Ryktebørsen

Her har vi samlet mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Med i kampen om rask ving

Flere engelske klubber følger den jamaicanske angriperen Alex Marshall, som har fått merkelappen den nye Raheem Sterling. 20-åringen har allerede en håndfull kamper for Jamaica. Han spiller for klubben Cavalier i toppdivisjonen på Jamaica, og har gjort åtte mål på 33 kamper siden starten av forrige sesong. Liverpool, Tottenham, Leicester, West Ham og Aston Villa er blant klubbene som har speidet på spilleren de siste månedene.
Teamtalk

Everton vurderer Origi som Tosun-erstatter

Divock Origi er et transfermål for Everton. Belgieren ser ikke ut til å inngå i Jürgen Klopp sine fremtidsplaner på Anfield, og dermed har Marco Silva kastet sine øyne på 23-åringen. Everton ønsker å kvitte seg med Cenk Tosun, og Besiktas kan være en mulig ny klubb for tyrkeren. Dersom Liverpools byrival klarer å kvitte seg med Tosun, kan det være duket for en overgang hvor Origi krysser Stanley Park.
Mirror

Favoritter til å sikre seg Barella

Liverpool er favoritter til å sikre seg Nicolo Barella. Den 21 år gamle midtbanespilleren til Cagliari er en av de mest spennende spillerne i Serie A, og vil koste rundt 44 millioner pund til sommeren. Barella har spilt ni kamper for Cagliari denne sesongen. Han representerte Italia i 1-1 kampen mot Ukraina onsdag.
Football Italia

Roma og Liverpool kjemper om Ajax-stjerne

Både Roma og Liverpool planlegger å by på den marokkanske landslagsspilleren Hakim Ziyech i januar. Den offensive midtbanespilleren imponerte under VM i Russland, og har også dokumentert god form for Ajax denne sesongen, ved å score seks mål og notere seg for fem målgivende pasninger på 16 kamper. 25-åringen har en fortid i Twente. Ziyech kan være tilgjengelig for rundt 30 millioner pund.
Caciomercato

Brasiliansk stjerne glipper for Liverpool

Lucas Paqueta kan bli AC Milan-spiller innen nær fremtid, ifølge spillerens brasilianske klubb Flamengo. Både Liverpool og Manchester United har vært linket til den offensive midtbanespilleren. 21-åringen ser imidlertid ut til å havne i Serie A isteden for Premier League, om man skal tro Flamengos sportsdirektør Carlos Noval. – Det er ikke helt avgjort med Milan ennå, og vi foretrekker først å snakke når alt er avgjort. Men jeg tror overgangen kan være i orden innen to uker, siteres Noval.
Tuttomercatoweb

Liverpool-spiss linkes til tyrkisk fotball

Divock Origi kan komme til å slutte seg til Galatasaray i januar. 23-åringen har ikke figurert for Liverpool denne sesongen, etter at han tilbrakte fjorårsesongen på lån hos Bundesliga-klubben Wolfsburg.
Turkish-Football

Både Manchester United og Liverpool vurderer bud i januar

Liverpool og Manchester United vurderer å legge inn et bud på Arsenal midtbanespiller Aaron Ramsey i januar, for å sikre seg 27-åringen på billigsalg. Samtaler mellom The Gunners og waliseren brøt sammen i forrige måned, og London-klubben har trukket tilbake kontraktstilbudet de ga spilleren etter at det lå på bordet i flere måneder. Ramseys kontrakt med Arsenal løper ut etter denne sesongen, så han kan begynne forhandlinger med utenlandske klubber allerede 1. januar. AC Milan, Inter og Juventus er blant klubbene som følger situasjonen, men Ramsey skal foretrekke å fortsette karrieren i England, da hans familie har slått rot i London og hans kone snart skal føde tvillinger.
Evening Standard

