Ryktebørsen

Her har vi samlet mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Dolberg får skryt av Klopp

Den danske 19-åringen Kasper Dolberg har imponert med ti scoringer for Ajax denne sesongen. Jürgen Klopp tror spissen står foran en bra karriere. – Hvem kjenner ikke til Dolberg? Du kan ikke spille for Ajax uten å bli lagt merke til. Han har en stor fremtid foran seg. Han blir en fantastisk spiller, sier Liverpools manager.
Ekstra Bladet

Usikker fremtid for Götze

I fjor var Mario Götze sterkt linket til Liverpool, men endte opp med å dra fra Bayern München til gamleklubben Dortmund.  Der har han kun ett ligamål denne sesongen, og har slitt med småskader og lite spilletid. Nå spekuleres det i ny overgang til sommeren. Tyskland-legenden Lothar Matthäus mener at 24-åringen har en usikker fremtid i vente. – Hvor kan han dra? For å være ærlig, selv om det virker frekt: Hvis ikke Götze lykkes i Dortmund, må han dra til Kina, forteller Matthäus, og sikter til lønningsposen. – Han drar ikke til Schalke, han passer ikke i Leverkusen, Gladbach har ikke råd til ham. Toppklubbene i utlandet har ham ikke lenger på lista. Som jeg sa, hvis det ikke blir bedre i Dortmund, og han forventer den samme lønna, må han til Kina. Men det ville vært patetisk for en 24-åring, sier Matthäus.
Bild

Kan få konkurranse av Real Madrid

Real Madrid kan komme til å gi Liverpool konkurranse om Bayer Leverkusens midtbanespiller Julian Brandt. Den spanske klubben hadde speidere på plass som fulgte 20-åringen i Leverkusens Champions League-kamp mot Atletico Madrid i kveld.
Daily Mail

Ønsker å hente Bayerns klubblege

Jürgen Klopp kan være i ferd med å hente et tredje medlem fra Bayern Münchens stab. Denne gangen er det snakk om klubblegen Andreas Schlumberger. Klopp har tidligere hentet fitnesstrener Andreas Kornmayer og ernæringsekspert Mona Nemmer fra Bayern. Schlumberger vil antagelig slutte seg til Liverpool i sommer. Han har tidligere jobbet sammen med Klopp i Borussia Dortmund. Schlumberger forlot Dortmund og sluttet seg til Bayern i 2015, samtidig som Klopp ga seg i Dortmund.
Bild

Klausul på 10 millioner euro

Det er blitt spekulert i at Liverpool-linkede Mahmoud Dahoud (21) skal være enig med Dortmund om en overgang, men ifølge tyske RP (Rheinische Post) er det ikke tatt en avgjørelse. I januar uttalte sportsdirektør i Borussia Mönchengladbach, Max Eberl, at de ønsket å forlenge Dahouds kontrakt, men at det foreløpig ikke var satt i gang forhandlinger. – Vi får se. Hvis det ikke lykkes, står han med ett år igjen av avtalen. Så da må vi se ham i øynene i sommer og finne ut hva som er best for alle parter, sa Eberl. Avisen tror det betyr at han blir solgt, og hevder Dahoud har en utkjøpsklausul på 10 millioner euro. Midtbanespilleren har vært koblet til blant andre Liverpool siden i fjor sommer.
RP Online

Vil ha Hoffenheim-stjerneskudd

Liverpool har kastet seg inn i kampen med Juventus, Atletico Madrid og Tottenham om Hoffenheims midtbanespiller Nadiem Amiri. 20-åringen har vært svært god i Bundesliga denne sesongen, og har også debutert på Tysklands U21-landslag.
Bild

Ung Chelsea-angriper aktuell for Liverpool

Jürgen Klopp ønsker å sikre seg den unge Chelsea-spilleren Dominic Solanke. Angriperen forventes å forlate London-klubben når kontrakten hans løper ut i sommer.
Daily Star

– Perisic ikke til salgs

Ifølge italiensk presse skal Liverpool være blant klubbene som følger Inter-spiller Ivan Perisic inn mot sommervinduet. Men italienernes sportsdirektør, Piero Ausilio, sier at kroaten ikke skal selges i nær fremtid. – Han er en del av et enormt prosjekt, og vi ønsker ikke å selge våre spillere, uttaler han. – Vi kommer ikke til å kvitte oss med våre beste spillere.
Mirror

Klopp lanseres som Enriques erstatter

Barcelona skal angivelig ha Jürgen Klopp som sin toppkandidat til å erstatte Luis Enrique. Med fire poeng opp til Real Madrid, og nær exit fra Champions League kan Enriques tid som manager på Nou Camp snart være over. Ronald Koeman skal også være en aktuell kandidat. Klopp har en seksårskontrakt med Liverpool.
Mirror

Vil hente Götze til sommeren

Mario Götze ble kraftig koblet til Liverpool før denne sesongen, men Jürgen Klopps tidligere elev gikk isteden tilbake til Borussia Dortmund fra Bayern München. Men Götze har slitt med å finne samme form som under Klopp i Dortmund, og Liverpool skal nå i igjen være interessert i hente han til sommeren. Spilleren selv skal være interessert i å blåse nytt liv i karrieren et annet sted. Sannsynligvis må Liverpool betale rundt 20 millioner pund, som er samme pris Dortmund betalte for han.
Mirror 

