Ryktebørsen

Her har vi samlet rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

I går 22:02Spansk stjerne ønsker å forlate Bayern - og i den sammenheng nevnes Liverpool

Bayern Münchens daglige leder, Karl-Heinz Rummenigge, har bekreftet at Thiago Alcantara ønsker seg bort fra det tyske mesterlaget, samtidig som spanjolen linkes til Liverpool.

– Thiago er en topp fyr både på og utenfor banen. Vi har forhandlet seriøst med ham, og har innfridd alle hans krav. Men det ser ut som han ønsker å prøve noe nytt igjen mot slutten av karrieren, uttaler Rummenigge.

– Vi har ikke hørt noe fra Liverpool. Dersom han ønsker å spille for dem, må vi håndtere det.

Bayern synes ikke å ha noen intensjon om å la Thiago forlate klubben på Bosman-overgang neste sommer.

– Vi ønsker ikke å miste noen spiller på gratisovergang neste år. Det er jeg veldig klar på, sier Rummenigge.

Dersom ikke Bayern ønsker å miste midtbanespilleren, som kom fra Barcelona i 2013, på Bosman-overgang neste sommer, må de trolig selge ham til en redusert pris i sommer.

Bild

Ons. 01.07. 09:09Klopp linkes igjen til utlånt Brighton-forsvarer

Jürgen Klopp rapporteres å ha identifisert den utlånte Brighton-forsvareren Ben White som et transfermål i sommer. Liverpool må i så fall punge ut med 35 millioner pund dersom det skal være aktuelt for sydkystklubben å selge midtstopperen.

White har imponert på utlån hos Leeds i Championship denne sesongen, og har spilt samtlige ligakamper for Yorkshire-klubben, som er på vei mot opprykk til Premier League.

Arsenal, Manchester United, Manchester City og Leicester er også interesserte i 22-åringen. 

Liverpool vurderer White som en erstatter for Dejan Lovren, dersom kroaten forlater Anfield-klubben i sommer.

Daily Express

30.jun 08:29En midtstopper inn og en midtstopper ut i sommer?

Liverpool er villige til å gi slipp på en av klubbens forsvarsspillere i sommer, dersom de kan finne en erstatter. Mannen det er snakk om at Anfield-klubben vil lytte til bud på er Dejan Lovren. Men før Liverpool gir slipp på kroaten ønsker Jürgen Klopp å ha en erstatter på plass.

Lovrens kontrakt med Liverpool løper ut den 30. juni 2021. Midtstopperen kom fra Southampton i 2014. 30-åringen har startet kun en ligakamp for Liverpool i 2020, og da tapte de røde 3-0 for Watford. Lagets eneste Premier League-tap så langt denne sesongen.

Sky Sports

27.jun 21:36– Jadon Sancho hadde sett bra ut i rødt

Tyskeren skal ha kommet med en liten flørt da han var i et videomøte med den tyske avisen Bild.

– En rød trøye ville ha sett veldig bra ut på Jadon Sancho.

Klopp innrømmer at han beundrer 20-åringen, men tror ikke at Liverpool vil kjøpe vingen. Hvertfall ikke denne sesongen.

– Jeg tror ikke en sånn overgang vil finne sted denne sommeren. Han er en veldig interessant spiller. Hvis han kom til Liverpool, så ville jeg bli mest overrasket av alle.

23.jun 09:54Liverpool er interessert i 16-årig offensiv midtbanespiller

Liverpool skal være interessert i Hoffenheims 16-årige offensive midtbanespiller Melkamu Frauendorf. 

Tyskeren har fem mål og fire målgivende i den tyske U17-divisjonen, og har spilt aldersbestemte landslagskamper. Han kan spille i en offensiv midtbane-posisjon og på venstrevingen.

Kicker

22.jun 16:37Italiensk avis hevder Liverpool har kommet med bud på stopper i verdensklasse

Corriere Dello Sport påstår at Liverpool har kommet med et bud på 54 millioner pund for Napoli-forsvareren Kalidou Koulibaly.

Senegaleseren har vært en av de mest ettertraktede forsvarsspillerne i verden de siste årene, og Manchester United og Chelsea har også vært linket til midtstopperen. 

Det påstås at Napoli-president Aurelio De Laurentiis ikke vil selge sin forsvarsstjerne for under 90 millioner pund.

13.jun 14:17Liverpool kjemper med Wolves om skotsk forsvarstalent

Liverpool kjemper med Wolverhampton om signaturen til den skotske forsvarsspilleren Jamie Hamilton

18-åringen er skotsk ungdomslandslagsspiller, og fast inventar på Hamilton Academicals førstelag.

En rekke engelske Premier League- og Championship-kubber skal ha forhørt seg om spillerens tilgjengelighet.

Han har vært på treningsopphold i Brighton tidligere i år. Everton, Aston Villa, Burnley og Fulham skal også være ivrige etter å sikre seg forsvarstalentet. 

Dersom Liverpool skulle sikre seg Hamilton vil han gå inn i U23-troppen hos Anfield-klubben. 

Teamtalk

12.jun 11:36Sanchos skyhøye pris avslørt

Borussia Dortmund skal ønske 130 millioner euro, omlag 120 millioner pund, for å gi slipp på stjerneskuddet Jadon Sancho. 

20-åringen har levert utrolige 40 målpoeng denne sesongen, jevnt fordelt mellom mål og målgivende, og er en mann hele fotballverden ønsker å se i klubben sin. 

Real Madrid skal etter rapportene ha lagt inn et stort bud med penger og flere spillere, men Dortmund skal stå på sitt i forhandlinger om Sancho, og ønsker penger for briten. 

Jan Åge Fjørtoft

09.jun 21:16Liverpool har kontaktet nigeriansk angrepsspiller

Liverpool skal være en av fem klubber som har kontaktet Victor Osimhens manager Osita Okolo angående en overgang for den nigerianske angrepsspilleren. 

– Alle de nevnte klubbene (Manchester United, Arsenal, Tottenham Hotspur, Liverpool og Chelsea) har kontaktet han, men vi må bestemme oss etter farens begravelse, skal Okolo ha sagt. 

21-åringen foretrekker en sentral rolle i angrepet, men kan også spille både på venstre- og høyresiden av en fronttrio. Denne sesongen har han scoret 18 mål og levert seks målgivende for LOSC Lille i Ligue 1. 

Allnigeriasoccer.com

09.jun 12:05Liverpool er interessert i tyrkisk duo

Ifølge en artikkel av den tyrkiske avisen Yeni Asir, gjengitt av Liverpool Echo, skal Liverpool være klare til å tilby over syv millioner euro for duoen Ravil Tagir og Burak Ince fra det tyrkiske 2-divisjonslaget Altinordu.

Ravil Tagir er en 17 år gammel venstrebent midtstopper med flere landskamper for Tyrkias aldersbestemte lag. 

Burak Ince, som sannsynligvis ikke er i slekt med verken Paul eller Tom, er en 16 år gammel offensiv midtbanespiller. 

Ifølge artikkelen vil de to spillere først slutte seg til Liverpool når de blir 18 år gamle, dersom overgangen skulle bli et faktum. 

Liverpool Echo

08.jun 19:01Liverpool skal ha forhørt seg om Wolves kraftpakke

Liverpool skal ha forhørt seg om Wolverhamtons kraftpakke Adama Traore, ifølge The Mirror. 

Spanjolen har i lang tid gjort seg bemerket med sin kraftfulle spillestil, og har utviklet seg til å bli en av Premier Leagues mest spennede spillere. Så langt denne sesongen har han scoret seks mål og levert ti målgivende i alle turneringer for ulvene. 

Klopp har tidligere uttalt at det er umulig å spille mot Traore, men en prislapp på rundt 30 millioner pund kan muligens skremme unna de rødkledde slik situasjonen er nå. 

The Mirror

08.jun 08:04Lovren er Romas backup-plan

As Roma vil gå for Liverpool-forsvarer Dejan Lovren dersom de ikke klarer å sikre seg Chris Smalling. Manchester United-stopperen har hatt et imponerende låneopphold i Serie A-klubben, og Roma-manager Paulo Fonseca ønsker å gjøre låneovergangen permanent foran neste sesong. Men den italienske klubbens finansielle problemer kan forhindre en overgang. AS Romas nødløsning dersom de ikke får signert engelskmannen er å gå for en billigere løsning i Dejan Lovren. Kroaten vil begynne på de siste tolv månedene av sin Liverpool-kontrakt, og det er ingen antydning til at han vil bli tilbudt en forlengelse av avtalen med Anfield-klubben.

Gazzetta dello Sport

06.jun 20:31City var med i kampen om Werner - men spissen skal til Chelsea

Flere Liverpool-supportere har ytret skuffelse denne helgen, etter at det ble klart at Timo Werner kommer til å ende opp i Chelsea.

Etter det som har kommet frem i ettertid, viser det seg at Liverpools interesse kjølnet de siste månedene, og at de helrøde ikke var med i kampen om spilleren.

Det var dog Manchester City - og kanskje vil røde supportere være lettet over at han ender opp på Stamford Bridge og ikke Etihad Stadium.

Ifølge Christian Falk, en av de mest troverdige journalistene når det kommer til transfers og tysk fotball, var Manchester City i forhandlinger med RB Leipzig før Chelsea fikk sitt «ja» fra spissen, som hadde målgivende da RB Leipzig lørdag spilte 1-1 hjemme mot SC Paderborn.

