Ryktebørsen

Her har vi samlet mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Kan være på vei til Bundesliga

Liverpool er i forhandlinger med Eintracht Frankfurt om en låneavtale for Marko Grujic for hele 2018/19-sesongen. Det rapporterer The Sunday Times

Bundesliga-klubben vil betale en sum for å låne serberen, og skal også være villig til å betale en sum dersom han ikke får tilstrekkelig med spilletid – slik avtalen med Cardiff var forrige sesong.

Samtidig rapporterer London Evening Standard at spilleren er på vei til en annen Bundesliga-klubb. Nemlig Hertha Berlin. London-avisen hevder at han vil bli lånt ut der for den kommende sesongen, etter å ha blitt enig med Liverpool om en kontraktforlengelse.

Tilbyr Robertson dobling av lønn

The Sunday Mirror rapporterer at Liverpool nå er klare for å tilby Andy Robertson dobling av lønn. Skotten skal være på beskjedne 30.000 pund i uken.

Ifølge avisen skal klubben nå være klar til å mer enn doble lønnen hans – til over 60.000 pund.

Vi gjør oppmerksom på at det ikke er noen av journalistene som følger Liverpool tettest som rapporterer om kontraksforhandlingene – men Sunday Mirror rapporterer det som en eksklusiv.

Robertson har tre år igjen på avtalen han signerte for 13 måneder siden. Ledelsen i Liverpool er optimistiske, og tror partene vil bli enig om forlengelse i løpet av kort tid.

Inn i kampen om Grujic

Leeds United har kastet seg inn i kampen om Liverpools midtbanespiller Marko Grujic. Championship-klubben, som jakter opprykk til Premier League, håper å sikre seg serberen på lån ut sesongen.
The Yorkshire Post

Mirror: Mignolet vil skrive under for Napoli denne uken

Simon Mignolet er degradert til tredjekeeper i Liverpool, og vil derfor fullføre en overgang til Napoli denne uken. Serie A-klubben ønsker Liverpool-keeperen fordi Alex Meret er blitt skadet. Mignolet kan slutte seg til Napoli før fredag, noe som betyr at han kan spille mot Lazio på lørdag, i Napolis åpningskamp i Serie A. 30-åringen har vært i Liverpool siden 2013, og har spilt over 200 kamper for Anfield-klubben.
Mirror

Kan ende i Serie A

Sky Sport Italia, som normalt har god oversikt over det som skjer med transfers og italienske klubber, hevder at Torino kom med en henvendelse til Liverpool på tirsdag.

Klubben som spilte treningskamp på Anfield forrige tirsdag ønsker Marko Grujic på lån for hele den kommende sesongen. Ifølge Sky Sport Italia har klubben dårlig tid, og det spørs om en kan få i stand en avtale før overgangsvinduet stenger fredag kveld. 

Grujic har også blitt linket til CSKA Moskva, men Liverpool ønsker å forlenge kontrakten hans før de slipper han ut denne sesongen.

– Besiktas ønsker å hente Karius

Besiktas har allerede vært koblet til en Liverpool-keeper i Simon Mignolet denne sommeren, uten at det er blitt noe av. Nå hevder tyrkiske Fanatik at Istanbul-klubben ser på Loris Karius som tilgjengelig etter Liverpools kjøp av Alisson, og ønsker å hente tyskeren på lån for hele sesongen. 25-åringen, som ble hentet fra Mainz i 2016, har tre år igjen av kontrakten på Anfield.

Fanatik

Vil forsøke å få istand en låneavtale for Solanke

Steven Gerrard vil forsøke å få istand en låneavtale med Liverpool når det gjelder Dominic Solanke. Spissen blir i så fall den tredje spilleren som Gerrard henter på lån fra Liverpool i sommer. Ryan Kent og Ovie Ejaria er som kjent allerede på plass på Ibrox.
The Scotsman

Hevder Palace byr på Origi

Ifølge spanske El Desmarque har Crystal Palace lagt 18 millioner pund på bordet for signaturen til Divock Origi. Det er også interesse fra Valencia, men da kun for et lån med opsjon på kjøp.

