Ryktebørsen

Her har vi samlet mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

To lag viser interesse for Wilson

Celtic og Wolverhampton Wanderers er interesserte i Liverpools unge spiller Harry Wilson. Liverpool vil vegre seg for å gi slipp på vingen, da de håper han skal slå gjennom på førstelaget i årene som kommer.
Espn FC

Big Sam på vei bort fra Palace:Hva skjer med Sakho nå?

Lyon skal ha et sterkt ønske om å signere Mamadou Sakho i sommer. Sakho har imponert under sitt opphold i Crystal Palace siden nyttår, og Liverpool håper å kunne få inn 30 millioner pund for franskmannen. Sam Allardyce var veldig klar for å beholde Sakho, men nå ser det ut til at han selv vil forsvinne fra klubben. Palace-manageren skal ha sagt opp fordi han ikke fikk viljen sin på blant annet et viktig område som overganger, men dette er ennå ikke bekreftet. Dermed er det mer usikkert om Sakho fortsatt er ønsket i London-klubben. Southampton er en annen klubb som er interessert i Sakho.
L’Equipe/Daily Mail

Casillas har fått tilbud fra Liverpool

Iker Casillas har et tilbud fra Liverpool, og ønsker å slutte seg til Merseyside-giganten. 36-åringen har vært i Porto de to siste sesongene, og vil forlate den portugisiske klubben på gratisovergang i sommer. Casillas har også tilbud fra Tyrkia, Kina og Qatar.
AS

Hevder Mendy er førstevalg

Liverpool skal ønske å forsterke venstrebacken, og ser på både Ryan Sessegnon og Benjamin Mendy.Sistnevnte skal imidlertid være Klopps førstevalg. Monaco-backen, som dro fra Marseille så sent som forrige sommer, har spilt 25 kamper i Ligue 1 denne sesongen.
Di Marzio

Hevder Bale vil ha Woodburn til Madrid

Gareth Bale skal ha fortalt til Real Madrid-ledelsen at de bør hente landslagskamerat Ben Woodburn til Spania. Barcelona skal visstnok også være interessert, og Bale håper de snapper ham foran nesen på rivalene. 
Don Balon

Hevder Monaco avslo Liverpool-bud

Monaco skal ha raskt takket nei til et bud fra Liverpool på 75 millioner euro (ca. £64M) for det enorme angrepstalentet Kylian Mbappé (18). Den ferske ligamesteren i Frankrike trenger ikke å selge sin store juvel i sommer, og vil trolig kreve over 100 millioner euro for å slippe ham.
Marca

Burton vil ha Wilson

Burton Albion har Liverpools Harry Wilson på listen over transfermål for sommeren, etter å ha berget plassen i The Championship. Burton håper å sikre seg Wilson på lån for hele neste sesong.
Sky Sports News HQ

Vil ha Lanzini

Arsenal, Liverpool og Tottenham vil alle ha West Hams Manuel Lanzini. West Ham har satt en prislapp på 30 millioner pund på argentineren, og ønsker også å tilby 24-åringen en ny kontrakt.
People

– Har blitt enig med Hull-forsvarer og vurderer en til

Liverpool skal angivelig ha blitt enig med Hulls venstreback Andrew Robertson om en overgang, og kommer til å offentliggjøre signeringen når vinduet åpner. 23-åringen har spilt i Hull i tre år, siden han kom fra Dundee United. Han har bare 12 måneder igjen av sin nåværende kontrakt til sommeren. Ifølge ryktene skal Liverpool også være interessert i enda en spiller fra dumpekandidaten, nemlig midtstopper Harry Maguire. Newscastle og Tottenham skal også være ute etter ham.
Mirror

Kjemper med Milan om Rodriguez

Liverpool vil kjempe med AC Milan om signaturen til Wolfsburgs venstreback Ricardo Rodriguez. Begge klubber skal ha fulgt 24-åringen tett, og det skal ha vært innledende samtaler. Wolfsburg ønsker 18,5 millioner pund for spilleren, noe som skal være mer enn både Liverpool og Milan er villig til å betale. Den venstrebeinte sveitseren har spilt 27 kamper for Bundesligaklubben denne sesongen. Han har også tegnet seg på scoringslisten to ganger, og har tre assist. Han står også med 45 landskamper. 
Mirror

Aksepterte bud på «den nye Ronaldinho»

Liverpool skal ha fått akseptert et bud på 26 millioner euro for brasilianske Luan. Brasilianeren har bare ett år igjen av sin nåværende avtale med Gremio, skriver den lokale journalisten Luis Felipe Amorin på Twitter. 

Nær en avtale for Luan

Liverpool nærmer seg en overgang for den brasilianske sensasjonen Luan, med et bud på 26 millioner pund for mannen som har fått merkelappen «den nye Ronaldinho». De røde har jaktet Gremio-talentet i ett år, og klubbene er nå nær å bli enige om en avtale om en overgang for 24-åringen. Brasilianeren har bare ett år igjen av sin nåværende avtale med Porto Alegre-klubben, noe som tvinger Gremio til å selge. Spillerens representanter fløy til London i april for å møte representanter for Liverpool for å diskutere overgangen. Liverpool er nå først i køen, etter å ha sagt seg villige til å betale prisforlangende på 30 millioner euro.
Mirror

Barca går for Moreno

Barcelona ser ikke ut til å få fatt i førstevalget, Atletico Madrid-backen Theo Hernandez, og går derfor i stedet for Liverpools 24 år gamle venstreback Alberto Moreno når forsvarsrekka skal styrkes.
Don Balon

