Ryktebørsen

Her har vi samlet mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Sikker på at han kommer til å signere for Barcelona

Adrien Rabiot er sikker på at han kommer til å dra til Barcelona når kontrakten hans med Paris Saint-Germain går ut til sommeren, ifølge franske medier. Tidligere har det blitt rapportert at forhandlingene mellom PSG og Barcelona brøt sammen, og at franskmannen ønsket seg til Liverpool. Så sent som i januar skal Rabiot ha takket nei til en kontrakt med Tottenham, grunnet ønske om å spille for Merseyside-klubben, men nå kan det virke som han har endret mening. Rabiot skal etter rapportene ha en muntlig avtale på plass med den spanske storklubben, men ingenting er signert enda. Spilleren står fritt til å signere kontrakt med en annen klubb allerede nå.

Le Parisien

Får tøff motstand i kampen om supertalent

Joao Felix har imponert stort denne sesongen etter å ha spilt seg inn på Benfica sitt førstelag. På 13 kamper har 19-åringen sju mål og fire assist. Fra før var det klart at Manchester United føler unggutten tett. Jürgen Klopp har vist stor interesse for portugiseren og Liverpool skal etter rapportene fått et bud på 61 millioner pund avslått i januar. Nå melder Daily Mail at Real Madrid og Barcelona også har kastet seg inn i kampen om signaturen til unggutten, og leder an i den kampen. Felix’ agent, Pedro Cordeiro, har omtalt han som en mulig fremtidig vinner av Ballon d’Or. Joao Felix har en utkjøpsklausul på hele 120 millioner pund.

Daily Mail

Hevder Juventus planlegger bytteavtale for Salah

Juventus skal angivelig være ute etter Mohamed Salah til sommeren. Italienerne skal være villig til å tilby Paulo Dybala i tillegg til 50 millioner euro for å lokke Liverpool til å selge. Det spørs om det er et veldig fristende tilbud for Liverpool. Salah har scoret 20 mål for Liverpool denne sesongen, mens Dybala har sju mål for Juventus... 

Tuttosport

– Vil by på Leeds-talent i sommer

Etter et svært rolig januarvindu har Liverpool den 18 år gamle Leeds-spilleren Jack Clarke på radaren. Kantspilleren debuterte så nylig som i oktober for laget som jakter på opprykk til Premier League, og har siden vært regelmessig med for hvittrøyene. Han står med to mål og to assists på 15 opptredener på nest øverste nivå. En som skal ha fått øynene opp for 2000-modellen, er Jürgen Klopp, som hevdes å ha sendt speidere for å følge med tenåringen i Championship. Ifølge tabloidavisa Express har de røde planer om å legge inn bud i sommer uansett om Leeds rykker opp eller ei.

Express

Liverpool Echo om rapportene fra Tyrkia:Ikke nær salg av Markovic – eller kjøp av Omur

De siste dagene har det kommet flere rapporter fra Tyrkia om overganger Liverpool er involvert i. Både som kjøpende og selgende klubb.

Den første omhandler Trabzonspors midtbanespiller Abdulkadir Omur, der detble rapporter at Liverpool og den tyrkiske klubben hadde kommet til enighet om en overgangssum på 20 millioner euro, der spilleren kommer til sommeren.

Det stemmer ikke, ifølge James Pearce i Liverpool Echo. Han skriver videre at Omur ikke er et overgangsmål for Jürgen Klopp – og LFC har ikke vært i forhandlinger med Trabzonspor. 

Den andre overgangssaken der det har kommet rapporter fra Tyrkia, omhandler Lazar Markovic.

Liverpool ønsker å kvitte seg med serberen som har seks måneder igjen på sin kontrakt med klubben, og det har blitt rapportert at Besiktas og LFC er nær enighet.

Det stemmer ikke, ifølge Ian Doyle i Liverpool Echo. Partene har ikke vært i kontakt, men flere klubber skal ha vist interesse for 24-åringen. 

