Fotballbilletter Anfield

Liverpool FC selger billettene til hjemme og bortekamper etter helt spesielle kriterier. Her kan du lese deg opp om hva slags medlemskap du trenger, linker til salgssider og annen relevant info vedrørende å planlegge en tur til Anfield.

I motsetning til mange andre klubber i Premier League selger ikke Liverpool FC enkeltbilletter til sine offisielle supporterklubber som kan selges videre til supporterklubbenes medlemmer.  

For å få tak i enkeltbilletter til kamper selv må du derfor henvende deg direkte til billettkontoret på Anfield. Dessverre er vi et av de mest populære lagene i Premier League og kanskje den vanskeligste klubben når det gjelder kampbilletter.

Spesielt hvis det gjelder helgekamper. På midtukekamper og cupkamper er det enklere. På de mest populære kampene kreves det «credit» fra tidligere sesonger og salget er egentlig en "closed shop" hvis du ikke har vært på mange kamper tidligere.  

LFC Official Membership

Dersom du skal  gjøre turen billigst mulig er du avhengig av å få kjøpt kampbillett rett fra billettkontoret.

Skal du kjøpe billetter rett fra klubben er LFC Official Membership et «must». Du må kjøpe enten Full Membership, Membership Light eller Junior Memberhip (for de som er 16 år eller yngre).  NB: Ikke International Membership. Sjekk mer på denne linken.

Gjennom Liverpool Official Membership får du tilgang til å kjøpe kampbilletter online og via telefon. Full Membership koster £39.99 per år, Membership Light koster £26.99 per år og Junior Membership for barn opp til 16 år koster £24.99 per år, og anbefales for alle som er ute etter kun kampbilletter.

Det er også andre fordeler knyttet til medlemsskapet, feks 10 % på kjøp i souvenirbutikkene. 

Her er det noen tusen billetter tilgjengelig for de fleste ligakampene – og som sagt rimelig greit å få tak i billett til midtukekamper og de fleste cupkamper på hjemmebane. Det kreves imidlertid at du sitter klar nå billettene legges ut for salg.

Alle du skal kjøpe for må også ha Official Membership og du kan kun kjøpe inntil fire billetter. For å få plasser ved siden av hverandre må du knytte medlemskapene sammen gjennom "Friends and Family" før salget starter.

To salgsvinduer for ligakamper

Salgsinfo legges ut fortløpende, men for billettsalget til LFC Official Memberships er det to salgsperioder som gjelder. En i juli for kampene før jul, og en i november for kampene etter jul. 

Billettene blir liggende ute helt til de ulike kampene er solgt ut, men normalt går de raskt ut. Finnes det fortsatt billetter igjen når kampene nærmer seg blir disse lagt ut for «general sale», noe som betyr at også de som ikke er medlemmer kan kjøpe billetter.   

Du kan imidlertid kun kjøpe inntil fire billetter per transaksjon - selv på åpent salg.

NB: Til hver enkelt kamp kan det også bli gjort billetter tilgjengelig gjennom ordningen "Late availability",. Det skjer som regel i løpet av den siste uken før kampen. Dette er returnerte billetter som fortløpende blir lagt ut for salg.  

Hospitality-billetter

Dette har i mange år vært en liten «skjult hemmelighet» som flere og flere har oppdaget og som anbefales når billettkontoret er utsolgt for vanlige billetter – eller du ønsker å unne deg litt ekstra. 

Ved å kjøpe en slik pakke så kommer man som regel billigere unna enn ved å kjøpe en billett via via via – og det er garantert ekte billetter som du kjøper rett fra Liverpool FC. Det følger også med mat, og annet opplegg – ofte besøk av en tidligere spiller, etc. Les mer om de forskjellige pakkene klubben har her.

Relevante linker:

Spørsmål & Svar om billetter(LFC) 

Anfield Seating Plan

Handicapbilletter

Match Tickets Condition of Issue

BORTEKAMPER:  Billetter til bortekamper selges etter helt spesielle regler og kommer sjeldent i åpent salg.

Bortekamper

LFC mottar som regel bare 2-3000 billetter til bortekamper. Disse prioriteres til sesongkortinnehavere/medlemmer  med «credit» (registrert kjøp av billetter til x antall bortekamper forrige sesong) og kommer sjeldent i åpent salg. Av den grunn er det nesten umulig å få kjøpe billetter rett fra billettkontoret til slike kamper.

Verken supporterklubben eller Ving har billetter til bortekamper. 

