Oppdatert 23.03.2018Skader og suspensjoner

Joe Gomez måtte halte av banen.

Suspensjoner:

I fare:

ALBERTO MORENO - ett kort unna å bli suspendert i Champions League.

JORDAN HENDERSON - ett gult kort unna å bli suspendert i Champions League.

EMRE CANTo minutter ut i annen omgang mot Southamptonsatte Emre Can inn en takling på Oriel Romeu som dommer Martin Atkinson belønnet med gult kort. Dette var Cans niende gule kort i hjemlig serie og cup denne sesongen, og tyskeren er dermed bare ett gult kort unna en ny suspensjon. Can må nå holde seg i skinnet helt til og med ligarunde 32om han skal unngå soning for 10 gule kort. Da heves nemlig grensen til 15.

Skader:

RHIAN BREWSTER - fikk en leddbåndskade høyt oppe i ankelen da han landet forkjært etter at han var oppe og headet i U23-kampen mot Manchester City den 12. januar.
Tilbake:Er operert i både ankel og kne, og mister resten av sesongen. Forventes tilbake i trening i juli.

DEJAN LOVREN - har fått en ankelskade.
Tilbake: Uvisst. Var ikke i troppen mot Watford, og måtte trekke seg fra landslagstroppen til privatlandskampene mot Peru og Mexico i USA.

EMRE CAN - ble byttet ut midtveis i første omgang mot Watford etter å ha fått en muskelskade i ryggen.
Tilbake: Måtte kaste inn håndkledet igjen under trening med Tyskland den 21. mars, og det er bekreftet at han er uaktuell til landskampen mot Spania fredag 23. mars. Det er imidlertid håp om at midtbanespilleren kan friskmeldes til tirsdagens kamp mot Brasil.

JOE GOMEZ - ble byttet ut etter 10 minutter i Englands privatlandskamp mot Nederland etter å ha tråkket over.
Tilbake: Det så ut som han fikk en vridning i den venstre ankelen. Det har så langt ikke kommet noen melding om hvor alvorlig det er, men han klarte ikke å fortsette kampen.


Skadehistorikk 2017-2018:

ADAM LALLANA:

4. august: Fikk en avrivning i en lårmuskel på trening, som førte til et langvarig skadeopphold. Midtbanespilleren gjorde comeback mot slutten av kampen mot Chelsea 25. november.

29. november: Var ikke i troppen til bortekampen mot Stoke på grunn av en liten strekk. Fredag 8. desember var 29-åringen avbildet i normal trening igjen med lagkameratene, og den 17. desember var han tilbake på banen i form av et innhopp i bortekampen mot Bournemouth.

26. januar: Måtte stå over kampene mot West Bromwich, Huddersfield og Tottenham på grunn av en rift i en muskel, men var tilbake i spill med Liverpool U23 mandag 5. februar. 

ALBERTO MORENO:

12. juli: En muskelskade gjorde at spanjolen var uaktuell til treningskampene mot Tranmere og Wigan. Var tilbake i semifinalen i Premier League Asia Trophy mot Crystal Palace den 19. juli.

6. desember: Måtte byttes ut mot Spartak Moskva etter at han fikk en vridning i ankelen da et hardt skudd traff foten hans. Var tilbake i trening 11. januar.

ALEX OXLADE-CHAMBERLAIN

19. september: Fikk et problem med baksiden av den ene leggen i ligacupkampen mot Leicester, men var i troppen igjen i ligakampen mot "revene" fire dager senere.

ANDY ROBERTSON

5. mars: Trente ikke mandag 5. mars og var ikke i troppen til kampen mot Porto dagen etter grunnet det Jürgen Klopp beskrev som et lite problem.Var tilbake i trening den 8. mars, og i startoppstillingen mot Manchester United den 10. mars.

BEN WOODBURN:

27. juli: Måtte stå over de to treningsøktene denne dagen med et lite ryggproblem, men var tilbake i normal trening dagen etter.

24. februar: Var uaktuell til kampene mot West Ham, Newcastle og Porto fordi han slet med matforgiftning. Var tilbake i spill for Liverpool U23 mot Manchester United den 9. mars.

9. mars: Kjente at det strammet til i en muskel i baksiden av det ene låret helt på tampen av Liverpool U23 sin hjemmekamp mot Manchester United, og måtte kaste inn håndkledet i det 89. minutt. Var tilbake i startoppstillingen for Liverpool U19 i kvartfinalen i UEFA Youth League mot Manchester City den 14. mars.

15. mars: Hadde fortsatt problemer etter matforgiftningen tidligere i vinter, og hadde også problemer med kramper i den ene leggen. Var tilbake med et innhopp for Wales den siste snaue halvtimen av landskampen mot Kina den 22. mars.

