Ryktebørsen

Her har vi samlet mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Vil tilby Mané ny kontrakt og dobling av lønn

Sadio Mané har over tre år igjen av avtalen han signerte da han ble kjøpt fra Southampton. På avtalen som går ut sommeren 2021 blir han betalt 80.000 pund i uken. En del mindre enn de best betalte i klubben.

Nå vil Liverpool belønne senegaleseren med en ny kontrakt. Det er The Mirror som melder dette, men det er ikke av journalistene som er kjent for å følge Liverpool som har skrevet saken. 

Liverpool vil tilby både Sadio Mané og Mohamed Salah nye kontrakter, men Mané er først i køen, og kan forvente seg en dobling av lønn.

Karius sin gode form gjør at Liverpool dropper kjøp av Alisson

Jürgen Klopp er i ferd med å avlyse planer om et fremstøt for å sikre seg Roma-keeper Alisson fordi Loris Karius endelig viser tegn til å etablere seg som Liverpools nummer 1 på lang sikt. Liverpool vil uansett trolig ha behov for å hente inn en annen keeper etter sesongen, da degraderte Simon Mignolet høyst sannsynlig vil være ute etter førstelagsfotball hos en ny klubb.

Det virker nå mindre og mindre sannsynlig at Liverpool vil bruke en stor pengesum på en ny keeper. Klopp er ikke interessert i å betale 70 millioner euro for en keeper, da hans instinkt synes å være å gi Karius en sjanse til å etablere seg som klubbens ubestridte førstekeeper.

Liverpools interesse for Alisson blir også komplisert av Mohamed Salahs gode form, som har fått Roma til å klage over at de fikk for dårlig betalt for egypteren sist sommer. 
Telegraph

Forsøker å sikre seg Roma-keeperen foran transfervinduet i sommer

Liverpool forsøker allerede nå å få til en avtale med Roma om den brasilianske målvakten Alisson. Sky-kilder i Italia hevder at diskusjoner er underveis mellom klubbene, men disse er på et veldig tidlig stadium ennå.

Liverpool kom med en forspørsel om å få kjøpe 26-åringen også under transfervinduet i januar, og Anfield-klubben håper nå å overbeivse Roma om å selge målvakten i løpet av de kommende ukene.

Roma anser Alisson som en av de beste keeperne i Europa, og verdsetter ham til 62 millioner pund (70 millioner euro), noe som potensielt er en verdensrekord-overgang for en keeper.

Roma har forsøkt å få Alisson til å skrive under en ny kontrakt de siste ukene. Real Madrid og Paris Saint-Germain er to andre topplag som er i markedet på jakt etter en keeper, så Liverpool forsøker nå å komme disse i forkjøpet.

Alisson, som har 22 landskamper for Brasil, skal stå øverst på en liste med navnet på fem målvakter som Liverpool er interesserte i.
Sky Sports News

Bayern ser ut til å sikre seg Rodriguez

Bayern München står klare til å gjøre lånet av James Rodriguez fra Real Madrid om til en permanent overgang, og ender med det sjansene for at colombianeren havner i Liverpool.

Rodriguez sluttet seg til Bundesliga-klubben på et toårig lån i sommer. Bayern betalte rundt 9 millioner pund for herligheten, samtidig som de avtalte en overgangssum på 31 millioner pund ved en permanent overgang i løpet av disse to årene.

Liverpool har ønsket seg Rodriguez som erstatter for Philippe Coutinho, og har vært linket til en sommerovergang for colombianeren. Men nå ser det ut til at Bayern kommer dem i forkjøpet og sikrer en permanent overgang for midtbanespilleren.
Talksport

Nytt alternativ til Lemar

Det sies at Thomas Lemar, tidligere sterkt linket til Liverpool, har bestemt seg for Barcelona. På Anfield ser man seg om etter andre alternativer og et av dem kan være Leon Bailey. En svært attraktiv 20-åring som er født på Jamaica og har en meget sterk sesong i Bayer Leverkusen med ti mål på 22 kamper. Bailey har ennå fire år igjen av sin kontrakt med Leverkusen, som hevdes å se for seg en prislapp på opp mot £100M. Andre topp seks klubber som Arsenal, Chelsea, Manchester United og Tottenham skal også være interesserte.
Daily Mirror

Pulisic et alternativ for Lemar?