– Kommer ikke til å gå for Hudson-Odoi

Chelseas unggutt Callum Hudson-Odoi har blitt heftig koblet til Liverpool de siste dagene. 18-åringen skal ha levert inn en «transfer request» til London-klubben. Han har blitt koblet til en overgang til Bayern München for 35 millioner pund denne måneden, men også Liverpool nevnes som en het kandidat, og ifølge Bild har Liverpool hatt møte med spillerens representanter. Liverpool Echos Paul Gorst melder imidlertid at de røde ikke skal ha noen interesse av spilleren, og at de ikke vil komme med noe bud før overgangsvinduet stenger på torsdag.

Liverpool Echo

Franske medier: Rabiot takket nei til Spurs fordi han vil til Liverpool

Adrien Rabiot har takket nei til Tottenham fordi han heller vil spille for Liverpool. Den franske midtbanespilleren har takket nei til en ny kontrakt med Paris Saint-Germain. Han virket å være på vei til Barcelona på en gratisovergang etter sesongen, men partene kom ikke til enighet. Det fikk klubber som Spurs og Chelsea til å reagere, men Rabiot har takket nei til en overgang til Spurs fordi han heller vil spille for Anfield-klubben.
Paris United

Hull ønsker å låne Woodburn

Championship-klubben Hull City ønsker å låne Ben Woodburn fra Liverpool. Waliseren har akkurat avbrutt et mislykket låneopphold hos Sheffield United. Jürgen Klopp er villig til å gi slipp på 19-åringen. Hull ligger for øyeblikket på tolvteplass i Championship, seks poeng bak en playoff-plass.
Daily Mail

Kjemper om nederlender

Liverpool har kastet seg inn i kampen med Manchester United om Steven Bergwijn. Bayern München og Inter har også den nederlandske landslagsspilleren i kikkerten, etter at han har hatt en strålende sesong i Eredivisie. Bergwijn er under kontrakt med PSV Eindhoven til 2022, men det kan ligge an til en budkrig om spilleren til sommeren. 21-åringen noterte seg for sin niende målgivende pasning for sesongen da det ble 2-2 mot FC Emmen forrige helg. Den hurtige spissen har også scoret 10 mål selv.
Sunday Express

Liverpool og Manchester United følger Birmingham-spiller

Den 16 år gamle Birmingham-spissen Romello Mitchell har vakt interesse hos Manchester United og Liverpool. Lørdag kom han igjen på scoringslista, med speidere fra begge de to storklubbene tilstede, da Birmingham U16 slo Sheffield Wednesday 2-1. Mitchell ble 16 år tidligere denne måneden, og har scoret jevnt og trutt også for Birmingham U18. I desember scoret han to ganger da Birmingham U16 slo Liverpool 8-4 i finalen av Blades Cup. Han viste også frem sine kvaliteter i semifinalen mot Manchester United. Hans prestasjoner vakte interesse fra en rekke klubber i Championship og Premier League.
Daily Mail

Toppklubbene i Premier League leder kampen om 19-åring fra Uruguay

Liverpool og Manchester United leder kampen om uruguayaneren Nicolas Acevedo, som også følges av Arsenal og Chelsea under det sør-amerikanske U20-mesterskapet i Chile. Tenåringen kan spille både i forsvar og på midtbanen. Han er for tiden tilknyttet klubben Liverpool i hjemlandets hovedstad Montevideo. Norwich skal også være ute etter spilleren, i tillegg til italienske Udinese.
Mirror

Engelske toppklubber jakter tyrkisk tenåring

Manchester United, Chelsea, Liverpool og Manchester City jakter alle det tyrkiske stortalentet Omer Faruk Beyaz. 15-åringen ble fulgt av speidere fra alle de fire Premier League-klubbene, i tillegg til Aston Villa, under Aegean Cup i forrige uke. Han gjorde fire mål og slo to målgivende pasninger for Tyrkia U16, inkludert begge målene i finalen, der Tyrkia slo Spania 2-0. Bayern München, Borussia Dortmund, Juventus og Stuttgart har også den unge Fenerbahce-spilleren i kikkerten. Han har kontrakt med den tyrkiske klubben til 2021.
Fanatik