Bild

04.jun 18:40Bild hevder Timo Werner er i samtaler med Chelsea

Liverpool-linkede Timo Werner er nå i samtaler med Chelsea om en overgang fra RB Leipzig, og samtalene skal være kommet langt. Chelsea er villige til å betale utkjøpsklausulen på 60 millioner euro. Werner vil få en kontrakt med Chelsea til 2025, og vil tjene mer enn ti millioner euro i året i London-klubben.

Bild

04.jun 12:01– Dembele er ikke en spiller Liverpool vurderer

Onsdag rapporterte transferguru Gianluca Di Marzio at Liverpool hadde kommet med en henvendelse til Barcelona om å låne Ousmane Dembele, med opsjon på kjøp.

Ifølge David Lynch i Evening Standard stemmer ikke det. Lynch er en journalist som følger Liverpool tett. 

Ifølge han er ikke Dembele en spiller som vurderes denne sommeren. LFC var interessert da han spilte for Rennes, men han endte opp med å gå til Borussia Dortmund sommeren 2016.

Liverpool har ingen planer om å gjøre nye forsøk på å hente franskmannen, og det er ikke en spiller Jürgen Klopp nå er interessert i.

Evening Standard

03.jun 15:05– Liverpool ville ha Ousmane Dembele på lån med opsjon på kjøp

Det er få som har bedre oversikt når det kommer til transfers enn den italienske journalisten Gianluca Di Marzio.

Ousmane Dembele har hatt en tøff tid i Barcelona etter den store overgangen fra Borussia Dortmund, og har blitt linket til Juventus. Franskmannen har dog ikke lyst å forlate Camp Nou, og har fortsatt et ønske om å slå til i Barca.

Di Marzio rapporterer at Liverpool har kommet med en henvendelse til Barcelona og spilleren selv, der de tilbyr seg å ta spilleren på lån mot en høy kompensasjon, med mulighet til å kjøpe.

Liverpools fremstøt skal ha vært forgjeves, da spilleren gjorde det klart at han ikke ønsker å forlate klubben.

Gianluca Di Marzio

28.mai 10:46Ryktes om medisinsk test hos fransk klubb

I forrige uke ble det hevdet at Pedro Chirivella hadde fått tilbud om en ny femårsavtale i Liverpool, men ifølge franske medier kan det virke som at spanjolen ønsker å skifte beite. 

Tidligere i måneden verserte det rykter om at midtbanespilleren nærmest var klar for den franske klubben Nantes. 

Nå meldes det om at 23-åringen har bestått en medisinsk test og er klar for å signere en avtale på tre år med klubben som endte 13. plass i Ligue 1. 

Ouest-France via Liverpool Echo

26.mai 21:36– Newcastle har kontaktet Shaqiris agent

Xherdan Shaqiri kan ende opp på St. James’ Park. Det melder Dominic King i Daily Mail.

Sveitseren har kun spilt 10 kamper for Liverpool denne sesongen, og dersom Newcastle blir solgt denne sommeren, skal han være høyt på ønskelisten til «the Magpies».

Både Roma og Sevilla forhørte seg om tilgjengeligheten til angriperen i januar, men Liverpool ville ikke slippe ham på lån.

Når overgangsvinduet åpner igjen vil ikke Liverpool tvinge ham til å bli, og Newcastle skal allerede ha vært i kontakt med hans agent om en mulig overgang.

Liverpool betalte 13.5 millioner for Shaqiri, og han har tre år igjen av kontrakten sin i klubben. 

Daily Mail

23.mai 18:48Hertha vurderer å hente Karius hjem til Tyskland

Loris Karius har reist hjem til Tyskland etter at han avsluttet låneoppholdet i Besiktas før tiden. Nå kan han ende med å spille i Bundesliga neste sesong.

Hertha Berlin skal være interesserte i Liverpool-keeperen. 26-åringen ønsker å finne seg en ny klubb i løpet av sommeren, etter sine to sesonger på lån hos Besiktas. 

Liverpool ønsker ikke at Karius slutter seg til deres tropp nå, selv om keeperen har kontrakt med Anfield-klubben til 2022.

Hertha er en av flere klubber som har forhørt seg om målvakten. Liverpool har et godt forhold til Bundesliga-klubben, ettersom Marko Grujic har spilt på lån i Berlin-klubben de to siste sesongene. 

Goal

20.mai 08:36Jürgen Klopp skal ha snakket med Timo Werner

Timo Werner virker å ha blinket ut et neste karriereskritt utenfor Bundesliga og toppklubber står i så fall i kø for å prøve å sikre seg den tyske måljegeren. Slikt blir det spekulasjoner av. Ifølge franske le10sport.com er Inter nå en klubb som har Werner helt i toppen av sin ønskeliste, mens spilleren har vært linket til Anfield over lang tid. Jürgen Klopp skal ha ringt til Timo Werner flere ganger og forklart ham om sitt prosjekt og sine ambisjoner. Werner har en utslagsklausul i sin kontrakt og en avgjørelse angående 24-åringen er ventet over de nærmeste ukene.

18.mai 14:58– Liverpool prøvde å overbevise Sané om å komme neste sommer

Liverpool skal angivelig ha vært interessert i å sikre seg Leroy Sané gratis neste sommer. Klubben skal ha gjort forsøk på å overtale Sané til å droppe å dra til Bayern München denne sommeren, mot at de lover å matche lønna hans neste år. Sané skal imidlertid ha takket nei til det, fordi han mener spillere ikke kan gå fra Manchester City til Liverpool på grunn av rivaliseringen mellom klubbene, og han ønsker ikke å gjøre det av hensyn til supporterne. Dermed virker Bayern München som det eneste alternativet til tyskeren nå.
Bild

16.mai 08:44– Skjønner ikke hvor Koulibaly-ryktene kommer fra

Den siste uken har Liverpool blitt linket til Napolis midtstopperkjempe Kalidou Koulibaly.

Sadio Manés lagkamerat fra landslaget er sett på som en av verdens aller beste midtstoppere, og franske Le 10 Sport hevdet tidligere i uken at Liverpool «ledet an i jakten» på 28-åringen. The Mirror fulgte opp med at de helrøde nå var favoritten til å sikre seg spilleren, foran Manchester United, Real Madrid og Paris Saint-Germain.

Det er rykter James Pearce i The Athletic skjønner lite av. Journalisten, med fortid i Liverpool Echo, er av de som følger klubben aller tettest.

– Jeg aner ikke hvor snakket om Koulibaly kommer fra. Klopp er ikke ute etter en midtstopper etter det jeg vet, svarte han i et nettmøte med The Athletics lesere

The Athletic

15.mai 12:58Liverpool linkes til brasiliansk megatalent

Liverpool leder kampen om Vasco da Gama-angriperen Talles Magno, ifølge TV-showet Donos da Bola på Bandeirantes TV i Brasil.

Vasco da Gama skal være i alvorlige økonomiske problemer, og som en følge av det må de selge Magno mye tidligere enn de opprinnelig hadde planlagt.

Magno fyller 18 år i juni, og har vært fast inventar på brasilianske ungdomslandslag.

Spilleren egner seg best som ving i en 4-3-3-formasjon. Han er høy, men likevel rask og teknisk god.

Bandeirantes TV

14.mai 23:42Liverpools interesse for Werder Bremen-spiller har kjølnet

Fire nye Premier League-klubber har kastet sine øyne på Werder Bremens Milot Rashica, men ligaleder Liverpool har tatt et steg tilbake i kampen om angriperen fra Kosovo.

Aston Villa, Brighton, West Ham og Wolves jakter alle 23-åringens signatur. 

Landslagsspilleren fra Kosovo har imponert i Bundesliga denne sesongen, hvor han har gjort sju mål på 18 kamper.

Borussia Dortmund og RB Leipzig viser også interesse for spilleren.

Sky Sports

13.mai 17:43Steven Gerrard vurderer å hente Liverpool-spiller til Skottland

Pedro Chirivella rapporteres å være et transfermål for Rangers. Den 22 år gamle defensive midtbanespilleren har spilt 10 førstelagskamper for Liverpool, men bare en av disse kom i Premier League.

Chirivella står uten kontrakt etter denne sesongen, og Steven Gerrard skal nå ha ønske om å hente spanjolen til Ibrox.

Gerrard kjenner godt til Chirivella fra sin tid i Liverpool. Rangers må i tilfelle betale et lite kompensasjonsbeløp til Liverpool fordi Anfield-klubben har utviklet spilleren fra ung alder av.

Daily Record

12.mai 18:15Italienske kilder hevder at Liverpool vil hente enda en Salzburg-spiller

Liverpool har kastet sine øyne mot enda en spiller fra Red Bull Salzburg, bare fire måneder etter at de hentet Takumi Minamino til Anfield.

Premier League-lederen er en av flere europeiske giganter som er ute etter den 19 år gamle midtbanespilleren Dominik Szoboszlai.

Arsenal, Borussia Dortmund og RB Leipzig er også interesserte i den ungarske landslagsspilleren som skal være verdsatt til rundt 26 millioner pund.

Tenåringen står allerede bokført med åtte A-landskamper for Ungarn. Han har to år igjen av kontrakten i Østerrike. 

Tuttosport

09.mai 14:56Chirivella ryktes klar for ny klubb

22-åringen har aldri maktet å ta det store steget til den aller største scenen i Anfield-klubben, men har imponert i de sjansene han blant annet har fått denne sesongen på førstelaget. 

Dog er konkurransen stor på Liverpools midtbane, og det virker mer og mer sannsynlig at spanjolen ikke vil få fornyet sin kontrakt som går ut denne sommeren. 

