Ryktebørsen

Her har vi samlet rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Tor. 20.01. 17:57Fransk avis hevder at Liverpool kan snappe opp Lyon-talent

Rayan Cherki ønsker å forlate Lyon, og Liverpool hevdes å være en av klubbene som følger situasjonen til 18-åringen. 

Tenåringen synes han har fått for lite spilletid i sin franske klubb, og ser seg nå om etter en ny arbeidsgiver.

Den franske U21-landslagsspilleren har spilt 13 kamper i Lique 1 denne sesongen, men kun to av disse har vært fra start. I løpet av 295 minutter ute på banen har han notert seg for en målgivende pasning. 

L'Equipe

Fransk avis hevder at Liverpool kan snappe opp Lyon-talent
Ons. 19.01. 14:45Suarez og Gerrard kan bli gjenforent

Luis Suarez er på utgående kontrakt i Atletico Madrid, og gjennom januar har han blitt koblet bort fra klubben. Goal skriver imidlertid at uruguayaneren kommer til å forbli i den spanske hovedstaden ut sesongen. 

I stedet for en januarovergang lukter det en bosman-overgang til sommeren. Klubber som nevnes er Corinthians og Atletico Mineiro i Brasil, i tillegg til en saudiarabisk klubb som ikke er navngitt. 

Goal siterer journalisten Gerard Romero på at også Aston Villa skal være interessert i en overgang til sommeren. Det ville betydd en gjenforening med Steven Gerrard. Det er Gerrard selv som skal ha snakket med sin gamle kamerat om muligheten. 

Suarez leverte en braksesong da Atletico vant La Liga i fjor, men han har slitt mer i sin andre sesong for laget Liverpool slo to ganger i gruppespillet. 

Goal/Gerard Romero

Suarez og Gerrard kan bli gjenforent
Lør. 15.01. 17:16Liverpool er en av fire klubber som viser interesse for midtbanespiller på billigsalg

Borussia Mönchengladbachs defensive midtbanespiller Denis Zakaria er tilgjengelig på overgangsmarkedet denne måneden.

Kontrakten hans går ut i juni, og han kommer ikke til å forlenge med den tyske klubben. 25-åringen er høyt verdsatt, og ønsket av flere klubber, deriblant Liverpool. Det melder tyske Sport 1

Manchester United er meget interessert i sveitseren, og det er en spiller Ralph Rangnick kjenner godt. Patrick Berger (nei, ikke han!), melder at det har vært samtaler mellom Rangnick, Matthew Judge som er Uniteds forhandler i overgangssaker, og spillerens agenter.

Det virker ikke usannsynlig at han kommer til å dra i januarvinduet. Gladbach skal være villig til å slippe ham for 6-7 millioner euro. Liverpool, Juventus og Borussia Dortmund er de andre klubbene som er interessert, men det virker altså som at United kanskje er i førersetet.

Så langt har ingen kommet med bud.

Sport 1

Liverpool er en av fire klubber som viser interesse for midtbanespiller på billigsalg
Lør. 15.01. 10:08Mbappé skal være i kontraktsforhandlinger med PSG

Kylian Mbappé er et navn Liverpool-supportere har drømt om i årevis, selv om veldig mye tyder på at den franske superspissen kommer til å ende opp i Real Madrid når han omsider forlater Ligue 1.

Mbappé er på utgående kontrakt, og kan nå signere en avtale med en annen europeisk klubb, før han blir Bosman-spiller i juli. Det har vært forventet at han kommer til å gå til Real Madrid til sommeren, men det er ikke lenger like sikkert.

Ifølge Telegraph er 23-åringen nå i kontraktsforhandlinger med Paris Saint-Germain. Det skal være snakk om en kortere kontrakt, men i alle fall en kontrakt som gjør at han blir i den franske hovedstaden, og ikke går gratis denne sommeren. 

PSG er desperate etter å beholde spissen sin, og skal ha avslått et bud på 160 millioner euro fra Real Madrid i august, selv om Mbappé da hadde under ett år igjen av kontrakten sin.

En kan kanskje spørre seg hvordan dette er relevant for liverpool.no – men vi har da en gang blitt linket mye til Mbappé – selv om det ikke har virket så realistisk. Samtidig nevnes PSG ofte som den ene klubben Mohamed Salah faktisk kan forlate Liverpool for, siden det virker helt usannsynlig at han skal gå til Manchester United, Manchester City eller Chelsea i England, og de spanske storklubbene ikke lenger er der de en gang var.

En kontraktsforlengelse for Mbappé vil med stor sannsynlighet bety at det er en klubb mindre Salah gå til, dersom han ikke blir enig med Liverpool om ny kontrakt. PSG har allerede Neymar og Lionel Messi i tillegg.

