Liveblogg

Her får du full oversikt over nyhetsdøgnet med Liverpool og Premier League, med både store og små saker.

Marokko slo ut selveste Spania og tok seg til kvartfinale
I dag 18:54 kopier linkMarokko slo ut selveste Spania og tok seg til kvartfinale

Spania var store favoritter før åttendedelsfinalen mot Marokko tirsdag kveld – men Luis Enrique sitt lag er nå ute av mesterskapet.

Etter 120 målløse minutter skulle det avgjøres med straffekonkurranse, og der var marokkanerne strålende. De scoret på tre av fire, mens Spania brente tre av tre, og dermed er det Marokko som går til kvartfinale som eneste afrikanske lag. Der møter de vinneren av Portugal og Sveits med Xherdan Shaiqiri, som møtes kl. 20.00 i en TV 2-sendt kamp.

Thiago Alcantara ble vraket fra den spanske VM-troppen til Enrique, og vil ha sett landslagets exit fra treningsleiren sammen med sine lagkamerater fra klubblaget.

Det var flere Premier League-spillere i Spanias tropp, som nå vil returnere tidlig til klubbene sine. De spillerne er: Robert Sanchez (Brighton), David Raya (Brentford), Cesar Azpilicueta (Chelsea), Rodri og Aymerick Laporte (Manchester City).

Diaz er allerede tilbake i trening med ball

Se de første bildene fra treningsleirenDiaz er allerede tilbake i trening med ball

Liverpools treningsleir er i gang.

Nyheter I dag 18:09
For første gang siden 25. oktober ser vi Keita tilbake på trening
I dag 17:18 kopier linkFor første gang siden 25. oktober ser vi Keita tilbake på trening

Naby Keita er en spiller vi kun har sett i fem minutter denne sesongen. Det var helt tilbake i juli, da de røde møtte Manchester City i Community Shield, og midtbanespilleren kom inn som innbytter de siste fem minuttene.

Siden den gang har han vært på benken én gang – men har ellers mistet hele sesongen med muskelskader.

Nå har klubben lagt ut en første videosnutt fra treningsleiren i Dubai, og der kan vi se at Keita er sammen med lagkameratene sine på treningsfeltet, i det som trolig er spillernes første trening etter at de kom frem til varmere strøk. Se videosnutten i den vedlagte tweeten.

Det er også veldig gledelig å se Luis Diaz tilbake, etter at han mistet de siste ti kampene før VM-pausen med en kneskade han fikk mot Arsenal. Også Joel Matip er med.

Det kommer helt sikkert flere oppdateringer fra Dubai utover uken.

Arsenal-spissen må operere
I dag 16:30 kopier linkArsenal-spissen må operere

Gabriel Jesus har vært meget bra for Arsenal etter at de kjøpte ham fra Manchester City for 45 millioner pund i sommer.

Arsenal topper som kjent Premier League, og er 15 poeng foran Liverpool (på sjetteplass) før VM-pausen. Arsenals supportere har begynt å drømme om sin første ligatittel siden 2003/04-sesongen, og har en luke på fem poeng ned til Manchester City på andreplass.

Nå har Mikel Arteta fått dårlige nyheter.

I VM-sluttspillet i Qatar skadet Jesus leddbåndet i kneet i den siste gruppespillskampen mot Kamerun, og The Telegraph rapporterer at han nå må operere. 25-åringen vil være ute i flere måneder. 

Det gjør at Arsenal kanskje må ut på overgangsmarkedet i januar, for å finne en ny spiss og holde trykket oppe.

Alissons trøstende ord til Son ble lagt merke til
I dag 15:35 kopier linkAlissons trøstende ord til Son ble lagt merke til

Etter at Alisson Becker storspilte da Brasil slo Sør-Korea 4-1 i åttedelsfinalen i VM, sørget Liverpool-keeperen for å gi noen trøstende ord til Tottenhams Son Heung-min etter kampen.

Målvakten ventet med å feire seieren sammen med sine lagkamerater for å trøste motspilleren, som var langt nede etter å ha blitt rundspilt etter alle kunstens regler. 

– Det er ikke meg mot ham

– Det er ikke meg mot ham

Det er mye fokus på duellen mellom Virgil van Dijk og Lionel Messi foran Nederlands VM-kvartfinale mot Argentina på fredag.

Nyheter I dag 15:02
På konkursens rand
I dag 14:08 kopier linkPå konkursens rand

Daily Mail melder at Liverpool-legenden John Barnes er på konkursens rand etter en ubetalt skatteregning på 300 000 pund. Det kom frem under en høring i High Court mandag. 

