Ryktebørsen

Her har vi samlet rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

– De er enige om lønn og kontraktslengde. Bare små detaljer gjenstår
Lør. 03.06. 23:07 kopier link– De er enige om lønn og kontraktslengde. Bare små detaljer gjenstår

Fabrizio Romano har kommet med nok en oppdatering på situasjonen rundt Alexis Mac Allister, etter at han tidligere lørdag meldte at spillerens far og agent, Carlos, var på vei til England for å å på plass de siste detaljene. 

Romano sier i en oppdatering på sin YouTube-kanal at Liverpool og Mac Allister nå har omtrent alt på plass. Partene er enige om lengde på kontrakt og om spillerens lønn. Tidligere i vår ble det sagt at han ville tilbys en kontrakt til 2028, men det går han ikke nærmere inn på.

Det er bare små detaljer som mangler før alt er i orden mellom klubb og spiller.

Etter planen vil Mac Allister så bli Liverpool-spiller i neste uke, og det er ikke forventet å bli problemer for Liverpool og Brighton med overgangssum. Argentineren har en utkjøpsklausul. Den skal være «langt lavere» enn 70 millioner pund, som det ble meldt på Twitter i mai.

Det går rykter på Twitter om at den skal være så lav som 45 millioner pund, men det kommer ikke fra Romano.

Fabrizio Romano

Viser interesse for fransk landslagsspiller
Fre. 02.06. 20:57 kopier linkViser interesse for fransk landslagsspiller

Benjamin Pavard skal ha bestemt seg for å forlate Bayern München denne sommeren, og er klar for en ny utfordring. VM-vinneren fra 2018 og Ibrahima Konatés landslagskollega har vært med på å vinne fire Bundesliga-titler og Champions League med Bayern München, og har spilt fast for Bayern denne sesongen.

Den tyske Sky Sport-journalisten Florian Plettenberg sier at Liverpool er en av flere storklubber som er med i kampen om spilleren.

Det er også Manchester United, Manchester City, Inter, Real Madrid og Barcelona. Spilleren skal være tilgjengelig for 30 millioner euro (25,8 millioner pund) pluss bonuser, og Bayern skal også være villig til å ta spillere i bytte, ifølge Plettenberg.

Pavard fylte 27 i slutten av mars. Kicker, vanligvis en god kilde i tysk fotball, rapporterte for en uke siden at Liverpool hadde meldt sin interesse for høyrebacken. Med Jörg Schmadtke som ny sportsdirektør har de røde blitt linket til veldig mange spillere i Bundesliga den siste uken.

Denne sesongen har Pavard også spilt mye midtstopper, og dersom Liverpool skal fortsette å eksperimentere med rollen til Trent Alexander-Arnold kan det være en overgang som gir mening av flere grunner.

Florian Plettenberg

Hevder Adrian allerede har signert forlengelsen
Fre. 02.06. 18:30 kopier linkHevder Adrian allerede har signert forlengelsen

36 år gamle Adrian ser ut til å bli med Liverpool videre, og i et ferskt intervju med The Athletic meddeler han at det har vært samtaler om en ny kontrakt, der partene er nære.

Den er allerede signert, ifølge «transferguru» Fabrizio Romano. Han skriver at avtalen er klar og signert, og klubben snart vil offentliggjøre det. 

Med det vil Adrian gå inn i sin femte sesong for Liverpool. Totalt har han spilt 26 kamper for de røde. 18 av de kom i første sesongen, seks i den andre, og én kamp i hver av de to siste sesongene.

Han har de to siste sesongene vært tredjekeeper bak Alisson Becker og Caoimhin Kelleher – men sistnevnte linkes stadig bort fra klubben i jakt på fast førstelagsspill.

Fabrizio Romano

City kan gjøre Liverpool-supporteren til tidenes dyreste forsvarsspiller
Fre. 02.06. 12:02 kopier linkCity kan gjøre Liverpool-supporteren til tidenes dyreste forsvarsspiller

RB Leipzigs unge midtstopper Josko Gvardiol er en ettertraktet spiller, og spesielt innsatsen for Kroatia i VM, der han hadde Dejan Lovren som makker, gjorde at verdien hans økte voldsomt. 

