Oppdatert 14.09.2019Skader og suspensjoner

Alisson er trolig ute til midten av oktober.

Suspensjoner:

I fare:

Skader:

ALISSON BECKER - pådro seg en leggskade under et utspark i Premier League-åpningen mot Norwich, og måtte byttes ut.
Tilbake: Klubben har et mål om at han skal være tilbake etter landslagspausen i oktober. Klopp sa 13. september at man fortsatt ikke vet nøyaktig hvor lang tid dette tar, og de legger derfor ikke noe tidspress på ham fordi «planen er at han skal bli klar til resten av sesongen». 

DIVOCK ORIGI - fikk en vridning i ankelen tidlig i Newcastle-kampen, og måtte etter hvert kaste inn håndkleet etter å først ha spilt videre.
Tilbake: Uvisst. Skal undersøkes i helga. – Det at han klarte å spille videre, kan være et tegn på at det ikke er så alvorlig, sa Klopp rett etter seieren. 

NATHANIEL CLYNE - skadet korsbåndet i Dortmund-kampen i USA under pre-season i juli, og måtte gjennom en operasjon. Spilleren bekreftet 26. juli at operasjonen var vellykket. Det positive i det negative er skaden «bare» vil ta et halvt års tid.
Tilbake: Han er utilgjengelig resten av 2019, men kan være tilbake tidlig på nyåret hvis rehabiliteringen går som ønsket.

NABY KEÏTA - gikk glipp av Super Cup-finalen mot Chelsea 14. august. Keïta pådro seg en strekk i hoftepartiet på trening dagen før.
Tilbake: Klopp sa fredag 13. september at Keïta kan være tilbake i full trening etter Napoli-kampen. 

PAUL GLATZEL - tråkket forkjært, skadet kneet og måtte ut i debuten i treningskampen mot Tranmere 11. juli. 
Tilbake: Klubben opplyste 25. juli at unggutten hadde vært igjennom en vellykket operasjon. Nå holder han på med rehabiliteringen, som på Klopps instruks finner sted på Melwood med førstelagets apparat. Opptreningen tar ventelig noen måneder.


Skadehistorikk 2019-2020:

ADAM LALLANA

20. juli: Sto over treningskamp mot Dortmund 20. juli og mot Sevilla med lårhøne. 

ALISSON BECKER

9. august: Pådro seg en leggskade under et utspark etter en drøy halvtime av Premier League-åpningen mot Norwich, og måtte byttes ut. Gikk av for egen maskin, men med tydelige smerter. Nå venter skann og undersøkelser før omfanget blir klart, men Klopp utelukker at han rekker Super Cup-kampen.

ANDY ROBERTSON

13. juli: Fikk en infeksjon i hånda i sommer, og det ble gjort et lite inngrep. Møtte opp på Melwood etter ferien sin 13. juli, der klubben bekreftet at pre-season ville bli noe forsinket grunnet hånda. Men det skal ikke være langvarig, og han blir med til USA. Uttalte selv 17. juli at han er klar for kamp igjen, og var i lagoppstillingen mot Dortmund 20. juli. 

BOBBY DUNCAN

20. juli: Sto over treningskamp mot Dortmund 20. juli med en liten skade i beinet. Var tilbake mot Sevilla 22. juli.

CAOIMHIN KELLEHER 

6. juli: Måtte operere etter å ha fått et brudd i håndleddet. Var tilbake i spill på reservelaget 19. august.

DIVOCK ORIGI

14. september: Pådro seg en vridning i ankelen tidlig i hjemmekampen mot Newcastle, og måtte etter hvert kaste inn håndkleet etter å først ha spilt videre.

NABY KEITA

26. juni: Fikk skader i både legg og lår under spill for Guinea mot Nigeria i Afrika-mesterskapet. Satt på benken gjennom hele kampen da Guinea slo Burundi 2-0 i den siste gruppespillkampen den 30. juni, og ble etterpå fløyet til Merseyside for å bli undersøkt av Liverpools klubblege. Var tilbake i full trening 29. juli. 

14. august: Gikk glipp av Super Cup-finalen mot Chelsea. Keita pådro seg en strekk i hoftepartiet på trening dagen før. Han vil bli undersøkt videre de neste dagene.

NATHANIEL CLYNE

20. juli: Skadet korsbåndet i treningskampen mot Dortmund i USA under pre-season, og måtte gjennom en operasjon. Spilleren bekreftet selv 26. juli at operasjonen var vellykket. Anslaget er at høyrebacken blir ute i et halvt års tid.

XHERDAN SHAQIRI

9. juni: Haltet av Sveits' semifinale i Nations League med en leggskade. Klopp bekreftet under pre-season en måned senere at det dreier seg om en rift i leggen. Var først tilbake i full trening 29. juli. 

Se skadehistorikken for 2017-2018 her.

Se skadehistorikken for 2018-2019 her.

Suspensjonshistorikk 2019-2020:

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
18.09.2019 kl 20:28

Denne uken skal Naby Keita være tilbake i trening

Midtbanespilleren har bare spilt 23 minutter denne sesongen.

+
18.09.2019 kl 18:18

Ingen har hatt en større ledelse etter fem kamper i Premier League

Full pott etter fem kamper har skjedd tidligere - men en luke på fem poeng er uvanlig.

+
18.09.2019 kl 16:30

– Vi kan ta ut frustrasjonen vår mot Liverpool

Premier Leagues toppscorer er offensiv før søndagens møte med Liverpool.

+
18.09.2019 kl 15:00

– Taper du i Napoli ender du opp med å vinne Champions League

Det var ordene fra Carlo Ancelotti til Jürgen Klopp etter kampslutt.

+