Ryktebørsen

Her har vi samlet mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Liverpool har kontaktet Lille

Liverpool skal ha kontaktet Lille om spissen Nicolas Pepe, som også har vært på Chelseas radar. London-klubben skal være villig til å bla opp 70 millioner pund for 23-åringen, som blir sett på som erstatter for Eden Hazard, om han går til Real Madrid. Men i Frankrike hevdes det nå at også Liverpool har kastet seg inn i kampen om spilleren som har scoret 20 ganger, og har 14 assist på 36 kamper. Bare Kylian Mbappe har scoret mer i Ligue 1 denne sesongen. Klubbens president innrømmer også at Pepe sannsynligvis vil dra i sommer.
– Alle klubber må ha balanse i regnskapene, kanskje bortsett fra en. Jeg vil si jam jeg er sikker på at han drar. Han er i en priskategori vi ikke lenger kan betale. Det er et karrierevalg han må ta, sier Gerard Lopez.

Daily Mail

Vil forsøke å sikre seg Ajax-stjerne til spottpris

Hakim Ziyech står bokført med 19 mål og 20 målgivende denne sesongen, og dermed er klubber som Liverpool, Manchester United, Arsenal og Manchester City ute etter en spiller de kan få til spottpris. Marokkaneren er tilgjengelig for bare 25 millioner pund. Bayern München jakter også 26-åringen. Ziyech har kontrakt med Ajax til 2021, etter å ha kommet dit fra FC Twente. 
Mirror

Liverpool og Man Utd har sendt speidere for å følge tenåringskeeper

Manchester United og Liverpool ser ut til å kjempe om signaturen til den tyrkiske tenåringskeeperen Berke Ozer. De to storklubbene har sendt speidere for å se 18-åringen i aksjon, og håper å sikre seg sisteskansen i sommer. Ozer spilte U21-lokaloppgjøret mellom Fenerbahce og Galatasaray med speidere fra de to klubbene tilstede, og han holdt nullen i oppgjøret som endte målløst. Ozer var linket til Manchester City før han signerte for Fenerbache i en overgang fra Altinordu verdt 2,5 millioner euro. Han står med bare en førstelagskamp for den tyrkiske klubben, men er fast inventar på det tyrkiske ungdomslandslaget. Han har kontrakt med Fenerbahce til juni 2022.
Mirror

Leeds har ung duo fra Liverpool i kikkerten

Leeds United søker terrenget etter forsterkninger foran neste sesong og to spillere som skal være i kikkerten er 22-åringene Harry Wilson og Ryan Kent. Begge utlånt fra Liverpool, til henholdsvis Derby i Championship og Rangers i skotsk Premier League. De to flankespillerne har stort sett spilt fast denne sesongen og bidratt til solid med scoringer og målgivende. Deres fremtid på Anfield virker usikker og Leeds vil følge situasjonen nøye.
Football Insider

Wolves har Camacho på ønskelisten

Wolverhampton er interesserte i Liverpools tenåring Rafael Camacho. Portugiseren kan være tilgjengelig på gratisovergang til sommeren, og Wolves har allerede en rekke portugisiske spillere i sine rekker, i tillegg til at manager Nuno Santo er portugiser. 
O Jogo

Akter å gi Arsenal kamp om Lilles toppscorer

Liverpool planlegger å gi Arsenal kamp om Lille-stjernen Nicolas Pepe. The Gunners var ansett som favoritter til å sikre seg den talentfulle spissen, men nå har en rekke toppklubber i Europa notert seg 23-åringen på blokka etter at han har gjort 19 mål i Ligue 1 denne sesongen. Dermed er han bare bak PSG sin superstjerne Kylian Mbappe på toppscorerlisten i fransk fotball. Lille-presidenten skal ha akseptert at man ikke klarer å holde på sin toppscorer til sommeren. Den fransk-fødte ivorianeren hadde en prislapp på 68,7 millioner pund i januar.
L'Equipe

Liverpool forbereder seg på å utløse utkjøpsklausulen

Liverpool er klare for å betale utkjøpsklausulen på 25 millioner euro for Julian Brandt denne sommeren, melder tyske Bild. For at utkjøpsklausulen skal bli gjeldene må Bayer Leverkusen mislykkes i å kvalifisere seg til Champions League, en posisjon de for øyeblikket er syv poeng bak med syv kamper igjen å spille i Bundesliga. Uansett kommer Liverpool til å få hard kamp om signaturen til 22-åringen av Real Madrid og Juventus. Det er ingen hemmelighet at Liverpool var interessert i tyskeren tilbake i 2017, da de i stedet valgte å gå for Mohamed Salah.

