Ryktebørsen

Her har vi samlet mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Mer om Ruben Neves sin potensielle overgang til Liverpool

I FourFourTwo forklarer journalisten Marcus Alves hvordan agenten Jorge Mendes kan sørge for at Ruben Neves havner på Anfield neste sesong.

Neves gikk gradene ved Porto sitt akademi, og ble den yngste kapteinen i Champions League-historien da han ledet Porto i en gruppespillkamp mot Maccabi Tel Aviv i oktober 2015. Da var Neves bare 18 år og 221 dager gammel. Det er takket være slike prestasjoner at Jorge Mendes tar seg av Neves personlig, og ikke overlater oppgaven til en av sine løytnanter.

Det var Mendes som overrasket fotballverden da han overtalte Neves til å forlate Porto til fordel for Wolverhampton for 15,8 millioner pund sist sommer. 21-åringen stoler fullt og helt på Mendes. Og nå står agenten klar til å utføre del to av sin plan.

Trass i offentlige uttalelser fra Neves om at han ønsker å bli værende i Wolves neste sesong, etter å ha hjulpet dem tilbake til Premier League, har kilder fortalt FourFourTwo at den gode midtbanespilleren er i forhandlinger med Liverpool, og han kan forlate Molineux dersom Liverpool-styret legger inn et tilfredstillende bud.

Neves sine representanter reiste nylig til England, der de ble informerte om at forhandlingene kan skyte fart i ukene som kommer, selv om partene fortsatt er et stykke unna en avtale.

Mendes ønsker å gi Wolves Anderson Talisca som erstatter. En spiller som for tiden spiller i Besiktas på utlån fra Benfica. 

Neves er en spiller som har vært på Liverpool sin rader lenge. De har fulgt midtbanespilleren siden hans dager i Porto. Anfield-klubben har vurdert bud på spilleren tidligere også. Tidligere førstelagstrener Pepijn Ljinders var den som ivret for å kjøpe portugiseren før Jürgen Klopp kom til klubben. Lijnders trente Neves i Portugal, og er en spiller nederlenderen setter høyt.

Neves har scoret seks flotte mål på langskudd i løpet av sine 39 kamper for Wolverhampton denne sesongen, og virker som den perfekte erstatter for Emre Can. Napolis Jorginho er en annen spiller som er blitt nevnt som en mulig Can-erstatter, men agenten hans, Joao Santos, sier at hans klient ikke er blitt kontaktet av Liverpool.
FourFourTwo

Interesserte i tysk U16-landslagsspiller

Liverpool ønsker å sikre seg den tyske U16-landslagsspilleren Karim Adeyemi i sommer. Spissen har utmerket seg på SpVgg Unterhaching sitt U19-lag og på landslaget. Speidere fra flere Premier League-klubber så angriperen i aksjon for Tyskland i en turnering mot Nederland, Italia og Portugal i februar. 16-åringen er venstrebeint, hurtig og scorer mange mål. Han kan spille både som spiss og ving. Chelsea og Manchester City har tidligere vist interesse for Adeyemi, og det samme har Juventus og Roma. Liverpool og Red Bull Leipzig skal imidlertid være de to klubbene som har vist interesse over tid, og begge ønsker å skrive kontrakt med tenåringen i sommer.
Daily Mail

Tilbyr spiller pluss penger

Real Madrid tilbyr Karim Benzema pluss penger i et forsøk på å sikre seg Liverpools Mohamed Salah. Benzema har bare gjort fem mål i La Liga denne sesongen, og har ikke levd opp til forventningene som er blitt stilt til ham. Real-president Florentino Perez ønsker derfor å kvitte seg med franskmannen, samtidig som han håper det skal redusere prisen på Salah. Jürgen Klopp er på ingen måte begeistret for ideen.
Don Balon

Ønsker å sikre seg Wolverhamptons midtbanestjerne

Liverpool ønsker å sikre seg Wolverhampton Wanderers sin midtbanespiller Ruben Neves. Portugiseren kom til Championship-klubben for 15 millioner pund sist sommer, og hans storspill på midtbanen har vært sterkt medvirkende til at Wolves vil være tilbake i Premier League neste sesong. Neves sine mange flotte mål på langskudd er blitt lagt merke, i tillegg til at han er en utmerket playmaker. 