Barcelona vil forsøke å sikre seg Moreno på billigsalg i januar

Barcelona forbereder et januarbud på Alberto Moreno. Det spanske mesterlaget vil åpne samtaler med Liverpool i løpet av de kommende dagene. Moreno har mistet plassen som venstreback på Jürgen Klopps lag til Andy Robertson, og den tidligere Sevilla-spilleren har bare spilt en kamp denne sesongen - ligacuptapet for Chelsea. Katalanerne vil forsøke å sikre seg spanjolen på billigsalg, og det antydes et overgangsbeløp rundt 5 millioner pund. 
Mundo Deportivo

Premier League-giganter viser interesse for PSV-angriper

Både Manchester United og Liverpool viser interesse for PSV-angriperen Steven Bergwijn. 20-åringen har gjort fem mål og har registrert to målgivende pasninger i sine 12 kamper for PSV denne sesongen. Bergwijn har en utkjøpsklausul på rundt 17,5 millioner pund, og både United og Liverpool vurderer å betale det for den nederlandske U21-landslagsspilleren. Bergwijn har fire mål og to assists på sju ligakamper denne sesongen. Han har figurert i begge PSV sine Champions League-kamper. 
Sport

Leicester vil ha Clyne i januar

Claude Puel er ute etter en ny høyreback, og Premier League-mesterne fra 2016 skal ha siktet seg ut Nathaniel Clyne i januar.

27-åringen har mistet plassen på laget, og Trent Alexander-Arnold er Jürgen Klopps foretrukne høyreback. Clyne har startet én kamp denne sesongen, og det var i ligacuptapet mot Chelsea. En skade ødelagte nesten hele fjorårssesongen for spilleren

Det er The Mirror som rapporterer at Leicester er ute etter den tidligere Southampton-spilleren. LFC betalte 12,5 millioner pund for ham i 2015.

Tre Premier League-klubber er ute etter serber

Den 23 år gamle midtbanespilleren til Lazio, Sergej Milinkovic-Savic, ble fulgt av speidere fra Tottenham, Manchester City og Liverpool under Lazios 4-1 seier over Genoa søndag. Serberen er tidligere blitt linket til Manchester United.
Mirror

– Leder kampen om Aaron Ramsey

Aaron Ramsey kommer trolig ikke til å bli enig med Arsenal om en forlengelse av kontrakten som går ut etter denne sesongen, og ifølge Mirror er Liverpool i førersetet om waliserens signatur.

Avisen hevder at Jürgen Klopp allerede i sommer prøvde å hente 27-åringen, og interessen har ikke kjølnet.

Juventus er en klubb som har blitt kjent for å signere gode spillere på bosman, senest med Emre Can. Torino-klubben skal følge situasjonen tett.

Men avisen forstår det slik at Ramsey er svært interessert i å spille under Klopp og gjenforenes med Alex Oxlade-Chamberlain. Liverpool vil lokke spilleren med Champions League-fotball og tittelmuligheter i Premier League. 

Arsenal skal foretrekke å få penger for Ramsey i januar, men han vil trolig bli værende i Arsenal ut sesongen, for så å forlate klubben på gratis overgang.

Mirror

18 klubber følger Benficas keeper

Liverpool er en av klubbene som har hatt speidere på tribunen for å se Benficas 24 år gamle keeper Odisseas Vlachodimos. Det rapporterer portugisiske Record.

Tyskeren kom til Benfica fra Panathinaikos i sommer, og kom opprinnelig fra Stuttgart. Han har kamper for alle Tysklands aldersbestemte landslag.

I tillegg til Liverpool, har også Arsenal, Manchester United, Chelsea og Newcastle fulgt med på målvakten, i tillegg til Bayern München.

Benfica har hatt flere gode unge gode målvakter de siste årene, som Manchester Citys Ederson og Atletico Madrids Jan Oblak,

Vil bla opp for italiensk midtbanespiller

Liverpool skal være klar til å gi 31 millioner pund for Cagliaris midtbanespiller Nicolo Barella. 

