April 2018

Man 1625– Can har endelig gitt Juventus sitt ja

Emre Can skal være klar for å skrive under på en femårskontrakt med Juventus.

De to italienske avisene Tuttosport og Gazzetta dello Sport rapporterer mandag at Emre Can-sagaen nå går mot slutten.

Tyskerens kontrakt med Liverpool går ut etter denne sesongen. Den har ikke blitt forlenget, og han har ikke skrevet under for noen annen klubb, men nå er valget tatt. Avisene rapporterer at han blir Juventus-spiller til sommeren.

Can skal nå ha gitt Juve sitt ja, og på Allianz Stadium vil han skrive under på en femårskontrakt verdt 6 millioner euro i året.

Søn 0904Påstås å være i samtaler med ung brasilianer

Liverpool påstås å ha startet forhandlinger for å signere 16 år gamle Reinier Jesus. Midtbanespilleren spiller for Flamengo, hvor han har kontrakt til 2021. Han kan ikke forlate den brasilianske klubben før han fyller 18 år, men klubbens tidligere president hevder at Liverpool allerede er i samtaler med spillerens familie.

– Jeg har fått informasjon om at den engelske klubben, som fulgte den unge midtbanespilleren Reinier, allerede har startet forhandlinger med guttens familie, uttaler Kleber Leite.
Mirror

Tor 2001Interessert i Barça-keeper

Liverpool er allerede i gang med keeperjakten, skal en tro spansk presse. Mundo Deportivo hevder at de røde er blant flere interesserte klubber som har Barcelonas andrekeeper, Jasper Cillessen, på radaren. 29-åringen har denne sesongen kun har stått i samtlige kamper i den lokale cupen og den siste runden i Champions League-gruppespillet.

Ifølge James Pearce i Liverpool Echo ønsker de røde å beholde Loris Karius som førstevalg, og Cillessen beskrives derfor som en mulig konkurrent for tyskeren, og ikke en erstatter, slik at han følgelig kan ta over rollen til Simon Mignolet dersom sistnevnte finner seg ny klubb til sommeren.

Barcelona skal ha informert om at nederlenderen ikke er til salgs, men Cillessen, med kun én ligakamp for katalanerne siden han ankom i 2016, har en utkjøpsklausul på ca. 52 millioner pund.

Mundo Deportivo

Man 2217Man City peiler seg inn på Liverpool-linket midtbanestjerne

Napolis defensive midtbanespiller Jorginho har blitt hyppig linket til Liverpool for det kommende overgangsvinduet. Det blir ikke uten konkurranse, for Pep Guardiola har den italienske landslagsspilleren som sitt førstevalg når midtbanen skal styrkes i sommer.

Også Manchester United lurer i kulissene i håp om å erstatte Michael Carrick og Marouane Fellaini, men spilleren skal angivelig foretrekke Manchester City.

Spilleren, som har en prislapp på 52 millioner pund, har spilt en viktig rolle for titteljagende Napoli denne sesongen. Han står med totalt 4 mål og 4 assists fra sin defensive midtbaneposisjon.

The Guardian

Man 1112Er villige til å betale det Liverpool forlanger

Real Madrid er villige til å betale 190 millioner pund for Mohamed Salah, som er prislappen Jürgen Klopp har satt på Liverpools toppscorer. Det spørs imidlertid om spilleren selv ønsker å forlate Liverpool.
Don Balon

Man 0929Blant kvartett som viser interesse for Atletico-keeperen

Liverpool, Arsenal, Paris Saint-Germain og Juventus viser alle interesse for Atletico Madrids keeper Jan Oblak. 25-åringen har fortsatt tre år igjen av sin kontrakt med Madrid-klubben. Han har holdt buret rent i 19 kamper denne sesongen, og har hjulpet Atletico til andreplass på tabellen bak Barcelona. Sloveneren har en utkjøpsklausul på 88 millioner pund, som verken Liverpool eller PSG vil ha problemer med å innfri.
Marca

Tor 2139Mer om Ruben Neves sin potensielle overgang til Liverpool

I FourFourTwo forklarer journalisten Marcus Alves hvordan agenten Jorge Mendes kan sørge for at Ruben Neves havner på Anfield neste sesong.