Journalisten Marcus Alves hevder at Jürgen Klopp ønsker seg 21-åringen, og Wolves vurderer å sikre seg Benficas Anderson Talisca, som har imponert på låneopphold i Besiktas, som erstatter for Neves.
Talksport

Porto frykter de kan miste keeperveteranen

Porto-president Jorge Nuno Pinto da Costa ønsker å beholde Iker Casillas, men keeperens kontrakt løper ut i sommer, og spanjolen nekter å skrive under en ny avtale for øyeblikket. Liverpool og Newcastle viser interesse for sisteskansen som fyller 37 år i slutten av mai.
AS

Vil ha Sevilla-stopper som Van Dijk-makker

Jürgen Klopp er ute etter Sevilla-stopperen Clement Lenglet, ifølge spanske Diario AS. Han skal se forsvarsspilleren som en perfekt makker til Virgil van Dijk i klubbens midtforsvar.

Både LFC og Barcelona ønsker den 22 år gamle franske midtstopperen, som kom til Sevilla fra Nancy for €5 millioner i januar 2017.

Spilleren skal ha en utkjøpslausul på £38,9 millioner, som begge klubbene skal være villig til å møte.

Det skal sies at Diario AS ikke er verdens mest pålitelige kilde, og at ingen av journalistene som følger Liverpool tettest har rapportert interessen.

Selger ikke Alisson denne sommeren

Roma har ingen planer om å selge sin ettertraktede målvakt.

Alisson har hatt en strålende sesong for Roma, og blir omtalt som en av verdens aller beste målvakter.

Den brasilianske landslagskeeperen har blitt sterkt linket til Liverpool de siste månedene, men Roma-president James Pallotta går nå ut og sier at et salg ikke er på agendaen.

– Vi har ingen planer om å selge ham. Jeg mener ingen som helst planer om det. Jeg er sikker på at folk vil by, men jeg har ikke noen interesse av å selge. Han er en glimrende målvakt, sier Pallotta til Sky Sports Italia

Liverpool-supportere vil få en sjanse til å se mer på Alisson de neste ukene. LFC møter Roma på Anfield tirsdag 24. april og på Stadio Olimpico onsdag 2. mai, i semifinalen i Champions League.

Kan få Fernandes til 87 millioner pund

Liverpool skal være i samtaler om en overgang for midtbanespiller Bruno Fernandes. 23-åringen har scoret 13 mål og hatt 18 assist denne sesongen. Ifølge rapporter fra Portugal har Liverpool fulgt ham nøye denne sesongen, og blitt imponert av det han har gjort i Europa League. Det hevdes at Liverpool har hatt møte med representanter for spilleren for å diskutere en overgang i sommer. Fernandes er i sin første sesong for Sporting etter overgangen fra Sampdoria for 7 millioner pund. Liverpool kan bli nødt til betale en utkjøpsklausul på 80 millioner pund mer for å få spilleren denne sommeren.  
O Jogo

Vurderer Suso-retur

Suso kan være på vei tilbake til Liverpool. Klubben skal være villig til å betale ut utkjøpsklausulen til AC Milan for 40 millioner pund, for at han skal få en ny sjanse på Anfield. Forrige gang Suso spilte for de røde fikk han bare 15 kamper mellom 2012 og 2015. Denne sesongen har 24-åringen imponert i Serie A med seks mål og fem assist. Ifølge rapporter i Italia, skal Klopp også ha ønsket ham i januar.

Calciomercato

Fransk avis hevder Liverpool tilbyr Fellaini kontrakt

Liverpool planlegger å tilby Marouane Fellaini en treårskontrakt når belgierens kontrakt med Manchester United løper ut etter denne sesongen. Midtbanespilleren ønsker å forlate Old Trafford for en ny utfordring et annet sted. Fellaini har som kjent også spilt for Liverpools byrival, Everton. Tyrkiske Besiktas skal også ha håp om å sikre seg Manchester United-spilleren, mens Ligue 1-klubbene Monaco og Paris Saint-Germain følger situasjonen med argusøyne.
L'Equipe

Spansk nettsted hevder Real Madrid vil gi to spillere i bytte med Salah

Real Madrid planlegger å tilby Karim Benzema og Gareth Bale til Liverpool i et forsøk på å sikre seg Mohamed Salah. Barcelona vurderer også et bud på Salah når transfervinduet åpner til sommeren. 
Don Balon