Liverpool har ved flere anledninger blitt linket til 21-åringen, som har sagt at de røde er hans favorittklubb i Premier League, men selv om interessen er der, vil neppe en overgang være realistisk. Til det er prislappen for høy med tanke på at Jürgen Klopp og co har midtbanen som førsteprioritet i sommer. 

I stedet kan kroaten havne i Manchester City, som ifølge The Times vil vurdere å forsterke forsvarsrekken dersom Aymeric Laporte forlater klubben i sommer. Han har fått lite spilletid denne sesongen og kan være interessert i å finne seg en ny klubb. 

I så fall vil City ifølge avisen være villige til å betale hele 87 millioner pund for Gvardiol. Det vil gjøre ham til den dyreste forsvarsspilleren i fotballhistorien. Nå er det Harry Maguire som topper den listen. Han kostet Manchester United om lag 80 millioner pund da han ble hentet fra Leicester for fire år siden.

MLS-klubben gir ikke opp håpet om å signere Firmino
Tor. 01.06. 17:38 kopier linkMLS-klubben gir ikke opp håpet om å signere Firmino

Roberto Firmino har nå tatt sine siste farvel med Liverpool FC, og om en måned er han enten en fri agent eller klar for en ny klubb. Real Madrid er blant storklubbene som har blitt nevnt i forbindelse med brasilianeren, og nå som Karim Benzema er på vei bort fra Santiago Bernabeu vil de trenge en erstatter. 

Men det er også interesse andre steder, og MLS-klubben St. Louis City har ifølge The Athletic ikke gitt opp drømmen om å hente brasilianeren. 

Sportsdirektøren til St. Louis heter Lutz Pfanninstiel, og det er en kar Firmino kjenner godt fra tiden de tilbrakte sammen i Hoffenheim. 

Om Firmino føler seg klar til å flytte til USA allerede nå eller om han vil ha noen år til på øverste nivå i Europa gjenstår å se. Det skal uansett ikke stå på tilbuden.e

– Alt er i orden mellom Liverpool og Mac Allister
Tor. 01.06. 13:36 kopier link– Alt er i orden mellom Liverpool og Mac Allister

Den italienske journalisten Matteo Moretto rapporterer at alt nå er i orden mellom Liverpool og Alexis Mac Allister om de personlige betingelsene før en overgang til Anfield.

Morretto skriver for Relevo, som ikke er nettstedet med aller mest kredibilitet, men siden «alle andre» også skriver rundt denne overgangen og at ting nærmer seg, så tar vi det med. Han skriver videre at Liverpool vil betale utkjøpsklausulen, som er langt lavere enn de først rapporterte €70 millionene, og at neste uke blir nøkkelen.

Like etter kommer Fabrizio Romano, en vi stoler mer på, med en ny oppdatering. Han skriver igjen at Mac Allister vil bli langt billigere enn 65/70 millioner pund, som tidligere meldt, og den satte summen i utkjøpsklausulen i Brighton er lavere.

Også han skriver at planen er at overgangen skal sluttføres i neste uke.

Matteo Moretto / Fabrizio Romano

Linkes til ny midtbanespiller fra Bundesliga
Tor. 01.06. 09:07 kopier linkLinkes til ny midtbanespiller fra Bundesliga

Det har tatt fyr på ryktebørsen etter at Jörg Schmadtke ble klar som ny sportsdirektør, og vi må trolig tilbake til det første året under Jürgen Klopp til en tid da Liverpool ble koblet til så mange spillere fra Bundesliga.

Nå kastes et nytt midtbanenavn inn i miksen, og det er et ganske stort navn. 28 år gamle Leon Goretzka var i flere år sett på som en av de beste boks til boks-midtbanespillerne i Bundesliga.

Han har hatt sine skadeproblemer i karrieren, og står med 50 landskamper for Tyskland, 179 kamper for Bayern München, 147 kamper for Schalke og 36 kamper for Bochum. Han har vært med på å vinne Champions League, VM for klubblag, Supercupen og har fem Bundesliga-titler med Bayern.