Juventus ønsker Can

Emre Cans kontrakt med Liverpool går ut 2018, og så lenge han ennå ikke har kommet til enighet om en ny kontrakt kan tyskeren muligens forsvinne til sommeren. Juventus skal være blant klubbene som er interessert i Can. Men de skal også ha en spiller Liverpool ønsker på radaren, nemlig Mahmoud Dahoud.
Tutto Mercato Web

Har ung Inter-spiss på blokka

Liverpool er ute etter den 17 år gamle Inter-spilleren Andrea Pinamonti. Chelsea og Tottenham viser også interesse for den unge spissen som fikk et sent innhopp i Inters kamp mot Empoli i helgen.
Corriere dello Sport

Barcelona vurderer Klopp som erstatter for Luis Enrique

Luis Enriques fremtid i Barcelona synes høyst usikker etter tirsdagens 4-0 tap for Paris Saint-Germain. Liverpool-manager Jürgen Klopp og Everton-manager Ronald Koeman er blant de fremste kandidatene til å erstatte Barcelona-manageren.
Don Balon

Følger Espanyols høyreback

Liverpool følger med på utviklingen til Espanyols høyreback Marc Navarro, etter hans gjennombrudd i La Liga. Forsvarsspilleren verdsettes til 21,3 millioner pund.
Mundo Deportivo

Gremio ønsker Lucas-retur

Lucas kom til Liverpool fra Gremioi 2007. Klubbens fotballdirektør Odorico Roman sier at de har diskutert en mulig retur til det brasilianske laget for Lucas til sommeren. – Lucas er en spiller som Gremio-fansen husker med glede fra tidligere, han ville vært en viktig signering. Men jeg vil ikke gi falske forhåpninger, han er ikke innenfor vår rekkevidde for øyeblikket, sier han. Lucas ble kåret til årets spiller i den brasilianske ligaen da han var der, og var den yngste spilleren som noen gang har fått den utmerkelsen.
Sambafoot.com

Trigger utkjøpsklausul til stjerneskudd

Klopp er klar til å trigge utkjøpsklausen til Athletic Bilbao-profilen Iñaki Williams. Klausulen er på 50 millioner euro. Spilleren har alt innrømmet at han er smigret over interessen fra de røde. 22-åringen har scoret 20 mål på 89 kamper for baskerne. 
Calcio Mercato

Portugisisk back på radaren

Blant flere klubber er Liverpool interessert i portugisiske Ricardo Pereira, som spiller i Nice på lån fra Porto. De røde skal allerede ha vært i kontakt med 23-åringens representanter, og har fulgt ham flere ganger i Frankrike denne sesongen, men det forventes at Inter Milan vil legge inn et bud. Ricardo, med to A-landskamper, spiller både som høyreback og ving, og har en anslått verdi på 22 millioner pund.
Daily Star

Vil hente ung angriper fra Forest

Den engelske 17-åringen Ben Brereton jaktes på av Liverpool og Manchester United. Liverpool skal ha fått avslag på et bud på 2,5 millioner bud i januar, men vil fortsette å følge Nottingham Forest-spissen med mål om en sommerovergang. 
Mirror

Leder kampen om Fulham-back

Liverpool skal være i førersetet i kampen om underskriften til Ryan Sessegnon fra Fulham. Hovedstadslaget ønsker 15 millioner pund for 16-åringen, og i tillegg til de røde er begge Manchester-klubbene, Arsenal og Tottenham ute etter venstrebacken, som også kan spille på kanten. Liverpool skal også ha forhørt seg om 2000-modellen i januarvinduet.
Squawka

Hevder Palace har lagt inn bud

Tirsdag er deadline day for spilleroverganger i Premier League, og Liverpool har ennå ikke solgt Mamadou Sakho, men Crystal Palace skal ha lagt inn et bud av ukjent størrelse på franskmannen. Flere andre klubber er også interesserte. Ifølge Sky Sports verdsetter Liverpool ham til 20 millioner pund, men prisen og høye lønnskrav kan velte en overgang til Selhurst Park.
L’Équipe du Soir

Spansk keeper følges

Keeperen til Real Betis, Antonio Adam, skal ha påkalt seg interessen til Liverpool. Kanskje ikke minst da den 29-årige sisteskansen skal ha en salgsklausul på moderate £6.8M. Olympique Marseille skal være en annen klubb som følger spanjolen.
Marca

Lallana enig om fireårskontrakt

Adam Lallana skal ha blitt enig med Liverpool om en ny fireårskontrakt til en verdi av 120.000 pund i uka. Liverpool skal ha hatt hast med å få signert en ny avtale med Lallana, siden interessen fra klubber som PSG og også Tottenham har økt den siste tiden.
Sunday Express

Ny venstreback linket

Liverpool skal vurdere et bud på Riza Durmisi. Dansken med albansk opprinnelse gikk til Real Betis fra Brøndby for £2M i sommer, men prislappen skal nå være kommet opp i £17M etter en god start i La Liga for den 23-årige venstrebacken. 
Daily Mail

I Portugal for å signere Carvalho

Representanter fra Liverpool er angivelig i Portugal for å få i havn en avtale for Sporting Lisboas William Carvalho. Liverpool skal nå være favoritt til å hente den 23 år gamle midtbanespilleren, som i sommer var med å vinne EM. Prisen på spilleren skal være rundt 25 millioner pund, og han har kontrakt til 2020. James Pearce i Liverpool Echo, mener meldingen fra Portugal bare er tull. 
A Bola

Dette ryktet måtte bare komme ...