– På grunn av koronaviruset vet jeg ikke om kontraktsforholdet vil bli avsluttet den 30. juni eller på et senere tidspunkt, har Pedro Chirivella uttalt til den spanske avisen Marca.

– Nå tar jeg bare en dag om gangen. Jeg liker ikke å tenke for mye på fremtiden og hva som vil skje.

Nå meldes det at spilleren angivelig skal ha blitt enig om en gratis overgang til Ligue 1-klubben Nantes, og at avtalen skal bli formelt signert på enten mandag eller tirsdag.

Nantes ligger for øyeblikket på 13. plass i den franske ligaen, kun fire poeng bak 5. plass. 

20 minutes via Get French Football News

29.apr 23:55Werner utelukker Bayern - ønsker samarbeid med Klopp

I forrige uke var journalist Christian Falk i Bild ute og sa at Timo Werners utkjøpsklausul vil være gyldig til i midten av juni, og ikke april slik som tidligere rapportert.

Liverpool har lenge vært linket til den målfarlige Leipzig-angriperen, og det vil nok ikke bli stille før det har kommet en endelig avgjørelse. 

Nå melder samme journalist at angriperen utelukker en overgang til en annen tysk klubb. Jürgen Klopp skal også være en stor årsak til at Werner ønsker seg til ligalederen i Premier League. 

Bild

28.apr 12:33– På Liverpools ønskeliste etter 18 mål

Liverpool er sammen med Manchester United, Manchester City. Tottenham, Arsenal, Atletico Madrid, Valencia og Real Madrid blant klubbene som har Monacos storscorer Wissam Ben Yedder på radaren, ifølge rapporter fra Frankrike. Ben Yedder har scoret 18 mål i Frankrike denne sesongen. 29-åringen skal ha en prisplapp på 40 millioner pund ett år etter at han kom til Monaco fra Sevilla for 35 millioner pund.
L'Equipe 

26.apr 12:40– Klopp har kontaktet Mbappés far

Franske Le 10 Sport rapporterer at Jürgen Klopp har ringt Wilfrid Mbappé - far til Kylian, kanskje verdens mest ettertraktede fotballspiller.

Klopps intensjon skal ha vært å informere «Mbappé-klanen» om Liverpools interesse, og undersøke mulighetene.

Jürgen har flere ganger tidligere uttalt seg om Paris Saint-Germain-spissen, men har også sagt at det ikke er noen sjanse for at Liverpool vil ha råd til å kjøpe ham.

PSG vil kreve minst 200 millioner euro for 21-åringen.

Le 10 Sport  

23.apr 19:11Sky Sports: Timo Werner er klar til å slutte seg til Liverpool

RB Leipzig-spissen Timo Werner er klar til å signere for Liverpool dersom Anfield-klubben innfrir utkøpsklausulen i kontrakten hans før den utløper den 15. juni. Utkjøpsklausulen lyder på 52 millioner pund.

Men Liverpool har ikke til hensikt å sikre seg Werner før utkjøpsklausulen utløper.

Werner har scoret 27 mål i alle turneringer for RB Leipzig denne sesongen.

Sky Sports

23.apr 18:46Spansk avis hevder Chelsea-stjerne er i forhandlinger med Liverpool

Chelsea-angriper Willian er i samtaler med Liverpool om en sjokkovergang til Anfield i sommer. Brasilianerens kontrakt på Stamford Bridge løper ut etter denne sesongen, og forhandlingene med London-klubben har stoppet opp fordi Willian ønsker en forlengelse på tre år, noe Chelsea nekter å gi ham.

Liverpool forsøker nå å dra nytte av dette ved å tilby Willian en kontrakt.

Willian har vært et viktig medlem av Chelseas tropp siden han kom til London-klubben fra Shakhtar Donetsk for 30 millioner pund i 2013. Han har scoret 33 mål på 226 Premier League-kamper, og har hjulpet blåtrøyene til to ligatitler, samt at han også har vært med på å vinne FA-cupen, ligacupen og Europa League med Chelsea.

Sport

22.apr 15:39Hevder Karius kan bli lånt ut til ny klubb

Loris Karius har tilbragt de siste to sesongene på lån i Besiktas. De siste ukene har det versert nærmest daglige rykter om Karius sin videre skjebne i Tyrkia. Den ene dagen vil de signere ham permanent, den neste vil han selv bryte med klubben på grunn av manglende lønn. Nå ryktes det at Wolves skal ha hatt samtaler med Liverpool om å låne Karius de neste to sesongene, som reservekeeper for Rui Patricio. Karius har kontrakt med Liverpool til 2022.

Da Liverpool ble enige med Besiktas skulle den tyrkiske klubben betale 2,25 millioner pund for lånet. Besiktas forpliktet seg også til å kjøpe Karius for ytterligere 7,25 millioner pund i 2020 dersom visse prestasjonskrav innfris. Dette var relatert til antall kamper Karius spiller for den tyrkiske klubben og om Besiktas kvalifiserer seg for spill i Europa. Liverpool har også sikret seg 20% av et eventuelt videresalg av keeperen dersom overgangen blir gjort permanent.

Fanatik

20.apr 08:39Werner tar engelsktimer

Ifølge Dean Jones i Bleacher Report har Timo Werner startet forberedelsene til et liv utenfor Tyskland.  

Spissen har vært kraftig linket til Liverpool de siste månedene, frem til Korona-krisen har gjort at alt er satt på hold. Journalistene som følger Liverpool tettest forventet at de helrøde ville aktivere en utkjøpsklausul i spillerens kontrakt i slutten av april - men slik markedet nå trolig kommer til å endre seg, spørs det om det vil skje.

Jones skriver at Werner nå tar engelsktimer, og er spent på muligheten til å spille i Premier League.

Før helgen ble det rapportert at RB Leipzig var nær å sikre seg Werder Bremen-spissen Milot Rashica for 38 millioner euro - en spiller som ville blitt sett på som en direkte erstatter til Werner. Markus Krösche i RB Leipzig avkreftet det i helgen, og mente summene som ble nevnt var urealistiske. 

Bleacher Report

19.apr 15:14Italienske medier melder om kontakt fra Liverpool

Anfield-klubben skal angivelig ha tatt kontakt for å forhøre seg om Inter Milans Marcelo Brozovic

Den italienske klubben ønsker på sin side at midtbanespilleren skal signere en ny kontrakt, da den nåværende inneholder en utkjøpsklausul på 52 millioner pund. 

Det rapporteres om at agenten til Brozovic skal ha blitt kontaktet av Liverpool for generelle spørsmål rundt kroatens tilgjengelighet. 

27-åringen skal visstnok ses på en mulighet for å fornye midtbanen til de røde samt for å holde konkurransen oppe. 

Spilleren står bokført med tre mål og fem målgivende denne Serie A-sesongen, og var blant annet sterkt delaktig i Kroatias landslagstropp som nådde VM-finalen i 2018. 

Libero via Daily Mail

18.apr 16:25Havertz ønsker å ta neste steg i karrieren

Kai Havertz er ett av de heteste navnene på ryktebørsen for tiden. Den unge midtbanespilleren skal angivelig følges av Liverpool, som i så fall vil få konkurranse fra klubber som Manchester United, Manchester City og Real Madrid. 

Både ledelsen i Bayer Leverkusen og spilleren selv forteller at en overgang ikke nødvendigvis er langt unna. 

– Det vil være en logisk utvikling at Kai etter hvert vil forlate Leverkusen, sier sportsdirektør Simon Rolfes. 

– Jeg er ikke overrasket over at utlandet er en fristelse for ham. Vi vet at han føler seg veldig komfortabel med oss, og vi har kontinuerlig kontakt med Kai. Vi har en åpen dialog. 

Havertz legger heller ikke skjul på at det frister med en overgang til en annen liga. 

– Jeg er er klar for å ta et stort skritt i karrieren, og jeg liker utfordringer, sier 20-åringen. 

– Det inkluderer også utlandet. Leverkusen er en stor klubb, og jeg trives her - det har jeg alltid sagt. Men selvfølgelig ønsker jeg å ta neste steg i karrieren, det er min ambisjon. 

Bild

17.apr 09:12Werner topper Inters ønskeliste

Timo Werner er en ettertraktet spiller, og Inter skal være ute etter spissen når overgangsmarkedet åpner igjen. Det rapporterer Gazzetta dello Sport

Ifølge den italienske avisen er Werner på toppen av Milano-klubbens ønskeliste - men det tas med at de vil få tøff konkurranse fra Liverpool. 

Werner har en utkjøpsklausul på 60 millioner euro som kan aktiveres i slutten av april.

Inter kan komme til å miste sin angriper Lautaro Martinez, som er ønsket av Barcelona. Da er Werner førstevalget som erstatter, men de skal også være interessert i spillere som Pierre-Emerick Aubameyang og Anthony Martial.

Gazzetta dello Sport 

15.apr 09:58Klopp skal ha planlagt personlig møte med Werner

Jürgen Klopp skal ha ønsket å møte RB Leipzig-angriperen Timo Werner for å selge inn ideen om en overgang til Liverpool. 

Anfield-klubben har lenge blitt linket til den målfarlige spilleren, og en utkjøpsklausul med frist i april har satt ytterlige fart i ryktene.

Dog har koronapandemien satt det meste av overganger på vent. Følgen er også at Klopps angivelige planer om et møte er utsatt på ubestemt tid. 

