Skader og suspensjoner

Her er en oversikt over Liverpools skadesituasjon akkurat nå, og spillernes skadehistorikk.

Calvin Ramsay

22Calvin Ramsay

ForsvarSkadet

Sam Wallace i The Telegraph melde 12.02 at høyrebacken hadde pådratt seg en langtidsskade. Det ble ikke spesifisert hvilken type skade det er snakk om. Torsdag 16. februar delte han et bilde fra sykesengen etter at han hadde operert.
Tilbake: Sesongen er sannsynligvis over for skotten.

Thiago Alcântara

6Thiago Alcântara

MidtbaneSkadet

Må opereres for hofteskaden sin. Det er ingen stor operasjon, men det betyr at han mister de fem siste kampene av sesongen.
Tilbake: Spanjolen vil være tilbake når preseason starter.

Naby Keita

8Naby Keita

MidtbaneSkadet

Pådro seg en muskelskade på landslagssamling med Guinea i slutten av mars. 
Tilbake: Var tilbake i løpetrening den 6. april. Klopp opplyste den 2. mai at midtbanespilleren fortsatt bare trener individuelt. Uaktuell også mot Brentford.

Alex Oxlade-Chamberlain

15Alex Oxlade-Chamberlain

Midtbane

På pressekonferansen 28. april, før Tottenham-kampen 29. april, oppdaterte Jürgen Klopp at midtbanespilleren ikke var i trening.
Tilbake: Midtbanespilleren var tilbake på trening den 23. mai.

Stefan Bajcetic

43Stefan Bajcetic

MidtbaneSkadet

Den 14. mars avslørte Jürgen Klopp at den unge spanskserberen hadde pådratt seg en stressrespons i lysken, nærmere bestemt i en adductormuskel.
Tilbake: Torsdag 16. mars opplyste unggutten selv at han vil være ute for resten av sesongen.

Kaide Gordon

49Kaide Gordon

AngrepSkadet

Unggutten kom tilbake med et bekkenproblem da preseason-treningen startet i sommer. Han var med på preseasonturen til Asia og treningsleiren i Østerrike, men det har tatt mye lenger tid å få bukt med problemene enn først ventet. Vingen har faktisk ikke spilt en eneste kamp for Liverpool siden en match i Premier League 2 mot Leeds United i februar i fjor. Bekkenproblemene skyldes tenåringens hurtige fysiske vekst.
Tilbake: I begynnelsen av desember rapporterte akademisjef Alex Inglethorpe at Kaide Gordons rehabilitering nå endelig foregår ute på gress, og så sent som 19. desember ble unggutten avbildet mens han var ute å løp på AXA Training Centre sammen med fitnesstrener David Rydings.


Skader og sykdom

Alisson Becker

1Alisson Becker

Keeper

14. juli

Målvakten fikk seg en skade i magemuskulaturen på trening dagen før Crystal Palace-kampen i Singapore. Brasilianeren var tilbake på treningsfeltet i Tyskland og Østerrike, men slet fortsatt, og Klopp bekreftet at han ikke ville spille kamp før ligaåpningen. Voktet buret mot Fulham i ligaåpningen den 6. august.

Caoimhin Kelleher

62Caoimhin Kelleher

Keeper

14. juni

Liverpools andrekeeper fikk en lyskeskade i Irlands Nations League-kamp mot Ukraina den 14. juni, og kjente fortsatt skaden da han deltok på Liverpools første treningsøkt etter sommerferien den 5. juli. Trente ikke på flere måneder, før han var tilbake på feltet 29. september.

Calvin Ramsay

22Calvin Ramsay

ForsvarSkadet

12. februar

Han skal ha pådratt seg en langtidsskade, uten at vi vet nøyaktig hvilken type skade det er. Torsdag 16. februar delte han et bilde fra sykesengen, etter at han var blitt operert. Mister trolig resten av sesongen.

10. juli

Da oppkjøringen skulle sparkes i gang ble det oppdaget en ryggskade man ikke kjente til fra tidligere, og Ramsay hadde fremdeles til gode å trene normalt med sine nye lagkamerater, før han var ute på feltet 29. september.

Trent Alexander-Arnold

66Trent Alexander-Arnold

Forsvar

9. oktober

Fikk en kraftig vridning i høyre ankel da han ble stemplet av Martinelli i første omgang av kampen mot Arsenal på Emirates, og kom ikke på banen igjen etter pause. Var tilbake  allerede en uke etter, en uke før tiden, og kom inn som innbytter i 1-0-seieren mot Manchester City 16. oktober.

