Ryktebørsen

Her har vi samlet rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

– Ikke et aktuelt bytte
Tor. 11.08. 11:32 kopier link– Ikke et aktuelt bytte

Liverpool har de siste ukene blitt linket til Inters midtbanespiller Marcelo Brozovic.

På mandag rapporterte Calcio Mercato at Liverpool var interessert i en byttehandel, der den 29 år gamle kroaten kom til Anfield, mens Naby Keita eller Roberto Firmino gikk motsatt vei. Duoen er inne i sitt siste år av kontraktene sine med LFC. 

Brozovic har vært Inter-spiller siden 2015, da han kom fra Dinamo Zagreb. Han har spilt 290 kamper for klubben, og er under kontrakt til 2026.

Men noen byttehandel der Keita er med, er ikke involvert. Det melder Christian Falk i Bild. Han skriver på Twitter at det ikke er sant at Liverpool og Keita vil være interessert i en slik byttehandel.

Bild

– Liverpool er ute av kampen om Nunes. Kan åpne døren for Wolverhampton
Tor. 11.08. 09:09 kopier link– Liverpool er ute av kampen om Nunes. Kan åpne døren for Wolverhampton

Liverpool har i hele sommer blitt linket til Sporting Lisboas midtbanespiller Matheus Nunes. 

Etter skaden på Thiago Alcantara i helgen, har klubben igjen blitt satt i forbindelse med 23-åringen, og i portugisisk media nevnes Liverpool ofte. De røde kjøpte Luis Diaz fra Porto i januar, og Darwin Nunez i juni fra samme liga.

Simon Jones i Daily Mail rapporterer at Liverpool ikke kommer til å gå for midtbanespilleren, og er ute av kampen om spilleren.

At Liverpool ikke er interessert, kan åpne døren for Wolverhampton. Wolves, som fra før har ti portugisiske spillere i troppen skal være interessert i Nunes, men spilleren selv skal være skeptisk.

Som mange andre portugisiske spillere, representeres han av Jorge Mendes og selskapet hans Gestifute. Han har en utkjøpsklausul på 51 millioner pund.

Daily Mail

Hevder Liverpool ser til Portugal igjen i jakten på ny midtbanespiller
Ons. 10.08. 20:49 kopier linkHevder Liverpool ser til Portugal igjen i jakten på ny midtbanespiller

Liverpool sliter med skader på midtbanen, og det fører selvsagt til at ryktebørsen går varm. Franck Kessié, som signerte for Barcelona i sommer men ennå ikke er registrert som følge av økonomiske problemer, er en av spillerne som blir nevnt. 

Et annet og litt mer konkret rykte dreier seg om midtbanespilleren Matheus Nunes, som spiller i Sporting. Den portugisiske avisen Correio svinger godt når det gjelder troverdighet i informasjonen de kommer med. Nå skriver de ifølge The Anfield Talk og LFC Transfer Room at Liverpool står klare til å by 50 millioner euro for 23-åringen. 

Liverpool har som kjent funnet gull i Portugal tidligere i år med kjøpene av Luis Diaz og Darwin Nunez. 

LFC Transfer Room siterer for øvrig en annen kilde som hevder at Sporting står klare med et tilbud om kontraktsforlengelse til Nunes for å skremme bort eventuelle interessenter. 

Correio

Nå er det avgjort hvor Sesko skal spille
Man. 08.08. 21:16 kopier linkNå er det avgjort hvor Sesko skal spille

I forrige uke ble Liverpool linket til RB Salzburg-angriperen Benjamin Sesko. 19-åringen var på ønskelisten til Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Paris Saint-Germain, Manchester United, Chelsea og Liverpool ifølge Fichajes – men nå er det klart at han ikke kommer til å gå til noen av de klubbene.

Sesko scoret mot Liverpool i pre-season.

Den høyreiste slovenske spissen som har scoret 12 mål på 39 kamper for Red Bull Salzburg siden overgangen fra FC Liefering, skal være klar for samarbeidsklubben RB Leipzig.

Ifølge Fabrizio Romano er de to Red Bull-klubbene nær en avtale som tar Sesko til RB Leipzig neste sommer, og at han blir i Salzburg denne sesongen.