Avisa påpeker at Valencia ikke kan konkurrere økonomisk med Premier League-klubbene, og kan derfor være en mulighet senere denne måneden dersom ingenting skjer før den engelske deadlinen torsdag kl. 18. 

Origi har ett år igjen av Liverpool-kontrakten, men de røde ønsker opp mot 30 millioner pund, ifølge samme kilde, noe som er «langt mer» enn hva Valencia ser på som aktuelt. Den belgiske angriperen, som forrige sesong var lånt ut til Wolfsburg, har 21 mål på 77 opptredener for Merseyside-klubben.

El Desmarque

Ings kan forsvinne før vinduet stenger

Danny Ings kan komme til å forlate Liverpool før transfervinduet stenger torsdag. Liverpool tror de kan få 20 millioner pund for spissen. Crystal Palace og Southampton leder an i kampen om den populære angriperen. Ings har slitt med en rekke skader i Liverpool, og har bare spilt 25 kamper på tre sesonger som en følge av to alvorlige kneskader. 
Evening Standard

Kamp om Ojos signatur

Flere klubber skal være interessert i å hente Sheyi Ojo på lån før overgangsvinduet stenger, og Nottingham Forest er den siste klubben som har meldt seg inn i diskusjonen, ifølge avis i Nottingham. 

Fra før er Fulham, Middlesbrough, Reading og Watford allerede interesserte i å låne ham, mens West Brom skal være villige til å legge 12 millioner pund for å få Liverpools 21-åring permanent.

Hucknall Dispatch

Ønsker utlån til Newcastle

Newcastles manager Rafael Benitez skal være interessert i å hente Danny Ings på et sesonglangt lån med en kjøpsklausul. Klubbene skal være i diskusjon om en avtale der Tyneside-klubben får Ings på lån, og en avtale gjøres permanent for 15 millioner pund dersom man holder plassen i Premier League. 

Ings skal selv være interessert i å flytte til Newcastle.

TheNorthernEcho

– Origi kan havne i Tyrkia på lån

Damien Comolli er fotballdirektør i tyrkiske Fenerbahce. Fra 2010 til 2012 hadde han samme jobb i Liverpool – og nå vil han prøve å bruke kontaktene sine for å få i stand en utlånsavtale for Divock Origi. Det rapporterer den tyrkiske avisen HaberTurk.

Liverpool har håpet på et salg av belgieren, og en overgangssum på opp mot 30 millioner euro. Valencia har tidligere blitt nevnt som en mulig ny klubb for 23-åringen.

Manglende interesse gjør at klubben nå vil vurdere et nytt utlån, ifølge den tyrkiske avisen.

Er ønsket av Barcelona

Det er ingen hemmelighet at Simon Mignolet er på vei bort fra Liverpool. Besiktas har vært nevnt som en sannsynlig destinasjon, og det har tidligere blitt meldt av klubbene er nærme enighet om en avtale.

Nå skal Barcelona være interessert i å hente belgieren. Marc-Andre ter Stegen er katalanernes førstekeeper, men med andrekeeper Jasper Cillesen på vei bort, vil Barcelona ønske å hente inn en ny.

Så spørs det om 30 år gamle Mignolet vil ønske å være reservemålvakt, selv på Nou Camp. 

Sky Sports.

Middlesborough ønsker å kjøpe Ojo

Middlesborough kan komme til å miste Adama Traore for 18 millioner pund, og deres førstevalg til å erstatte sin stjerne vil være Liverpools Sheyi Ojo.

Ojo verdsettes av Liverpool til 15 millioner pund, en sum Middlesborough trolig vil ha råd til etter å ha solgt stort denne sommeren. 

