Oppdatert 12.11.2019Skader og suspensjoner

Matip vil være ute i flere uker.

Suspensjoner:

I fare:


FABINHO
- Fikk sitt 4. gule kort mot Manchester United og er en advarsel unna å få en kamps karantene i Premier League.

Skader:

NATHANIEL CLYNE - skadet korsbåndet i Dortmund-kampen i USA under pre-season i juli, og måtte gjennom en operasjon. Spilleren bekreftet 26. juli at operasjonen var vellykket. Det positive i det negative er skaden «bare» vil ta et halvt års tid.
Tilbake: Han er utilgjengelig resten av 2019, men kan være tilbake tidlig på nyåret hvis rehabiliteringen går som ønsket.

PAUL GLATZEL - tråkket forkjært, skadet kneet og måtte ut i debuten i treningskampen mot Tranmere 11. juli.
Tilbake: Klubben opplyste 25. juli at unggutten hadde vært igjennom en vellykket operasjon. Nå holder han på med rehabiliteringen, som på Klopps instruks finner sted på Melwood med førstelagets apparat. Opptreningen tar ventelig noen måneder.

BEN WOODBURN - fikk et brudd i venstrefoten under spill på utlån for Oxford United den 5. oktober.
Tilbake: Spilleren håper å være tilbake på banen innen utgangen av desember, selv om det først ble antydet at han ikke vil være tilbake i spill før i januar.

XHERDAN SHAQIRI - kunne ikke være med mot MK Dons i ligacupen 25. september grunnet en muskelskade i leggen. Skann-undersøkelser viste en «liten muskelavrivning» som krever en periode med rehabilitering.
Tilbake: 29. oktober sa Pepijn Lijnders at Shaqiri først er tilbake etter landslagspausen i november. Dermed er han først klar til tidligst Crystal Palace 23. november.

ANDY ROBERTSON - har trukket seg fra Skottland-troppen til EM-kvalifiseringskampene mot Kypros og Kazakhstan på grunn av en ankelskade han fikk i kampen mot Manchester City.
Tilbake: Regnes som tvilsom til Liverpools neste kamp, borte mot Crystal Palace den 23. november.

MOHAMED SALAH - fikk behandling på banen for en smell i ankelen i oppgjøret mot Manchester City etter en tøff duell med Fernandinho, men spilte likevel helt til 87. minutt før han ble byttet ut.
Tilbake: Ikke aktuell for spill for Egypt mot Kenya og Komorene. Salah har slitt med ankelen i flere uker allerede, og regnes som usikker til bortekampen mot Crystal Palace.

JOËL MATIP - etter å ha gjort comeback mot Manchester United fikk han en reaksjon i det kneet han hadde vært skadet i. 
Tilbake: Skal ha fått et tilbakeslag, og kan være ute i seks uker. Dersom det stemmer, kan han miste ti kamper og være tilbake til VM for klubblag og juleprogrammet. På pressekonferansen før Villa-kampen bekreftet manageren at han ville være ute i noen uker, uten å gå nærmere inn på det.


Skadehistorikk 2019-2020:

ADAM LALLANA

20. juli: Sto over treningskampene mot Dortmund og Sevilla med en lårhøne. Var tilbake mot Sporting Lisboa 25. juli.

ALISSON BECKER

9. august: Pådro seg en leggskade under et utspark etter en drøy halvtime av Premier League-åpningen mot Norwich, og måtte byttes ut. Var tilbake i trening med keepertrenerne den 27. september.

ALEX OXLADE-CHAMBERLAIN

5. oktober: Skal ha blitt truffet i hodet av en ball på trening dagen før Leicester-kampen, og var derfor ikke i troppen.

ANDY ROBERTSON

13. juli: Fikk en infeksjon i hånda i sommer, og det ble gjort et lite inngrep. Møtte opp på Melwood etter ferien sin 13. juli, der klubben bekreftet at pre-season ville bli noe forsinket grunnet hånda. Men det skal ikke være langvarig, og han blir med til USA. Uttalte selv 17. juli at han er klar for kamp igjen, og var i lagoppstillingen mot Dortmund 20. juli. 

10. november: Fikk en ankelskade i kampen mot Manchester City, og måtte trekke seg fra Skottland-troppen til EM-kvalifiseringskampene mot Kypros og Kazakhstan.

BEN WOODBURN

5. oktober: Fikk et brudd i venstrefoten under spill på utlån for Oxford United i kampen mot Accrington Stanley.

CAOIMHIN KELLEHER 

6. juli: Måtte operere etter å ha fått et brudd i håndleddet. Var tilbake i spill på reservelaget 19. august.

