Oppdatert 19.09.2018Skader og suspensjoner

Dejan Lovren kan være ute til neste landslagspause.

Suspensjoner:

Ingen. 

I fare:

Ingen.

Skader:

DIVOCK ORIGI - fikk en liten ankelskade da han spilte kamp for U23-laget mot Swansea 15. september.
Tilbake: Klopp sa på pressekonferanse før PSG-kampen at han ikke regnet med at Origi vill være tilgjengelig for Champions League-kampen.

DOMINIC SOLANKEfikk en smell da han spilte kamp for U23-laget mot Swansea 15. september.
Tilbake: Klopp sa på pressekonferanse før PSG-kampen at han ikke regnet med at Solanke vill være tilgjengelig for Champions League-kampen.

ADAM LALLANA - måtte forlate trening med England tirsdag 5.september etter å ha fått en lyskestrekk.
Tilbake: Lallana skal være tilgjengelig igjen mot slutten av september. Klopp bekreftet 14.9 at Lallana ikke kunne spille mot Tottenham eller kampene mot PSG og Southampton.

DEJAN LOVREN - fikk problemer med magemusklene under VM.
Tilbake: Er tilbake i full trening.

ALEX OXLADE-CHAMBERLAIN - måtte ut med en båndskade i høyre kne etter 18 minutter av den første semifinalen i Champions League mot Roma. 
Tilbake:
Midtbanespilleren var gjennom en vellykket operasjon, men Jürgen Klopp planlegger hele 2018-2019-sesongen uten Ox. 

RHIAN BREWSTER - fikk en leddbåndskade høyt oppe i ankelen da han landet forkjært etter at han var oppe og headet i U23-kampen mot Manchester City den 12. januar.
Tilbake:Ble operert i både ankel og kne. Vil trolig være tilbake i spill ved juletider.

CONNOR RANDALL - brakk kinnbeinet under spill for utlånsklubbben Rochdale den 4. september.
Tilbake: Det vil gå tre måneder før forsvarsspilleren kan spille fotball igjen.

CAOIMHIN KELLEHER - kolliderte med Divock Origi på trening den 11. september og fikk et dypt kutt i baksiden av den ene leggen. 
Tilbake: Den unge keeperen vil være ute i over en måned.

OVIE EJARIA - fikk en hofteskade på Rangers-trening den 14. september.
Tilbake: Manager Steven Gerrard håper at midtbanespilleren skal rekke søndagens ligakamp mot St Johnstone.


Skadehistorikk 2018-2019:

ADAM LALLANA

5. juli: Slet med sykdom inn mot den første treningskampen i sommer, mot Chester. Var tilbake i spill i den andre treningskampen, mot Tranmere Rovers fem dager senere.

3. august: Hadde problemer med en muskel i baksiden av den ene leggen. Var tilbake i treningskampen mot Torino den 7. august.

5. september: Fikk en lyskestrekk under trening med England.

ALEX OXLADE-CHAMBERLAIN

24. april: Måtte ut med en båndskade i høyre kne etter 18 minutter av den første semifinalen i Champions League mot Roma. Midtbanespilleren var gjennom en vellykket operasjon, men Jürgen Klopp planlegger hele 2018-2019-sesongen uten Ox. 

ALLAN RODRIGUES DE SOUZA

5. april: Måtte operere skulderen etter å ha hatt skulderproblemer gjennom hele låneoppholdet hos Apollon Limassol. Den 9. juli ble det rapportert at brasilianeren var friskmeldt.

CAOIMHIN KELLER: 

11. september: Kolliderte med Divock Origi på trening og fikk et dypt kutt i baksiden av leggen..

CONNOR RANDALL

4. september: Brakk kinnbeinet under spill for utlånsklubben Rochdale i en kamp mot Bury i Checkatrade Trophy.

DANNY INGS

10. juli: Slet først med gnagsår, og fikk deretter en ankelskade. Var tilbake i full trening den 3. august, og spilte i treningskampen mot Torino fire dager senere. 

DEJAN LOVREN

9. juli: Sto over Kroatias trening foran VM-semifinalen mot England på grunn av en uspesifisert skade, men var tilbake i Kroatias startoppstilling da semifinalen gikk av stabelen to dager senere.

6. august: Fikk problemer med magemusklene under VM, og var ikke istand til å trene med Liverpool da han returnerte til Melwood etter sommerferien. Var først tilbake i full trening den 19. september.

DIVOCK ORIGI

15. september: Fikk en liten ankelskade da han spilte kamp for U23-laget mot Swansea.

DOMINIC SOLANKE

15. september: Fikk en smell da han spilte kamp for U23-laget mot Swansea.

FABINHO

7. august: Fikk en liten muskelskade under treningskampen mot Torino, og slet også litt med sykdom i forkant av ligaåpningen. Satt likevel på benken mot West Ham den 12. august.

GEORGINIO WIJNALDUM

12. juli: Var først ikke istand til å trene på grunn av en muskelskade. Fikk deretter en virussykdom. Trente normalt igjen 21. juli i USA.

27.juli: Spilte ikke treningskampen mot Manchester United på grunn av en mindre muskelskade. Var tilbake i treningskampen mot Napoli den 4. august.

