Ryktebørsen

Her har vi samlet mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

I dag 08:26Wolves forventer rekordbud på Traore

Wolverhampton forventer budkrig om Adama Traore til sommeren. Den spanske vingen har vært i sitt livs form under Nuno Espirito Santos ledelse denne sesongen.

Den høyrebeinte angriperen har levert fem mål og 10 målgivende pasninger på 36 kamper for Wolves. I Premier League er tallene fire mål og sju målgivende pasninger på 24 kamper. Bare Raul Jimenez har vært involvert i flere scoringer hos ulvene.

Nå forventes det bud i størrelsesorden 30 millioner pund på 24-åringen, noe som er dobbelt så mye som Wolverhamptons rekordsalg, da Leeds i januar betalte 15 millioner pund for Helder Costa.

Traore, med en fortid i Barcelona, Aston Villa og Middlesbrough, har den siste tiden blitt linket til storklubber som Manchester City, Real Madrid og Liverpool.

Express

Tir. 04.02. 09:18Timo Werner uttaler seg om fremtiden

Den tyske angriperen er et av de heteste navnene på ryktebørsen om dagen, og Liverpool er stadig en av klubbene som linkes til RB Leipzig-spilleren. 

– Når du scorer 20 mål som 23-åring, så vil det selvfølgelig være interesse, sier Werner. 

– Vi nærmer oss flere viktige kamper. Det er fokuset mitt nå, så vil jeg tenke på fremtiden senere. 

– Hva sier du om det kommer en klubb med et tilbud i de to neste ukene, en klubb som er en av favorittene til å vinne Champions League, og gjør et fantastisk tilbud? Trolig er det noe alle spillere ville vurdert. 

– Jeg kan nok tenke meg å spille utenlands en dag, men det er ikke én spesifikk klubb jeg ser for meg. Jeg er åpen for alt. Jeg var nylig i USA, og der viste de engelsk fotball hele tiden. Det viser hvor stor den ligaen er. De har store og populære klubber, så det ville vært underholdende å spille der. 

Kicker via Liverpool Echo

30.jan 13:52Leverkusen forventer bud fra Liverpool til sommeren

20 år gamle Kai Havertz er en av de aller mest ettertraktede tyske spillerne som har kommet opp på en stund. Selv om årets sesong ikke har vært like imponerende som forrige sesong, er han ønsket av de aller største klubbene i verden.

Til sommeren er det forventet at Bayer Leverkusen vil selge spilleren.

Christian Falk i Bild er en av de journalistene med aller best kontaktnett i Bayern München. Falk skriver på Twitter at kampen nå står mellom en spansk, en tysk og en engelsk klubb om spillerens underskrift. 

Den tyske klubben er Bayern München, og den engelske er Liverpool:

«Klubben hans Bayer Leverkusen forventer et bud fra Liverpool» skriver Falk.

Det har vært snakk om en overgangssum på mer enn 100 millioner euro.

Havertz er 189 centimeter høy, og fyller ikke 21 år før i juni. Han har sju landskamper og ett mål for Tyskland. Denne sesongen har han fem scoringer og to målgivende på 23 kamper for Bayer Leverkusen. I fjorårets gjennombruddssesong scoret han 20 mål og hadde sju målgivende på 42 kamper. 

Bild

20.jan 12:30Timo Werner foretrekker Liverpool

Mandag formiddag melder Ronan Murphy at Timo Werners foretrukne destinasjon dersom han skal forlate RB Leipzig er Liverpool.

Den tyske spissen har 25 mål og ti målgivende denne sesongen og linkes jevnlig til Liverpool. 

Han skal ha en utkjøpsklausul på 60 millioner euro i sommer, som etter rapportene synker for hvert år. 
Bild

17.jan 10:37Venstreback svarer på ryktene om Liverpool-overgang

Coventry Citys Sam McCallum blir stadig linket til Liverpool, og 19-åringen skal anses som et godt alternativ for å skape større bredde på venstrebackplassen. 

Forsvarsspilleren innrømmer at han har lagt merke til den potensielle interessen fra ligalederen i Premier League. 

– Det blir ikke mye større enn det, innrømmer McCallum. 

– Det gjør meg glad, men jeg har ennå ett år igjen av kontrakten etter denne sesongen og forhåpentligvis kan jeg fortsette å være til nytte her.

– Jeg har sett det, og trolig blir det ikke større enn det som sagt, men det er foreløpig bare i bakgrunnen, og ingenting har kommet ut av det ennå. 

Venstrebacken har spilt fast for League One-klubben denne sesongen og står oppført med tre scoringer og to målgivende. 

Liverpool Echo

16.jan 21:55Timo Werner flørter med Premier League-klubber

Timo Werner har imponert de fleste klubbene i Europa med sitt spill de siste årene, og han har jevnlig blitt linket til Liverpool. 

Denne sesongen har det allerede blitt 23 mål og ti målgivende på den 23 år gamle tyskeren. Nå flørter han med Premier League-lagene. 

– Premier League er definitivt den mest interessante ligaen. Det er noe spesielt med å se på ligaen og å spille der, men per i dag er det ikke noe jeg begjærer, skal Werner ha uttalt til Bild.

Det er også verdt å ta med seg at Werner ifølge The Athletic allerede skal ha avslått et tilbud fra Liverpool, grunnet manglende garantier for spilletid. 
Bild

16.jan 16:34«Den nye Pirlo» linkes til Liverpool

Liverpool linkes til det italienske stjerneskuddet Sandro Tonali.

Den 19 år gamle midtbaneeleganten har fått tre landskamper for Italia, og hans gode prestasjoner har medført sammenligninger med Andrea Pirlo. Hele fotball-Europa skal ha øynene åpne for den unge italieneren. 

Ungguttens nåværende arbeidsgiver er Brescia, som også har Mario Balotelli på lønningslisten, og de skal ønske rundt 40M£ for juvelen. 

Det spørs om Mario Balotelli vil legge inn noen fine ord om Liverpool til stjerneskuddet, men dersom han lever opp til de store forhåpningene kan han være en mann Klopp ønsker å hente for å bygge for fremtiden. 
Mirror

16.jan 10:49Linkes igjen til tysk stjerneskudd

Liverpool skal angivelig ha Bayer Leverkusens Kai Havertzsom en av sine fremste prioriteringer på overgangsmarkedet. Den tyske avisen Bild har tidligere meldt at Liverpool skal ha hatt samtaler med spillerens agent.  

Den offensive midtbanespilleren har vært i strålende form for Bayer Leverkusen i det siste, og har også blitt linket til klubber som Manchester United, Barcelona og Bayern München. 

Et bud må i så fall være høyt, det ryktes om en sum på over 100 millioner pund. 

Med Adam Lallana mulig på vei ut, ses Havertz på som den optimale erstatteren. 

Mundo Deportivo

14.jan 16:57Liverpool skal ikke være interessert i Grealish

Liverpool skal ikke ha noen interesse i å signere Aston Villas midtbanespiller Jack Grealish. 24-åringen har imponert for laget fra Birmingham denne sesongen, og har åtte mål og seks målgivende så langt i sesongen. 

Flere har stilt spørsmål ved om han kunne ha vært noe for Liverpool, ettersom Lallana ventelig avslutter arbeidsforholdet med de rødkledde etter sesongen, men det skal være utelukket. 
Liverpool Echo

13.jan 23:57Liverpool sa nei til å låne bort Shaqiri

AS Roma skal angivelig ha forsøkt å låne Xherdan Shaqiri som erstatter for skadde Nicolò Zaniolo. Til tross for mye skader og begrenset spilletid denne sesongen, skal Liverpool ha avslått forespørselen på sveitseren, som fikk et innhopp mot Tottenham på lørdag.
Fabrizio Romano

10.jan 09:44Werner skal ha avslått forespørsel fra Liverpool i sommer

Timo Werner har ønske om å gå til en klubb der han er garantert spilletid. 

Det skal være grunnen til at RB Leipzig-angriperen avslo en forespørsel fra Liverpool i fjor. 

Med Mohamed Salah, Sadio Mané og Roberto Firmino, skal tyskeren ha følt at det ble for trangt om plassen på laget. 

The Athletic

09.jan 16:47Reina tilbake til Premier League?

Pepe Reina forlot Liverpool og England i 2014, og tok turen videre til Napoli.

Nå spiller spanjolen for AC Milan, men en keeperkrise i Aston Villa kan føre til et gjensyn med Liverpool-yndlingen. 

Birmingham-laget er uten førstekeeper Tom Heaton for resten av sesongen, og Ørjan Nyland hadde keeperansvaret i ligacupen mot Leicester. 

Villa-manager Dean Smith har innrømmet at klubben ser etter keeperalternativer, og det meldes om at Reina er en mulig kandidat. Det hevdes at en avtale allerede skal være i orden mellom Aston Villa og 37-åringen. 

Sportsmail

09.jan 10:55Linkes til Sevilla-stopper

Liverpool skal være ute etter Sevillas brasilianske midtstopper Diego Carlos.

26-åringen kom fra Nantes i 2019, og har imponert i La Liga denne sesongen. Han skal også være ønsket av Real Madrid som en potensiell erstatter for Sergio Ramos, og har en utkjøpsklausul på 64 millioner pund.

Midtstopperen kom til Europa i 2014, først til klubben Estoril, før han ble lånt ut til Porto sitt B-lag og solgt til Nantes. 

Han spilte 108 kamper for Nantes før Sevilla betalte 15 millioner euro for ham i sommer.

Goal.com

08.jan 08:23Allan kan bli solgt denne måneden

Allan Rodrigues de Souza ble kjøpt fra Internacional i 2015, men har aldri hatt arbeidstillatelse i England, og har heller ingen kamper for Liverpool.

22-åringen har vært lånt ut til finske SJK, Sint-Truiden i Belgia, Apollon Limassol på Kypros, og både Eintracht Frankfurt og Hertha Berlin i tysk Bundesliga.