Kontrakten hans går ikke ut før sommeren 2026, men TZ, som er en tabloidavis i München, melder at fremtiden hans kan være usikker. Ledelsen i Bayern skal være kritiske til å bruke både Goretzka og Joshua Kimmich sentralt på midten, og mener det er en duo som må brytes opp. Bayern linkes i disse dager sterkt til Declan Rice, og det har blitt rapportert at de har hatt møter med ham med håp om å stikke av med ham foran nesa på Arsenal.

Fått tilbud før

Det er journalisten Philipp Kessler som melder dette. Bayern har allerede hentet Konrad Laimer denne sommeren, en midtbanespiller fra RB Leipzig som Liverpool skal ha forsøkt å hente i august i fjor.

Kessler skriver at Goretzka kan være aktuell for Liverpool dersom Bayern bestemmer seg for å selge.

Liverpool har også tidligere vist interesse for Goretzka, da han skulle forlate Schalke som Bosman-spiller i 2018. Det har han selv bekreftet til The Athletic.

– De var noe jeg vurderte, så klart. De er en flott klubb, og utviklingen deres siden Klopp kom har vært utrolig. Vi er alle litt stolt over at han vant tittelen. Men jeg brukte lang tid på å ta avgjørelsen min, og var 100 prosent sikker på at Bayern var det riktige for meg, sa Goretzka i et intervju med The Athletic i 2020

TZ München

Hevder Schmadtke skal i dialog med gamleklubben om ung forsvarsspiller
31.mai 18:00 kopier linkHevder Schmadtke skal i dialog med gamleklubben om ung forsvarsspiller

Jörg Schmadtke begynner ikke offisielt i sin nye jobb som sportsdirektør i Liverpool FC før torsdag 1. juni, men han ser allerede ut til å være godt i gang med planleggingen av sommerens overgangsvindu.

Nå melder Wolfsburger Allgemeine at 59-åringen skal gå i dialog med gamleklubben Wolfsburg for å snakke om den unge forsvarsspilleren Mickey van de Ven, en spiller Jürgen Klopp skal være veldig glad i. 

Tyskerne ønsker i utgangspunktet om lag 35 millioner pund for 22-åringen, og han er dermed langt billigere enn for eksempel Josko Gvardiol fra RB Leipzig. 

Van de Ven er fast inventar i forsvarsrekken til Wolfsburg, der han spiller til venstre i en backtreer.

Hevder Liverpool vil fullføre kjøpet i neste uke
31.mai 15:32 kopier linkHevder Liverpool vil fullføre kjøpet i neste uke

Fabrizio Romano har kommet med nok en oppdatering om Alexis Mac Allister. Han skriver at Liverpools plan er å komme til enighet med spilleren om alle detaljene med spillerens kontrakt denne uken. Partene skal være så godt som enig om de personlige betingelsene.

Deretter er planen at avtalen og kjøpet skal fullføres i neste uke, skriver han. Det rimer godt med rapportene fra Argentina om at planen fra spillerens side er at overgangen er fullført før reiser til Asia for landslagssamling med Argentina.

Romano skriver videre at Liverpool vil betale utkjøpsklausulen, og at den er lavere enn de 70 millionene som er rapportert andre steder, dersom alt går etter planen med å bli enighet med spilleren.

Fabrizio Romano

Forventer at Mac Allister er rød innen ti dager
31.mai 10:50 kopier linkForventer at Mac Allister er rød innen ti dager

Det skal ikke være mange detaljene som gjenstår før Alexis Mac Allister er Liverpool-spiller, og ifølge Fabrizio Romano kommer prisen til å være lavere enn 60 millioner pund. Tidligere har det vært snakk om 70 millioner euro, men det skal ikke stemme.

Den argentinske journalisten Gaston Edul, som kanskje er den som har fulgt utviklingen rundt Mac Allisters fremtid tettest de siste månedene, har nå kommet med en oppdatering. Den kom på hans Twitch-kanal.

