Ryktebørsen

Her har vi samlet rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

– Klopp er ikke interessert i Tyskland-jobben
I dag 20:53 kopier link– Klopp er ikke interessert i Tyskland-jobben

Oliver Bierhoff har sagt opp sin jobb i det tyske fotballforbundet etter Tysklands VM-fiasko, der de røk ut i gruppespillet av årets mesterskap.

At Bierhoff gir seg, har ført til heftige spekulasjoner rundt landslagssjef Hansi Flick sin fremtid. Det rapporteres at jobben hans henger i en tynn tråd.

Flick tok over etter Jorgi Löw 1. august 2021, etter at han hadde ledet Bayern München til cupgull, ligagull og Champions League-triumf, og blitt kåret til årets trener i Europa. Nå kan Tyskland allerede være på jakt etter ny sjef.

Christian Falk i Bild rapporterer at Jürgen Klopp ikke er interessert i jobben, men at en som kan være interessert er Thomas Tuchel. Tuchel ble sparket som Chelsea-sjef i september, bare sju kamper inn i årets sesong.

Klopp har flere ganger tidligere blitt linket til jobben som tysk landslagssjef, og mange forventer at det er den jobben han vil ta når han en dag er ferdig i Liverpool FC.

Allerede for fem dager siden, var agenten hans Marc Kosicke ute på tyske Sky Sport og utelukket at det var en mulighet før tidligst i 2026.

– Dette er bare et tema i media. Jürgen har kontrakt med Liverpool frem til 2026, og han har planer om å fullføre den, ble Kosicke sitert.

Nå har tydeligvis flere medier fått samme informasjon.

Bild

Kjøler ned Gakpo-ryktene
Lør. 03.12. 10:02 kopier linkKjøler ned Gakpo-ryktene

Cody Gakpo har hatt et strålende VM for Nederland så langt, og det har blitt rapportert at Liverpool er blant klubbene som er mest interessert i å hente 23-åringen.

Noen har til og med hevdet at samtaler mellom Liverpool og PSV allerede er i gang, men Goal-journalst Neil Jones kjøler ned disse ryktene.

«Goal forstår det slik at de opplysningene ikke stemmer, og at selv om Gakpo er en spiller som vil bli fulgt av de rødes speidere, er han ikke en som de aktivt går etter», skriver han.

I stedet er det en midtbanespiller Liverpool ser etter, og Joens skriver at det vil være en stor overraskelse om de skulle gå for Gakpo i januar.

Goal

Amrabat-rykter tiltar i styrke
Fre. 02.12. 21:14 kopier linkAmrabat-rykter tiltar i styrke

Tidligere denne uken kom det rapporter fra Italia om at Liverpool er interessert i Fiorentina-spiller Sofyan Amrabat, men det er sjelden grunn til å legge for mye i det som kommer fra Calciomercato. 

Nå er det imidlertid mer grunn til å følge med på 26-åringen, som er klar for åttendedelsfinalen i VM med Marokko. Florian Plettenberg i tyske Sky Sport melder nemlig fredag kveld at Liverpool følger med på den nederlandskfødte defensive midtbanespilleren.

Han skriver at det er mange klubber i Premier League som følger med på Amrabat, men at Liverpool er de som viser mest interesse for øyeblikket. Spilleren selv skal være åpen for å forlate Serie A-klubben. 

Han har en kontrakt som går ut sommeren 2024 og vil trolig koste om lag 30 millioner pund.

Sky Sport

Benfica har ingen planer om å gi slipp på Fernandez i januar
Tor. 01.12. 19:39 kopier linkBenfica har ingen planer om å gi slipp på Fernandez i januar

Enzo Fernandez storspiller for Argentina i VM, og slikt blir lagt merke til. Liverpool er blant klubbene som er blitt linket til midtbanespilleren, men skal de få fatt i ham må de røde antagelig punge ut med hele 120 millioner euro.

Transferguru Fabrizio Romano melder nemlig at dette er utkjøpsklausulen som er inkludert i Fernandez sin kontrakt med Benfica, og den portugisiske klubben har ingen planer om å gi slipp på Fernandez i januar.

Den argentinske klubben River Plate skal ha en prosentandel av overgangssummen ved et videresalg av Fernandez.