CAMERON BRANNAGAN:

10. august: Brudd i en hånd. Trengte ikke operasjon, og var tilbake da Liverpool U23 spilte mot Manchester City den 10. september.

DANIEL STURRIDGE:

1. august. Kjente det strammet til i baksiden av låretidet han lobbet inn 3-0 mot Bayern München, og ble byttet ut etter å ha kommet inn. Var tilbake i full trening den 16. august.

10. desember: En stram hamstring sørget for at han sto over Merseyside-derbyet, og en kombinasjon av hamstringproblemer og sykdom holdt ham ute av av spill i en måned. Var tilbake i trening onsdag 10. januar.

12. februar: I hans tredje kamp på utlån hos West Bromwich, mot Chelsea, fikk han en strekk i baksiden av låret allerede etter tre minutter.

DANNY INGS:

5. juli: Var fortsatt ikke fullt restituert etter sin korsbåndskade da preseason startet, etter at han skadet korsbåndet i høyre kne i kampen mot Tottenham 25. oktober 2016. Var tilbake i full trening med laget 25. juli 2017. 

10. september: Fikk en smell i det ene kneet i U23-kampen mellom Liverpool og Manchester City på Prenton Park den 10. september. Men kom seg raskt tilbake i trening.

24. februar: Var uaktuell til kampen mot West Ham fordi han hadde fått influensa. Var tilbake i trening den 27. februar.

DANNY WARD:

12. juli: Ryggplager holdt ham ute av treningskampene mot Tranmere og Wigan, og han var heller ikke aktuell for kampene mot Crystal Palace og Leicester i Hong Kong. Klubben meldte den 29. juli at det var en kneskade, ikke ryggen, som holdt ham ute av kamptroppen mot Hertha Berlin. To dager senere meldte klubben igjen at det var en ryggskade det dreide seg om. Til tross for å ha stått over flere av øktene i Tyskland, spilte Ward hele finalen i Audi Cup mot Atlético Madrid den 2. august, og imponerte med flere gode redninger.

27. oktober: Pådroseg en ryggskade før møtet med Huddersfield. Var observert i full vigør igjen på treningsfeltet den 2. november.

DEJAN LOVREN:

12. juli: Stram leggmuskel førte til at han gikk glipp av treningskampen mot Tranmere. Var tilbake i treningskampen mot Wigan to dager senere.

29. juli: Følte en stram muskel med antydning til krampe under oppvarmingen mot Hertha BSC, og sto over kampen. Trente som normalt og var tilgjengelig igjen til kamp tre dager senere.

16. september: Satt på benken under Premier League-kampen mot Burnley på Anfield på grunn av vondt i ryggen, og var ikke engang i troppen i ligacupkampen mot Leicester påfølgende tirsdag. Kroaten var imidlertid tilbake i ligakampen mot "revene" den 23. september.

28. oktober: Pådro seg en lårskade under oppvarmingen til kampen mot Huddersfield. Var tilbake med et sent innhopp fra benken mot West Ham 4. november.

25. november: Mistet kampen mot Chelsea på grunn av en liten hevelse. Var tilbake mot Stoke fire dager senere.

19. januar: Var plaget av sykdom i forkant av Swansea-kampen, og var ikke aktuell for troppen mot waliserne. Var tilbake i kamptroppen og satt på benken i FA-cupoppexiten mot West Bromwich den 27. januar.

17. mars: Var ikke i troppen mot Watford på grunn av en liten ankelskade.

19. mars: Trakk seg fra landslagstroppen til privatlandskampene mot Peru og Mexico i USA med ankelskaden.

DIVOCK ORIGI:

12. juli: En muskelskade førte til at han gikk glipp av treningskampen mot Tranmere. Var tilbake i treningskampen mot Wigan to dager senere.

29. juli: Ble trukket fra startelleveren mot Hertha BSC grunnet en stram hamstring, og undersøkelser fra legeteamet endte med at klubben ikke ville risikere noe og opplyste at han ville stå over treningskampene i Tyskland. Overraskende nok var Origi med i kamptroppen mot Atlético Madrid i Audi Cup-finalen den 2. august, og belgieren kom innpå i 2. omgang – tilsynelatende uten problemer.

EMRE CAN: 

16. september: Fikk en smell i 1-1 kampen mot Burnley, og måtte stå over ligacupkampen mot Leicester. Var tilbake i full trening 21. september.

21. november: Fikk et problem med en muskel etter innhoppet i Sevilla, og måtte stå over Chelsea-kampen. Var tilbake i vanlig trening 27. november, og i startoppstillingen mot Stoke to dager senere.

17. mars: Ble byttet ut midtveis i første omgang mot Watford etter å ha fått en muskelskade i ryggen.