I tillegg til Sesko har nå Timo Werner landet i Leipzig, og skal gjennom den medisinske sjekken før han kjøpes tilbake fra Chelsea. Liverpool var nær å sikre seg den tyske landslagsspilleren i 2020, men på grunn av pandemien satte Liverpool spillerkjøpet på vent, og han valgte å gå til Chelsea. Der har han ikke fått det til, og nå vender han tilbake til Bundesliga.

Liverpool kjøpte i stedet Diogo Jota, som i forrige uke signerte en ny langtidskontrakt med de røde.

Fabrizio Romano

Barcelona har Alexander-Arnold i kikkerten
Tor. 04.08. 11:50 kopier linkBarcelona har Alexander-Arnold i kikkerten

Futbol Total hevder at Barcelona ønsker seg Liverpools høyreback Trent Alexander-Arnold, og skriver at den engelske landslagsspilleren vil være et transfermål for katalanerne sommeren 2023.

De hevder at La Liga-gigantene vil by 80 millioner euro for sidebacken. Alexander-Arnold har kontrakt med Liverpool frem til sommeren 2025. 

Liverpool har ingen planer om å selge scouseren, og for en spiller av hans kaliber synes 80 millioner euro latterlig lavt. Spilleren selv har heller ikke ytret noe ønske om å skifte klubb.

Alexander-Arnold gikk gradene ved Liverpools akademi, og har ofte sagt at han ikke ønsker å spille for noen andre klubber i løpet av karrieren. Han har allerede vunnet det som er å vinne med Liverpool, i en alder av bare 23 år.

Liverpool skal være en av sju toppklubber som ønsker seg Sesko
Ons. 03.08. 14:15 kopier linkLiverpool skal være en av sju toppklubber som ønsker seg Sesko

Spanske Fichajes rapporterer at sju europeiske toppklubber har RB Salzburg-stjernen Benjamin Sesko på ønskelisten, og en av disse er Liverpool. 

Spissen er en av de mest ettertraktede spillerne i Europa for øyeblikket. Sloveneren gjorde ti mål for RB Salzburg forrige sesong, og imponerte i treningskampen mot Liverpool i Østerrike for et par uker siden.

Salzburg har satt en prislapp på 54 millioner pund på 19-åringen, som er kontraktfestet til klubben frem til sommeren 2026.

Manchester United og Chelsea er også blant klubbene som har tenåringen i kikkerten. Det samme har La Liga-troikaen Barcelona, Real Madrid og Atletico Madrid. Paris Saint-Germain viser også inteesse. 

Linkes til spiss som har en utkjøpsklausul på 80 millioner euro
Ons. 03.08. 10:23 kopier linkLinkes til spiss som har en utkjøpsklausul på 80 millioner euro

Liverpool er ifølge spanske Fichajes interesserte i Villarreal-talentet Yeremy Pino. De røde fra Anfield skal være en av flere klubber som kan komme til å prøve seg med et bud på 19-åringen, og skal være blant de som viser mest interesse for angriperen.

Manchester City, Arsenal og Chelsea skal også vise interesse for den allsidige spilleren, som har spilt mest på høyreflanken.

Pinos nåværende kontrakt i Villarreal strekker seg helt til sommeren 2027, da han signerte en ny kontrakt så sent som i november i fjor. Det hevdes at han i den kontrakten har en utkjøpsklausul på 80 millioner euro. I den gamle kontrakten skal utkjøpsklausulen ha vært på 39 millioner euro. 

Pino var ute med en ankelskade da Liverpool møtte Villarreal i Champions League forrige sesong. Han gjorde sju mål for klubben i alle turneringer forrige sesong. Det samme antallet som i sin gjennombruddsesong, 2020/21.

Italienske medier: Roberto Firmino ryktes til Juventus
28.jul 10:48 kopier linkItalienske medier: Roberto Firmino ryktes til Juventus

Liverpools brasilianske spiss ryktes vekk fra Anfield denne sommeren, og ifølge Carriero dello Sport kan Juventus bli det neste stoppestedet for 30-åringen.

Det er flere medier, av ukjent troverdighet, som melder det samme som den italienske avisen, men verken James Pearce, Paul Joyce eller noen av de andre Liverpool-journalistene har kastet seg på ryktene rundt brasilianeren.