Brighton ønsker Lucas

Lucas Leiva skal være på ønskelisten til Chris Hughton, når han nå skal forsterke laget til Premier League. Lucas som nå har vært i klubben i ti år, skal ha en samtale med Klopp når sesongen er over for å diskutere framtiden i klubben.
Mirror

Seks klubber i kamp om Stewart

Kevin Stewart er for tiden ute av spill på grunn av en brokkoperasjon. Men det har ikke stilnet interessen for midtbanespilleren. Nyopprykkede Brighton & Hove Albion skal allerede ha vist sin interesse og ifølge Sky Sports kilder er det også fem andre klubber som er interessert. Det er Stoke og Burnley fra Premier League, samt Derby, Norwich og Aston Villa fra Championship. Noen klubber skal være interessert i å hente han på lån, andre på en permanent overgang. Det er tidligere antydet at Liverpool vil kreve 10 millioner pund for spilleren.  
Sky Sports

Rodgers og Klopp jakter samme spiss

Både Celtic og Liverpool skal være ute etter å signere Chelsea-spissen Dominic Solanke. 19-åringen har nektet å signere ny kontrakt med London-klubben og ser dermed ut til å forlate Stamford Bridge når kontrakten går ut til sommeren. Solanke har fått 17 kamper for Chelsea, men ønsker seg mer spilletid. Hvis Celtic henter spilleren må de bare betale 400.000 pund i utviklingskostnader, siden de er i et annet land, Liverpool på sin side må belage seg på å betale så mye som 8 millioner pund. 
Express

Sunderland-keeper til Liverpool?

Liverpool skal være villig til å utfordre Everton om signaturen til Sunderlands keeper Jordan Pickford. 23-åringen skal ha en prislapp på rundt 17 millioner pund. Til tross for at han har sett 43 mål i nettet bak seg denne sesongen i Premier League og ligacupen, er keeperen ettertraktet og han storspilte blant annet mot Hull i helga. Selv om Everton har som hovedprioritet å finne ny keeper i sommer vil de bli utfordret av Liverpool, Manchester City, Manchester United, Arsenal og West Ham om Sunderland-keeperen. 
Telegraph

Har kontaktet PSG om brasiliansk ving

Liverpool har kontaktet Paris Saint-Germain om den brasilianske vingen Lucas Moura, men vil få hard konkurranse fra Atletico Madrid.
L'Equipe

Jakter Celtic-back

Liverpool jakter Celtics venstreback Kieran Tierney, men Anfield-klubben får konkurranse fra Arsenal og nyopprykkede Newcastle om 19-åringen.
Daily Star

Tror ikke Sessegnon flytter på seg

Den unge Fulham-backen Ryan Sessegnon kobles til Liverpool og flere andre storklubber foran sommervinduet. 16-åringens manager, Slavisa Jokanovic, føler seg likevel trygg på at venstrebacken blir værende. – Jeg tror det. Jeg mener dette er rett sted for ham. Han er en ung spiller, og han må lære. Han trenger minuttene her hos oss, og jeg tror han er på riktig plass for å bygge seg selv opp til å bli klar for det neste steget som venter, sier serberen. – Han har vært i Fulham hele livet, og han føler seg trygg hos oss. Jeg tror han merker utviklingen sin, og at han tror han er på rett sted. Det er normalt å vise ambisjoner og ønske noe mer, men akkurat nå vil det være riktig å bli her og utvikle seg.
Mirror

Følger Bertrand

Den tidligere Chelsea-backen Ryan Bertrand har etablert seg i Southampton. Nå skal 27-åringen ønske å forlate klubben, med Liverpool og Chelsea som beundrere. Klopp jakter venstreback, og Bertrand kan bli Liverpools nye sideback. 
Daily Mirror

Wijnaldum linkes til Real

Real Madrid har siktet seg inn mot Liverpools midtbanespiller Georginio Wijnaldum som plan B dersom de ikke får fatt i Chelseas Eden Hazard. Wijnaldum kom til Liverpool fra Newcastle for 23 millioner pund sist sommer, og har imponert i Liverpool-trøya med fem mål og seks målgivende pasninger.
TuttoMercatoWeb

Barca har hatt samtaler med Coutinhos agent

Representanter for Barcelona har møtt Philippe Coutinhos agent Kia Joorabchian og startet samtaler om en overgang til Nou Camp. Liverpool har imidlertid kontrakt med brasilianeren til 2022, og Barca vil få problemer med å overbevise Liverpool og manager Jürgen Klopp om å selge sin stjerne. Barca tror imidlertid at de skal få kloa i brasilianeren om de betaler like mye som de gjorde for Luis Suarez – 65 millioner pund.
Sport

Har blinket seg ut Anderlecht-spiss

Liverpool er ute etter Anderlecht-spissen Lukasz Teodorczyk. Den 25 år gamle polakken har hatt en god sesong for Anderlecht, og har scoret 20 mål i den belgiske toppserien. Han kom opprinnelig til den belgiske klubben på lån sist sommer, men er nå bundet til Anderlecht til 2020 etter at de betalte Dynamo Kyiv 4 millioner pund i mars for å gjøre overgangen permanent. Nå har prisen steget til over 12,5 millioner pund. Sunderland, West Ham og West Bromwich er også interesserte i Teodorczyk. AC Milan skal også være inne i bildet.
RTBF

Ønsker seg Christensen

Andreas Christensen er på vei tilbake til Chelsea etter to år på utlån hos Borussia Mönchengladbach. Dansken er imidlertid ønsket i Liverpool, Manchester City, Leicester og Southampton. 21-åringen har også vekket interessen til klubber i Tyskland, Italia og Spania under sitt opphold i Tyskland. Spilleren selv ønsker imidlertid å fortsette karrieren i Chelsea.
Daily Mail

