Oppdatert 18.11.2018Skader og suspensjoner

Nesten skadefri tropp.

Suspensjoner:

Ingen. 

I fare:

Ingen.

Skader:

ALEX OXLADE-CHAMBERLAIN - måtte ut med en båndskade i høyre kne etter 18 minutter av den første semifinalen i Champions League mot Roma. 
Tilbake:
Midtbanespilleren var gjennom en vellykket operasjon, men Jürgen Klopp planlegger hele 2018-2019-sesongen uten Ox. 

JORDAN HENDERSON - fikk en smell under spill for England mot USA torsdag 15. november.
Tilbake: Vil få behandling på Melwood i et forsøk på å bli kvitt problemene tidsnok til å bli involvert i Premier League-kampen mot Watford kommende lørdag.

RHIAN BREWSTER - fikk en leddbåndskade høyt oppe i ankelen da han landet forkjært etter at han var oppe og headet i U23-kampen mot Manchester City den 12. januar. Ble operert i både ankel og kne.
Tilbake:Var tilbake i løpetrening utendørs på Melwood den 3 oktober. Målet er å være tilbake i spill i desember.

CONNOR RANDALL - brakk kinnbeinet under spill for utlånsklubbben Rochdale den 4. september.
Tilbake: Det vil gå tre måneder før forsvarsspilleren kan spille fotball igjen.


Skadehistorikk 2018-2019:

ADAM LALLANA

5. juli: Slet med sykdom inn mot den første treningskampen i sommer, mot Chester. Var tilbake i spill i den andre treningskampen, mot Tranmere Rovers fem dager senere.

3. august: Hadde problemer med en muskel i baksiden av den ene leggen. Var tilbake i treningskampen mot Torino den 7. august.

5. september: Fikk en lyskestrekk under trening med England. Var tilbake i full trening den 5. oktober, og spilte fra start mot Huddersfield den 20. oktober.

ALEX OXLADE-CHAMBERLAIN

24. april: Måtte ut med en båndskade i høyre kne etter 18 minutter av den første semifinalen i Champions League mot Roma. Midtbanespilleren var gjennom en vellykket operasjon, men Jürgen Klopp planlegger hele 2018-2019-sesongen uten Ox. 

ALLAN RODRIGUES DE SOUZA

5. april: Måtte operere skulderen etter å ha hatt skulderproblemer gjennom hele låneoppholdet hos Apollon Limassol. Den 9. juli ble det rapportert at brasilianeren var friskmeldt.

CAOIMHIN KELLER: 

11. september: Kolliderte med Divock Origi på trening og fikk et dypt kutt i baksiden av leggen. Var tilbake i spill med Liverpool U23 21.oktober.

CONNOR RANDALL

4. september: Brakk kinnbeinet under spill for utlånsklubben Rochdale i en kamp mot Bury i Checkatrade Trophy.

DANNY INGS

10. juli: Slet først med gnagsår, og fikk deretter en ankelskade. Var tilbake i full trening den 3. august, og spilte i treningskampen mot Torino fire dager senere. 

DEJAN LOVREN

9. juli: Sto over Kroatias trening foran VM-semifinalen mot England på grunn av en uspesifisert skade, men var tilbake i Kroatias startoppstilling da semifinalen gikk av stabelen to dager senere.

6. august: Fikk problemer med magemusklene under VM, og var ikke istand til å trene med Liverpool da han returnerte til Melwood etter sommerferien. Var først tilbake i full trening den 19. september.

3. november: Mistet kampen mot Arsenal med en liten muskelskade. Mistet så kampen mot Røde Stjerne 6. november etter å ha vært uvel. Var tilbake på innbytterbenken mot Fulham den 11. november.

DIVOCK ORIGI

15. september: Fikk en ankelskade da han spilte kamp for U23-laget mot Swansea. Var i troppen som reiste til Italia den 2. oktober i forbindelse med Champions League-kampen mot Napoli.

DOMINIC SOLANKE

15. september: Fikk en hjernerystelse da han spilte kamp for U23-laget mot Swansea. Var tilbake i trening igjen den 21. september.

FABINHO

7. august: Fikk en liten muskelskade under treningskampen mot Torino, og slet også litt med sykdom i forkant av ligaåpningen. Satt likevel på benken mot West Ham den 12. august.