Sportsdirektøren i RB Leipzig, Markus Krosche, uttalte nylig: 

– Det er åpenbart at Timo har interesse fra andre klubber. England har de samme problemene som vi har for øyeblikket. Krisen rammer ikke bare én liga, den har en global effekt, og vi kan ikke si hvordan ting vil se ut om seks måneder. 

– Alt er mulig. Vi vet ikke hvordan overgangsmarkedet vil utvikle seg. Vi vet heller ikke hvilken øknomisk situasjon vi eller andre klubber vil være i fremover. 

Bild

11.apr 10:12Spansk avis mener Klopp har identifisert Van Dijks ideelle midtstopperpartner

Liverpool-manager Jürgen Klopp er forberedt på kamp mot Barcelona for å signere Sevillas midtstopper Diego Carlos, da tyskeren ser brasilianeren som den perfekte partneren til Virgil van Dijk.

Den 27 år gamle midtstopperen har imponert i sin debutsesong i Sevilla, etter at han kom fra franske Nantes for 18 millioner euro sist sommer.

En rekke toppklubber i Europa har merket seg forsvarsspillerens gode prestasjoner, og i tillegg til Liverpool og Barcelona er også Real Madrid og Atletico Madrid ute etter brasilianeren.

Diego Carlos har en utkjøpsklausul som lyder på 75 millioner euro hos Sevilla.

Sport

11.apr 08:55Liverpools speidere følger 16-åring hos Aston Villa

Carney Chukwuemeka er på radaren til alle toppklubbene i England, men den 16 år gamle midtbanespilleren har sagt at han vil fortsette i Aston Villa. Birmingham-klubben håper å få tenåringen til å signere en kontrakt så snart koronapandemien er over.

Liverpool, Manchester City og Manchester United er blant klubbene som har hatt speidere som har fulgt Chukwuemekas kamper for Villa U18 denne sesongen, og trioen står klare dersom stjerneskuddet ikke klarer å bli enig med sin klubb i sommer.

Stortalentet er blitt forfremmet til Villas U23-lag, og daglig leder Christian Purslow har beskrevet ham som trolig den beste 16-åringen i England akkurat nå.

Chukwuemeka er fysisk sterk for alderen, og kan spille i alle posisjonene på den sentrale midtbanen. Han beskrives som en boks-til-boks nummer 8. 

Chukwuemeka representerer også England U17, hvor han blant annet spiller sammen med Liverpools James Balagizi.

The Athletic

08.apr 20:03Brewster ønsket av Gerrard

Rangers-angriperen Alfredo Morelos har gjort sakene godt denne sesongen og står med 29 mål i alle turneringer. Det har medført til at 23-åringen har tiltrukket seg interesse fra klubber utenfor Skottland. 

Ved et eventuelt salg må manager Steven Gerrard ut på markedet for å finne en erstatter. Det meldes om at den tidligere Liverpool-kapteinen har øynene sine rettet mot en spiller han har trent tidligere på Liverpools akademi - nemlig de rødes Rhian Brewster

Brewster ble lånt ut til Swansea i januar der han har notert seg for fire scoringer for Championship-klubben. 

Goal

03.apr 08:38Hevder Liverpool følger Werder Bremen-stjerne

Liverpool-manager Jürgen Klopp vurderer å legge inn et bud på Werder Bremen-angriperen Milot Rashica i sommer. 

Rashica benyttes som regel som venstreving, men kan også spille midtspiss eller som en hengende spiss.

Rashica er en liten spiller med gode dribleferdigheter. 23-åringen har scoret sju mål i Bundesliga denne sesongen, og han gjorde ni mål forrige sesong. Dette for et Werder-lag som har slitt denne sesongen, og som ligger nest sist på tabellen. 

Liverpool kan trolig sikre seg Rashica for rundt 33 millioner pund, men dersom Werder rykker ned kan det føre til at overgangssummen blir lavere for landslagsspilleren fra Kosovo.

Rashica var tre år hos Vitesse Arnhem i Nederland før han kom til Bremen.

Bild

01.apr 00:08Liverpool dropper Sancho

Liverpool skrinlegger alle planer om å kjøpe Jadon Sancho fra Borussia Dortmund. Dermed lar Anfield-klubben døren stå på vidt gap for Chelsea og Manchester United. De to klubbene er imidlertid ikke villige til å betale Dortmunds prisforlangende på 100 millioner pund.

Liverpool har lenge blitt rapportert å være med i jakten på Sancho, men de er for øyeblikket ikke involvert i en slik overgang på noe nivå, og følger bare med på utviklingen slik situasjonen er nå.
Mirror

30.mar 21:39Senker ikke prisen på Sancho

Det er ventet at Jadon Sancho kommer til å forlate Borussia Dortmund etter denne sesongen.

Liverpool er en av flere klubber som har blitt linket til spilleren, men ifølge britisk media skal Manchester United nå være favoritten.

Flere eksperter mener at Korona-viruset og de økonomiske følgene kommer til å gå kraftig utover overgangssummene i tiden fremover. 

Ifølge Fabrizio Romano, som normalt har god innsikt når det kommer til overganger, har klubben kommet med en advarsel til alle interesserte klubber: De kommer ikke til å sette ned prisen, og spilleren blir ikke solgt for mindre enn 110 millioner euro.

Fabrizio Romano

30.mar 10:54Hevder Klopp ønsker seg Barcelona-stjerne

Jürgen Klopp og Liverpool skal være villige til å bruke hele 100 millioner euro for å sikre seg signaturen til Barcelonas Ousmane Dembele

Den franske vingen kan være tilgjengelig til en redusert pris etter at han ikke har levd opp til forventningene som ble stilt til ham etter at han kom til Camp Nou for 140 millioner euro.

22-åringen har spilt 51 kamper for den spanske storklubben, men har vært mye plaget av skader i løpet av sine tre år i spansk fotball. 

Vingen har bare spilt fem kamper og gjort ett mål denne sesongen. 
Sport

28.mar 22:20– Vil lokke Shaqiri til Spania for 28 millioner pund

Sevilla skal angivelig være villig til å by 28 millioner pund for Xherdan Shaqiri i sommer. Sveitseren har ikke fått mye spilletid denne sesongen, mye på grunn av skadeproblemer men også den harde konkurransen offensivt, og hvis det kommer gode bud så kan Liverpool være villig til å slippe han i sommer. Og om rapportene fra Spania stemmer, så er nok 28 millioner pund absolutt noe Liverpool kan være interessert i, for 28-åringen kom til klubben for 13,5 millioner pund fra Stoke.
Football Insider

28.mar 17:12Grujic ønsket av Bundesliga-konkurrent

Marko Grujic var Jürgen Klopps første signering som Liverpool-manager, da han ble Liverpool-spiller for 5,1 millioner pund i januar 2016. Grujic ble lånt tilbake til Røde Stjerne resten av sesongen, men har siden slitt med å få spilletid i Liverpool. Han har også vært på lån i Cardiff, og er nå i sin andre sesong i Hertha Berlin. Nå hevdes det at Bundesligaklubben Eintracht Frankfurt er interessert i å kjøpe Grujic. Men det er ikke sagt noe om hva slags sum de vil betale for midtbanespilleren. 
Frankfurter Neue Presse

26.mar 22:10Liverpool er ute etter ny Torres. Denne kommer fra Valencia

Liverpool skal være ute etter det spanske stjerneskuddet Ferran Torres. 20-åringen har kommet opp gjennom Valencia-systemet, og kan operere på begge kantene i angrep - men blir som regel brukt ute til høyre.

Denne sesongen har han seks mål og sju målgivende på 35 kamper for Valencia.

Det er David Maddock i The Mirror som melder om Liverpools interesse for 2000-modellen. Det er en journalist som følger de helrøde spesielt tett. 

Den 184 centimeter høye angriperen debuterte allerede som 17-åring i 2017, og har spilt 88 kamper for førstelaget. Han er også fast inventar for det spanske U21-landslaget.

The Mirror-journalisten skriver videre at det er en spiller Liverpool har hatt på blokka helt siden han debuterte, men vil få sterk konkurranse fra Real Madrid, Barcelona, Manchester City og Juventus, som skal ha ham på blokka.

Torres sin kontrakt går ut sommeren 2021, og han har så langt ikke forlenget avtalen. I hans nåværende avtale det er en ukjøpsklausul på 90 millioner euro, ifølge spansk media.

The Mirror

26.mar 10:21Shaqiri kobles til Tyrkisk klubb

Xherdan Shaqiri skal være på ønskelista til Galatasaray når sesongen er over.

Sveitseren har slitt med spilletid denne sesongen, men har også vært mye skadet. Kun to Premier League-kamper har han fått fra start.

Shaqiri kom til Liverpool fra Stoke for 13 millioner pund sommeren 2018, og hadde en lovende første sesong for de røde.
Fotomac

25.mar 17:14– Liverpool leder an i jakten på Malick Thiaw

Den unge midtstopperen Malick Thiaw er en ettertraktet ung mann. Schalke 04-spilleren har senegalesisk far og finsk mor. Han er født i Düsseldorf, men har finsk pass. 

Denne sesongen har han fått sin debut i Bundesliga - med ett minutt på banen da Schalke spilte mot Hoffenheim.

Selv om han stort sett har spilt aldersbestemt fotball så langt, skal han være en svært ettertraktet spiller når overgangsvinduet åpner igjen. Napoli, AC Milan og Paris Saint-Germain skal alle ha vært i kontakt med spilleren, men ifølge arenanapoli.it er det Liverpool som leder an i kampen om den 190 centimeter høye forsvareren. 