Ojo gjorde en god figur og nettet på straffe i 4-1-seieren mot Manchester United, men må trolig flytte på seg for å få spille førstelagsfotball neste sesong. 

Daily Mail

På vei til gresk fotball

Lazar Markovic er en av spillerne Liverpool ønsker å kvitte seg med i sommer. Han skal være tilgjengelig for sju millioner euro, men nå ser det ut til å bli nok en utlånsavtale for serberen.

De siste sesongene har han vært utlånt til Fenerbahce, Sporting Lisboa, Hull City og Anderlecht, og denne gang ser det ut som turen går til Aten og Olympiakos. Det rapporterer nettstedet Milliyet.

Kantspillerens kontrakt med Liverpool går ut etter denne sesongen.

Pulisic søker seg mot England

Det er ikke ventet at Liverpool gjør noen flere stor kjøp i dette transfervinduet, selv om man ønsket seg Nabil Fekir hos Lyon som en "ny" Philippe Coutinho. En annen offensiv spiller som de røde tidligere er blitt linket til, og som Jürgen Klopp kjenner fra sin tidligere klubb Borussia Dortmund, er Christian Pulisic. Faren Mark studerte tilbake i 2006 til UEFA A lisens i England, og da så man bl.a. en kamp mellom Liverpool og Arsenal på Anfield. Mark Pulisic antyder at tiden snart kan være inne for en engelsk klubb å prøve å sikre seg hans 20-årige sønn. "Er det riktig å bli i Dortmund? Det eneste vi kan gjøre er å holde ham underrettet om hva som foregår, siden er det spilleren som må ta den endelige avgjørelsen. Premier League er ligaen han alltid har ønsket å spille i. I dag er det veldig få spillere som bare blir i en klubb under sin karriere, slik at sjansen for at han bytter klubb og liga er veldig trolig.
Sky Sports

Grüjic påkaller mer interesse fra Premier League

Marko Grüjic hjalp Cardiff til opprykk for Cardiff forrige sesong, da han var på utlån fra Liverpool. Manager Neil Warnock skal ikke ha lagt skjul på at han gjerne tar en ny låneperiode med serberen, nå i Premier League, noe som ikke skal ha blitt avvist på Anfield. Nå skal imidlertid også Crystal Palace ha kommet med et bud, som er ment å sikre 22-åringen til å bli sør i London for hele 2018/19 sesongen. Til tross for at Liverpool i utgangspunktet helst vil selge de spillerne som faller utenfor troppen til Jürgen Klopp, er man ikke fremmed for et utlån av en så ung spiller som Grüjic, som både kan gi spilleren verdifull førstelagserfaring og også øke hans markedsverdi.
Daily Mail

– På lista til Barcelona

Tiden som førstekeeper i Liverpool er over for Simon Mignolet, og etter kjøpet av Alisson tyder mye på at belgieren finner seg ny klubb i sommer. Nå spekuleres det i hvilken.

Et av de mer saftige ryktene er nok noe 30-åringen vil vise interesse for: Den spanske storavisen Marca mener nemlig at Mignolet er blant fem kandidater Barcelona vurderer som en potensiell erstatter for Jasper Cillessen, som linkes bort fra katalanerne.

Sammen med Koen Casteels (Wolfsburg), Yann Sommer (Borussia Mönchengladbach), Gerónimo Rulli (Real Sociedad) og Marko Dmitrovic (Eibar) kobles Liverpool-keeperen til Camp Nou. Marca påpeker at de to førstnevnte er favoritter, og at en mulig Mignolet-overgang vil være avhengig av at han godtar en rolle som gir mange minutter på benken. Selv har Mignolet tidligere uttalt at han befinner seg på et sted i karrieren hvor spilletid er avgjørende.

Marca

Kent nærmer seg Rangers

Rangers' ferske manager Steven Gerrard har allerede hentet Ovie Ejaria på lån og Jon Flanagan på gratis overgang fra Liverpool.

