Ryktebørsen

Her har vi samlet mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Liverpool linkes til tysk stjerneskudd

Liverpool skal være med i køen som følger Kai Havertz, den offensive midtbanespilleren til Bayer Leverkusen. 20-åringen nettet hele 20 ganger på totalt 42 kamper forrige sesong. Prislappen skal være på 100 millioner euro, eller om lag £91M. Ved siden av Liverpool skal de fleste toppklubbene ha den langbente tyskeren i kikkerten, inkludert Barcelona, Real Madrid, Manchester City, Manchester United, Arsenal og Chelsea, i det som ventes å bli en overgang sommeren 2020.
Sport 1

Leverkusen vil ha Lovren på lån

Dejan Lovren har ikke vært med i Liverpools kamptropper de to første ligarundene, og han varmet benken i supercupfinalen. Nå kan midtstopperen, som snakker flytende tysk, havne i Bundesliga før det internasjonale overgangsvinduet stenger 2. september.

Ifølge Bild håper Bayer Leverkusen å sikre seg 30-åringen på lån ut sesongen. De ønsker å få til en låneavtale som gir Liverpool rundt 3 millioner euro, melder den tyske storavisen.

Bild

Bayern kjøper ikke Werner denne sommeren

Det var forventet at Timo Werner kom til å forlate RB Leipzig denne sommeren. Spilleren har ett år igjen av sin kontrakt, og har vært til salgs.

Liverpool er en av klubbene som har vist interesse for den 23 år gamle tyske landslagsspilleren, og ifølge Raphael Honigstein har han vært en spiller som vil være et realistisk overgangsmål for Liverpool.

Tysk presse hevdet i vår at Werner allerede var enig med Bayern München om en overgang, og at det kom til å skje i sommer. Det har ikke skjedd.

Nå rapporterer Christian Falk i Bild at Bayern ikke kommer til å kjøpe ham i sommer. Falk er kanskje den journalisten med mest greie på hva som foregår i den tyske storklubben.

Ronan Murphy som dekker Bundesliga for Goal rapporterer at Werner har bestemt seg for å la kontrakten gå ut, og at Bayern fortsatt er det mest sannsynlige som neste klubb for spilleren.

Liverpool kommer nok til å følge situasjonen, med en så ettertraktet spiller tilgjengelig på Bosman.

Nå vil Juventus kvitte seg med Emre Can

Juventus har en enorm bredde på midtbanen sin, og har i sommer hentet inn Aaron Ramsey og Adrien Rabiot i den posisjonen.

Ifølge italienske medier, deriblant Calcio Mercato, vil den regjerende Serie A-mesteren prøve å selge Emre Can før overgangsvinduet stenger 2. september. De har ikke klart å kvitte seg med spillere som Sami Khedira og Blaise Matuidi i sommer.

Tuttosport hevder at både Bayern München og Paris Saint-Germain har forhørt seg om 25-åringen som kom til Torino-klubben fra Liverpool i fjor sommer.

I hans første sesong for Juventus spilte han 37 kamper og scoret fire mål.

Liverpool krever det dobbelte av det de betalte for å slippe Shaqiri

Ifølge den sveitsiske avisen Blick er Monaco ute etter Xherdan Shaqiri. Journalisten Andreas Böni som har skrevet saken, var en av de som var tidligst ute om å melde om Liverpools interesse for Shaqiri da nedrykket til Stoke var et faktum.

Etter den katastrofale fjorårssesongen ønsker klubben å slå tilbake, og har blitt linket til en rekke spillere. Deriblant Edin Dzeko fra AS Roma.

Shaqiri blir tilbudt en årslønn på seks millioner euro netto for å gå til Ligue 1-klubben, ifølge den sveitsiske avisen. De ønsker å tilby ham en kontrakt frem til sommeren 2023. Til sammenligning skal lønnen hans i Liverpool være på fire millioner euro etter skatt.

Krever 34 millioner pund

Ifølge Blick har Liverpool satt en prislapp på 36 millioner euro for å selge Shaqiri. En spiller de hentet for halvparten for et år siden.

Avisen rapporterer videre at det er helt åpent hva spilleren selv ønsker - men at han vet at det er stor konkurranse om plassene i Liverpool, med Alex Oxlade-Chamberlain som enda en rival om plass på laget.

For Monaco er overgangsvinduet åpent frem til 2. september - men dersom Liverpool ønsker å selge, og vil ha inn en erstatter, har de dårlig tid på seg. Torsdag kl. 18.00 stenger overgangsvinduet for Premier League-klubbene.