Etter at Marseilles interesse har avtatt, blir nå West Hams Dimitri Payetkoblet til både Chelsea, Liverpool og Manchester United.
Metro

Ute etter Bury-unggutt

Burys 17 år gamle talent Jacob Bedeau blir koblet til Liverpool og Manchester United, som begge skal ha hatt speidere på spilleren. Bury takket nylig nei til et bud på £750,000 for forsvarsspilleren fra Aston Villa, og er ventet å ville ha en sjusifret sum for han.
Birmingham Mail

Lazar Markovic på vei hjem

Lazar Markovic sin agent har reist til Lisboa for løse sin klient fra låneavtalen med Sporting Lisboa. Spilleren vil returnere til Liverpool, for så å gå på lån til en annen klubb. Sporting-manager Jorge Jesus ønsker å beholde Markovic i troppen, men klubbens president har andre planer.
A Bola

Premier League-klubber jakter Perisic

Chelsea, Manchester United og Liverpool ønsker alle å signere Inters offensive midtbanespiller Ivan Perisic til sommeren. 27-åringen kom til Serie A fra Wolfsburg sommeren 2015 for 16 millioner euro, og kroaten verdsettes nå til over 35 millioner euro.
La Gazzetta dello Sport

Får kamp om Dahoud

Liverpool får kamp fra Barcelona om Borussia Mönchengladbachs midtbanespiller Mahmoud Dahoud til sommeren.
Footmercato

Ute etter Hart

Liverpool er ute etter Joe Hart, som kan bli solgt fra Manchester City for 15 millioner euro.
Tuttosport

Jakter ung Genk-spiss

Liverpool og Chelsea jakter Genk-spissen Leon Bailey. Roma og Bayer Leverkusen vurderer også å legge inn bud på 19-åringen. Everton og Bournemouth viser også interesse for jamaicaneren, og det samme gjør Lyon og Nice.
Daily Mail

Har forhørt seg om midtbanespiller

Chelsea og Liverpool har begge planer om å sikre seg Inters Geoffrey Kondogbia. Begge Premier League-klubbene har forhørt seg om tilgjengeligheten til midtbanespilleren.
France Football

Crystal Palace vil ha Sakho

Liverpool har fått flere henvendelser fra klubber som vil høre mer om Mamadou Sakho sin situasjon, blant annet fra Sevilla og Galatasaray. Nå viser også Crystal Palace og Sam Allardyce interesse og har forhørt seg om franskmannen, som de røde vil slippe på permanent basis i dette overgangsvinduet. Sakho har kun spilt U23-fotball denne sesongen, men ikke vært inkludert etter nyttår med frykt for at en eventuell skade skal legge en demper på interessen.
Daily Mail

Ingen januar-overgang for Kolasinac

Liverpool vil ikke få fullført noen overgang for Schalkes venstreback Sead Kolasinac i januar. Bundesliga-klubben er ikke interessert i å selge forsvarsspilleren midt i sesongen. 23-åringen linkes også til Juventus og Arsenal.
Daily Star

Brasiliansk klubb vil ha Lucas

Brasilianske Atletico Mineiro har Lucas Leiva på ønskelisten. Lucas skal imidlertid foretrekke å bli værende i Europa, og kan komme til å bli i Liverpool ut sesongen.
Rario 98FM

Kjemper om Sassuolo-ving

Liverpool kjemper med Inter og Juventus om Sassuolo-vingen Domenico Berardi. 22-åringen var skadet store deler av forrige sesong. Juventus skal ha en opsjon på å kjøpe spilleren for 25 millioner euro. Det er lite sannsynlig at vingen flytter på seg før til sommeren.
Gazzetta di Modena

Newcastle vil gjerne ha Ojo

Sheyi Ojo er på Newcastles radar, men Jürgen Klopp har ikke lyst til å gi slipp på vingen.
Northern Echo

Har sendt speidere til Afrikamesterskapet

Liverpool har sendt speidere til Afrikamesterskapet for å holde et øye med ivorianeren Franck Kessie. Den 20 år gamle midtbanespilleren har imponert for Atalanta i Serie A, og blir betraktet som et av de største talentene i verden. Chelsea følger også med på det som skjer rundt Kessie.
90min.com

På vei hjem til USA?

Major League Soccer-klubben Real Salt Lake er interesserte i Liverpools amerikanske unggutt Brooks Lennon. 19-åringen kan dermed komme til å returnere til klubben hvor han var akademispiller. Det verserer rykter både om en permanent overgang og en låneavtale. Lennon kom til Liverpool sommeren 2015.
ESPN

Bakayoko på radaren

Liverpool, Manchester United, Arsenal og Chelsea følger med på Monaco-spiller Tiemoué Bakayoko (22) denne sesongen, og kan by på franskmannen i januar. Monaco ønsker imidlertid ikke å selge den defensive midtbanespilleren denne måneden.
Le10Sport

Tah vil ikke selges

Liverpool er blant en rekke klubber som har vært koblet til stoppertalentet Jonathan Tah, men 20-åringen sier selv at han vil bli værende. – Jeg er veldig fornøyd i Bayer Leverkusen. Jeg ønsker ikke å dra. Vi har nådd åttedelsfinalen i Champions League, og hvis noen vil kalle dette for et springbrett, kan jeg bare si at man ikke kan be om stort mer enn dette, forteller han. Selv om Leverkusen ligger på 9. plass, tror han på europacupfotball også til høsten igjen. – Det er klart at jeg ønsker å spille i Champions League. Jeg har fortsatt forventinger og er overbevist om at vi skal spille i Europa neste sesong.
Bild