Tysk avis hevder Liverpool har hatt møte med Hudson-Odoi

Liverpool har kastet seg inn i kampen om Chelsea-unggutten Callum Hudson-Odoi. Bayern München er favoritter til å sikre seg 18-åringen, som de ser på som erstatter for Arjen Robben. Bayern har lagt inn flere bud på Hudson-Odoi i løpet av januar. Det største på rundt 35 millioner pund. RB Leipzig skal også ha lagt inn et bud på Chelsea-spilleren, men de vil trolig ikke være i stand til å innfri Chelseas prisforlangende. Representanter for Liverpool hadde tidligere denne måneden et møte med Hudson-Odoi og hans bror, som også er hans agent. Vingens kontrakt på Stamford Bridge løper ut om halvannet år, og det virker som spilleren selv ønsker å forlate Chelsea.
Bild

Blant 14 klubber som viser interesse for brasilianer

Arsenal og Liverpool er blant 14 klubber som viser interesse for den brasilianske forsvarsspilleren Emerson. Barcelona og Juventus skal også ha 20-åringen i kikkerten. Emerson har hatt en god debutsesong i Atletico Mineiro. Han har kontrakt med den brasilianske klubben til 2022, men nå begynner europeiske storklubber å melde sin interesse. Watford er en annen Premier League-klubb som har peilet seg inn på sidebacken. Borussia Dortmund, Porto og Valencia er andre navngitte klubber som har høyrebacken på sin ønskeliste.
Mirror

Kamp om Joao Felix

Manchester United akter å gi Liverpool kamp mot Benfica-talentet Joao Felix. 19-åringen har storspilt etter at han slo seg inn på den portugisiske klubbens førstelag denne sesongen, og har nettet fem mål og bidratt med ni målgivende pasninger i Primeira Liga. Det påstås at Benfica allerede har avslått et bud på rundt 61 millioner pund fra Liverpool for den unge spilleren. Jürgen Klopp har vist masse interesse for tenåringen. Manchester City og Barcelona samler også informasjon om den portugisiske U21-landslagsspilleren. Felix har en utkjøpsklausul på hele 105 millioner pund i kontrakten han nylig skrev under med Lisboa-klubben. Tenåringen kan spille både spiss og på begge vingene.
Record

Hevder Spurs vurderer Divock Origi

Det er spisskrise i Tottenham, etter at Harry Kane pådro seg en ny ankelskade og vil miste de to neste månedene. Vincent Janssen helt ute i kulden, Son Hueng-min deltar i Asiamesterskapet de neste ukene, og Fernando Llorente linkes tilbake til Spania.

Matt Law i The Telegraph trekker frem Divock Origi som en av tre spillere som kan være aktuelle for Tottenham, dersom Mauricio Pochettino velger å kjøpe i januar. Spurs-manageren skal ha 50 millioner pund tilgjengelig, etter at klubben ikke handlet i sommer.

Ifølge Law var Spurs allerede på utkikk etter en erstatter til Llorente før Kane pådro seg sin skade.

«Liverpools Divock Origi er i riktig alder og profil, og har bare 18 måneder igjen av sin kontrakt» skriver han. Andre spillere som skal stå på Tottenhams liste er Jay Rodriguez fra West Bromwich og Jarrod Bowen fra Hull City.

Divock Origi har lenge vært tilgjengelig på overgangsmarkedet, og Liverpool har krevd en overgangssum på rundt 20 millioner pund. I forrige uke kom det rapporter om at han ikke kom til å bli solgt likevel, etter at Dominic Solanke gikk til Bournemouth.

Flere Premier League-klubber følger nederlender

Liverpool, Tottenham og Everton har følere ute etter den nederlandske vingen Arnaut Groeneveld. 21-åringen har imponert i Club Brugge i Belgia. Han har scoret fem mål og hatt målgivende pasninger til ytterligere fire mål på bare 15 kamper denne sesongen. Groeneveld spiller mest på venstresiden av midtbanen for sin belgiske klubb. Spilleren har vært ute med en ankelskade siden oktober, men interessen for ham har vedvart trass i skaden. Inter Milan har allerede fått avslag på et bud på 9 millioner pund for Groeneveld. Club Brugge kjøpte den Nigeria-fødte 21-åringen fra NEC Nijmegen for bare et halvt år siden. Han startet karrieren hos PSV Eindhoven.
Daily Mail