Telegraph

Mbappé skal være i kontraktsforhandlinger med PSG
Fre. 07.01. 23:41Gerrard går for midtbanespiller Liverpool har hatt på blokka lenge

Steven Gerrard sikret seg i dag Philippe Coutinho på lån med opsjon på kjøp fra Barcelona, og ser ikke ut til å gi seg på transfermarkedet i januarvinduet med det. 

Liverpool har lenge vært linket til Brightons midtbanespiller Yves Bissouma, som også har vært i kikkerten til Manchester United og Arsenal.

Men nå skal Gerrard og Aston Villa vise interesse for å signere Bissouma denne måneden.

Brighton-spilleren er for tiden opptatt med forberedelsene til Afrikamesterskapet med Mali. 25-åringen har halvannet år igjen av sin kontrakt med Brighton, og sørkystklubben ønsker neppe å selge sin stjerne denne måneden. Manager Graham Potter har sagt at han forventer å beholde alle sine spillere under dette vinduet.

Sky Sports

Gerrard går for midtbanespiller Liverpool har hatt på blokka lenge
Fre. 07.01. 11:31Linket nederlender har utkjøpsklausul på 75 millioner euro

Liverpool har blitt linket til Arnaut Danjuma de siste månedene. Villarreal-angriperen har imponert i Champions League og La Liga denne sesongen, og kom også inn på det nederlandske landslaget på slutten av VM-kvalifiseringen i høst.

Villarreal kjøpte 24-åringen fra Boournemouth for 21,3 millioner pund i august, og har scoret ni mål på 18 kamper så langt. I Champions League har han fire mål på seks kamper, og har hjulpet den regjerende Europa League-mesteren videre til sluttspillet i Champions League.

David Ornstein i The Athletic rapporterer at Danjuma er under kontrakt til 2026, men har en utkjøpsklausul på 75 millioner euro som kan aktiveres når som helst. Det ser ikke ut til at Liverpool vil foreta seg noe i januar, men det er en spiller en trolig kan få for en lavere pris en utkjøpsklausulen. 

The Athletic

Linket nederlender har utkjøpsklausul på 75 millioner euro
Fre. 07.01. 08:31Liverpool vil ikke betale Karius ut av kontrakten

Loris Karius har seks måneder igjen av kontrakten sin med Liverpool, og det var forventet at han kom til å forlate klubben denne måneden.

Den tyske målvakten ble i fjor sommer og i høst linket til Basel, men det virker å ha gått i vasken. Den siste klubben som har blitt linket til 28-åringen er SpVgg Greuther Furth, som ligger sist i Bundesliga med fem poeng på 17 serierunder. Det er hele 13 poeng opp til trygg plass.

Furth har vært på keeperjakt, og ønsket å hente målvakten i januarvinduet, men spillerens lønn skal være et problem. Ifølge nettstedet Fussballtransfers, som siterer Kicker, står det på at Liverpool ikke ønsker å betale ut de siste seks månedene av Karius sin kontrakt.

Det at de røde ikke vil betale spilleren en kompensasjon, gjør at Furth ikke har mulighet til å betale det Karius krever, og har nå droppet jakten på keeperen.

Karius ble kjøpt fra Mainz for 4,7 millioner pund i 2016. Han spilte 49 kamper for Liverpool, og den siste var Champions League-finalen mot Real Madrid i Kiev, der han ble den store syndebukken. Denne sesongen har han trent med Liverpools målvakter, men har aldri vært en del av en kamptropp.

Kicker

Liverpool vil ikke betale Karius ut av kontrakten
Tor. 06.01. 18:06Italienske klubber skal ha kontaktet Origi, men han ønsker å bli i England

Divock Origi signerte det som ble omtalt som «en ny langtidskontrakt» etter den eventyrlige avslutningen på 2018/19-sesongen. Da hadde belgieren vært en nøkkelspiller for Liverpool i semifinalen og finalen av Champions League.

Men vi har aldri helt fått klarhet i hvor lang kontrakt han har. Det har blitt rapportert både sommeren 2023, sommeren 2024 og sommeren 2022 med opsjon på et ekstra år.

Sky Sports rapporterer at tre italienske klubber har vært i kontakt med Origi og hans representanter, med håp om å skrive en kontrakt med ham fra neste sommer. AC Milan og Juventus har tidligere blitt linket til spilleren.

The Telegraph meldte tidligere torsdag at Newcastle kunne være interessert i spilleren. De nevnte summen 7 millioner pund som en mulighet – noe som kan tyde på at belgieren i utgangspunktet er Bosman-spiller til sommeren.

Ifølge Sky har Origi mest lyst å bli i Premier League, og mener spilleren kan være tilgjengelig for under 10 millioner pund denne måneden dersom noen legger inn et bud på 26-åringen.