Den 21 år gamle midtbanespilleren flytter beina raskt, og har en god skuddfot. 

Han kom til Benfica fra River Plate i juli, og har scoret tre mål og notert seg for fem målgivende på 24 kamper for den portugisiske klubben. 

Fernandez var blant de fem spillerne som Mirror listet opp som alternativer for Liverpool skulle Jude Bellingham glippe.

AC Milan snuser på Liverpool-duo
Tor. 01.12. 11:16 kopier linkAC Milan snuser på Liverpool-duo

Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain er på utgående kontrakt denne sesongen, og foreløpig har det ikke kommet noen antydninger om at midtbanespillerne kommer til å forlenge med Liverpool.

Dersom ikke det skjer noe med den saken i løpet av desember, vil duoen stå fritt til å forhandle med klubber i utlandet allerede om en måned, og en av klubbene som vil stå klar er ifølge ferske rykter AC Milan. 

Italienske Calciomercato skriver at storklubben har siktet seg inn på både Keita og Oxlade-Chamberlain. I sommer hentet de Divock Origi gratis fra de røde. 

Liverpool har på sin side blitt linket til Milans midtbanespiller Ismael Bennacer, som også er på utgående kontrakt til sommeren.

Calciomercato

Den Liverpool-linkede Benfica-spilleren storspilte for Argentina
30.nov 22:26 kopier linkDen Liverpool-linkede Benfica-spilleren storspilte for Argentina

Benficas Enzo Fernandez, som har vært linket til Liverpool, storspilte igjen for Argentina i VM, da argentinerne tok seg videre til åttedelsfinale mot Australia etter å ha slått Polen 2-0.

Den 21 år gamle midtbanespilleren flytter beina raskt, og har en god skuddfot. 

Han kom til Benfica fra River Plate i juli, og har scoret tre mål og notert seg for fem målgivende på 24 kamper for den portugisiske klubben. 

Fernandez var blant de fem spillerne som Mirror listet opp som alternativer for Liverpool skulle Jude Bellingham glippe.

Benfica investerte noen av de 85 millioner pund de fikk fra Liverpool for Darwin Nunez i Fernandez, og midtbanespilleren skal ha en utkjøpsklausul på 100 millioner pund i sin kontrakt med portugiserne.

Hevder Liverpool følger marokkaner som har imponert
30.nov 09:47 kopier linkHevder Liverpool følger marokkaner som har imponert

Det er mange spennende midtbanespillere man kan følge i årets verdensmesterskap, og Liverpool blir ikke overraskende koblet til en del av dem i ryktespaltene. Det seneste navnet som har dukket opp er Marokkos Sofyan Amrabat, som har imponert på den defensive midtbanespilleren til laget som slo Belgia 2-0, og som bare trenger et poeng mot Canada for å være garantert avansement. 

Amrabat spiller til daglig i Fiorentina og kan bli sett på som et mer rimelig alternativ til en spiller som Declan Rice. Rice har en markedsverdi på åtte ganger så mye som 26 år gamle Amrabat. 

Det er italienske Corriere dello Sport, gjengitt av Goal, som skriver at Liverpool er en av flere klubber som er interessert i å hente Amrabat.

Kontrakten hans med Fiorentina utløper sommeren 2024, og klubben har ikke sikret seg en klausul som gjør at de kan forlenge den med et år. 

Amrabat er født i Nederland og tilbrakte sine ungdomsår i FC Utrecht, før han dro via Feyenoord, Club Brügge og Hellas Verona før han endte opp i Fiorentina i 2020.

«Chelsea vil matche alle bud på Bellingham»
29.nov 23:14 kopier link«Chelsea vil matche alle bud på Bellingham»

Telegraph-journalist Matt Law har uttalt til podcasten London is Blue at Chelsea vil grave dypt i lommeboka i håp om å sikre seg Jude Bellingham, men Law slår samtidig fast London-klubben ikke er favoritter til å signere den engelske landslagsspilleren.

Law opplyser imidlertid at Chelsea akter å matche alle bud som blir gjort for Bellingham, men Telegraph-journalisten sier samtidig at overgangen ikke kommer til å bli avgjort kun av penger.