Nå skal Liverpool-legenden være nære å hente Liverpools unge ving Ryan Kent på lån. 

21-åringen har tidligere hatt låneopphold i Coventry City, Barnsley, SC Freiburg og Bristol City, og nå ser det ut til at Rangers blir neste stoppested for å få førstelagserfaring, skal vi tro rapportene fra Skottland. 

Herald Sport

Ward i samtaler med Leicester

Danny Ward skal visstnok ikke spille mot Blackburn torsdag kveld, og det spekuleres nå i at han er i samtaler om en overgang til Leicester etter at klubbene skal ha kommet til en enighet.

GOAL.COM/Telegraph

Fått Fekir-frist fra Lyon

Ifølge rapporter fra Frankrike skal Lyon kreve at deres juvel Nabil Fekirs fremtid må være klargjort innen august.

Franskmennene skal ha informert Liverpool om at dersom de ønsker å gjenoppta interessen for Fekir, må dette gjøres innen måneden er omme. 

Den franske landslagsspilleren var mer eller mindre klar for Liverpool før VM, men overgangen kollapset i siste time på grunn av en bekymring rundt en gammel kneskade.

L'Equipe

Ber om å få forlate Roma

Ifølge den anerkjente fotballjournalisten Gianluca Di Marzio, vil Alissons agent Ze Maria Neis tirsdag forklare Roma-ledelsen at keeperen ønsker å forlate klubben. 

Ifølge rapportene fra Italia forventes det i løpet av kort tid et bud fra enten Chelsea eller Liverpool. 

I tillegg har spillerens og agentens aktivitet på sosiale medier satt ytterligere fyr på spekulasjonene. Alisson selv har fjernet AS Roma fra sin beskrivelse i Instagram-konto, mens agenten skal ha likt et photoshoppet bilde av Alisson i Liverpooldrakt.

Hevder Liverpool har lagt inn Jasper-bud

Liverpool skal ha lagt inn et bud på Barcelonas keeper Jasper CillessenPrisen på han er tidligere satt til rundt 30 millioner euro. Nederlederen har en fortid i NEC Nijmegen og Ajax. Etter 143 kamper der han holdt buret reint 63 ganger i Ajax, gikk han til Barcelona i 2016. Men der har han bare spilt 21 kamper. I 11 av dem har 29-åringen også der holdt ballen ute av målet. 
Eurosport France

Roma senker prisen og håper på budkrig

Like før helgen sparket Chelsea sin manager Antonio Conte, og er i ferd med å presentere Maurizio Sarri som sin ny sjef. Han tar med seg den tidligere Liverpool-linkede midtbanespilleren Jorginho fra Roma.

Den nye manageren har også to andre navn han gjerne vil ta med seg fra Serie A til Premier League. Gonzalo Higuain fra Juventus, som trolig er tilgjengelig nå som Juve har signert Cristiano Ronaldo, og den brasilianske landslagskeeperen Alisson fra Roma, som LFC har vært linket til i lang tid.

Chelsea ønsker å kjøpe Alisson dersom Thibaut Courtois forsvinner denne sommeren, og ifølge transferguru Gianluca Di Marzio er Roma nå åpne for å senke sitt prisforlangende til 70 millioner euro, i håp om at det skal bli en budkrig mellom Liverpool og Chelsea.

Real Madrid og Chelsea har vært i samtaler om en overgang for Thibaut Courtois, rapporterer Kristof Terreur. Real Madrid er en annen klubb som har vært linket til Alisson.