Sirkler rundt Trabzonspors vidunderbarn

Liverpool sirkler omkring Trabzonspors vidunderbarn Abdulkadir Omur, som har en prislapp på 27 millioner pund. Anfield-klubben ser ut til å vinne drakampen med Manchester City om mannen som hevdes å være en av de beste unge spillerne i Tyrkia. Jürgen Klopp har holdt øye med 19-åringen helt siden han slo gjennom på Trabzonspors førstelag forrige sesong, og kan komme til å få sin mann denne måneden. Trabzonspor ønsker å beholde Omur frem til sesongen er over.
Mirror

Gerrard ønsker å låne keeper

Rangers-manager Steven Gerrard planlegger å bruke sine kontakter i Liverpool til å hente den polske keeperen Kamil Grabara. Rangers ønsker å signere en keeper i januarvinduet. Grabara har fortsatt til gode å spille for Liverpools førstelag, men har imponert på juniornivå. Polakken har vært på Anfield siden 2016, da han kom fra Ruch Chorzow for rundt 250 000 pund. Sisteskansen er kontraktfestet til Liverpool frem til 2022, og de røde ønsker neppe å la ham gå permanent til Rangers, men en låneavtale kan være noe Merseysiderne vurderer.
Express

Fenerbahce ønsker å låne Lallana

Adam Lallana har slitt med skader og har fått lite spilletid i Liverpool denne sesongen. Totalt har han spilt 300 minutter med førstelagsfotball. Kontrakten hans med Anfield-klubben løper ut i 2020. Fenerbahce, som kjemper for å unngå nedrykk fra den tyrkiske toppserien, har tilbudt Lallana en låneavtale ut sesongen.
Fotomac

To Premier League-klubber vil ha Clyne

Liverpool-forsvarer Nathaniel Clyne er på ønskelisten til både Bournemouth og Cardiff. Bournemouth trenger Liverpool-backen fordi forsvarsduoen Simon Francis og Adam Smith begge er langtidsskadet. Bournemouth forsøker derfor å snappe Clyne foran nesen på Cardiff. The Cherries ønsker å låne høyrebacken ut sesongen. Cardiff-manager Neil Warnock ønsker seg også Clyne, som han tidligere jobbet med i Crystal Palace.
Daily Mail

Kan komme til å gi Sturridge ny kontrakt

Liverpool kan komme til å gi Daniel Sturridge en ny kontrakt, da Premier League-lederen ønsker å forhindre at han forlater klubben i januar. Det er interesse både fra Sevilla, Valencia, Inter, AC Milan, Monaco og fra den kinesiske superligaen. Sturridge vil stå uten kontrakt med Liverpool til sommeren. Jürgen Klopp setter pris på å ha Sturridge i troppen, og ønsker ikke at spissen skal forlate klubben. Angriperen har gjort fire mål denne sesongen, og skal selv også ønske å være en del av et Liverpool-lag som kjemper om sølvtøy på tre fronter. Sturridge har spilt 16 kamper for Liverpool denne sesongen.
Daily Mail

Har holdt flere møter med Rabiot

Liverpool har holdt flere møter med Paris Saint-Germains midtbanespiller Adrien Rabiot. 23-åringens kontrakt løper ut i sommer, og spilleren kan dermed snakke med utenlandske klubber allerede nå i januar. Barcelona skal også være ute etter franskmannen. Rabiots agent, som er hans egen mor, har forlangt hele 8,95 millioner pund for å signere med en ny klubb, i tillegg til en langtidskontrakt med høy lønn. 
L'Equipe

Bundesliga-stjerne på billigsalg

Liverpool vil forsøke å sikre seg Timo Werner om spilleren takker nei til RB Leipzigs siste kontraktsforslag, og Anfield-klubben kan dermed sikre seg 22-åringen på billigsalg. Leipzig er desperate etter å beholde mannen som har gjort 11 mål i Bundesliga denne sesongen, men Werner har vegret seg for å skrive under en kontraktsforlengelse. Hans nåværende avtale med RB Leipzig løper ut i 2020. Angriperen kan være tilgjengelig for 36 millioner pund.
Bild

