Ryktebørsen

Her har vi samlet mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Prislapp på £70M for Pulisic

Jürgen Klopp har antydet at det ikke vil bli noe handling på Anfield i januar, mens Borussia Dortmund ikke har til hensikt å selge Christian Pulisic denne sesongen. De gule og svarte skal imidlertid være klare til å selge den fortsatt bare 20 år gamle amerikaneren, hvis kontrakt løper ut etter neste sesong, til sommeren. Prislappen skal være på £70M for den offensive spilleren som Jürgen Klopp har kjenner til fra Dortmund, og først og fremst Chelsea men også Paris Saint-Germain skal følge situasjonen nøye.
The Telegraph

Marseille vil ha Moreno

Marseilles sportsdirektør Andoni Zubizarreta har pekt seg ut Liverpools venstreback Alberto Moreno som sitt fremste transfermål når klubben skal styrke forsvarsrekka. 26-åringen har bare spilt tre kamper for Liverpool denne sesongen. Det er uklart om den franske klubben vil komme med et bud på Moreno i januar, eller vil vente til sommeren når han kan gå gratis.
L'Equipe

Ønsker å hente Clyne i bunnkampen

Cardiff City ønsker å låne Nathaniel Clyne over nyttår. Clyne har så langt ikke spilt en eneste kamp for Liverpool denne sesongen, og virker nå å være tredjealternativ på høyrebacken, bak både Trent Alexander-Arnold og Joe Gomez. Cardiff har på sin side skader på to av sine høyrebacker, og har et tredje alternativ de trenger framover i banen. 
WalesOnline

Hevder det ble lagt inn hemmelig avtale i overgangen

I forbindelse med salget av Philippe Coutinho for 142 millioner pund til Barcelona i januar, skal Liverpool angivelig ha fått inn en klausul om at Barcelona ikke skal signere noen spillere fra Liverpool de neste tre årene om det er spillere Liverpool motsetter seg å selge. Avtalen vil dermed vare til 2021. 
Radiokanalen Cadena Ser

Interessert i spennende spansk talent

Liverpool viser interesse for det spennende Real Mallorca-talentet Victor Christopher de Baunbag, og Anfield-klubben vil sende speidere for å følge stjerneskuddet. Liverpool har vært klar over 18-åringen en stund, og har fulgt fremgangen hans hos Segunda Division-klubben.
Sport

Holder et øye med Llorente

Liverpool speider på Real Sociedad-forvareren Diego Llorente, med tanke på å legge inn et bud i januar. Jürgen Klopp ønsker å styrke troppen med ytterligere en forsvarsspiller i det kommende transfervinduet, og Llorente har vært en av de beste forsvarsspillerne i La Liga siden han skrev under en femårskontrakt med Real Sociedad sist sommer. Llorente gikk gradene i Real Madrids ungdomsavdeling, og var såvidt innom førstelaget på Santiago Bernabeu i 2013. Han ble siden sent ut på lån til Rayo Vallecano og Malaga, hvor han fikk verdifull førstelagserfaring. Llorente har nå spilt 31 ganger for Sociedad i La Liga, og har scoret tre mål. Forsvarsspilleren vil være tilgjengelig for rundt 30 millioner euro.
Cadena SUR

Vil ha 100 millioner euro for Dembele

Barcelona kommer til å kreve 100 millioner euro (88,7 millioner pund) fra Liverpool for Ousmane Dembele. 21-åringens fremtid på Camp Nou er usikker, og Barcelona vurderer å selge vingen til sommeren. Dembele har kommet for sent på trening flere ganger, og har blitt droppet fra troppen ved flere anledninger av Ernesto Valverde. Barcelona har nå gitt Dembele et ultimatum, der de krever at han forbedrer sine holdninger. Men klubbledelsen synes ikke å være overbevist om at vingen vil forandre seg. Klarer han ikke det, er Barcelona åpen for å selge ham når sesongen er over, men altså ikke for mindre enn 100 millioner euro. Barcelona betalte 96,8 millioner pund for Dembele da de kjøpte ham fra Borussia Dortmund, og dette beløpet kan stige til 135,5 millioner pund om tilleggsklausuler slår til. Liverpool og Arsenal er begge blitt linket til midtbanespilleren, og Jürgen Klopp skal være klar til å forsøke seg med et bud allerede i januar.
Sport