Virgil van Dijk

4Virgil van Dijk

Forsvar

4. april

Måtte kaste inn håndkledet til bortekampen mot Chelsea på Stamford Bridge på grunn av sykdom som gjorde at han ikke var i stand til å trene i forkant av kampen. Var tilbake i full trening to dager senere.

2. januar

Måtte byttes ut til pause i bortetapet for Brentford 2. januar, etter å ha pådratt seg en hamstringskade. Satt på benken mot Everton 12. februar og startet mot Newcastle fem dager senere.

Ibrahima Konaté

5Ibrahima Konaté

Forsvar

23. april

Dagen før ligakampen mot West Ham i London opplyste Jürgen Klopp at Ibrahima Konaté ikke hadde trent på et par dager grunnet småskader. Det skal ikke være noe alvorlig, men franskmannen måtte stå over mot The Hammers. – Ibou har nå de siste 2-3 ukene kjent på småskader her og der, så om dette hadde vært sesongens siste kamp hadde han trolig vært tilgjengelig. Men vi skal spille mange flere kamper, og vi trenger ikke presse ham gjennom denne kampen med de spillerne vi har tilgjengelige, utdypet Jürgen Klopp før kampstart mot West Ham i London. Ble bekreftet spilleklar til Tottenham på pressekonferansen 28. april.

29. januar

Pådro seg en hamstringskade i bortekampen mot Brighton 29. januar. Var tilbake i trening igjen den 23. februar.

15. oktober

Fikk et lite muskelproblem og var ikke aktuell til kampen mot Manchester City. Var tilbake i trening igjen mandag 24. oktober, etter å ha stått over tre kamper på grunn av muskelskaden.

31. juli

Hinket av banen etter 57 minutter av treningskampen mot Strasbourg den 31. juli, etter at han fikk en smell i kneet som resulterte i en muskelskade. Den 28. september rapporterte James Pearce i The Athletic at Konate hadde fullført sitt rehabiliteringsprogram, og hadde fått grønt lys til å slutte seg til Jürgen Klopps tropp igjen. Dagen etter var han tilbake på trening.

Joe Gomez

2Joe Gomez

Forsvar

21. februar

Fikk en hamstringskade og ble byttet ut etter 73 minutter av 5-2-tapet for Real Madrid i åttedelsfinalen i Champions League på Anfield. Var tilbake i full trening tirsdag 14. mars, som var dagen før returoppgjøret mot Real i Spania.

10. august

Fikk noen små skadeproblemer tidlig i uken før kampen mot Crystal Palace den 15. august, og kunne spille bare den siste halvtimen mot Palace fordi han bare fikk en treningsøkt før kampen. Den økten var dagen før kampen, den 14. august.

14. juli

25-åringen forlot treningen den 14. juli, men han skal ha blitt sett gående fint i gangene etterpå. Han figurerte ikke i Liverpools tropp mot Crystal Palace dagen etter. Engelskmannen var med i troppen til kampene mot RB Leipzig og RB Salzburg en uke senere. 

Joël Matip

32Joël Matip

Forsvar

11. oktober

Ble tatt av etter 69 minutter mot Arsenal 9. oktober, med en leggskade. Fredag 11. november sa Klopp at midtstopperen var med på mer eller mindre hele treningsøkta, men først en måned senere fikk han sine første minutter med kampaction, da han spilte første omgang i treningskampen mot Lyon under Dubai Super Cup.

12. august

Måtte stå over trening fredag 12. august med et lyskeproblem, og rakk ikke sesongens første hjemmekamp mot Crystal Palace tre dager senere. Var tilbake på treningsfeltet og trente for seg selv torsdag 18. august. Trente for fullt 29. august, og kom inn fra benken og spilte de ti siste minuttene av Merseysidederbyet den 3. september.

Rhys Williams

46Rhys Williams

Forsvar

31. mars

Kjente på en skade før kampen mot Manchester City 1. april. Var tilbake i full trening den 6. april.

Nathaniel Phillips

47Nathaniel Phillips

Forsvar

27. januar

En kraftig forkjølelse holdt ham ute av cuptapet for Brighton 29. januar. Midtstopperen var tilbake i full trening på AXA Training Centre den 2. februar.