GEORGINIO WIJNALDUM

12. juli: Var først ikke istand til å trene på grunn av en muskelskade. Fikk deretter en virussykdom. Trente normalt igjen 21. juli i USA.

27.juli: Spilte ikke treningskampen mot Manchester United på grunn av en mindre muskelskade. Var tilbake i treningskampen mot Napoli den 4. august.

26. september: Klopp sa før ligacupkampen mot Chelsea at midtbanespilleren hadde et problem, og ikke ville vært i stand til å spille kampen. Det kom ingen rapporter om hvilken type skade det dreide seg om, men nederlenderen var tilbake til ligakampen mot samme motstander på Stamford Bridge tre dager senere.

HARRY WILSON

14. august: Fikk en muskelskade i Derbys ligacupkamp mot Oldham. Var tilbake i spill da han kom inn fra benken mot Blackburn Rovers den 18. september.

JAMES MILNER

4. august: Kolliderte med Mario Rui åtte minutter ut i annen omgang av treningskampen mot Napoli, og måtte blødende forlate banen. Måtte sy 15 sting i hodet. Trente som normalt med laget igjen onsdag 8. august iført en bandasje rundt hodet, og var i startoppstillingen i ligaåpningen mot West Ham den 12. august.

7. oktober: Måtte ut med en hamstringskade etter en snau halvtime i toppoppgjøret mot Manchester City. Var tilbake i trening den 18. oktober, og spilte fra start mot Huddersfield den 20. oktober, men ble byttet ut etter at han "fikk kjenning av noe", ifølge Jürgen Klopp. Var tilbake på innbytterbenken i hjemmekampen mot Røde Stjerne den 24. oktober.

JOE GOMEZ

28. april: Fikk en vridning i ankelen tidlig i oppgjøret mot Stoke, men fullførte hele kampen. Måtte gjennom en ankeloperasjon i begynnelsen av mai, og dermed var sesongen over for høyrebackens del. Var tilbake i spill i treningskampen mot Chester 7. juli.

7. august: Ble ikke risikert i treningskampen mot Torino, på grunn av et mindre skadeproblem. Var tilbake i startoppstillingen i ligaåpningen mot West Ham 12. august.

JOËL MATIP

31. mars: Fikk en lårskade i kampen mot Crystal Palace på Selhurst Park, og måtte opereres. Var tilbake til treningskampen mot Bury 14. juli.

22. juli: Pådro seg en muskelskade i låret/hoften da han skulle slå en pasning tidlig i treningskampen mot Borussia Dortmund. Var tilbake på innbytterbenken i kampen mot Crystal Palace på Selhurst Park den 20. august.

JORDAN HENDERSON

7. juli: Kjente på en stram hamstring, og ble byttet ut mot slutten av Englands VM-kvartfinale mot Sverige. Var tilbake i full trening to dager senere.

11. juli: Slet med kramper i Englands semifinale i VM mot Kroatia, og ble byttet ut sju minutter ut i første ekstraomgang. Satt på innbytterbenken under bronsefinalen tre dager senere.

20 oktober: Ble igjen byttet ut etter å ha spilt første omgang mot Huddersfield, da han fikk kjenning med en hamstringskade. Mistet kampene mot Røde Stjerne, Cardiff og Arsenal, men ble meldt skadefri til kampen mot Fulham den 11. november.

15. november: Fikk en smell under spill for England i privatlandskampen mot USA.

LORIS KARIUS

27. juli: Problemer med et leddbånd i kneet, som var betent og sørget for at han mistet treningskampen mot Manchester United. Var tilbake i trening den 2. august.

MARKO GRUJIC

3. august: Hadde problemer med en hamstringmuskel i baksiden av det ene låret. Var tilbake i treningskampen mot Torino den 7. august.

22. september: Hinket av banen med avrevne leddbånd i høyre ankel etter å ha blitt utsatt for en forferdelig takling i Bundesliga-kampen mot Borussia Mönchengladbach. Var tilbake i trening i begynnelsen av november, og spilte en time i en treningskamp mot Aue fra 2. Bundesliga torsdag 15. november.

MOHAMED SALAH

12. oktober: Fikk en lyskeskade like før slutt i Egypts kvalifiseringskamp til Afrikamesterskapet mot Swaziland. Var tilbake i trening igjen den 18. oktober og spilte hele kampen mot Huddersfield 20. oktober.