Leeds ønsker å erstatte toppscorer med Ryan Kent

Leeds har solgt sin toppscorer Kemar Roofe til Anderlecht for om lag £7M. De helhvite vil prioritere å få inn en erstatter innen transfer deadline og Ryan Kent skal stå helt øverst på deres ønskeliste. Liverpool har gitt uttrykk for at det vil koste opp mot £10M å hente Kent, som man på Anfield kun vil selge og ikke låne ut. Leeds skal ha vært i kontakt med LFC angående å finne en mulig måte å finansiere handelen på, da man i Yorkshire vil ønske å betale i flere avdrag.
Football Insider

Nå linkes Coutinho til London-klubbene

Det er bare to dager til overgangsvinduet stenger. I formiddag kom det en rapport fra L’Equipe-journalist Bilel Ghazi om at Philippe Coutinho kom til å returnere til Premier League denne sommeren, og er på vei til Arsenal på lån.

Ifølge journalist Romain Molina kan linken være Coutinhos agent Kia Joorabchian, som skal ha vært sentral da Edu ble ansatt som sportsdirektør i Arsenal tidligere i sommer.

Julien Laurens er en annen fransk journalist, som er kjent fra en rekke podcaster, ESPN og RMC Sport. Han rapporterer at det ikke er hold i ryktene som kobler den tidligere Liverpool-spilleren til Arsenal - men at han kan ende opp i en annen klubb i Nord-London. Nemlig hos Tottenham.

Ifølge Laurens er Coutinho blitt tilbudt til både Manchester United og Tottenham, men at det er Spurs som nå virker som det mest realistiske alternativet. Coutinho spilte under Mauricio Pochettino i Espanyol, og har et godt forhold til den argentinske manageren. Samtidig linkes Christian Eriksen til Manchester United - og en overgang for Coutinho kan være avhengig av at det er en andel som går i orden.

Barcelona har ønsket å selge Coutinho, men har ikke mottatt noen bud, og et utlån kan være en siste løsning.

Ifølge The Times, vil en låneavtale koste Tottenham 21 millioner pund, i tillegg til spillerens lønn.

Han scoret 54 mål på 201 kamper for de helrøde før han ble solgt til Barcelona i januarvinduet i 2018. Der har han vunnet to ligatitler, men har ikke slått til slik Barca hadde håpet da de gjorde ham til sitt rekordkjøp.

Vurderer tyrkisk 23-åring som keeperreserve

Liverpool ønsker at den tyrkiske 23-åringen Uğurcan Çakır skal bli lagets andrekeeper, ifølge tabloidavisen Daily Express. Det vil bane vei for at Simon Mignolet kan få spilletid en annen plass. Çakır regnes som et stort keepertalent i hjemlandet og ble Trabzonspors førstekeeper da Onur Kivrak la opp i januar. Den 191 cm høye sisteskansen, født i 1996, fikk A-landslagsdebuten i mai og har en rekke flere aldersbestemte kamper bak seg. Overgangsvinduet i Premier League stenger torsdag kveld.

Daily Express

Belgisk klubb har Mignolet på ønskelisten

Club Brugge skal være interessert i å bringe Simon Mignolet tilbake til hjemlandet sitt før overgangsvinduet stenger.

Mignolet spilte bare 180 minutter for Liverpool forrige sesong, fordelt på en kamp i Ligacupen og en i FA Cupen, etter at Alisson Becker ankom klubben og tok over plassen som den soleklare eneren mellom stengene til Liverpool.

Men belgieren blir sett på som en viktig spiller i Liverpool-troppen, i sin rolle som andrekeeper. Det er tvilsomt at Jürgen Klopp ønsker å gi slipp på den rutinerte målvakten nå når overgangsvinduet snart stenger, etter at han har brukt tid på å skryte mye av målvakten for den profesjonaliteten han har vist gjennom de siste sesongene.

