Venter med avgjørelsen til etter sesongen

Fremtiden til Emre Can blir trolig ikke kjent før tidligst i mai.

7. mar 2018 kl 17.18 Marius Rabben

På utløpende kontrakt har den 24 år gamle, tyske landslagsspilleren flere beundrere, og spesielt sikler Juventus over han de tror blir deres spiller til sommeren.

Samtidig har Can selv ikke utelukket at han kan ende opp med å forlenge avtalen på Anfield.

Ettersom det nå bare er noen måneder igjen av Liverpool-kontrakten, kan han bli enig om en forhåndskontrakt, en såkalt «pre-contract», med en utenlandsk klubb, men det har ennå ikke skjedd fordi Can vil holde alternativene åpne.

– Blokkert alle forhandlinger

Ifølge Liverpool Echo forteller midtbanespilleren at alt av fremtidsavgjørelser skal tas etter sesongslutt.

– Selvfølgelig må jeg tenke på fotballfremtiden min. Jeg har ikke signert for noen annen klubb, jeg er bare fokusert på denne sesongen. Vi ønsker å ta andreplassen i Premier League, vi er i Champions League-kvartfinalen, og vi ønsker å avansere. Det er alt jeg fokuserer på nå.

– Agenten min har blokkert alle forhandlinger. Jeg tenker kun på fotballen, forteller han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]