Byr på Juventus-talent

Liverpool har identifisert Juventus-talentet Francesco Cassata (født 1997). Liverpool kommer til å legge inn et bud på 10 millioner euro. Det er foreløpig ingen indikasjoner på hvorvidt Juventus er villig til å selge for den prisen.
Di Marzio

Juventus håper å sikre seg Can

Juventus håper de skal klare å prise Emre Can vekk fra Liverpool i sommer. Can har bare 18 måneder igjen av sin nåværende kontrakt med Anfield-klubben, og dersom partene ikke kommer til enighet om en ny avtale tror Juventus det vil øke deres sjanser betraktelig til å sikre seg 22-åringen.
Calciomercato

Ønsker ikke Liverpool-overgang

Den tidligere Real Madrid-spilleren Jese Rodriguez ønsker ikke å slutte seg til Liverpool. Spanjolen, nå i PSG, har vært linket til Anfield-klubben lenge, men han er ikke interessert i en overgang.
La Provincia

Klopp ringte personlig til Forest

Jürgen Klopp tok personlig en telefon til Nottingham Forest denne uken, via deres sjefsspeider Barry Hunter, for å forhøre seg om Ben Brereton. Han spiller for deres U23-lag, selv om han bare er 17 år og har scoret 15 mål på 20 kamper. Manchester United er også interessert i spilleren. 
Mirror

Vil doble Lallanas lønn

Tottenham-sjef Mauricio Pochettino skal angivelig være klar til å legge inn et sjokkbud på Adam Lallana. Pochettino var tidligere manager for Lallana i Southampton. Men Liverpool ønsker å doble Lallanas lønn fra rundt 60.000 pund i uka til 120.000 pund, selv om han fortsatt har to år igjen på sin nåværende avtale, for å beholde engelskmannen. Paris Saint-Germain er en annen klubb som skal være interessert i midtbanemotoren.
Express

Sturridge ønsket i Kina

De kinesiske klubbene står klare til å betale summer helt opp mot svimlende 800.000 pund i uka for engelske landslagsspillere. Spillere som blir nevnt er Ross Barkley, Dele Alli, Harry Kane, og Daniel Sturridge. Liverpool-spissen er allerede blitt kontaktet. Tidligere i dette overgangsvinduet har spillere som John Obi Mikel og Oscar gått fra Premier League til den kinesiske superligaen.
Daily Mail

Vurderer seks vinger

Liverpool skal være på utkikk etter en offensiv kantspiller i dette overgangsvinduet, selv om det så langt ikke har tatt helt av med spekulasjoner i avisene som normalt har mest å komme med. Totalt har klubben seks vinger på blokka. Quincy Promes (bildet) fra Spartak Moskva har scoret 37 mål på 72 kamper i Russland, og er en spiller Gini Wijnaldum har uttalt seg positivt om. Gabriel Barbosa har slitt i Inter siden overgangen fra Santos, og blir nevnt som et mulig overgangsmål. Det blir også Alex Oxlade-Chamberlain, selv om Jürgen Klopp allerede har avfeid de spekulasjonene som tullprat. Venstrekanten Julian Brandt fra Bayer Leverkusen blir også nevnt - sammen med Jese Rodriguez som har slitt i Paris Saint-Germain etter overgangen fra Real Madrid. 25 år gamle Emil Forsberg har gjort sakene sine bra i RB Leipzig denne sesongen, og står også på Independents liste. Svensken er «ikke for salgs under noen omstendigheter,» ifølge Leipzig-manager Ralph Hasenhuttl.
The Independent

Southampton vurder Sakho sterkt

Liverpool er villig til å lytte til alle bud på Mamadou Sakho i januar. Franskmannen er blitt linket til Galatasaray, Inter og Milan i dette vinduet, men skal foretrekke å bli i Premier League. Både Stoke og West Brom var interessert i sommer, og skal fortsatt ha et øye på Sakhos situasjon. De siste dagene skal også to andre Premier League-klubber ha meldt seg på. Det er West Ham og Southampton. Southampton skal nå være den aller mest interesserte kandidaten, etter at Jose Fonte leverte inn en transfer request denne uken.
L’Équipe

Liverpool vil handle til alle lagdeler

Ifølge journalisten Alex Miller skal Jürgen Klopp og Liverpool være villig til å hente hele tre nye spillere i januar for å opprettholde tittelutfordringen. Han mener klubben er ute etter både en forsvarsspiller, en midtbanespiller og en angrepsspiller. 
Alex Miller på Twitter

Jaap Stam vil hente Ilori

Tiago Ilori er ønsket av Jaap Stams klubb Reading. 23-åringen har bare fått tre førstelagskamper etter at han kom til klubben fra Sporting Lisboa for 7 millioner pund i 2013. Reading ligger nå på tredjeplass i Championship og ønsker å forsterke i jakten på opprykk. Gjennom årene i Liverpool har Ilori vært på utlån i Granada, Bordeaux og Aston Villa.
Daily Mail

Jakter ung Bury-duo

Bury i League One har to unge talenter som skal være jaktet av både Manchester United, Manchester City, Everton og Liverpool. Jacob Bedeau er en 17 år gammel midtstopper, og har spilt de siste seks kampene for klubben. 16 år gamle Callum Styles, har startet de siste tre kampene på midtbanen for Bury.
Mirror

