Avslører hva Klopp sa i garderoben

Georginio Wijnaldum sier Jürgen Klopp var opptatt av å løfte stemningen blant frustrerte spillere etter den målløse kampen.

21. nov 2016 kl 08.27 Arve Vassbotten

– Manageren var positiv. Han sa: «dere må ikke se negativt på kampen, vi gjorde mange bra ting, vi skapte mange sjanser og stoppet dem fra å skape sjanser», sier Georginio Wijnaldum om hva som ble sagt av Jürgen Klopp i garderoben etter 0-0 mot Southampton.

– I andre omgang spilte vi på deres banehalvdel. Han sa at det eneste vi ikke gjorde var å score, men noen ganger i slike kamper kan man slippe inn et mål og tape kampen, så resultatet var ikke dårlig.

HØYTFLYVENDE:
HØYTFLYVENDE:  LIverpool og Georginio Wijnaldum flyr høyt om dagen, men fikk en liten nedtur med poengdeling på St. Mary's.

Positiv manager - skuffede spillere

– Manageren er en positiv kar, en positiv manager og var fornøyd med kampen vi spilte. Vi må holde ting i perspektiv, sier Wijnaldum til Liverpool Echo.

Men til tross for managerens oppmuntrende ord, innrømmer den nederlandske midtbanespilleren at spillerne er litt frustrert etter kampen.

– Selvsagt er vi skuffet. Når du spiller en kamp som dette og skaper mange sjanser forventer man å score, sier han.

God lagånd

Han mener lagånden nå er en veldig viktig faktor i at ting går så bra for Liverpool, som nå er på andreplass på tabellen etter at Chelsea slo Middlesbrough 1-0.

– Alle hjelper dette laget. I fotball er det alltid spillerne som scorer mest som får oppmerksomheten, men vi er et lag og vi prøver alle å spille vår rolle. Alle setter pris på hverandre og forsøker å hjelpe. Alle har respekt for hverandre, og jeg tror det er det som gjør oss så gode. Vi prøver å vinne for hverandre, sier 26-åringen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]