Jakter Fabregas

Klopp er forberedt på å kjempe med José Mourinho om Chelsea-spillerens signatur. Cesc Fabregas er verdsatt til £30 millioner, og Klopp mener han er verdt prisen. Den spanske midtbaneeleganten har bare startet 10 kamper denne sesongen, men har vist seg å være en effektiv ressurs fra innbytterbenken. Han har to år i igjen av kontrakten på £170.000 i uken, og AC Milan og Inter Milan skal også være interessert i ham.
Klopp må forsterke laget ettersom CL-spill virker å være aktuelt neste sesong, og Liverpool-manageren forbereder seg på å miste Lucas Leiva til Galatasary, mens Coutinho kan havne i Real Madrid.
Express

Krever for mye i lønn

Lucas Leiva sin potensielle overgang til Galatasaray til sommeren er i ferd med å kollapse på grunn av midtbanespillerens lønnskrav. Lucas ønsker en lignende avtale som han har i Liverpool, med en ukelønn på 80 000 pund, pluss at han ønsker 1,5 millioner pund for å skrive under for den tyrkiske klubben. Brasilianerens agent reiste til Tyrkia for å komme frem til en avtale i forrige uke, men klarte ikke å bli enig med tyrkerne.
Fotospor

Coutinho linkes til Barca igjen

Barcelona ble danket ut av Juventus i kvartfinalen i Champions League, og er på hæla i tittelkampen i La Liga. Dermed skal førsteelleveren fornyes. Blant transfermålene i sommer er Arsenal-backen Hector Bellerin og Liverpools midtbanespiller Philippe Coutinho.
AS

United vil også ha Sessegnon

Manchester United har kastet seg inn i kampen om Liverpool-linkede Ryan Sessegnon. Fulham hevder imidlertid at 16-åringen ikke er til salgs, og planen er at venstrebacken skal signere en kontrakt med London-klubben i sommer.
Get West London

Krever store penger for Sturridge

Liverpool har nå satt en prislapp på Daniel Sturridge - 40 millioner pund. Spissen får kun forlate Anfield dersom noen er villig til å betale det klubben krever. 27-åringen skal være ønsket i Paris Saint-Germain og i West Ham, og Liverpool tror det vil være stor interesse for spissen til sommeren.
Mail on Sunday

Van Dijk foretrekker City

Liverpool er en av flere klubber som jakter Virgil van Dijk, og ingen ser ut til å være skremt av prislappen på 50 millioner pund. Chelsea, Arsenal, Manchester United, Manchester City og Everton har alle blitt linket til Southampton-stopperen, men han ser ut til å havne på Etihad Stadium. Pep Guardiola ønsker seg Virgil van Dijk til sommeren, og den nederlandske midtstopperen ønsker å jobbe med City-manageren. 25-åringen vil avstå fra alle andre tilbud dersom Guardiola kommer på banen. City har planer om å forsterke forsvaret med minst to backer og en midtstopper denne sommeren.
Manchester Evening News

Ute etter italiensk høyreback

Liverpool vil forsøke å hente AC Milans høyreback Mattia De Sciglio til Anfield. 24-åringen vil bare ha ett år igjen av sin kontrakt med Milano-klubben til sommeren, og den italienske storklubben ønsker å selge forsvarsspilleren i stedet for at han forsvinner som Bosman-spiller neste sommer. Juventus, Napoli og Barcelona er også ute etter italieneren.
TMW

Med i kampen om albaner

Liverpool har kastet seg inn i kampen mot Napoli-forsvareren Elseid Hysaj. Albaneren har hatt en fin sesong i Serie A, og har spilt 30 kamper. Bayern München, Atletico Madrid og Inter ønsker seg også Hysaj. Prislappen skal ligge på minimum 17 millioner pund, da den tidligere Empoli-spilleren har kontrakt med Napoli for fire sesonger til.
Transfer Market Web

På West Hams radar

Liverpool-spissen Daniel Sturridge er på radaren til West Ham-manager Slaven Bilic. 27-åringen har startet bare en ligakamp for Liverpool siden oktober, og kan være på vei bort fra Anfield for å få mer spilletid.
Telegraph

Tyrkiske klubber vil ha Lucas

Galatasarays sportsdirektør Cenk Ergun vil reise til England for å holde samtaler med Liverpools midtbanespiller Lucas Leiva. Ergun ønsker å få fullført en overgang for brasilianeren, men Trabzonspor vil forsøke å kapre overgangen.
Ajanspor

Har speidere på nigeriansk forsvarsspiller

FC Porto sin nigerianske forsvarsspiller Chidozie Awaziem følges nøye av speidere som representerer Liverpool FC. Afrikaneren fikk sitt gjennombrudd for Porto forrige sesong, men har ikke fått spille for førstelaget denne sesongen. Han har imidlertid spilt alle kampene til B-laget, som spiller i andredivisjon i Portugal. Noe bud fra Liverpool er ikke nært forestående, men Anfield-klubben holder forsvareren under oppsikt som en mann for fremtiden.
Owngoalnigeria.com

Sender speidere for å følge League One-back

Både Liverpool, Everton og Leicester vil sende speidere for å følge Oxfords venstreback Marvin Johnson i kampen mot Shrewsbury kommende søndag. Johnson har imponert i League One denne sesongen, hvor han har scoret sju mål fra sin backposisjon. 26-åringen har en fortid i non-League, men sluttet seg til Motherwell i 2015. Han kom til Oxford sist sommer.
Daily Mail