Kostas Tsimikas

21Kostas Tsimikas

Forsvar

27. mars

Måtte byttes ut tidlig i privatlandskampen mot Litauen på grunn av en ryggskade. Den var heldigvis ikke alvorlig, og han trener for fullt før kampen mot City 1. april.

27. juli

Fikk seg en smell på trening i Østerrike, og sto derfor over kampen mot Red Bull Salzburg. Klopp sa at man måtte se an videre. Var tilbake i trening før Crystal Palace-kampen.

Andy Robertson

26Andy Robertson

Forsvar

30. desember

Fikk kneet til Harvey Elliott i hoften under oppvarmingen foran kampen mot Leicester. Måtte kaste inn håndkledet en drøy time ut i kampen, og tok seg til høyre hofte da han haltet av banen. Jürgen Klopp sa etter kampen at det var snakk om en lårhøne.

7. september

Venstrebacken fikk en skade i venstre kne helt på tampen av 4-1-tapet for Napoli.

Thiago Alcântara

6Thiago Alcântara

MidtbaneSkadet

2. mai

Måtte til slutt opereres for hofteskaden han fikk mot Wolverhampton i februar, og gikk dermed glipp av de fem siste kampene av sesongen.

4. februar

Fikk en hofteskade i 3-0-tapet for Wolverhampton i begynnelsen av februar. Skadeoppholdet ble stipulert til en måned, men det gikk dobbelt så lang tid. Var tilbake i full trening sammen med resten av troppen den 3. april, og kom inn og spilte den siste halvtimen da Liverpool klarte 2-2 mot Arsenal på Anfield den 9. april.

22. oktober

Fikk en infeksjon i øret natt til lørdag 22. oktober og kunne ikke spille mot Nottingham Forest og Ajax i Amsterdam. På sin pressekonferanse fredag 28. oktober sa Jürgen Klopp at Thiago vil være tilbake i kamptroppen mot Leeds dagen etter.

6. august

Ble byttet ut etter 51 minutter av 2-2-kampen mot Fulham på Craven Cottage, med en hamstringskade i venstre lår. Var tilbake i full trening mandag 5. september, etter en måned på sidelinjen. Var tilbake på banen da han kom inn etter en drøy time i 4-1-tapet for Napoli to dager senere.

James Milner

7James Milner

Midtbane

22. desember

Kjente på noe i baksiden av det ene låret i ligacuptapet for Manchester City den 22. desember, og måtte byttes ut etter 38 minutter av kampen på Etihad. Sto over ligakampene mot Aston Villa, Leicester og Brentford, samt cupoppgjøret mot Wolverhampton, før han var tilbake i trening den 12. januar.

2. november

Pådro seg hjernerystelse mot Napoli 1. november. Klopp bekreftet 4. november at midtbanespilleren fulgte protokollen for hjernerystelse, og at han ville være tilbake i full trening tirsdag om alt gikk etter planen. Rakk ikke ligacupkampen mot Derby, men ble meldt klar da Klopp hadde pressekonferanse 11. november.

Naby Keita

8Naby Keita

MidtbaneSkadet

31. mars

Pådro seg en muskelskade på landslagssamling med Guinea i slutten av mars. Var tilbake i løpetrening den 6. april. Klopp opplyste den 2. mai at midtbanespilleren fortsatt bare trener individuelt.

1. mars

Var ikke i troppen til kampen mot Wolverhampton på grunn av at han hadde fått en smell. Var tilbake i trening med resten av laget to dager senere.

21. august

Fikk en alvorlig hamstringskade på trening den 21 august, som var dagen før bortekampen mot Manchester United. Midtbanespilleren var tilbake på treningsfeltet med laget den 20. oktober, og begynte å trene for fullt igjen fire dager senere. Spilte den siste halvtimen av treningskampen mot Lyon i Dubai den 11. desember, og scoret på straffespark i straffespark-konkurransen etter kampen.

31. juli

Ble meldt syk og kunne ikke være med mot Strasbourg. Dermed usikker til ligaåpningen 6. august. Den 5. august sa Klopp at han forventet at Keïta trolig ville trene igjen samme dag. Frisk og rask og klar til kamp mot Crystal Palace 15. august.

Jordan Henderson

14Jordan Henderson

Midtbane

3. mai

Fikk en skade i Fulham-kampen, og ble sendt på skann torsdag 4. april. Satt likevel på innbytterbenken mot Brentford tre dager senere.