Han uttaler at overgangen vil bli klar før 10. juni, når Mac Allister skal møte for landslagssamling i Asia. Argentina har kamper mot Australia og Indonesia 15. og 19. juni, og overgangen skal etter planen bli klar før det.

Gaston Edul

– Prisen på Mac Allister blir lavere enn den mange melder
30.mai 19:47 kopier link– Prisen på Mac Allister blir lavere enn den mange melder

«Transferguru» Fabrizio Romano har kommet med en oppdatering rundt Alexis Mac Allister og den potensielle overgangen til Liverpool.

«Liverpool er veldig nærme. Veldig, veldig, veldig nærme. Avtalen er ikke i boks ennå, for de må diskutere noen siste detaljer av avtalen med spilleren, men de er klare til å betale den satte summen som står i Mac Allisters kontrakt», sier han i den siste episoden av podcasten sin «Here We Go».

Tidligere har det blitt hevdet at han ikke har en utkjøpsklausul i kontrakten, men en mulighet til å komme seg ut av Brighton, men nå høres det ut som avtalen er litt annerledes.

«Summen er ikke 70-80 millioner euro som det blir sagt. Summen er mindre enn det», sier Romano. Da vil han i så fall koste mindre enn 60 millioner pund.

Fabrizio Romano

Jobber med de siste detaljene
30.mai 10:16 kopier linkJobber med de siste detaljene

Alexis Mac Allister kan ligge an til å bli sommerens første signering for Liverpool, med mindre noe skulle skjære seg i sluttforhandlingene mellom klubb og spiller. 

Fabrizio Romano har nå kommet med en oppdatering om hvordan vi ligger an i saken, og han skriver at vi bør få en bekreftelse fra argentineren på hvor fremtiden ligger mot slutten av neste uke. 

Videre melder journalisten at det er Liverpool som er i førersetet i kampen om 24-åringens signatur, og at det nå er veldig nærme enighet om de personlige betingelsene. 

«De siste detaljene må bli klargjort så fort som mulig slik at man unngår noen overraskelser», skriver Romano på Twitter.

Skal ha kommet bud på Carvalho
29.mai 12:11 kopier linkSkal ha kommet bud på Carvalho

Italienske Fabrizio Romano har det med å krype frem i spaltene når overgangsvinduene nærmer seg åpning.

I dag melder han at det har kommet et permanent tilbud på Fabio Carvalho.

Han skriver og at flere Premier League-klubber skal være interessert i å låne 20-åringen.

Jürgen Klopp uttalte på den siste pressekonferansen:

– Det er en mulighet at kanskje Fabio vil gå på lån, eller noe. Vi vil se på det. Saken er at, dette var ikke Fabios beste år i hans karriere, tydelig, i en ung karriere, men det kan ha vært det aller viktigste.

– Jeg er ikke sikker om han går på lån, eller hva, om vi beholder han, vi vil se.

Portugiseren vil naturlig velge med omhu med tanke på alderen og situasjonen han er i.

Fabrizio Romano

Real Madrid vurderer Firmino
28.mai 15:36 kopier linkReal Madrid vurderer Firmino

Den italienske overgangsjournalisten Fabrizio Romano skriver at Roberto Firmino er at av navnene Real Madrid vurderer.

Foreløpig er det ikke snakk om noen forhandlinger, kun interne diskusjoner.

Brasilianeren er et av fem navn som spanjolene ser på.

Det er ingen hemmelighet at «Los Blancos» ser på å rekruttere en spiss. Trener Carlo Ancelotti fikk nylig spørsmål om temaet, hvor han sa at han «jeg liker de som scorer mål».

Joselu (Espanyol), Alvaro Morata (Atletico Madrid) og tidligere Liverpool-spiller Iago Aspas (Celta) er og alternativer.

Fabrizio Romano

Carvalho linkes til Vincent Kompany og Burnley
27.mai 11:48 kopier linkCarvalho linkes til Vincent Kompany og Burnley

Fabio Carvalho har ikke hatt sin beste første sesong på Merseyside, med færre og færre minutter på banen.

Da er det kanskje naturlig at ryktene rundt et utlån, eller en permanent overgang, kommer.