Det virker usannsynlig at Firmino forlater Anfield denne sommeren. Onsdag kveld spilte 30-åringen en omgang for Liverpool, med Jürgen Klopps antatt beste ellever. Brasilianeren er også forventet å starte Community Shield-oppgjøret mot Manchester City på lørdag.

Spissens kontrakt utløper neste sommer, og det kan godt være Juventus er interessert i å hente Firmino på en gratisovergang da, men ryktene som kommer fra Italia tyder på at det er snakk om en overgang denne sommeren.

Det er likevel viktig å ta slike rykter med en klype salt så lenge Liverpools mest troverdige journalister ikke har nevnt noe om en overgang ut for Liverpool-spissen.

Benjamin Sesko kan bli Liverpools svar på Erling Braut Haaland
06.jul 19:35 kopier linkBenjamin Sesko kan bli Liverpools svar på Erling Braut Haaland

Ryktene vil ha det til at Liverpool er interesserte i Salzburg-spissen Benjamin Sesko, melder Liverpool Echo.

19-åringen jaktes også av Tottenham, som skal ligge best an i løypa. 

Sesko har fire år igjen av sin kontrakt med Salzburg, så det er lite sannsynlig at han flytter på seg i sommer. 

Tenåringen er den yngste som noen gang har scoret mål og slått målgivende pasning for det slovenske landslaget. 

Gutten som fylte 19 år for to måneder siden blir utvilsomt en mann å holde øye med når Liverpool møter Salzburg i treningskamp den 27. juli. 

Fulham har feilet med to bud på Neco Williams-alternativet
03.jul 09:29 kopier linkFulham har feilet med to bud på Neco Williams-alternativet

Forrige sesong var Neco Williams på lån i Fulham, og gjorde en meget god figur i andre halvdel av sesongen. Den walisiske landslagsspilleren gjorde det så bra at mange forventet at han kom til å ende på Craven Cottage.

Liverpool satte en prislapp på 15 millioner pund på 21-åringen, og dette synes London-klubben var for dyrt. Derfor trakk de seg bort fra forhandlingene, og per i dag skal Nottingham Forest være eneste klubb som er på jakt etter ham. De har allerede fått ett bud avslått.

Avslåtte bud har også Fulham fått på mannen de så på som alternativ til Williams. Kevin Mbabu fra Wolfsburg var spilleren Marco Silva siktet seg ut. 27-åringen spiller for det sveitsiske landslaget.

Ifølge The Athletic har Fulham til nå fått to bud avslått. Det ene budet skal ha vært på 10 millioner euro. 

Athletic skriver videre at Fulham-manageren er veldig frustrert over manglende transferaktivitet etter opprykket. Da han stilte til pre-season onsdag i forrige uke, hadde han bare 10 førstelagsspillere på plass.

Så langt har ikke Fulham kjøpt en eneste spiller.

The Athletic

Forest ser ut til å gå for Neco Williams-alternativ
01.jul 23:44 kopier linkForest ser ut til å gå for Neco Williams-alternativ

Tidligere denne uken ble det rapportert at Nottingham Forest hadde fått avslått et bud på Neco Williams. Det skal ha vært et bud på 11 millioner pund, med mulighet for ytterligere fire millioner pund etter bonuser.

Hele tiden har vi hørt at Liverpools prisforlangende er 15 millioner pund, så da var det forventet at Forest ville komme tilbake med et nytt bud, og at partene skulle bli enige.

Nå melder transferguru Fabrizio Romano at Forest er i ferd med å signere den franske høyrebacken Giulian Biancone fra Troyes. En avtale skal være på plass, med medisinsk sjekk på tirsdag, ifølge Romano.

Williams kan spille både på venstre og høyre vingback, og også i en kantrolle, men det spørs om ikke den nyopprykkede klubben med denne signeringen har valgt å se et annet sted når den posisjonen skulle forsterkes. Høyre vingback er Williams sin foretrukne posisjon.