Siden februar i fjor har han vært på lån til Fluminense i hjemlandet Brasil, der han skal ha gjort sakene sine bra. Nå kan han komme til å bli der permanent, ifølge Neil Jones i Goal.com

Overgangsvinduet er åpent, og en avtale kan gå i orden i løpet av de neste ukene. Liverpool forventer en overgangssum på 2 millioner pund for midtbanespilleren.

Goal.com

06.jan 13:50Vil tilby Chirivella en ny avtale

Pedro Chirivellas kontrakt med Liverpool går ut denne sesongen. Nå skal klubben være klar for å tilby spanjolen en ny avtale.

Det rapporterer Dominic King i Daily Mail.

Chirivella spilte sin beste kamp for klubben i søndagens 1-0 seier over Everton, og klubben ønsker å belønne ham for den gode utviklingen han har hatt. Klubben skal være klar over at han kanskje ønsker seg en ny utfordring og regelmessig spilletid.

Han kom til klubben fra Valencia sommeren 2015, og har vært på utlån i Go Ahead Eagles og Willem II de siste årene. I fjor skulle han lånes ut til Extremadura, men kluss med papirene gjorde at han ikke fikk spilletid i hjemlandet.

Chirivella fyller 23 år i mai.

Daily Mail

30.des 2019 17:20Haaland-kjøp kan åpne opp for Sancho-salg

Søndag ble det klart at Borussia Dortmund hadde sikret seg Erling Braut Haalands tjenester i de neste årene, og nå rapporteres det at det tyske laget skal være klare til å lytte til bud for det engelske stortalentet Jadon Sancho. 19-åringen har allerede 12 mål og 13 målgivende denne sesongen, og linkes heftig til de fleste engelske storklubbene.

Vingen har vist tegn til å være misfornøyd i Tyskland denne sesongen, og hans nåværende kontrakt strekker seg til 2022.
The Times

30.des 2019 13:14Liverpool undersøker engelsk venstreback

Ifølge Mirror skal Liverpool holde et øye med Vitesses venstreback Max Clark. 23-åringen har representert England på U16- og U17-nivå, og Gareth Southgate har fulgt ungguttens utvikling med argusøyne.

Clarks statistikk på innlegg skal være fantastisk. I tillegg har Clark bare 18 måneder igjen på kontrakten, som kan gjøre at Vitesse ser seg nødt til å selge briten.
Mirror

30.des 2019 10:21Brewster i samtaler med Swansea

The Athletic melder ekslusivt mandag morgen at Rhian Brewster er i samtaler med Swansea. Klopp ville ikke sende unggutten på lån i sommer, men nå skal tyskeren være åpen for det. 19-åringen har tidligere vært linket til andre klubber, men nå ser waliserne i Swansea ut til å være i førersetet.

Ifølge The Athletic skal ingenting være ferdigstilt enda, og en eventuell låneavtale ventes å bli ferdigstilt etter FA-cupkampen(e).
The Athletic

29.des 2019 10:45Liverpool linkes til Ligue 1-spiss

Ligalederen linkes på nytt til Victor Osimhen, som spiller for Lille i den franske ligaen.

Angriperen ble kjøpt for å erstatte Nicolas Pepé, som ble solgt til Arsenal i sommer, og Lille-spilleren har scoret 13 mål hittil denne sesongen.

Den nigerianske spissen linkes til flere klubber i Premier League, og med sine 21 år anses spilleren som en som kan utvikle seg i en backup-rolle.

Daily Express

20.des 2019 15:59Liverpool-linket svenske kan bli tilgjengelig i januar

Dejan Kulusevski har tidligere vært linket til Liverpool, og nå skal den svenske 19-åringen etter ryktene bli tilgjengelig for salg i januar. Vingen har imponert på lån i Parma denne sesongen fra Atalanta og har allerede fire mål og seks målgivende for klubben fra hjembyen til en av våre aller beste skinker.
Inside Futbol

20.des 2019 11:39I samtaler med Peterborough

Herbie Kane har vært et transfermål for Grant McCann i Hull City, men Liverpool-spilleren er nå i samtaler med Peterborough United om et låneopphold hos dem. Kane tilbrakte forrige sesong på lån hos Doncaster Rovers, da McCann var manager der. Men nå er det en av McCanns tidligere klubber, Peterborough, som altså har startet samtaler med 21-åringen om en låneovergang i januar.
Football Insider

20.des 2019 08:26Gerrard vil forsøke å sikre seg Kane

Steven Gerrard forsøkte å sikre seg Liverpools Herbie Kane i sommer, men fikk ikke napp. Nå vil Rangers-manageren gjøre et nytt forsøk i januar, og det rapporteres at Liverpool nå skal være villige til å lytte til bud på midtbanespilleren. Kane spilte nylig sin andre førstelagskamp for Liverpool, i 5-0 tapet for Aston Villa i ligacupen. Forrige sesong imponerte han på utlån hos Doncaster i League One.
Football Insider

20.des 2019 08:13Ettertraktet tysker

Både Liverpool og Manchester United har hatt samtaler med agenten til Bayer Leverkusens Kai Havertz. Den unge tyskerens prestasjoner i Bundesliga gjør at også klubber som Barcelona, Bayern München og Real Madrid ligger langflate etter ham. 20-åringen skal ha en prislapp på hele 111 millioner pund. Han står bokført med 31 mål og 23 målgivende pasninger på 125 kamper for Leverkusen.
Bild

19.des 2019 14:02Brewster ønsket av Leeds United

Ifølge Football Insider skal Rhian Brewster være ønsket av Leeds på lån resten av sesongen. Det sies også at Klopp er fan av, og ville støttet, overgangen til Bielsas mannskap.

04.des 2019 08:14Ute etter Salzburg-spiss

Liverpool og Arsenal vil gi Barcelona kamp om Red Bull Salzburg-spissen Karim Adeyemi. 17-åringen er for tiden utlånt til FC Liefering i Østerrike, hvor han står bokført med 11 mål og åtte målgivende pasninger på bare 17 kamper.

Barcelona følger den unge spilleren tett, men Liverpool og Arsenal viser også interesse.

Adeyemi er tysk U17-landslagsspiller. Han kom til Salzburg for 3,5 millioner euro sist sommer. Han trener med Salzburg, men spiller for farmerklubben Liefering. Han har imidlertid representert Salzburg i UEFA Youth League.
Sport

02.des 2019 10:20Aston Villa vurderer Brewster

Aston Villa ser etter en løsning på spissplass, og vurderer Rhian Brewster som et alternativ i januarvinduet.

Den nyopprykkede klubben brukte mye midler på spillere i sommer, og skal ønske å enten låne en spiss eller kjøpe «billig» denne gangen.

Liverpools unggutt vil i så fall bli et lånealternativ, og Villa ser på Brewster som en backup for rekordsigneringen Wesley. I tillegg ses Brewster på som en annen spillertype som kan gi Birmingham-klubben en ny dimensjon i angrep.

Aston Villa skal også se på andre alternativer, men lån skal være klubbens ønskede metode for å få inn en ny spiller etter juleprogrammet.

Brewster har startet to ligacup-kamper for Liverpool denne sesongen.

The Athletic

28.nov 2019 22:10– Mbappé går til Real Madrid

Tidligere visepresident i Monaco, Kylian Mbappés tidligere klubb, mener spilleren vil gå til Real Madrid.

– Kylian vil gå til Real Madrid. Jeg vet ikke når, men det virker uungåelig, sier Vadim Vasilyev.

Mbappé blir stadig ryktet bort fra Paris St. Germain, og Liverpool har vært en av klubbene som har blitt nevnt.

Jürgen Klopp har dog omtalt en mulig overgang som urealistisk.

– Vi kan ikke gjøre det, det er så enkelt som det. Det handler om penger selvfølgelig. Ingen mulighet. Absolutt ingen mulighet, beklager for å drepe den historien, sa Klopp.

Vasilyev forteller at Mbappé hadde muligheten til å gå til Madrid, men ønsket en mellomstasjon i Frankrike.

– Klubben (Real Madrid) er veldig viktig i livet hans. Madrid hadde et mer interessant tilbud enn PSG i 2017, men han fortalte meg at han trodde det var for tidlig å forlate Frankrike, og at Paris var hjemmet hans.

– Han ønsket å bli en fantastisk spiller i Frankrike, ettersom han ville ha mye tid til å utvikle seg. Det viser Kylians intelligens - han er nå den beste spilleren i Frankrike, og PSG har nok midler til å ha ham i laget.

Le Parisien via Daily Mirror

28.nov 2019 20:11Dortmund klare for å selge Sancho

Dortmund skal gjøre seg klare til å selge Jadon Sancho.

Engelskmannen skal på nytt ha kommet for sent til lagmøte og trening i forkant onsdagens Champions League-oppgjør mot Barcelona, hvor Sancho forøvrig scoret.

Tidligere har manager Lucien Favre kritisert Sancho i media, og tonen skal være alt annet enn god.

Liverpool, Manchester United, Manchester City og Real Madrid skal alle være interesserte.

The Independent

28.nov 2019 15:47– Liverpool er med i kampen om Chiesa

Den italienske avisen La Nazione mener å vite at Liverpool er med i kampen om å signere Fiorentinas stjerneskudd Federico Chiesa (22).

Den hurtige vingen har spilt tolv kamper for Fiorentina denne sesongen, og han står så langt med to mål og fire assist i Serie A. Til tross for sin unge alder har han allerede spilt 126 kamper for de lilla fra Firenze.

I tillegg til Liverpool blir også Inter Milan og Juventus koblet til italieneren.

Men selv om Chiesa er en svært talentfull spiller, så havner han i samme kategori som andre offensive spillere Liverpool blir linket til. Dersom Liverpool skulle bruke mye penger på han, vil han likevel risikere å måtte sitte på benken bak Liverpools stjernetrio på topp.
La Nazione

27.nov 2019 14:44Havertz skal bestemme seg i løpet av få uker. Liverpool er en av sju klubber han snakker med

Kai Havertz er en av fotballeuropas aller mest ettertraktede spillere. Bayer Leverkusen-spilleren fylte 20 år i sommer, og har allerede sju landskamper for Tyskland.