Ifølge Liverpool Echo har Jürgen Klopp og LFC mistet interessen for Thomas Lemar da de mener en pris på rundt £90M er penger som kan brukes bedre på andre tilgjengelige spillere til sommeren. Kan Christian Pulisic (19) være en av disse andre spillerne? Det skal være signaler som tyder på at den amerikanske stjernen kommer til å avvise et nytt kontraktstilbud fra Borussia Dortmund, mens hans nåværende avtale løper til 2020. Borussia skal være villig til å vurdere å la Pulisic gå, men vil ønske opp mot 100 millioner euro, som er omtrent den samme prisen som Lemar. I tillegg til Liverpool er Manchester United og Bayern München nevnt som aktuelle kjøpere.
Broadcaster Sport1

Isco skaper interesse - også fra Anfield?

Zenedine Zidane skal være misfornøyd med innstillingen til Isco (25) denne sesongen, hvor de helhvite har hatt en skuffende sesong i La Liga og ønsker å hente Eden Hazard fra Chelsea. Et eventuelt salg av Isco ventes å bringe interesse fra klubber som Liverpool, Arsenal, Manchester City, Juventus og Bayern.
AS

– Lemar vil fortsatt til Liverpool

Ifølge L’Equipe har Thomas Lemar avvist et nytt og forbedret kontraktstilbud fra Monaco. Miguel Delaney i The Independentmelder at Liverpools bud på franskmannen i fjor sommer var på 78 millioner pund – men at det ble avslått.

Nå tror Independent-journalisten at Liverpool vil prøve seg på 22-åringen igjen til sommeren, og spilleren selv ønsker seg fortsatt helst til Anfield.

«Emre Can enig med Juventus»

Ifølge den italienske agenten Federico Pastorello har Emre Can nå sagt ja til henvendelsene fra Juventus, selv om spilleren selv nylig uttalte at ingen ting var avgjort angående hans fremtid. "Emre Can er et enormt kupp, ikke minst siden han kommer på fri overgang", sier Pastorello. "Juventus er en klubb som tiltrekker seg mestere, og viktige signaler kommer fra tyskeren."
Liverpool Echo

Lemar avviste tilbud om ny kontrakt

Et fornyet og forbedret kontraktstilbud fra Monaco er blitt avvist av Thomas Lemar (22). Midtbanespilleren/vingen har en nåværende avtale frem til 2020, men det at han ikke ønsker å knytte seg lenger til Monaco gjør at klubber som Liverpool og Arsenal har fått fornyet håp om at de kan sikre seg Lemar til sommeren. Liverpool var interessert i en mulig overgang i januar, men skal ha vegret seg for å betale prisen som skal ha vært opp mot £90M.
L'Equipe

Får konkurranse av Real Madrid

Roma-keeper Alisson (25) står høyt på lista over potensielle Liverpool-kjøp i sommer, men de røde må forberede seg på tøff motstanad.

Ifølge spansk presse er Real Madrid nå blant klubbene som også ønsker den brasilianske landslagsmålvakten. I tillegg har Paris Saint-Germain ham på ønskelista.

El Mundo Deportivo

Mottok ingen Alisson-bud

Romas sportsdirektør, Monchi, bekrefter at ingen klubber forsøkte å hente ettertraktede Alisson (25) i januarvinduet. Brasilianeren omtales blant målvaktene Liverpool vurderer foran sommervinduet.

– Om det kom inn bud på Alisson? Nei, sier Monchi.

– Det er for tidlig å snakke om neste overgangsvindu. Det hjelper ikke å snakke i dag, 1. februar, om hvem som skal bli eller dra. La oss heller snakke om spillet, teknikker, taktikker ... det ville vært mer hjelpsomt for alle, forteller sportsdirektøren.

Football Italia

Bayern og Liverpool vil kjempe om Pulisic

Både Liverpool, Bayern München og Manchester United skal være interessert i å hente Borussia Dortmunds Christian Pulisic til sommeren. Liverpool har lenge vært linket til spilleren, mens Bayern visstnok skal ha han på radaren som en fremtidig erstatter for Arjen Robben og Franck Ribery.
Calcio Mercato

PSG går for Oblak?

Liverpool er blant klubbene som linkes til Atlético Madrid-keeper Jan Oblak (25), men nå skal Paris Saint-Germain ha gjort sloveneren til sin hovedprioritet foran sommervinduet.

Målvaktens agent hevdes å være i samtaler med parisernes sportsdirektør, og de vil friste Oblak med 14 millioner euro i årslønn samt 10 millioner euro i signeringsbonus.  