Liverpool Echo skriver at det er veldig usannsynlig at Liverpool kommer til å gi slipp på Mignolet fem dager før overgangsvinduet stenger.
RMC / Liverpool Echo

Roma vender nesa mot Lovren

Tottenhams Toby Alderweireld, skal ha blitt for dyr for Roma, og nå skal den italienske klubben ha vist interesse for Liverpools midtstopper Dejan Lovren. Mens Alderweireld har en prislapp på 37 millioner pund, vil Lovren være tilgjengelig for rundt 18 millioner pund. Lovren er nå 30 år og ses på som fjerdevalg som midtstopper, og vil derfor vurdere sine alternativer nøye denne sommeren.
Gazzetta dello Sport

Sturridge ikke fornøyd med kontraktsforslaget

Trabzonspor skal ha tilbudt Daniel Sturridge en lønn på 2 millioner pund i året. Men den tidligere Liverpool-spissen skal ha krevd 3 millioner pund i året pluss en signeringsbonus for 2 millioner pund. Sturridge kan gå gratis til hvilken som helst klubb etter at han ble frigitt av Liverpool i vår.
Footmercato

Woodburn på vei til League One

Daily Mail melder at Ben Woodburn skal være på vei til Oxford United på et sesonglangt låneopphold på jakt etter førstelagsfotball.

19-åringen var på utlån til Sheffield United første halvdel av forrige sesong, men ble kallet tilbake da låneoppholdet ikke ble noen suksess, etter å bare ha spilt 154 minutter fordelt på syv kamper. Andre halvdel av sesongen brukte han hos Liverpool U23.

Ben Woodburn spilte i Liverpools fire første treningskamper denne sesongoppkjøringen, men på mandag bekreftet Jürgen Klopp at waliseren, som står med 10 landskamper og to scoringer, ikke kom til å være en del av førstelagstroppen resten av sesongoppkjøringen på grunn av at flere spillere returnerer fra ferie og skade denne uken. 

Dermed kan det virke som om unggutten får sjansen til å få fart på sin karriere igjen med et opphold i League One og Oxford United som endte på en 12. plass i League One forrige sesong.
Daily Mail

Flere klubber jakter Kane

Herbie Kane var på utlån hos League One klubben Doncaster Rovers, og leverte sine saker flott forrige sesong. 20-åringen spilte 40 kamper for Doncaster, og var en viktig brikke i klubbens vei til playoff semifinalen i League One, hvor de tapte etter straffesparkkonkurranse mot Charlton som til slutt rykket opp. Nå virker det som om Kane kan forberede seg på et nytt utlån, men denne gangen på et høyere nivå.

Flere klubber, deriblant Charlton, Brentford og Hull City skal ha midtbanespilleren på ønskelisten. Hull håper at de har en liten fordel i kampen om den ettertraktede spilleren, ettersom Grant McCann, som hentet Kane til Doncaster, nå er manager i klubben.

Herbie er topp klasse. Ønsker vi han? Ja. Kan vi få han? Jeg er ikke sikker. Men jeg vet at han kommer til å gå ut på lån, så jeg håper at det at jeg arbeidet med han forrige sesong gir oss en fordel, men det er noen store klubber som jakter han. Vi får bare vente og se, sier McCann til BBC Radio Humberside.

Kane spilte 80 minutter da Liverpools U23 spilte 3-3 mot Anderlecht U21 i Belgia forrige uke, men det er sannsynlig at Liverpool ønsker å låne 20-åringen ut til en Championship-klubb før overgangsvinduet stenger.
Hull Daily Mail / BBC Radio Humberside

Dortmund ønsker å kjøpe Wilson

Borussia Dortmund vil etter rapportene prøve å skaffe seg Harry Wilson på en permanent overgang mot slutten av overgangsmarkedet. 22-åringen skal være ønsket av klubber i Premier League, Championship, Spania, Tyskland og Italia etter sitt imponerende låneopphold i Derby forrige sesong. Wilson skal være ivrig etter førstelagsspill, og Liverpool skal ha satt en prislapp på 25 millioner pund for kantspilleren.

Football Insider

– Vurderte Ribéry i sommer

Liverpool skal ha vært nær en overraskende overgang for veteranen Franck Ribéry, som er på klubbjakt etter at avtalen med Bayern München løp ut etter forrige sesong. Ifølge franske L’Équipe var Jürgen Klopp fristet til å hente 36-åringen som en rutinert rotasjonsbrikke i angrepet, men skal ha bestemt seg for at stallen er god nok uten kantspilleren.

L’Équipe

Holder øye med West Bromwich-unggutt

Liverpool, Brighton og Swansea er blant klubbene som skal vise interesse for West Bromwichs unggutt Rayhaan Tulloch (18). Tulloch har allerede fått sin debut for førstelaget til West Bromwich, da han gjennom fjorårets sesong fikk spilletid i begge FA Cup-kampene mot Brighton, der West Bromwich til slutt røyk ut etter ekstraomganger. 