Franske medier hevder at PSG forbereder bud på Salah

Paris Saint-Germain forbereder et bud på Mohamed Salah til sommeren. Liverpool-angriperen har vært i strålende form denne sesongen, og Real Madrid har også vist interesse for ham. PSG vurderer å selge spissen Edinson Cavani etter sesongen, og erstatte ham med Salah. Egypteren vil koste rundt 200 millioner pund, omtrent det samme som Neymar, men Liverpool er trolig lite villige til å selge etter Philippe Coutinhos overgang til Barcelona i januar.
Le10Sport

Italiensk TV-kanal hevder at Klopp vil ha Dybala

Liverpool ønsker å sikre seg Juventus-stjernen Paulo Dybala på ordre fra Jürgen Klopp. Dybala kan komme til å forlate Serie A-klubben i sommer, og Liverpool er ute etter et stort navn som erstatter for Philippe Coutinho, som ble solgt til Barcelona i januar.
Mediaset Premium

Peiler seg inn på kontraktløs Monaco-ving

Liverpool er ute etter Monacos ettertraktede tenåring Christian Koffi. Vingens kontrakt med Monaco løper ut etter denne sesongen, noe som betyr at Liverpool kan sikre seg stortalentet bare ved å betale et minimalt kompensasjonsbeløp, som vil fastsettes av et tribunal. Koffi har gått gradene ved Monacos akademi, men har vegret seg å skrive under den nye kontrakten som klubben har tilbudt ham. Arsenal, Real Madrid og Barcelona er andre klubber som har tenåringen i kikkerten.
Mirror

Avfeier påstand om Can

Ifølge Sports Illustrated skal Juventus- og Tyskland-spiller Sami Khedira via en kilde nærmest ha bekreftet at landsmannen Emre Can kommer til Torino-klubben i sommer. Det avviser Khedira selv på Twitter.

«Kun én mulig forklaring: Jeg har en hemmelig tvillingbror», skriver 31-åringen.

Og legger for sikkerhets skyld til: «Jeg vet ikke hva Emre skal gjøre neste sesong ...»

Har gjort avtale om å signere belgisk 16-åring

Liverpool jakter til stadighet de beste talentene i Europa, og nå har de gjort en avtale om å skrive kontrakt med den unge belgiske angriperen Jeremy Doku så snart han fyller 16 år den 27. mai. Doku spiller nå for Anderlecht, en klubb som har rykte på seg for å ha en god ungdomsavdeling.
Sport/Foot

13 millioner pund for Gent-ving

Liverpool og Gent er enige om en overgangssum på 13 millioner pund for vingen Moses Simon. Nigerianeren imponerte Liverpools speidere, som så flankespilleren i aksjon i helgen. Newcastle og Brighton har også vist interesse for afrikaneren, men Liverpool er i førersetet og ønsker å fullføre overgangen før VM i Russland. 22-åringen debuterte for Nigerias landslag i mars 2015, og står bokført med 17 landskamper og 4 mål for sitt land.
Het Laatste Nieuws

Viser interesse for italiensk U21-landslagsspiller

Liverpool viser interesse for Caglaris italienske U21-landslagsspiller Nicolo Barella, og kan komme til å legge inn et bud på 21-åringen i sommer. Inter Milan er også ute etter midtbanespilleren, og leder trolig kampen om Barella.
La Nuova Sardegna

Valencia-talent på radaren

Liverpool er blant flere klubber som følger nøye med den spanske kantspillerenFerrán Torres (18), som har imponert etter å ha debutert for Valencia denne sesongen. Det opplyser Guillem Balagué i Sky Sports.

Tenåringen, med aldersbestemte landskamper, har spilt seks av de sju siste, og har totalt elleve kamper så langt. Valencia har forlenget kontrakten hans til 2020 og satt utkjøpsklausulen til 25 millioner euro.

«Han er en driblende, rask kantspiller, kan spille på begge flanker, og han har egenskaper og intelligens. Han kan også spille sentralt om nødvendig, så han er en moderne ving», skriver Balagué.

