Tror Gomez kan få sitt Anfield-comeback

15 måneder etter forrige førstelagskamp, kan Joe Gomez igjen få sjansen på søndag.

6. jan 2017 kl 08.47 Arve Vassbotten

Når Liverpool møter Plymouth på søndag, er det lagenes første møte på over 54 år. Den gangen møttes lagene i andre divisjon i april 1962, og kampen ble spilt etter at Bill Shankly hadde ført laget opp i toppdivisjonen igjen.

3-2 endte det, med scoringer av Alan A’Court, Ian St John og Roger Hunt. Selv om Plymouth aldri har vært høyere oppe i ligasystemet enn det andre nivået, nådde de semifinalen i FA-cupen i 1984, men tapte da for Watford.

Jürgen Klopp kommer antakeligvis til å spille med en miks av erfarne og unge spillere på søndag, akkurat som mot Exeter i 3. runde for et år siden. Han ønsker å gjøre nok til å sikre en seier på første forsøk, for å unngå et enda tettere kampprogram framover.

FÅR STARTE?
FÅR STARTE?  Ben Woodburn og Trent Alexander-Arnold er begge kandidater til å spille i FA-cupens tredje runde.

Woodburn fra start?

Jöel Matip og Philippe Coutinho er begge på bedringens vei, men ikke klare for en retur ennå, og Jordan Henderson, James Milner og Daniel Sturridge også er på skadelista.

James Pearce i Liverpool Echo tror Joe Gomez kan være tilbake på laget for første gang på 15 måneder. 19-åringen har bygd seg opp gjennom spill på U23-laget etter korsbåndskaden og akillesplagene han har slitt med.

Sist Gomez spilte for Liverpool var mot Sion på Anfield 1. oktober sist sesong. Han har aldri spilt en kamp under Jürgen Klopp.

Loris Karius, Alberto Moreno, Lucas Leiva, Trent Alexander-Arnold, Kevin Stewart, Ovie Ejaria, Ben Woodburn og Sheyi Ojo er også kandidater til å starte mener Pearce.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]