Burnley og Vincent Kompany skal spille Premier League-fotball fra høsten av, og belgieren ser at troppen hans må forsterkes.

En av spillerne han skal være ute etter er Liverpools portugiser. 

Ifølge Football Insider skal klubben være interessert i et utlån, men også en permanent overgang.

Jürgen Klopp bekreftet på fredagens pressekonferanse at det var en mulighet for at Carvalho kan forsvinne på et utlån.

Det gjenstår å se om det blir til Burnley, men det kan være en klubb som kan passe ham godt med tanke på taktikk og spilletid.

Football Insider

Far og agent skal ha booket fly til England - kontrakt til 2028
26.mai 20:59 kopier linkFar og agent skal ha booket fly til England - kontrakt til 2028

Alexis Mac Allister virker å bli Liverpools første signering denne sommeren.

Ryktene rundt argentineren kommer på løpende bånd, og ifølge Tyc Sports skal spillerens far og agent ha booket et fly til England i neste uke.

Evening Standard kommer også med nyheter angående 24-åringens potensielle overgang til Merseyside.

Avisen hevder at Liverpool har tilbudt midtbanespilleren en 5-årskontrakt, til 2028. 

Fabrizio Romano melder også om lignende. Italieneren skriver på Twitter fredag kveld at Mac Allister vil si farvel til Brighton-supporterne etter søndagens kamp.

«Han er forberedet på å forlate klubben i juni, og Liverpool leder an jakten. Det nærmer seg en avtale, venter på de siste detaljene», skriver han.

Sommervinduet i England åpner den 14. juni. 

Tyc Sports, Evening Standard & Fabrizio Romano

Liverpool skal ha Southamptons midtbanespiller i kikkerten - kan bruke unggutt for å senke prisen
25.mai 22:36 kopier linkLiverpool skal ha Southamptons midtbanespiller i kikkerten - kan bruke unggutt for å senke prisen

Chelsea og Liverpool skal følge situasjonen rundt Romeo Lavia . Det skriver Paul Hirst i The Times torsdag kveld. 

Manchester City har rett til å svare på alle bud som kommer på 19-åringen fra andre klubber, som del av avtalen de gjorde da de solgte ham for 12,5 millioner pund til sørkystlaget. De skal imidlertid ikke være interesserte i Lavia. 

Southampton skal ønske å få over 40 millioner pund for ham, men skal ikke være presset til å selge ham selv om de skal spille i Championship neste sesong. 

Jacque Talbot i Football Transfers skriver samtidig at de rødkledde vurderer å bruke Tyler Morton som del av avtalen, for å senke prisen på Lavia. 

Morton har denne sesongen vært på utlån i Blackburn Rovers, men mistet siste del av sesongen med skade. 

Robertson blir vurdert av Real Madrid
25.mai 14:34 kopier linkRobertson blir vurdert av Real Madrid

Den spanske storheten skal være på leting etter en venstreback, og Skottland-kaptein Andy Robertson er et av navnene på vurderingslista.

Franske Ferland Mendy har slitt med skade og er på vei vekk.

I hans fravær har landsmannen Eduardo Camavinga spilt på backen, men 20-åringen, som var ønsket i Liverpool, vil tilbake til sin posisjon på midtbanen.

Alphonso Davies har blitt nevnt, men Bayern München vil nødig selge 22-åringen. 

Robertson har kontrakt med Liverpool til 2026 og er sentral i Jürgen Klopps lag. Samtidig har han blitt 29 år og er nær taket på en eventuell salgssum. 

Daily Mail

Skal være interessert i fransk midtbanespiller
23.mai 23:31 kopier linkSkal være interessert i fransk midtbanespiller

Liverpool skal være beundrere av Nices midtbanespiller Khephren Thuram. Det skriver vanligvis troverdige Neil Jones i Goal

22-åringen har for alvor fått sitt gjennombrudd denne sesongen, og står med to mål og åtte målgivende fra sin midtbaneposisjon. I forrige landslagspause fikk han sin debut for det franske landslaget. 