GEORGINIO WIJNALDUM:

21. oktober: Fikk en smell i det ene kneet på trening lørdag 21. oktober, og måtte stå over kampen mot Tottenham på Wembley påfølgende dag. Var tilbake i full trening onsdag 25. oktober.

1. november: Fikk en vridning i ankelen da han tråkket forkjært tidlig i kampen mot Maribor på Anfield, og ankelen hovnet opp. Klarte likevel å spille kampen mot West Ham påfølgende lørdag, 4. november.

24. februar: Mageproblemer og diaré gjorde at han var uaktuell til kampene mot West Ham, Newcastle og Porto. Var tilbake på benken mot Manchester United 10. mars.

HARRY WILSON:

14. juli: Akillesproblemer ødela store deler av preseason for vingen, som først var tilbake i spill den 1. september da Liverpool U23 møtte Fleetwood Town i finalen i Lancashire Senior Cup.

16. februar: Fikk en leddbåndskade i den høyre skulderen da han landet forkjært i det han skaffet utlånsklubben Hull et straffespark 55 minutter ut i FA-cupkampen mot Chelsea. Måtte stå over tre kamper. Var tilbake som innbytter mot Millwall den 6. mars.

JAMES MILNER:

22. juli: Fikk en muskelskade i fremsiden av venstre lår fem minutter før pause i finalen i Premier League Asia Trophy mot Leicester i Hong Kong. Var tilbake i full trening 30. juli og spilte første omgang av finalen i Audi Cup mot Atletico Madrid den 2. august.

26. januar: Klarte ikke å trene på grunn av en lårhøne, men ble raskt friskmeldt igjen og kom inn som innbytter i FA-cupkampen mot West Bromwich allerede dagen etter. 

JOE GOMEZ:

31. juli: Pådro seg en mindre kneskade under kampen mot Hertha BSC, og sto over kampen mot Bayern München. Klubben meldte opprinnelig at han skulle stå over over kampene i Audi Cup for åikke risikere noe, men var Gomez likevel i troppen og spilte mot Atlético dagen etter Bayern-kampen.

2. desember: Lå syk hjemme med et virus da Liverpool spilte i Brighton. Ble friskmeldt til kampen mot Spartak Moskva. 

4. februar: En smell i venstre kne førte til at han måtte stå over kampene mot Tottenham og Southampton, men høyrebacken var tilbake med et innhopp fra benken i bortekampen mot Porto den 14. februar.

23. mars: Haltet av banen etter 10 minutter i privatlandskampen mot England etter å ha tråkket over. Så ut til å ha skadet venstre ankel.

JOËL MATIP:

16. september: Fikk et hamstringproblem i 1-1 kampen mot Burnley, og sto over mot Leicester i ligacupen. Midtstopperen var tilbake i ligakampen mot "revene" den 23. september.

17. november: Dagen før møtet med Southampton kom meldingen om at midtstopperen hadde en 'adductorskade' og ville miste kampen. Var tilbake i full trening torsdag 23. november etter å ha mistet to kamper, og spilte mot Chelsea.

29. november: Fikk en ny addcutorskade i kampen mot Stoke. Var tilbake i spill igjen mot Swansea på Boxing Day en snau måned senere.

JORDAN HENDERSON:

4. november: En lårskade førte til at kapteinen ikke var aktuell for bortekampen mot West Ham. Måtte trekke seg fra Englands tropp til privatlandskampene mot Tyskland og Brasil. Drev individuell trening på Melwood den 13. november og var tilbake for fullt 16.november i tid for å bli vurdert til kampen mot Southampton.

22. desember: Fikk en strekk i baksiden av det høyre låret, og måtte ut før det var spilt ti minutter av kampen mot Arsenal på Emirates. Var tilbake og fikk et innhopp fra benken i FA-cupkampen mot West Bromwich den 27. januar.

6. mars: Fikk en lårhøne i høyre lår i kampen mot Porto. Var tilbake på innbytterbenken mot Manchester United 10. mars.

LORIS KARIUS:

26. juli: Måtte stå over de første øktene under treningsleiren i Tyskland på grunn av en vond hofte. Ble ikke klar til kampen mot Hertha Berlin. Tilbake i full trening i trening 30. juli, og fikk spille kampen mot Bayern München.

MARKO GRUJIC:

4. desember: La ut et bilde av at han hadde venstre lillefinger i en skinne, mens resten av hånden var bandasjert. Var tilbake i trening den 3. januar.

MOHAMED SALAH:

30. desember: Fikk en lyskeskade i kampen mot Leicester. Var tilbake i trening onsdag 10. januar, og tilbake i startoppstillingen mot Manchester City 14. januar.

NATHANIEL CLYNE:

14. juli: Høyrebacken fikk problemer med ryggen under preseason. Gjennomgikk en ryggoperasjon 13. november. Var ikke tilbake i full trening før den 12. februar, og fikk sin første kamp for sesongen da Liverpool U23 spilte mot Stoke U23 i Premier League Cup den 25. februar.