Den tidligere engelske landslagsspilleren ble erklært personlig konkurs etter manglende skatteinnbetalinger i 2009, og har nå havnet i lignende trøbbel en gang til. Saken vil bli avgjort i februar.

59-åringen, som nylig ble utnevnt til Liverpool-ambassadør, har også havnet i søkelyset etter kontroversielle uttalelser om Qatar-VM, der han beskyldte det britiske folk for å mobbe VM-arrangøren og ba fans fra vestlige land slutte å belære VM-vertene omkring brudd på menneskerettighetene.

Barnes spilte for Liverpool i ti år. Han vant to ligatitler og FA-cupen to ganger i løpet av den tiden. Han ble også kåret til årets spiller i England både i 1988 og 1990.

Viste sympati med Sterling på en diskré måte
I dag 13:46 kopier linkViste sympati med Sterling på en diskré måte

Etter Englands seier over Senegal i åttedelsfinalen i VM viste Jordan Henderson sin sympati med Raheem Sterling, som måtte reise hjem fra VM fordi hans partner og hans to barn ble utsatt for et væpnet ran i familiens eget hjem.

Liverpool-kapteinen var iført Sterlings shorts med nummer 10 etter at han ble byttet ut til fordel for Kalvin Phillips i det 82. minutt. 

Det er fortsatt uklart om Sterling vil returnere til Qatar eller bli værende hos familien sin i England, men The Guardian tror ikke at Chelsea-spilleren reiser tilbake til Midt-Østen.

Protesterer etter å ha fått svært få billetter til bortekampen mot Real Madrid
I dag 12:57 kopier linkProtesterer etter å ha fått svært få billetter til bortekampen mot Real Madrid

Liverpool FC har bare fått 1800 billetter til bortekampen i Champions League mot Real Madrid på svære Santiago Bernabeu onsdag 15. mars.

Dette er betydelig færre billetter enn Anfield-klubben forventet å få til denne kampen, og Liverpool-ledelsen har nå kontaktet UEFA og Real Madrid for å få en forklaring på at de har fått en sterkt redusert billettkvote.

Klubben vil nå jobbe sammen med supporterorganisasjonene for å sette press på UEFA og Real Madrid for å få flere billetter.

Santiago Bernabeu er under ombygging, men har likevel plass til 60 000 supportere. UEFA-reglene slår fast at bortelaget har rett på minst fem prosent av setene, noe som i dette tilfellet betyr rundt 3000 billetter. 

Da Liverpool møtte Real Madrid på Santiago Bernabeu i november 2014 fikk Anfield-klubben 3700 billetter.

Disse får sjansen til å spille seg inn i førstelagsdiskusjonen

Disse får sjansen til å spille seg inn i førstelagsdiskusjonen

Jürgen Klopp har tatt med seg et helt juniorlag uten særlig førstelagserfaring til Dubai.

Innsikt I dag 12:32
– Selv om han holdt deg ute av laget i 10-12 kamper, hadde du likevel enorm respekt for ham

«Jürgen» - ny dokumentarserie om Jürgen Klopp:– Selv om han holdt deg ute av laget i 10-12 kamper, hadde du likevel enorm respekt for ham

Adam Lallana gir et innblikk i tilværelsen som squadspiller under Jürgen Klopp.

Nyheter I dag 10:45
På plass i Dubai
I dag 09:24 kopier linkPå plass i Dubai

Liverpool-troppen er på plass i Dubai, hvor de skal være på treningsleir frem til 17. desember, og skal spille treningskamper mot Lyon og AC Milan henholdsvis 11. og 16. desember. 

Dette er de 33 spillerne som Jürgen Klopp har tatt med seg: 

Adrian, Kelleher, Davies, Mrozek, Pitaluga, Salah, Milner, Oxlade-Chamberlain, Jones, Elliott, Tsimikas, Ramsay, Robertson, Carvalho, Bajcetic, Phillips, Gordon, Keita, Matip, Gomez, Jota, Arthur, Diaz, Thiago, Firmino, Chambers, Quansah, Clark, Frauendorf, Stewart, Doak, Cain, Corness.

Luis Diaz, Diogo Jota, Naby Keita og Arthur Melo vil fortsette med individuelle rehabiliteringsprogram etter sine skader.

Joel Matip, som på sin side har slitt med en leggskade, er klar til å trene for fullt igjen.

Diogo Jota er ikke ventet i spill igjen før i februar.

Darwin Nunez vil slutte seg til treningsleiren i neste uke.

Spesiell regel forverrer situasjonen for Liverpool-talentet

Spesiell regel forverrer situasjonen for Liverpool-talentet

Klubbene i Østerrike får bonusutbetalinger for å begrense bruken av utlendinger.