Sky Sports

Kan komme til å hente keeperlegende på gratisovergang

Liverpool vurderer å skrive kontrakt med den tidligere spanske landslagskeeperen Iker Casillas. 36-åringen, som har 167 landskamper for Spania, har imponert med å holde buret rent i 15 av 24 kamper for Porto denne sesongen. Casillas kom til den portugisiske klubben fra Real Madrid i juli 2015, etter 16 sesonger som førstekeeper på Santiago Bernabeu. Det forventes at Casillas kommer til å forlate Porto når kontrakten hans med den portugisiske klubben går ut i juni.
Sport

– Bare engelske klubber kan kjøpe Jorginho

Liverpool og Manchester-klubbene linkes kraftig til Napolis midtbanespiller Jorginho. Spilleren som er født i Brasil, men som spiller for Italia, har ikke skrevet under på en ny kontrakt med Napoli. Kontrakten hans går ut i 2020.

– Han blir fulgt av store klubber, og det er vanlig siden han presterer på det høyeste nivået for Napoli. Vi snakker om en landslagsspiller nå. Foreløpig har det ikke kommet noen formelle bud, sier hans agent Joao Santos til italiensk radio ifølge Liverpool Echo

Ifølge agenten er det sannsynlig at hans klient vil ende opp i Premier League.

– En fremtid i England? Han har en stor verdi for Napoli, og vil koste en sum som kun Premier League-klubber har råd til. Han kan ikke selges til en annen klubb i Italia.

– Jorginho tenker kun på Napoli, og vi må vente til etter sesongen til vi tar en vurdering. Når det kommer til Napoli så har vi ikke mottatt noe tilbud om kontraktforlengelse fra dem enda.

– En utkjøpsklausul – der blir jeg ikke enig med dem. Napoli vil ønske å sette den til 100 millioner euro, mens vi ønsker 20 millioner euro. Det er best å ikke sette inn en slik klausul.

– Jeg liker England

Liverpool har blitt kraftig linket til Napolis midtbanespiller Jorginho. Tirsdag var han i aksjon på Wembley, da England og Italia spilte 1-1.

Etter kampen fikk han spørsmål om sin fremtid, der han har blitt linket til en rekke Premier League-klubber. Spørsmålet fra Football-Italia.net var om han likte England.

– Ja, veldig mye! 

Han snakket også om kampen.

– Det var en god og vanskelig kamp, mot et lag som er fysisk sterke. De kunne angripe i rommene med fart, og var veldig farlige på kontringer. Jeg synes vi også leverte en god kamp, og fikk et godt resultat, sa han.

Lokale journalister på Merseyside mener at Liverpool ser på Jorginho som en erstatter for Emre Can, og det snakkes om overgangssummer på over 50 millioner pund.

ESPN:Gomez ute i en måned

Liverpool-forsvarer Joe Gomez vil gå glipp av de to kvartfinalene i Champions League mot Manchester City på grunn av ankelskaden han fikk under spill for landslaget. Gomez måtte ut etter bare 10 minutter i Englands 1-0 seier over Nederland på fredag, og vil nå være ute i inntil en måned har kilder fortalt ESPN FC. Gomez vil dermed også gå glipp av ligakampene mot Crystal Palace, Everton og Bournemouth. Scans tatt av Englands medisinske stab viste ingen alvorlige skader i Gomez sin ankel, men han har likevel returnert til Liverpool for ytterligere vurdering.
ESPN

Liverpool villig til å sette transferrekord

Ifølge en "eksklusiv"  sak i storavisen Bild am Soontag er Jürgen Klopp seriøst interessert i å hente den 22-årige spissen Timo Werner fra RB Leipzig. Lagkameraten til Naby Keita har denne sesongen notert seg for 18 scoringer og seks målgivende på 37 kamper. En forventet pris er antatt å kunne komme opp i totalt hele £87M (100 millioner euro) og som vil være transferrekord for Liverpool. Spilleren selv har imidlertid gjentatt ordene til sportsdirektør Ralph Rangnick om at han ikke vil være til salgs denne sommeren, slik han ikke var det forrige sesong. Leipzig ønsker tvert i mot å forlenge hans nåværende kontrakt, løper til 2020, frem til 2023. Avisen tror imidlertid usikkerhet rundt fremtiden til hovedtrener Ralph Hasenhuttl kan påvirke en mulig overgang.
Bild am Sontag