OVIE EJARIA:

14. februar: Fikk en skade i siden av det ene låret under trening med Sunderland. Var tilbake i spill mot Millwall den 3. mars.

PHILIPPE COUTINHO:

4. august: Måtte kaste inn håndkledet dagen før generalprøven mot Athletic Bilbao grunnet en vond rygg. Var tilbake i spill da Brasil spilte VM-kvalifiseringskamp mot Ecuador den 31. august.

22. oktober: Pådro seg en liten lyskestrekk på innsiden av venstre lår under 4-1 tapet for TottenhamVar tilbake i full trening med Brasil lørdag 11. november, og spilte mot England på Wembley tirsdag 14. november. 

30. desember: Fikk en liten lårskade i kampen mot Leicester, og måtte stå over kampene mot Burnley og Everton. Da brasilianeren ble solgt til Barcelona like over nyttår slo den medisinske testen fast at Coutinho ikke kunne debutere for sin nye klubb før i slutten av januar.

RAGNAR KLAVAN:

29. november: Var ikke aktuell for kampen mot Stoke på grunn av sykdom. Var tilbake på innbytterbenken mot Brighton 2. desember.

26. januar: Gikk ned flere kilo på grunn av sykdom. Hadde også et lite muskelproblem i låret som gjorde at han måtte stå over kampene mot West Bromwich, Huddersfield og Tottenham. Var tilbake i full trening den 9. februar.

RHIAN BREWSTER:

4. juli: Brudd i et ben i venstre fot. Opprinnelig forventet man minst to måneder på sidelinja, men allerede 4. august var Brewster tilbake i en treningskamp for U23-laget og spilte de siste 25 minuttene mot TNS.

12. januar: Fikk en stygg leddbåndskade i ankelen, og måtte opereres både i ankel og kne, noe som medførte at sesongen var over for den unge spissen.

SADIO MANÉ:

5. juli: Var fortsatt ikke fullt restituert etter sin meniskoperasjon da preseason startet, etter at han skadet venstre kne i kampen mot Everton 1. april. Var tilbake i full trening med laget 25. juli.

7. oktober: Fikk en hamstringskade under spill for Senegal mot Kapp Verde. Var tilbake i full trening torsdag 2. november, og startet kampen mot West Ham to dager senere.

10. november: Fikk kjenning med hamstringskaden under spill for Senegal mot Sør-Afrika, og returnerte til Liverpool. Var tilbake i spill mot Southampton 18. november.

SHEYI OJO:

29. september: Landet forkjært og fikk skulderen ut av ledd i lokaloppgjøret mot Queens Park Rangers, under spill på utlån hos Fulham. Måtte opereres. Var tilbake i trening 13. november, og gjorde comeback mot Sheffield United med to scoringer og en målgivende 21. november.

15. januar: Fikk en skade i leggen under en Fulham-trening like etter kampen mot Middlesbrough. Var tilbake i full trening den 7. februar, men gikk totalt glipp av 6 ligakamper før han var tilbake i spill som innbytter i 2-0 seieren over Wolverhampton den 24. februar.

VIRGIL VAN DIJK:

14. januar: Følte på en stram hamstring, og måtte stå over kampen mot Manchester City. Var tilbake i trening den 18. januar, og spilte kampen mot Swansea på Liberty Stadium fem dager senere.

Del

Skader

23.03.2018 21:43

Gomez måtte ut med skade

Joe Gomez holdt ikke lenge i sin tredje landskamp.

19.03.2018 20:08

Lovren blir igjen på Merseyside

Midtstopperen har trukket seg fra de kommende privatlandskampene.

07.03.2018 18:30

Ny operasjon for Brewster

Den unge spissen tar sikte på å returnere under sommerens sesongoppkjøring.

Siste Til vår nyhetsoversikt
24.03.2018 kl 14:40

Liverpool legends - Bayern legends 4-4

Spisstrioen Kuyt, Owen og Fowler ga Liverpool en tidlig og solid ledelse, men Bayern har sørget for en sterk snuoperasjon. 4-4 ved pause.

+
24.03.2018 kl 10:18

Gomez skal undersøkes nærmere

Det fryktes at Joe Gomez må belage seg på et skadeopphold etter å ha landet forkjært tidlig i landskampen mot Nederland.

+
24.03.2018 kl 09:15

Jordan Henderson fikk god kritikk

England slo Nederland for første gang på mange år, og kapteinen Jordan Henderson gjorde en av sine beste kamper med tre løver på brystet.

+
23.03.2018 kl 22:48

Sturridge kan bli spilleklar etter landslagspausen

Den utlånte spissen har kun spilt 78 minutter for West Brom.

+