Onsdag ble det meldt at Fulham hadde bestemt seg for å se på andre overgangsmål, og at Forest var alene i kampen om Williams denne sommeren. Det skal være uaktuelt for Liverpool med et nytt utlån den kommende sesongen, og de røde har allerede forsterket høyrebacken med Calvin Ramsay, som skal være Trent Alexander-Arnolds backup.

Fabrizio Romano

Flere storklubber, inkludert Liverpool, følger stortalentet som imponerer i U19-EM
25.jun 18:50 kopier linkFlere storklubber, inkludert Liverpool, følger stortalentet som imponerer i U19-EM

Stortalentet Carney Chukwuemeka storspiller for England U19, og nå kan Aston Villa-manager Steven Gerrard miste ham, da både Arsenal, Liverpool, Barcelona, Bayern München og Borussia Dortmund sikter seg inn mot tenåringen, melder Talksport.

Aston Villa-spilleren har virkelig imponert i Slovakia, med to mål og to målgivende pasninger i kampene mot Serbia og Østerrike. I kveld spiller England sin siste gruppespillkamp, mot Israel.

Chukwuemeka kom til Villa fra Northampton Town i 2016, og har gått gradene i Birmingham-klubben. Nå er han en del av førstelagstroppen til Gerrard. 

Chukwuemeka fikk åtte innhopp fra benken i Gerrards tolv første kamper som Villa-manager. Totalt har han spilt 13 førstelagskamper under Gerrards ledelse, inkludert to kamper fra start.

Nå frykter scouseren at han vil miste stortalentet, dersom Villa ikke klarer å overbevise ham om å signere en ny kontrakt. 

Den offensive midtbanespilleren vegrer seg for å binde seg til Midlands-klubben ut over den nåværende kontrakten, som vil løpe ut neste sommer.

Gini kan være på vei tilbake til Merseyside
24.jun 23:01 kopier linkGini kan være på vei tilbake til Merseyside

Liverpool Echo melder at Everton linkes til tidligere Liverpool-spiller Georginio Wijnaldum. 

Midtbanespilleren spilte 237 kamper og scoret 22 mål for Liverpool i perioden 2016 til 2021, før han takket nei til en ny kontrakt med Liverpool og signerte for det franske mesterlaget Paris Saint-Germain på Bosman-overgang.

Ifølge 90min er PSG villige til å gi slipp på nederlenderen i sommer. Han startet bare 18 kamper for Paris-laget og slet med å få fast plass på laget under Mauricio Pochettinos ledelse.

31-åringen har to år igjen av sin kontrakt med PSG, og selv om Paris-klubben nok foretrekker et salg av midtbanespilleren, så virker et låneopphold på Goodison Park mer sannsynlig ifølge rapportene.

Det hevdes at Leicester, Wolverhampton og West Ham også er interesserte i Wijnaldum. Italienske, tyske og spanske klubber skal også vise interesse for ham. Wijnaldum selv skal imidlertid foretrekke en retur til England, hvor han i tillegg til fem år i Liverpool også tilbrakte ett år hos Newcastle.

– Liverpool vil være med i kampen om ham neste sommer
24.jun 14:48 kopier link– Liverpool vil være med i kampen om ham neste sommer

Liverpool ser ikke ut til å kjøpe en ny midtbanespiller denne sommeren. De røde var sterkt linket til Aurelien Tchouameni, men den 22 år gamle franskmannen endte opp i Real Madrid for en overgangssum som kan stige til 100 millioner euro.

Det virker som at planen igjen er å vente på at den riktige spilleren skal bli tilgjengelig, heller enn å gå lenger ned på listen og kjøpe en midtbanespiller akkurat i år, dersom en skal tro lokale journalister.

Den spilleren kan være Jude Bellingham, som i lang tid har blitt koblet til Liverpool.

Ifølge Fabrizio Romano kommer 18-åringen til å fortsette i Borussia Dortmund også neste sesong, men neste sommer kan tiden være inne for at han bytter klubb, og da vil Liverpool være med i kampen. Både Jude og hans 16 år gamle bror Jobe Bellingham, som også har blitt linket til Liverpool, var tilstede på Champions League-finalen i Paris i juni (se bildet). Der satt de foran Zinedine Zidane og sønnene hans.