Tilbake i jakten på Alisson

Liverpool er tilbake i jakten på Alisson Becker, som også er et transfermål for Chelsea og Real Madrid. Roma-keeperen var sterkt linket til Anfield-klubben i etterkant av Champions League-finalen, men utover sommeren virket det som Chelsea og Real hadde passert Liverpool i køen av Alissons beilere. Det virker imidlertid som Jürgen Klopp har endret mening etter Loris Karius sin dårlige form under preseason-kampene så langt, og har gjenopptatt interessen for brailianeren. Liverpool skal ha antydet at de vil betale 65 millioner euro for keeperen. Roma-sjefene skal være villige til å møte Liverpool i London denne uken, men Anfield-klubben må trolig øke summen skal de få fast fisk.
Leggo

Newcastle er ikke ute etter Wijnaldum

I Tyrkia har det blitt rapportert at Gini Wijnaldum vurderer å forlate Liverpool, etter at klubben har kjøpt Fabinho og Naby Keita i sommer.

Wijnaldum var involvert i 50 kamper forrige sesong – kun Roberto Firmino og Mohamed Salah spilte flere, men vurderer nå sin fremtid, ifølge A Spor.

Han har blitt linket til Fenerbahce, som nylig har fått Philip Cocu som ny manager. Det var mannen som gjorde Wijnaldum til kaptein i PSV Eindhoven.

Ifølge velinformerte Lee Ryder i Chronicle, er det ingenting i ryktene om at Newcastle ønsker å kjøpe tilbake nederlenderen. Rafael Benítez sin klubb har ikke kommet med noen henvendelse.

Speidet på Haaland

Liverpool var en av 15 klubber som hadde speidere på plass for å følge Erling Braut Haaland i Moldes Europa League-kvalifiseringskamp mot Glenavon i Nord-Irland. 17-åringen er som kjent sønn av tidligere Manchester City-spiller Alf-Inge Haaland.
Aftenposten

Liverpool vil tilby mer enn Real Madrid

Så langt har ingen lagt inn bud på Roma-keeper Alisson, men det kan være i ferd med å endre seg. Roma forlanger 75 millioner euro for keeperen sin, og LFC skal være klar for å strekke seg til 60 millioner euro – en sum som kan stige med ytterligere 5 millioner euro utifra visse kriterier.

Gazzetta Dello Sport hevder at Liverpool kommer til å legge inn et bud. Ifølge TRS er ikke dette budet lagt inn enda.

Real Madrid skal fortsatt være inne i bildet, men vil ikke betale mer enn 50 millioner euro, som maksimalt kan bli til €60 millioner. Det skal være Alissons foretrukne klubb.

Lazio vil gi Liverpool kamp om Shaqiri

Lazio er klare til å gi Liverpool kamp om Stoke-vingen Xherdan Shaqiri. Den sveitsiske landslagsspilleren har spilt i Serie A tidligere, for Inter fra januar til juni 2015, men det var ingen god opplevelse for ham. Shaqiris lønn kan bli et problem for Lazio, da han vil kreve rundt tre millioner euro i året. Forrige sesong gjorde Shaqiri åtte mål og bokførte sju målgivende pasninger i løpet av 36 Premier League-kamper.
Calciomercato.it

Kanadisk landslagsspiss på vei bort

Liam Millar er i ferd med å skrive under for Sunderland på en permanent overgang fra Liverpool, og vil slutte seg til Sunderlands U23-tropp. 18-åringen har en stor stjerne på Merseyside, og debuterte for det kanadiske landslaget i en kamp mot New Zealand tidligere i år. Millar tilbrakte tre år i Fulham før han kom til Liverpool. Gutten fra Toronto er en typisk midtspiss-type, men kan også spille på venstresiden i angrepsrekka.
Roker Report

Siste Til vår nyhetsoversikt
20.08.2018 kl 14:53

Karius blir lånt ut i to år

Det ser ut som Simon Mignolet må bli værende i Liverpool.

+
20.08.2018 kl 14:31

Wilson sliter med en muskelskade

Spilte ikke for Derby i helgen.

+
20.08.2018 kl 13:50

En av tre som kan bli årets spiller

Det står mellom Mohamed Salah, Luka Modric og Cristiano Ronaldo.

+
20.08.2018 kl 12:55

Nytt møte med Wilfried Zaha

Trent Alexander-Arnold fikk det tøft forrige gang.

+