Neves gikk gradene ved Porto sitt akademi, og ble den yngste kapteinen i Champions League-historien da han ledet Porto i en gruppespillkamp mot Maccabi Tel Aviv i oktober 2015. Da var Neves bare 18 år og 221 dager gammel. Det er takket være slike prestasjoner at Jorge Mendes tar seg av Neves personlig, og ikke overlater oppgaven til en av sine løytnanter.

Det var Mendes som overrasket fotballverden da han overtalte Neves til å forlate Porto til fordel for Wolverhampton for 15,8 millioner pund sist sommer. 21-åringen stoler fullt og helt på Mendes. Og nå står agenten klar til å utføre del to av sin plan.

Trass i offentlige uttalelser fra Neves om at han ønsker å bli værende i Wolves neste sesong, etter å ha hjulpet dem tilbake til Premier League, har kilder fortalt FourFourTwo at den gode midtbanespilleren er i forhandlinger med Liverpool, og han kan forlate Molineux dersom Liverpool-styret legger inn et tilfredstillende bud.

Neves sine representanter reiste nylig til England, der de ble informerte om at forhandlingene kan skyte fart i ukene som kommer, selv om partene fortsatt er et stykke unna en avtale.

Mendes ønsker å gi Wolves Anderson Talisca som erstatter. En spiller som for tiden spiller i Besiktas på utlån fra Benfica.

Neves er en spiller som har vært på Liverpool sin rader lenge. De har fulgt midtbanespilleren siden hans dager i Porto. Anfield-klubben har vurdert bud på spilleren tidligere også. Tidligere førstelagstrener Pepijn Ljinders var den som ivret for å kjøpe portugiseren før Jürgen Klopp kom til klubben. Lijnders trente Neves i Portugal, og er en spiller nederlenderen setter høyt.

Neves har scoret seks flotte mål på langskudd i løpet av sine 39 kamper for Wolverhampton denne sesongen, og virker som den perfekte erstatter for Emre Can. Napolis Jorginho er en annen spiller som er blitt nevnt som en mulig Can-erstatter, men agenten hans, Joao Santos, sier at hans klient ikke er blitt kontaktet av Liverpool.
FourFourTwo

Tor 1818Interesserte i tysk U16-landslagsspiller

Liverpool ønsker å sikre seg den tyske U16-landslagsspilleren Karim Adeyemi i sommer. Spissen har utmerket seg på SpVgg Unterhaching sitt U19-lag og på landslaget. Speidere fra flere Premier League-klubber så angriperen i aksjon for Tyskland i en turnering mot Nederland, Italia og Portugal i februar. 16-åringen er venstrebeint, hurtig og scorer mange mål. Han kan spille både som spiss og ving. Chelsea og Manchester City har tidligere vist interesse for Adeyemi, og det samme har Juventus og Roma. Liverpool og Red Bull Leipzig skal imidlertid være de to klubbene som har vist interesse over tid, og begge ønsker å skrive kontrakt med tenåringen i sommer.
Daily Mail

Ons 2102Tilbyr spiller pluss penger

Real Madrid tilbyr Karim Benzema pluss penger i et forsøk på å sikre seg Liverpools Mohamed Salah. Benzema har bare gjort fem mål i La Liga denne sesongen, og har ikke levd opp til forventningene som er blitt stilt til ham. Real-president Florentino Perez ønsker derfor å kvitte seg med franskmannen, samtidig som han håper det skal redusere prisen på Salah. Jürgen Klopp er på ingen måte begeistret for ideen.
Don Balon

Ons 1810Ønsker å sikre seg Wolverhamptons midtbanestjerne

Liverpool ønsker å sikre seg Wolverhampton Wanderers sin midtbanespiller Ruben Neves. Portugiseren kom til Championship-klubben for 15 millioner pund sist sommer, og hans storspill på midtbanen har vært sterkt medvirkende til at Wolves vil være tilbake i Premier League neste sesong. Neves sine mange flotte mål på langskudd er blitt lagt merke, i tillegg til at han er en utmerket playmaker.

Journalisten Marcus Alves hevder at Jürgen Klopp ønsker seg 21-åringen, og Wolves vurderer å sikre seg Benficas Anderson Talisca, som har imponert på låneopphold i Besiktas, som erstatter for Neves.
Talksport

Tir 1842Porto frykter de kan miste keeperveteranen

Porto-president Jorge Nuno Pinto da Costa ønsker å beholde Iker Casillas, men keeperens kontrakt løper ut i sommer, og spanjolen nekter å skrive under en ny avtale for øyeblikket. Liverpool og Newcastle viser interesse for sisteskansen som fyller 37 år i slutten av mai.
AS

Tir 1358Vil ha Sevilla-stopper som Van Dijk-makker

Jürgen Klopp er ute etter Sevilla-stopperen Clement Lenglet, ifølge spanske Diario AS. Han skal se forsvarsspilleren som en perfekt makker til Virgil van Dijk i klubbens midtforsvar.