Den offensive spilleren er svært allsidig, og kan spille på begge vingene og inne sentralt som spiss og offensiv midtbanespiller. Tulloch innehar en enrom fart, og er god med ballen i beina. 

Tulloch står bokført med landskamper på U17 og U16 nivå, hvor han har scoret fire ganger på til sammen 18 kamper. Forrige sesong fikk han 16 kamper for West Bromwich U23 i Premier League 2, hvor han var delaktig i fire scoringer, da han scoret to ganger og hadde to assist.

Det er ikke sikkert at unggutten ønsker å forlate West Bromwich denne sesongen, da han har spilt for klubben siden han var ni år gammel, og ønsker å slå seg inn på barndomsklubben sitt førstelag denne sesongen. Hvor villige West Midlands-laget skal være til et salg av enda en unggutt er også vanskelig å si, etter at de allerede har solgt Louie Barry (16) til Barcelona og Morgan Rogers (17) til Manchester City denne sommeren. Men Jürgen Klopp og hans mannskap holder et øye med situasjonen til den unge engelskmannen. 
Daily Mail

Pépé nærmer seg Arsenal

BBCs David Ornstein melder at Arsenal og Lille har kommet til enighet om en overgangssum for den lynhurtige vingen, og at spillerens representanter også skal være fornøyde med avtalen Arsenal har lagt på bordet for Nicolas Pépé (24).

Ivorianeren, som har blitt linket til Liverpool gjennom hele sommeren, ser dermed ut til å havne i Arsenal i en overgang som skal være verdt rundt £71,7m. Ornstein forventer at overgangen blir bekreftet i løpet av de første dagene den kommende uken.

Det har vært en runddans denne sommeren rundt den ventede overgangen til Pépé, der franske medier, sammen med Lilles klubbpresident,Gérard Lopez, har påstått at Liverpool har vært i samtaler med dem om spilleren, mens britiske medier, med Liverpool Echo i spissen, gjentatte ganger har nektet for at klubben er interessert i spilleren.

Nå ser det da altså ut til at Pépé ikke havner i Liverpool, og heller er klar til å signere en femårskontrakt med Arsenal.
David Ornstein / BBC

Liverpool skal ikke ha interesse av et nytt utlån

Både Aston Villa og Newcastle skal være interesserte i å sikre seg Harry Wilson. Sky Sports skriver at begge klubbene skal være åpne for både et utlån eller en permanent overgang for den unge waliseren.

Liverpool skal på sin side ikke ha interesse av å låne ut 22-åringen igjen, og Sky Sports mener at de ønsker å gi Wilson sjansen på førstelaget denne sesongen etter en god sesongoppkjøring. Bare dersom spilleren selv skulle ønske å forlate klubben permanent for å få mer spilletid, vil Jürgen Klopp og hans mannskap vurdere å gi slipp på han.

Det spekuleres i at Liverpool ønsker i overkant av £20m for gutten med den farlige venstrefoten dersom en permanent overgang skulle bli aktuelt.
Sky Sports

– Nå er det opp til spilleren selv

Klubbpresidenten i Lille, Gérard Lopez, bekrefter at det har kommet inn fire bud på Nicolas Pépé som er blitt akseptert. Ifølge franske L’Équipe skal det være fra Arsenal, Inter Milan, Napoli og Liverpool.

– Jeg gjorde det klart hva priskravet til Lille er. Flere klubber har matchet det, sier Lopez til avisa.

Summen bekreftes ikke, men det er anslått å være 80 millioner euro, altså ca. 71,7 millioner pund. Nå skal det bare dreie seg om hva spilleren selv ønsker.

– Det er klart at vi har tilknytning til visse klubber, men fotballprosjektet som Nicolas har i tankene, vil bli lagt til grunn for avgjørelsen. Dette er en stor avgjørelse, legger klubbpresidenten til.

Det blir påstått av Napoli er nærmest 24-åringen. I tillegg skal også klubber som Atlético Madrid og Manchester United være prinsipielt enige med Lille, men må ifølge L’Équipe selge spillere før et eventuelt kjøp.

For øvrig gjentar Liverpool Echo standpunktet om at de røde ikke jakter på Pépé denne sommeren, tross svært motstridende meldinger fra Frankrike.