Paris United / Get French Football News

– Kan få 15 millioner pund for Markovic

Swansea, som ligger sist på tabellen, er i forhandlinger med Liverpool om en permanent overgang for Lazar Markovic, som kun har spilt en drøy time for klubbens U23-lag denne sesongen.

Ifølge nettstedet Football Insider reiser 23-åringens agent til UK for å få en avtale på plass, og de røde ønsker å få mest mulig igjen av de 20 millioner pundene han kostet fra Benfica i 2014. Journalist Pete O’Rourke skriver på nettsiden at det skal dreie seg om en overgang verdt rundt 15 millioner pund. Transfervinduet stenger ved midnatt onsdag kveld.

West Bromwich og tyske Wolfsburg har også vist interesse for kantspilleren, melder Telegraph.

Football Insider

Utelukker Lemar-salg i januar

Thomas Lemar kommer til å bli i Monaco til etter sesongen. 100 prosent sikkert, sier Monacos visepresident Vadim Vasiljev i et intervju med radiostasjonen RMC. 

Det sa visepresidenten samme dag som Jürgen Klopp kunne fortelle at det var umulig å erstatte Coutinho i dette overgangsvinduet. 

Om Liverpool eller Arsenal kommer med et stort bud før vinduet stenger? Det er ikke relevant. Vi kommer til å si nei, fordi intensjonen vår er tydelig: Uten viktige spillere som Lemar kommer vi ikke til å ha suksess, forklarer visepresidenten. 

RMC

– La inn bud på Pastore - men spilleren sa nei

Både Liverpool og Tottenham skal ha lagt ut bud på mellom 25 og 40 millioner euro for Javier Pastore fra Paris Saint-Germain, men spilleren sa nei. Han vil ikke til Premier League. Det skriver transferguru Gianluca Di Marzio.

Den tidligere Palermo-spilleren ønsker seg tilbake til Serie A, og hans agent er nå i Milano for å se om han kan få til en overgang.

PSG ønsker bare et salg av den argentinske landslagsspilleren i januar, mens Inter ønsker et lån med opsjon på kjøp – lignende hva de har blitt linket til med Daniel Sturridge.

Juventus føler seg trygge

Juventus føler seg trygge på at Emre Can blir deres spiller til sommeren. Midtbanespilleren har tatt Juve-ledelsen i hånden på at han vil signere en fireårskontrakt med opsjon på et femte år, verdt 5 milliioner euro per sesong. Alle detaljer i avtalen er verbalt avtalt. Tyskerens advokater håndterer alt, og Juve forventer at Liverpool-spilleren vil sette navnetrekket sitt på kontrakten innen kort tid.
Calciomercato

Adam Bogdan er Leeds-aktuell

Leeds kan miste keeper Andy Lonergan til Sunderland i dette transfervinduet, og Yorkshire-klubben har Liverpools Adam Bogdan i kikkerten som en mulig erstatter de kan hente på lån.
Yorkshire Evening Post

Går glipp av Vanheusden i denne omgang

Liverpool ser ut til å gå glipp av Inter-talentet Zinho Vanheusden - i alle fall i denne omgang. Anfield-klubben ønsket å sikre seg den 18 år gamle midtstopperen, men Inter har bestemt seg for å låne ham ut til Standard Liege. Det betyr at Jürgen Klopp må se seg om andre steder etter defensive forsterkninger.
Sky Italia

Blir i Charlton ut sesongen

Ezri Konsa ser ut til å bli værende i Charlton ut sesongen, da både Liverpool og Everton vegrer seg for å betale de fem millioner pund som London-klubben forlanger for forsvarsspilleren. Den engelske U20-landslagsspilleren har kontrakt med Charlton til 2020. 
Daily Mail

Ikke helt ute av kampen om Aubameyang

Liverpol er fortsatt med i kampen om Pierre-Emerick Aubameyang, selv om Arsenal nå er store favoritter til å sikre seg Borussia Dortmund-spissen. Arsenal har vært i samtaler med Bundesliga-klubben om å signere Aubameyang som erstatter for Alexis Sanchez, som forsvant til Manchester United.
Daily Star

Har startet samtaler med brasilianer

Liverpool har startet samtaler om en overgang for Gremio-angriperen Luan. Den brasilianske landslagsspilleren har en utkjøpsklausul på 18 millioner euro i sin kontrakt med det brasilianske mesterlaget. Luan scoret åtte mål på tolv kamper da Gremio vant Copa Libertadores i 2017, og 24-åringen ble kåret til turneringens beste spiller. Luan kan spille både som spiss og som hengende spiss.
Yahoo! Sport

– Ønsker Sturridge som Dzeko-erstatter

AS Roma er i ferd med å selge Edin Dzeko til Chelsea, og ønsker seg Daniel Sturridge som erstatter.