Trekker frem fem aktuelle VM-spillere dersom Bellingham skulle glippe
29.nov 13:35 kopier linkTrekker frem fem aktuelle VM-spillere dersom Bellingham skulle glippe

Liverpool er med i kampen om signaturen til Jude Bellingham, men unggutten er så ettertraktet at det kan bli vanskelig å danke ut konkurrenter som ikke er redd for å svi av enorme beløp for 19-åringen. 

Dersom Bellingham skulle glippe blir Liverpool nødt til å finne et alternativ som de kan styrke midtbanen med. Derfor har Mirror listet opp fem andre midtbanespillere de røde eventuelt kan gå for, og flere av dem er kjente navn i spaltene her på liverpool.no. Og samtlige er å se i årets VM. 

Mohammed Kudus er kanskje det heteste navnet akkurat nå. Pålitelige kilder i Nederland hevdet mandag at Liverpool har kastet seg på i kampen om ghaneserens signatur. 

En annen mann vi kommer til å høre mer om i tiden fremover er Moises Caicedo, som spiller for Ecuador. I klubblaget Brighton har han virkelig levert denne sesongen.

Liverpool kan også se til portugisisk liga og Benfica igjen. Enzo Fernandez presenterte seg for Argentina i helgen, og den unge midtbanespilleren er spennende.

USAs Yunus Musah har også hatt et bra mesterskap, og det samme har Adrien Rabiot for Frankrike. De to meldes også som aktuelle kandidater for Liverpool.

Mirror

Hevder Caicedo er på Liverpools liste sammen med Bellingham
28.nov 23:37 kopier linkHevder Caicedo er på Liverpools liste sammen med Bellingham

Det er ingen hemmelighet at Jude Bellingham står på Liverpools liste over transfermål i 2023. Der står også en annen midtbanespiller, ifølge reporter i tyske Sky Sport, Florian Plettenberg. Nemlig Brightons Moises Caicedo. En spiller som også Manchester United skal ha fått opp øynene for.

På sydkysten håper de å beholde den unge stjernen fra Ecuador også etter 2023, men mange andre toppklubber skal også ha den VM-aktuelle 21-åringen i kikkerten. 

Skal ha takket nei til Trossard sin agent
28.nov 13:37 kopier linkSkal ha takket nei til Trossard sin agent

Leandro Trossard er en av mange spennende spillere som er på utgående kontrakt denne sesongen, og nå skal agenten være i full gang med å finne belgierens neste arbeidsgiver. 

Mannen som har en tendens til å prestere mot Liverpool sikter seg inn hos en av storklubbene, men ifølge journalist Ben Jacobs er ikke det aktuelt. 

Han sier til GiveMeSport at de røde har gjort det klart at de ikke kommer til å være med i kampen om 27-åringens signatur. Agenten skal ha tilbudt Trossards tjenester til både Liverpool, Chelsea og Manchester United. 

Kanskje er Chelsea det mest sannsynlige utfallet, ettersom Trossards tidligere sjef i Brighton, Graham Potter, nå styrer butikken på Stamford Bridge. 

Trossard er med i oversikten vi har lagd over spennende spillere som kan bli aktuelle for en Bosman-overgang til sommeren.

Ben Jacobs/GiveMeSport

– Pep Lijnders vil gjerne at de røde kjøper landsmannen hans
27.nov 17:10 kopier link– Pep Lijnders vil gjerne at de røde kjøper landsmannen hans

Når overgangsvinduet åpner i januar, er det spesielt én angriper som vil være ettertraktet. Han vil også med stor sannsynlighet være tilgjengelig.

Cody Gakpo har hatt en strålende sesong for PSV Eindhoven, og står med 15 mål og 18 målgivende på 31 kamper denne sesongen for klubben sin. PSV er nummer tre i Eredivisie.

23-åringen har også imponert stort i VM – med to mål på to kamper så langt i kampene mot Senegal og Ecuador.

Kray er overbevist om at Gakpo vil forlate PSV Eindhoven.

– Gakpo er borte allerede. PSV kommer ikke til å beholde ham, og kan ikke beholde ham lenger. I Liverpool er assistent Pepijn Lijnders begeistret for ham, så han prøver å overtale Jürgen Klopp. Ja, Gakpo er borte, sa Kraay til ESPN.