Juventus skal ha hatt 21-åringen på radaren over en periode, men interessen har ifølge italienske rapporter kjølnet på grunn av Barellas prislapp. 

Nå skal Liverpool stå fremst i køen av klubber som ønsker den sentrale midtbanespilleren. Flere andre Serie A-klubber, deriblant AC Milan, Inter Milan og Roma følger situasjonen tett. 

Barella har ennå ikke debutert for det italienske landslaget, men ble belønnet for sin gode form med å bli innkalt i Roberto Mancinis tropp i Nations League-kampene mot Polen og Portugal. Han har også høstet ros fra legenden Andrea Pirlo.

– Han er en av de beste spillerne i Italia, så han må spille på landslaget, sa Pirlo om unggutten nylig.

Daily Mail

Barcelona har Moreno i kikkerten

Barcelona er på utkikk etter en back som kan være back up for deres faste venstreback Jordi Alba, og katalanerne skal derfor ha Alberto Moreno i kikkerten. Moreno har slitt med å få spilletid denne sesongen, på grunn av Andy Robertsons gode spill, og det forventes at spanjolen vil forlate Liverpool i nær fremtid.
Mundo Deportivo

– Leverkusens stjerneskudd foretrekker Chelsea

Liverpool er en av flere klubber som har blitt linket til Bayer Leverkusens stjerneskudd Leon Bailey.

21-åringen har blitt linket til Anfield flere ganger det siste året, men ifølge Kicker ønsker han seg til Chelsea.

Leverkusen skal ha satt en prislapp på 55 millioner pund for spilleren som scoret 12 mål forrige sesong. 

Bayern München og Arsenal er to andre klubber som skal være ute etter unggutten.

Liverpool forhandler med Gomez om ny kontrakt

Joe Gomez har tatt godt vare på den sjansen han har fått som makker til Virgil van Dijk i Liverpools midtforsvar, etter skader for Dejan Lovren og Joel Matip. Det gjør at Liverpool nå har innledet forhandlinger med 21-åringen om en fornyet kontrakt som vil gjøre at han kommer opp på samme lønnsnivå som de etablerte spillerne på laget. Gomez har en avtale som har fire år igjen å løpe, men forventes nå snart å skrive under en lengre og mer lukrativ overenskomst med det første.
Mirror

– Liverpool har kontaktet Rabiots mor

Liverpool har tatt kontakt med Adrien Rabiots mor. Veronique Rabiot fungerer nemlig som spillerens agent – og til sommeren går 23-åringens kontrakt med Paris Saint-Germain ut.

Det rapporterer den franske journalisten Julien Laurens, som er kjent som en som har gode kilder i PSG, for ESPN.

Rabiot har takket nei til alle kontraktsforslag fra PSG, og kan forlate klubben gratis til sommeren. I januar kan han signere for en annen klubb.

Barcelona har tidligere vært sterkt linket til midtbanespilleren, men PSG nektet å selge. Ifølge Laurens har Jürgen Klopp vært begeistret for spilleren i lang tid, og ønsket å hente ham da han var i Borussia Dortmund. Partene har allerede diskutert en overgang på telefon.

Snakker fint om Premier League

Rabiot har snakket fint om Premier League tidligere.

– Jeg kunne tenke meg å spille i Premier League. Ikke nødvendigvis for en bestemt klubb, men jeg var veldig begeistret for Liverpool da jeg var yngre, har han tidligere sagt.

Han har seks landskamper for Frankrike, og har spilt alt for PSG i Ligue 1 så langt denne sesongen. Trolig får vi se mer av ham når Liverpool og PSG møtes i Champions League denne høsten.