Med 26 mål og 20 målgivende på 98 Bundesliga-kamper er han ønsket av alle storklubbene i Europa.

Liverpool er en av sju mulige klubber, ifølge Christian Falk i Bild. Bayern München har lenge vært ute etter ham, og er favoritt sammen med Barcelona, som har vært Havertz sin drømmeklubb fra barndommen. Spesielt om Mauricio Pochettino får Bayern-jobben, øker det mulighetene for at han ender opp på Allianz Arena.

Liverpool, Chelsea, Manchester City, Manchester United og Real Madrid er de fem andre klubbene det står mellom. Han kommer ikke til å bli billig - det snakkes om en overgangssum på over 100 millioner euro.

Ifølge Bild kommer Havertz til å ta avgjørelsen i løpet av de neste ukene.

26.nov 2019 15:08– Liverpool vil ikke være med på en auksjon for Sancho

Det meste tyder på at Jadon Sancho kommer til å returnere til Premier League neste sommer, og det snakkes om en overgangssum på over 100 millioner pund.

James Ducker, som har hatt gode kilder på Old Trafford, rapporterer i The Telegraph at Manchester United tror at de er i førersetet for å sikre seg vingen.

Liverpool, Real Madrid og Barcelona følger situasjonen, og ifølge Ducker ønsker ikke de helrøde å bli med i en auksjon for en spiller som vil ha to år igjen av kontrakten.

LFC vil kun kjøpe spillere som er fullt innstilt på å være del av det de bygger opp, og som ønsker å være del av laget til Jürgen Klopp.

Ducker skriver at linken Klopp-Dortmund vil bety at Liverpool-manageren bør ha et godt bilde av hvordan Sancho sin karakter og innstilling er.

26.nov 2019 12:21– Messi har blitt fortalt at han vinner Ballon d’Or

Førstkommende mandag skal Ballon d’Or deles ut. Hele sju Liverpool-spille er nominert til å vinne den prestisjetunge gullballen som årets spiller i Europa.

Virgil van Dijk har vært den store favoritten, og er fortsatt bookmakernes favoritt - men ifølge rapporter i Spania er det Lionel Messi som kommer til å vinne.

Avisen Mundo Deportivo rapporterer at argentineren allerede har blitt informert om at han skal vinne gullballen for første gang, og at representanter fra France Football, som deler ut prisen, har vært i Barcelona for å informere ham.

Kun én gang har en Liverpool-spiller vunnet prisen. Det var Michael Owen i 2001.

23.nov 2019 12:52Palace ønsker Brewster på lån

Lørdagens motstander Crystal Palace skal angivelig være interessert i å hente Rhian Brewster på lån i januar. Liverpool skal være villig til å låne ut unggutten etter nyttår siden han har fått få sjanser for Liverpool denne sesongen. Så langt har han bare startet mot MK Dons og Arsenal.
Fotball Insider

22.nov 2019 12:07Vurder å låne ut Brewster

Liverpool vurderer å låne ut Rhian Brewster i januar. Spissen har bare spilt mot MK Dons og Arsenal i Carabao Cup denne sesongen, og siden han sannsynligvis også fortsatt vil få lite spilletid, skal Klopp vurdere å låne han ut i januar.
Football Insider

21.nov 2019 17:11Besiktas med helomvending om Karius

Tyrkiske medier har vært ivrige i at rapportere om opp- og nedturer for den utlånte Liverpool-keeperen Loris Karius. Fra å ha ønsket å sende Karius tilbake til Liverpool allerede neste sommer, ett år før låneavtalen går ut, skal Besiktas nå ha ønske om å kjøpe han på permanent basis. Lederen for Besiktas sin transferkomité Erdal Torunogullari, skal ha hatt diskusjoner med manager Abdullah Avci om dette. Angivelig skal de ha ønske om å signere Karius for 8 millioner euro allerede i januar, og betale ned summen med 2 millioner euro i året.
Fanatik

20.nov 2019 22:59– Liverpool følger Leeds-stopper

Denne sesongen har Leeds United hentet Ben White på lån fra Brighton. 22-åringen, som spilte for Peterborough i League One forrige sesong, har gjort sakene sine så bra i Championship at han nå linkes til større klubber.

Leeds ønsket en opsjonsavtale på kjøp av White når utlånsperioden går ut etter sesongen, men fikk avslag fra Brighton.

Nå er han hjertet i Marcelo Bielsas forsvar - et forsvar som har sluppet inn færrest mål i Championship denne sesongen. Leeds ligger på 3. plass, og har kun sluppet inn ni mål på 16 kamper. Det er tall ingen andre er i nærheten av.

Ifølge The Athletic er Liverpool en klubb som følger White sin situasjon. Journalisten Phil Hay rapporterer at interessen fra Anfield er genuin. Også Manchester United har hatt speidere som følger 22-åringen.

20.nov 2019 15:52Napoli kjemper for å beholde Ruiz

Napoli skal ha tilbudt midtbanespiller Fabian Ruiz en kontraktsforlengelse på to år for å holde ham ute av klørne til Real Madrid, Barcelona og Liverpool, som alle skal ha vist interesse for 23-åringen.
Mundo Deportivo

15.nov 2019 15:18Krise i Napoli gjør Liverpool interessert i angrepstjerne

Høyt profilerte spillere i Napoli er i clinch med eier Aurelio De Laurentiis, i en klubb som virker å være i fullstendig kaos. De Laurentiis har svart med at det kan bli aktuelt å selge spillere som har satt seg til motverge, inkludert flere av de største stjernene til Liverpools motstander i gruppespillet i Champions League. En av de som nevnes som et mulig salgsobjekt er hjemmefavoritten Lorenzo Insigne, hvor Liverpool er en av klubbene som nevnes som interesserte, sammen med bl.a. Borussia Dortmund og Inter. En ventes salgssum er nevnt som £55M, men Liverpool og andre vil nok håpe at situsjonen gjør at prisen kan prutes ned.
Daily Mail

14.nov 2019 10:22– Sancho ønsker å forlate Borussia Dortmund

Britiske medier melder at Jaden Sancho ønsker seg bort fra Borussia Dortmund, etter gjentatte hendelser som har vært ubehagelige for engelskmannen.

I helgen spilte Borussia Dortmund mot Bayern München. Det endte med 4-0-tap på bortebane. Etter kampen var sportsdirektøren, Michael Zorc, ute og betegnet Sanchos forestilling som «ikke god nok», ifølge Goal.com.

Sancho var tvilsom til kampen med en hamstringskade, men startet likevel storoppgjøret. 19-åringen ble byttet ut etter kun 36 minutter på stillingen 1-0 til Bayern.

– Han var ikke skadet, han trente i går. Jeg måtte ta en avgjørelse ut ifra hva jeg så, og for å være ærlig, det var ikke bra nok, sa manageren etter kampen.

Stemningen mellom klubb og spiller er noe flere av de største klubbene i Europa følger med på.

Liverpool får konkurranse av Manchester United, Paris Saint-Germain, Barcelona og Real Madrid, hvis engelskmannen velger å bevege på seg neste sommer.

Daily Mail

11.nov 2019 19:01Avfeier samtaler med Fraser

Ifølge talkSPORT har Liverpool og Ryan Fraser vært i samtaler om en mulig overgang, men dette har velinformerte James Pearce i The Athletic avfeid.

– Har blitt fortalt at spekulasjonene om Liverpool og Ryan Fraser er helt på jordet. Påstander om at de snakker om en overgang i januar ble avvist som tøv, skriver Pearce på Twitter.

TalkSPORT hevder uansett at Liverpool leder an i kampen om skottens signatur i det overgangsvinduet åpner igjen i januar. Frasers kontrakt med Bournemouth går ut neste sommer, så sørkyst-klubben kan være interessert i å innkassere penger for kantspilleren i januar – noe som kan føre til en billigere overgangssum enn hva han ellers ville gått for. 22-åringen har scoret ett mål og fått to assist så langt denne sesongen.

09.nov 2019 16:56Vurderer å legge Champions League-finalen til New York i 2024

For første gang vurderer UEFA å legge Champions League-finalen utenfor Europa. Ifølge Morning Consult vurderer de å arrangere finalen i 2024 i New York.

TEAM Marketing AG, et sveitsisk byrå som representerer UEFAs kommersielle interesser, har vært i kontakt med sponsorer og rettighetsholdere, ifølge Morning Consult.

UEFA har allerede bekreftet at finalen i 2022 vil arrangeres i München, og 2023-finalen går i London. 2024 er så langt ikke tildelt.

MetLife Stadium i New Jersey nevnes som et foretrukket stadion. Det var der Liverpool møtte Manchester City i pre-season 2018.

09.nov 2019 12:03– Sancho er en av få klubben ser på som en forsterkning

Liverpool har de siste månedene blitt linket til Kylian Mbappé - kanskje verdens mest ettertraktede spiller. Akkurat franskmannen kan man glemme, ifølge Jürgen Klopp, men det at man blir satt i forbindelse med slike navn viser hvor langt klubben nå har kommet.

Klopp sier at Liverpool nå har en så god tropp at det er veldig utfordrende å skulle forsterke laget, fordi det er så dyrt å finne spillere som kan øke kvaliteten på det som allerede er der.

Velinformerte Chris Bascombe i The Telegraph nevner i sin sak at Mbappé er én spiller Liverpool anser som en av få som kan heve kvaliteten på troppen. En annen klubben ser slik på, er Jadon Sancho fra Borussia Dortmund.

19-åringen har vært fantastisk for Borussia Dortmund etter overgangen fra Manchester City sommeren 2018, og er en svært ettertraktet spiller. Det er forvente at han kan komme til å forlate den tyske klubben neste sommer, og han har blitt kraftig linket til Manchester United og Real Madrid.