Jakter tidligere Barcelona-spiss

Liverpool er en av flere Premier League-klubber som vurderer å innfri utkjøpsklausulen til Malaga-spissen Sandro Ramirez. 21-åringen har en utkjøpsklausul på rundt 5 millioner pund i sin nåværende kontrakt. Stoke, Tottenham og Southampton viser også interesse for Sandro. Angriperen kom gratis til Malaga sist sommer, og har gjort 14 mål på 27 kamper denne sesongen. Fem av disse har kommet i hans fem siste ligakamper.
AS

Ønsket i Real Madrid

Joe Gomez har bare spilt tre kamper for Liverpools førstelag denne sesongen, men er likevel ønsket i Real Madrid. Den spanske gigantklubben ser Gomez som en mulig erstatter for Pepe eller Sergio Ramos, som begge kan komme til å forlate Santiago Bernabeu i sommer.
Diario Gol

Vil strekke seg langt for å beholde Oxlade-Chamberlain

Arsenal vil tilby Alex Oxlade-Chamberlain en kraftig lønnsøkning for at spilleren ikke skal bli fristet av Liverpool og Manchester City. Midtbanespilleren har bare et år igjen av sin kontrakt med The Gunners etter denne sesongen, og London-klubben ivrer etter å få på plass en ny avtale. Derfor er de villige til å gi ham en ukelønn på 100 000 pund. Han tjener nå 65 000 pund i uken.
Mirror

Har følere ute etter keeper

Liverpool har følere ute etter Real Betis-keeper Antonio Adan. 29-åringen har spilt 33 kamper i La Liga denne sesongen. Marseille har også vært i kontakt med Betis angående Adan. Betis krever at kjøpende klubb betaler utkjøpsklausulen tilsvarende 6,8 millioner pund. Den tidligere Real Madrid-keeperen har to år igjen av kontrakten sin med Betis.
Estadio Deportivo

Har hevet prisen på Sakho

Liverpool har hevet prisen på Mamadou Sakho fra 20 millioner pund til over 25 millioner pund. Anfield-klubben var villige til å selge for 20 millioner pund i januar, men franskmannens gode spill for Crystal Palace har ført til at Liverpool har hevet sitt prisforlangende. Palace ønsker å gjøre overgangen permanent, og vil se mer nøye på saken så snart de har sikret fornyet kontrakt i Premier League. Palace betalte 2 millioner pund for å låne Sakho, og dekker også midtstopperens lønn på 100 000 pund i uken.
Daily Mail

Favoritter til å sikre seg venstreback

Liverpool er favoritter til å sikre seg Napolis venstreback Faouzi Ghoulam (26). Tottenham og Atletico Madrid er også interesserte i spilleren.
Il Napoli Online

Leder jakten på Douglas Costa

Liverpool leder jakten på Bayern Münchens Douglas Costa. Juventus har også kastet seg inn i kampen om vingen, som verdsettes til 35 millioner pund. 26-åringen kom til Bayern i 2015 for 21 millioner pund.
Tuttosport

Flere klubber jakter på Ryan Kent

Ryan Kent har spilt i 42 av de 44 kampene Barnsley har hatt i Championship denne sesongen, med 36 starter og tre mål. Den kjappe vingen har to år igjen av kontrakten på Anfield, men et imponerende utlån har gjort at klubber som Bournemouth, Brighton som nå er klar for Premier League neste sesong, og Leeds skal ha ham som et transfermål til sommeren.
Daily Mail

Jakter Hull-back

Liverpool har planer om å forsterke venstrebacksposisjonen i sommer, når det er ventet at Alberto Moreno vil forlate klubben. Anfield-klubben er i ferd med å komme til enighet med Hull City om en avtale verdt 8 millioner pund for Andy Robertson. 23-åringen kom til Hull fra Dundee United for 2,85 millioner pund i 2014. Den skotske klubben har krav på 10 prosent av overgangssummen.
Daily Mail

Fortsatt ute etter Lacazette

Liverpool er fortsatt ute etter Lyon-spiss Alexandre Lacazette. Borussia Dortmund og Atletico Madrid er også ute etter franskmannen.
RMC

Liverpool vurderer Inaki Williams som ny angriper

Liverpool skal følge den høye, slanke og hurtige Inaki Williams hos Athletic Bilbao. 22-åringen har en salgsklausul på 50 millioner euro, eller £41.9M. Den bevegelige angriperen, som for det meste spiller sentralt eller ute til høyre, har denne sesongen scoret beskjedne sju mål på 40 kamper i liga og cup og Liverpool kan være på utkikk å betale en god del mindre enn nevnte salgsklausul. Williams er tidenes første fargede spiller i baskerklubben Athletic og skal være villig til å flytte på seg til utlandet.
Guillem Balague, Sky Sports

Roma ser mot Sakho

Roma forventes å miste sin greske midtstopper Kostas Manolas til Inter etter denne sesongen og den italienske toppklubben søker etter en erstatter. Øverst på den ønskelisten skal Mamadou Sakho være, Liverpools utlånte franskmann som har imponert på utlån hos Crystal Palace. Liverpool håper å innkassere opp mot £30M for 27-åringen og som vil være en viktig del av den transferpotten Jürgen Klopp vil benytte seg av foran neste sesong. 
Goal.com

Real vil ha Coutinho

Real Madrid er villige til å selge både James Rodriguez og Isco for å finansiere en overgang for Phillipe Coutinho verdt 70 millioner pund.
Sunday People

Vegrer seg for å betale mer enn £20M

23 år gamle Alex Oxlade-Chamberlain er en spiller som Liverpool har lyst på, men Anfield-klubben har ikke lyst til å betale over 20 millioner pund for den allsidige Arsenal-spilleren. Midtbanespilleren vil bare ha ett år igjen av sin kontrakt med The Gunners til sommeren, og prislappen på 35 millioner pund som sirkulerer i media virker helt usannsynlig.
Goal.com