Før VM var det snakk om en overgangssum på 35 millioner pund for Virgil van Dijks lagkamerat på landslaget.

Nederlands neste kamp er mot Qatar på tirsdag.

ESPN

– Liverpool følger ung spiss fra MLS
27.nov 08:00 kopier link– Liverpool følger ung spiss fra MLS

Ifølge den colombianske journalisten Pipe Sierra skal Liverpool følger den colombianske spissen Jhon Duran, som spiller for amerikanske Chicago Fire. Det sier han til The Anfield Talk.

18-åringen skal være 185 centimeter høy, og har allerede tre førstelagskamper for det colombianske landslaget. Han blir 19 år i midten av desember.

Spissen signerte for den amerikanske MLS-klubben 1. januar, og kom fra klubben Envigado i hjemlandet. De skal ha betalt 1,46 millioner pund for ham.

Sierra rapporterte også om interessen tidlig i oktober, og skrev da at Liverpool-speideren som hadde fulgt Luis Diaz i sin tid hadde dratt for å se ham. Klubber som Lille, Eintracht Frankfurt og PSV Eindhoven er alle ute etter spissen, som skal være verdsatt til rundt 10 millioner euro.

Spillerens agent skal ha vært i London for to uker siden, og Liverpool skal ha sett ham spille i tre kamper.

– For øyeblikket er det bare interesse, og det har ikke kommet noe bud. Men 10 millioner euro er en veldig god pris når vi snakker om en unggutt med disse kvalitetene. Han kan bli en av de beste spissene på planeten, sier Sierra.

Han har åtte mål og fem målgivende på 27 kamper i MLS denne sesongen.

The Anfield Talk / Pipe Sierra

– Bellingham er Liverpools hovedmål, men Dortmund forhandler ikke før i 2023
26.nov 18:09 kopier link– Bellingham er Liverpools hovedmål, men Dortmund forhandler ikke før i 2023

Fotballeuropas store «overgangsguru» Fabrizio Romano har kommet med en oppdatering på situasjonen rundt Jude Bellingham.

19-åringen er en ettertraktet mann, og ifølge Romano er situasjonen fortsatt den samme: Midtbanespilleren er fortsatt Liverpools hovedmål på overgangsmarkedet.

Han skriver videre at partene allerede har vært i kontakt, men at Real Madrid, Manchester City og Chelsea også er med i kampen om underskriften hans.

Det er ingenting som kommer til å bli avgjort nå – og Borussia Dortmund kommer ikke til å starte forhandlinger om pris før i 2023.

Fabrizio Romano

– Klopp jobber hardt for å få tak i Bellingham. Har også to søramerikanske spillere på listen
26.nov 13:07 kopier link– Klopp jobber hardt for å få tak i Bellingham. Har også to søramerikanske spillere på listen

Jude Bellingham er spilleren høyest på Liverpools ønskeliste, men de røde er dessverre ikke alene i kampen om den strålende 19-åringen.

Florian Plettenberg, en journalist som vanligvis har god oversikt når det kommer til transfers rundt tyske klubber, rapporterer at det nå står mellom tre klubber. Klubbene er Liverpool, Manchester City og Real Madrid – og Manchester United har ikke lenger noen sjanse til å sikre seg ham, ifølge tyske Sky Sport. 

Plettenberg rapporterer videre at Liverpool og Jürgen Klopp jobber veldig hardt for å sikre seg Borussia Dortmund-spilleren, men kan ikke kjøpe ham til hvilken som helst pris, på grunn av Financial Fair Play. Prisen vil være på opp mot 150 millioner euro…

Bellingham er førstevalget når de røde skal forsterke midtbanen. I tillegg skal klubben være ute etter to søramerikanske spillere, skriver han videre, uten å navngi hvilke spillere det er snakk om.

De røde har blitt mye linket til Brightons Moisés Caicedo, som har fortsatt å imponere for Ecuador i VM i Qatar.

Sky Sport Tyskland

Mason Mount har avslått nytt kontraktstilbud
26.nov 09:47 kopier linkMason Mount har avslått nytt kontraktstilbud

Tidligere denne måneden rapporterte The Guardian at Liverpool og Juventus var blant klubbene som fulgte nøye med på hva som skjer med Mason Mount og hans kontraktsituasjon i Chelsea.

