Ryktebørsen

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

ryktebørsen under section
25.Jun 07:22

Flere klubber ute etter Kent

Birmingham er en av en håndfull klubber som er interessert i å hente Liverpools ving Ryan Kent på lån kommende sesong. 20-åringen imponerte da han spilte for Barnsley sist sesong. I Championship-klubben spilte han 47 kamper (44 i ligaen) og gjorde 3 mål. 
Sunday People

25.Jun 07:16

Planlegger 30 millionersbud på Ox

Jürgen Klopp er ikke ferdig med å forsterke angrepet etter kjøpet av Mohamed Salag. Arsenals Alex Oxlade-Chamberlain skal fortsatt være høyaktuell og Liverpool er villig til å betale 30 millioner pund for 23-åringen som har ett år igjen av kontrakten.
Mirror

25.Jun 07:08

Nekter å gi opp van Dijk - men prisen stiger

Til tross for unnskyldningen overfor Southampton etter å ha blitt litt for ivrige i jakten på deres midtstopper, ser det likevel ikke ut som Liverpool helt har gitt opp å signere Virgil van Dijk. Men for at det skal skje noe videre må enten spilleren selv gjøre det klart at han vil forlate klubben, eller så kan det løsne om andre legger inn bud. Liverpool skal nå være villig til å betale opp til 70 millioner pund for å sikre seg midtstopperen. Men det rapporteres også at Chelsea skal være klare til å legge inn et åpningsbud på 60 millioner pund.
The Sunday Express/Daily Mail

24.Jun 14:44

– Snakket med Lucas for noen dager siden

Alle overgangsvinduer blir Lucas Leivakoblet til andre klubber, og igjen blir hans forrige klubb Gremio linket til spilleren som forlot dem for ti år siden. 

– Lucas er en veldig god spiller. Det ville være en viktig signering. Hvis det er en økonomisk mulighet, og det passer Lucas, er det mulig at han kan komme, sier visedirektør Odorico Román.

– Akkurat nå er det ingen forhandlinger. Men jeg snakket med han for noen dager siden. Vi kan kontakte han når vi ønsker, sier han.
Liverpool Echo

24.Jun 07:25

Bordeaux-spiss i søkelyset

Liverpool er interessert i Bordeaux-spissen Gaetan Laborde, som også Arsenal har vist interesse for. 23-åringen scoret 13 mål på 42 kamper sist sesong og er kommet fra ungdomsakademiet i den franske klubben.
Foot Mercato

23.Jun 15:16

Klare til å selge Oxlade-Chamberlain

Arsenal er klare til å selge Alex Oxlade-Chamberlain til Liverpool for £25m, og så mange som åtte andre førstelagsspillere kan følge ham ut døren. Skulle Alexis Sánchez og Mesut Özil skrive under på nye, lukrative kontrakter, vil London-klubben slite med å holde seg innenfor Premier Leagues lønnsreglement. Derfor kan Arsenal bli tvunget til å selge spillere, med Oxlade-Chamberlain som et av de heteste salgsobjektene. 
Independent

23.Jun 08:52

Van Dijk er Contes førstevalg

Virgil van Dijk skal være Antonio Contes førstevalg som midtstopper. Det er ventet at prisen kan bli opp mot 60 millioner pund for Southampton-stopperen. 
Sky Italia

23.Jun 06:42

Hevder LFC fikk avslått bud på 100 millioner euro

Liverpool skal ha fått et bud på 100 millioner euro (88 millioner pund) for Monacos Kylian Mbappe - men fikk avslag. Utgangspunktet til Monaco er å få mer enn 114 millioner euro, som er det Manchester United betalte for Paul Pogba sist sommer. 
Marca

22.Jun 16:01

Napoli-back kan være aktuell

Liverpool viser interesse for Faouzi Ghoulam (26), som kan bli inkludert i en overgang fra Napoli hvor Alberto Moreno går motsatt vei. Napoli har alt fått et bud på Moreno avslått, men de røde, som tidligere har vært linket til Ghoulam, skal ha forhørt seg som Napoli-backens tilgjengelighet. En avtale som inkluderer begge venstrebackene er ikke utelukket.
gianlucadimarzio.com/Daily Mail

22.Jun 10:51

Krever 40 millioner pund for Sturridge

Liverpool skal ha satt en prislapp på 40 millioner pund for Daniel Sturridge, til tross for at han bare startet sju kamper i Premier League sist sesong. Prislappen skal gjøre at interessen fra West Ham og PSG skal ha kjølnet noe. 
Daily Mail