HARRY WILSON

14. august: Fikk en muskelskade i Derbys ligacupkamp mot Oldham. Var tilbake i spill da han kom inn fra benken mot Blackburn Rovers den 18. september.

JAMES MILNER

4. august: Kolliderte med Mario Rui åtte minutter ut i annen omgang av treningskampen mot Napoli, og måtte blødende forlate banen. Måtte sy 15 sting i hodet. Trente som normalt med laget igjen onsdag 8. august iført en bandasje rundt hodet, og var i startoppstillingen i ligaåpningen mot West Ham den 12. august.

JOE GOMEZ:

28. april: Fikk en vridning i ankelen tidlig i oppgjøret mot Stoke, men fullførte hele kampen. Måtte gjennom en ankeloperasjon i begynnelsen av mai, og dermed var sesongen over for høyrebackens del. Var tilbake i spill i treningskampen mot Chester 7. juli.

7. august: Ble ikke risikert i treningskampen mot Torino, på grunn av et mindre skadeproblem. Var tilbake i startoppstillingen i ligaåpningen mot West Ham 12. august.

JOËL MATIP:

31. mars: Fikk en lårskade i kampen mot Crystal Palace på Selhurst Park, og måtte opereres. Var tilbake til treningskampen mot Bury 14. juli.

22. juli: Pådro seg en muskelskade i låret/hoften da han skulle slå en pasning tidlig i treningskampen mot Borussia Dortmund. Var tilbake på innbytterbenken i kampen mot Crystal Palace på Selhurst Park den 20. august.

JORDAN HENDERSON:

7. juli: Kjente på en stram hamstring, og ble byttet ut mot slutten av Englands VM-kvartfinale mot Sverige. Var tilbake i full trening to dager senere.

11. juli: Slet med kramper i Englands semifinale i VM mot Kroatia, og ble byttet ut sju minutter ut i første ekstraomgang. Satt på innbytterbenken under bronsefinalen tre dager senere.

LORIS KARIUS

27. juli: Problemer med et leddbånd i kneet, som var betent og sørget for at han mistet treningskampen mot Manchester United. Var tilbake i trening den 2. august.

MARKO GRUJIC

3. august: Hadde problemer med en hamstringmuskel i baksiden av det ene låret. Var tilbake i treningskampen mot Torino den 7. august.

NABY KEITA:

26. juli: Fikk en stiv nakke på flyet før treningskampen mot Man City som han måtte stå over. Var tilbake i trening den 1. august.

OVIE EJARIA:

14. september: Fikk en hofteskade da han trente med utlånsklubben Rangers foran kampen mot Dundee.

PEDRO CHIRIVELLA:

21. juli: Slet med en sår rygg og sto over den første fellesøkta i USA for å trene alternativt. Var tilbake på innbytterbenken mot Manchester City 26. juli.

RAGNAR KLAVAN

4. august: Måtte stå over treningskampene mot Napoli og Torino grunnet problemer med en hamstringmuskel. Mens han fortsatt var skadet, og ikke hadde begynt å trene igjen ble han den 17. august solgt til Serie A-klubben Cagliari for 2 millioner pund.

ROBERTO FIMINO

15. september: Fikk en finger i øyet under kampen mot Tottenham 15. september. Var usikker før møte med PSG i Champions League, men startet kampen på benken og kom inn 20 minutter før slutt - og scoret. 

RHIAN BREWSTER:

12. januar: Fikk en stygg leddbåndskade i ankelen, og måtte opereres både i ankel og kne, noe som medførte at sesongen var over for den unge spissen.

SIMON MIGNOLET:

5. september: Forlot den belgiske landslagstroppen med en forstuet finger. Var tilbake i trening med Liverpool den 13. september, og dagen etter sa Klopp at han var frisk igjen. 

Se skadehistorikken for 2017-2018 her.

Del

Skader

05.09.2018 23:52

Brewster er bak skjema

Den unge spissen kan ikke starte trening igjen før i desember.

05.09.2018 20:17

Heldigvis ikke alvorlig for Lallana

Adam Lallana vil være tilbake i spill denne måneden.

04.09.2018 15:27

Oppdatert:Lallana forlater landslagstroppen med skade

Et problem som oppstod på dagens trening er så alvorlig at Adam Lallana reiser tilbake til Liverpool.

Siste Til vår nyhetsoversikt
20.09.2018 kl 14:42

I gang med det nye treningsanlegget

– Dette er steget mot fremtiden vi må ta.

+
20.09.2018 kl 13:15

Kan skrive historie på lørdag

Aldri i Liverpool FC sin 126 år lange historie har klubben vunnet sju strake kamper fra sesongstart.

+
20.09.2018 kl 11:33

– Han er et eksempel til etterfølgelse for de som sitter på innbytterbenken

Andy Robertson lot seg imponere av Daniel Sturridge mot Paris Saint-Germain.

+
20.09.2018 kl 09:40

Ejaria har fått en hofteskade

Den utlånte Liverpool-spilleren er ikke med i Rangers sin tropp til Europa League-kampen mot Villarreal.

+