Tilbyr 850 000 pund for Sakho-lån

Tyrkiske Galatasaray skal være villig til å betale 850 000 pund for å låne Mamadou Sakho resten av sesongen. West Brom og AC Milan skal tidligere ha blitt koblet til en overgang for franskmannen, som kun har spilt U23-kamper for Liverpool denne sesongen. 
AMK Sport

Forsberg kan forsvinne i dette transfervinduet

RB Leipzigs svenske spiller Emil Forsberg har blitt koblet til Liverpool, og nå sier hans agent Hasan Cetinkaya at spilleren kan komme til å flytte på seg i dette overgangsvinduet. Agenten sier det er flere store klubber som har tatt kontakt om den tidligere Malmö-spilleren. I tillegg til Liverpool, nevnes både Juventus og Arsenal som interessert i midtbanespilleren. Forsberg har scoret fem mål og hatt ni assist i Bundesliga denne sesongen.
Bild

Vil se nærmere på 19 år gammel forsvarer

Liverpool har invitert den unge Coventry-spilleren Cian Harries til å trene med førstelaget på Melwood. 19-åringen har allerede fått 14 kamper for Coventrys førstelag denne sesongen. Forsvarsspilleren skrev under en kontraktforlengelse med Coventry frem til 2020 så sent som i november. Liverpool har bedt om at den walisiske ungdomslandslagsspilleren kan få trene på Melwood med tanke på en overgang. Coventry ønsker at Harries skal bli i klubben og utvikle seg videre, men er i pengetrøbbel og Liverpools tilbud kan bli for godt til å takke nei til.
Daily Mail

Inter har lagt lån av Leiva på is

Inter har lagt et lån av Lucas Leiva på is, og har i stedet siktet seg inn mot Atalantas midtbanespiller Roberto Gagliardini som klubbens fremste transfermål i januar.
Calcio Mercato

Vil kjøpe Norwich-ving og låne ham tilbake

Liverpool har en plan om å slå Tottenham i kampen mot Norwich-vingen Jacob Murphy. De røde er villige til å signere spilleren i januar, og så låne han tilbake til Championship-klubben frem til sommeren. Everton er også blitt linket til 21-åringen.
Mirror

Hart ønsker seg til Liverpool

Englands landslagskeeper Joe Hart er for tiden utlånt fra Manchester City til Torino, men ønsker seg hjem til Premier League neste sesong, og skal ha et ønske om å spille for Liverpool under Jürgen Klopp.
Mirror

Ønsker å sikre seg portugisisk keeper

Liverpool ønsker å sikre seg Benfica-keeper Andre Ferreira, og kan komme med et bud på 20-åringen i januar.
A Bola

Lucas med medisinsk sjekk i Milano

Lucas Leiva gjennomgikk en medisinsk sjekk hos Inter torsdag ettermiddag, og kan være spilleklar for Serie A-klubben til kampen mot Udinese den 8. januar.
Gazzetta dello Sport

Klopp vil ha ny keeper

Jürgen Klopp har kastet sine øyne på Espanyol-keeper Diego Lopez. Liverpool-manageren er ikke fornøyd med sine to keepere, Simon Mignolet og Loris Karius, og ønsker en ny sisteskanse til andre halvdel av sesongen. 35 år gamle Lopez er på lån hos Espanyol fra AC Milan, og Liverpool må komme til enighet med begge klubber dersom det skal bli aktuelt å signere den rutinerte målvakten. Lopez har spilt 14 kamper for Espanyol denne sesongen, og har holdt buret rent i halvparten av dem. Lopez har en fortid i Real Madrid, Villarreal og Sevilla. Han har en landskamp for Spania.
Pasion Futbol

Ung spiss ser ut til å havne i Manchester United

Den unge Livingston-spissen Matthew Knox skal på sitt tredje prøvespill hos Manchester United. 17-åringen har også vært i søkelyset til klubber som Liverpool, Tottenham og Everton, men det virker nå som Manchester United kommer til å sikre seg angriperen som har fått sju kamper på tredje nivå i Skottland denne sesongen.
Daily Mail

– Vet aldri hva som vil skje

Liverpool-linkede Christian Pulisic (18) utelukker ikke Premier League i fremtiden, men sier han trives godt i Borussia Dortmund. – Det fine i fotballen er at du aldri vet hva som vil skje i karrieren din, sier han i en direktesendt spørrerunde med U.S. Soccer på Facebook. – Men akkurat nå er jeg veldig fornøyd med å være i Dortmund. Jeg kjemper for plassen min og jobber hardt for laget, legger han til. Dortmund avslo et Liverpool-bud i sommer, og har ingen ønsker om å selge det amerikanske stortalentet.
U.S. Soccer

Hevder Forsberg er i kikkerten

Med fem scoringer og åtte målgivende har den offensive midtbanespilleren Emil Forsberg bidratt sterkt til at RB Leipzig følger Bayern München tett på toppen av Bundesliga-tabellen. En rekke klubber, inkludert Liverpool, skal følge den svenske 25-åringen. – Jeg har vært i møter med storklubber, sier Forsbergs agent, som ikke kommenterer hvilke eller om noen har lagt inn bud. – Det er ikke merkelig at klubber er ute etter Emil, det er logisk når han gjør det bra på landslaget og dominerer i Bundesliga, sier agenten. Arsenal, Roma og Juventus rapporteres også å være interesserte.
Aftonbladet / Calciomercato.it