L’Équipe / Tuttosport

Kjemper om signaturen til brasiliansk tenåring

Liverpool er med i kampen om signaturen til den brasilianske tenåringen Reinier ifølge Daily Mail. Manchester City og Barcelona skal også være svært interesserte i 17-åringen, mens Everton, AC Milan og Borussia Dortmund allerede har sendt henvendelser. Reinier hevdes å være et av Brasils største talenter, og spiller for tiden for Flamengo som han har kontrakt med til desember 2020. Uansett kan spilleren ikke forlate hjemlandet før han fyller 18 i januar. Det forventes at flere klubber vil ha speidere på plass for å se på Reinier når Brasil U17 møter Paraguay denne uken.
Daily Mail

Avslo tilbud fra to britiske klubber

Forrige sommer ble Loris Karius sendt på et to år langt lån til Besiktas. Keeperens Tyrkia-karriere startet tøft, men tyskeren spilte seg stort opp på vårsesongen. Nå bekrefter han selv til den tyrkiske sportsavisen Sporx at fem klubber har prøvd å signere 26-åringen.

– Denne sesongen, gjennom min agent, har to klubber i Storbritannia og tre klubber i Tyskland gjort tilbud, sier Karius.

– Jeg avslo dem. Besiktas er veldig spesiell for meg.

I sin første sesong for klubben fra Istanbul spilte Karius 35 ganger i alle turneringer, og holdt nullen seks ganger. Besiktas kom på tredje plass i Süper Lig, og er med det direkte kvalifisert til gruppespillet i Europa League kommende sesong.

Når utlånet fra Liverpool går ut sommeren 2020 vil tyrkerne være forpliktet til å kjøpe Karius for 7,25 millioner pund dersom visse prestasjonskrav innfris. Dette skal være relatert til antall kamper han spiller for klubben, og at de kvalifiserer seg for spill i Europa.

Sporx

Kan få et nytt Skottland-opphold

Liverpool kan sende den unge angriperen Liam Millar på nok et utlån til skotske Kilmarnock. 19-åringen tilbrakte siste halvdel av forrige sesong der, etter først å ha signert en kontraktsforlengelse med de røde, og Liverpool ønsker at han skal fortsette med mer førstelagsfotball fremover, ifølge Daily Express. Millar, med seks A-landskamper for Canada, fikk 14 kamper der i vår, men kun 2 fra start. Han scoret matchvinnermålet borte mot St. Mirren i mars.

Daily Express / footballscotland.co.uk

Hevder Liverpool har åpnet samtaler med Lille

Liverpool, Arsenal, Atletico Madrid og Inter Milan skal alle ha lagt inn bud på Lilles ving Nicolas Pepe, ifølge franske medier. Liverpool Echo hevder imidlertid at det ikke er noen interesse fra Liverpool i spilleren som scoret 23 mål sist sesong.
La Voix Du Nord/Liverpool Echo

Lovrens agent i møte med Milan

Dejan Lovrens agent skal angivelig ha møtt AC Milan for å diskutere en kontrakt for forsvarsspilleren, selv om Liverpool skal være lite lystne på å selge. Men Lovren er å regne som et fjerdevalg på stopperplass i Liverpool nå, og kan komme til å forsvinne om det kommer et bud på 30-åringen. Det hevdes også at Lovren må akseptere lønnskutt for å gå til Italia, siden klubben allerede mener prisen Liverpool ønsker for ham er for høy. Lovren tjener angivelig rundt 5 millioner euro i sesongen i dag, og har to år igjen av kontrakten, og vil få en treårskontrakt på rundt 3 millioner euro i sesongen i Milan. 
Calciomercato/Gazzetta dello Sport

Russisk klubb har forespurt seg om Awoniyi

CSKA Moskva skal ha forespurt seg om tilgjengeligheten til Liverpools unge spiss, Taiwo Awoniyi. 21-åringen, som kom til Liverpool fra nigerianske Imperial Academy i 2015 har fortsatt til gode å spille en kamp for klubben, på grunn av manglende arbeidstillatelse. Siden han kom til Liverpool har Awoniyi blitt lånt ut til flere klubber, deriblant NEC Nijmegen, Mouscron, KAA Gent og FSV Frankfurt. Han trener for øyeblikket med Liverpool, men det er ventet at han går ut på et nytt lån eller en permanent overgang i sommer. Ifølge Paul Joyce skal Liverpool ønske £15m for spissen, dersom de skal bli overtalt til å selge spilleren som i 2018 signerte en ny langtidskontrakt med klubben, til CSKA Moskva i sommer.
Paul Joyce