Thuram har kontrakt med klubben til 2025, og verdsettes til rundt 30 millioner pund. 

Wolves må kvitte seg med spillere grunnet økonomiske problemer - Liverpool linkes til to av deres midtbanespillere
23.mai 21:53 kopier linkWolves må kvitte seg med spillere grunnet økonomiske problemer - Liverpool linkes til to av deres midtbanespillere

Wolves kan bli tvunget til å selge spillere denne sommeren for å unngå å bli straffet for brudd på FFP-regelverket. Det skriver troverdige John Percy for The Telegraph.

Det kan være godt nytt for Liverpool, dersom det åpner muligheten for at de rødkledde kan gjøre en god avtale med Wolves for noen av deres spillere. 

Det har tidligere blitt meldt at de rødkledde skal være interessert i Matheus Nunes, blant annet av Percy. Portugiseren skal ha vært nede ved å signere for Klopps menn forrige sommer, og dersom ulvene tvinges til å selge kan Liverpool ta muligheten. 

Samtidig meldes det at Liverpool skal være interesserte i Ruben Neves, som også ser ut til å måtte selges i sommer. 

Football Insider skriver at laget fra Anfield forhørte seg om Neves tilgjengelighet allerede i januar. Den gang var ikke Wolves villige til å selge, men det kan ha endret seg nå. 

Midtbanespilleren med den fantastiske høyrefoten anses som en spiller som kan tre sømløst inn i Liverpools system. Han representeres av samme agentbyrå som Darwin Nunez, Diogo Jota og Fabinho. 

Liverpool skal være interessert i midtstopper Schmadtke hentet til Tyskland
23.mai 20:23 kopier linkLiverpool skal være interessert i midtstopper Schmadtke hentet til Tyskland

Klopp skal være ute etter å forsterke midtoforsvaret i sommer, spesielt ettersom Nat Phillips og Joel Matip kan forlate klubben i sommer.

Et interessant navn som linkes til de rødkledde, er Wolfsburgs Micky van de Ven. 22-åringen er en av de mest ettertraktede midtstopperne i Bundesliga, og Liverpool skal være blant klubbene som følger ham. Det skriver iNews.

Nederlenderen ble hentet til Wolfsburg for 3,5 millioner pund i sommervinduet 2021, da Schmadtke fortsatt var sportsdirektør i klubben.

Siden den gang har den høyreiste venstrebente midtstopperen gjort sakene sine svært godt, og denne sesongen har van de Ven vært fast inventar for et Wolfsburg-lag som ligger på 7. plass i Bundesliga. 2001-modellen har syv aldersbestemte landskamper for Nederland U21.

Liverpool-speidere overværte tysk storkamp
23.mai 12:52 kopier linkLiverpool-speidere overværte tysk storkamp

Liverpools forhold til Red Bull-klubbene har blomstret i de senere årene. På rekke og rad har spillere som Sadio Mane, Naby Keita, Takumi Minamino og Ibrahima Konate kommet inn dørene.

I helgen besøkte RB Leipzig Bayern i toppmøtet i Bundesliga, og skal vi tro 90min.com satt det Liverpool-speidere på tribunen.

Ifølge nettstedet skal de røde ha sett på Dani Olmo og Dominik Szoboszlai. De to spillerne kan bekle flere midtbaneposisjoner, en lagdel Liverpool trolig vil forsterke seg på i sommer.

Midtstopper Josko Gvardiol spilte også kampen, og kroaten er også en spiller Jürgen Klopp og co har vært linket til tidligere.

RB Leipzig vant kampen 3-1, og sendte dermed en stor gavepakke til Dortmund i kampen om Bundesliga-tittelen.

90min

– Prislappen kan skremme bort Liverpool
22.mai 14:23 kopier link– Prislappen kan skremme bort Liverpool

Mange klubber skal ha fått opp øynene for Crystal Palace sin forsvarsspiller Marc Guehi denne sesongen. Blant klubbene som viser interesse for 22-åringen er visstnok Liverpool, ifølge Daily Mail.