Everton er i ferd med å sikre seg Lookman

Everton er i ferd med å slå Arsenal og Liverpool i kampen om underskriften til den unge Charlton-spilleren Ademola Lookman. 19-åringen har også vært linket til Crystal Palace. Everton ser nå ut til å få tilslaget på spilleren med et bud på 10 millioner pund.
BBC

Ønsker å låne Rodriguez

Liverpool, AC Milan og AS Roma ønsker alle å hente PSG-vingen Jese Rodriguez på lån, hevder klubbpresidenten til spanske Las Palmas. – Han ønsker å komme til Las Palmas, men har en lønn vi ikke har råd til å betale. Det er viktige klubber i Europa som er villige til å betale hele lønnen. Det er en bakdel for oss, men vi får vente og se. Milan, Roma og Liverpool ønsker alle å rekruttere Jese, uttaler Las Palmas sin klubbpresident Miguel Angel Ramirez.
Marca

Låner ut Lucas i januar?

Liverpool skal være forberedt på å la Lucas Leica gå på lån til Inter resten av sesongen. Lucas, som er den spilleren som har vært lengst i troppen av dagens Liverpool-spillere, har bare startet tre kamper i Premier League denne sesongen og vært på banen 11 ganger totalt. Inter skal ha fått beskjed fra Liverpool om at de ikke ønsker å blokkere en overgang for Lucas, om 29-åringen selv ønsker det. Det skal også være snakk om å gjøre avtalen permanent fra sommeren. Lucas, som kom til Liverpool i 2007, skal være Inters førstevalg foran John Obi Mikel og Luiz Gustavo fra Wolfsburg.
The Guardian/Daily Mail

Økt interesse for Promes

Liverpools interesse for den nederlandske vingen Quincy Promes skal ha økt. Spartak Moskva-spilleren skal ha rykket opp på ønskelista etter at Draxler gikk til PSG. 24-åringen skal ha en frigivelsesklausul på 20 millioner pund.
Mirror

PSG ute etter Coutinho

Paris St-Germain skal være villig til å bla opp 40 millioner pund for Philippe Coutinho, og ønsker brasilianeren allerede i januar. Også Bayern München og Barcelona skal vurdere å kjøpe Coutinho.
Express

Ønsker seg til Milano

Lucas Leiva har takket ja til en overgang til Inter i transfervinduet i januar, men Liverpool-manager Jürgen Klopp har ikke gitt grønt lys til overgangen ennå. Lucas har bare spilt 11 kamper for Liverpool denne sesongen, og Inter ønsker å låne midtbanespilleren ut denne sesongen med opsjon på kjøp, da Serie A-klubben ikke kan kjøpe spillere i januar på grunn av reglene om finansielt fair play.
La Gazzetta dello Sport

Viser interesse for Jordan Amavi

Liverpool er interesserte i å hente Aston Villa-forsvareren Jordan Amavi i januar. Den 22 år gamle franskmannen er tilbake i spill etter at han brakk foten forrige sesong. Marseille er også interesserte i spillerens signatur. Amavi foretrekker å spille i Premier League, og Liverpool har hatt kontinuerlig kontakt med Amavis representanter.
Foot Mercato

Inter prøver igjen å sikre seg Lucas

Det var i 2007 at Lucas Leiva ble hentet til Liverpool av Rafael Benitez fra Gremio. Fortsatt bare 29 år gammel er brasilianeren fortsatt på Anfield, nå fortrinnsvis som cover i midtforsvaret hos laget til Jürgen Klopp. Lucas har blitt linket til flere klubber angående salg tidligere, inkludert Inter sist sommer. Nå skal Inter ha gjort en ny henvendelse, og vil være villig til å betale £4M for den allsidige veteranen. Det kan til syvende og sist bli opp til Klopp hvorvidt han vil la den trofaste tjeneren få gå midt i sesongen eller ikke.
Mirror

Krever en halv million pund for å låne ut Sakho

Liverpool ønsker å låne ut midtstopper Mamadou Sakho i januar, og krever 500 000 pund for å gjøre så. I tillegg må klubben som låner 26-åringen betale hele hans lønn på 80 000 pund i uken. West Bromwich og West Ham har tatt kontakt angående franskmannens tilgjengelighet. Lille, Milan og Inter viser også interesse.
Daily Mail

Døren åpen for Liverpool til å sikre seg Ødegaard

Rennes har trukket seg fra en overgang for Martin Ødegaard fra Real Madrid, og dermed står døren åpen for Liverpool og West Ham til å sikre seg den 18 år gamle nordmannen på lån i januar.
talkSPORT

Liverpool vurderer rutinert og ung keeper

Joe Hart er på utlån fra Manchester City til Torino, hvor han skal ha gjort det så bra at både Torino og andre klubber i Serie A er lysten på å sikre seg den engelske landslagskeeperen på en permanent avtale. Liverpool skal også følge situasjonen til Hart nøye og kan være interessert i å gjøre en avtale etter sesongslutt. De røde har også blitt satt i forbindelse med Jordan Pickford hos Sunderland, etter at 22-åringen har vist sensasjonell form i det siste.
Mirror

Milano kan bli ny arbeidsplass for Sakho

En rekke klubber skal vurdere Mamadou Sakho, etter at det aller meste tyder på at den franske midtstopperen forlater Anfield i januar. West Bromwich og Lille har tidligere vært linket, men gitt negative tilbakemeldinger angående spekulasjonene, mens 26-åringens tidligere klubb Paris Saint-Germain også har vært nevnt. Slik det ser ut nå kan det mest aktuelle være en overgang til Serie A og Milano, hvor både Inter og Milan kan være interessert.
France Football