Nyheter I dag 09:02
– Henderson er en av de beste lederne jeg har spilt med

– Henderson er en av de beste lederne jeg har spilt med

Harry Kane er mannen med kapteinsbindet for England – men han deler lederrollen.

Nyheter I går 22:30
Alisson var strålende da Brasil lekte seg til kvartfinale

Alisson var strålende da Brasil lekte seg til kvartfinale

Åttendedelsfinalen var egentlig avgjort etter et kvarter, men Alisson måtte likevel vise hvem som er verdens beste målvakt.

Nyheter I går 21:55
«Motstanderne har løpt og jobbet mer enn Liverpool. Den fysiske formen må være hovedprioritet i Dubai»

«Motstanderne har løpt og jobbet mer enn Liverpool. Den fysiske formen må være hovedprioritet i Dubai»

David Lynch skriver i sin spalte om treningsleiren, og muligheten til å få en ny start denne sesongen.

Kommentar I går 19:53
Alisson er inne igjen på laget
I går 19:04 kopier linkAlisson er inne igjen på laget

Tite har én stor overraskelse i startoppstillingen, og det er at Neymar er friskmeldt og inne i startoppstillingen til åttendedelsfinalen mot Sør-Korea. Neymar ble skadet i åpningskampen mot Serbia, og mistet kampene mot Sveits og Kamerun, men er allerede tilbake igjen og inne fra start.

Ederson sto i mål da Brasil sparte en rekke spillere i den siste gruppespillskampen mot Kamerun, da Brasil tapte 1-0 og allerede var videre som gruppevinnere. Nå topper Tite laget, og setter inn igjen Liverpool-målvakten i buret. Fabinho sitter på benken fra start.

Dette er lagoppstillingen: Alisson, Militao, Marquinhos, Thiago Silva, Danilo; Casemiro, Lucas Paqueta; Raphinha, Neymar, Vinicius Junior; Richarlison.

Kampen har avspark kl. 20.00, og vises på NRK 1.

Vinneren møter Kroatia i kvartfinale på fredag.

Lovren vant duellen mot sin gamle lagkamerat
I går 18:53 kopier linkLovren vant duellen mot sin gamle lagkamerat

Mandag møttes Kroatia og Japan i åttendedelsfinalen i VM. Japan tok ledelsen like før pause ved Celtic-spilleren Daizen Maeda, før Tottenhams Ivan Perisic utlignet ti minutter ut i andreomgangen.

1-1 sto seg både etter 90 og 120 minutter, og vi fikk mesterskapets første straffekonkurranse.

Der var det innbytter Takumi Minamino som skulle ta Japans første straffespark. Det var et veldig svakt forsøk, og Dominik Livakovic reddet enkelt. Det gjorde han også med det andre forsøket, og Kroatia tok initiativet. Kroatene vant til slutt 3-1 på straffekonkurransen, og møter vinneren av Brasil og Sør-Korea i kvartfinalen på fredag.

Dejan Lovren, som var med på å komme til VM-finalen i Russland i 2018, henger altså med videre i mesterskapet, og vant duellen med sin tidligere røde lagkamerat Minamino i kveld. Det er ganske stor sannsynlighet for at han møter Alisson Becker og Fabinho i neste runde.

– Det virker ikke som motstanderne tør komme i nærheten av ham!

– Det virker ikke som motstanderne tør komme i nærheten av ham!

Virgil van Dijk har virkelig imponert TV 2 sin fotballekspert under VM i Qatar.

Innsikt I går 17:00
Mandagskamp mot Everton

Mandagskamp mot Everton

Tre kamper i februar er blitt flyttet.

Nyheter I går 15:03
Bekreftet tropp til treningsleiren
I går 14:24 kopier linkBekreftet tropp til treningsleiren

Liverpool FC har i dag bekreftet klubbens tropp til treningsleiren i Dubai: 

Adrian, Kelleher, Davies, Mrozek, Pitaluga, Salah, Milner, Oxlade-Chamberlain, Jones, Elliott, Tsimikas, Ramsay, Robertson, Carvalho, Bajcetic, Phillips, Gordon, Keita, Matip, Gomez, Jota, Arthur, Diaz, Thiago, Firmino, Chambers, Quansah, Clark, Frauendorf, Stewart, Doak, Cain, Corness.

Luis Diaz, Diogo Jota, Naby Keita og Arthur Melo vil fortsette med individuelle rehabiliteringsprogram etter sine skader.

Joel Matip, som på sin side har slitt med en leggskade, er klar til å trene for fullt igjen.

Diogo Jota er ikke ventet i spill igjen før i februar.

Darwin Nunez vil slutte seg til treningsleiren i neste uke.

