedt rådgiverne sine om å gjøre et realt forsøk på å få ham bort fra Leipzig. Jürgen Klopp kommer bare til å se etter alternativer når alt håp er ute, og er stor fan av Leon Goretzka. Bayern München er imidlertid favoritter til å signere Schalke-spilleren. 
Mirror

– Har prissatt Coutinho til 150 millioner euro

Liverpool forsøker å skremme vekk Barcelona med en prislapp på 150 millioner euro for Philippe Coutinho, noe som tilsvarer snaut 134 millioner pund. Det er langt mer enn hva den katalanske storklubben er villig til å punge ut for 25-åringen.
SPORT

Hevder Coutinho ønsker seg til Barça

Den Barcelona-baserte radiokanalen RAC1 hevder Philippe Coutinho har fortalt manageren at han ønsker å dra til Barcelona i sommer. Klubbene skal være i gang med forhandlinger, og ifølge Sky Sports har de røde allerede avslått et bud på 72 millioner pund for 25-åringen. Barça tror imidlertid at Liverpool kan overbevises med et bud på rundt 100 millioner euro, altså drøyt 89 millioner pund. Coutinho skrev under på en ny femårskontrakt i januar.
RAC1 / Sky Sports

Enig med Barcelona om personlige betingelser

Barcelona skal ha blitt enig med Philippe Coutinho om de personlige betingelsene, og forhandler nå med Liverpool om overgangssum. Liverpool skal ikke være like sta som PSG er med Marco Verratti, og er villige til å forhandle. Lionel Messi, Luis Suàrez og Neymar skal være positive til kjøpet. 
RAC 1/Gerard Romero

Juventus ser mot andre alternativer

Den italienske storklubben skal være i ferd med å sikre seg PSGs Blaise Matuidi. Derfor ligger det an til at de dropper interessen for Nemanja Matic og Emre Can. Liverpool skal ha vært veldig klare på at de ikke ønsker å selge tyskeren, og han skal nå være nær å bli enig om en ny kontrakt. 
Daily Mail

Hevder Coutinho har prislapp på 89 millioner pund

Er det et ubehagelig rykte som nok ikke vil forsvinne fra ryktespaltene på en stund, så er det Barcelonas interesse for Philippe Coutinho. I rapporter fra Spania hevdes det nå at Liverpool har satt en prislapp på minst 89 millioner pund for Coutinho. Det skrives også at den spanske klubben skal holde møter med både agent og klubb i London, og at de forbereder et nytt bud for å se om Liverpool faktisk mener at de ikke vil selge.  
SPORT

Vurderer Benzema-bud

Om Real Madrid klarer å lande en handel med Monaco for Kylian Mbappe, skal Liverpool være klare til å by på Karim Benzema. Også Arsenal skal være interessert om situasjonen til Benzema endrer seg. 
Don Balon

Kan selge Markovic med 12 millioner pund i tap

Watford og Hull skal begge være interessert i å hente Lazar Markovic for 8 millioner pund. Jürgen Klopp har gjort det klart at serberen vil bli solgt, og kan komme til å akseptere bud på 12 millioner pund mindre enn han kostet da han kom fra Benfica sommeren 2014. Siden den gang har han spilt totalt 34 kamper for Liverpool og scoret tre mål. Men han har ikke hatt en eneste kamp siden den første sesongen, og har vært på lån i Fenerbahce, Sporting Lisboa og Hull de siste sesongene.
Mirror

Fire klubber jakter Ojo

Aston Villa-manager Steve Bruce er den fjerde manageren som har kastet seg inn i kampen for å hente Liverpools ving Sheyi Ojo på lån denne sommeren. Middlesbrough, Fulham og Derby er også ute etter U20-verdensmesteren. Sist sesong var Ojo på lån i Wolves, der han scoret tre mål på ti kamper. i 2015-2016-sesongen før var han i Wigan på lån. Han har spilt totalt 13 kamper for Liverpool og scoret ett mål.
Mirror

Nei til Palace-lån

Crystal Palace ønsker fortsatt å hente Mamadou Sakho. De har spurt om å få låne ham også denne sesongen, og stopperen skal ønske seg tilbake. Liverpool svarer imidlertid at det er null sjanse for en ny låneovergang, og ber Palace om å hoste opp £30M eller glemme en overgang. Sevilla skal også være interesserte. 
Mirror

Tilbake med nytt gigantbud

Mandag ble først Naby Keïta grisetaklet av lagkamerat Diego Demme på trening. Keïta bestemte seg for å ta hevn, og saksetaklet Demme slik at han fikk en skade i kneet. Deretter ble Keïta bedt om å unnskylde taklingen, noe han skal ha sagt motvillig ja til. Det spekuleres  i om Keïtas frustrasjon skyldes frustrasjon grunnet Liverpool-budene, og Liverpool skal ha kommet tilbake med et nytt gigantbud – 83 millioner euro. 
Bild

Barcelona øker budet

Barcelona ønsker å teste ut hvor harde Liverpool virkelig er, og spanske kilder sier at dette bare er starten på det som kommer til å bli en lang kamp. Katalanerne er nå på vei til å by £80M for Philippe Coutinho
Mirror

Bruker Turan som Coutinho-agn

Barcelona mener de har et kort i ermet som kan sikre dem Philippe Coutinho. De ønsker å tilby Liverpool Arda Turan i retur, selv om tyrkeren skal ha fortalt katalanerne at han ikke ønsker å dra til Liverpool. Turan kom til Camp Nou i 2015, men har bare spilt 36 kamper. 
Don Balon

72 millioner pund kan være nok

Liverpool har fått avslag på sine to bud på Naby Keita, på 57 og 66 millioner pund, men kan lykkes med et tredje bud. Naby Keita-saken nærmer seg en avgjørende fase, og det lyser grønt for en overgang for spilleren fra Guinea til Liverpool. Etter å ha avslått to bud fra Liverpool, vil Leipzig slite med å avslå et tredje bud på 80 millioner euro, og har ikke så mye valg. Med Liverpools besluttsomhet og Keitas ønske om å forlate den tyske klubben, er de i ferd med å gi slipp. Neste uke vil bli avgjørende. Det er planlagt møter i de kommende dagene mellom partene for å få sluttført denne saken.
Amadou Makadji/Foot224.com

Går enda høyere for Keïta

Onsdag avslo RB Leipzig et bud på £66M fra Liverpool på Naby Keïta. Leipzig-eier Dietrich Mateschitz sa det ikke var en sjanse i havet for at han kom til å bli solgt, men Jürgen Klopp står likevel klar med et høyere bud. Det lyder på £70M, som i så fall smadrer Liverpools overgangsrekord. 
Mirror

Vurderer argentinsk spisstalent

Liverpool skal ha speidet på 18 år gamle Maxi Romero en rekke ganger, og kan komme til å legge inn et bud på den argentinske spissen i løpet av sommeren. I 2015 var han nær en overgang til Arsenal, men den brøt sammen da Vélez-spilleren røk korsbåndet. Det er ikke sikkert at Romero ville fått arbeidstillatelse med en gang, men han kan i så fall bli lånt ut på samme måte som Allan.
World Football Index

Brannagan kan forlate klubben permanent

Cameron Brannagans kontrakt løper ut sommeren 2018. Midtbanespilleren var forventet å dra på lån, men Liverpool vil ikke la ham dra hvis han ikke signerer ny kontrakt. Brannagan ønsker ikke å signere ny kontrakt uten å vite at det kan være en vei inn på førstelaget for ham. Stoke, Hull og Derby følger situasjonen nøye.
Independent

Muntlig avtale om ny kontrakt

Emre Cans kontrakt løper ut sommeren 2018. Tyskeren ble enig med Jürgen Klopp om en ny kontrakt ved sesongslutt, og er forventet å signere når han er tilbake fra ferie. Liverpool og Cans representanter har vært i dialog i over et år, men skal endelig ha kommet til enighet. Midtbanespilleren har fått forlenget ferie etter å ha spilt Confederations Cup for Tyskland. 
AnfieldHQ 

Inter melder seg på i Keïta-kampen

Inter skal etter ryktene ha meldt seg på i kampen om Naby Keïtas signatur. I motsetning til Liverpool, skal de være villig til å låne Keïta tilbake igjen slik at han ankommer Italia neste sommer. Kilder nær guineaneren skal imidlertid ha fortalt at Keïta heller vi jobbe med Jürgen Klopp, og i samme slengen holder Liverpool på å gjøre klart et bud på £70M. 
Mirror