Cupkamper

Til cupkamper gjelder et lojalitetsprogram som er avhengig av hvor mange andre kamper du har vært på i samme turnering tidligere sesonger og/eller samme sesong.  De med flest registrerte kamper får kjøpe først. Til slutt kommer kampen eventuelt for åpent salg. Din lojalitet registreres ved kjøp av billetter via ditt personlige LFC Official Membership-kort.

Billetter fra Liverpool FC Ticket Office:

Telefonnummer til Ticket Office er: 0843 170 5555   (fra UK) og 0044 151 907 9399   (Norge og resten av verden).

Vær obs på at LFC ikke svarer på henvendelser på kamper som ikke er i salg. Det går ikke an å reservere billetter.  All billettinformasjon legges ut her.

Svartebørs

Vi anbefaler ingen å kjøpe billetter utenfor banen. Svartebørs kan man aldri stole helt på, og er heller ikke lovlig. Hvert år blir vi kontaktet av mange som har blitt lurt for flere tusen kroner ved å kjøpe falske eller stjålne billetter. Denne problematikken har økt i omfang de siste årene - og vi ber alle om å være forsiktige.

Du vil også finne mange «billettbyråer» og svartebørs på nettet i disse dager. Billettene  koster da mye mer enn utsalgsprisen fra billettkontoret og dette blir raskt veldig dyrt. Hotellene i Liverpool har ikke lenger lov å oppbevare billetter til hotellgjester og har stående ordre om å levere billettkonvolutter til Merseyside Police.

Flytting av kamper

Når du bestiller fly og hotell selv er det viktig at du tar høyde for at kampen du skal på kan bli flyttet. Velger du en kamp før 1.desember er det atskillig mindre sjanse for at kampen blir flyttet på kort varsel enn dersom du velger en kamp etter 1.desember. 

Kamper kan bli flyttet pga TV-overføring, kollisjon med cupkamper, andre arrangementer i Liverpool-området som hesteveddeløpet Grand National i april hvert år, og sist men ikke minst, være- og føreforhold.

Ca tre uker etter at terminlisten er kommet tar TV-selskapene ut alle sine TV-kamper frem til 1.desember. For høstsesongen kan det således være lurt å vente med å bestille fly til TV-kampene er klare. Ønsker man å bestille fly før den tid er det lurt å ta høyde for at kampen kan bli flyttet til søndag eller mandag ved bestilling av returreisen. 

For kampene som spilles etter 1.desember tar TV-selskapene ut sine kamper på 1-2 måneders varsel, slik at man for vinter- og vårkampene løper en større risiko for å få seg en ubehagelig overraskelse i form av kampflytting dersom man har planlagt turen lang tid i forveien.

Les også: reiselinker

Da gjenstår det bare å ønske en riktig god tur til Merseyside!

Del

billetter

Nåløyet for å sikre seg cupbilletter blir trangere

Liverpool FC gjør en endring på sin Auto Cup Ticket Scheme.

Liverpool FC starter billettsalget i midten av juli

Liverpool FC opplyser at de i uke 28 vil selge kampbilletter til hjemmekampene i første halvdel av sesongen til sine medlemmer.

Gjennomslag for «Twenty’s Plenty»

Football Supporters Federation får gjennomslag for 20 pund-billetter i én ligarunde.

official membership

Liverpool FC starter billettsalget i midten av juli

Liverpool FC opplyser at de i uke 28 vil selge kampbilletter til hjemmekampene i første halvdel av sesongen til sine medlemmer.

Slik selges Anfield-billettene

I dag, tirsdag, klokka 9.15 starter billettsalget for ligakampene frem til nyttår. Slik selges billettene.

comments powered by Disqus
Siste Til vår nyhetsoversikt
23.06.2017 kl 19:28

– En ambisiøs og intelligent person

Mohamed Salahs tidligere trener forteller om veien til toppen for eleven, og hvordan han ble en bedre avslutter.

+
23.06.2017 kl 15:47

– En annen spiller nå

Serie A-kommentatorer fullroser Liverpools nye hurtigtog, og mener han har tatt store steg siden Chelsea-oppholdet.

+
23.06.2017 kl 14:09

– Vil gi kamp om Mbappé

Først må imidlertid supertalentet velge bort Real Madrid.

+
23.06.2017 kl 12:19

Salah på Anfield-omvisning

Mohamed Salah har hatt et innholdsrikt døgn, fredag besøkte han Anfield og ga noen fans litt av en overraskelse.

+