– Jeg tror Jude Bellingham vil bli i Borussia Dortmund denne sommeren. Det er jeg ikke i tvil om. Dortmund er overbevist om at spilleren vil bli værende, og at han er klar for å bli. Jeg ser ingen problemer mellom de to partene, sier Romano i et intervju med Wett Freunde

Han tror flere storklubber vil melde seg på til sommeren.

– Jeg er sikker på at Liverpool vil være med i kampen om Jude Bellingham neste sommer.

– La oss se hva som skjer, og hvilke planer Borussia Dortmund har neste sommer. Men Liverpool vil være med i kampen. Og ikke bare Liverpool, for alle toppklubbene fra England og også Spania følger situasjonen rundt Bellingham. Jeg er sikker på at når tiden kommer, vil Liverpool være med, sier han.

Fabrizio Romano

Tre klubber er ute etter Takumi Minamino
21.jun 21:35 kopier linkTre klubber er ute etter Takumi Minamino

Det meste tyder på at Takumi Minamino kommer til å forlate Liverpool denne sommeren, etter å ha hjulpet de rødkledde til triumfer i ligacupen og FA-cupen. Nå skal det være tre klubber som stikker seg ut i kampen om japaneren. 

Leeds United, Southampton og Monaco skal være klubbene som har vært mest tydelig med sin interesse, skriver Neil Jones i Goal tirsdag. 

Liverpool skal ønske i underkant av tjue millioner pund for 27-åringen, som scoret ti mål i alle turneringer forrige sesong. 

Siden han ble hentet fra RB Salzburg for 7,25 millioner pund januar 2020 står Minamino med 55 kamper og 14 mål i den røde drakta. 

Fulham skal være klare til å by på Williams
21.jun 19:40 kopier linkFulham skal være klare til å by på Williams

Etter at det mandag ble meldt om interesse fra Nottingham Forest i Liverpools unge høyreback Neco Williams, skal Fulham nå være klar til å legge inn bud på waliseren. Det skriver vanligvis troverdige Neil Jones i Goal

Williams var på lån i London-laget forrige sesong, og gjorde sakene sine så godt at Marco Silva ønsker å ta med seg 21-åringen til Premier League. 

Liverpool skal ønske seg rundt 15 millioner pund for Williams, og det er ventet at Fulham kommer med et offisiellt bud denne uken.  

Keïta kan brukes som byttemiddel for nye spillere
21.jun 11:02 kopier linkKeïta kan brukes som byttemiddel for nye spillere

Selv om Liverpool virker å sette inn støtet mot midtbanen først neste sommer, fortsetter man å linkes med nye spillere i posisjonen.

26 år gamle Marco Asensio er en allsidig type, men han skal søke et sted å få mer fast spilletid enn han har fått i Real Madrid.

Et år yngre Nicolò Barella kan være en mer spennende løsning. Italieneren har en stil som burde passe Jürgen Klopps profil.

En utfordring er prisen. Inter skal verdsette midtbanespilleren til rundt £77 millioner, noe som er for mye for Liverpool. Dog kan det være aktuelt å bruke Naby Keïta i et bytte for å senke summen.

AS/Calciomercato

Steve Cooper har sett seg ut Neco Williams som viktig transfermål - Liverpool har satt prislapp
20.jun 16:48 kopier linkSteve Cooper har sett seg ut Neco Williams som viktig transfermål - Liverpool har satt prislapp

Samtidig som Taiwo Awoniyi nærmer seg klar for Nottingham Forest, skriver vanligvis troverdige John Percy i samme artikkel at Neco Williams skal være et av Steve Coopers viktigste mål på markedet. 

Cooper, som var i Liverpools akademi i fem år fra 2008 til 2013, skal ha bestemt seg for at 21 år gamle Williams er en verdig erstatter til talentfulle Djed Spence. 

Det er imidlertid konkurranse om den walisiske landslagsspilleren fra Fulham, som han hjalp til opprykk forrige sesong.

Liverpool ønsker kun å inngå en permanent avtale, og skal være ute etter 15 millioner pund for den talentfulle unggutten. 

Fulham med bud på Grujic
17.jun 13:24 kopier linkFulham med bud på Grujic

Marko Grujic kan være på vei tilbake til Premier League. Portugisiske Record melder i alle fall at Fulham har lagt inn et bud på 16 millioner pund for den tidligere Liverpool-spilleren.