PAOK nærmer seg låneavtale

Lazar Markovic kan ende opp hos PAOK Thessaloniki på et låneopphold ut sesongen. Den serbiske vingen har ikke spilt offisiell førstelagsfotball for Liverpool siden 2015, og har vært utlånt de tre siste sesongene. Han spilte en håndfull kamper for Anderlecht forrige sesong, og den belgiske klubben skal ønske å få istand en ny avtale med midtbanespilleren som har ett år igjen av sin Liverpool-kontrakt. Standard Liege og Olympiakos viser også interesse for serberen. Men PAOK leder nå jakten på Markovic, og håper å få istand en avtale før fredagens transferdeadline. Samtalene mellom Liverpool og PAOK pågår, og Markovic er åpen for en slik overgang. PAOK ble slått ut av Champions League av Benfica i går, noe som førte til at Liverpool havnet på seedingsnivå 3 når Champions League-trekningen foretas i kveld.
Spor Time

Har ansatt speider for å finne talenter i Spania

Liverpool har ansatt Sylvain N'Diaye i en rolle som speider i spansk fotball. Der skal N'Diaye jobbe under ledelse av Kiko Espinar. Den tidligere midtbanespilleren, med en fortid i klubber som Marseille, Tenerife og Levante, spilte på landslaget til Senegal sammen med El Hadji-Diouf og Salif Diao i VM i 2002. Han jobbet som speider for Paris Saint-Germain før han ble ansatt av Liverpool.
AS

Ønsker VM-vinner til neste sommer

Liverpool kan som kjent ikke kjøpe nye spillere før i januar nå, men klubben skal ha planer om å sikre seg en ny forsvarsspiller. Frankrikes Benjamin Pavard, som spiller i Stuttgart, skal være spilleren Klopp har sett seg ut. Selv om han har spilt høyreback for landslaget, har han stort sett spilt midtstopper i klubblaget. Hvis Stuttgart ikke kvalifiserer seg for Champions League, skal prisen på forsvarsspilleren være på 35 millioner euro. 
Kickoff.co.uk

– Markovic er på vei tilbake til Fenerbahce

Liverpool kjøpte Lazar Markovic sommeren 2014. Sommeren etter ble han lånt ut til Fenerbahce, hvor han spilte 21 kamper og scoret to mål i 2015/16-sesongen. En alvorlig hamstringskade gjorde at serberen mistet hele vårsesongen i Tyrkia.

Siden den gang har han vært lånt ut til Sporting Lisboa, Hull og Anderlecht – og nå kan han være på vei tilbake til Fenerbahce, ifølge serbisk og tyrkisk presse.

Tyrkiske Skorer siterer serbisk presse, og rapporterer at Markovic kan komme til å havne i Istanbul i løpet av de neste dagene.

Markovic er inne i det siste året av sin kontrakt på Anfield.

Kan være på vei til Bundesliga

Liverpool er i forhandlinger med Eintracht Frankfurt om en låneavtale for Marko Grujic for hele 2018/19-sesongen. Det rapporterer The Sunday Times

Bundesliga-klubben vil betale en sum for å låne serberen, og skal også være villig til å betale en sum dersom han ikke får tilstrekkelig med spilletid – slik avtalen med Cardiff var forrige sesong.

Samtidig rapporterer London Evening Standard at spilleren er på vei til en annen Bundesliga-klubb. Nemlig Hertha Berlin. London-avisen hevder at han vil bli lånt ut der for den kommende sesongen, etter å ha blitt enig med Liverpool om en kontraktforlengelse.

Tilbyr Robertson dobling av lønn

The Sunday Mirror rapporterer at Liverpool nå er klare for å tilby Andy Robertson dobling av lønn. Skotten skal være på beskjedne 30.000 pund i uken.

Ifølge avisen skal klubben nå være klar til å mer enn doble lønnen hans – til over 60.000 pund.

Vi gjør oppmerksom på at det ikke er noen av journalistene som følger Liverpool tettest som rapporterer om kontraksforhandlingene – men Sunday Mirror rapporterer det som en eksklusiv.

Robertson har tre år igjen på avtalen han signerte for 13 måneder siden. Ledelsen i Liverpool er optimistiske, og tror partene vil bli enig om forlengelse i løpet av kort tid.