14. mars

Sto over treningen tirsdag 14. mars på grunn av sykdom, og ble igjen hjemme på Merseyside da hans lagkamerater satte seg på flyet til Madrid for å spille returkampen i åttedelsfinalen i Champions League mot Real Madrid. Var tilbake i trening med det engelske landslaget den 20. mars, og satt på innbytterbenken da England slo Italia 2-1 i en EM-kvalifiseringskamp i Napoli tre dager senere. Var ikke tilbake i full trening igjen før 25. mars, og startet på midtbanen for England i EM-kvalifiseringskampen mot Ukraina dagen etter.

5. januar

Kapteinen måtte stå over bortekampen mot Brentford på grunn av hjernerystelseprotokollen. 

1. november

Et lite problem holdt han ute av midtukekampen mot Napoli i Champions League. Trente som normalt igjen torsdag 3. november.

26. oktober

Måtte byttes ut tjue minutter før slutt mot Ajax i Amsterdam, etter å ha fått en kraftig smell i høyre kne. Det var en ren slagskade, og ingen vridning, og kapteinen var tilbake på innbytterbenken da Liverpool var vertskap for Leeds tre dager senere.

31. august

Kapteinen måtte kaste inn håndkledet etter 71 minutter av hjemmekampen mot Newcastle 31. august med en hamstringstrekk. Var tilbake på banen med et innhopp på overtid i Englands Nations League-kamp mot Tyskland på Wembley den 26. september.

15. august

Rapporterte at han slet med en skade på formiddagen før kampen mot Crystal Palace, og spilte derfor bare den siste halvtimen. 

Alex Oxlade-Chamberlain

15Alex Oxlade-Chamberlain

Midtbane

12. juli

Haltet av banen like før pause under treningskampen mot Crystal Palace den 12. juli, med en strekkskade i baksiden av det ene låret. Jürgen Klopp bekreftet den 29. juli at det var snakk om en alvorlig hamstringskade for midtbanespilleren. The Athletic meldte den 4. august 2-3 måneder ute. Da Liverpool meldte inn Champions League-troppen for gruppespillet som avsluttes 1. november, var Ox utelatt. Deltok på treningen som ble streamet 11. oktober. Trente for fullt med laget 17. oktober, og satt på innbytterbenken da West Ham kom på besøk to dager senere.

Curtis Jones

17Curtis Jones

Midtbane

9. november

Scouseren var ikke i kamptroppene i Liverpools to siste kamper før VM-pausen, mot Derby i ligacupen og Southampton i Premier League. Da treningsleiren i Dubai startet trente ikke midtbanespilleren sammen med sine lagkamerater, men løp for seg selv sammen med fitnesstrener Dr David Rydings, iført joggesko. Antagelig er det etterdønningene av stressbruddet i høyreleggen som fortsatt plager ham. Den 30. desember bekreftet Jürgen Klopp at midtbanespilleren var tilbake i full trening, og han kom inn og spilte de siste sju minuttene mot Brentford den 2. januar.

1. september

Etter å ha trent i to dager kjente han på til stressreaksjonen i høyre skinnbein, og var ikke i stand til å delta på lagets treninger. Var tilbake i full trening igjen den 7. oktober. Satt på benken mot Manchester City 16. oktober, og kom inn i andre omgang mot West Ham tre dager senere.

30. juli

21-åringen kom inn fra benken helt på tampen av Community Shield-oppgjøret mot Manchester City, men var ikke i stand til å spille treningskampen mot Strasbourg dagen etter på grunn av et stressreaksjon i skinnbeinet i høyre legg, som førte til en hevelse i beinet. Da satt han på tribunen med en beskyttelsesstøvel rundt høyreleggen. Var tilbake i full trening den 29. august, og satt på innbytterbenken mot Newcastle to dager senere.

Stefan Bajcetic

43Stefan Bajcetic

MidtbaneSkadet

14. mars

Den 14. mars avslørte Jürgen Klopp at den unge spanskserberen hadde pådratt seg en stressrespons i lysken, nærmere bestemt i en adductormuskel, og to dager senere bekreftet spilleren selv at sesongen er over for hans del.

7. januar

Var ikke i troppen til FA-cupkampen mot Wolverhampton etter å ha fått en smell i hoften. Var tilbake i full trening fredag 13. januar.

Harvey Elliott

19Harvey Elliott

Midtbane

30. desember

Fikk en smell i ankelen da han ble taklet stygt mot slutten av kampen mot Leicester, og ble byttet ut etter 86 minutter.