Anfield-klubben forhandlet seg frem til 10 prosent av profitten ved et eventuelt videresalg av serberen, da de solgte midtbanespilleren til Porto for 10,5 millioner pund i fjor sommer.

Bolton ønsker seg Liverpool-back
16.jun 16:52 kopier linkBolton ønsker seg Liverpool-back

Den unge høyrebacken Conor Bradley fikk fem førstelagskamper for Liverpool i 2021/22. Nå linkes Bolton Wanderers til den nord-irske landslagsspilleren, melder Manchester Evening News.

Bolton har allerede sikret seg forsvarsspilleren Jack Iredale på en gratisovergang fra Cambridge United denne sommeren, men ønsker å styrke forsvarsrekka ytterligere. De har også fått målvakten James Trafford tilbake fra låneopphold hos Manchester City foran den kommende League One-sesongen, som starter i slutten av juli. 

18 år gamle Bradley har åtte seniorlandskamper for Nord-Irland. 

Ny klubb melder seg på i kampen om Neco Williams
12.jun 08:36 kopier linkNy klubb melder seg på i kampen om Neco Williams

Tottenham skal ha kommet til enighet om kjøp av Djed Spence fra Middlesbrough. Spence var glimrende på lån under Steve Cooper, og en sentral spiller for laget som til slutt rykket opp til Premier League. Han var på årets lag i Championship, og markerte seg også veldig positivt i FA-cupen, der Forest til slutt ble slått ut av Liverpool.

Men Cooper ser ikke ut til å kunne beholde ham, og Tottenham skal være enig om en overgangssum på 20 millioner pund for den engelske U21-spilleren med fortid i Fulham.

Det gjør at Forest må på jakt etter en ny back. De har blitt linket til Issa Kabore, som Manchester City har lånt ut til Troyes, og det skal være interesse for Arsenals Ainsley Maitland-Niles. Men nå kastes et nytt navn inn i miksen, og det er Neco Williams fra Liverpool, skriver Guardian

Liverpool skal ha satt en prislapp på 15 millioner pund for den walisiske landslagsspilleren, som imponerte for Fulham i andre halvdel av sesongen og spiller fast for et Wales-lag som skal til VM i Qatar. På landslaget spiller han sammen med Forest sin spiss Brennan Johnson, som lørdag scoret sitt første landslagsmål.

Manager Steve Cooper har en fortid på akademiet i Liverpool, og bør ha gode kontakter dersom Williams er backen han ønsker seg

The Guardian

Keita skal ha tipset Liverpool om sin landslagskamerat
11.jun 12:43 kopier linkKeita skal ha tipset Liverpool om sin landslagskamerat

Ifølge L’Equipe har Liverpool hatt speidere på plass for å se Saidou Sow i aksjon. Midtstopperen skal ha blitt anbefalt av Naby Keita, som er lagkamerat med ham på landslaget.

Sow er kun 19 år gammel, men har allerede spilt 12 kamper for Guinea, og Liverpool skal ha hatt speidere på plass for å se Guinea mot Egypt forrige søndag, en kamp Egypt vant 1-0.

Sow spiller for Saint-Etienne, og spilte 14 kamper i den franske toppdivisjonen denne sesongen. Grunnen til at han ikke spilte mer, var en ankelskade han pådro seg i Afrikamesterskapet.

St. Etienne rykket ned etter å ha tapt mot Auxerre i playoff.

L’Equipe

United avfeier rykter om Ten Hags flytur til Portugal
10.jun 11:49 kopier linkUnited avfeier rykter om Ten Hags flytur til Portugal

Torsdag ble det rapportert at Manchester United-manager Erik Ten Hag hadde fløyet til Portugal for å møte agent Jorge Mendes med håp om å overbevise Darwin Nunez om å komme til Old Trafford. Daily Mail skriver at klubben har gjort det klart overfor media at dette bare var tullprat. 