Schalke ledes av David Wagner, som var forlover i Jürgen Klopps bryllup, og det er samme klubb som Joel Matip ble hentet fra sommeren 2016. Kontraken til Thiaw går ut i 2021, og han skal ha en utkjøpsklausul på 7,5 millioner euro.

arenanapoli

22.mar 10:16Ung Schalke-stopper skal ha imponert Liverpools speidere

Den unge midtstopperen Malick Thiaw er bare 18 år gammel, og har bare spilt en kamp i Bundesliga, men han skal likevel ha rukket å imponere Liverpools speidere. Liverpool skal derfor planlegge et kjøp av den høye forsvarsspilleren som er blitt beskrevet som den nye Joël Matip.

Thiaws kontrakt med Schalke løper ut i juni 2021. Utkjøpsklausulen i kontrakten hans lyder på sju millioner pund. Liverpool må agere raskt, for Schalke forsøker å forhandle seg frem til en ny kontrakt med en høyere utkjøpsklausul.

Thiaw begynte karrieren hos Fortuna Düsseldorf. Hans mor er finsk, og 18-åringen har finsk pass og har spilt for Finland på ungdomslandslagsnivå. Faren er imidlertid senegaleser, og han kvalifiserer også for spill for Tyskland ettersom han er født der.
Mirror

22.mar 10:03Hevder at midtbanespiller hos Napoli topper Liverpools ønskeliste

Liverpool håper å slå klubber som Barcelona, Real Madrid, Manchester United og Bayern München i kampen om Napolis midtbanespiller Fabian Ruiz.

Midtbanespilleren skal ha en prislapp på 74 millioner pund. Jürgen Klopp ønsker å styrke midtbanen i sommer, og har satt Ruiz på toppen av sin ønskeliste.

23-åringen kom til Napoli fra Real Betis for to år siden. Den italienske klubben ønsker å forlenge spillerens kontrakt, selv om den har tre år igjen å løpe. 
Express

21.mar 23:22Sky Sports melder at Arsenal og Liverpool følger fransk midtstopper

Den franske U21-landslagspilleren Evan Ndicka er en venstrebeint midtstopper hos Eintracht Frankfurt som har vært fulgt av Liverpool og Arsenal denne sesongen. De spanske klubbene Valencia og Sevilla, og de to Milano-klubbene er også ivrige etter å sikre seg den lovende forsvarsspilleren.

Liverpool er i markedet etter en ny midtstopper fordi fremtiden til Dejan Lovren virker usikker. Kroaten har startet bare ni Premier League-kamper for Anfield-klubben denne sesongen.

20 år gamle Ndicka har startet 14 kamper og har ett innhopp fra benken i Bundesliga denne sesongen. Han er den siste tiden også blitt benyttet som venstreback.
Sky Sports

21.mar 12:01Hevder Liverpool forhandler med fransk midtbanespiller

Liverpool påstås å være i forhandlinger med Lille-stjernen Boubakary Soumare, men kan få konkurranse fra Real Madrid og Chelsea, som begge har vist interesse for Soumare de siste månedene.

Franskmannen har imponert i Ligue 1 denne sesongen. Samtaler mellom Liverpool og Soumares representanter skal ha pågått en stund, uten at midtbanespilleren trenger å ende opp på Anfield av den grunn. Barcelona kan også komme til å kaste seg inn i kampen om 21-åringen. Soumares kontrakt med Lille løper ut etter neste sesong.
Sport

20.mar 14:54Europas største klubber linkes til ung midtbanespiller

Eduardo Camavinga har tatt Ligue 1 med storm denne sesongen, og Rennes-spilleren linkes nå til de største klubbene i Europa. 17-åringen står allerede bokført med 25 kamper i den franske toppserien denne sesongen, og hans modne spill har vakt interessen til Barcelona, Real Madrid og Liverpool, som alle har forhørt seg om tilgjengeligheten til tenåringen.

Det antas at Camavinga vil ha en prislapp på rundt 50 millioner euro. Tottenham har også vist interesse for spilleren, men det er uklart om London-klubben har tatt kontakt med Rennes.
Sport

19.mar 08:46Lyon krever store penger for sin spiss-stjerne

Tottenham og Liverpool skal ha blitt fortalt at Lille krever over 90 millioner pund om du skal gi slipp på spissen Victor Osimhen i sommer. Jose Mourinho og Jürgen Klopp er begge ute etter å forsterke angrepsrekka, og både Tottenham og Liverpool er blitt linket til 21-åringen. 

De to klubbene skal ha jaktet den nigerianske landslagsspilleren allerede under transfervinduet i januar, og det samme påstås det at Chelsea gjorde. Men alle tre klubbene følte at prislappen på angriperen var for høy. Real Madrid og Barcelona viser også interesse for afrikaneren. Lille skal ha satt en prislapp på 94 millioner pund på Osimhen.
Le10Sport

18.mar 11:05Både Tottenham og Arsenal skal vurdere Lovren

Dejan Lovren har kun vært involvert i ni ligakamper denne sesongen. Nå skal både Arsenal og Tottenham vurdere 30-åringen som en løsning i midtforsvaret. José Mourinho ser ut til å miste Jan Vertonghen når kontakten hans utløper til sommeren. Hos Mikel Arteta har både skader og formsvikt ført til at det er behov for defensive forsterkninger.

Lovren ankom fra Southampton, sammen med lagkameratene Adam Lallana og Rickie Lambert, i det store overgangsvinduet sommeren 2014. Kontrakten går ut sommeren 2021 og med Joël Matip og Joe Gomez i klubben kan tiden passe for en overgang.
Dailymail

18.mar 11:04Stor interesse for hurtige Bailey

Chelsea skal være klare til å by på Leon Bailey fra Jamaica. Den hurtige vingen har scoret syv ganger for Bayer Leverkusen denne sesongen. Senest så nylig som 12. mars i Europa League da Steven Gerrards Glasgow Rangers ble slått 3-1 i Skottland. Det spekuleres i et bud i størrelsesordenen £85 millioner.

22-åringe Bailey følges også nøye av Liverpool, Arsenal, Manchester United og Bayern München. Han ankom Bayer Leverkusen i 2017 fra KRC Genk. Ved en overgang skal Leverkusen foretrekke å selge til en klubb utenfor Tyskland.
The Express

18.mar 08:16Hevder Liverpool har kontaktet Skrtel for å forhøre seg om målvakt

Liverpool skal ha ha kontaktet sin tidligere spiller, Martin Skrtel, for å få informasjon om hans lagkamerat i Trabzonspor, Ugurcan Cakir. De røde har vært linket til den 23 år gamle målvakten også tidligere. Cakir har hatt en solid sesong i Trabzonspor, hvor han har spilt 25 kamper i den tyrkiske superligaen.

Skrtel skal ha kommet med positive tilbakemeldinger angående Cakir, noe som kan føre til at Liverpools interesse for keeperen øker. Cakir kan være tiltenkt en rolle som en erstatter for Adrian, som ikke har imponert i sine siste kamper for de røde.
Takvim

15.mar 08:56Bekrefter at Havertz vil bli solgt - men han blir ikke billig

Kai Havertz er en av de mest ettertraktede spillerne i Europa, og Liverpool er en av klubbene som har blitt kraftig linket til den tyske landslagsspilleren.

Alle de europeiske klubbene ventes å kjempe om 20-åringen, men Bayern München skal være favoritt, ifølge tyske Sky.

Denne sesongen har han 10 mål og åtte målgivende på 34 kamper for Bayer Leverkusen. Manager Peter Bosz bekrefter at han kommer til å bli solgt.

– Vi kan ikke holde på ham til neste sommer. Det vil bli en overgang på over 100 millioner euro, sier Bosz til Algemeen Dagblad

– I denne bransjen handler det om å utvikle talenter, og selge dem videre. Med minst 100 millioner euro vil vi prøve å forsterke oss i tre eller fire posisjoner, sier manageren videre.

Algemeen Dagblad

11.mar 16:24Borussia Dortmund-direktør åpner for Sancho-salg

Lyden av navnet Jadon Sancho fører til vann i munnen hos de aller fleste fotballsupportere, spesielt når engelskmannen blir linket til ens egen klubb. 

Ryktene har svirret lenge om 19-åringen, og det virker mer og mer sannsynlig at den offensive midtbanespilleren vil flytte på seg etter hvert. Liverpool er blant klubbene som nevnes hyppigst, og Hans-Joachim Watzke, administerende direktør i Borussia Dortmund, åpner for at et salg kan bli en realitet. 

– Jadon er fantastisk, rett og slett et fantastisk talent, kanskje det største talentet i Europa blant spillere under 21 år. Jeg mener han har potensialet til å bli en av de to-tre beste spillerne i verden. 

– Hvis han en dag kommer til oss og sier at han ønsker å forlate klubben, så vil vi diskutere det, sier Watzke om 2000-modellen. 

Dortmund skal angivelig ha satt en prislapp på 100 millioner pund for spilleren som skal ut i aksjon senere i kveld mot Paris St. Germain. 

Liverpool Echo

11.mar 13:56Liverpool holder øye med belgisk stortalent

Ifølge det belgiske tidsskriftet Het Nieuwsblad skal Liverpool holde et øye med det belgiske stortalentet Jeremy Doku. 

17-åringen har spilt 24 kamper for Anderlechts seniorlag, hvor han har scoret fire mål og har levert tre målgivende pasninger. 

Unggutten kan operere i alle posisjoner offensivt i banen, men foretrekker å spille på en av vingene. 