Fabio Carvalho

28Fabio Carvalho

Midtbane

21. januar

Var ikke i kamptroppene mot Chelsea og Brighton fordi han hadde fått en liten smell. Var tilbake i full trening den 2. februar.

3. september

Fikk en kraftig lårhøne i kampen mot Everton på Goodison, og måtte byttes ut til pause. Var tilbake i full trening en drøy uke senere, den 11. september.

Arthur Melo

29Arthur Melo

Midtbane

3. oktober

Fikk en avrivning i en quad-muskel, som er en av de store musklene på fremsiden av låret, under trening den 3. oktober. Dette var dagen før hjemmekampen mot Rangers. Gjennomgikk en operasjon påfølgende helg. Var tilbake igjen i full trening i midten av februar.

Roberto Firmino

9Roberto Firmino

Angrep

21. april

Dagen før kampen mot Nottingham Forest kom meldingen om at Roberto Firmino hadde pådratt seg en muskelskade. Han gikk glipp av kampene mot Forest, West Ham, Tottenham, Fulham, Brentford og Leicester. Ble bekreftet tilgjengelig av Jürgen Klopp 19. mai, dagen før kampen mot Aston Villa.

20. desember

Liverpools nummer 9 fikk et spark i baksiden av den ene leggen på en av treningene like før jul, og det tok lenger tid en først antatt for at skaden ble leget. Var tilbake mot Everton 12. februar.

15. aguust

Ble utelatt fra kamptroppen mot Crystal Palace mandag 15. august fordi man ville være føre var i forhold til et muskelproblem. Var tilbake i full trening tre dager senere, den 18. august.

Diogo Jota

20Diogo Jota

Angrep

30. april

Fikk en smell i ryggen i kampen mot West Ham. Trente ikke før kampen mot Tottenham, men ved hjelp av en smertestillende injeksjon klart han å komme inn som innbytter etter 63 minutter, og ble matchvinner fire minutter på overtid i oppgjøret som endte 4-3 til Liverpool. Mot Spurs fikk han imidlertid en ny smell i ryggen, som førte til brist i et ribbein. Han hadde ikke trent etter kampen mot Spurs, men kom inn som innbytter også mot Fulham den 3. mai og startet mot Fulham tre dager senere.

16. oktober

Strakk seg etter en ball langt inne på overtiden i kampen mot Manchester City, og ble liggende med store smerter etter å ha skadet en muskel i baksiden av den høyre leggen. Måtte til slutt bæres av banen. Var tilbake mot Everton 12. februar.

13. juli

Var tilbake i Liverpool-troppen skadefri etter ferien, men slo opp igjen hamstringskaden han pådro seg under landslagsspill i juni på den første treningsøkten i Asia. Han var ikke tilbake i full trening før torsdag 1. september, og kom inn og spilte de ti siste minuttene av Merseysidederbyet to dager senere.

Luis Diaz

23Luis Diaz

Angrep

9. oktober

Fikk en leddbåndskade i venstre kne da han ble taklet av Thomas Partey i første omgang av Liverpools bortekamp mot Arsenal på Emirates, og måtte byttes ut noen minutter senere. 10. oktober ble det meldt at vingen slapp operasjon. Colombianeren hadde kommet så langt at han allerede løp på gress og trente sammen med lagkameratene med ball under treningsleiren i Dubai – men den 9. desember kom det dårlige nyheter om et tilbakefall. Han ble sendt hjem til Merseyside, og ble operert dagen etter. Var tilbake i full trening den 28. mars. Kom inn som innbytter i kampen mot Leeds. 

Darwin Nunez

27Darwin Nunez

Angrep

15. mai

Skadet tåa på trening og var ikke i kamptroppen til Leicester 15. mai. Fredag 19. mai meldte Jürgen Klopp at smertene har hindret angriperen fra å trene. Var tilbake på trening igjen 23. mai.

15. mars

Fikk et kutt i ankelen i bortekampen mot Real Madrid, og måtte trekke seg fra privatlandskampene mot Japan og Sør-Korea. Tilbake i full trening før kampen mot City 1. april.

22. februar

Darwin Nunez kjente smerter i skulderen etter en duell med Newcastles Kieran Trippier forrige helg, men angrepsspilleren rakk å bli klar til tirsdagens kamp mot Real Madrid i Champions League. Mot Crystal Palace lørdag var han imidlertid ute av troppen da han pådro seg en ny smell i løpet av uken. Var tilbake i trening igjen mandag 27. februar, og startet kampen mot Wolves 1. mars.