Kjemper om brasiliansk stortalent

Liverpool og Tottenham kjemper om det brasilianske stortalentet Bruno Roberto. Chelsea og Manchester United linkes også til Atletico Mineiro-spilleren. 18-åringen har spilt ni førstelagskamper for sin klubb.
Daily Mail

Chelsea og Liverpool har kastet sine øyne på Chiesa

Fiorentina-stjernen Federico Chiesa er ikke bare et transfermål for Juventus, Inter og Napoli, men også et mål for utenlandske klubber som Chelsea og Liverpool. Premier League-gigantene intensiverer nå forsøkene på å sikre seg 21-åringen. Chiesas prislapp er allerede på over 50 millioner euro, og han har 10 landskamper for Italia, for ikke å forglemme 75 kamper i Serie A. Fiorentina har gjentatte ganger sagt at de ikke ønsker å selge Chiesa i januar.
Tuttosport

Viser interesse for Middlesbrough-spiller

Liverpool viser interesse for Middlesbroughs Dael Fry. Premier League-klubben har fulgt den 21 år gamle forsvareren, og har samlet en rekke rapporter om ham. Liverpool har så langt sett Fry i aksjon i seks kamper. Den engelske U21-landslagsspilleren har startet 11 kamper for Championship-klubben denne sesongen. 
Sunday Express

Er villige til å selge Fabinho for å finansiere et kjøp av Pulisic

Liverpool kjemper med Chelsea for å sikre seg Borussia Dortmund-stjernen Christian Pulisic, og Jürgen Klopp er fast bestemt på å vinne drakampen med Chelsea om amerikaneren som verdsettes til 70 millioner pund. Pulisic var USA sin klart beste spiller i torsdagens 3-0 tap for England på Wembley. Klopp har vært klar over 20-åringens potensial helt siden den offensive midtbanespilleren sluttet seg til hans forrige klubb for nesten fire år siden. En overang for Pulisic kan bli finansiert ved et salg av brasilianeren Fabinho, som ikke har klart å markere seg i Liverpool siden han kom fra Monaco for 43,7 millioner pund i sommer. Derfor vurderer Liverpool nå å cashe inn tidlig, ettersom både AC Milan og Juventus er intersserte i midtbanespilleren.
Mirror

Klopp går for ett spillerkjøp i januar

Jürgen Klopp ser mot Bundesliga, og vil forsøke å sikre seg Hoffenheims midtbanespiller Kerem Demirbay i januar. Klopp har fulgt utviklingen til den tyske landslagsspilleren i store deler av denne sesongen. 25 år gamle Demirbay var tyrkisk U21-landslagsspiller før han skiftet landslag og valgte å spille for landet han er født i fra 2017. Han er en spiller som Klopp kjenner godt, etter at han gikk gradene i hans forrige klubb, Borussia Dortmund, før ferden gikk videre til Hamburg. Demirbay benytter samme agentfirma som Sadio Mané og Naby Keita, noe som kan bety at en avtale vil være enkel å få istand om klubbene blir enige om en overgangssum. 
Express

Wolves vil betale 20 millioner pund for Liverpool-spiss

Divock Origi er ute i kulden i Liverpool, og Wolverhampton står klare til å kjøpe belgieren. Midlands-klubben er villige til å betale 20 millioner pund for angriperen i januar. Wolves var ute etter Origi også i sommer. Spissen har spilt en førstelagskamp for Liverpool denne sesongen. Totalt har han gjort 21 mål på 78 kamper for Liverpool siden han kom fra Lille for 10 millioner pund i 2014. Etter at Liverpool kjøpte ham har Origi vært utlånt både til Lille og Wolfsburg. 23-åringens eneste kamp denne sesongen kom som innbytter i 2-0 tapet for Røde Stjerne i Champions League nylig. 
Mirror

Chelsea er i ferd med å ta innversvingen på Liverpool og Tottenham

Christian Pulisic er på vei til Chelsea, da Borussia Dortmund forbereder et salg av spilleren de verdsetter til 70 millioner pund. Den amerikanske vingens kontrakt med Bundesligaklubben løper ut i 2020, og samtalene om en ny avtale har gått i stå. Chelsea ønsker å sikre seg 20-åringen allerede i januar, og blåtrøyene ser ut til å være i ferd med å ta innersvingen på Liverpool og Tottenham, som også jakter amerikaneren.
Daily Mail