Det blir hard kamp om Pulisic

Det blir en kamp mellom Liverpool og Bayern München om Borussia Dortmunds Christian Pulisic i sommer. Den 18 år gamle amerikaneren står fortsatt på Jürgen Klopps handleliste. Men Bayern München vil også være på pletten når transfervinduet åpner. Tottenham er også med i kampen om Pulisic, og Dortmund er villige til å lytte til høye bud på tenåringen, og kan bli fristet til å selge om budene kommer over 30 millioner pund.
Mirror

Speider på Eintracht-duo

Liverpool-manager Jürgen Klopp planlegger en nytt raid mot Bundesliga i sommer, og Eintracht Frankfurts midtbaneduo Omar Mascarell og Mijat Gacinovic står på hans ønskeliste. Liverpool har speidet på duoen de seneste ukene, og spillerne skal være tilgjengelig for rundt 20 millioner euro.
Football Whispers

Ung nigeriansk spiss linkes

Den nigerianske spissen Henry Onyekuru har gitt beskjed om at han forlater belgiske Eupen etter denne sesongen. 19-åringen har gjort 17 mål på 33 kamper denne sesongen, og linkes til klubber som Liverpool, Arsenal, Chelsea, Southampton og Bournemouth.
All Nigeria Soccer

Atletico-forsvarer ønsket av Premier League-giganter

Jose Gimenez kan komme til å forlate Atletico Madrid i sommer, og forsvarsspilleren er ønsket både hos Liverpool og Manchester United. 22-åringen har fått lite spilletid hos Atletico de siste månedene. Jürgen Klopp skal være villig til å punge ut med 33 millioner pund for å forsterke forsvarsrekka.
Don Balon

Liverpool har innledet samtaler om Dembélé

Liverpool skal ha vist interesse for å signere PSGs  Mahamadou Dembélé i sommer. Den 18 år gamle forsvarsspilleren har så langt ikke signert noen profesjonell kontrakt og kan forlate klubben etter sesongen. Liverpool skal allerede ha hatt kontrakt med spillerens representanter. PSG har på sin side innledet samtaler med spilleren i håp om å beholde han i klubben.
L’Equipe

Får kamp om brasilianer

Arsenal, Tottenham og Liverpool kjemper om den brasilianske angriperen Luan, som spiller for Gremio. Luan Guilherme de Jesus Vieira er 24 år gammel, og kan spille både spiss, tilbaketrukket spiss og venstreving. Han har spilt 96 kamper for Lazio, og står bokført med 22 mål og 15 målgivende pasninger. Han kom til Gremio fra Catanduvense i januar 2014.
TransferMarketWeb

Kjemper om italiensk spiss

Liverpool må kjempe med Bayern München om Lorenzo Insigne. Arsenal viser også interesse for Napoli-spissen. Insigne skal foretrekke en overgang til Anfield. I så fall må Liverpool ut med rundt 50 millioner pund.
Calciomercato

Lar seg ikke skremme av prislappen

Arsenal har ikke holdt formelle samtaler med Alex Oxlade-Chamberlain om en kontraktsforlengelse, selv om 23-åringen er på vei inn i de tolv siste månedene av avtalen, og Liverpool ønsker å dra nytte av situasjonen. London-klubben verdsetter ham til 35 millioner pund, men Liverpool har tro på at de kan senke prisen og tror muligheten av å dra til Anfield og jobbe med Jürgen Klopp kan lokke landslagsspilleren nordover.
Telegraph

Serie A-klubber vil ha Moreno

Byrivalene Inter og AC Milan jakter begge Liverpools venstreback Alberto Moreno. Selv foretrekker forsvarsspilleren en retur til Spania. Liverpool håper å få over 15 millioner pund for spanjolen.
Goal.com

Ønsker å kjøpe midtbanespiller fra Serie A

Liverpool ønsker å kjøpe Atalantas midtbanespiller Franck Kessie, ifølge ivorianerens agent. 20-åringen har spilt 25 kamper for Serie A-klubben denne sesongen, og har gjort sju mål. Flere Premier League-klubber viser interesse for spilleren, men Roma leder kampen om hans signatur. – Jeg må innrømme at Roma har initiativet når det gjelder Kessie, men vi har ikke stengt noen dører ennå, da det er andre toppklubber som fortsetter å ringe meg. Mange utenlandske klubber er interessert i ham. Manchester City, hvor hans venn Yaya Toure spiller i samme posisjon. Liverpool, hvor manager Jürgen Klopp vet hvordan han skal utvikle unge spillere. Og så er det Arsenal, som har en manager som står veldig nær fransktalende spillere, uttaler George Antangana.
Rai Sport

Viser interesse for United-back

Jose Mourinho har gitt klart uttrykk for at Luke Shaw ikke har innfridd forventningene som Manchester United-manageren har til ham, og det har ført til interesse for venstrebacken fra rivalene Liverpool og Manchester City. Begge klubbene jakter nye venstrebacker.
Mirror

Linkes fortsatt til fransk back

Liverpool settes fortsatt i forbindelse med den franske venstrebacken Theo Hernandez, som har imponert for Alaves i La Liga. Hernandez er på lån fra Atletico Madrid, og har en utkjøpsklausul på 20 millioner pund i sin kontrakt.
Liverpool Echo

Går glipp av venstreback

Schalkes venstreback, Sead Kolasinac, ser ut til å glippe for Liverpool. 23-åringen står uten kontrakt til sommeren, og en rekke klubber ønsker å hente ham på Bosman-overgang. Chelsea ser ut til å lede drakampen, men også Everton og Manchester City ønsker seg spilleren.
Liverpool Echo