18. februar

Landet forkjært etter en duell med Kieran Trippier i bortekampen mot Newcastle 18. februar. Etter kampen bekreftet Jürgen Klopp at han måtte undersøkes nærmere, og at det var smertefullt. Startet mot Real Madrid tre dager senere.

10. januar

Sto over flere treninger i uken inn mot Brighton-kampen på grunn av en liten hamstringskade. Var tilbake i full trening torsdag 19. januar før Chelsea-kampen.

19. oktober

Ble byttet ut etter 57 minutter av 1-0-seieren over West Ham, der han ble matchvinner, da han kjente det strammet til i en muskel på baksiden av låret. Ble ikke klar til kampen mot Nottingham Forest tre dager senere, men var tilbake i trening med laget den 25. oktober, som var dagen før Liverpools kamp mot Ajax i Amsterdam.

Cody Gakpo

18Cody Gakpo

Angrep

23. mars

Ble syk, trolig matforgiftet, og måtte forlate Nederlands landslagstropp torsdag 23. mars, i forkant av EM-kvalifiseringskampen mot Frankrike i Paris dagen etter. Kunne spille mot Gibraltar mandagen etter.

Kaide Gordon

49Kaide Gordon

AngrepSkadet

4. juli

Unggutten kom tilbake med et bekkenproblem da preseason-treningen startet i sommer. Han var med på preseasonturen til Asia og treningsleiren i Østerrike, men det har tatt mye lenger tid å å få bukt med problemene enn først ventet. Vingen har faktisk ikke spilt en eneste kamp for Liverpool siden en match i Premier League 2 mot Leeds United i februar. Bekkenproblemene skyldes tenåringens hurtige fysiske vekst.

Ben Doak

50Ben Doak

Angrep

14. mars

Stortalentet kollapset etter at han skallet sammen med Sporting-forsvarer Joao Muniz bare seks minutter ut i kvartfinalen i UEFA Youth League mellom Sporting Lisboa U19 og Liverpool U19 i Lisboa. Etter kollisjonen med Muniz holdt Doak seg til hodet, snublet avgårde noen steg, før han segnet om på gressmatta. Det så veldig stygt ut, og 17-åringen fikk øyeblikkelig behandling av Liverpools leger. De behandlet tenåringen i to minutter ute på gressmatta, før den unge skotten kom seg på beina igjen, og kunne gå av banen for egen maskin. Doak kom selvfølgelig ikke på banen igjen, men ble erstattet av Ranel Young. Det viste seg at skotten brakk nesa i sammenstøtet. Han var tilbake i full trening uken før påske, og spilte for Liverpool U21 i 2-2-kampen mot Brighton U21 den 3. april.

22. januar

Var ikke med i troppen for førstelaget eller U21-laget på noen uker, etter det som skal ha vært en muskelskade. Var tilbake i trening 10. februar.

Layton Stewart

81Layton Stewart

Angrep

18. oktober

Fikk en stygg smell i ankelen da U21-laget spilte mot Accrington Stanley i Papa Johns Trophy. Var tilbake med et innhopp fra benken og scoring da Liverpool U21 slo Fulham U21 3-1 den 6. november.

James Balagizi

85James Balagizi

Midtbane

20. januar

19-åringens låneopphold i Crawley Town ble terminert, og han returnerte til Liverpool etter å ha fått et tilbakefall etter lyskeoperasjonen han var gjennom i høst. Balagizi fikk skaden i midten av september, men ble ikke operert før en måned senere. Han var tilbake i trening i slutten av november, og spilte fem kamper for League Two-klubben fra begynnelsen av desember til begynnelsen av januar, før han fikk tilbakefallet. Var ikke tilbake i troppen til Liverpool U21 før den 6. mai, da han kom inn fra benken i andre omgang av sesongens siste kamp, borte mot Crystal Palace.

Suspensjonhistorikk

Darwin Nunez

27Darwin Nunez

Angrep

15. august

Fikk rødt kort for å ha skallet til danske Joachim Andersen etter 57 minutters spill av 1-1-kampen mot Crystal Palace på Anfield 15. august. Måtte stå over resten av kampene den måneden, mot Manchester United, Bournemouth og Newcastle.