Disse spillerne er på landslagsoppdrag

13 Liverpool-spillere er på landslagssamlinger denne uka, men flere er igjen på Melwood på grunn av skader.

3. okt 2016 kl 20.27 Arve Vassbotten

Jürgen Klopp har to uker på å forberede troppen til møte med Manchester United på Anfield 17. oktober. Men som vanlig vil mange sentrale spillere være spredd utover hele Europa de kommende to ukene.

England

Jordan Henderson og Daniel Sturridge er begge i 23-mannstroppen til Gareth Southgate som skal møte Malta og Slovenia til VM-kvalifisering 8. og 11. oktober.

Nathaniel Clyne og Adam Lallana er begge skadet, og blir igjen på Melwood.

Clyne har vært plaget med et vondt kne den siste tiden, men det er godt håp om at han skal rekke tilbake til Man Utd-kampen. Også for Lallanas del er det håp om at han vil være klar igjen til neste seriekamp. Lallana måtte forlate banen etter 20 minutter mot Swansea med en lyskestrekk.

James Milner har på sin side lagt opp som landslagsspiller.

Brasil

Både Philippe Coutinho og Roberto Firmino er med i Brasils tropp som skal møte Bolivia 6. oktober og Venezuela 11. oktober.

Belgia

For Belgia er Simon Mignolet og Divock Origi med i troppen til Roberto Martinez, som møter Bosnia-Hercegovina 7. oktober, og Gibraltar 10. oktober.

Nederland

Georginio Wijnaldum er med i Nederlands tropp som skal møte Hviterussland 7. oktober og Frankrike 10. oktober.

Senegal

Sadio Mané er med i troppen til Senegal, når de møter Kapp Verde 8. oktober.

Estland

Ragnar Klavan er med i Estlands tropp som skal møte Gibraltar 7. oktober, og Hellas 10. oktober.

Forsvarskollega Dejan Lovren er imidlertid igjen på Melwood på grunn av sin skade. Kroaten slet med ryggsmerter hele uken i forkant av Swansea-kampen, og skal etter kampen i Wales ha meldt fra til det kroatiske fotballforbundet om at han knapt kan gå eller sitte. Han fikk en injeksjon etter kampen, men situasjonen har ikke bedret seg.

Unggutter og utlånsspillere

Marko Grujic er med i Serbia U21s tropp. Ovie Ejariaer med i England U20s tropp, Harry Wilson er med i Wales 21s tropp og Trent Alexander-Arnold er med i England U19.

Av spillere på utlån er Danny Ward med i Wales sin tropp. Overraskelseslaget fra sommerens EM møter Østerrike 6. oktober og Georgia 9. oktober.

Lazar Markovic er med i Serbias tropp mot Moldova 6. oktober og Østerrike 9. oktober.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]