Bild

Signerer ikke ny kontrakt med RB Leipzig

Timo Werner kommer ikke til å signere ny kontrakt med RB Leipzig, melder Sky i Tyskland. Det er klubbens CEO Oliver Mintzlaff som har fortalt dette. Werner har 17 mål på 31 kamper i alle turneringer denne sesongen, og har en kontrakt som går ut etter neste sesong. Liverpool skal ha vært interessert i 23-åringen i en god stund, og er en av favorittene til å sikre den tyske spissens signatur. Tidligere i år ble det hevdet at Bayern München hadde kommet til enighet med Werners agent om en overgang, noe som ikke ble godt mottatt hos RB Leipzig.

Sky

Liverpool er en av flere Premier League-klubber som vil ha brasiliansk ving

Arsenal leder kampen om Ajax-vingen David Neres foran Liverpool og Manchester United. Brasilianeren er et transfermål for en rekke klubber over hele Europa etter imponerende spill i Eredivisie denne sesongen. 22-åringen, som står bokført med åtte mål og 11 målgivende pasninger, er også blitt fulgt av Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain, Everton og Chelsea. Neres vil koste rundt 40 millioner euro. Han er primært høyreving, men kan også spille venstreving og som offensiv midtbanespiller.
Daily Telegraph

Liverpool nevnes igjen som en mulighet for Eden Hazards lillebror

Mens Eden Hazard er på vei til Real Madrid, kan hans lillebror Thorgan være på vei til Premier League.

Liverpool har den siste tiden blitt linket til 26-åringen, og det har blitt rapportert at de røde skal ha bydd 36 millioner pund for belgieren. Han skal også være ønsket i Atletico Madrid og Borussia Dortmund.

Thorgan Hazard spiller for Borussia Mönchengladbach, og kan spille på begge kantene. Denne sesongen har han 15 kamper på høyresiden av angrepet, og 14 kamper på venstre, ifølge Transfermarkt.

Han har scoret 12 mål og har 11 målgivende på sine 29 kamper denne sesongen.

Kontrakt til 2020

Kontrakten hans med Gladbach går ut neste sommer, og han har takket nei til forlengelse, rapporterer The Mirror. Nå har sportsdirektør Max Eberl uttalt seg - og han nevner Liverpool som en mulighet.

– Thorgan har informert oss om at han ikke ønsker å forlenge kontrakten sin, og at han ønsker å forlate klubben til sommeren for å ta neste steg. Jeg har hørt slike ting bli sagt 15 ganger de siste 10 årene, og store spillere har forlatt oss. Slik er det, sier han til tyske Sky.

– Vi får se hvor ferden går videre. Jeg vet ikke om det vil bli Borussia Dortmund som stadig blir nevnt, eller Atletico Madrid, Liverpool eller en annen klubb.

Ifølge Kicker er Dortmund i førersetet. Han kom til Gladbach fra Chelsea i 2015 for 7,2 millioner pund.

Liverpool har god erfaring med å kjøpe angrepsspillere med en fortid i London-klubben.

Hevder Liverpool har høyeste bud på lillebror Hazard

Spekulasjonene er godt i gang foran sommervinduet, og Liverpool skal ha blandet seg inn i kampen om Borussia Mönchengladbach sin Thorgan Hazard, som allerede påstås å «ha gitt sitt ord» og blitt enig med Dortmund.

Ifølge tyske Kicker skal Dortmund være villig til å betale 40 millioner euro for 26-åringen, som er to år yngre enn storebror Eden, og kan da bli erstatter for Chelsea-klare Christian Pulisic. Men belgiske DH opplyser at Liverpool byr mer enn tyskerne.

Samtidig skriver DH at selv om et slikt bud er flatterende, er det ikke sportslig attraktivt for en spiller som ønsker masse spilletid i sin fremtidige klubb. «Han er klar over at det blir vanskeligere for de røde», skriver avisa, som legger til:

«Mönchengladbach pusher Hazard til Liverpool, men spilleren selv vil ikke dra. Det ligger an til å bli anspent stemning etter sesongen.»