Inn i kampen om Grujic

Leeds United har kastet seg inn i kampen om Liverpools midtbanespiller Marko Grujic. Championship-klubben, som jakter opprykk til Premier League, håper å sikre seg serberen på lån ut sesongen.
The Yorkshire Post

Mirror: Mignolet vil skrive under for Napoli denne uken

Simon Mignolet er degradert til tredjekeeper i Liverpool, og vil derfor fullføre en overgang til Napoli denne uken. Serie A-klubben ønsker Liverpool-keeperen fordi Alex Meret er blitt skadet. Mignolet kan slutte seg til Napoli før fredag, noe som betyr at han kan spille mot Lazio på lørdag, i Napolis åpningskamp i Serie A. 30-åringen har vært i Liverpool siden 2013, og har spilt over 200 kamper for Anfield-klubben.
Mirror

Kan ende i Serie A

Sky Sport Italia, som normalt har god oversikt over det som skjer med transfers og italienske klubber, hevder at Torino kom med en henvendelse til Liverpool på tirsdag.

Klubben som spilte treningskamp på Anfield forrige tirsdag ønsker Marko Grujic på lån for hele den kommende sesongen. Ifølge Sky Sport Italia har klubben dårlig tid, og det spørs om en kan få i stand en avtale før overgangsvinduet stenger fredag kveld. 

Grujic har også blitt linket til CSKA Moskva, men Liverpool ønsker å forlenge kontrakten hans før de slipper han ut denne sesongen.

– Besiktas ønsker å hente Karius

Besiktas har allerede vært koblet til en Liverpool-keeper i Simon Mignolet denne sommeren, uten at det er blitt noe av. Nå hevder tyrkiske Fanatik at Istanbul-klubben ser på Loris Karius som tilgjengelig etter Liverpools kjøp av Alisson, og ønsker å hente tyskeren på lån for hele sesongen. 25-åringen, som ble hentet fra Mainz i 2016, har tre år igjen av kontrakten på Anfield.

Fanatik

Vil forsøke å få istand en låneavtale for Solanke

Steven Gerrard vil forsøke å få istand en låneavtale med Liverpool når det gjelder Dominic Solanke. Spissen blir i så fall den tredje spilleren som Gerrard henter på lån fra Liverpool i sommer. Ryan Kent og Ovie Ejaria er som kjent allerede på plass på Ibrox.
The Scotsman

Hevder Palace byr på Origi

Ifølge spanske El Desmarque har Crystal Palace lagt 18 millioner pund på bordet for signaturen til Divock Origi. Det er også interesse fra Valencia, men da kun for et lån med opsjon på kjøp.

Avisa påpeker at Valencia ikke kan konkurrere økonomisk med Premier League-klubbene, og kan derfor være en mulighet senere denne måneden dersom ingenting skjer før den engelske deadlinen torsdag kl. 18. 

Origi har ett år igjen av Liverpool-kontrakten, men de røde ønsker opp mot 30 millioner pund, ifølge samme kilde, noe som er «langt mer» enn hva Valencia ser på som aktuelt. Den belgiske angriperen, som forrige sesong var lånt ut til Wolfsburg, har 21 mål på 77 opptredener for Merseyside-klubben.

El Desmarque

Siste Til vår nyhetsoversikt
15.10.2018 kl 22:01

Salah, Milner og Van Dijk ser ut til å bli klare

Jürgen Klopp har fått gode nyheter.

+
15.10.2018 kl 20:51

Sjelden tommelskader holder spillere ute

Bare tre spillere har mistet Premier League-kamper med skade i tommelen de siste seks årene.

+
15.10.2018 kl 20:39

Kontret Spania i senk

Slik gikk det med de helrøde i mandagens landskamper.

+
15.10.2018 kl 18:56

Forbereder seg på comeback

Se bildene fra mandagstreningen på Melwood.

+