Oppdatert 21. september kl. 23.45Skader og suspensjoner

Keita måtte ut mot Norwich.

Suspensjoner:

I fare:

Skader:

HARVEY ELLIOTT - fikk en svært alvorlig skade da han ble taklet mot Leeds United. Han måtte ut på båre, og det så ut til å være en veldig stygg ankelskade. Han fikk venstre ankel ut av ledd, og det var også en bruddskade i ankelen.
Tilbake:
Elliott ble operert i London den 14. september. Operasjonen var vellykket, og klubblege Jim Moxon føler seg sikker på at 18-åringen vil komme i spill igjen denne sesongen.

JAMES MILNER - Skulle startet i ligacupkampen mot Norwich, men våknet opp med en forkjølelse.
Tilbake:
Forhåpentligvis snart tilbake, frisk og rask.

NABY KEITA - sparket i gresset i førsteomgangen mot Norwich City. Ble byttet ut for å ikke forverre noe.
Tilbake: Uvisst, men Klopp trodde ikke det var noe alvorlig.

NECO WILLIAMS - måtte melde forfall til Wales sine landskamper mot Finland, Hviterussland og Estland på grunn av en skade han fikk på trening i forkant av Chelsea-kampen.
Tilbake: Pepijn Linjders rapporterte den 20. september at høyrebacken har fin fremgang, men ligacupkampen mot Norwich kommer for tidlig.

ROBERTO FIRMINO - ble byttet ut like før pause i kampen mot Chelsea med en hamstringskade.
Tilbake: Brasilianeren trente for fullt sammen med laget mandag 20. september, og nærmer seg. 

THIAGO ALCANTARA - måtte ut med en muskelskade i baksiden av den ene leggen i det 60. minutt mot Crystal Palace.
Tilbake: Klubben venter på scan-resultatene, men midtbanespilleren er uaktuell til kampene mot Norwich og Brentford denne uken.

TRENT ALEXANDER-ARNOLD - måtte melde forfall til kampen mot Crystal Palace den 18. september på grunn av sykdom.
Tilbake: Sykdommen vil også holde ham ute av ligacupkampen mot Norwich.

Skadehistorikk 2021/22:

ANDY ROBERTSON

8. august: Tråkket over på høyre ankel noen få minutter før pause i treningskampen mot Atheltic Club, og måtte byttes ut. Allerede mot Burnley 13 dager senere satt han på benken, etter å ha kommet tilbake i full trening dagen før.

CURTIS JONES

9. august: Måtte forlate banen med hjernerystelse etter bare en halvtimes spill i treningskampen mot Osasuna, etter at han fikk et kne i hodet da han ble dyttet ut over sidelinjen. Var tilbake på benken mot Burnley 21. august.

DIVOCK ORIGI

28. juli: Fikk en smell på trening, og var ikke aktuell til treningskampen mot Hertha Berlin. Var tilbake i trening den 1. august, og spilte treningskamp mot Bologna fire dager senere.

15. september: Ble byttet ut fordi han fikk krampe etter en drøy times spill mot AC Milan. Tilbake som innbytter mot Crystal Palace tre dager senere.

HARVEY ELLIOTT

6. september: Ble sendt hjem fra landslagssamling på grunn av en skade han pådro seg mot Chelsea 28. august.

12. september: Fikk en veldig alvorlig ankelskade mot Leeds United, og måtte ut på båre. Han fikk venstre ankel ut av ledd, og det var også en bruddskade i ankelen. Elliott ble operert i London den 14. september. Operasjonen var vellykket, og klubblege Jim Moxon føler seg sikker på at 18-åringen vil komme i spill igjen denne sesongen.

JAMES MILNER

20. august: Fikk en leggskade på trening før Burnley-kampen, og måtte stå over matchen mot Sean Dyches mannskap. Han ble heller ikke klar til kampen mot Chelsea. Var tilbake på innbytterbenken mot Leeds den 12. september.

21. september: Måtte melde forfall til ligacupkampen mot Norwich, der han egentlig skulle starte, etter at han hadde våknet med en forkjølelse.

NABY KEITA

21. september: Sparket i gresset i førsteomgangen mot Norwich City. Ble byttet ut for å ikke forverre noe.

NECO WILLIAMS

30. august: Høyrebacken åtte melde forfall til Wales sine landskamper mot Finland, Hviterussland og Estland på grunn av en skade han fikk på trening i forkant av Chelsea-kampen.

ROBERTO FIRMINO

28. august: Måtte byttes ut like før pause i kampen mot Chelsea på grunn av en hamstringskade.

TAKUMI MINAMINO

4. september: Angriperen forlot det japanske landslaget og reiste hjem til Liverpool fordi han var uaktuell til Japans VM-kvalifiseringskamp mot Kina på tirsdag på grunn av en skade. Liverpool-spissen var heller ikke involvert da Japan slo Oman 1-0 den 2. september. Var tilbake i trening med laget den 14. september. Tilbake i kamptroppen mot AC Milan 15. september.

THIAGO ALCANTARA

28. juli: Har hatt problemer med en hamstringmuskel, mellom setemusklene, siden lenge før han ble Liverpool-spiller, men mot slutten av forrige sesong begynte han å kjenne det mer og mer, og da han var med landslaget under EM klarte han ikke å spurte skikkelig, og det var også andre ting han ikke klarte å gjøre. Trente individuelt under Liverpools treningsleir i Evian, men var uaktuell til treningskampene mot Bologna. Var tilbake og fikk en halvtime i treningskampen mot Osasuna den 9. august.

18. september: Måtte ut med en muskelskade i baksiden av den ene leggen i det 60. minutt mot Crystal Palace.

TRENT ALEXANDER-ARNOLD

18. september: Måtte melde forfall til kampen mot Crystal Palace på Anfield på kampdagen, på grunn av sykdom. Rakk heller ikke ligacupkampen mot Norwich tre dager senere.

Suspensjonshistorikk 2020/21: