– Ingen fremgang i forhandlingene

To av Liverpools fremste overgangsmål denne sommeren holdes tilbake i sine respektive klubber.

4. jul 2016 kl 15.12 Marius Rabben

De røde vil hente midtbanespilleren Mahmoud Dahoud og venstreback Ben Chilwell, men har ikke kommet videre i samtalene med henholdsvis Borussia Mönchengladbach og Leicester, skriver nettstedet Goal.

20 år gamle Dahoud anses som en viktig brikke av Gladbach etter sommersalgene av midtbanekollegene Granit Xhaka til Arsenal og norske Håvard Nordtveit til West Ham.

Liverpool skal være villig til å punge ut over 25 millioner pund for den syriskfødte tyskeren, men Gladbach ønsker ikke bud på spilleren. Det betyr at merseysiderne kan bli tvunget til å vente til neste sommer for å kjøpe ham.

Avtalen hans med Bundesliga-klubben løper nemlig ut om to år, og ifølge tysk presse har Dahoud avslått et tilbud om kontraktsforlengelse. Holder situasjonen seg, må Gladbach selge neste år for at han ikke skal gå gratis i 2018.

Samtidig virker Leicester lite interessert i å fire på kravene om 10 millioner pund for Ben Chilwell, som ennå ikke har debutert i Premier League.

Liverpool fikk avslag på 7 millioner pund for 19-åringen, og nekter å godta ligamesterens prisforlangende.

Chilwell returnerte fra ferie forrige uke og holder nå på med sesongoppkjøring i Leicester. Han har bare tolv måneder igjen av kontrakten, og har ikke blitt enig om noen forlengelse.

Liverpool vil gå for andre backalternativer dersom Leicester ikke senker prisen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]