Juve overtar gjerne Fabinho

Fabinho har slitt med å spille seg til fast plass på Liverpools midtbane etter sommerovergangen fra Monaco, og nå har Juventus uttrykt interesse for å hente brasilianeren dersom Liverpool vil selge. AC Milan har også vist interesse for midtbanespilleren, og har uttrykt ønske om å hente 25-åringen på lån i januar dersom Liverpool skulle gå med på dette. 
Sport Mediaset

Vil låne Origi

Galatasaray har tatt kontakt med Liverpool om muligheten for å hente Divock Origi på lån ut sesongen. Tyrkerne håper at Anfield-klubben skal gi slipp på belgieren under transfervinduet i januar. Den tyrkiske klubben kan ikke kjøpe 23-åringen på grunn av restriksjoner i forhold til finansielt fair play.
ESPN

Ranieri peiler seg inn mot Liverpool-stopper

Claudio Ranieri ønsker seg Liverpool-stopper Joël Matip som sin første signering som Fulham-manager. Matip har startet bare en Premier League-kamp for Liverpool denne sesongen, og Fulham må tette igjen bakover. Forvarsspilleren har kontrakt med Anfield-klubben i ytterligere to år.  Også tyrkiske Fenerbahce med den tidligere fotballdirektøren til Liverpool, Damien Comolli, i spissen, er interesserte i Matip. Det kan dermed bli drakamp mot Matip i januar.
talkSPORT

Camacho er ettertraktet

Liverpool ønsker at Rafael Camacho skal signere en ny kontrakt, men så langt har ikke tenåringen forlenget sin avtale med klubben.

18-åringen imponerte stort i pre-season, men har så langt ikke spilt førstelagskamper for de helrøde.

Porto, Benfica og Sporting Lisboa skal alle være ute etter spilleren som kom fra Manchester City i 2016.

Han er nå inne i sine siste 18 måneder av sin kontrakt med LFC.

Liverpool er ikke interesser i Ramsey

Liverpool skal ikke ha noen interesse av å signere Aaron Ramsey fra Arsenal. Ramsey som forlater klubben gratis ved sesongsslutt har flere ganger tidligere blitt koblet til Liverpool. 

Sky Sports

Liverpool skal ha kommet med bud

Playmakeren Iker Muniain har ikke skrevet under på noen ny kontrakt med Athletic Bilbao og vil være uten avtale etter denne sesongen hvis så skulle fortsette. Det hevdes at Liverpool har kommet med et bud for Muniain. Det skal være usikkert om det dreier seg om en overgang allerede i januar, eller på fri overgang til sommeren. Det siste skal være mest trolig. Muniain er en stolt basker, som spiller for klubben som aldri har benyttet andre enn baskere, og kan bli vanskelig å overtale. Napoli skal være en annen klubben som følger nøye med.
Marca

Hevder Besiktas vil bytte Karius med Origi

Loris Karius sitt låneopphold i Besiktas kan være over allerede i januar. Ifølge rapporter fra Tyrkia skal klubben ha bedt om å få kansellere låneavtalen, som egentlig skulle vare i to år, og med ønske om heller å få Divock Origi på lån. Besiktas betaler halve lønnen til Karius, men skal ikke være fornøyd med innsatsen hans så langt etter et par tabber. Besiktas er nå på fjerdeplass i Tyrkia.

FOTOMAC

Speidet igjen på Demirbay

Liverpool skal igjen ha hatt speidere til å se på Hoffenheims offensive midtbanespiller Kerem Demirbay både mot Lyon i Champions League, og mot Stuttgart i helgen. Det antydes nå at 25-åring er et overgangsmål for Liverpool til sommeren. 
Bild

Rød unggutt i kikkerten til Borussia Dortmund

18-årige Jadon Sancho debuterte nylig for England, men representerer til daglig Borussia Dortmund. Nå ønsker den tyske storklubben å igjen søke det engelske markedet for å sikre seg talenter. I kikkerten skal de ha Bobby Duncan hos Liverpool, Callum Hudson-Odoi i Chelsea og Phil Foden som allerede er et kjent navn hos Manchester City. 17-årige Duncan er fetter til Steven Gerrard og ble denne uka for første gang invitert til Melwood for å trene med førstelaget til Liverpool.
Mirror

Moreno ut, Chilwell inn?