Kan bli involvert i drakamp om Kondogbia

Liverpool kan komme til å ta opp kampen med Tottenham og Chelsea om Inters midtbanespiller Geoffrey Kondogbia i sommer. 24-åringen kom til Serie A-klubben fra Monaco for 42 millioner euro sommeren 2015. Kondogbia trives best i ankerrollen på midtbanen, og har spilt 19 kamper i Serie A denne sesongen.
Calciomercato

Et overraskende transfermål

Crystal Palace-keeper Steve Mandanda er et transfermål for Liverpool. Franskmannen linkes bort fra Palace, og hans gamle klubb, Marseille, skal også være ivrige etter å hente hjem 32-åringen. Mandanda har bare spilt 10 kamper for Palace denne sesongen.
Mirror

Linkes til ny brasilianer

Liverpool kan få sjansen til å sikre seg Benfica-spilleren Anderson Talisca. Det skal være en spiller Jürgen Klopp følger. Denne sesongen er han utlånt til Besiktas, hvor han har gjort sakene sine bra. Tyrkiske medier hevder at Besiktas ikke vil ha råd til å sikre seg ham. – Besiktas har ikke budsjett til å betale 23 millioner euro, men vi må se på det, sier Besiktas-president Fikret Orman. Talisca har scoret 10 mål på 25 kamper for den tyrkiske klubben.
Liverpool Echo

Kan få 16 millioner pund for Markovic

Det å hente tilbake Lazar Markovic fra benken i utlånet i Portugal og sende ham til en Premier League-klubb ser ut til å ha vært en genistrek. Markovic fikk lite spilletid i Sporting Lisboa, men har gjort sakene sine bra for Hull City etter at han kom inn i januar. 23-åringen ble kjøpt fra Benfica for rundt 20 millioner pund i 2014, men slo aldri til på Anfield, og er nå på sitt tredje utlån. Jürgen Klopp har ikke utelukket at serberen har en fremtid i klubben, men vil nok la seg friste til salg når interessen nå kommer fra andre Premier League-klubber. West Ham har har ham på ønskelista, og vil prøve seg til sommeren. Liverpool vil kreve 16 millioner pund for spilleren. Han har kontrakt til sommeren 2019.
Daily Mail

Så Schick i aksjon

Manchester United, Liverpool og Chelsea så Sampdoria-spissen Patrik Schick i aksjon mot Inter i går kveld. 21-åringen scoret et av målene i Sampdorias overraskende 2-1 seier i Milano. Schick kom til Sampdoria fra Sparta Praha sist sommer, og har ungdomslandskamper for Tsjekkia på alle nivåer. Han debuterte for Tsjekkias A-landslag i mai i fjor, og står bokført med ett mål på tre A-landskamper så langt. Inter og Borussia Dortmund er også klubber som har den unge tsjekkeren i kikkerten. Schick har tre år igjen av sin kontrakt med Sampdoria. Det hevdes at angriperen har en utkjøpsklausul i størrelsesorden 21 millioner pund i denne kontrakten.
ESPN FC

– Ikke snakket med Bayern

Tyske medier har hevdet at Liverpool-linkede Julian Brandt (20) er enig med Bayern München om en overgang fra Bayer Leverkusen. Det stemmer ikke, ifølge faren, som også er stortalentets agent. – Det er fake news at Julian har kommet til enighet med Bayern. Julian har aldri vært i den situasjonen hvor han har måttet – eller ønsket å – ta en avgjørelse om fremtiden sin, sier han. Faren påpeker at Brandt skal i samtaler med Leverkusen om fremtiden etter sesongslutt. – Det har kommet forespørsler fra Bayern og noen andre, men kun rettet til meg. Jeg tar hånd om alt sånt, men det har ikke vært noe konkret ennå, forteller faren. – Julian har ikke tatt noen avgjørelser om fremtiden ennå. Han har ikke snakket med noen av de ansvarlige i Bayern, ei heller (manager Carlo) Ancelotti.
Kicker/Sky Deutschland

Liverpool kobles til Real Madrid-duo

Liverpool skal angivelig være interessert i to Real Madrid-spillere denne sommeren. Den ene er 2014 VMs store spiller James Rodriquez. Den andre er unggutten Marco Asensio. 21-åringen har scoret åtte mål på 25 kamper for Real, og vil angivelig ikke bli veldig billig å kapre han heller. 
Don Balon

Mignolet kan havne i Frankrike

Den franske klubben Marseille vurderer om de skal legge inn et bud på Simon Mignolet. Klubben skal erstatte 35 år gamle Yohann Pele i sommer. Førstevalget deres skal være Rui Patricio fra Sporting CP, men han er det så stor konkurranse om at de også har andre alternativer på lista, blant annet Liverpools sisteskanse. 
Sport.fr

Dahoud-interessen har falmet

Mahmoud Dahoud var en av Liverpools overgangsmål før denne sesongen, men Borussia Monchengladbach nektet å selge midtbanemotoren etter at Granit Xhaka gikk til Arsenal. Men siden har interessen falt, spesielt fordi Jordan Henderson har gjort det så bra i rollen Dahoud var tiltenkt. 
Goal

Middlesbrough-forsvarer på ønskelisten

Flere storklubber i Premier League skal være interessert i å sikre seg Ben Gibson denne sommeren. Chelsea, Manchester City, Tottenham og Liverpool skal alle følge nøye med på spilleren som verdsettes til 25 millioner pund. Midtstopperen på 24 år har spilt 130 kamper for hjemstedsklubben. 
Daily Express

Lallana ute til mai?