Troppen reiste fra Liverpool mandag ettermiddag.

Darwin Nunez kan bli den eneste VM-spilleren vi får se på treningsleiren

Darwin Nunez kan bli den eneste VM-spilleren vi får se på treningsleiren

Liverpool-spillerne som kommer til en kvartfinale eller lenger i VM kommer neppe innom Dubai.

Nyheter I går 13:52
Mål nummer sju kom på en utsøkt lobb

De utlånte:Mål nummer sju kom på en utsøkt lobb

Fidel O'Rourke og Jack Bearne vet fortsatt hvor målet står.

Nyheter I går 12:07
«Det er bare tre personer i verden som blir bekymret når de ser Bellingham i Qatar»

«Det er bare tre personer i verden som blir bekymret når de ser Bellingham i Qatar»

Jamie Carragher mener at prislappen på Jude Bellingham øker for hver kamp England-stjernen spiller i VM.

Nyheter I går 11:19
Kopierte feiringen i spillertunnelen
I går 09:59 kopier linkKopierte feiringen i spillertunnelen

Til Jude Bellinghams store fornøyelse gjenskapte Trent Alexander-Arnold og målscorer Jordan Henderson målfeiringen til Hendo og Bellingham, da Liverpool-duoen møttes i spillertunnelen på Al Bayt Stadium etter at England hadde slått Senegal 3-0 i åttedelsfinalen i VM.

Dro umiddelbart hjem fra VM etter at familien ble utsatt for væpnet ran
I går 09:33 kopier linkDro umiddelbart hjem fra VM etter at familien ble utsatt for væpnet ran

England er klare for kvartfinalen i VM etter å ha slått Senegal 3-0 i åttedelsfinalen. Alt er imidlertid ikke rosenrødt i England-troppen.

Tidligere Liverpool-spiller Raheem Sterling måtte nemlig haste hjem fra Qatar etter at familien hans i Surrey ble utsatt for et væpnet ran i sitt eget hjem.

Ranerne brøt seg inn i huset til Sterling lørdag kveld. Den tidligere Liverpool-spillerens partner, Paige Milian, og parets to små barn, var hjemme da ranerne brøt seg inn.

Kun halvannen time før avspark mot Senegal kunngjorde det engelske fotballforbundet at Sterling ikke var tilgjengelig til kampen på grunn av familieårsaker. The Times beretter som en sjokkert Sterling som var bekymret for sine barn.

– Raheem må ta seg av familien sin. Han reiser tilbake til England. Vi må gi ham muligheten til å gjøre det, sa landslagssjef Gareth Southgate før kampen mot Senegal.

– Det sies så mye tøv om ham i forbindelse med disse kampene

– Det sies så mye tøv om ham i forbindelse med disse kampene

Jude Bellingham synes ikke Jordan Henderson får den respekten han fortjener når han spiller for det engelske landslaget, men mot Senegal var de fleste eksperter enige om at Hendo var strålende.

Nyheter I går 09:16
Henderson åpnet ballet da Bellingham og England herjet

Henderson åpnet ballet da Bellingham og England herjet

Radarparet Jude Bellingham og Jordan Henderson sendte England i føringen mot Senegal, og derfra så de seg ikke tilbake.

Nyheter Søn. 04.12. 21:53
Premier League-topp som festet med Boris Johnson er ferdig i jobben

Premier League-topp som festet med Boris Johnson er ferdig i jobben

Visedirektøren ferdig etter dårlig samarbeid.

Nyheter Søn. 04.12. 21:14
Søn. 04.12. 19:16 kopier linkHenderson starter

Jordan Henderson starter åttendedelsfinalen for England mot Senegal. 

Han spiller side om side med Declan Rice og Jude Bellingham på midtbanen i kampen som starter klokken 20.

«Jeg snudde meg rundt, bannet og så ned i bakken. Verden raste sammen»

«Jeg snudde meg rundt, bannet og så ned i bakken. Verden raste sammen»

Etter straffebommen i VM for fire år siden øvde Jordan Henderson så mye på å bli en bedre straffeskytter at han trente på seg en stram lyske.

Nyheter Søn. 04.12. 19:14
Mbappé-show sendte Konaté og Frankrike til kvartfinalen

Mbappé-show sendte Konaté og Frankrike til kvartfinalen

Frankrike, med Ibrahima Konaté på benken, tok seg av Polen og skal til kvartfinalen i VM i Qatar.

Nyheter Søn. 04.12. 17:57
Tok sin første ligaseier siden august etter drømmestart

Tok sin første ligaseier siden august etter drømmestart

Stor opptur for Liverpool FC Women på hjemmebane.