Både LFC og Barcelona ønsker den 22 år gamle franske midtstopperen, som kom til Sevilla fra Nancy for €5 millioner i januar 2017.

Spilleren skal ha en utkjøpslausul på £38,9 millioner, som begge klubbene skal være villig til å møte.

Det skal sies at Diario AS ikke er verdens mest pålitelige kilde, og at ingen av journalistene som følger Liverpool tettest har rapportert interessen.

Man 1237Selger ikke Alisson denne sommeren

Roma har ingen planer om å selge sin ettertraktede målvakt.

Alisson har hatt en strålende sesong for Roma, og blir omtalt som en av verdens aller beste målvakter.

Den brasilianske landslagskeeperen har blitt sterkt linket til Liverpool de siste månedene, men Roma-president James Pallotta går nå ut og sier at et salg ikke er på agendaen.

– Vi har ingen planer om å selge ham. Jeg mener ingen som helst planer om det. Jeg er sikker på at folk vil by, men jeg har ikke noen interesse av å selge. Han er en glimrende målvakt, sier Pallotta til Sky Sports Italia.

Liverpool-supportere vil få en sjanse til å se mer på Alisson de neste ukene. LFC møter Roma på Anfield tirsdag 24. april og på Stadio Olimpico onsdag 2. mai, i semifinalen i Champions League.

Søn 1341Kan få Fernandes til 87 millioner pund

Liverpool skal være i samtaler om en overgang for midtbanespiller Bruno Fernandes. 23-åringen har scoret 13 mål og hatt 18 assist denne sesongen. Ifølge rapporter fra Portugal har Liverpool fulgt ham nøye denne sesongen, og blitt imponert av det han har gjort i Europa League. Det hevdes at Liverpool har hatt møte med representanter for spilleren for å diskutere en overgang i sommer. Fernandes er i sin første sesong for Sporting etter overgangen fra Sampdoria for 7 millioner pund. Liverpool kan bli nødt til betale en utkjøpsklausul på 80 millioner pund mer for å få spilleren denne sommeren.
O Jogo

Fre 1006Vurderer Suso-retur

Suso kan være på vei tilbake til Liverpool. Klubben skal være villig til å betale ut utkjøpsklausulen til AC Milan for 40 millioner pund, for at han skal få en ny sjanse på Anfield. Forrige gang Suso spilte for de røde fikk han bare 15 kamper mellom 2012 og 2015. Denne sesongen har 24-åringen imponert i Serie A med seks mål og fem assist. Ifølge rapporter i Italia, skal Klopp også ha ønsket ham i januar.

Calciomercato

Søn 2324Fransk avis hevder Liverpool tilbyr Fellaini kontrakt

Liverpool planlegger å tilby Marouane Fellaini en treårskontrakt når belgierens kontrakt med Manchester United løper ut etter denne sesongen. Midtbanespilleren ønsker å forlate Old Trafford for en ny utfordring et annet sted. Fellaini har som kjent også spilt for Liverpools byrival, Everton. Tyrkiske Besiktas skal også ha håp om å sikre seg Manchester United-spilleren, mens Ligue 1-klubbene Monaco og Paris Saint-Germain følger situasjonen med argusøyne.
L'Equipe

Søn 2149Spansk nettsted hevder Real Madrid vil gi to spillere i bytte med Salah

Real Madrid planlegger å tilby Karim Benzema og Gareth Bale til Liverpool i et forsøk på å sikre seg Mohamed Salah. Barcelona vurderer også et bud på Salah når transfervinduet åpner til sommeren.
Don Balon

Søn 1027Franske medier hevder at PSG forbereder bud på Salah

Paris Saint-Germain forbereder et bud på Mohamed Salah til sommeren. Liverpool-angriperen har vært i strålende form denne sesongen, og Real Madrid har også vist interesse for ham. PSG vurderer å selge spissen Edinson Cavani etter sesongen, og erstatte ham med Salah. Egypteren vil koste rundt 200 millioner pund, omtrent det samme som Neymar, men Liverpool er trolig lite villige til å selge etter Philippe Coutinhos overgang til Barcelona i januar.
Le10Sport