23-åringen, som for tiden er i Qatar og spiller VM for England, har en avtale med Chelsea som går ut sommeren 2024. Han har så langt ikke klart å komme til enighet med London-klubben om en ny kontrakt.

Nå rapporterer Matt Hughes i Daily Mail at også det siste kontraktsforslaget fra Chelsea er avslått. 

Mount sine representanter mener at spilleren bør få betalt rundt det samme som sommerkjøpet Raheem Sterling, som har en kontrakt verdt 300 000 pund i uka. Chelseas siste tilbud skal være langt lavere enn det. Avtalen han er på i dag er på «kun» 85 000 pund i uka, som gjør ham til en av de dårligst betalte i Chelsea.

Med 18 måneder igjen av kontrakten følger flere klubber med, deriblant Liverpool og Juventus, melder også Mail. LFC vil trenge flere nye midtbanespillere det neste året – med Alex Oxlade-Chamberlain, Naby Keita og James Milner på vei ut neste sommer.

Dersom han skulle gå til sommeren og kun ha 12 måneder igjen av kontrakten, vil det også gi utslag på hvilken pris Chelsea kan kreve, om de ønsker å selge heller enn å miste ham gratis sommeren etter – dersom situasjonen fortsatt er slike fastlåst.

Mason Mount har vært i Chelsea-systemet siden 2005, da han var seks år gammel. Den offensive midtbanespilleren har 32 mål og 37 målgivende på sine 181 førstelagskamper for Chelsea.

Daily Mail

– Liverpool vil ha speidere på tribunen i kampen mellom Ghana og Portugal
24.nov 16:34 kopier link– Liverpool vil ha speidere på tribunen i kampen mellom Ghana og Portugal

Kl. 17.00 skal Ghana møte Portugal på Stadium 974 i Qatar – og det er spesielt én spiller det kan være verdt å følge litt ekstra med på.

Ifølge journalisten Edmund Okai Gyimah i Sports World Ghana, vil Liverpool ha speidere på tribunen for å følge Ajax sin angriper Mohammed Kudus. 

Kudus scoret et veldig flott mål mot Liverpool tidligere denne sesongen, og har tidligere vært linket til Premier League-klubber som Everton og Manchester United.

Ifølge nettstedet er de røde nå med i kampen om 23-åringen, og de hevder at de har fått bekreftet at Liverpool vil ha speidere på plass for å se nærmere på ham.

Kudus starter kampen, og spiller med nummer 20 på ryggen. Kampen ser du på NRK 1, med avspark 17.00.

Sports World Ghana

Laimer-toget ser ut til å ha gått
23.nov 15:40 kopier linkLaimer-toget ser ut til å ha gått

Konrad Laimer var et navn som tidvis ble nevnt i forbindelse med en mulig overgang til Liverpool da overgangsmarkedet var åpent i sommer. Midtbanespilleren til RB Leipzig er på utgående kontrakt denne sesongen, og kunne vært aktuell for en Bosman-overgang til Merseyside til sommeren. 

Men 25-åringen virker fast bestemt på å signere for Bayern München i stedet. Det melder Bild-journalist Christian Falk. 

Han skriver at Laimer har takket nei til Chelsea, som skal ha gjort et fremstøt for å sikre seg spilleren, og at han ønsker å slutte seg til de tyske seriemesterne i stedet. 

Østerrikeren har vært skadet helt siden starten av september, og når man ser på skadehistorikken er det kanskje ikke et veldig stort tap for Liverpool om han ikke skulle komme til Anfield.

Bild

Premier League-klubb vurderer å hente Ox på gratisovergang
20.nov 13:11 kopier linkPremier League-klubb vurderer å hente Ox på gratisovergang

Birmingham Mail melder at Alex Oxlade-Chamberlain er et transfermål for Aston Villa til sommeren, da midtbanespilleren ikke ser ut til å få ny kontrakt med Liverpool og kan forlate Anfield-klubben på gratisovergang. 