Sturridge avslo tilbud fra Kina

Kinesiske Beijing Guoan skal ha forsøkt å sikre seg Daniel Sturridge på fredag, som var deadline day i Kina. Måltyven skal imidlertid ha avslått et stort tilbud. Beijing Guoan ledes av tidligere Leverkusen-manager Roger Schmidt, og det er Schmidt som skal ha ønsket seg Sturridge.
Mirror

Vil heller til Liverpool enn Manchester

Ifølge guineansk presse har Manchester City vært i kontakt med Naby Keïtas agent med tanke på en overgang. Keïta selv skal være svært lunken, og Liverpool er klubben han ønsker seg til. Det spekuleres videre i et nytt bud fra Anfield, som er ventet å tikke inn til Leipzig-styret på mandag eller tirsdag. Den største hindringen er at Ralf Rangnick konstant motarbeider en overgang.
Amadou Makadji/Foot224.net

– Keita er desperat etter å komme til Liverpool

Tyske Bild hevder at RB Leipzig har avslått et bud på 65 millioner euro fra Liverpool for midtbanespilleren Naby Keita. Det hevdes nå likevel fra andre kilder at det er uenighet innad i Leipzig. Selv om klubben ikke trenger pengene, mener flere i toppen av klubben at det er «latterlig» å avslå et bud på 80 millioner euro. Keita kom til klubben for 12 måneder siden for 15 millioner euro. I tillegg hevdes det at 22-åringen selv er «desperat» etter å gå til Liverpool å spille for Jürgen Klopp. Han er i tillegg god venn med Sadio Mané, og de to representeres av samme agentbyrå.
Fussballstadt.com

– Liverpool og Southampton i forhandlinger

En tidligere fotballadvokat, Daniel Vanderkamp,hevdet Liverpool og Southampton har åpnet forhandlinger om Virgil van Dijk, før han så stengte sin Twitter-konto. Advokaten som holder til i Frankrike jobbet blant annet med Liverpool da Christian Benteke ble hentet fra Aston Villa sommeren 2015. 
Liverpool Echo

Topper ønskelista til Lazio

Den italienske hovedstadsklubben Lazio ser på Lucas Leiva (30) som et realistisk alternativ for å erstatte Lucas Biglia, som er på vei til AC Milan. Brasilianeren, nå med ti år bak seg i Liverpool, og som lenge har vært linket til italiensk og tyrkisk fotball, skal være øverst på Lazios liste over midtbanespillere.
calciomercato.com

Juventus planlegger bud

Juventus hevdes å ha valgt Emre Can som sin fremste kandidat når de skal hente en ny midtbanespiller i løpet av sommervinduet. De planlegger å bruke 130 millioner euro fordelt på fem spillere, der 30 av millionene er satt av til å sikre seg Emre Can.
Gazzetta 

Liverpool sa nei til James

James Rodriguez er ingen ønsket mann i Real Madrid, og spillerens agent, Jorge Mendes, tilbyr colombianeren rundt til klubber i Europa. Liverpool hevdes å ha vært blant dem, men Jürgen Klopp avslo muligheten til å hente ham for £66M.
Sport

Vil blokkere Oxlade-Chamberlain

Arsenal vil blokkere en overgang til Liverpool for Alex Oxlade-Chamberlain i sommer. Den engelske landslagsspilleren er inne i sitt siste år av kontrakten med The Gunners. London-klubben aksepterer at spilleren kan forlate dem på Bosman-overgang neste sommer, men ønsker at han blir i klubben ut det siste kontraktsåret.
Daily Star

James Rodriguez tilbudt seks klubber

Manchester United og Liverpool er to av seks klubber som Jorge Mendes har tilbudt Real Madrid-playmakeren James Rodriguez til. Manchester City, Inter, Juventus og Paris Saint-Germain er de fire andre som har fått tilbud om å kjøpe colombianeren, men ingen av de seks klubbene er villige til å betale prisen som Real Madrid forlanger, nemlig 75 millioner euro. Madrid-klubben skal ha det travelt med å bli kvitt spilleren de kjøpte fra Monaco for et marginalt høyere beløp, og det kan føre til at Florentino Perez senker sitt priskrav for å få gjennomført en overgang.
Sport