Nyheter Søn. 04.12. 17:08
Investorer fra Saudi-Arabia og Qatar skal ha gått sammen om å legge inn bud på Liverpool FC

Interesse også fra Tyskland og USA: Investorer fra Saudi-Arabia og Qatar skal ha gått sammen om å legge inn bud på Liverpool FC

Flere aktører kjemper om å bli Liverpools neste eiere - blant dem et konsortium fra Saudi-Arabia og Qatar.

Nyheter Søn. 04.12. 16:12
Konaté henvist til benken i åttendedelsfinalen
Søn. 04.12. 14:54 kopier linkKonaté henvist til benken i åttendedelsfinalen

Ibrahima Konaté startet to kamper i gruppespillet og fikk i tillegg en som innbytter, men til søndagens åttendedelsfinale mot Polen er han henvist til benken. 

Didier Deschamps har gått for Raphael Varane og Dayot Upamecano fra start i det franske midtforsvaret. 

Frankrike - Polen har avspark klokken 16 og vises på NRK.

Kun to spillere overgår Keitas imponerende statistikk

Kun to spillere overgår Keitas imponerende statistikk

Liverpool har et fantastisk poengsnitt med Naby Keita på banen.

Nyheter Søn. 04.12. 14:30
Disse starter den tv-sendte LFC Women-kampen
Søn. 04.12. 14:05 kopier linkDisse starter den tv-sendte LFC Women-kampen

Liverpool FC Women tar imot West Ham Women på Prenton Park søndag, og kampen vises direkte på LFCTV GO og VG+ klokken 15. 

Matt Beard har valgt sitt lag til kampen, og ser ut til å returnere til fembackslinjen som har vært brukt mye denne sesongen. 

Laget ser slik ut: Laws - Koivisto, Fahey, Flaherty, Campbell, Hinds - Matthews, Holland - van de Sanden, Lawley, Stengel. 

Har fått nøyaktig som fortjent denne sesongen

Har fått nøyaktig som fortjent denne sesongen

Liverpool har for vane å være i toppen «xG»-tabellen, men denne sesongen er sjetteplassen fortjent ut fra det som har blitt skapt.

Nyheter Søn. 04.12. 12:27
Forest fortsetter å handle
Søn. 04.12. 11:58 kopier linkForest fortsetter å handle

Nottingham Forest var sommerens soleklart mest aktive lag på overgangsmarkedet. Den nyopprykkede klubben ga seg ikke før de hentet 22 nye spillere, og nå fortsetter kjøpefesten inn mot januarvinduet. 

Klubben som har klatret til 18. plass på Premier League-tabellen bekrefter søndag at de har kommet til enighet om en overgang for Gustavo Scarpa. 

Den 28 år gamle offensive midtbanespilleren hentes inn fra Palmeiras i brasiliansk liga. Dette er første gang i karrieren han skal spille i europeisk fotball. Scarpa står med én landskamp for Brasil. Den kom i 2017. 

Scarpa kommer gratis til Nottingham Forest.

Jota fyller år
Søn. 04.12. 11:11 kopier linkJota fyller år

Liverpool-spiller Diogo Jota fyller i dag 26 år. Vi gratulerer med dagen!

Portugiseren har vært på plass i Qatar for å følge sine lagkamerater i Portugal eter at han gikk glipp av VM på grunn av skade. Nå er han i Dubai for å møte sine klubbkamerater i Liverpool, som starter sin treningsleir på mandag. 

Jota er ventet å være tilbake i full trening i februar.

Diaz, Matip og Keita er tilbake. Jota ute til februar

Diaz, Matip og Keita er tilbake. Jota ute til februar

Det har kommet en skadeoppdatering dagen før Liverpool begynner sin treningsleir i Dubai.

Nyheter Søn. 04.12. 10:40
– Vi vil fortsette å jobbe som før selv om Julian drar

– Vi vil fortsette å jobbe som før selv om Julian drar

En av kontinuitetsbærerne i Liverpool FC, akademisjef Alex Inglethorpe, er ikke bekymret selv om Julian Ward har sagt opp som sportsdirektør.

Nyheter Søn. 04.12. 09:08
Van Dijk lite bekymret for FSG-salget

Van Dijk lite bekymret for FSG-salget

Virgil van Dijk fikk spørsmål om salget av Liverpool etter at Nederland tok seg videre til kvartfinale i VM.

Nyheter Lør. 03.12. 22:53
Nå får vi drømmeduellen mellom van Dijk og Messi

Nå får vi drømmeduellen mellom van Dijk og Messi

Nå skal en av tidenes beste fotballspillere opp mot en av tidenes beste forsvarsspillere igjen, nå i kvartfinalen i VM i Qatar.