29-åringen har også tidligere blitt linket til Villa Park på grunn av begrenset med spilletid i Liverpool, men det var mens Steven Gerrard var manager i Birmingham-klubben. Nå gjenstår det å se om Unai Emery er like interessert. 

Oxlade-Chamberlain startet bare 17 kamper for Liverpool forrige sesong, og har kun vært involvert i fire kamper så langt denne sesongen.

Hevder at Klopp vil ha to navngitte midtbanespillere i kikkerten i januar
20.nov 10:56 kopier linkHevder at Klopp vil ha to navngitte midtbanespillere i kikkerten i januar

Liverpool vurderer trolig bud på midtbaneduoen Ruben Neves og Konrad Laimer i januar, etter å ha studert duoen grundig, melder Teamtalk.

Jürgen Klopp har styrking av midtbanen på toppen av prioriteringslisten etter alle problemene de røde har hatt i denne lagdelen denne høsten. Anfield-klubben har flere ungdommer og veteraner i denne posisjonen, men ingen spillere i sin beste alder karrieremessig. 

Spillere som James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain og Naby Keita vil være ute av kontrakt etter denne sesongen, og Arthur Melos lånekontrakt løper også ut etter sesongslutt.

Liverpools førstevalg er Jude Bellingham, men det vil bli hard konkurranse om 19-åringen. Og han blir ikke billig. Teamtalks transferekspert Graeme Bailey har lagt merke til at Liverpool har gjort grundig arbeid med å studere Konraid Laimer og Ruben Neves. 

Neves har blitt linket til en rekke klubber, inkludert Manchester United og Barcelona. Om Wolverhampton er villige til å selge ham i januar gjenstår å se, da den nye manageren, Julen Lopetegui, ikke ønsker å miste noen av sine største stjerner.

Konrad Laimer opplevde at en overgang til Bayern München falt i fisk. Han er kontraktsløs til sommeren, så RB Leipzig vil være villige til å selge ham i januar. 

– Han er akkurat tilbake fra skade, men vil være spilleklar igjen når sesongen starter opp igjen, og Liverpool liker ham, slår Bailey fast.

Bailey nevner også Leicesters Youri Tielemans fra Leicester som et tredje alternativ som kan stå på blokka til Liverpool, men Leicester ønsker ikke å selge belgieren i januar.

Real Madrid synes Bellingham er for høyt priset
19.nov 20:01 kopier linkReal Madrid synes Bellingham er for høyt priset

Real Madrid lurte til seg den franske landslagsspilleren Aurelien Tchouameni foran nesa til Liverpool i sommer, og ivrer etter å gjøre det samme med den 19 år gamle engelske landslagsspilleren Jude Bellingham til sommeren.

Sport hevder imidlertid at de regjerende Champions League-mestrene ikke er villige til å betale Dortmunds prisforlangende som vil ligge opp mot 150 millioner euro.

Det spanske nettstedet hevder at Bellingham er Real Madrids hovedmål når de skal styrke midtbanen til sommeren, og hovedstadsklubben håper at spilleren velger å spille for dem isteden for Champions League-motstander Liverpool, og at Bellingham-leiren vil legge press på Borussia Dortmund til å selge til en lavere pris enn det den tyske klubben har i tankene.

Napoli har planen klar for å holde «Kvaradona» unna klørne til Liverpool
19.nov 12:11 kopier linkNapoli har planen klar for å holde «Kvaradona» unna klørne til Liverpool

Khvicha Kvaratskhelia imponerte stort da Napoli slo Liverpool 4-1 i Champions League i høst, og georgianerens storspill for Serie A-klubben har blitt lagt merke til både av Anfield-klubben og en rekke andre storklubber i Europa. Åtte mål og ti målgivende pasninger i alle turneringer så langt er imponerene tall.

Napoli står nå klare til å tilby «Kvaradona» en ny kontrakt, for å holde angriperen unna klørne til europeiske storklubber, inkludert Liverpool.

21-åringen signerte en femårskontrakt med Napoli så sent som i sommer, men nå ønsker italienerne at spilleren skal binde seg til klubben enda lenger enn til sommeren 2027, og det er snakk om å forlenge avtalen til sommeren 2028, melder Gazzetta Dello Sport.