06.mar 08:53Dortmund har satt prislapp på Jadon Sancho

Liverpool er en av klubbene som har blitt kraftig linket til Jadon Sancho. Ifølge britisk presse skal Manchester United være den største favoritten til å sikre eg 19-åringen, men også Liverpool, Chelsea og Manchester City ønsker Borussia Dortmund-vingen.

Det er forventet at han kommer til å forlate tysk fotball denne sommeren.

Sancho har 17 mål og 18 målgivende på 33 kamper denne sesongen, og prisen ser bare ut til å bli høyere og høyere.

Ifølge tyske Bild kommer ikke Dortmund til å akseptere bud på under 140 millioner euro. Det er 121 millioner pund, og nær den summen Liverpool fikk for Philippe Coutinho i 2018.

Liverpools rekordkjøp er Virgil van Dijk til 75 millioner pund.

Bild

01.mar 13:37Seiler angivelig opp som mulig erstatter på midtbanen

The Athletic har tidligere meldt om Liverpools interesse for Todd Cantwell

Nå skal visstnok ligalederen intensivere jakten på en erstatter for en midtbaneduo som kan forlate klubben til sommeren. 

Både Adam Lallana og Xherdan Shaqiri ryktes å forlate klubben i sommermånedene, og Norwich-spilleren skal ses på som en mulig løsning for å fylle noe av et eventuelt tomrom.

22-åringen har imponert i sin første Premier League-sesong og står med seks mål på 22 kamper. Prislappen skal lyde på rundt 30 millioner pund. Manchester United, Manchester City og Tottenham skal også snuse på den offensive midtbanespilleren. 

Daily Mirror

26.feb 14:20Påstår at Liverpool er kommet langt i samtalene med Timo Werner

Liverpool skal ha sagt seg villige til å betale 58 millioner euro (49 millioner pund) for å løse Timo Werner fra hans kontrakt med RB Leipzig.

Transfer-ekspert Nicolo Schira hevder at Liverpool har sagt seg villige til å betale Werners utkjøpsklausul. Personlige forhandlinger pågår, og den tyske angriperen skal være tilbudt en femårskontrakt verdt 8 millioner euro (6,7 millioner pund) i året.

– Liverpool har tilbudt Timo Werner en kontrakt til 2025 og en lønn på 8 millioner euro i året pluss bonuser. Samtaler pågår for å få avtalen i havn, skriver Schira.

Liverpool må styrke angrepet, da de vil måtte klare seg uten Mohamed Salah og Sadio Mané i perioder av neste sesong på grunn OL og Afrikamesterskapet.

Werner har scoret 27 mål for RB Leipzig denne sesongen.

Express

26.feb 09:05Hevder at Roberto Firmino er blitt kontaktet av Bayern München

Både Mirror og Daily Mail viser i dag til The Transfer Window Podcast, der fotballekspert Ian McGarry har kommet med følgende uttalelse:

– Det er interessante nyheter at Roberto Firminos representanter er blitt kontaktet av Bayern München i løpet av de siste ti dagene, med spørsmål om brasilianeren er villig til å forlate Anfield.

– Vil han være interessert i en retur til Bundesliga? Og vil han være interessert i å bli en del av et Bayern under gjenoppbygging? Dette er selvsagt noe som de har planlagt siden begynnelsen av forrige sesong.

– Firmino kan passe meget godt som erstatter for Robert Lewandowski, som kan komme til å flytte på seg, potensielt til MLS til sommeren.

Firmino tilbrakte som kjent fire sesonger i Bundesliga, og spilte for Hoffenheim, før han sluttet seg til Liverpool i 2015. Disse rapportene kommer samtidig som Liverpool linkes stadig sterkere til Timo Werner.

Mirror/Daily Mail/The Transfer Window Podcast

24.feb 17:58Tysk avis: Werner har utkjøpsklausul på 30 millioner euro

Liverpool blir hyppigere og hyppigere linket til RB Leipzig-spissen Timo Werner, og han har selv vært ute i media og flørtet med Klopp og Liverpool. 

Det har lenge vært rapportert at tyskeren har en utkjøpsklausul på rundt 50 millioner pund, men nå hevder tyske Sport 1, ifølge Mirror, at utkjøpsklausulen bare er på 30 millioner euro (25 millioner pund). 

Werner har 27 mål på 33 kamper denne sesongen, og scoret nylig mot Tottenham i utslagsrundene i Champions League.
Mirror

24.feb 13:2516 år gammel Birmingham-spiss i søkelyset til flere storklubber

Liverpool, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Barcelona og Real Madrid jakter den unge Birmingham-spissen Jude Bellingham. Den engelske U17-kapteinen er sønn av tidligere Cheltenham Town-spiss Mark Bellingham.

United forsøkte ifølge rapportene å kjøpe 16-åringen i januar, med Birmingham ønsket ikke å lytte til bud under 25 millioner pund. 

Bellingham har scoret fire mål på 32 førstelagskamper denne sesongen.

Gloucestershire Live

24.feb 13:10Brighton-spiller på utlån i Leeds har vekket Liverpools interesse

Liverpool har fulgt med på den utlånte Brighton-spilleren Ben White, som har imponert for Leeds i Championship. Jürgen Klopp vurderer å legge inn et bud til sommeren for midtstopperen. White har blitt fast inventar på Marcelo Bielsas Leeds-mannskap etter at han kom på et sesonglangt lån fra Brighton.

Brighton-manager Graham Potter har uttalt at Whites fremtid er hos The Seagulls, og skal ikke være interessert i å selge 22-åringen. Speidere fra Liverpool har imidlertid fulgt forsvarsspilleren tett de siste ukene, og Anfield-klubben vurderer sterkt å legge inn et bud. 

White har kontrakt med Brighton til sommeren 2022. Leeds vil trolig også ønske å beholde spilleren dersom de skulle sikre seg opprykk til Premier League. White verdsettes til rundt 20 millioner pund.

The Athletic

20.feb 18:17– Vi har ikke kontaktet Liverpool

Alt tyder på at Adam Lallana forlater Liverpool når kontrakten går ut denne sommeren. Han har vært linket til ulike klubber, både i inn- og utland, deriblant Leicester. 

Leicester har satt sammen et slagkraftig mannskap, og en overgang til «revene» hadde betydd en gjenforening med Brendan Rodgers, som i sin tid hentet briten til Liverpool. Nå har den tidligere Liverpool-treneren svart på ryktene. 

– Jeg har sett mye om Adam og at vi har kontaktet Liverpool, som ikke stemmer, sa han ifølge Liverpool Echo.

– Han har vært fantastisk i Liverpool og veier nok opp mulighetene sine, men jeg trenger ikke snakke om det nå. Det har vi snakket om i hele januar, jeg trenger ikke å snakke om sommervinduet.
Liverpool Echo

20.feb 09:26Vil hente Real Madrid-speider

Liverpool skal være ute etter Real Madrids sjefsspeider Juni Calafat. Brasilianeren har jobbet for den spanske storklubben siden 2014, og skal stå bak flere av klubbens spennende signeringer de siste årene.

Han får æren for å ha endret Real Madrids strategi når det kommer til rekruttering, og ifølge The Telegraph står han bak signeringer som Fede Valverde, Martin Ødegaard, Eder Militao, Rodrygo og Vinicius Junior de siste årene. Nylig ble også den 18 år gamle playmakeren Reiner Jesus klar, og skal til Santiago Bernabeu.

Ifølge Telegraph skal Calafat være ønsket av Liverpool, Everton og Chelsea.

I januar skrev Marca en artikkel om ham. Den kan leses her

The Telegraph

19.feb 17:03Adam Lallana linkes til Leicester

Adam Lallana står uten kontrakt med Liverpool etter sesongen, og kan dermed forlate Anfield-klubben på gratisovergang.

Leicester skal nå ha tatt kontakt med 31-åringen, som tidligere spilte for Liverpool under nåværende Leicester-manager Brendan Rodgers.

Tottenham, Arsenal og West Ham linkes også til midtbanespilleren.

LeicestershireLive

19.feb 15:24Lokal avis: Liverpool har tilbudt 125 millioner euro for Kai Havertz

Ifølge en lokal avis i Leverkusen skal Liverpool ha tilbudt 125 millioner euro for Kai Havertz, melder Jan Aage Fjørtoft på Twitter.

Havertz har scoret seks mål og levert to målgivende fra sin midtbaneposisjon denne sesongen. 

Den 20 år gamle midtbanespilleren linkes hyppig til Liverpool, og det blir sannsynligvis en budkrig om stortalentet denne sommeren.
Jan Åge Fjørtoft

19.feb 13:23Liverpool speider på Bundesliga-profil

Ifølge Christian Falk i Bild, som har god oversikt over det tyske markedet, skal Liverpool speide på Milot Rashica. 

23-åringen spiller i hovedsak på venstrevingen, men kan også spille offensiv midtbane og spiss. Hans lag Werder Bremen ligger i skrivende stund på nedrykksplass i Bundesliga, og vingen som spiller på Kosovo skal ha en utkjøpsklausul på 38 millioner euro - omtrent 30 millioner pund.
Christian Falk

17.feb 13:00Sportsadvokat: Manchester Citys spillere kan løses fra kontraktene

Ifølge sportsadvokat John Mehrzad kan Manchester Citys spillere løses fra kontraktene, grunnet et «fundamentalt brudd på kontraktsbetingelsene.»

Det er høyst tvilsomt at noe slikt vil skje, men det er allikevel ikke utenkelig at Citys stjernespillere ønsker å søke lykken andre steder ved en eventuell utestengelse fra det gjeveste selskapet.  