Manchester United, Arsenal og Tottenham skal også være interessert i den engelske landslagsspilleren. Ifølge avisen skal imidlertid prislappen til Guehi gjøre ham mindre attraktiv for Liverpool. Etter å ha spilt 90 minutter i 36 Premier League-kamper denne sesongen, har Palace nemlig satt en prislapp på 50 millioner pund på midtstopperen. 

Daily Mail

Romano: Mac Allister har gitt grønt lys til Liverpool
19.mai 23:14 kopier linkRomano: Mac Allister har gitt grønt lys til Liverpool

Overgangsjournalist Fabrizio Romano har kommet med en oppdatering når det gjelder Liverpools mulige kjøp av Brightons Alexis Mac Allister, og det er spennende nyheter. 

I et intervju med givemesport.com sier Romano at Mac Allister selv har gitt grønt lys til Liverpool. 

– Det er et ja fra spillerens side, men overgangen er ikke fullført ennå, sier Romano. 

Han legger til at forhandlingene mellom klubbene er forbi innledende fase, men at det er for tidlig å si «done deal». 

– Han er et prioritert overgangsmål for Liverpool, men ingenting er fullført. Det er for tidlig å slå fast, sier Romano.

Når det gjelder prislappen for den 24 år gamle argentineren er det motstridende beskjeder som sirkulerer. Mirror skrev nylig at Brighton ønsket seg 70 millioner pund, men de la samtidig til at Mac Allister krever Champions League-fotball. Andre snakker om en sum under 65 millioner pund, uten at det meldes om noe mer spesifikt.

Brentford ser ikke ut til å gå for Kelleher
18.mai 13:04 kopier linkBrentford ser ikke ut til å gå for Kelleher

Caoimhin Kelleher kan havne i en ny klubb i sommer i søken etter fast spilletid, og Brentford er blant de som har blitt nevnt som mulige kandidater til å hente iren, ettersom de ser ut til å miste sin førstekeeper David Raya. 

Men ifølge Fabrizio Romano har London-klubben nå bestemt seg for å gå for Freiburgs 29 år gamle målvakt Mark Flekken i stedet. Nederlenderen er et rimeligere alternativ enn Kelleher, og vil bare koste i overkant av 11 millioner pund. 

Det betyr imidlertid ikke at alt håp er ute for Kelleher dersom han ønsker å forlate Liverpool. Brighton og Tottenham er også på utkikk etter en ny førstekeeper i sommer, og 24-åringen kan være typen de ser etter. 

– Har kommet med kontraktstilbud til Mac Allister
17.mai 08:26 kopier link– Har kommet med kontraktstilbud til Mac Allister

Det skjer stadig utvikling i Liverpools jakt på Brightons Alexis Mac Allister, men i det siste har det også kommet noen motstridende beskjeder. 

The Athletic meldte at Brighton-spilleren har Champions League-fotball som krav når han skal velge sin neste klubb, men det ble slått tilbake av journalister i hjemlandet Argentina. 

Og skal vi tro siste nytt fra Fabrizio Romano, ser ikke Liverpool ut til å ha blitt skremt bort av artikkelen til The Athletic. 

Romano melder nemlig nå ifølge LFC Transfer Room at de røde har kommet med et kontraktstilbud til Mac Allister. Om det innebærer at de har kommet til enighet med Brighton om en overgangssum, gjenstår å se. 

Torsdag skal forhåpentligvis 24-åringen og Brighton gi Liverpool en hjelpende hånd i topp fire-kampen ved å slå Newcastle på St. James Park. 

Liverpool ser ut til å hente talent fra Wolves
15.mai 20:34 kopier linkLiverpool ser ut til å hente talent fra Wolves

Liverpool skal være i ferd med å sikre seg 14-åringen Harvey Owen fra Wolverhampton Wanderers. 

Avtalen skal være verdt opp til 800 tusen pund, for spilleren som er en engelsk u-landslagsspiller. 

Etter at Brexit gjorde det vanskeligere å hente unggutter fra utlandet, skal storklubbene ha satset større ressurser på å plukke opp de beste talentene fra 14-16 år. 