DIVOCK ORIGI

14. september: Pådro seg en vridning i ankelen tidlig i hjemmekampen mot Newcastle, og måtte etter hvert kaste inn håndkleet etter å først ha spilt videre. Var tilbake i trening den 26. september og tilbake i spill mot Sheffield United to dager senere.

JOËL MATIP

28. september: Fikk en liten smell i kampen mot Sheffield United, og måtte stå over det påfølgende Champions League-oppgjøret mot Salzburg. Spilte så kampen mot Manchester United, men mistet de neste kampene. Fikk et tilbakeslag som gjorde at han er ventet å være ute til like før jul.

MOHAMED SALAH

5. oktober: Måtte byttes ut på tampen av Leicester-kampen etter en stygg takling der han fikk en vridning i ankelen. Haltet kraftig da han forlot banen for egen maskin etter å ha forsøkt å spille videre i noen sekunder. Måtte stå over mot Manchester United, men var tilbake mot Genk 23. oktober. Også mot Tottenham 27. oktober måtte han tas av banen med ankelproblemene.

10. november: Salah fikk behandling på banen for en smell i ankelen i oppgjøret mot Manchester City etter en tøff duell med Fernandinho, men spilte likevel helt til 87. minutt før han ble byttet ut. Måtte kaste inn håndkledet i forhold til Egypts landskamper mot Kenya og Komorene.

NABY KEÏTA

26. juni: Fikk skader i både legg og lår under spill for Guinea mot Nigeria i Afrika-mesterskapet. Satt på benken gjennom hele kampen da Guinea slo Burundi 2-0 i den siste gruppespillkampen den 30. juni, og ble etterpå fløyet til Merseyside for å bli undersøkt av Liverpools klubblege. Var tilbake i full trening 29. juli. 

14. august: Gikk glipp av Super Cup-finalen mot Chelsea. Keita pådro seg en strekk i hoftepartiet på trening dagen før, og var tilbake i trening med laget først fredag 20. september. Fem dager senere spilte han den første timen mot MK Dons i ligacupen.

30. oktober: Måtte tas av banen og holdt seg til lysken i ligacupkampen mot Arsenal. Men var tilbake på benken, og kom inn de siste minuttene mot Aston Villa bare noen dager seinere, 2. november. 

NATHANIEL CLYNE

20. juli: Skadet korsbåndet i treningskampen mot Dortmund i USA under pre-season, og måtte gjennom en operasjon. Spilleren bekreftet selv 26. juli at operasjonen var vellykket. Anslaget er at høyrebacken blir ute i et halvt års tid.

SADIO MANÉ

22. september: Fikk en smell i benet rett ved kneet, samt en lårhøne, mot Chelsea, og ble byttet ut etter 72 minutter. Var tilbake i trening igjen torsdag 26. september, to dager før Sheffield United-kampen, og spilte den kampen.

TRENT ALEXANDER-ARNOLD

22. oktober: Kastet inn håndkleet til bortekampen mot Genk med virus, men var tilbake mot Tottenham 27. oktober. 

XHERDAN SHAQIRI

9. juni: Haltet av Sveits' semifinale i Nations League med en leggskade. Klopp bekreftet under pre-season en måned senere at det dreier seg om en rift i leggen. Var først tilbake i full trening 29. juli.

25. september: Ikke med mot MK Dons i ligacupen grunnet en muskelskade i leggen. Skann-undersøkelser viste en «liten muskelavrivning» som krever en periode med rehabilitering. 29. oktober sa Pepijn Lijnders at Shaqiri først er tilbake etter landslagspausen i november. Dermed er han først klar til tidligst Crystal Palace 23. november.

Se skadehistorikken for 2017-2018 her.

Se skadehistorikken for 2018-2019 her.

Suspensjonshistorikk 2019-2020:

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
13.11.2019 kl 20:14

Manchester City med formell klage på dommer Michael Oliver etter tapet på Anfield

De lyseblå skal ha påpekt det de mente var tre feilaktige avgjørelser til dommersjefen.

+
13.11.2019 kl 17:13

Hva navnerettighetene til Anfield nå er verdt

Verdien på Liverpool har blitt mangedoblet siden FSG kjøpte klubben, og prisen for mulige sponsorer øker også.

+
13.11.2019 kl 15:48

Gini Wijnaldum forlot landslagstrening

Liverpools midtbanespiller kan være usikker til neste kamp for Nederland.

+
13.11.2019 kl 10:12

I landslagsdiskusjonen uker etter debuten: – En veldig talentfull spiller

Neco Williams følges tett av den walisiske landslagsledelsen og trener Ryan Giggs.

+