La Dernière Heure / Kicker

– Vil tilby Origi ny kontrakt

Mye tydet på at Divock Origi skulle forlate klubben i fjor sommer, men spilleren selv ønsket å bli værende og kjempe om plassen. Gjennom sesongen har angriperen imponert Jürgen Klopp på trening med gode holdninger, og han har klart å havne foran Daniel Sturridge og Xherdan Shaqiri i køen blant innbytterne. Nå hevder nettstedet Football Insider at prestasjonene har overbevist de røde, som ønsker å tilby belgieren en forlenget avtale. Den nåværende kontrakten løper ut sommeren 2020.

Football Insider

Vurderer angriper fra Lyon - og det er ikke Nabil Fekir

Memphis Depay har tatt store steg siden han forlot Manchester United sommeren 2017. I fransk fotball har han funnet tilbake til seg selv og den spilleren som var så ettertraktet da han slo gjennom for PSV Eindhoven.

Liverpool var linket til ham også den gang - men da endte han opp i Manchester United. Nå er han en sentral del av et nederlandsk landslag som fungerer igjen, sammen med landslagskaptein Virgil van Dijk og Gini Wijnaldum. Han hadde tre mål og tre målgivende på sine to siste (!) kamper for Nederland, i landslagspausen i mars. For Lyon har han åtte mål og 14 målgivende denne sesongen.

Nå ønsker han å forlate Lyon, rapporterer den franske sportavisen L’Equipe.

Lyon vil kreve minst 30 millioner euro for 25-åringen, og Liverpool skal være blant klubbene som er interessert. De helrøde skal se på Memphis som et godt alternativ dersom de skulle miste Sadio Mané til Real Madrid, ifølge Daily Mail.

Prislappen LFC har dersom Marko Grüjic skulle bli solgt

Utlånte Marko Grüjic uttalte nylig at han gjerne ble ytterligere en eller to sesonger til i Hertha Berlin, etter en god sesong hos hovedstadslaget. Det kan imidlertid være at Liverpool ønsker kontanter for 22-åringen og et salg som vil styrke sommerens transferfond. Prisen som de røde har sett seg ut skal være £20M for spilleren de hentet for £5.1M fra Røde Stjerne i 2016 og manager i Hertha, Pal Dardai, vurderte som "den midtbanespilleren han hadde sett i klubben".
Football Insider

Rabiot glipper for Liverpool

Paris Saint-Germain Adrien Rabiot har lenge blitt koblet til Liverpool på ryktebørsen, men nå skal Real Madrid være favoritt til å sikre seg 23-åringen. Midtbanespilleren har ikke spilt siden desember siden han ikke har ønsket å signere ny kontrakt. Hans nåværende avtale går ut til sommeren. Arsenal der PSGs tidligere manager Unai Emery er manager har også blitt koblet til franskmannen. Men ifølge franske medier skal Real Madrid være klubben han har mest lyst til å dra til.
El Chiringuito

Boost for Liverpool i jakten på stortalent

Callum Hudson-Odoi (18) skal være nærmere en Chelsea-exit etter søndagens kamp mot Cardiff. Chelsea-manager Maurizio Sarri fikk nok en gang mye kritikk for å latt stortalentet sitte på benken hele kampen, da Chelsea på meget heldig vis snudde kampen til 2-1 i sin favør. Interessen skal absolutt være til stede fra Liverpool, og det ble sagt at agenten til 18-åringen snakket med Liverpool FC for noen få dager siden. Nå melder Daily Mirror at Liverpool og Manchester United skal ha fått en boost i jakten på Hudson-Odoi etter at han nok en gang ble vraket på Chelsea. Barcelona og Bayern München er også med i kampen om signaturen til talentet som fikk sin første start for England i deres 5-1 seier over Montenegro forrige uke.

Daily Mirror

– Agenten snakket med Liverpool FC

Stortalentet Callum Hudson-Odoi (18), som nylig debuterte for det engelske landslaget, er svært ettertraktet og har ikke forlenget avtalen med Chelsea, noe som strekker seg til 2020. Liverpool er blant klubbene som følger utviklinga til tenåringen, og tyske Kicker hevder at spillerens agent allerede har vært i samtale med de røde. Chelsea – som har fått signeringsnekt av FIFA i de to neste transfervinduene, en avgjørelse de har anket – har samtidig ingen ønsker om å slippe Hudson-Odoi.

Kicker

Hevder prislappen er 30 millioner pund

Det er nettstedet Football Insider som skriver at Dejan Lovren ligger an til å bli solgt dersom noen legger 30 millioner pund på bordet. Ifølge kilden deres skal Jürgen Klopp være villig til å gi grønt lys for en overgang hvis klubben aksepterer et bud på stopperen som flere storklubber i Italia viser interesse for. Lovren, som har slitt med skader i sesongen etter å ha spilt finale i VM og Champions League, ble kjøpt fra Southampton for 23 millioner pund i 2014.

Football Insider

Lovren ønsket av flere klubber

Dejan Lovren skal være på ønskelista til både Roma, Napoli og AC Milan.

Den kroatiske 29-åringen blir sett på som en mulig erstatter for Kostas Manolas i Roma, mens han i Napoli ses på som en erstatter for Kalidou Koulibaly, om han blir solgt.

Lovren har kontrakt til 2021 i Liverpool, og klubben har opsjon på en sesong til.

Mirror

– Det er ikke mulig å få Mané bort fra Liverpool

Den spanske journalisten Guillem Balague mener det ikke er noen sjanse for at Real Madrid klarer å sikre seg Sadio Mané fra Liverpool i sommer.

– La meg fortelle dere hva jeg vet om dette. Vi vet omtrent med sikkerhet at Zidane ønsket at Mané skulle komme til Madrid sist sommer. Samtaler fant sted, og Real Madrid viste interesse for ham. Men så forlot Zidane klubben, og det var det, sier Balague på sin egen YouTube-kanal.

– Det er enkelt å gjenopplive dette ryktet, og det er hva som har skjedd. Den samme historien sirkulerer igjen, men problemet er at Liverpool ikke har noen interesse av å kvitte seg med Mané. Det finnes ingen utkjøpsklausul. Det finnes faktisk ikke noen måte å få Mané bort fra Liverpool. Så med tanke på dette vil jeg si at vi kan legge dette ryktet dødt, legger han til.

Hevder Moreno kan få toårskontrakt med Barcelona

Alberto Moreno kan bli tilbudt en toårskontrakt for å spille for Barcelona. Men akkurat som på Anfield vil venstrebacken da bli en benkesliter, ettersom Jordi Alba er førstevalget i hans posisjon. 
Sport

– I samtaler med Barça

19 år gamle Matthijs de Ligt, det enorme midtstopper-talentet fra Nederland som allerede er Ajax’ kaptein, har vært linket til Liverpool og en rekke andre klubber denne sesongen, men nå hevder spansk presse at han skal møte en delegasjon fra Barcelona mandag og tirsdag denne uka, med mulighet for en overgang sørover til sommeren.

Mundo Deportivo

Kjemper med rivaler om Betis-back

Sidebacken Junior Firpo linkes både til Arsenal, Manchester City, Tottenham og Liverpool. 22-åringen skal ha en utkjøpsklausul på 50 millioner euro, etter at han signerte en ny kontrakt med Real Betis sist sommer. En kontrakt som løper til 2023. Firpo har slitt med muskelskader den siste tiden, og har spilt bare en håndfull kamper de siste tre månedene. Juventus, Barcelona og Real Madrid nevnes også i forbindelse med forvarsspilleren som gjorde tre mål på sine sju siste kamper i La Liga.
TMW

– Liverpool henter ikke hjem Karius

Ifølge tyrkisk media jobber Besiktas med å sende Loris Karius tilbake til Liverpool. Klubben skal være misfornøyd med tyskerens prestasjoner. Dette rapporteres etter at Karius har gått til FIFA fordi han ikke har fått lønn på fire måneder.

The Mirror melder at Liveprool ikke kommer til å hente hjem målvakten sin, og det har heller ikke vært kontakt mellom partene.

Karius er utlånt til Super Lig-klubben frem til sommeren 2020.

Liverpool er fortsatt interesserte i Chelsea-talent

Chelsea-talentet Callum Hudson-Odoi er fortsatt interessert i en overgang til Bayern München, men det er fremdeles ingen fremgang i forhandlingene mellom Bundesliga-klubben og London-klubben. Liverpool er også fortsatt interesserte i 18-åringen, melder BILDs mann på Bayern, Christian Falk, på Twitter.