Sky Sports

Italienske klubber skal ha kontaktet Origi, men han ønsker å bli i England
Ons. 05.01. 12:45Lazio rapporteres å være i samtaler med Liverpool om Origi

Lazio jobber med å få til en overgang for Liverpools Divock Origi, og har startet samtaler med Anfield-klubben om belgieren.

26-åringens kontrakt med Liverpool løper ut etter denne sesongen, men Anfield-klubben har opsjon på ett år til.

Lazios sportsdirektør Igli Tare har snakket med Origis representater i flere dager, og Liverpool skal være villige til å gi slipp på belgieren denne måneden for å få penger i kassen. 

Il Tempo / LazioNews 24

Lazio rapporteres å være i samtaler med Liverpool om Origi
Ons. 05.01. 08:49Spanske kilder hevder Liverpool er ute etter Danjuma

Liverpool forbereder et bud på Villarreal-angriperen Arnaut Danjuma i januarvinduet.

Nederlenderen sluttet seg til La Liga-klubben fra Bournemouth så sent som sist sommer, men nå ønsker Liverpool å hente ham tilbake til England.

Danjuma har blitt en nøkkelspiller for Unai Emery, da han har gjort ni mål og står bokført med tre målgivende pasninger i alle turneringer så langt denne sesongen. 

Liverpool skal være villige til å betale 45 millioner euro for å sikre seg nederlnederen, men det er tvilsomt om Villarreal lar spilleren gå midt i sesongen. 

Fichajes

Spanske kilder hevder Liverpool er ute etter Danjuma
Tir. 04.01. 08:12Linkes til Barcelona

Naby Keita meldes å være et transfermål for Barcelona til sommeren. Midtbanespilleren fra Guinea kom til Liverpool for 52,75 millioner pund fra RB Leipzig sommeren 2018. Han har fortsatt ikke klart å bli fast inventar i Jürgen Klopps førsteellever, da hans Liverpool-karriere har vært preget av en rekke småskader. 

Keita har spilt 16 kamper og gjort tre mål i alle turneringer denne sesongen. Nå forbereder han seg til Afrikamesterskapet med Guinea. 

Det hevdes at Bayern München, West Ham, AC Milan og Roma også viser interesse for Keita, i tillegg til Barcelona.

El Nacional

Linkes til Barcelona
Man. 03.01. 11:43Hevder Liverpool sendte speidere for å se på midtbanespiller

Liverpool sendte nylig speidere for å se Olympiakos-spilleren Aguibou Camara i aksjon. Midtbanespilleren fra Guinea har imponert for sin greske klubb. 20-åringen, som er verdsatt til 4 millioner pund, har gjort fire mål og har også notert seg for fire målgivende pasninger på 14 ligakamper denne sesongen. 

Midtbanespilleren har derfor havnet på blokka til Liverpool, Leicester og Newcastle, men de engelske klubbene vil også få konkurranse fra AC Milan.

Calciomercato

Hevder Liverpool sendte speidere for å se på midtbanespiller
30.des 2021 13:22Shaqiri kan være på vei bort fra Lyon allerede

I sommer gikk to spillere fra Liverpool til fransk fotball - Gini Wijnaldum til PSG og Xherdan Shaqiri til Lyon. Så langt har ikke overgangene vært noen suksess for noen av spillerne. 

Mens det har vært rykter rundt en mulig utlån for Wijnaldum, skriver franske L'Equipe (via GFFN) nå at Lyon ønsker å kvitte seg med Shaqiri etter bare et halvt år. Sveitseren tjener nærmere 300.000 pund i måneden og klubben sliter økonomisk. 

30-åringen står bare med ett mål og to målgivende pasninger på 14 kamper i alle turneringer, og den siste tiden har han sittet mye på benken. 

Lyon kjøpte Shaqiri fra Liverpool i sommer. Overgangssummen var ifølge fransk media til sammen på drøye ni millioner pund. 

L'Equipe

Shaqiri kan være på vei bort fra Lyon allerede
30.des 2021 10:47Saka skal være interessert i overgang til Liverpool

The Transfer Window Podcast melder at Arsenal-stjerne Bukayo Saka skal værre interessert i en overgang til Liverpool. Det skriver Mirror og Liverpool Echo.

De røde hentet Alex Oxlade-Chamberlain fra London-klubben i 2017, men dette ville nok vært en større og mer overraskende overgang. 

Saka har spilt i Arsenal siden han var syv år gammel, og nå er 20-åringen en av lagets viktigste spillere. Spørsmålet er om han ønsker å dra til en klubb som kjemper om de aller gjeveste trofeene, nemlig Premier League og Champions League. 