Nyheter Lør. 03.12. 21:57
Trent overrasket ung Liverpool-fan
Lør. 03.12. 19:59 kopier linkTrent overrasket ung Liverpool-fan

– Det er som man kan forestille seg, det er en drøm som går i oppfyllelse hver eneste dag, sa Trent Alexander-Arnold da han fikk spørsmål fra en ung Liverpool-fan. 

FSG vil trolig finne partnere på hjemmebane

FSG vil trolig finne partnere på hjemmebane

Nylig ble det kjent at FSG er åpne for å ønske nye partnere velkommen som medeiere i Liverpool FC.

Nyheter Lør. 03.12. 19:21
Videre til kvartfinalen i sitt første VM

Videre til kvartfinalen i sitt første VM

Virgil van Dijk har guidet Nederland til kvartfinalen i VM.

Nyheter Lør. 03.12. 17:53
«Vi fortjente ikke at det skulle slutte på denne måten»
Lør. 03.12. 16:07 kopier link«Vi fortjente ikke at det skulle slutte på denne måten»

Darwin Nunez har lagt ut en melding på Instagram etter Uruguays brutale VM-exit fredag. Frem til fem minutter gjenstod av kampen mot Ghana så det ut til at de skulle ta seg videre. Men så endret en scoring fra Sør-Korea mot Portugal alt, og Uruguay røk ut på færre scorede mål enn koreanerne. 

På Instagram legger ikke Nunez skjul på at det var en fryktelig måte å ryke ut på. 

«Vi fortjente ikke at det skulle slutte på denne måten, men drømmen tok slutt. Beklager til alle uruguayanske folk», skriver han. 

Nunez kan nå slutte seg til Liverpools treningsleir i Dubai tidligere enn han skulle ønske. Den begynner på mandag.

Fikk juling av serielederen

Fikk juling av serielederen

Liverpools U18-lag tapte stort i den siste seriekampen i 2022.

Nyheter Lør. 03.12. 15:45
Virgil starter åttendedelsfinalen
Lør. 03.12. 14:59 kopier linkVirgil starter åttendedelsfinalen

Virgil van Dijk starter selvsagt åttendedelsfinalen mot USA for Nederland med kapteinsbindet rundt armen. 

31-åringen danner forsvarsrekke sammen med Denzel Dumfries, Jurrien Timber, Nathan Aké og Daley Blind. 

Kampen mot USA har avspark klokken 16 og vises på TV 2. 

30 år med Carlsberg
Lør. 03.12. 14:37 kopier link30 år med Carlsberg

Liverpool og Carlsberg feirer denne sesongen 30 år med samarbeid. Den danske ølgiganten har vært sponsor helt siden etableringen av Premier League i 1992, og representerer det lengste samarbeidet mellom en klubb og en sponsor både i ligaens og klubbens historie.

Carlsberg fikk pryde drakten som hovedsponsor helt frem til 2010, før de overlot den plassen til Standard Chartered. Men samarbeidet har fortsatt også etter det.

– Vi er utrolig stolte over å feire 30 års samarbeid med Liverpool. Dette samarbeidet har dype røtter i form av verdier begge parter setter høyt, og går langt forbi et vanlig sponsorsamarbeid, sier sponsordirektør Louise Bach i Carlsberg til liverpoolfc.com.

Nylig stod Carlsberg for en kåring av tidenes Premier League-kamp for Liverpools del. Vinneren ble fjorårets storseier på Old Trafford.

Alisson er i sin egen liga

Alisson er i sin egen liga

Det virker å være bred enighet om hvem som er sesongens spiller så langt for Liverpool.

Innsikt Lør. 03.12. 13:18
Her er laget som starter toppkampen
Lør. 03.12. 12:54 kopier linkHer er laget som starter toppkampen

Liverpool og Sunderland møtes til toppoppgjør i U18-serien på akademiet i Kirkby lørdag. 

Marc Bridge-Wilkinson og Liverpool starter med følgende lag: 

Hewitson - Davidson, Giblin, Miles, Samuels - Laffey, Young, Pilling - Danns, Pennington, Kelly. 

Kampen har avspark klokken 13.30 og vises på VG+ og LFCTV.

Jakter første ligaseier siden august når gamleklubben kommer på besøk

Jakter første ligaseier siden august når gamleklubben kommer på besøk

– Det var viktig å få en slutt på tapsrekken, sier Matt Beard før hjemmekampen mot hans tidligere klubb West Ham Women.