Lør 2345Italiensk TV-kanal hevder at Klopp vil ha Dybala

Liverpool ønsker å sikre seg Juventus-stjernen Paulo Dybala på ordre fra Jürgen Klopp. Dybala kan komme til å forlate Serie A-klubben i sommer, og Liverpool er ute etter et stort navn som erstatter for Philippe Coutinho, som ble solgt til Barcelona i januar.
Mediaset Premium

Fre 0824Peiler seg inn på kontraktløs Monaco-ving

Liverpool er ute etter Monacos ettertraktede tenåring Christian Koffi. Vingens kontrakt med Monaco løper ut etter denne sesongen, noe som betyr at Liverpool kan sikre seg stortalentet bare ved å betale et minimalt kompensasjonsbeløp, som vil fastsettes av et tribunal. Koffi har gått gradene ved Monacos akademi, men har vegret seg å skrive under den nye kontrakten som klubben har tilbudt ham. Arsenal, Real Madrid og Barcelona er andre klubber som har tenåringen i kikkerten.
Mirror

Tor 1724Avfeier påstand om Can

Ifølge Sports Illustrated skal Juventus- og Tyskland-spiller Sami Khedira via en kilde nærmest ha bekreftet at landsmannen Emre Can kommer til Torino-klubben i sommer. Det avviser Khedira selv på Twitter.

«Kun én mulig forklaring: Jeg har en hemmelig tvillingbror», skriver 31-åringen.

Og legger for sikkerhets skyld til: «Jeg vet ikke hva Emre skal gjøre neste sesong ...»

Ons 1426Har gjort avtale om å signere belgisk 16-åring

Liverpool jakter til stadighet de beste talentene i Europa, og nå har de gjort en avtale om å skrive kontrakt med den unge belgiske angriperen Jeremy Doku så snart han fyller 16 år den 27. mai. Doku spiller nå for Anderlecht, en klubb som har rykte på seg for å ha en god ungdomsavdeling.
Sport/Foot

Ons 123613 millioner pund for Gent-ving

Liverpool og Gent er enige om en overgangssum på 13 millioner pund for vingen Moses Simon. Nigerianeren imponerte Liverpools speidere, som så flankespilleren i aksjon i helgen. Newcastle og Brighton har også vist interesse for afrikaneren, men Liverpool er i førersetet og ønsker å fullføre overgangen før VM i Russland. 22-åringen debuterte for Nigerias landslag i mars 2015, og står bokført med 17 landskamper og 4 mål for sitt land.
Het Laatste Nieuws

Tir 0813Viser interesse for italiensk U21-landslagsspiller

Liverpool viser interesse for Caglaris italienske U21-landslagsspiller Nicolo Barella, og kan komme til å legge inn et bud på 21-åringen i sommer. Inter Milan er også ute etter midtbanespilleren, og leder trolig kampen om Barella.
La Nuova Sardegna

Tir 0040Valencia-talent på radaren

Liverpool er blant flere klubber som følger nøye med den spanske kantspillerenFerrán Torres (18), som har imponert etter å ha debutert for Valencia denne sesongen. Det opplyser Guillem Balagué i Sky Sports.

Tenåringen, med aldersbestemte landskamper, har spilt seks av de sju siste, og har totalt elleve kamper så langt. Valencia har forlenget kontrakten hans til 2020 og satt utkjøpsklausulen til 25 millioner euro.

«Han er en driblende, rask kantspiller, kan spille på begge flanker, og han har egenskaper og intelligens. Han kan også spille sentralt om nødvendig, så han er en moderne ving», skriver Balagué.

Sky Sports

Man 1403Kan komme til å hente keeperlegende på gratisovergang

Liverpool vurderer å skrive kontrakt med den tidligere spanske landslagskeeperen Iker Casillas. 36-åringen, som har 167 landskamper for Spania, har imponert med å holde buret rent i 15 av 24 kamper for Porto denne sesongen. Casillas kom til den portugisiske klubben fra Real Madrid i juli 2015, etter 16 sesonger som førstekeeper på Santiago Bernabeu. Det forventes at Casillas kommer til å forlate Porto når kontrakten hans med den portugisiske klubben går ut i juni.
Sport