06.nov 2019 15:39– Du er en interessant spiller, en veldig interessant spiller

Etter at Liverpool hadde slått Genk 2-1, skal Jürgen Klopp ha sagt noen ord til den norske landslagsspilleren Sander Berge.

– Du er en interessant spiller, en veldig interessant spiller, skal Klopp ha sagt ifølge VG sine opplysninger.

Han ville ikke gå ytterligere inn på hva Klopp hadde sagt da han snakket med avisen i etterkant.

Det var et stort øyeblikk. Det er hyggelig. Man tar jo det med et lurt smil. Det er hyggelig at en så anerkjent trener kommer bort og sier noe sånt.

Etter kampen skal han ha byttet drakt med Fabinho.

Sander Berge har blitt linket til en rekke storklubber de siste årene. Hans agenter Mike Kjølø og Morten Wivestad var tilstede på Anfield i går.

Ifølge Sven Claes, som liverpool.no intervjuet før det første møtet mellom lagene, har Genk satt en prislapp på 25 millioner euro for nordmannen.

28.okt 2019 08:46Kan samarbeid med Nike gjøre at Mbappe blir rød?

Liverpool skal ha startet arbeidet med å prøve å hente stjernespissen Kylian Mbappe til klubben. Den 20-årige franskmannen skal ha blitt imponert og sjarmert av Jürgen Klopp da Liverpool var interessert i 2017, men hvor Mbappe valgte å gå til Paris Saint-Germain. Liverpool skal på det tidspunktet heller ikke ha vært i stand til å konkurrere med det PSG kunne tilby økonomisk. Den kommende utstyrsavtalen med Nike kan imidlertid gjøre at Liverpool vil stå sterkere i så måte, og i tillegg er Kylian Mbappe på lønningslisten til Nike. En annen positiv faktor kan være at han er god venn med Fabinho etter deres tid som lagkamerater i Monaco.
Daily Express

24.okt 2019 20:18Speidet på nordmann

Liverpool skal visstnok ha hatt speidere på Red Bull Arena for å se på Erling Braut Haaland.
Nicolo Schira, Gazetta

22.okt 2019 16:57Liverpool interessert i Jadon Sancho, ifølge tysk Liverpool-legende

Tidligere Liverpool-spiller Didi Hamann har uttalt at Borussia Dortmund-spiller Jadon Sancho er en mann Liverpool sannsynligvis vil ha stor interesse i og at de vil være en av de ledende klubbene i jakten på det engelske stortalentet.
Metro

18.okt 2019 14:25Kjemper med Chelsea om Cook

Liverpool og Chelsea kjemper om Bournemouth-spilleren Lewis Cook. Den 22 år gamle midtbanespilleren var tilbake i spill i forrige måned etter å ha vært ute siden desember med en båndskade i det ene kneet. Cook debuterte for England i fjor, og har kontrakt med The Cherries til 2022.
Daily Mail

09.okt 2019 20:18Var ønsket av Klopp i 2017 - nå vil han bort fra Bayern

Den store nyheten fra Bundesliga i dag er at Thomas Müller ønsker å forlate Bayern München når overgangsmarkedet åpner i januar. Det rapporterer velinformerte Christian Falk i Bild, og et samlet tysk pressekorps.

Falk skriver videre at Müller var en spiller Jürgen Klopp ønsket seg i 2017. Det rapporterte også avisen den gang, da Coutinho var sterkt linket til Barcelona, og LFC vurderte tyskeren som erstatter. Det ble aldri noe salg før vinteren etter - og Klopp har droppet å direkte erstatte brasilianeren.

Müller sitter nå på benken for den tyske storklubben, og er bak Philippe Coutinho i køen. Det har også manager Niko Kovac bekreftet, ifølge Bild.

30-åringen har kontrakt til sommeren 2021. Han har scoret 38 mål på 100 landskamper for Tyskland, og har 186 mål og 171 målgivende på 495 kamper for Bayern, ifølge Transfermarkt.

04.okt 2019 08:57"Liverpool følger situasjonen til Martin Ødegaard"

Martin Ødegaard er inne i sin tredje utlånsperiode etter overgangen til Real Madrid, hvor han etter først å ha spilt for 2. laget til Real, Castilla, hadde perioder i nederlandsk fotball hos Herenveen og Vitesse. Nå er han inne i en toårig avtale med Real Sociadad, og hvor han har startet så bra at han ble kåret til beste spiller i La Liga for september. Liverpool var en av mange toppklubber som var i kontakt med Ødegaard da han gikk til Real Madrid som 16-åring i 2015. Nå 20 år skal engelske klubber som Manchester United, Arsenal, Liverpool og Manchester City fortsatt følge hans situasjon, til tross for at spilleren selv uttrykker ønske for å lære spansk toppfotball bedre gjennom å fullføre avtalen med Real Sociedad og aller helst kunne forlenge kontrakten med Real Madrid som løper ut 2022.
Goal

19.sep 2019 11:30Målfarlig midtbanespiller linkes fortsatt til Liverpool av tysk media

Liverpool er en av flere klubber som fortsatt linkes til Kai Havertz, storvokst og målfarlig midtbanespiller hos Bayer Leverkusen. Barcelona og Bayern München er blant de få klubbene som ville kunne bla opp en ventet pris på om lag 100 millioner euro, eller om lag £90M. Bayer Leverkusen er med i denne sesongens Champions League, men tapte første kamp hjemme mot Lokomotiv Moskva med 1-2.
SportBILD

12.sep 2019 12:40– Med i drakampen om Fabián Ruiz

Liverpool er blant storklubbene som viser interesse for den spanske Napoli-profilen Fabián Ruiz, skriver CalcioMercato.com. De røde skal ha konkurranse fra Real Madrid, Barcelona og Bayern München.

Jürgen Klopp ønsker ifølge nettstedet å styrke midtbanen ytterligere, og i Champions League får han gode muligheter til å se 23-åringen på nært hold – med kamper mot Napoli 17. september (B) og 27. november (H).

Fabián Ruiz gikk gradene og slo gjennom i Real Betis, og ble hentet til Napoli da de betalte utkjøpsklausulen på 30 millioner euro i fjor.

Napolis nummer 8 var en sentral brikke da Spania vant U21-EM i sommer, og han ble kåret til mesterskapets Golden Player. Midtbanespilleren debuterte for A-landslaget i juni.

CalcioMercato.com

09.sep 2019 15:59– Real Madrid er interessert, men Van Dijk vurderer ikke å dra

Mens det er motstridende rapporter om ny kontrakt for Virgil van Dijk – der Liverpool Echo tilbakeviste påstander om at en ny stor avtale var i bok – hevder den italienske journalisten Nicolò Schira at partene er i samtaler om en forbedret kontrakt som kan strekke seg til 2025.

Schira, som jobber for La Gazzetta dello Sport og CalcioMercato.com, skriver på Twitter at Real Madrid er interessert i mannen som ble UEFAs Player of the Year, men at spilleren selv ikke vurderer en overgang.

Van Dijks nåværende Liverpool-kontrakt strekker seg til 2023 og kan utvides til 2024. Ifølge Liverpool Echo skal spilleren selv være overrasket over ryktene om ny avtale, og han skal ikke ha bedt om mer lønn.

Nicolò Schira (Calcio Mercato)

07.sep 2019 23:38Mirror: Enig med Van Dijk om ny kontrakt

Sunday Mirror rapporterer eksklusivt at Liverpool og Virgil van Dijk har kommet til enighet om en ny seksårskontrakt. Partene skal ha kommet til enighet i forrige uke.

Det er ikke David Maddock som normalt sett dekker Liverpool FC som har skrevet artikkelen. Derfor kjører vi det som ryktebørs heller enn artikkel her på liverpool.no.

Partene har vært i forhandlinger siden i sommer, og selv om hans nåværende avtale først går ut i 2023, vil Liverpool forlenge med 28-åringen nå.

Han kan vente seg en kraftig lønnsøkning, og vil tjene opp mot 200.000 pund i uken for å skrive under frem til 2025. Da vil Van Dijk være 34 år gammel.

07.sep 2019 11:04Duncan må spille Serie A-fotball for at Liverpool skal få hele overgangssummen

Den tidligere The Times-spaltisten Matt Hughes har nå begynt å skrive for Daily Mail. I sin lørdagsspalte skriver han om Liverpools salg av Bobby Duncan til Fiorentina.

Det ble rapportert at det er en overgangssum på 1,8 millioner pund - men ifølge Hughes er dette en sum som kun blir oppnådd dersom 18-åringen spiller et visst antall kamper i Serie A.

250.000 pund til nå

Duncan kom inn fra benken da Fiorentina fredag kveld spilte treningskamp mot Perugia. Ifølge Hughes har Liverpool bare fått 250.000 pund for spissen - men det vil motta 100.000 pund hver gang han når et visst antall kamper i Serie A.

Ifølge Hughes virker det usannsynlig at det tallet kommer til å bli nådd, men Liverpool FC er likevel fornøyd med avtalen de har gjort. Slik situasjonen ble, var hovedfokus å bli kvitt spilleren og få tilbake minst de 200.000 pundene de betalte til Manchester City for et år siden.

06.sep 2019 13:13Guardiola avslo også Coutinho-tilbud i sommer

Sportslig har det ikke vært enkelt for Philippe Coutinho etter Barcelona-overgangen, og i sommer presset katalanerne på for å sende ham vekk. En retur til Liverpool var i teorien mulig, men utlåns- og lønnskostnadene hans tilsvarte flere hundre millioner kroner, selv kun for én sesong, og derfor sa de røde raskt nei.

Ifølge katalanske TV3 og storavisen Marca ble også Manchester City tilbudt Coutinho i sommervinduet, men manager Pep Guardiola var ikke interessert i nok en midtbaneprofil. Flere andre storklubber skal også ha blitt spurt, blant annet Manchester United, Tottenham og Arsenal.