Kevin de Bruyne uttalte som unggutt at favorittlaget er Liverpool og at favorittspilleren er Michael Owen. Han er en av flere verdensstjerner Liverpool ikke hadde vært fremmed for å ha på laget.
Bolarinwa Olajide

17.feb 12:09Liverpool kan hente stortalent på billigsalg

Bukayo Saka har imponert fotballverden med sine prestasjoner for Arsenal denne sesongen.

18-åringen har spilt i alle posisjonene på venstresiden, og har scoret tre mål og levert åtte målgivende. I søndagens oppgjør mot Newcastle leverte han en sylfrekk luke før han serverte Nicolas Pepe foran mål. 

Unggutten har bare kontrakt ut 2020/21-sesongen og det har fått mange til å spekulere i om andre klubber kan lokke stortalentet bort fra London. 

Ifølge Daily Mail skal Liverpool, Manchester United og Bayern Munchen være blant de interesserte klubbene. 

David Ornstein melder imidlertid i sin mandags-spalte at Saka er i forhandlinger med Arsenal om en ny kontrakt og at det ventes at han skriver under.  

Det er likevel ikke utenkelig at større klubber kan lokke talentet bort fra Arsenal, og det blir interessant å følge utviklingen.
Daily Mail

12.feb 08:24Klare til å tilby van Dijk ny megaavtale

Liverpool skal angivelig være klare til å tilby Virgil van Dijk en ny avtale som potensielt kan bli verdt mer enn 50 millioner pund for midtstopperen.

Van Dijk signerte en avtale på fem og et halvt år da han kom fra Southampton i januar 2018. Football Insider hevder de har kilder i klubben som mener van Dijk kan få et lønnshopp fra 125000 pund i uka til 150000 pund, i tillegg til en rekke bonuser som kan gi spilleren over 50 millioner pund i utbetalinger for hele perioden han signerer på.

De skriver også at van Dijk i dag har en rekke lukrative bonuser i sin kontrakt, blant annet en bonus på 4 millioner pund når han spiller sin 150. Liverpool-kamp. Han er nå oppe i 106. Han får også bonuser for mål, kamper uten baklengs og lojalitetsbonuser. 
Football Insider

10.feb 23:01– Villarreal avslo bud fra Liverpool i januar

Ifølge France Football skal Liverpool ha gjort et ambisiøst forsøk på å sikre seg en offensiv spiller i forrige måned.

Det anerkjente franske magasinet rapporterer at de helrøde la inn et bud på 35 millioner euro for den 20 år gamle nigerianske angriperen Samuel Chukwueze.

Villarreal skal ha avslått budet. Det er en spiller som skal ha vært tiltenkt en rolle som backup for Mohamed Salah på høyresiden av angrepet.

Chelsea skal også følge spilleren tett. Han har en utkjøpsklausul på 65 millioner euro.

Denne sesongen har han fire mål og fire målgivende på totalt 22 kamper for Villarreal. Han har to mål på 12 landskamper for Nigeria, ifølge Transfermarkt.

France Football

09.feb 16:53Nordmann kan erstatte Karius i Besiktas

Det forventes at Loris Karius returnerer til Liverpool i sommer etter sitt låneopphold i Besiktas. Kontrakten med de røde går ut i juni 2021. 

Den tyrkiske klubben skal ikke ønske å gjøre avtalen permanent med den tyske keeperen. 

Rapporter fra tyrkiske medier mener også å vite at klubben har sett seg ut en norsk erstatter. Ørjan Håskjold Nyland har gjort sakene godt i kampene han har fått sjansene i cupkampene for Aston Villa denne sesongen, og Besiktas skal ønske tjenestene til den tidligere Hødd- og Molde-målvakten. 

Turkish Football via Liverpool Echo

09.feb 11:29Vurderer å senke prisen drastisk på Coutinho

Rapporter i Spania antyder at Barcelona ser på mulighetene for å senke prisen på Philippe Coutinho for å få solgt den brasilianske midtbanespilleren. 

Prisen skal angivelig senkes til 67 millioner pund, mindre enn halvparten av det katalanerne kjøpte den tidligere Liverpool-spilleren for (142 millioner pund). 

Coutinho er på utlån i Bayern München og står med seks mål og seks målgivende på 18 kamper i Bundesliga. 

Mundo Deportivo via Liverpool Echo

07.feb 15:41Adrian ser mot gamle trakter

33-åringen har spilt 15 kamper for Liverpool denne sesongen, hvorav ti i ligaen. Faktisk har han hatt to innhopp i Premier League, etter skade og utvisning for Alisson. Høydepunktet for Adrian vil nok likevel være å spille Supercup finale, hvor han ble helt i straffespark-konkurransen mot Chelsea. Plassen til Alisson, kåret til verdens beste keeper, er imidlertid udiskutabel og nå melder spansk media at Adrian er enig med sin gamle klubb Real Betis om å vende tilbake til hjemlandet og spill i La Liga.

Estadio Deportivo

06.feb 08:26Wolves forventer rekordbud på Traore

Wolverhampton forventer budkrig om Adama Traore til sommeren. Den spanske vingen har vært i sitt livs form under Nuno Espirito Santos ledelse denne sesongen.

Den høyrebeinte angriperen har levert fem mål og 10 målgivende pasninger på 36 kamper for Wolves. I Premier League er tallene fire mål og sju målgivende pasninger på 24 kamper. Bare Raul Jimenez har vært involvert i flere scoringer hos ulvene.

Nå forventes det bud i størrelsesorden 30 millioner pund på 24-åringen, noe som er dobbelt så mye som Wolverhamptons rekordsalg, da Leeds i januar betalte 15 millioner pund for Helder Costa.

Traore, med en fortid i Barcelona, Aston Villa og Middlesbrough, har den siste tiden blitt linket til storklubber som Manchester City, Real Madrid og Liverpool.

Express

04.feb 09:18Timo Werner uttaler seg om fremtiden

Den tyske angriperen er et av de heteste navnene på ryktebørsen om dagen, og Liverpool er stadig en av klubbene som linkes til RB Leipzig-spilleren. 

– Når du scorer 20 mål som 23-åring, så vil det selvfølgelig være interesse, sier Werner. 

– Vi nærmer oss flere viktige kamper. Det er fokuset mitt nå, så vil jeg tenke på fremtiden senere. 

– Hva sier du om det kommer en klubb med et tilbud i de to neste ukene, en klubb som er en av favorittene til å vinne Champions League, og gjør et fantastisk tilbud? Trolig er det noe alle spillere ville vurdert. 

– Jeg kan nok tenke meg å spille utenlands en dag, men det er ikke én spesifikk klubb jeg ser for meg. Jeg er åpen for alt. Jeg var nylig i USA, og der viste de engelsk fotball hele tiden. Det viser hvor stor den ligaen er. De har store og populære klubber, så det ville vært underholdende å spille der. 

Kicker via Liverpool Echo

30.jan 13:52Leverkusen forventer bud fra Liverpool til sommeren

20 år gamle Kai Havertz er en av de aller mest ettertraktede tyske spillerne som har kommet opp på en stund. Selv om årets sesong ikke har vært like imponerende som forrige sesong, er han ønsket av de aller største klubbene i verden.

Til sommeren er det forventet at Bayer Leverkusen vil selge spilleren.

Christian Falk i Bild er en av de journalistene med aller best kontaktnett i Bayern München. Falk skriver på Twitter at kampen nå står mellom en spansk, en tysk og en engelsk klubb om spillerens underskrift. 

Den tyske klubben er Bayern München, og den engelske er Liverpool:

«Klubben hans Bayer Leverkusen forventer et bud fra Liverpool» skriver Falk.

Det har vært snakk om en overgangssum på mer enn 100 millioner euro.

Havertz er 189 centimeter høy, og fyller ikke 21 år før i juni. Han har sju landskamper og ett mål for Tyskland. Denne sesongen har han fem scoringer og to målgivende på 23 kamper for Bayer Leverkusen. I fjorårets gjennombruddssesong scoret han 20 mål og hadde sju målgivende på 42 kamper. 

Bild

20.jan 12:30Timo Werner foretrekker Liverpool

Mandag formiddag melder Ronan Murphy at Timo Werners foretrukne destinasjon dersom han skal forlate RB Leipzig er Liverpool.

Den tyske spissen har 25 mål og ti målgivende denne sesongen og linkes jevnlig til Liverpool. 

Han skal ha en utkjøpsklausul på 60 millioner euro i sommer, som etter rapportene synker for hvert år. 
Bild

17.jan 10:37Venstreback svarer på ryktene om Liverpool-overgang

Coventry Citys Sam McCallum blir stadig linket til Liverpool, og 19-åringen skal anses som et godt alternativ for å skape større bredde på venstrebackplassen. 

Forsvarsspilleren innrømmer at han har lagt merke til den potensielle interessen fra ligalederen i Premier League. 

– Det blir ikke mye større enn det, innrømmer McCallum. 

– Det gjør meg glad, men jeg har ennå ett år igjen av kontrakten etter denne sesongen og forhåpentligvis kan jeg fortsette å være til nytte her.

– Jeg har sett det, og trolig blir det ikke større enn det som sagt, men det er foreløpig bare i bakgrunnen, og ingenting har kommet ut av det ennå. 

Venstrebacken har spilt fast for League One-klubben denne sesongen og står oppført med tre scoringer og to målgivende. 

Liverpool Echo

16.jan 21:55Timo Werner flørter med Premier League-klubber

Timo Werner har imponert de fleste klubbene i Europa med sitt spill de siste årene, og han har jevnlig blitt linket til Liverpool. 