Vil forsøke seg på Zaha i januar

Liverpool vil forsøke seg med et bud på Crystal Palace-vingen Wilfried Zaha i januar. Den tidligere Manchester United-spilleren ar imponert Liverpool-speidere som har fulgt Palace sine kamper de siste ukene. Tottenham er også ute etter 24-åringen, og Palace skal ha avslått et bud på 20 millioner pund for Zaha i sommer.
Football Whispers

Forbereder ny kontrakt for Coutinho

Liverpool er i ferd med å tilby Philippe Coutinho en ny og forbedret kontrakt, for å sikre fremtiden hans i klubben, ettersom interessen fra europeiske klubber øker. Barcelona og Paris Saint-Germain er blant klubbene som viser interesse for midtbanespilleren, og Manchester City skal være interesserte i et bytte med David Silva. Liverpool er ikke interesserte i å gi slipp på brasilianeren, og vil derfor gjøre ham til sin best betalte spilller, med en ukelønn rundt 150 000 pund.
Daily Star

Lille lunkne til Sakho-rykter

Mamadou Sakho er ikke med i de videre planene til Jürgen Klopp, med spill og trening sammen med Liverpool U23. Det er ventet at franskmannen forlater Merseyside i januar, enten det blir på utlån eller permanent. Lille har vært en av klubbene som har vært linket til 26-åringen, men påtroppende daglig leder Marc Ingla heller vann på det ryktebålet: - Jeg kan ikke si noe sikkert, men hvis jeg må gi et svar tror jeg ikke han vil komme til Lille. Det er den informasjonen jeg har, sier Ingla om Mamadou Sakho.
Rmc Sport

Jakter Santos-talent

Liverpool kjemper med klubber som Monaco, Shalke og Napoli om Santos-talentet Thiago Maia. Santos har alt avslått et bud på 19 millioner euro. 
ESPN Brasil

– Chelsea vinner drakampen om Kessie

Liverpool er blant flere klubber som kobles til Atalanta-talentet Franck Kessie, men Chelsea er nå favoritter til å signere ham. 19-åringen har imponert på midtbanen til Serie A-klubben denne sesongen, og Juventus skal også være blant de interesserte.
Corriere dello Sport

Gabigol på vei bort?

Den brasilianske spissen Gabriel «Gabigol» Barbosa kan forlate Inter allerede i januar, ifølge hans agent, kun et snaut halvår etter å ha blitt hentet fra Santos for 30 millioner euro. Grunnen er mangel på spilletid: Gabigol har bare fått 16 minutter med Serie A-spill denne sesongen. «Jeg snakker med ham hele tiden», sier agenten, som påpeker at ingen brasilianske klubber kan matche lønnen Gabigol får i Inter, og at det følgelig er vanskelig å få til noen utlånsavtale. «Det jeg ønsker, er at klienten min ikke lenger blir ydmyket. Hvorfor spiller han ikke? Ikke engang Inter kan svare på det.» Liverpool er blant klubbene som var linket til 20-åringen i sommer.
Mirror

Henter stortalent?

Notts County kommer til å selge Jack Bearne til Liverpool. Nottingham-klubben har økonomiske problemer, og må dermed gjøre det de kan for å få inn midler.
BBC Nottingham

Vurderer fransk angriper

Liverpool og West Ham følger med på utviklingen til Sassuolo-spiss Grégoire Defrel i forkant av januarvinduet. Begge klubber har hatt speidere på plass for å se 25-åringen i Italia denne sesongen, men med kontrakt frem til 2020 kan han koste opp mot 20 millioner pund. Defrel står med ti mål og fire assists på totalt 23 kamper denne sesongen.
Express

Hernandez et transfermål for Liverpool og Spurs

Tidligere Manchester United-spiss Javier Hernandez er et transfermål for Liverpool og Tottenham i januar. Valencia har også Bayer Leverkusen-spilleren på ønskelisten, og skal være parat til å innfri mexikanerens utkjøpsklausul på 33,5 millioner pund.
Mirror

Forbereder bud på 22 millioner euro for Kessie

Liverpool forbereder et sommerbud på den 19 år gamle Atalanta-spilleren Franck Kessie. Representanter for Premier League-klubben så ivorianeren i aksjon for Atalanta i 2-1 seieren over Roma i november. En kamp hvor tenåringen spilte 90 minutter og scoret. Det har fått de røde til å forberede et bud på 22 millioner euro for midtbanespilleren, samt at de lokker med en kontrakt verdt 2,5 millioner euro per sesong. Juventus er også interesserte i Kessie, men Atalanta har gjort det klart at det er uaktuelt å selge før sesongen er over. 19-åringen har gjort fem mål og står også bokført med en målgivende pasning på 13 Serie A-kamper denne sesongen.
Corriere dello Sport

Vil hente venstreback fra Bundesliga

Liverpool vurderer å hente Schalkes venstreback Sead Kolasinac i januar. 23-åringen vil være tilgjengelig på billigsalg, ettersom kontrakten hans med Bundesliga-klubben løper ut til sommeren.
Bild

Begge Milano-klubbene vil ha Sakho

Serie A-rivalene Inter og AC Milan ønsker seg begge signaturen til Mamadou Sakho i januar. Forsvarsspilleren har ikke spilt førstelagskamp for Liverpool siden april, og linkes stadig vekk bort fra Anfield-klubben.
CalcioMercato