Nyheter Lør. 03.12. 12:27
– Jeg husker alltid tapene bedre enn triumfene

– Jeg husker alltid tapene bedre enn triumfene

Jordan Henderson bruker vonde minner som motivasjon, og 32-åringen er klar til å ta ansvar for England i jakten på VM-trofeet.

Nyheter Lør. 03.12. 11:00
Får besøk av serielederen i årets siste kamp
Lør. 03.12. 10:17 kopier linkFår besøk av serielederen i årets siste kamp

Liverpools U18-lag spiller lørdag sin siste kamp i 2022, og det er en viktig kamp for å holde følge i toppen av Premier League U18-tabellen. Serieleder Sunderland kommer nemlig på besøk til akademiet i Kirkby.

Gjestene står med 20 poeng etter ni kamper, mens Liverpool er nummer tre med 15 poeng. Manchester City er på andreplass med 17 poeng. Dermed kan de røde ta et jafs mot tabelltopp med seier i dag.

Kampen har avspark klokken 13.30 og vises på LFCTV og VG+.

Seks røde klare for sluttspillet - slik spilles åttendedelsfinalene

Seks røde klare for sluttspillet - slik spilles åttendedelsfinalene

Liverpools gjenværende representanter i VM har gode muligheter til å nå kvartfinalen.

Nyheter Lør. 03.12. 08:59
Den nye klubblegen begynner ikke før i 2023

Den nye klubblegen begynner ikke før i 2023

Liverpool har endelig ansatt ny klubblege.

Nyheter Fre. 02.12. 23:25
Fabinhos VM-debut ble Brasils første gruppetap siden en berømt kveld i Marseille i 1998

Fabinhos VM-debut ble Brasils første gruppetap siden en berømt kveld i Marseille i 1998

Fabinho fikk fredag sin VM-debut da Brasil gikk på et sjeldent tap.

Nyheter Fre. 02.12. 22:12
Slik trener engelskmennene på straffespark i VM
Fre. 02.12. 20:48 kopier linkSlik trener engelskmennene på straffespark i VM

Englands straffetakere gjennomgår for tiden spesialtrening for å være best mulig rustet til eventuelle straffesparkkonkurranser i VM-sluttspillet i Qatar. De tapte som kjent EM-finalen mot Italia i fjor på straffekonk og vet at sannsynligheten er stor for at de vil havne i liknende situasjoner i år.

Søndag skal de møte Senegal i åttendedelsfinalen, og så langt har de ikke trent på straffespark på den tradisjonelle måten, kan målvakt Aaron Ramsdale avsløre. Han og de andre keeperne har nemlig fått fri på den delen av treningen. Spillerne har i stedet fått bryne seg på et spesiallagd nett, som dekker hele målet - bortsett fra hjørnene der ballen er veldig vanskelig å plukke for keeper.

«Nå som Gareth Southgates lag har nådd åttendedelsfinalen, der de møter Senegal, vil det bli et økt fokus på straffespark. Nettet som er satt opp skal få spillerne til å sikte mot hjørnene, og har blitt brukt mye mer i Qatar enn i tidligere turneringer», skriver The Times.

Avviser «Agent Trent»-teori

Avviser «Agent Trent»-teori

Trent Alexander-Arnold avviste alle teorier om at han prøver å lokke Jude Bellingham til Liverpool.

Nyheter Fre. 02.12. 19:33
Fabinho får sine første minutter, mens Alisson hviles
Fre. 02.12. 19:15 kopier linkFabinho får sine første minutter, mens Alisson hviles

Brasil er allerede klare for åttendedelsfinalen i VM, og i kveldens kamp mot Kamerun roterer de på laget. 

Fabinho starter og får dermed sine første minutter i VM, mens Alisson hviles og sitter på benken.

Høydramatisk da Nunez og Uruguay røk ut av VM

Høydramatisk da Nunez og Uruguay røk ut av VM

Darwin Nunez og Uruguay så ut til å cruise mot åttendedelsfinalen - men så endret en scoring på en annen arena alt.

Nyheter Fre. 02.12. 18:04
Klopps agent med klar beskjed på spørsmål om landslagsjobben

Klopps agent med klar beskjed på spørsmål om landslagsjobben

Jürgen Klopp er ingen kandidat til å ta over Tyskland dersom Hansi Flick skulle få sparken.

Nyheter Fre. 02.12. 17:02
Kveldskamp mot Wolves i cupen

Kveldskamp mot Wolves i cupen

FA-cupkampen mot Wolverhampton på Anfield kommer mellom to bortekamper i Premier League.

Nyheter Fre. 02.12. 15:17
Trikk eller en ny jernebanestasjon kan bli løsningen på trafikk-problemene
Fre. 02.12. 15:14 kopier linkTrikk eller en ny jernebanestasjon kan bli løsningen på trafikk-problemene

En ny jernbanestasjon eller trikkelinjer i Liverpools gater kan bli løsningen på transportproblemene i forbindelse med kampene på Anfield, melder BBC.