Bristol City-back kan bli Morenos erstatter

Liverpool kan komme til å erstatte Alberto Moreno med Bristol Citys venstreback Lloyd Kelly under transfervinduet i januar. Den engelske U21-landslagsspilleren blir vurdert som en aktuell kandidat. Sevilla viser interesse for Moreno, som er misfornøyd med lite spilletid på Anfield. 20 år gamle Kelly har blomstret i Bristol City etter at Joe Bryan forlot klubben til fordel for Fulham i sommer. Han har spilt 22 kamper for City denne sesongen. Kelly vil stå uten kontrakt med Bristol-klubben til sommeren, og er derfor tilgjengelig for en lav overgangssum.
Daily Mail

– Vurderer Bundesliga-stjerne

RB Leipzigs spiss Timo Werner er et hett navn i fotballeuropa. Med bare bare ett år igjen av kontrakten, kan han komme til å forlate klubben snart for at tyskerne skal få igjen noe for sin juvel. 

Bayern Munchen er høyaktuelle, men Liverpool skal også være et alternativ. Det hevdes at Liverpool har diskutert Werner som et overgangsmål, og at de røde har speidet på spissen ved flere anledniger. 

22-åringen har nettet 13 mål på 18 kamper denne sesongen for Naby Keitas gamle klubb.

Abendzeitung

Galatasaray får ikke låne Origi

Galatasaray har fått avslag fra Liverpool på en forespørsel om å få låne Divock Origi. Anfield-klubben ønsker at belgieren spiller i et land nærmere England. Det er fortsatt sannsynlig at Origi kommer til å forlate Liverpool på lån i januar. Galatasaray kan komme til å forsøke seg med et nytt bud mot slutten av januar, dersom Origi ikke har funnet seg noen ny klubb innen den tid. Origi tilbrakte forrige sesong på lån hos Wolfsburg i Tyskland, der han gjorde seks mål på 31 kamper.
ESPN FC

Eden Hazards bror settes i forbindelse med Liverpool

Eden Hazards bror, Thorgan Hazard, som spiller på midtbanen for Borussia Mönchengladbach i Bundesliga, kan være aktuell for Liverpool i januar.
Liga Financial

Midtbanespiller hos Brighton linkes

Liverpool linkes til en overgang for Brightons midtbanespiller Pascal Gross. Jürgen Klopp ønsker å knytte til seg den offensive midtbanespilleren under transervinduet i januar, etter å ha blitt imponert over 27-åringens innflytelse på Amex Stadium. Liverpool vurderer å legge inn et bud på 15 millioner pund for tyskeren, noe som kan lokke The Seagulls til å gi slipp på spilleren.
Teamtalk

Prislapp på £70M for Pulisic

Jürgen Klopp har antydet at det ikke vil bli noe handling på Anfield i januar, mens Borussia Dortmund ikke har til hensikt å selge Christian Pulisic denne sesongen. De gule og svarte skal imidlertid være klare til å selge den fortsatt bare 20 år gamle amerikaneren, hvis kontrakt løper ut etter neste sesong, til sommeren. Prislappen skal være på £70M for den offensive spilleren som Jürgen Klopp har kjenner til fra Dortmund, og først og fremst Chelsea men også Paris Saint-Germain skal følge situasjonen nøye.
The Telegraph

Siste Til vår nyhetsoversikt
17.02.2019 kl 14:41

– De innehar enorm kvalitet

Det er over tre år siden Jürgen Klopp forlot Bundesligaen, men han kjenner fortsatt godt til Bayern München-laget.

+
17.02.2019 kl 13:21

Vil revansjere seg mot Bayern

Naby Keita har god erfaring i å spille mot Bayern München. Gjennom sin tid i RB Leipzig har han hatt både oppturer og nedturer mot tirsdagens motstander.

+
17.02.2019 kl 12:06

Har skapt profitt på overgangsmarkedet

Michael Edwards er en mann som liker å operere i det skjulte. Siden han ble forfremmet i 2016 har han utrettet store ting på overgangsmarkedet.

+
17.02.2019 kl 09:50

Topper fair-play tabellen

Liverpool spiller renest i Premier League, mens Manchester United er blant verstingene.

+