Lemar håper fortsatt på Premier League

Thomas Lemar har uttalt seg etter at han var sterkt linket til både Liverpool og Arsenal i januar, men hvor han ble værende i Monaco. På Anfield ble han sett på som en erstatter for Philippe Coutinho. "Jeg ser ingen grunn til å legge skjul på at det var litt skuffende", forklarer den 22-årige franskmannen. "Jeg prøver imidlertid ikke å tenke for mye på det og arbeider hardt for at disse klubbene skal komme tilbake i det neste transfervinduet."
Telefoot

Mohamed Salah forventes å få £200.000 i uka

Liverpool planlegger å fornye og forbedre kontrakten til Mohamed Salah. En ny avtale verdt £200.000 vil gjøre toppscoreren til klubbens best betalte spiller, og samtidig gi klubben et sterkere ståsted om rike motstandere vil vise interesse for egypteren.
Sunday Mirror

Emre Can vil kreve £200.000 i uka

Emre Can fastholder at hans fremtid ikke er bestemt, med en avtale på Anfield som løper ut etter denne sesongen. Midtbanespilleren vil være i en sterk forhandlingsposisjon, hvor han vil forvente at manglende overgangssum skal kompenseres for interesserte klubber med høyere lønn. Det inkluderer Liverpool, som ventelig må bla opp en kontrakt med ukelønn på £200.000 og gjøre Can til klubbens best betalte spiller, dersom de skal ha noe håp om å beholde 24-åringen. Manchester City og Juventus skal være blant de klubbene som er interessert i å hente Emre Can.
Mirror

Rutinert og allsidig tysker på Liverpools blokk

Jonas Hector og Køln er for øyeblikket bare fem poeng over nedrykkstreken i Bundesliga. Skulle det bli nedrykk har Hector en klausul i sin kontrakt som forteller at han kan gå for bare åtte millioner euro, eller om lag £7M. Bayern München er i markedet etter en venstreback og skal følge situasjonen nøye, men Liverpool og Juventes er også på alerten. 27-årige Hector er en fysisk sterk spiller som også har vært benyttet på midtbanen og i midtforsvaret. De røde nevnes også i sammenheng med David Alaba, den nåværende venstrebacken, men hvor Barcelona, Real Madrid, Arsenal og Manchester United også kan komme til å reagere dersom han forlater München.
Kicker

En rival opp av hatten?

For noen år siden var Jack Wilshire den dominerende spilleren da Arsenal beseiret Liverpool i finalen i den nasjonale juniorcupen. Nå linkes de røde til midtbanespilleren som er blitt 26 år og har vært mye plaget med skader de siste årene. Kontrakten til Wilshire, som har 34 landskamper for England, løper ut til sommeren og han har vist liten interesse for å skrive under en ny avtale med The Gunners. Everton skal være meget interessert, det samme med Juventus og Milan, mens Liverpool og Manchester City etter sigende også skal følge situasjonen nøye.
Mirror

Undersøker om noen vil kjøpe navnerettighetene til ny tribune

Liverpool skal ha satt i gang planene om å utvide Anfield.

Klubben ønsker 60.000 tilskuere på Anfield, og vil ha fortgang i prosessen med å bygge ut Anfield Road End. 

Det melder Mike Keegan i Daily Mail. Det er verdt å merke seg at han ikke er den som normalt sett er Mails mest pålitelige kilde på Liverpool-stoff.

Tabloidavisen rapporterer at flere profilerte selskaper har blitt kontaktet for å sjekke om de vil kjøpe navnerettighetene til den nye tribunen.

En ny Anfield Road End vil gi mellom 6-8000 nye seter, og ifølge tegningene vil en ny slik tribune bli like høy som nye Main Stand.

Siste Til vår nyhetsoversikt
22.04.2018 kl 22:36

– Ta med deg troféet og kom deg hjem, vi har kamp på tirsdag!

Det var Jürgen Klopps beskjed til Mohamed Salah etter at han var kåret til årets spiller.

+
22.04.2018 kl 20:26

Salah er årets spiller i England

Spillerne har stemt frem Mohamed Salah til den prestisjetunge prisen.

+
22.04.2018 kl 18:31

– Vi var ganske sikre på at han skulle slå til

Jürgen Klopp prøver å forklare suksesshistorien Mohamed Salah.

+
22.04.2018 kl 15:52

Må neppe ut med makspris for Naby Keita

Prisen Liverpool betaler avhenger av RB Leipzigs tabellposisjon.

+