Liverpool virker å være i førersetet i kampen om uruguayanerens signatur, men United skal ikke ha gitt opp jakten selv om flyturen virker å være en oppdiktet historie. Liverpool har kommet til enighet om de personlige betingelsene med Nunez, og kun detaljer gjenstår før Benfica sier seg fornøyd med tilbudet fra de røde. 

Selv om Nunez fremdeles er aktuell for United, skal Ten Hags første prioritet være å hente en sentral midtbanespiller for å fylle tomrommet etter Paul Pogba og Nemanja Matic. Det ESPN som melder om dette. 

I så fall kan Liverpool-supporterne slappe litt mer av i håpet om å se Nunez i den røde drakten. 

Daily Mail/ESPN

– Manchester United skal ha et møte med Nunez sin agent
09.jun 14:56 kopier link– Manchester United skal ha et møte med Nunez sin agent

Den portugisiske journalisten Pedro Sepulveda, som har vært veldig godt oppdatert rundt Darwin Nunez og spillerens mulige overgang til Liverpool, har kommet med en oppdatering.

Det er kanskje ikke den oppdateringen en ønsker seg – for Sepulveda sier at det skal være et møte mellom Manchester United og «superagent» Jorge Mendes. Mendes har nylig blitt Nunez sin agent, og ifølge The Telegraph har han fått ansvaret med å selge spilleren.

Til Sky Sports sier journalisten dette:

– Det er to andre engelske klubber som er interessert i ham. Det er Newcastle og Manchester United. Den informasjonen jeg har, er at Benfica ikke har mottatt et formelt bud fra noen av disse klubbene. Ikke fra Newcastle og Manchester United, men i dag vil Manchester United ha et møte med Jorge Mendes, som er Darwin Nunez sin nye agent, sier han.

– Manchester United vet at Benfica allerede har fått et formelt bud fra Liverpool, og ønsker å sette seg ned med Jorge Mendes for å se om de fortsatt kan gjøre noe.

– Etter informasjonen jeg har, vil ikke møtet skje i England, men i en annen europeisk bud. Informasjonen jeg har fra spillerens side er at spilleren allerede ser for seg å spille på Anfield, så det vil være så vanskelig å overtale ham til å spille for Newcastle eller Manchester United, for han ønsker å spille Champions League, og det kan han gjøre med Liverpool.

Pedro Sepulveda / Sky Sports

– Dette vil Liverpool akseptere for Mané
09.jun 08:44 kopier link– Dette vil Liverpool akseptere for Mané

Onsdag ble Bayern Münchens andre bud på Sadio Mané avslått. Det skal ha vært et bud der Bayern måtte vinne Champions League, samtidig som at Mané vant Ballon d’Or som årets spiller i verden de tre neste sesongene for at Liverpool skulle få hele summen.

Budet ble beskrevet som «latterlig og en fornærmelse».

Bayern ser ut til å miste sin talisman denne sommeren, og Robert Lewandowski har gjort det klart at han ønsker en ny utfordring. For den polske landslagsspissen, som er tre år eldre enn Mané, krever de 50 millioner euro.

Det er det samme Liverpool vil ha for å slippe Mané.

Ifølge David Maddock i The Mirror vil Liverpool akseptere en sum på 26 millioner pund – i tillegg 18 millioner pund etter bonuser og realistiske kriterier, som gjør at summen vil ende på omtrent 50 millioner euro. 

The Mirror

Liverpool holder et øye med Pulisic
08.jun 23:33 kopier linkLiverpool holder et øye med Pulisic

Christian Pulisic sin fremtid i Chelsea virker å være usikker. Amerikaneren har slitt med å få tillit hos manager Thomas Tuchel, og nå skal forhandlingene om en kontraktsforlengelse ha gått i stampe. 

Det fører til at flere klubber følger med på situasjonen. Blant dem er Liverpool, ifølge Mirror. Den 23 år gamle lynhurtige angrepsspilleren har i likhet med Jürgen Klopp en fortid i Borussia Dortmund. 

Chelsea skal være interessert i å beholde spilleren, spesielt etter at gruppen ledet av landsmann Todd Boehly nylig tok over som eiere. Pulisic er en god mann å ha når klubben skal markedsføres i USA, og London-klubben skal på turné i 23-åringens hjemland i sommer. 

Pulisic har to år igjen av sin kontrakt med Chelsea. 