Ikke lenger interessert i Van Dijk

Liverpool har trukket seg fra kampen med Manchester United som Southampton-forsvarer Virgil van Dijk, da Jürgen Klopp ønsker å styrke andre posisjoner i laget først.
Daily Mail

London-klubber vil gi Liverpool kamp om Pulisic

Arsenal og Tottenham akter å gi Liverpool kamp om underskriften til Borussia Dortmunds Christian Pulisic i januar.
Calciomercato

Vil betale ut Van Dijk

Liverpool, Manchester City, Everton og Manchester United ønsker alle å kjøpe Southampton-forsvareren Virgil van Dijk i januar, og Liverpool og City står klare til å innfri utkjøpsklausulen på 25 millioner pund.
De Telegraaf

Kondogbia får dra i januarvinduet

Den Liverpool-linkede defensive midtbanespilleren Geoffrey Kondogbia (23) har fått grønt lys til å forlate Inter neste måned, selv om han har kontrakt med Serie A-klubben frem til 2020. Sammen med lagkamerater som Jonathan Biabiany, Davide Santon, Felipe Melo og Stevan Jovetic vil Kondogbia være tilgjengelig i overgangsvinduet.
La Gazzetta dello Sport

Drakamp om Rudiger

Manchester United, Liverpool, Manchester City og Chelsea er klare for drakamp, da Roma vurderer å selge den tyske landslagspilleren Antonio Rudiger i januar. 23-åringen blir regnet som en av Europas beste forsvarsspillere.
Daily Mail

Kvartett ligger langflate etter 16 år gammel venstreback

Manchester City, Arsenal, Liverpool og Manchester United har alle Fulhams 16 år gamle venstreback Ryan Sessegnon på handlelista. City forsøker å få et forsprang i kampen om den engelske ungdomslandslagsspilleren. Fulham takket nei til et bud på 3 millioner pund fra Arsenal sist januar.
Mirror

WBA ikke interesserte i Sakho lenger

West Bromwich er ikke lenger interesserte i Mamadou Sakho. The Baggies viste interesse for Liverpool-stopperen i sommer, og det var ventet at de ville gjøre et nytt forsøk på å hente forsvarsspilleren i januar. WBA-manager Tony Pulis så Sakho i aksjon for Liverpool U23 mot Derby, og skal etter den kampen ha bestemt seg for å droppe interessen for midtstopperen.
ESPN

Får hard konkurranse om Dahoud

Bayern Münhen er den siste klubben som viser interesse for Liverpool-linkede Mahmoud Dahoud. Borussia Mönchengladbachs midtbanespiller har vært på Jürgen Klopps radar foran transfervinduet i januar. Klopp vurderte også å kjøpe 20-åringen i sommer. Dahoud er også ønsket av Juventus.
talkSPORT

Galatasaray ønsker å låne Sakho

Galatasaray er interesserte i Mamadou Sakho, og ønsker å låne franskmannen under transfervinduet i januar for så å gjøre overgangen permanent senere. Den tyrkiske storklubben kan vente seg konkurranse fra AC Milan og West Bromwich.
Fanatik

Speidet på Silva

Liverpool, Arsenal og begge Manchester-klubbene sendte speidere for å følge den 21 år gamle Porto-spissen Andre Silva i Portos 1-0 seier over Braga på lørdag. Silva har gjort sju mål på 12 kamper for Porto denne sesongen. Representanter fra Newcastle, Southampton og flere europeiske klubber var også tilstede. Silva har kontrakt med Porto til 2021.
A Bola

Sterk konkurranse om Pulisic

Til tross for at sportsdirektør Michael Zorc tidligere har bedt store klubber holde fingrene fra fatet kalt Christian Pulisic, minsker ikke interessen for den skapende amerikaneren. Den siste som skal ha kastet seg inn i kampen om Pulisic, hvor Liverpool skal være en deltaker, er Paris Saint-Germain. Den rike franske klubben skal ha 18-åringen helt i toppen av sin ønskeliste.
Bild

Tar opp kampen med Real om ung Valencia-spiss

Liverpool tar opp kampen med Real Madrid om Valencia-spissen Fran Navarro. Liverpool kan forsøke å hente 18-åringen i januar, men vil få konkurranse fra Real. Navarro har kontrakt med Valencia til juni 2019, men har ennå ikke debutert for den spanske klubbens førstelag. Spanjolen, som fyller 19 år den 3. februar, er spiss, men kan også operere som venstreving.
SuperDeporte


Siste Til vår nyhetsoversikt
22.02.2017 kl 20:35

Se bildene fra dagens Liverpool-trening

Liverpool-troppen forbereder seg til mandagens kamp mot Leicester, og kjørte en ny treningsøkt på Melwood i dag. Her kan du se bildene fra økten.

+
22.02.2017 kl 19:56

– Jeg ville forlatt LFC om Mascherano hadde blitt værende i klubben

Lucas Leiva forteller at han flere ganger har vært på nippet til å forlate Liverpool FC.

+
22.02.2017 kl 19:19

– Jeg føler meg hjemme her nå

Adam Lallana var aldri i tvil om at han skulle skrive under den nye langtidskontrakten han fikk tilbud om fra Liverpool FC.

+
22.02.2017 kl 18:43

– Adam Lallana har sine beste år foran seg

Manager Jürgen Klopp er meget glad for at Adam Lallana har signert en ny langtidskontrakt med Liverpool FC.

+