– Med i kampen om russisk toppscorer

Liverpool er med i kampen om Fyodor Chalov, ifølge Mirror. Den russiske CSKA Moskva-spissen er på blokka til klubber som Manchester City, Tottenham, Arsenal og Manchester United og mange andre rundt om i Europa. 21-åringen har gått gradene i Moskva-klubben, og ble forrige sesong toppscorer i den russiske toppdivisjonen med 15 mål – i tillegg til 7 assists. Mirror skriver videre at Chalov signerte en kontraktsforlengelse i januar til 2022, og legger til at han, med 27 mål på 65 ligakamper for CSKA, ønsker å dra til et lag hvor han satses på som fast spiss, noe som jo blir vanskelig i et Liverpool-lag med Firmino, Salah og Mané i den rekordsterke angrepsrekka.

Mirror

Mange øyne rettet mot Duncan

Etter den glimrende debutsesongen for de røde er Bobby Duncan blant akademispillerne som har trent med førstelaget under pre-season, og er aktuell til treningskampen mot Tranmere torsdag.

Med en imponerende sommer kan 18-åringen spille seg inn i A-lagsdiskusjonen for kommende sesong. Samtidig er det mange klubber som har angriperen på blokka i sommervinduet. Deriblant Borussia Dortmund, ifølge Daily Mail, som skriver at Bundesliga-laget har vist stor interesse de siste ukene.

Dortmund skal være blant flere tyske klubber viser interesse.

Duncan, som er Steven Gerrards fetter, skrev under på en treårskontrakt med Liverpool i fjor sommer etter å ha kommet fra Manchester City.

Daily Mail

Jakter ny tenåring

Flere toppklubber fra England og Skottland har satt Linfields midtbanespiller, Charlie Allen, på ønkselisten, deriblant Liverpool, Manchester United og Celtic. 15-åringen blir høyt verdsatt av Linfield, og debuterte på førstelaget i forrige sesongs siste kamp. Han ble også inkludert i troppen til Champions League-møtet med Rosenborg på onsdag, men fikk aldri noe spilletid da Linfield tapte 2-0. 

Linfields akademi-direktør Glenn Ferguson mener at Allen er ett av de største talentene han har sett og tror talentet kan ta steget til England eller Skottland i nær fremtid. Unggutten fikk bli med førstelaget på treningsleir til Spania, hvor han fikk spilletid mot både Motherwell og St. Johnstone. 
Belfast Telegraph

Avviser Pépé interesse igjen

Lilles Nicolas Pépé har blitt et hett navn i Liverpools rykte-spalter. Ved gjentatte anledninger denne sommeren har den hurtige vingen blitt linket til Liverpool av franske medier. Disse ryktene har så blitt avvist av britiske medier som følger Liverpool tett. Liverpool skal mellom annet ha omtalt ryktene som «ren løgn», ifølge Melissa Reddy. Onsdag kveld var det Dominic King sin tur til å uttale seg om ryktene. 

«Liverpool har absolutt ingen interesse i Nicolas Pépé. Det er en overgang som ikke kommer til å skje,» skrev han selv på Twitter.
Dominic King - Daily Mail

– Imponerte Liverpools speidere

Liverpool følger med på den iranske landslagsspilleren Sardar Azmoun, melder russiske sovsport.ru. Noen av klubbens speidere overvar Super Cup-kampen mellom Zenit og Lokomotiv Moskva i helga for å se på den 24 år gamle angriperen, og tross 2–3-tap etterlot Azmoun et meget godt inntrykk ved å ha scoret begge Zenits mål. 1995-modellen noterte seg for 17 mål og hadde 7 assists på 33 kamper forrige sesong.

SovSport

Siste Til vår nyhetsoversikt
22.08.2019 kl 21:50

Se 45 treningsbilder fra Melwood

Forberedelsene til Arsenal-kampen fortsetter.

+
22.08.2019 kl 20:19

– Enestående person og fotballspiller

Ingen i klubben var i tvil om at Ox ville klare å kjempe seg tilbake, sier Klopp.

+
22.08.2019 kl 18:03

Ny kontrakt for Oxlade-Chamberlain

Klubben bekrefter at 26-åringen har signert ny avtale.

+
22.08.2019 kl 17:18

Hevder Liverpool og Nike nærmer seg draktavtale

Ifølge Forbes kan avtalen bli den dyreste i hele Premier League.

+