Den nye manageren i Arsenal, Unai Emery, har en fortid i Sevilla sammen med Alberto Moreno. Når venstrebacken nå vegrer seg for å skrive under et nytt kontraktsforlag hos Liverpool, hvis nåværende avtale løper ut etter denne sesongen, skal Emery være interessert i å knytte til seg Moreno. Storklubber i Spania som Barcelona og Real Madrid skal også følge situasjonen. Hos Liverpool er Jürgen Klopp en beundrer av Ben Chilwell hos Leicester, og nå også England, og øyne ham som en erstatter.
Mirror

To klubber viser interesse for Moreno

Alberto Moreno er Bosman-spiller til sommeren, og to klubber viser allerede interesse for venstrebacken. Det dreier seg om Napoli og Morenos gamle klubb, Sevilla. Moreno kom til Liverpool fra Sevilla for 12 millioner pund i 2014, men har slitt med å spille seg til fast plass på laget. Atletico Madrid, Villarreal og Valencia kan også komme til å kaste seg inn i kampen om forsvarsspilleren.
Estadio Deportivo

Spansk journalist hevder Barcelona planlegger å sikre seg Firmino

Barcelona har kastet sine øyne på Liverpools Roberto Firmino, og har til og med lagt en plan for hvordan de skal sikre seg brasilianerens signatur. Planen består i å legge inn et bud etter denne sesongen, da de ønsker Firmino som erstatter for Luis Suarez. Firmino signerte en ny langtidskontrakt med Liverpool så sent som i april.
Ok Diario

Klopp vil ha Insigne rapporteres det fra Italia

Jürgen Klopp vil hente inn en ny spiller i 10-er rollen, og Napolis Lorenzo Insigne skal være mannen han sikter seg inn mot. Napoli ønsker imidlertid ikke å selge 27-åringen. Insigne imponerte i Champions League-kampen mot Liverpool, hvor han scoret vinnermålet og var en trussel gjennom hele kampen.
Rai Sport

Med i kampen om rask ving

Flere engelske klubber følger den jamaicanske angriperen Alex Marshall, som har fått merkelappen den nye Raheem Sterling. 20-åringen har allerede en håndfull kamper for Jamaica. Han spiller for klubben Cavalier i toppdivisjonen på Jamaica, og har gjort åtte mål på 33 kamper siden starten av forrige sesong. Liverpool, Tottenham, Leicester, West Ham og Aston Villa er blant klubbene som har speidet på spilleren de siste månedene.
Teamtalk

Everton vurderer Origi som Tosun-erstatter

Divock Origi er et transfermål for Everton. Belgieren ser ikke ut til å inngå i Jürgen Klopp sine fremtidsplaner på Anfield, og dermed har Marco Silva kastet sine øyne på 23-åringen. Everton ønsker å kvitte seg med Cenk Tosun, og Besiktas kan være en mulig ny klubb for tyrkeren. Dersom Liverpools byrival klarer å kvitte seg med Tosun, kan det være duket for en overgang hvor Origi krysser Stanley Park.
Mirror

Favoritter til å sikre seg Barella

Liverpool er favoritter til å sikre seg Nicolo Barella. Den 21 år gamle midtbanespilleren til Cagliari er en av de mest spennende spillerne i Serie A, og vil koste rundt 44 millioner pund til sommeren. Barella har spilt ni kamper for Cagliari denne sesongen. Han representerte Italia i 1-1 kampen mot Ukraina onsdag.
Football Italia

Siste Til vår nyhetsoversikt
08.12.2018 kl 15:00

Salah ville ikke ta imot bestemannsprisen

Mohamed Salah ville heller hedre James Milner.

+
08.12.2018 kl 15:00

Ustoppelige Salah fikk ballen

Mohamed Salah fikk med seg ballen etter å ha scoret tre i Bournemouth. Han er nå toppscorer.

+
08.12.2018 kl 08:58

Rulleringen fortsetter i Bournemouth

Det ble hele sju bytter på laget sist. I dag ventes det igjen endringer.

+
08.12.2018 kl 08:36

– Tenker ikke på City på kampdager

Forventningen er at ligalederen vinner. Derfor må Liverpool kun fokusere på egne prestasjoner, sier Klopp.

+