Den nærmeste jernbanestasjonen til Anfield ligger 3,2 to kilometer unna stadion, i Kirkdale, og nå ser man på ulike løsninger på trafikkproblemene.

Et alternativ skal være å benytte trikk på den eksisterende Bootle-jernebanelinjen, og forlenge denne slik at den fortsetter i gatene nærmere stadion.

Nunez og Suarez på topp mot Ghana
Fre. 02.12. 14:46 kopier linkNunez og Suarez på topp mot Ghana

Darwin Nunez starter på topp sammen med Luis Suarez for Uruguay i den siste og avgjørende kampen i VM-gruppe H, mot Ghana, i ettermiddag. 

Nunez og hans lagkamerater må vinne kampen mot ghaneserne skal de ha noen sjanse til å gå videre til sluttspillet. Selv ikke det trenger å være nok, dersom Sør-Korea skulle overraske å slå et Portugal som allerede er klare for sluttspillet. Da vil i så fall målforskjellen bli avgjørende.

Kampen ser du direkte på NRK 1, med avspark klokken 16.00.

Dette er Liverpool-spillerne som har kopiert bursdagsbarnet

Dette er Liverpool-spillerne som har kopiert bursdagsbarnet

Legendariske Antonin Panenka fyller 74 år i dag.

Nyheter Fre. 02.12. 13:41
– Veien tilbake har vært lang, men jeg er sikker på at han vil minne alle om hvor god han er

– Veien tilbake har vært lang, men jeg er sikker på at han vil minne alle om hvor god han er

Endelig har Kaide Gordon gress under knottene igjen.

Nyheter Fre. 02.12. 11:41
Høyreback ved «et uhell» - Lineker mener både England og Liverpool bruker Trent feil

Høyreback ved «et uhell» - Lineker mener både England og Liverpool bruker Trent feil

Debatten rundt Trent Alexander-Arnolds forsvarsspill raser videre.

Nyheter Fre. 02.12. 10:31
– Jeg klarte ikke å beherske meg, og plutselig var jeg kommet helt bort til Alisson

– Jeg klarte ikke å beherske meg, og plutselig var jeg kommet helt bort til Alisson

Det er fire år siden et av de mest ikoniske øyeblikkene i Anfield-historien.

Nyheter Fre. 02.12. 09:01
Den gode VM-starten får konsekvenser for Liverpool-duoen i Brasil-troppen

Den gode VM-starten får konsekvenser for Liverpool-duoen i Brasil-troppen

Brasils landslagssjef hinter om at han kommer til å hvile sine største stjerner mot Kamerun.

Nyheter Tor. 01.12. 23:06
Tyskland ute av VM etter Japans sjokkseier over Spania
Tor. 01.12. 21:56 kopier linkTyskland ute av VM etter Japans sjokkseier over Spania

Tjue minutter før slutt lå Tyskland under 2-1 for Costa Rica, men en god sluttspurt sørget for en 4-2-seier.

Det holdt imidlertid ikke til avansement fra gruppen, da Japan overrasket ved å slå Spania 2-1.

Dermed vant Japan gruppen, mens Spania tok andreplassen på bedre målforskjell enn Tyskland.

Det betyr at det blir åttedelsfinale mellom Japan og Kroatia på mandag, mens Spania møter Marokko på tirsdag.

– Det føles som det stilles strengere krav til meg enn til andre spillere

– Det føles som det stilles strengere krav til meg enn til andre spillere

Trent Alexander-Arnold slår tilbake mot de som kritiserer hans forsvarsspill.

Nyheter Tor. 01.12. 21:19
Alt for god for nivå åtte

Alt for god for nivå åtte

Liverpool kan komme til å hente hjem tre utlånsspillere i januar.

Nyheter Tor. 01.12. 19:12
Beale har forsynt seg fra støtteapparatet til Liverpool
Tor. 01.12. 18:17 kopier linkBeale har forsynt seg fra støtteapparatet til Liverpool

Den rykende ferske Rangers-manageren Michael Beale har forsynt seg fra støtteapparatet til sin gamle klubb, Liverpool.

Engelskmannen har nemlig rekruttert Jack Ade til stillingen som Head of Performance i Glasgow-klubben. 

Ade har vært i Liverpools støtteapparat siden 2016, som Head of Elite Fitness Development og fitnesstrener for U21-laget.

Før han kom til Liverpool var Ade innom klubber som Newcastle, Tottenham, Barnet og Watford.