Til slutt endte det altså med et utlån til Bayern München for brassen som trollbandt Liverpool-fansen fra 2013 til rekordsalget i januar 2018. Tyskerne betalte 8,5 millioner euro for selve lånet, skal dekke hele lønna hans selv og har muligheten til å gjøre overgangen permanent etter sesongen for 120 millioner euro.

TV3 (Katalonia) / Marca

02.sep 2019 11:25Sky: Lovren blir i Liverpool

I kveld stenger overgangsvinduet i Europa, og Dejan Lovren er en av spillerne som har blitt linket til klubber som fortsatt kan handle.

Da Juventus-stopper Giorgio Chiellini pådro seg en alvorlig kneskade i forrige uke, var Juventus den siste klubben som ble linket til spilleren. Også AS Roma har vært i forhandlinger med Liverpool, men har nå lånt Chris Smalling fra Manchester United.

Sky Sports rapporterer nå at 30-åringen kommer til å bli på Anfield, etter at Liverpool har avsluttet samtalene med de interesserte klubbene.

Lovren er fjerdevalg på stopperplass bak Virgil van Dijk, Joel Matip og Joe Gomez.

29.aug 2019 09:39Lar Lovren gå likevel?

Dejan Lovren er fjerdevalg på stopperplass i Liverpool, og selv om han er i full trening, har han enda ikke vært på banen eller benken for de helrøde denne sesongen.

Han har vært kraftig linket til AS Roma, men ifølge velinformerte journalister trakk Liverpool seg fra behandlingene etter at italienerne bare ønsket en låneavtale for midtstopperen.

Nå kan det skje likevel.

Ifølge den kroatiske avisen Sportske Novosti, aksepterte Liverpool et bud fra Roma på tirsdag. Det var thisisanfield.com som først omtalte rapporten fra Lovrens hjemland.

Det skal være snakk om en låneavtale som vil gjøres permanent for en sum på mellom 13 og 20 millioner euro. Partene er fortsatt i diskusjoner, og ifølge avisen diskuterer klubbene hvor mange kamper Lovren må spille, for at Roma skal måtte gjøre overgangen permanent.

Den italienske avisen Corriere dello Sport rapporterer samtidig at Roma ikke har gitt opp jakten sin på 30-åringen.

Overgangsvinduet i Italia stenger mandag 2. september.

27.aug 2019 09:53Forhandler om avtale for Duncan

Fiorentina skal ha lagt inn et bud på Bobby Duncan for over 10 millioner pund. Liverpools sportsdirektør Michael Edwards skal nå være i forhandlinger om et salg. Hvis ryktene skulle stemme er det i så fall med en enorm avkastning for Liverpool, som kjøpte Steven Gerrards søskenbarn for 200.000 pund sist sommer. Det skal være snakk om en avtale med først lån og så kjøp av 18-åringen.
Football Insider

26.aug 2019 20:55Werner signerte ny kontrakt med lavere utkjøpsklausul

Liverpool-linkede Timo Werner signerte denne uken en ny kontrakt med RB Leipzig. Spissen har over lengre ting unnlatt å forlenge kontrakten som går ut neste sommer, men nå har han altså gjort det. Det meldes at den nye kontrakten har en utkjøpsklausul på kun 30 millioner euro, noe som kan forklare hvorfor Werner valgte å putte pennen til papiret.
Daily Mirror

22.aug 2019 10:07Liverpool linkes til tysk stjerneskudd

Liverpool skal være med i køen som følger Kai Havertz, den offensive midtbanespilleren til Bayer Leverkusen. 20-åringen nettet hele 20 ganger på totalt 42 kamper forrige sesong. Prislappen skal være på 100 millioner euro, eller om lag £91M. Ved siden av Liverpool skal de fleste toppklubbene ha den langbente tyskeren i kikkerten, inkludert Barcelona, Real Madrid, Manchester City, Manchester United, Arsenal og Chelsea, i det som ventes å bli en overgang sommeren 2020.
Sport 1

21.aug 2019 11:00Leverkusen vil ha Lovren på lån

Dejan Lovren har ikke vært med i Liverpools kamptropper de to første ligarundene, og han varmet benken i supercupfinalen. Nå kan midtstopperen, som snakker flytende tysk, havne i Bundesliga før det internasjonale overgangsvinduet stenger 2. september.

Ifølge Bild håper Bayer Leverkusen å sikre seg 30-åringen på lån ut sesongen. De ønsker å få til en låneavtale som gir Liverpool rundt 3 millioner euro, melder den tyske storavisen.

Bild

18.aug 2019 18:33Bayern kjøper ikke Werner denne sommeren

Det var forventet at Timo Werner kom til å forlate RB Leipzig denne sommeren. Spilleren har ett år igjen av sin kontrakt, og har vært til salgs.

Liverpool er en av klubbene som har vist interesse for den 23 år gamle tyske landslagsspilleren, og ifølge Raphael Honigstein har han vært en spiller som vil være et realistisk overgangsmål for Liverpool.

Tysk presse hevdet i vår at Werner allerede var enig med Bayern München om en overgang, og at det kom til å skje i sommer. Det har ikke skjedd.

Nå rapporterer Christian Falk i Bild at Bayern ikke kommer til å kjøpe ham i sommer. Falk er kanskje den journalisten med mest greie på hva som foregår i den tyske storklubben.

Ronan Murphy som dekker Bundesliga for Goal rapporterer at Werner har bestemt seg for å la kontrakten gå ut, og at Bayern fortsatt er det mest sannsynlige som neste klubb for spilleren.

Liverpool kommer nok til å følge situasjonen, med en så ettertraktet spiller tilgjengelig på Bosman.

18.aug 2019 12:41Nå vil Juventus kvitte seg med Emre Can

Juventus har en enorm bredde på midtbanen sin, og har i sommer hentet inn Aaron Ramsey og Adrien Rabiot i den posisjonen.

Ifølge italienske medier, deriblant Calcio Mercato, vil den regjerende Serie A-mesteren prøve å selge Emre Can før overgangsvinduet stenger 2. september. De har ikke klart å kvitte seg med spillere som Sami Khedira og Blaise Matuidi i sommer.

Tuttosport hevder at både Bayern München og Paris Saint-Germain har forhørt seg om 25-åringen som kom til Torino-klubben fra Liverpool i fjor sommer.

I hans første sesong for Juventus spilte han 37 kamper og scoret fire mål.

07.aug 2019 16:35Liverpool krever det dobbelte av det de betalte for å slippe Shaqiri

Ifølge den sveitsiske avisen Blick er Monaco ute etter Xherdan Shaqiri. Journalisten Andreas Böni som har skrevet saken, var en av de som var tidligst ute om å melde om Liverpools interesse for Shaqiri da nedrykket til Stoke var et faktum.

Etter den katastrofale fjorårssesongen ønsker klubben å slå tilbake, og har blitt linket til en rekke spillere. Deriblant Edin Dzeko fra AS Roma.

Shaqiri blir tilbudt en årslønn på seks millioner euro netto for å gå til Ligue 1-klubben, ifølge den sveitsiske avisen. De ønsker å tilby ham en kontrakt frem til sommeren 2023. Til sammenligning skal lønnen hans i Liverpool være på fire millioner euro etter skatt.

Krever 34 millioner pund

Ifølge Blick har Liverpool satt en prislapp på 36 millioner euro for å selge Shaqiri. En spiller de hentet for halvparten for et år siden.

Avisen rapporterer videre at det er helt åpent hva spilleren selv ønsker - men at han vet at det er stor konkurranse om plassene i Liverpool, med Alex Oxlade-Chamberlain som enda en rival om plass på laget.

For Monaco er overgangsvinduet åpent frem til 2. september - men dersom Liverpool ønsker å selge, og vil ha inn en erstatter, har de dårlig tid på seg. Torsdag kl. 18.00 stenger overgangsvinduet for Premier League-klubbene.

07.aug 2019 09:02Leeds ønsker å erstatte toppscorer med Ryan Kent

Leeds har solgt sin toppscorer Kemar Roofe til Anderlecht for om lag £7M. De helhvite vil prioritere å få inn en erstatter innen transfer deadline og Ryan Kent skal stå helt øverst på deres ønskeliste. Liverpool har gitt uttrykk for at det vil koste opp mot £10M å hente Kent, som man på Anfield kun vil selge og ikke låne ut. Leeds skal ha vært i kontakt med LFC angående å finne en mulig måte å finansiere handelen på, da man i Yorkshire vil ønske å betale i flere avdrag.
Football Insider

06.aug 2019 17:41Nå linkes Coutinho til London-klubbene

Det er bare to dager til overgangsvinduet stenger. I formiddag kom det en rapport fra L’Equipe-journalist Bilel Ghazi om at Philippe Coutinho kom til å returnere til Premier League denne sommeren, og er på vei til Arsenal på lån.

Ifølge journalist Romain Molina kan linken være Coutinhos agent Kia Joorabchian, som skal ha vært sentral da Edu ble ansatt som sportsdirektør i Arsenal tidligere i sommer.

Julien Laurens er en annen fransk journalist, som er kjent fra en rekke podcaster, ESPN og RMC Sport. Han rapporterer at det ikke er hold i ryktene som kobler den tidligere Liverpool-spilleren til Arsenal - men at han kan ende opp i en annen klubb i Nord-London. Nemlig hos Tottenham.

Ifølge Laurens er Coutinho blitt tilbudt til både Manchester United og Tottenham, men at det er Spurs som nå virker som det mest realistiske alternativet. Coutinho spilte under Mauricio Pochettino i Espanyol, og har et godt forhold til den argentinske manageren. Samtidig linkes Christian Eriksen til Manchester United - og en overgang for Coutinho kan være avhengig av at det er en andel som går i orden.

Barcelona har ønsket å selge Coutinho, men har ikke mottatt noen bud, og et utlån kan være en siste løsning.