Det var Twitter-brukeren The Secret Scout som meldte om avtalen først. 

Har ikke mottatt konkrete tilbud for Bellingham, og ønsker å beholde 19-åringen
15.mai 19:17 kopier linkHar ikke mottatt konkrete tilbud for Bellingham, og ønsker å beholde 19-åringen

Borussia Dortmund kjemper helt i toppen av Bundesliga, og har fortsatt mulighet til å vinne Bundesliga anført av Jude Bellingham. 

Selv om det virker klart at unggutten kommer til å forlate klubben, og at Real Madrid er den foretrukne destinasjonen, har det ikke kommet noen konkrete bud enda ifølge Dortmunds sportsdirektør Sebastian Kehl. 

– Det er ingen tilbud på bordet enda, ingen nyheter, og ingen avgjørelse å ta - Jude er fokusert på de siste kampene, så får vi se etter det, skal Kehl ha sagt til ESPN, ifølge transferguru Fabrizio Romano. 

– Astronomiske bud? Vi har ingen retningslinjer. Vi prøver alltid å holde på våre beste spillere. 

– Pochettino kommer for sent for å redde forholdet mellom Mount og Chelsea
15.mai 12:56 kopier link– Pochettino kommer for sent for å redde forholdet mellom Mount og Chelsea

Mauricio Pochettino blir Chelseas nye manager inn mot neste sesong, og argentineren skal ha uttrykt et ønske om å beholde Mason Mount, som blir linket til blant annet Liverpool ettersom det bare er ett år igjen av kontrakten og forhandlingene med Chelsea har gått i stampe. Avstanden mellom de to partene skal være stor når det kommer til hva slags lønn midtbanespilleren skal ha.

Nå skriver Express at forholdet mellom Mount og Chelsea har nådd et nytt bunnpunkt, og at Pochettino kommer for sent for å redde det. 

Mount, som for øyeblikket er skadet, vil ifølge avisen ikke la seg påvirke av at det er Pochettino som kommer inn dørene. Hans forhold til klubbens høye herrer skal være så ødelagt at han ikke kan fortsette i barndomsklubben. 

Når vi da legger til at Chelsea er nødt til å selge spillere for å møte FFP-kravene, kan vi fremdeles ha et solid håp om at Mount skal bli rød i sommer.

– Bellingham ville til Liverpool, men de må bruke pengene annerledes
13.mai 20:01 kopier link– Bellingham ville til Liverpool, men de må bruke pengene annerledes

Det virker mer og mer klart at Jude Bellingham kommer til å ende opp i Real Madrid denne sommeren. Manchester City har ikke helt kastet inn håndkleet på samme måte som Liverpool gjorde for over en måned siden, men alt tyder på at det er til Santiago Bernabeu den strålende midtbanespilleren skal.

Det er ikke mange bedre kilder i tysk fotball enn Sport 1 sin sjefsreporter Patrick Berger. I et intervju med «transferguru» Fabrizio Romano på YouTube forteller han at Bellingham hadde sett for seg at sommerens overgang skulle bli til Liverpool.

– Han var veldig interessert i å komme til Liverpool, og prosjektet til Jürgen Klopp som er en veldig stor fan av Bellingham, sier Berger.

– Veldig tidlig så fortalte de alle at det ble for dyrt for dem, og at de måtte bruke midlene annerledes. De trenger forsterkninger med to-tre spillere på midtbanen, så det ble for mye for dem dersom de skulle kjøpe ham for 150 millioner euro, sier han.

Berger forteller videre at en klubb som Manchester City ikke var like fristende.

– Manchester City er ikke den type klubb som han ønsker seg, og hans far Mark Bellingham er veldig kritisk til Manchester City, så jeg vil si at det kommer til å bli Real Madrid, sier han.

Det er forventet at Real Madrid vil bruke 130 millioner pund på Bellingham denne sommeren. Liverpool linkes til Mason Mount, Alexis Mac Allister og Ryan Gravenberch – tre spillere som totalt kan koste opp mot 170 millioner pund dersom en skal tro på summene det blir spekulert i.

Sport 1 / Fabrizio Romano