Adam Lallana har pådratt seg en strekk i låret, og vil være ute i minst fire uker. Det er ikke nyhetene Jürgen Klopp ønsket seg foran en hektisk aprilmåned med kamper mot Everton, Bournemouth, Stoke, West Bromwich og Crystal Palace. Lallana har vært i veldig god form, og var også av banens beste i begge Englands kamper.
Anfield HQ

Ønsker gresk midtstopper

Romas 25 år gamle Kostas Manolas skal være et mål for både Chelsea, Arsenal, Inter og Liverpool. Spillernes kontrakt går til 2019, og derfor kan det være han forsvinner i sommer for at italienerne skal få innkassert mest mulig for han. – Det er i Romas hender. Hvis de ønsker å beholde meg, vet de hva de må gjøre, og hvis de vil selge meg, er det ikke noe jeg kan gjøre med det, sier han etter at Hellas spilte 1-1 mot Belgia.
Mediaset Premium

Tilbyr Rakitic for å sikre seg Coutinho

Barcelona vil tilby Liverpool Ivan Rakitic pluss en solid bunke pundsedler for å sikre seg Philippe Coutinho. 28 år gamle Rakitic har ikke hatt noen god sesong for Barca. Kroaten kom fra Sevilla i 2014.
Don Balon

Vil kjempe om brasiliansk angriper

Liverpool og Manchester United vil kjempe om signaturen til brasilianske Luan i sommer. Gremio-angriperens agent arbeider aktivt for å få til en overgang for sin klient. Leicester er også interessert i spilleren.
Sunday Express

Champions League kan være nøkkelen for å få kloa i Rodriguez

Liverpool tror de skal klare å sikre seg Real Madrids James Rodriguez dersom de sikrer seg spill i Champions League neste sesong. Anfield-klubben har jaktet colombianeren en god stund uten hell, men nå er den offensive midtbanespillerens situasjon i Spania blitt forandret. 25-åringen har ikke lenger en like høy stjerne hos trener Zinedine Zidane, og ønsker seg vekk fra Madrid-klubben.
Mirror

Kan få Gray for 12 millioner pund

Leicester kan måtte gi slipp på Demarai Gray for bare 12 millioner pund i sommer. Det er utkjøpsklausulen han har i sin kontrakt med «revene». Liverpool, Everton og Tottenham følger situasjonen. 20-åringen har spilt 33 kamper for Leicester denne sesongen, men 21 av disse har vært innhopp fra benken. Gray skal derfor være misfornøyd med lite spilletid. Leicester betalte Birmingham 3,5 millioner pund for Gray i januar 2016.
Mirror

Leder jakten på PSG sin U19-kaptein

Liverpool leder an i jakten på Pari Saint-Germains 17 år gamle Mahamadou Dembele. Kontrakten til tenåringen løper ut i juni. Arsenal, Atletico Madrid og Lille er også ute etter spilleren.
France Football

Lucas til Tyrkia

Galatasaray er blitt enig med Lucas Leiva om en kontrakt verdt 2,5 millioner euro, og brasilianeren vil forlate Liverpool til sommeren.
Milliyet

Barca har startet "Operasjon Coutinho"

Barcelona har startet «Operasjon Coutinho», og er forberedt på å sprenge banken for å sikre seg Liverpools superstjerne Philippe Coutinho i sommer. Barca har tatt kontakt med spillerens representanter, og 24-åringen er klar til å forlate Anfield.
Sport

Tre klubber vil ha Gibson

Middlesbrough kan komme til å miste forsvarsspilleren Ben Gibson i sommer. Både Liverpool, Chelsea, Manchester City og Tottenham viser interesse for 24-åringen. Boro vil komme til å kreve minst 25 millioner pund for Gibson.
Daily Mail

Italiensk back på ønskelisten

Jürgen Klopp har føyd til Torinos høyreback Davide Zappacosta til sin ønskeliste for sommeren. Den italienske landslagsspilleren sluttet seg til Serie A-klubben i juli 2015, og har imponert i sin andre sesong i klubben. Roma og Napoli har også 24-åringen i kikkerten. Et beløp på rundt 13 millioner pund kan være nok til å sikre seg forsvarsspilleren. Torino betalte bare 3,5 millioner pund til Atalanta for Zappacosta, som har to landskamper for Italia.
Transfermarketweb

Følger med på situasjonen til Rafinha

Liverpool, Arsenal og Juventus følger alle situasjonen til Barcelonas Rafinha Alcantara. De tre klubbene har alle kontaktet brasilianerens representanter, men har så langt ikke kommet med noen konkrete tilbud.
Mundo Deportivo

Ny interesse for Van Dijk

Liverpool akter å ta opp kampen med Chelsea om Southamptons midtstopper Virgil van Dijk til sommeren, og sydkystklubben kan komme til å kreve hele 50 millioner pund for forsvarsspilleren.
London Evening Standard

Vil by på Mahrez

Både Barcelona og Liverpool akter å legge inn bud på Leicesters Riyad Mahrez til sommeren. Liverpool har allerede kontaktet Leicester og meldt sin interesse for 26-åringen. Det har også Juventus. Men Mahrez selv ønsker seg til Barcelona.
Sport

Har kontaktet Gimenez

Både Liverpool og Manchester United har kontaktet representanter for Jose Gimenez om en overgang til sommeren. Atletico Madrid er villige til å lytte til bud på den lovende midtstopperen. Forsvarsspilleren har en utkjøpsklausul tilsvarende 38 millioner pund, og ønsker seg til engelsk fotball.
AS

Vil kjempe om Wood

Liverpool er blant klubbene som vil kjempe om Hamburg-spissen Bobby Wood til sommeren. Den amerikanske landslagsspilleren har imponert i Bundesliga denne sesongen, hvor han har gjort ni mål på 24 kamper. 22-åringen kan spille både spiss og ving. Han står bokført med åtte mål på 29 kamper for USA. Everton, Stoke og West Ham er andre klubber som har Wood i kikkerten.
ClubCall