Ifølge The Times, vil en låneavtale koste Tottenham 21 millioner pund, i tillegg til spillerens lønn.

Han scoret 54 mål på 201 kamper for de helrøde før han ble solgt til Barcelona i januarvinduet i 2018. Der har han vunnet to ligatitler, men har ikke slått til slik Barca hadde håpet da de gjorde ham til sitt rekordkjøp.

04.aug 2019 11:38Vurderer tyrkisk 23-åring som keeperreserve

Liverpool ønsker at den tyrkiske 23-åringen Uğurcan Çakır skal bli lagets andrekeeper, ifølge tabloidavisen Daily Express. Det vil bane vei for at Simon Mignolet kan få spilletid en annen plass. Çakır regnes som et stort keepertalent i hjemlandet og ble Trabzonspors førstekeeper da Onur Kivrak la opp i januar. Den 191 cm høye sisteskansen, født i 1996, fikk A-landslagsdebuten i mai og har en rekke flere aldersbestemte kamper bak seg. Overgangsvinduet i Premier League stenger torsdag kveld.

Daily Express

03.aug 2019 15:11Belgisk klubb har Mignolet på ønskelisten

Club Brugge skal være interessert i å bringe Simon Mignolet tilbake til hjemlandet sitt før overgangsvinduet stenger.

Mignolet spilte bare 180 minutter for Liverpool forrige sesong, fordelt på en kamp i Ligacupen og en i FA Cupen, etter at Alisson Becker ankom klubben og tok over plassen som den soleklare eneren mellom stengene til Liverpool.

Men belgieren blir sett på som en viktig spiller i Liverpool-troppen, i sin rolle som andrekeeper. Det er tvilsomt at Jürgen Klopp ønsker å gi slipp på den rutinerte målvakten nå når overgangsvinduet snart stenger, etter at han har brukt tid på å skryte mye av målvakten for den profesjonaliteten han har vist gjennom de siste sesongene.

Liverpool Echo skriver at det er veldig usannsynlig at Liverpool kommer til å gi slipp på Mignolet fem dager før overgangsvinduet stenger.
RMC / Liverpool Echo

31.jul 2019 13:40Roma vender nesa mot Lovren

Tottenhams Toby Alderweireld, skal ha blitt for dyr for Roma, og nå skal den italienske klubben ha vist interesse for Liverpools midtstopper Dejan Lovren. Mens Alderweireld har en prislapp på 37 millioner pund, vil Lovren være tilgjengelig for rundt 18 millioner pund. Lovren er nå 30 år og ses på som fjerdevalg som midtstopper, og vil derfor vurdere sine alternativer nøye denne sommeren.
Gazzetta dello Sport

30.jul 2019 11:03Sturridge ikke fornøyd med kontraktsforslaget

Trabzonspor skal ha tilbudt Daniel Sturridge en lønn på 2 millioner pund i året. Men den tidligere Liverpool-spissen skal ha krevd 3 millioner pund i året pluss en signeringsbonus for 2 millioner pund. Sturridge kan gå gratis til hvilken som helst klubb etter at han ble frigitt av Liverpool i vår.
Footmercato

30.jul 2019 00:13Woodburn på vei til League One

Daily Mail melder at Ben Woodburn skal være på vei til Oxford United på et sesonglangt låneopphold på jakt etter førstelagsfotball.

19-åringen var på utlån til Sheffield United første halvdel av forrige sesong, men ble kallet tilbake da låneoppholdet ikke ble noen suksess, etter å bare ha spilt 154 minutter fordelt på syv kamper. Andre halvdel av sesongen brukte han hos Liverpool U23.

Ben Woodburn spilte i Liverpools fire første treningskamper denne sesongoppkjøringen, men på mandag bekreftet Jürgen Klopp at waliseren, som står med 10 landskamper og to scoringer, ikke kom til å være en del av førstelagstroppen resten av sesongoppkjøringen på grunn av at flere spillere returnerer fra ferie og skade denne uken.

Dermed kan det virke som om unggutten får sjansen til å få fart på sin karriere igjen med et opphold i League One og Oxford United som endte på en 12. plass i League One forrige sesong.
Daily Mail

29.jul 2019 22:43Flere klubber jakter Kane

Herbie Kane var på utlån hos League One klubben Doncaster Rovers, og leverte sine saker flott forrige sesong. 20-åringen spilte 40 kamper for Doncaster, og var en viktig brikke i klubbens vei til playoff semifinalen i League One, hvor de tapte etter straffesparkkonkurranse mot Charlton som til slutt rykket opp. Nå virker det som om Kane kan forberede seg på et nytt utlån, men denne gangen på et høyere nivå.

Flere klubber, deriblant Charlton, Brentford og Hull City skal ha midtbanespilleren på ønskelisten. Hull håper at de har en liten fordel i kampen om den ettertraktede spilleren, ettersom Grant McCann, som hentet Kane til Doncaster, nå er manager i klubben.

Herbie er topp klasse. Ønsker vi han? Ja. Kan vi få han? Jeg er ikke sikker. Men jeg vet at han kommer til å gå ut på lån, så jeg håper at det at jeg arbeidet med han forrige sesong gir oss en fordel, men det er noen store klubber som jakter han. Vi får bare vente og se, sier McCann til BBC Radio Humberside.

Kane spilte 80 minutter da Liverpools U23 spilte 3-3 mot Anderlecht U21 i Belgia forrige uke, men det er sannsynlig at Liverpool ønsker å låne 20-åringen ut til en Championship-klubb før overgangsvinduet stenger.
Hull Daily Mail / BBC Radio Humberside

29.jul 2019 12:27Dortmund ønsker å kjøpe Wilson

Borussia Dortmund vil etter rapportene prøve å skaffe seg Harry Wilson på en permanent overgang mot slutten av overgangsmarkedet. 22-åringen skal være ønsket av klubber i Premier League, Championship, Spania, Tyskland og Italia etter sitt imponerende låneopphold i Derby forrige sesong. Wilson skal være ivrig etter førstelagsspill, og Liverpool skal ha satt en prislapp på 25 millioner pund for kantspilleren.

Football Insider

28.jul 2019 15:48– Vurderte Ribéry i sommer

Liverpool skal ha vært nær en overraskende overgang for veteranen Franck Ribéry, som er på klubbjakt etter at avtalen med Bayern München løp ut etter forrige sesong. Ifølge franske L’Équipe var Jürgen Klopp fristet til å hente 36-åringen som en rutinert rotasjonsbrikke i angrepet, men skal ha bestemt seg for at stallen er god nok uten kantspilleren.

L’Équipe

27.jul 2019 17:09Holder øye med West Bromwich-unggutt

Liverpool, Brighton og Swansea er blant klubbene som skal vise interesse for West Bromwichs unggutt Rayhaan Tulloch (18). Tulloch har allerede fått sin debut for førstelaget til West Bromwich, da han gjennom fjorårets sesong fikk spilletid i begge FA Cup-kampene mot Brighton, der West Bromwich til slutt røyk ut etter ekstraomganger.

Den offensive spilleren er svært allsidig, og kan spille på begge vingene og inne sentralt som spiss og offensiv midtbanespiller. Tulloch innehar en enrom fart, og er god med ballen i beina.

Tulloch står bokført med landskamper på U17 og U16 nivå, hvor han har scoret fire ganger på til sammen 18 kamper. Forrige sesong fikk han 16 kamper for West Bromwich U23 i Premier League 2, hvor han var delaktig i fire scoringer, da han scoret to ganger og hadde to assist.

Det er ikke sikkert at unggutten ønsker å forlate West Bromwich denne sesongen, da han har spilt for klubben siden han var ni år gammel, og ønsker å slå seg inn på barndomsklubben sitt førstelag denne sesongen. Hvor villige West Midlands-laget skal være til et salg av enda en unggutt er også vanskelig å si, etter at de allerede har solgt Louie Barry (16) til Barcelona og Morgan Rogers (17) til Manchester City denne sommeren. Men Jürgen Klopp og hans mannskap holder et øye med situasjonen til den unge engelskmannen.
Daily Mail

27.jul 2019 12:30Pépé nærmer seg Arsenal

BBCs David Ornstein melder at Arsenal og Lille har kommet til enighet om en overgangssum for den lynhurtige vingen, og at spillerens representanter også skal være fornøyde med avtalen Arsenal har lagt på bordet for Nicolas Pépé (24).

Ivorianeren, som har blitt linket til Liverpool gjennom hele sommeren, ser dermed ut til å havne i Arsenal i en overgang som skal være verdt rundt £71,7m. Ornstein forventer at overgangen blir bekreftet i løpet av de første dagene den kommende uken.

Det har vært en runddans denne sommeren rundt den ventede overgangen til Pépé, der franske medier, sammen med Lilles klubbpresident,Gérard Lopez, har påstått at Liverpool har vært i samtaler med dem om spilleren, mens britiske medier, med Liverpool Echo i spissen, gjentatte ganger har nektet for at klubben er interessert i spilleren.

Nå ser det da altså ut til at Pépé ikke havner i Liverpool, og heller er klar til å signere en femårskontrakt med Arsenal.
David Ornstein / BBC

26.jul 2019 18:30Liverpool skal ikke ha interesse av et nytt utlån

Både Aston Villa og Newcastle skal være interesserte i å sikre seg Harry Wilson. Sky Sports skriver at begge klubbene skal være åpne for både et utlån eller en permanent overgang for den unge waliseren.

Liverpool skal på sin side ikke ha interesse av å låne ut 22-åringen igjen, og Sky Sports mener at de ønsker å gi Wilson sjansen på førstelaget denne sesongen etter en god sesongoppkjøring. Bare dersom spilleren selv skulle ønske å forlate klubben permanent for å få mer spilletid, vil Jürgen Klopp og hans mannskap vurdere å gi slipp på han.