NABY KEITA

26. juli: Fikk en stiv nakke på flyet før treningskampen mot Man City som han måtte stå over. Var tilbake i trening den 1. august.

3. oktober: Måtte byttes ut med en ryggskade før det var spilt 20 minutter av kampen mot Napoli på Stadio San Paolo. Var tilbake på treningsfeltet to dager senere, og kom inn som innbytter i kampen mot Manchester City den 7. oktober.

16. oktober: Måtte forlate banen i 1. omgang av landskampen mellom Guinea og Rwanda, med en strekkskade i baksiden av låret (hamstring). Mistet fem kamper, men satt på benken mot Røde Stjerne og ble meldt helt skadefri til kampen mot Fulham 11. november.

OVIE EJARIA

14. september: Fikk en hofteskade da han trente med utlånsklubben Rangers foran kampen mot Dundee. Var tilbake med et innhopp fra benken da Rangers spilte mot St Johnstone 23. september.

PEDRO CHIRIVELLA

21. juli: Slet med en sår rygg og sto over den første fellesøkta i USA for å trene alternativt. Var tilbake på innbytterbenken mot Manchester City 26. juli.

RAGNAR KLAVAN

4. august: Måtte stå over treningskampene mot Napoli og Torino grunnet problemer med en hamstringmuskel. Mens han fortsatt var skadet, og ikke hadde begynt å trene igjen ble han den 17. august solgt til Serie A-klubben Cagliari for 2 millioner pund.

ROBERTO FIMINO

15. september: Fikk en finger i øyet under kampen mot Tottenham 15. september. Var usikker før møte med PSG i Champions League, men startet kampen på benken og kom inn 20 minutter før slutt - og scoret. 

RHIAN BREWSTER

12. januar: Fikk en stygg leddbåndskade i ankelen, og måtte opereres både i ankel og kne.

SADIO MANÉ

15. oktober: Brakk tommelen på venstre hånd under trening med Senegal, og måtte gjennom en operasjon. Var ikke i troppen mot Huddersfield, men var tilbake i spill mot Røde Stjerne den 24. oktober.

SIMON MIGNOLET

5. september: Forlot den belgiske landslagstroppen med en forstuet finger. Var tilbake i trening med Liverpool den 13. september, og dagen etter sa Klopp at han var frisk igjen. 

TRENT ALEXANDER-ARNOLD

26. september: Klopp sa før ligacupkampen mot Chelsea at høyrebacken hadde et problem, og ikke ville vært i stand til å spille kampen. Problemet var sykdom, og Trent var tilbake i ligakampen mot Chelsea på Stamford Bridge tre dager senere.

VIRGIL VAN DIJK

22. september: Måtte forlate banen etter 54 minutter av 3-0 seieren over Southampton, etter å ha fått en smell i ribbeina. Da hadde han allerede ømme ribbein etter en smell han fikk i kampen mot Paris Saint-Germain. Tok smertestillende injeksjoner og klarte dermed å spille hele kampen mot Chelsea på Stamford Bridge en uke senere. Det har ifølge Nederlands landslagssjef Ronald Koeman vært snakk om to brukne ribbein.

Se skadehistorikken for 2017-2018 her.

Del

Skader

31.10.2018 20:04

Tiden løper ut for Keita og Henderson

Naby Keita og Jordan Henderson er ennå ikke tilbake i full trening foran lørdagens kamp mot Arsenal.

30.10.2018 17:07

Arsenal med skader i forsvaret

Liverpools motstander på lørdag har flere aktuelle spillere for sin bakre firer som enten vil være ute med skade eller pr. i dag er usikre.

22.10.2018 16:53

Mané er tilbake i full trening

Senegaleseren er aktuell mot Røde Stjerne på onsdag.

Siste Til vår nyhetsoversikt
20.11.2018 kl 07:45

Fabinho-rykter er bare tull

+
19.11.2018 kl 23:08

Solanke har full tiltro til Klopps plan

Dominic Solanke nekter å la seg frustrere av mangelen på spilletid i Liverpool denne sesongen.

+
19.11.2018 kl 21:44

Van Dijk sikret gruppeseieren

Nederland lå an til tap, men så dukket Liverpool-stopperen opp.

+
19.11.2018 kl 19:43

– Henderson klar til helga

Jordan Henderson sto over for England, men er sannsynligvis tilbake mot Watford.

+