Mirror

Bayern har bedt Mané om å være tålmodig
08.jun 14:36 kopier linkBayern har bedt Mané om å være tålmodig

Onsdag fikk Bayern München sitt andre bud på Sadio Mané avslått, og denne gang ble det omtalt som «latterlig og fornærmende» fra de helrøde.

Budet skal ha vært på 23,5 millioner garantert, med ytterligere potensielt 6,5 millioner pund etter det som regnes som urealistiske kriterier. For at Liverpool skulle få utbetalt den fulle summen, ville Bayern München måtte vinne Champions League og Mané bli vinner av Ballon d’Or tre ganger på rad de neste tre sesongene, rapporteres det fra engelsk media.

Florian Plettenberg i tyske Sky Sport kommer med det siste fra Tyskland, og han skriver at sportsdirektør Hasan Salihamidzic regelmessig er i kontakt med Liverpool og spillerens agent Björn Bezemer. De håper på forhandlinger ansikt til ansikt denne ukenBayern er sikre på at Mané kun ønsker seg til den tyske storklubben, og de har bedt han om å være tålmodig, fordi de tøffe forhandlingene er som poker.

Ifølge The Times krever Liverpool 50 millioner euro, eller 42,5 millioner pund for å slippe 30-åringen

Sky Sport Tyskland

Liverpool og City vil ha Saka
07.jun 00:02 kopier linkLiverpool og City vil ha Saka

Manchester City og Liverpool ønsker seg Bukayo Saka fra Arsenal. 20-åringen er snart inne i de to siste årene av sin kontrakt, og så langt har ikke Arsenal klart å få den talentfulle kantspilleren til å skrive under på en lengre avtale.

Både Liverpool og City har Saka som et overgangsmål for fremtiden, men ifølge Daily Mail virker det lite sannsynlig at de to ledende klubbene i Premier League vil gjøre et fremstøt for å sikre seg ham denne sommeren.

Saka har ikke spilt i Champions League, og Arsenal endte som nummer fem i Premier League forrige sesong. Det kan gjøre det problematisk for «the Gunners» å få ham til å skrive under på en lengre avtale.

Daily Mail

Liverpool har flere angrepsspillere på radaren
05.jun 13:05 kopier linkLiverpool har flere angrepsspillere på radaren

Daily Mail melder at Liverpool har flere angrepsspillere på radaren. Bayern Münchens Serge Gnabry skal være en av disse. Han har ett år igjen av sin kontrakt, akkurat som Sadio Mané, som linkes motsatt vei.

Watford-duoen Joao Pedro og Ismaila Sarr er to andre, og Barcelonas Ousmane Dembele kan også være en spiller som er aktuell for Liverpool.

Chelseas Christian Pulisic er en annen spiller som Jürgen Klopp liker, og det samme gjelder Anraut Danjuma, som har hatt en kanonseong for Villarreal etter at han kom fra Bouremouth. 

Tabloidavis hevder både Manchester City og Liverpool er ute etter samme midtbanespiller
05.jun 10:27 kopier linkTabloidavis hevder både Manchester City og Liverpool er ute etter samme midtbanespiller

Mirror skriver at både Jürgen Klopp og Pep Guardiola jakter Leeds sin midtbanespiller Kalvin Phillips. 

Guardiola vil ha den engelske landslagsspilleren som erstatter for Fernandinho, men Liverpool har også peilet seg inn mot 26-åringen.

Leeds på sin side, ønsker ikke å miste Phillips etter at de sikret seg fornyet Premier Leauge-kontrakt, men innser at de to storklubbene kan lokke midtbanespilleren med Champions League-fotball.

Liverpool hadde Monacos Aurelien Tchouameni som førstevalg når de skulle styrke troppen med en ny midtbanespiller, men den unge franskmannen ser ut til å havne i Real Madrid. Dermed måtte Anfield-klubben se seg om etter alternativer, og Phillips skal være blant disse.

Engelskmannens fotballfremtid har vært uklar etter at han ikke ble enig med Leeds om en ny kontrakt. Manchester United har også fulgt situasjonen hans, mens West Ham gjerne vil ha ham som makker til England-kollega Declan Rice.