Everton går for Van Dijk

Bookmakerne har senket oddsen på at Everton signerer Southampton-forsvarer Virgil van Dijk kraftig. Everton har allerede brukt over 90 millioner pund på fem nye spillere i sommer, og Van Dijk, som var en mann som Jürgen Klopp også hadde på blokka, ser ut til å være nestemann som Ronald Koeman ønsker å krysse av på listen. Everton ser ut til å få inn 75 millioner pund på salget av Romelu Lukaku til Manchester United de kommende dagene, og det kan finansiere et forsøk på å sikre seg Southampton-stopperen.
Daily Express

Har kontaktet Real om Asensio

Både Liverpool og Arsenal har kontaktet Real Madrid for å forhøre seg om Marco Asensio er tilgjengelig. 21-åringen ble ikke brukt så mye av Zinedine Zidane forrige sesong. Juventus viser også interesse for stjerneskuddet.
Diario Gol

Spurs leder kampen om Meyer

Tottenham, Liverpool og Hoffenheim er alle ute etter Schalkes midtbanespiller Max Meyer, men det er Spurs som er i førersetet ifølge bookmakerne. 21-åringen, som har under ett år igjen av sin kontrakt med Bundesligaklubben, er tilgjengelig for rundt 17 millioner pund.
Football London

Coutinho plan B for PSG

Paris Saint-Germain ser ikke ut til å få fatt i Monacos Kylian Mbappe, og plan B er å gjøre et forsøk på å sikre seg Liverpools Philippe Coutinho. Brasilianeren vil koste rundt 90 millioner euro.
L'Equipe

Viser interesse for Atletico-stopper

Liverpool og Manchester United viser interesse for Atletico Madrid-stopper Jose Gimenez. 22-åringen vil stå uten kontrakt neste sommer, og er ikke blitt enig med sin spanske klubb om noen ny avtale. Den uruguayanske landslagsspilleren vurderer sin fremtid, etter å ha fått begrenset med spilletid i Atletico.
Daily Star

Følger med situasjonen til Leicester-ving

Demarai Gray skal være misfornøyd med spilletiden han får i Leicester, og ønsker forsikringer fra Craig Shakespeare om fast førstelagsfotball dersom han skal bli. Både Liverpool og Tottenham følger med på situasjonen. Om Riyad Mahrez blir solgt eller ikke kan avgjøre spillerens fremtid. Det hevdes at Gray ikke har en utkjøpsklausul.
Mirror

Viser interesse for tidligere Leicester-spiss

Både Liverpool og Tottenham viser interesse for Hoffenheim-spissen Andrej Kramaric, som har en fortid i Leicester City. 26-åringen har imponert i Bundesliga, etter at han fikk bare to kamper for The Foxes den sesongen de ble ligamestere.
Bild

Ønsker spansk keeper på billigsalg

Liverpool skal være interesserte i å sikre seg Sevilla-keeper Sergio Rico for £10,5M, men skal ikke være villige til å betale keeperens utkjøpsklausul på £26M. Ifølge rapportene skal Rico ønske å bli i Sevilla, men et tilbud fra Liverpool kan bli for tøft å avslå for den spanske keeperen.
ABC 

LFC har lagt inn bud på argentinsk stopper

Liverpool har lagt inn et bud på 14,9 millioner pund for den argentinske landslagsspilleren Emanuel Mammana. Midtstopperen, som til daglig spiller for Lyon, ønsker ikke diskutere betingelser med Liverpool, før et bud eventuelt er akseptert. 21-åringen skal være interessert i en overgang til Liverpool.
The Sports Review 

Inter vil ha Mané

Inter Milan vil forsøke å lure Sadio Mané bort fra Liverpool og til Serie A. Liverpool er imidlertid ikke villige til å selge senegaleseren for noen pris.
La Gazzetta dello Sport

Linkes til Nice-back

Liverpool vil forsøke å overtale Nice til å gi slipp på venstrebacken Henrique Dalbert. Forsvarsspilleren kom til Nice fra Vitoria Guimaraes for under 2 millioner pund i fjor sommer. 23-åringen spilte 33 kamper i Lique 1 forrige sesong.
Mercato365

– Roma gir opp jakten på Moreno

Uenighet med Liverpool om overgangssum for Alberto Moreno gjør at Roma ser på andre alternativer denne sommeren. De røde ønsker omkring 15 millioner pund for spanjolen, og skal allerede ha avslått et bud på 11 millioner pund fra Napoli. Roma sikter seg følgelig heller inn mot Wolfsburg-spiller Yannick Gerhardt eller Jonathan Castro fra Celta Vigo.
Corriere dello Sport/talkSPORT