Ivrer etter å sikre seg Brahimi

Liverpool og Newcastle ivrer begge etter å sikre seg Bilal Brahimi fra Middlesbrough. Den franske tenåringen kom til Boro i 2017 fra portugisiske Leixoes, og debuterte for Middlesbroughs førstelag i ligacupen tidligere denne sesongen. Boro-ledelsen har ikke klart å komme til enighet med 18-åringen om en ny kontrakt, og nå er en rekke klubber både i England og Frankrike ute etter signaturen hans. Franske Rennes skal være favorittene i kampen om navnetrekket til spilleren.
Teamtalk

Rapporter fra Italia:– Liverpool viser interesse for Dybala

Juventus sin 25 år gamle angriper Paulo Dybala har ikke hatt en spesielt god sesong. Argentineren har scoret ni mål på 35 kamper. Nå vurderer Juventus et salg til sommeren.

Da Juve tok seg videre i Champions League og slo Atletico Madrid, startet Dybala på benken. Han har vært inn og ut av laget de siste månedene.

Tutto Mercato er ikke den kilden vi tar aller mest seriøst - men de hevder at Liverpool viser seriøs interesse for 25-åringen.

Dybala har blitt linket til en rekke storklubber den siste tiden.

– Zidane har fortsatt Mané på ønskelisten

Etter Champions League-finalen i fjor kom det rapporter fra France Football om at Zinedine Zidane hadde Sadio Mané på ønskelisten, og ville kjøpe ham til Real Madrid.

Så sa Zidane opp jobben, og Mané ble i Liverpool. Der er han nå inne i sin mest produktive sesong så langt, og scoret på søndag sitt 20. mål for sesongen.

Real Madrid-styret skal ha gitt Zidane forsikringer om at han vil kunne forsterke stallen til sommeren, og det er ventet at den spanske hovedstadsklubben vil bruke store penger. De er linket til spillere som Christian Eriksen, Eden Hazard, Neymar og Kylian Mbappé.

Nå rapporterer igjen France Football at Zidane ønsker Mané.

26-åringen signerte en ny langtidskontrakt med klubben i november, og har avtale til sommeren 2023.

Tyske Bild rapporterer:– Karius har gått til sak mot Besiktas

De siste dagene har Loris Karius blitt kritisert av sin manager Senol Gunes. Besiktas-sjefen skal ha beskyldt Karius for manglende motivasjon - og skulle gjerne satt ham ut av laget.

Nå kommer den tyske avisen Bild med svært oppsiktsvekkende nyheter. Ifølge den tyske avisen har Karius gått til sak mot utlånsklubben sin via FIFA.

Foreløpig er det ingen andre som har rapportert om saken.

Målvakten etterlyser fire måneder med lønninger. Den tyrkiske klubben skal ha 10 dager på seg, men denne fristen har nå gått ut. Besiktas kan med det bli straffet med poengtrekk eller ekskludering fra europacuper.

Karius er i utgangspunktet lånt ut frem til 2020 - men dersom det er holdt i disse rapportene spørs det hvor lenge han er blir i Istanbul.

Coutinho var ikke ideell for Klopp

Den tidligere Liverpool-profilen Coutinho har slitt med formen i Barcelona - og ryktene om at Barcelona vurderer å selge angriperen florerer.

Det har vært få konkrete rykter om at Liverpool skal være interessert i å hente ham tilbake - men enkelte har koblet Coutinhos svake form med en retur. Men skal man tro den spanske avisen Sport - var aldri Coutinho den ideelle spilleren for Klopp.

Sport melder nemlig at Liverpool-sjefen var svært mottakelig for budet på Coutinho fra Barcelona i fjor sommer. Særlig siden summen var så høy for en spiller som ville bort.

Samme avis hevder at selv om Klopp offentlig roste Coutinho, skal han aldri ha vært helt overbevist om at brasilianeren var ideell til den intense spillestilen med høyt press.

Siste Til vår nyhetsoversikt
22.04.2019 kl 20:35

– For første gang skal jeg heie på Manchester United

Men James Milner kommer ikke til å se kampen onsdag kveld.

+
22.04.2019 kl 16:59

Wilson ble helten på overtid

Den utlånte angriperen scoret ikke bare ett, men to mål på overtid.

+
22.04.2019 kl 15:29

– United spiller for å få Champions League-fotball, og trenger et resultat

Virgil van Dijk håper på hjelp fra erkerivalen, men sier at de først og fremst må hjelpe seg selv.

+
22.04.2019 kl 12:24

Hvem er raskest av Salah, Mané, van Dijk og Gomez?

Joe Gomez har sin teori om spørsmålet.

+