Følger med på kontraktsituasjonen til Mason Mount
17.nov 12:23 kopier linkFølger med på kontraktsituasjonen til Mason Mount

Kontraktsforhandlingene mellom Chelsea og Mason Mount står i stampe, og The Guardian melder at både Liverpool og Juventus følger nøye med på utviklingen.

Samtalene mellom den engelske landslagsspilleren og London-klubben er nå satt på vent til etter VM.

Mounts kontrakt med Chelsea løper ut om drøyt halvannet år. Midtbanespilleren har vært i samtaler med Chelsea helt siden i sommer, men det har ikke vært noe tegn til gjennombrudd i forhandlingene, og nå er det ikke ventet at forhandlingene gjenopptas før i januar. 

Chelsea ønsker ikke å miste 23-åringen, som har vært i London-klubben i hele sin karriere. På Stamford Bridge har man fortsatt tro på at de skal klare å løse flokene og få en ny avtale i havn. 

Det er imidlertid indikasjoner på at dette ikke er så enkelt. Mount er en av spillerne som tjener minst i førstelagstroppen på Stamford Bridge, og han ønsker en ny kontrakt som reflekterer hans status som en av Graham Potters viktigste spillere. Chelseas lønnstilbud har så langt ligget langt under spillerens forventninger. 

– God utvikling i kontraktsforhandlingene
15.nov 18:07 kopier link– God utvikling i kontraktsforhandlingene

Før helgen hintet Jürgen Klopp om samtaler rundt en ny avtale med Roberto Firmino. Brasilianeren har så langt har scoret ni mål og har fire målgivende denne sesongen, og kontrakten hans går ut til sommeren. Firmino fylte 31 år i oktober.

Han representeres av det tyske agentbyrået Rogon, med Roger Wittman i spissen. Han har lenge vært involvert i spillerens karriere, og var også agenten hans da han gikk fra Hoffenheim til Liverpool i 2015.

Derfor er det interessant når Florian Plettenburg i tyske Sky, en journalist som også vanligvis har litt å komme med når det kommer til slike saker, kommer med en oppdatering på situasjonen.

Han melder at han har blitt fortalt at det er god utvikling i kontraktsforhandlingene, men at de ikke har kommet i mål ennå. Spilleren selv skal være veldig interessert i en ny avtale, og forholdet til Jürgen Klopp er «perfekt».

Sky Sport Tyskland

Salzburg-unggutt linkes til Merseyside
14.nov 22:25 kopier linkSalzburg-unggutt linkes til Merseyside

Liverpool skal være interessert i den sveitsiske spissen Noah Okafor.

Det melder Sky Germany-journalist Florian Plettenburg mandag kveld.

– En vinterovergang er mulig! Ingen forhandlinger nå, men det er interesse fra klubber som Manchester City, Liverpool og AC Milan, skriver han.

For øyeblikket er det VM som står i tankene til Okafor. Han skal representere Sveits den neste måneden.

Prislappen skal være på rundt 35-40 millioner euro, melder Plettenburg.

22-åringen står med syv mål på 14 kamper i østerrisk eliteserie denne sesongen. Han står også med tre mål i Champions League.

Liverpool har Lillian Thurams sønn i kikkerten
13.nov 12:56 kopier linkLiverpool har Lillian Thurams sønn i kikkerten

I Tyskland rapporteres det at Borussia Mönchengladbachs franske landslagsspiss Marcus Thuram kan være aktuell for de røde.

25-åringen, som er sønn av den tidligere forsvarslegenden Lilian Thuram, står med 10 mål på 15 kamper i Bundesliga.

Ekstra interessant blir han siden kontrakten går ut til sommeren. Flere klubber følger naturlig nok angriperen.

Fredag scoret han et da Borussia Dortmund ble slått 4-2 på Borussia-Park.

Fussball Transfers

Tyske medier hevder at Liverpool sikter seg inn mot Dortmund-talent
09.nov 17:35 kopier linkTyske medier hevder at Liverpool sikter seg inn mot Dortmund-talent

Bild melder at Liverpool har siktet seg inn på Borussia Dortmunds vidunderbarn Youssoufa Moukoko. En overgang kan komme til å koste Anfield-klubben over 25 millioner pund.