Serie A-klubb vil ha Markovic

Italienske Crotone ønsker å låne Liverpool-vingen Lazar Markovic. Crotone ble nummer 17 i sin første sesong i Serie A, og ønsker å styrke troppen for å unngå nedrykk også neste sesong. Liverpool skal være villige til å lytte til bud på rundt 12 millioner pund for 23-åringen, og Gaalatasaray, Zenit St Petersburg og Watford viser også interesse for serberen. Crotone har ikke råd til å kjøpe Markovic, så for dem er det kun aktuelt med et lån.
Il Corriere dello Sport

Grimsby ønsker å låne Hart

Grimsby Town leter etter en ny venstreback, og skal ha kastet sine øyne på Liverpools Sam Hart. 20-åringen har erfaring fra League One-fotball gjennom et utlån til Port Vale forrige sesong, hvor han spilte 15 kamper og opererte både som venstreback og venstreving.
Daily Star

Stoke vurderer Sakho

Stoke er ute etter en ny midtstopper, og vurderer et bud på Liverpools Mamadou Sakho. Men en avtale er ikke sannsynlig uten at Liverpool firer på sin pris på 30 millioner pund.
Sunday Express

Kjemper om Benfica-spiss

West Ham kjemper med Liverpool om den mexikanske landslagsspilleren Raul Jimenez. Den 26 år gamle Benfica-spissen har en prislapp på rundt 19 millioner pund, og den portugisiske klubben er villige til å lytte til bud på spilleren. Jimenez kom til Benfica fra Atletico Madrid for to år siden. Han scoret 11 mål for sin klubb forrige sesong, og står bokført med 12 mål på 54 landskamper.
Mirror

PSG ønsker Coutinho

Det hevdes at PSG har kommet til Liverpool med en forespørsel om å hente Philippe Coutinho. Den franske storklubben ønsker å hente ham denne sommeren, og må etter rapportene ut med £87M om de skal få Liverpool til å selge. Barcelona er også interessert.
Mirror

Hevder Liverpool byr i dag

En journalist fra Guinea hevder å vite at Jürgen Klopp snakket med Naby Keïta lørdag, og at Liverpool kommer til å by på spilleren i løpet av dagen. Keïta skal allerede ha blitt enig om en kontrakt verdt 150 000 euro i uken, og skal møte presidenten i Leipzig mandag. Klopp skal ha overbevist Këita om å dra til Liverpool.
Amadou Makadji/Foot224.net

Nekter å selge Sturridge

Jürgen Klopp skal ha blokkert et mulig salg av Daniel Sturridge, fordi det vil koste for mye å erstatte ham. Manageren tror pengene han kan få for Sturridge ikke vil reflektere hva det vil koste å hente en spiss på samme nivå. Det hevdes at interessen er stor.
Mirror

Roma har forhørt seg om Moreno

Roma, som nylig solgte Mohamed Salah til Liverpool, skal ha forhørt seg om mulighetene til å hente Alberto Moreno. Venstrebacken skal ha blitt diskutert under Salah-forhandlingene. Romas nye sportsdirektør, Monchi, var den som solgte Moreno til Liverpool fra Sevilla i 2014.
Corriere dello Sport

Celtic vil ha Markovic

Celtic er favoritter til å signere Liverpool-vingen Lazar Markovic, som Brendan Rodgers hentet til Anfield-klubben fra Benfica for 21,25 millioner pund. Serberen var utlånt til Hull og Sporting Lisboa forrige sesong, og avsluttet sesongen sterkt på KC Stadium. Celtic kan få konkurranse fra Watford, Zenit St Petersburg og Galatasaray om 23-åringens underskrift.
The Scotsman

Ny keeper linkes

Liverpool, Everton og AC Milan viser interesse for Sevilla-keeper Sergio Rico. 23-åringen har en utkjøpsklausul på 30 millioner euro. Rico, som har vært i Sevilla i hele sin karriere, har kontrakt med den spanske klubben til juni 2019.
Mundo Deportivo

Vil teste RB Leipzig med bud på Keita

Liverpool vil teste RB Leipzig med et bud på Naby Keita, for å finne ut om Leipzig-ledelsens uttalelser er et spill for galleriet eller ei.
Mirror