Denne sesongen har det allerede blitt 23 mål og ti målgivende på den 23 år gamle tyskeren. Nå flørter han med Premier League-lagene. 

– Premier League er definitivt den mest interessante ligaen. Det er noe spesielt med å se på ligaen og å spille der, men per i dag er det ikke noe jeg begjærer, skal Werner ha uttalt til Bild.

Det er også verdt å ta med seg at Werner ifølge The Athletic allerede skal ha avslått et tilbud fra Liverpool, grunnet manglende garantier for spilletid. 
Bild

16.jan 16:34«Den nye Pirlo» linkes til Liverpool

Liverpool linkes til det italienske stjerneskuddet Sandro Tonali.

Den 19 år gamle midtbaneeleganten har fått tre landskamper for Italia, og hans gode prestasjoner har medført sammenligninger med Andrea Pirlo. Hele fotball-Europa skal ha øynene åpne for den unge italieneren. 

Ungguttens nåværende arbeidsgiver er Brescia, som også har Mario Balotelli på lønningslisten, og de skal ønske rundt 40M£ for juvelen. 

Det spørs om Mario Balotelli vil legge inn noen fine ord om Liverpool til stjerneskuddet, men dersom han lever opp til de store forhåpningene kan han være en mann Klopp ønsker å hente for å bygge for fremtiden. 
Mirror

16.jan 10:49Linkes igjen til tysk stjerneskudd

Liverpool skal angivelig ha Bayer Leverkusens Kai Havertzsom en av sine fremste prioriteringer på overgangsmarkedet. Den tyske avisen Bild har tidligere meldt at Liverpool skal ha hatt samtaler med spillerens agent.  

Den offensive midtbanespilleren har vært i strålende form for Bayer Leverkusen i det siste, og har også blitt linket til klubber som Manchester United, Barcelona og Bayern München. 

Et bud må i så fall være høyt, det ryktes om en sum på over 100 millioner pund. 

Med Adam Lallana mulig på vei ut, ses Havertz på som den optimale erstatteren. 

Mundo Deportivo

14.jan 16:57Liverpool skal ikke være interessert i Grealish

Liverpool skal ikke ha noen interesse i å signere Aston Villas midtbanespiller Jack Grealish. 24-åringen har imponert for laget fra Birmingham denne sesongen, og har åtte mål og seks målgivende så langt i sesongen. 

Flere har stilt spørsmål ved om han kunne ha vært noe for Liverpool, ettersom Lallana ventelig avslutter arbeidsforholdet med de rødkledde etter sesongen, men det skal være utelukket. 
Liverpool Echo

13.jan 23:57Liverpool sa nei til å låne bort Shaqiri

AS Roma skal angivelig ha forsøkt å låne Xherdan Shaqiri som erstatter for skadde Nicolò Zaniolo. Til tross for mye skader og begrenset spilletid denne sesongen, skal Liverpool ha avslått forespørselen på sveitseren, som fikk et innhopp mot Tottenham på lørdag.
Fabrizio Romano

10.jan 09:44Werner skal ha avslått forespørsel fra Liverpool i sommer

Timo Werner har ønske om å gå til en klubb der han er garantert spilletid. 

Det skal være grunnen til at RB Leipzig-angriperen avslo en forespørsel fra Liverpool i fjor. 

Med Mohamed Salah, Sadio Mané og Roberto Firmino, skal tyskeren ha følt at det ble for trangt om plassen på laget. 

The Athletic

09.jan 16:47Reina tilbake til Premier League?

Pepe Reina forlot Liverpool og England i 2014, og tok turen videre til Napoli.

Nå spiller spanjolen for AC Milan, men en keeperkrise i Aston Villa kan føre til et gjensyn med Liverpool-yndlingen. 

Birmingham-laget er uten førstekeeper Tom Heaton for resten av sesongen, og Ørjan Nyland hadde keeperansvaret i ligacupen mot Leicester. 

Villa-manager Dean Smith har innrømmet at klubben ser etter keeperalternativer, og det meldes om at Reina er en mulig kandidat. Det hevdes at en avtale allerede skal være i orden mellom Aston Villa og 37-åringen. 

Sportsmail

09.jan 10:55Linkes til Sevilla-stopper

Liverpool skal være ute etter Sevillas brasilianske midtstopper Diego Carlos.

26-åringen kom fra Nantes i 2019, og har imponert i La Liga denne sesongen. Han skal også være ønsket av Real Madrid som en potensiell erstatter for Sergio Ramos, og har en utkjøpsklausul på 64 millioner pund.

Midtstopperen kom til Europa i 2014, først til klubben Estoril, før han ble lånt ut til Porto sitt B-lag og solgt til Nantes. 

Han spilte 108 kamper for Nantes før Sevilla betalte 15 millioner euro for ham i sommer.

Goal.com

08.jan 08:23Allan kan bli solgt denne måneden

Allan Rodrigues de Souza ble kjøpt fra Internacional i 2015, men har aldri hatt arbeidstillatelse i England, og har heller ingen kamper for Liverpool.

22-åringen har vært lånt ut til finske SJK, Sint-Truiden i Belgia, Apollon Limassol på Kypros, og både Eintracht Frankfurt og Hertha Berlin i tysk Bundesliga.

Siden februar i fjor har han vært på lån til Fluminense i hjemlandet Brasil, der han skal ha gjort sakene sine bra. Nå kan han komme til å bli der permanent, ifølge Neil Jones i Goal.com

Overgangsvinduet er åpent, og en avtale kan gå i orden i løpet av de neste ukene. Liverpool forventer en overgangssum på 2 millioner pund for midtbanespilleren.

Goal.com

06.jan 13:50Vil tilby Chirivella en ny avtale

Pedro Chirivellas kontrakt med Liverpool går ut denne sesongen. Nå skal klubben være klar for å tilby spanjolen en ny avtale.

Det rapporterer Dominic King i Daily Mail.

Chirivella spilte sin beste kamp for klubben i søndagens 1-0 seier over Everton, og klubben ønsker å belønne ham for den gode utviklingen han har hatt. Klubben skal være klar over at han kanskje ønsker seg en ny utfordring og regelmessig spilletid.

Han kom til klubben fra Valencia sommeren 2015, og har vært på utlån i Go Ahead Eagles og Willem II de siste årene. I fjor skulle han lånes ut til Extremadura, men kluss med papirene gjorde at han ikke fikk spilletid i hjemlandet.

Chirivella fyller 23 år i mai.

Daily Mail

30.des 2019 17:20Haaland-kjøp kan åpne opp for Sancho-salg

Søndag ble det klart at Borussia Dortmund hadde sikret seg Erling Braut Haalands tjenester i de neste årene, og nå rapporteres det at det tyske laget skal være klare til å lytte til bud for det engelske stortalentet Jadon Sancho. 19-åringen har allerede 12 mål og 13 målgivende denne sesongen, og linkes heftig til de fleste engelske storklubbene.

Vingen har vist tegn til å være misfornøyd i Tyskland denne sesongen, og hans nåværende kontrakt strekker seg til 2022.
The Times

30.des 2019 13:14Liverpool undersøker engelsk venstreback

Ifølge Mirror skal Liverpool holde et øye med Vitesses venstreback Max Clark. 23-åringen har representert England på U16- og U17-nivå, og Gareth Southgate har fulgt ungguttens utvikling med argusøyne.

Clarks statistikk på innlegg skal være fantastisk. I tillegg har Clark bare 18 måneder igjen på kontrakten, som kan gjøre at Vitesse ser seg nødt til å selge briten.
Mirror

30.des 2019 10:21Brewster i samtaler med Swansea

The Athletic melder ekslusivt mandag morgen at Rhian Brewster er i samtaler med Swansea. Klopp ville ikke sende unggutten på lån i sommer, men nå skal tyskeren være åpen for det. 19-åringen har tidligere vært linket til andre klubber, men nå ser waliserne i Swansea ut til å være i førersetet.

Ifølge The Athletic skal ingenting være ferdigstilt enda, og en eventuell låneavtale ventes å bli ferdigstilt etter FA-cupkampen(e).
The Athletic

29.des 2019 10:45Liverpool linkes til Ligue 1-spiss

Ligalederen linkes på nytt til Victor Osimhen, som spiller for Lille i den franske ligaen.

Angriperen ble kjøpt for å erstatte Nicolas Pepé, som ble solgt til Arsenal i sommer, og Lille-spilleren har scoret 13 mål hittil denne sesongen.

Den nigerianske spissen linkes til flere klubber i Premier League, og med sine 21 år anses spilleren som en som kan utvikle seg i en backup-rolle.

Daily Express

20.des 2019 15:59Liverpool-linket svenske kan bli tilgjengelig i januar

Dejan Kulusevski har tidligere vært linket til Liverpool, og nå skal den svenske 19-åringen etter ryktene bli tilgjengelig for salg i januar. Vingen har imponert på lån i Parma denne sesongen fra Atalanta og har allerede fire mål og seks målgivende for klubben fra hjembyen til en av våre aller beste skinker.
Inside Futbol

20.des 2019 11:39I samtaler med Peterborough

Herbie Kane har vært et transfermål for Grant McCann i Hull City, men Liverpool-spilleren er nå i samtaler med Peterborough United om et låneopphold hos dem. Kane tilbrakte forrige sesong på lån hos Doncaster Rovers, da McCann var manager der. Men nå er det en av McCanns tidligere klubber, Peterborough, som altså har startet samtaler med 21-åringen om en låneovergang i januar.
Football Insider