Det er et beløp som Bild tror Liverpool er villige til å betale for en ung spiller som blir betraktet som et av de største talentene i Europa. 

17-åringens kontrakt med Bundesliga-klubben går mot slutten.

Tenåringen har gjort seks mål og har slått fire målgivende pasninger på 13 Bundesligakamper denne sesongen.

Kontraktsforhandlingene mellom Moukokos representanter og Dortmund står i stampe, og i tillegg til Liverpool viser Real Madrid, Barcelona og Paris Saint-Germain interesse for stortalentet.

Hevder Liverpool har gode sjanser i jakten på Bellingham, selv om fire andre storklubber vil ha midtbanespilleren
07.nov 22:25 kopier linkHevder Liverpool har gode sjanser i jakten på Bellingham, selv om fire andre storklubber vil ha midtbanespilleren

Sjefsreporter i Sport 1 i Tyskland, Patrick Berger, har god innsikt i alt som rører seg rundt Borussia Dortmund. Nå melder han at Liverpool FC har gode sjanser til å vinne drakampen om Jude Bellingham, selv om også Chelsea, Real Madrid, Manchester City og Manchester United ønsker å signere midtbanespilleren til sommeren.

Berger skriver at Borussia Dortmund egentlig ønsker å beholde Bellingham, men klubbledelsen skal ha innsett at det blir tilnærmet umulig, og derfor ser Bundesligaklubben seg allerede om etter en erstatter. 

Berger opplyser at prislappen på Bellingham er 150 millioner euro. Ingen klubber har så langt kommet med noe bud, og ingen avgjørelse kommer til å bli tatt før VM, ifølge Sport 1-journalisten.

Hevder at Keita har fått en ny skade
05.nov 18:42 kopier linkHevder at Keita har fått en ny skade

Naby Keita trente sammen med laget 20. og 25. oktober, men siden den gang har vi ikke sett ham. Jürgen Klopp har tidligere uttalt at han trolig skal bruke desember som en ny pre-season, for å bli klar til etter VM.

Ifølge twitterbrukeren DaveOCKOP, som trolig vil være et kjent navn for de som bruker det sosiale mediet, er midtbanespilleren nå skadet igjen. 

Han melder at Keita har fått en ny skade, og at det dreier seg om en muskelskade som ga ham smerter etter at han var tilbake med å trene sammen med laget.

Keita har spilt fem minutter denne sesongen. Det skjedde i Community Shield mot Manchester City i slutten av juli, da han kom inn for Thiago Alcantara på slutten. 27-åringen er på utgående kontrakt, og har så langt ikke forlenget sin avtale med de røde. Han kan forlate klubben på Bosman til sommeren.

Så langt er det ingen aviser eller andre som har meldt om denne nye skaden - men vi følger utviklingen.

DaveOCKOP

– At Liverpool nå går «all in» gjør situasjonen vanskelig for Real Madrid
05.nov 09:42 kopier link– At Liverpool nå går «all in» gjør situasjonen vanskelig for Real Madrid

Det har vært forventet at Real Madrid vil være en av storklubbene som er med dersom Borussia Dortmund velger å selge Jude Bellingham. Madrid-klubben blir stadig nevnt sammen med Liverpool, Manchester City, Manchester United og Chelsea.

19-åringen er på forsiden av dagens Marca, som melder at Liverpool vil gjøre alt for å signere Bellingham. Det skrev også tyske Bild tidligere denne uken.

Marca har veldig gode kilder i Real Madrid, og i artikkelen skriver de at Real Madrid nå ser på sjansene til å få tak i Bellingham som «mer komplisert». 

Selv om Real Madrid allerede har unge og veldig gode midtbanespillere i Eduardo Camavinga (19), Federico Valverde (24) og Aurélien Tchouaméni (22), har Bellingham vært et overgangsmål.

Marca skriver videre at spillerens ønske må bli helt avgjørende dersom han skal komme til Real Madrid, for de beskriver det som nesten umulig å konkurrere økonomisk. I Tyskland har det vært snakk om en overgangssum opp mot 150 millioner euro. Det har blitt meldt at Liverpool har satt av 100 millioner euro for å sikre seg den engelske landslagsspilleren.

Marca