Det spekuleres i at Liverpool ønsker i overkant av £20m for gutten med den farlige venstrefoten dersom en permanent overgang skulle bli aktuelt.
Sky Sports

26.jul 2019 11:48– Nå er det opp til spilleren selv

Klubbpresidenten i Lille, Gérard Lopez, bekrefter at det har kommet inn fire bud på Nicolas Pépé som er blitt akseptert. Ifølge franske L’Équipe skal det være fra Arsenal, Inter Milan, Napoli og Liverpool.

– Jeg gjorde det klart hva priskravet til Lille er. Flere klubber har matchet det, sier Lopez til avisa.

Summen bekreftes ikke, men det er anslått å være 80 millioner euro, altså ca. 71,7 millioner pund. Nå skal det bare dreie seg om hva spilleren selv ønsker.

– Det er klart at vi har tilknytning til visse klubber, men fotballprosjektet som Nicolas har i tankene, vil bli lagt til grunn for avgjørelsen. Dette er en stor avgjørelse, legger klubbpresidenten til.

Det blir påstått av Napoli er nærmest 24-åringen. I tillegg skal også klubber som Atlético Madrid og Manchester United være prinsipielt enige med Lille, men må ifølge L’Équipe selge spillere før et eventuelt kjøp.

For øvrig gjentar Liverpool Echo standpunktet om at de røde ikke jakter på Pépé denne sommeren, tross svært motstridende meldinger fra Frankrike.

L’Équipe / Tuttosport

23.jul 2019 00:12Kjemper om signaturen til brasiliansk tenåring

Liverpool er med i kampen om signaturen til den brasilianske tenåringen Reinier ifølge Daily Mail. Manchester City og Barcelona skal også være svært interesserte i 17-åringen, mens Everton, AC Milan og Borussia Dortmund allerede har sendt henvendelser. Reinier hevdes å være et av Brasils største talenter, og spiller for tiden for Flamengo som han har kontrakt med til desember 2020. Uansett kan spilleren ikke forlate hjemlandet før han fyller 18 i januar. Det forventes at flere klubber vil ha speidere på plass for å se på Reinier når Brasil U17 møter Paraguay denne uken.
Daily Mail

22.jul 2019 17:17Avslo tilbud fra to britiske klubber

Forrige sommer ble Loris Karius sendt på et to år langt lån til Besiktas. Keeperens Tyrkia-karriere startet tøft, men tyskeren spilte seg stort opp på vårsesongen. Nå bekrefter han selv til den tyrkiske sportsavisen Sporx at fem klubber har prøvd å signere 26-åringen.

– Denne sesongen, gjennom min agent, har to klubber i Storbritannia og tre klubber i Tyskland gjort tilbud, sier Karius.

– Jeg avslo dem. Besiktas er veldig spesiell for meg.

I sin første sesong for klubben fra Istanbul spilte Karius 35 ganger i alle turneringer, og holdt nullen seks ganger. Besiktas kom på tredje plass i Süper Lig, og er med det direkte kvalifisert til gruppespillet i Europa League kommende sesong.

Når utlånet fra Liverpool går ut sommeren 2020 vil tyrkerne være forpliktet til å kjøpe Karius for 7,25 millioner pund dersom visse prestasjonskrav innfris. Dette skal være relatert til antall kamper han spiller for klubben, og at de kvalifiserer seg for spill i Europa.

Sporx

17.jul 2019 17:12Kan få et nytt Skottland-opphold

Liverpool kan sende den unge angriperen Liam Millar på nok et utlån til skotske Kilmarnock. 19-åringen tilbrakte siste halvdel av forrige sesong der, etter først å ha signert en kontraktsforlengelse med de røde, og Liverpool ønsker at han skal fortsette med mer førstelagsfotball fremover, ifølge Daily Express. Millar, med seks A-landskamper for Canada, fikk 14 kamper der i vår, men kun 2 fra start. Han scoret matchvinnermålet borte mot St. Mirren i mars.

Daily Express / footballscotland.co.uk

17.jul 2019 15:44Hevder Liverpool har åpnet samtaler med Lille

Liverpool, Arsenal, Atletico Madrid og Inter Milan skal alle ha lagt inn bud på Lilles ving Nicolas Pepe, ifølge franske medier. Liverpool Echo hevder imidlertid at det ikke er noen interesse fra Liverpool i spilleren som scoret 23 mål sist sesong.
La Voix Du Nord/Liverpool Echo

16.jul 2019 15:36Lovrens agent i møte med Milan

Dejan Lovrens agent skal angivelig ha møtt AC Milan for å diskutere en kontrakt for forsvarsspilleren, selv om Liverpool skal være lite lystne på å selge. Men Lovren er å regne som et fjerdevalg på stopperplass i Liverpool nå, og kan komme til å forsvinne om det kommer et bud på 30-åringen. Det hevdes også at Lovren må akseptere lønnskutt for å gå til Italia, siden klubben allerede mener prisen Liverpool ønsker for ham er for høy. Lovren tjener angivelig rundt 5 millioner euro i sesongen i dag, og har to år igjen av kontrakten, og vil få en treårskontrakt på rundt 3 millioner euro i sesongen i Milan.
Calciomercato/Gazzetta dello Sport

14.jul 2019 15:04Russisk klubb har forespurt seg om Awoniyi

CSKA Moskva skal ha forespurt seg om tilgjengeligheten til Liverpools unge spiss, Taiwo Awoniyi. 21-åringen, som kom til Liverpool fra nigerianske Imperial Academy i 2015 har fortsatt til gode å spille en kamp for klubben, på grunn av manglende arbeidstillatelse. Siden han kom til Liverpool har Awoniyi blitt lånt ut til flere klubber, deriblant NEC Nijmegen, Mouscron, KAA Gent og FSV Frankfurt. Han trener for øyeblikket med Liverpool, men det er ventet at han går ut på et nytt lån eller en permanent overgang i sommer. Ifølge Paul Joyce skal Liverpool ønske £15m for spissen, dersom de skal bli overtalt til å selge spilleren som i 2018 signerte en ny langtidskontrakt med klubben, til CSKA Moskva i sommer.
Paul Joyce

14.jul 2019 00:39– Med i kampen om russisk toppscorer

Liverpool er med i kampen om Fyodor Chalov, ifølge Mirror. Den russiske CSKA Moskva-spissen er på blokka til klubber som Manchester City, Tottenham, Arsenal og Manchester United og mange andre rundt om i Europa. 21-åringen har gått gradene i Moskva-klubben, og ble forrige sesong toppscorer i den russiske toppdivisjonen med 15 mål – i tillegg til 7 assists. Mirror skriver videre at Chalov signerte en kontraktsforlengelse i januar til 2022, og legger til at han, med 27 mål på 65 ligakamper for CSKA, ønsker å dra til et lag hvor han satses på som fast spiss, noe som jo blir vanskelig i et Liverpool-lag med Firmino, Salah og Mané i den rekordsterke angrepsrekka.

Mirror

11.jul 2019 16:58Mange øyne rettet mot Duncan

Etter den glimrende debutsesongen for de røde er Bobby Duncan blant akademispillerne som har trent med førstelaget under pre-season, og er aktuell til treningskampen mot Tranmere torsdag.

Med en imponerende sommer kan 18-åringen spille seg inn i A-lagsdiskusjonen for kommende sesong. Samtidig er det mange klubber som har angriperen på blokka i sommervinduet. Deriblant Borussia Dortmund, ifølge Daily Mail, som skriver at Bundesliga-laget har vist stor interesse de siste ukene.

Dortmund skal være blant flere tyske klubber viser interesse.

Duncan, som er Steven Gerrards fetter, skrev under på en treårskontrakt med Liverpool i fjor sommer etter å ha kommet fra Manchester City.

Daily Mail

11.jul 2019 10:23Jakter ny tenåring

Flere toppklubber fra England og Skottland har satt Linfields midtbanespiller, Charlie Allen, på ønkselisten, deriblant Liverpool, Manchester United og Celtic. 15-åringen blir høyt verdsatt av Linfield, og debuterte på førstelaget i forrige sesongs siste kamp. Han ble også inkludert i troppen til Champions League-møtet med Rosenborg på onsdag, men fikk aldri noe spilletid da Linfield tapte 2-0.

Linfields akademi-direktør Glenn Ferguson mener at Allen er ett av de største talentene han har sett og tror talentet kan ta steget til England eller Skottland i nær fremtid. Unggutten fikk bli med førstelaget på treningsleir til Spania, hvor han fikk spilletid mot både Motherwell og St. Johnstone.
Belfast Telegraph

10.jul 2019 22:15Avviser Pépé interesse igjen

Lilles Nicolas Pépé har blitt et hett navn i Liverpools rykte-spalter. Ved gjentatte anledninger denne sommeren har den hurtige vingen blitt linket til Liverpool av franske medier. Disse ryktene har så blitt avvist av britiske medier som følger Liverpool tett. Liverpool skal mellom annet ha omtalt ryktene som «ren løgn», ifølge Melissa Reddy. Onsdag kveld var det Dominic King sin tur til å uttale seg om ryktene.

«Liverpool har absolutt ingen interesse i Nicolas Pépé. Det er en overgang som ikke kommer til å skje,» skrev han selv på Twitter.
Dominic King - Daily Mail

09.jul 2019 14:51– Imponerte Liverpools speidere

Liverpool følger med på den iranske landslagsspilleren Sardar Azmoun, melder russiske sovsport.ru. Noen av klubbens speidere overvar Super Cup-kampen mellom Zenit og Lokomotiv Moskva i helga for å se på den 24 år gamle angriperen, og tross 2–3-tap etterlot Azmoun et meget godt inntrykk ved å ha scoret begge Zenits mål. 1995-modellen noterte seg for 17 mål og hadde 7 assists på 33 kamper forrige sesong.