Det hevder tabloidavisen Daily Star- så med den kilden kan en foreløpig ta det med en klype salt.

Romas spillerrekruttering styres av Monchi, som kommenterte Dzeko-situasjonen i helgen.

– Dersom Dzeko forlater Roma vil vi kjøpe en annen spiller, skal han ha sagt.

Liverpool har satt en overgangssum på 25 millioner pund for spilleren, som har blitt linket til Inter og Sevilla. Ifølge Guillem Balague er det kun Inter som er et alternativ per i dag.

Merseyside-klubbene kjemper om Konsa

League One-klubben Charlton er villig til å selge sin 20 år gamle midtstopper Ezri Konsa om noen legger fem millioner pund på bordet. Kampen om den engelske U20-landslagsspilleren står nå tilsynelatende mellom Merseyside-klubbene Everton og Liverpool. Everton er i førersetet etter at de sendte sjefsspeider Martyn Glover for å se Konsa i aksjon mot Blackburn i forrige måned.
Mirror

– Inter eller Liverpool

Det blir rapportert at Daniel Sturridge aller helst ønsker seg til Sevilla og La Liga - men den spanske klubben Liverpool har møtt to ganger denne sesongen, har ikke kommet med noe tilbud. Det rapporterer Guillem Balague på Twitter 

Liverpool ønsker å beholde spissen, og har topp fire i Premier League, samt FA cup og Champions League denne våren.

Anfield-klubben har satt en prislapp på 25 millioner pund for spissen, og så langt er det bare Inter som har kommet på banen. De ønsker en låneavtale som kan ende i permanent avtale til sommeren.

Det er spilleren selv som ønsker seg bort, for å ha mulighet til å spille seg inn i Gareth Southgates VM-tropp.

Bayern og Man City melder seg på i Can-kampen

Emre Cans tidligere klubb Bayern München skal ha et ønske om å kapre Emre can når kontrakten hans går ut til sommeren, i hard konkurranse med Juventus og mens det fortsatt forsøkes å få til en løsning med Liverpool. Pep Guardiola var manager for Can en kort periode i Bayern, og også hans nye klubb Man City skal nå ha vist interesse.

Tuttosport

Kan James bli Coutinho-erstatter?

James Rodriguez er inne i sitt første av to år på lån fra Real Madrid til Bayern München. Men etter at Bayern signerte Leon Goretzka, kan Rodriguez bli overflødig i den tyske klubben til sommeren og dermed kobles 26-åringen nok en gang til Liverpool. Real Madrid skal ha ønske om å tjene inn igjen det meste av de £70m de betalte for colombianeren etter forrige VM. 
Liverpool Echo

Leder kampen om Konsa

Liverpool leder angivelig kampen om å signere Charltons unggutt Ezri Konsa. Også Everton og Arsenal skal være interessert i spilleren som var med å vinne VM med U20 sist sommer. 

– Han er den beste unge midtstopperen i landet, det er ingen bedre enn han og det er et faktum, har Charltons manager Karl Robinson sagt om han. 

20-åringen har spilt 24 kamper i League One denne sesongen.
Mirror

Fikk kald skulder av Stoke

Liverpool sto klare til å betale 40 millioner pund for Stoke-keeper Jack Butland, men ble bedt om å glemme det. Den nye Stoke-manageren, Paul Lambert, akter ikke å gi slipp på 24-åringen mens klubben kjemper for å unngå nedrykk.
Express

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.02.2018 kl 22:06

Marko Grujic viser fremgang i Cardiff

Laget fra Wales er ubeseiret etter at Marko Grujic kom dit på utlån fra Liverpool, og serberen blir stadig bedre i Championship.

+
19.02.2018 kl 19:28

Amerika, treningsleir i Europa og generalprøve på Anfield

James Pearce i Liverpool Echo antyder hvilke sesongforberedelser Jürgen Klopp legger opp til før 2018/19.

+
19.02.2018 kl 13:20

Taktiske endringer utløste målrushet

Mohamed Salah om hvordan Jürgen Klopp har fått det beste ut av ham.

+
19.02.2018 kl 10:59

West Hams scouser har en god statistikk på Anfield

Aaron Cresswell spilte for Liverpool som guttunge.

+