Serie A-duo ønsket på Anfield

Liverpool er villige til å betale 52 millioner pund (60 millioner euro) totalt for Serie A-stjernene Ivan Perisic og Leandro Paredes. Liverpool akter å legge inn et bud på 30 millioner pund for Inter-vingen Perisic. Jürgen Klopp hadde kroaten under sine vinger i Borussia Dortmund. Han har gjort ni mål for Inter denne sesongen, og har kontrakt med Milano-klubben til 2020. 22 millioner pund settes av for å sikre seg Romas midtbanespiller Paredes. Sistnevnte har gjort tre mål på 23 Serie A-kamper for Roma, og har kontrakt med hovedstadsklubben til 2019.
Tuttomercartoweb

Holder øye med Hernandez

Liverpool holder øye med Atletico Madrids Theo Hernandez. Den 19 år gamle venstrebacken er for øyeblikket utlånt til Alaves, hvor han har gjort det meget bra. Seks klubber viser interesse for å signere spilleren på permanent basis til sommeren. Utenom Liverpool er dette Real Madrid, Barcelona, Bayern München, Marseille og Manchester City. Den franske U20-landslagsspilleren blir ikke billig. Hernandez har en utkjøpsklausul på 21 millioner pund i sin nåværende avtale med Atletico Madrid.
Cadena Ser

Står i fare for å miste Phillips

Liverpool risikerer å miste Adam Phillips i sommer. 19-åringens kontrakt løper ut etter denne sesongen, og partene er så langt ikke blitt enige om noen ny avtale. Flere av Liverpools Premier League-rivaler og klubber fra utlandet følger med på tenåringens kontraktsituasjon, og vil komme med tilbud om han ikke signerer en ny avtale med Anfield-klubben. Midtbanespilleren kom til Liverpool fra Blackburn Rovers som 11-åring. Han har fortsatt ikke spilt for Liverpools førstelag, men var på benken i Europa League-kampen mot Bordeaux forrige sesong.
ESPN

Har tilbudt Kolasinac kontrakt

Seks klubber har allerede kommet med tilbud til Sead Kolasinac via hans agent. Bosnierens kontrakt med Schalke løper ut i sommer, og utenlandske klubber kan dermed allerede nå kontakte venstrebacken med lønns- og kontraktstilbud foran en Bosman-overgang til sommeren. Liverpool er en av klubbene som har kommet med et kontraktsforslag til 23-åringen. Øvrige klubber som har gjort det samme er Manchester City, Arsenal, AC Milan, Juventus og Roma.
Bild

Klopp ivrer etter å sikre seg Brereton

Liverpool er klare til å øke innsatsen for å sikre seg Nottingham Forest sin unge spiss Ben Brereton. 17-åringen er for øyeblikket på landslagsoppdrag, etter å ha blitt kalt inn i den engelske U19-troppen for første gang. England U19 spiller EM-kvalifisering mot Norge, Spania og Hviterussland på St George's Park.
Nottingham Post

Barca vil ha Coutinho

Barcelona er ute etter Philippe Coutinho som erstatter for en aldrende Andres Iniesta. Jürgen Klopp ønsker ikke å selge, så det må et megabud til om Barca skal klare å overbevise Anfield-klubben om å selge sin stjernespiller.
Mundo Deportivo

Michael Keane i søkelyset

Liverpool vurderer et bud på Burnley-forsvarer Michael Keane. Everton, Manchester City og Leicester er andre klubber som er ute etter 24-åringen.
Daily Mail

Sjekket ut gresk midtstopper

Liverpool er ute etter Roma-forsvareren Kostas Manolas, men vil få konkurranse fra Arsenal og Manchester United. Den greske midtstopperen verdsettes til 35 millioner pund. Jürgen Klopp sendte en av sine fremste speidere for å følge 25-åringen i Romas Europa League-kamp mot Lyon på torsdag, og han ble imponert.
Mirror

Klopp ønsker Dembele

Jürgen Klopp vil prøve å sikre seg det franske stjerneskuddet Ousmane Dembele fra Borussia Dortmund til sommeren. Den 19 år gamle franskmannen kom til Dortmund før denne sesongen, og er neppe en mann Klopps gamle klubb vil slippe billig.
Mirror

RB Leipzig har satt prislapp på Keita

Liverpool er en av klubbene som er linket til RB Leipzigs midtbanespiller Naby Keita. Klubber som Arsenal og Bayern München skal også være interessert i spilleren, som har imponert stort i Bundesliga denne sesongen. Serietoeren i Bundesliga nå har satt en prislapp på 22-åringen: 26 millioner pund.
SportBild


Siste Til vår nyhetsoversikt
24.05.2017 kl 17:25

– I beste fall har jeg nye spillere til preseason

Selv om spillerne tar ferie når Liverpool er tilbake fra Australia på fredag, har Jürgen Klopp mye å gjøre de neste ukene.

+
24.05.2017 kl 15:48

– Herlig med 72 000 røde på tribunene

Dejan Lovren var fornøyd med de 45 minuttene han fikk på banen i 3-0 seieren over Sydney FC.

+
24.05.2017 kl 15:21

Mainz bekrefter at fysioterapeut slutter seg til Liverpool

Christopher Rohrbeck er navnet på Liverpools nye fysioterapeut.

+
24.05.2017 kl 14:49

– Den mest slitsomme reisen jeg har hatt

Jürgen Klopp innrømmer at den lange reisen til Australia har vært tøff for hans tropp.

+