SovSport

08.jul 2019 16:57Spurs kommer til å vinne kampen om Ceballos

Liverpool har den siste tiden blitt linket til Real Madrid-spilleren Dani Ceballos. Midtbanespilleren ønsker å forlate den spanske storklubben for å få mer regelmessig spilletid, og nå hevder The Telegraph at 22-åringen ender opp i Tottenham. Ceballos hadde et ønske om å dra til Merseyside, men valgte bort Liverpool grunnet konkurransen på midtbanen. Prislappen skal etter rapportene ligge på 50 millioner pund, med en tilbakekjøpsklausul på 70 millioner pund. Spanjolen fikk kun 19 kamper fra start i alle turneringer denne sesongen for Real Madrid.
The Telegraph

03.jul 2019 17:12Hevder Liverpool ønsker Ceballos

Det er den store sportsavisa Marca som påstår at Liverpool er blant tre engelske klubber som vil kjøpe Dani Ceballos i sommer. 22-åringen skal ikke være inkludert i Zinedine Zidanes planer for kommende sesong. Midtbanespilleren, som på søndag ble U21-europamester med Spania, har også interesse fra klubber i Tyskland og Italia, men skal foretrekke å dra til England.

Foreløpig regnes imidlertid Tottenham og Arsenal som større favoritter, skriver Marca, fordi Spurs har «en veldig god relasjon» med Madrid-klubben, mens Arsenal har pushet hardest på for en overgang så langt.

Avisa mener at Tottenham er alternativet som passer Madrid-klubben best, da det er trolig at de vil gå med på en tilbakekjøpsklausul.

Det tredje alternativet, Liverpool, har gått forsiktig frem, men interessen har økt de siste ukene, ifølge Marca. De røde vil dog ikke ha en avtale der Real Madrid får muligheten – altså en egen rett – til å kjøpe ham tilbake om noen år, og de ønsker ikke å hente ham på lån.

Marca skriver at det sportslig sett nok er mest attraktivt å velge Champions League-mesteren, men individuelt regnes det også som den vanskeligste utfordringen – på en midtbane med knallhard konkurranse.

Marca

03.jul 2019 09:37– Han er, og skal bli, i Barcelona

De siste Ousmane Dembele-ryktene fikk ikke leve lenge.

Den franske sportsavisen L’Equipe rapporterte tirsdag at Bayern München og Liverpool hadde kontaktet Ousmane Dembele om en overgang denne sommeren.

Bayern er på jakt etter en ny ving, etter at Franck Ribery og Arjen Robben har lagt opp, og har ikke lykkes med å sikre seg Leroy Sané fra Manchester City eller Callum Hudson-Odoi fra Chelsea. Den tyske storklubben skal ha vært i kontakt med Dembeles representanter.

Også Liverpool skal ha vært i kontakt om en mulig overgang, og Jürgen Klopp er svært begeistret for spilleren, rapporterer avisen.

Men selv om Barcelona er i ferd med å sikre seg Antoine Griezmann, og linkes til Neymar, har de ingen planer om å kvitte seg med franskmannen.

«Sjansene for at Ousmane vil spille for Bayern neste sesong er nesten null. Han er, og vil bli i Barcelona» sier en kilde nær spilleren til Sky Germany.

01.jul 2019 16:31– Asensio blir værende

Tidligere i sommer har det blitt rapportert at Real Madrid hadde gjort Marco Asensio tilgjengelig for salg. 23-åringen fra Mallorca har blant mange klubber vært linket til Liverpool, men nå melder den store Madrid-avisa Marca at angriperen er inkludert i planene til manager Zinedine Zidane for kommende sesong og blir værende i hovedstadsklubben.

Marca

01.jul 2019 15:10Lovrens representanter på plass i Milano

Dejan Lovrens representanter har ankommet Milano, for å starte diskusjoner med AC Milan om en potensiell overgang fra Liverpool. Lovren er under kontrakt med Liverpool til 2021. Liverpool ønsker mer enn 25 millioner pund for midtstopperen. Lovren har spilt 170 kamper og gjort sju mål for Liverpool siden han kom fra Southampton for 25 millioner pund i 2014.
La Gazzetta dello Sport

30.jun 2019 18:35Rabiot på plass i Torino

Adrien Rabiot har vært en gjenganger i vår ryktebørs, da han har vært på utgående kontrakt med Juventus en stund. Nå skal han være så og si klar for en overgang til Juventus.

Et bilde publisert på Juventus sin Twitter-konto skal mer eller mindre bekrefte overgangen til franskmannen, da de tidligere i dag publiserte et bilde av midtbanespilleren, med tittelen:

«Adrien Rabiot har ankommet Torino!»

Italienske medier melder at Rabiot skal gjennomgå den medisinske testen med Juventus i morgen.

30.jun 2019 12:35Hodgson viser interesse for Clyne

Roy Hodgson og Crystal Palace skal vurdere å hente Nathaniel Clyne som erstatter til Aaron Wan-Bissaka, som nylig ble solgt til Manchester United for £50m.

Clyne var en fast skikkelse for førstelaget til Liverpool etter overgangen fra Southampton i 2015, men har de siste sesongene måttet se at Trent Alexander-Arnold og Joe Gomez har tatt over plassen på Liverpools høyreback.

Forrige sesong spilte han bare fire kamper for Liverpool, før han ble lånt ut til Bournemouth hvor han fikk 14 seriekamper. Nå hevder engelske aviser at 28-åringen skal være på vei tilbake til barndomsklubben sin, hvor han spilte 127 kamper frem til 2012.
Daily Mail

28.jun 2019 19:09Grujic på vei til tysk fotball?

ESPN melder at Marko Grujic skal være på vei tilbake til tysk fotball for et nytt låneopphold. 23-åringen imponerte på lån hos Hertha forrige sesong, der han blant annet ble kalt «den beste spilleren Hertha har hatt på 20 år» av manager Pal Dardai. På sine 23 kamper for klubben scoret han fem ganger og hadde en målgivende pasning.

Nå skal Hertha kjempe med Werder Bremen og Eintracht Frankfurt om Grujic sin signatur. Frankfurt kan tilby Grujic europeisk fotball, da de skal ut i Europa League kvalifisering denne sommeren. Hertha på sin side vil gjøre Grujic til en av sine nøkkelspillere dersom serberen bestemmer seg for å signere en lånekontrakt med dem.
ESPN

27.jun 2019 13:21Bayern München forsøkte å kuppe overgangen

Ifølge Paul Joyce skal Bayern München ha forsøkt å kuppe overgangen til Sepp van den Berg mens han hadde sin medisinske test i Liverpool. De tyske mesterne skal ha ringt van den Berg sine representanter gjentatte ganger under hans medisinske test i et forsøk på å overtale spilleren og hans familie til å velge Bayern München foran Liverpool, til ingen nytte.

Joyce melder på samme tid at Rafa Camacho, som lenge har blitt linket bort fra klubben, skal være «klar for en permanent overgang til Sporting Lisboa».

Paul Joyce

27.jun 2019 10:56Liverpool har tilbudt Origi en ny kontrakt

Divock Origi skal ha blitt tilbudt en ny kontrakt av Liverpool. Hans nåværende kontrakt går ut om et år, og etter hans svært viktige scoringer mot mellom andre Everton, Barcelona og Tottenham skal Liverpool ønske å forlenge kontrakten hans. Den belgiske journalisten Kristoff Terreur mener at Liverpool har kommet med et godt tilbud til spilleren før han dro på ferie, og at det nå er opp til Origi selv om han ønsker å forlenge med Liverpool eller søke etter nye utfordringer.

Het Laatste Nieuws

26.jun 2019 17:01Fekir nærmer seg en overgang til AC Milan

Etter at en overgang på rundt 50 millioner pund til Liverpool gikk i vasken etter den medisinske testen forrige sommer, tyder mye på at Nabil Fekir faktisk forsvinner fra Lyon denne sommeren. Nå melder italienske medier at den 25 år gamle midtbanespilleren er nær en overgang til AC Milan for 26,7 millioner pund – omtrent halvparten av hva han hadde gått for i fjor. Den siste sesong spilte franskmannen 39 kamper i alle turneringer for Lyon, noe som resulterte i 12 scoringer og 9 assist.
CalcioMercato

25.jun 2019 15:48Liverpool er nå storfavoritter i kampen om Fernandes

Den portugisiske midtbanespilleren Bruno Fernandes har vært linket til Liverpool en god stund, og nå har oddsen på at 24-åringen skal signere for Liverpool falt betraktelig. Den er nå helt nede på 1.11, noe som er en kraftig nedgang fra 2.75 som den lå på for kort tid siden. Dette gjør Liverpool til enorme favoritter med Manchester United nærmest med 4.00 i odds, før Atletico Madrid kommer på 7.50. Fernandes har fire år igjen av kontrakten med Sporting Lisboa, og den portugisiske klubben skal etter rapportene ønske 70 millioner pund for en av klubbens største stjerner, som scoret 23 mål på 41 kamper denne sesongen. Uansett hvor lav oddsen er for øyeblikket er Liverpool Echo i tvil om denne overgangen kommer til å skje, da de ikke forventer at Jürgen Klopp skal bruke store summer denne sommeren. Likevel blir denne overgangen nevnt hyppigere for hver dag som går, og med en så lav odds skal vi ikke se bort ifra at Liverpool henter den kreative midtbanespilleren – en posisjon mange har etterspurt en spiller i.
Liverpool Echo

25.jun 2019 13:16Crystal Palace ønsker å kjøpe Mignolet

Liverpool forventer at Simon Mignolet blir i klubben, men kan være villige til å la den belgiske målvakten gå for den rette prisen. Nå melder London Evening Standard at Crystal Palace skal være interesserte i å skaffe seg Liverpools andrekeeper for en sum i nærheten av åtte millioner pund. Det ryktes også at Brighton har øynene åpne for 31-åringen, i tillegg til klubber i Tyskland og Frankrike. Dersom Mignolet skulle forlate Liverpool i sommer er den 29 år gamle Southampton-keeperen Alex McCarthy en av de mest sannsynlige erstatterne.
London Evening Standard