Blir ikke enige om lønn

Trabzonspor er kommet langt i forhandlingene med Lucas Leiva, men partene blir ikke enige om lønnsspørsmålet. Lucas ønsker 40% mer enn den tyrkiske klubben er villige til å tilby. Tilbudet fra Trabzonspor lyder på 2,5 millioner euro per sesong, mens Lucas ønsker 3,5 millioner euro.
Haber Turk

Championship-klubb ønsker å låne Bogdan

Nottingham Forest ønsker å sikre seg Liverpool-keeper Adam Bogdan, som nå nærmer seg friskmelding igjen etter sin korsbåndskade. Målvakten har vært ute med skaden siden november. Forest-manager Mark Warburton følger 28-åringen tett, da klubben er på utkikk etter en ny keeper. Det er ventet at Bogdan blir gjort tilgjengelig for utlån av Jürgen Klopp. Bogdan har to år igjen av sin kontrakt med Liverpool, og Forest ønsker å låne ham for hele kommende sesong.
Daily Mail

Skal ha avslått lånetilbud

Rafa Benitez ønsker seg en ving til St. James' Park, og har identifisert Sheyi Ojo som en mulig kandidat. Newcastle skal imidlertid ha fått til svar at Ojo sannsynligvis ikke blir gjort tilgjengelig for lån denne sommeren.
Sunderland Echo

Har tatt kontakt med Monaco om Lemar

Liverpool og Tottenham har kontaktet Monaco angående Thomas Lemar, samtidig som Arsenal forbereder et bud på 35 millioner pund for den 21 år gamle vingen.
Le 10 Sport

Har forhørt seg om Leverkusen-duo

Liverpool har forhørt seg med Bayer Leverkusen om tilgjengeligheten til Kai Havertz og Benjamin Henrichs. 20 år gamle Henrichs linkes også til Bayern München, mens 18 år gamle Havertz er et transfermål for Real Madrid. Liverpool håper likevel å sikre seg duoen til en rimelig penge.
Football Whispers

Hard kamp om Real Madrid-spiss

Tottenham og Liverpool vil få hard kamp fra Lyon om Real Madrid-spissen Mariano Diaz. Lyon-president Jean-Michel Aulas har uttalt at hans klubb håper å kunne signere en avtale med 23-åringen.
L'Equipe

Brighton vil låne Gomez

Nyopprykkede Brighton ligger an til å slå Celtic i kampen om å få Joe Gomez på lån. Brightons manager, Chris Hughton, skal ha lovet den skadeforfulgte forsvareren fast plass på laget. De tror Gomez kan få fart på karrieren igjen ved å tilbringe kommende sesong hos dem.
Daily Mirror

Sessegnon blir i Fulham

Ryan Sessegnon har vært fast inventar i ryktebørsen denne våren. Deretter ble det ryktet at han valgte Tottenham fremfor Liverpool, men skal nå ha gjort helomvending og signerer ny treårskontrakt med Fulham. Motivasjonen skal være fast førstelagsfotball.
John Cross, Daily Mirror

Selger ikke van Dijk

Southampton har nylig ansatt tidligere Liverpool-spiller Mauricio Pellegrino som manager. Han har bestemt seg for å beholde sine beste spillere, deriblant Virgil van Dijk.  Dette gjelder også høyreback Cédric Soares, som har blitt linket til en rekke klubber i Europa.
Sky Sports

Bud på Lucas

Trabzonspor har lagt inn et offisielt bud på Liverpools midtbanespiller Lucas Leiva. Budet på 30-åringen skal være på rundt 5 millioner pund.
Fotomac

Siste Til vår nyhetsoversikt
23.08.2017 kl 11:07

«Coutinho ikke til salgs for noen pris»

James Pearce i Liverpool Echo kommenterer en transfer-saga som den ene parten ikke synes å ville gi slipp på.

+
23.08.2017 kl 09:42

«Barcelona forventer nytt nei fra Liverpool»

Guillem Balague hevder at det er Philippe Coutinho som har spurt Barcelona om de kan komme med enda et bud.

+
23.08.2017 kl 07:42

- Dette er en finale for oss

Jürgen Klopp legger ikke skjul på hvor viktig et avansement til gruppespillet i Champions League vil være.

+
23.08.2017 kl 06:22

Barcelona klare med £138M bud

Det er ventet at man fra Camp Nou i dag vil legge frem sitt 4. bud i forsøket på å sikre seg Philippe Coutinho.

+