– Saka er en spiller som passer til Liverpools spillestil. Liverpool vil gi ham muligheten til å spille på det høyeste nivået. Jeg har blitt fortalt at det helt klart vil være noe han og hans representanter er interessert i, sier Ian McGarry i podcasten ifølge Echo.

Transfer Window Podcast

Saka skal være interessert i overgang til Liverpool
25.des 2021 08:34Spansk avis hevder Liverpool er ute etter fransk tenåring hos Real Madrid

Liverpool-manager Jürgen Klopp følger situasjonen til Eduardo Camavinga i Real Madrid nøye. Den franske tenåringen har fått en vanskelig start på sin karriere i den spanske hovedstadsklubben, og har fått lite spilletid etter overgangen Rennes. 

19-åringen har karer som Toni Kroos, Luka Modric og Casemiro foran seg i midtbanekøen, og han skal derfor angre på avgjørelse om å skrive under for Real, da han hadde en rekke andre tilbud i sommer.

Liverpool har vært interesserte i Camvinga tidligere, og Real Madrid kan komme til å kreve 45 millioner euro for 2002-modellen. 

Camavinga har gjort ett mål og slått en målgivende pasning på seks starter og elleve innhopp fra benken i La Liga og Champions League denne sesongen.

El Nacional

Spansk avis hevder Liverpool er ute etter fransk tenåring hos Real Madrid
22.des 2021 13:05Real Madrid følger Joe Gomez – og tror de kan få ham

Et litt overraskende rykte denne onsdagen – men det kommer ikke fra hvem som helst. Simon Stone i BBC er en som vanligvis har gode kilder. 

Stone skriver at Real Madrid følger midtstopper Joe Gomez, og har tro på at de kan sikre seg ham til sommeren.

Gomez har fått mindre spilletid denne sesongen, etter at han kom tilbake fra sin alvorlige kneskade. Konkurransen på midtstopperplass har også blitt større etter kjøpet av Ibrahima Konaté for RB Leipzig.

Real Madrid mistet sine to midtstoppere Sergio Ramos og Raphael Varane i sommer, da de gikk til Paris Saint-Germain og Manchester United. De er på stopperjakt, men skal ikke ha noe håp om at Gomez kan komme i januarvinduet.

Gomez har tre og et halvt år igjen av avtalen sin på Anfield.

BBC

Real Madrid følger Joe Gomez – og tror de kan få ham
18.des 2021 09:40West Ham rapporteres å forberede Origi-bud

Liverpool forsøkte å selge Divock Origi i sommer, men klarte ikke å finne noen kjøper. Med Mohamed Salah og Sadio Mané opptatt med Afrikamesterskapet i januar, er Liverpool neppe like ivrige etter å selge den belgiske spissen i januarvinduet, men nå rapporteres det at West Ham forbereder et bud på angriperen i januar.

Ifølge Express er det journalisten Pete O'Rourke som bringer disse opplysningene til torgs. The Hammers ønsker seg en angriper som kan ta opp konkurransen med Michail Antonio. 

Origi har snart bare seks måneder igjen av sin kontrakt, noe som betyr at Liverpool vil miste ham på gratisovergang til sommeren om de ikke får navnetrekket hans på en ny kontrakt innen den tid.

Daily Express

West Ham rapporteres å forberede Origi-bud
17.des 2021 18:20Vil forsøke å by mer enn Brighton for polsk stortalent

Liverpool står klare til å by mer enn Brighton for å sikre seg signaturen til det polske stortalentet Kacper Kozlowski.

Midtbanespilleren til Pogon Szczecin skal være høyaktuell som forsterkning for Brighton i januarvinduet. Sørkystklubben har allerede Kozlowskis landsmenn Jakub Moder og Michal Karbownik i stallen.

På sydkysten skal man ha trodd at 18-åringen nærmest var i boks, men nå er Liverpool villige til å betale 10 millioner pund for å sikre seg spillerens signatur.

Ifølge polske Super Express vil Merseyside-klubben by mer enn Brighton for å sikre seg spilleren.

Kozlowski ble i sommer den yngste spilleren som noen gang har spilt i et EM-sluttspill.

The Argus / Super Express

Vil forsøke å by mer enn Brighton for polsk stortalent
16.des 2021 08:54Melder at canadisk ungdomslandslagsspiller skal trene med Liverpool

Toronto-angriperen Jahkeele Marshall-Rutty skal ifølge rapportene trene med Liverpool FC. 

Mange klubber viser interesse for 17-åringen, og han har tidligere trent med Arsenal. 

Den canadiske ungdomslandslagsspilleren kan ikke signere for noen europeisk klubb før han fyller 18 år.

2004-modellen har spilt 13 kamper for Torontos førstelag. Han har spilt elleve kamper, inkludert fire starter, denne sesongen. 

Marshall-Rutty er den yngste spilleren som noen gang har vært i troppen til det canadiske A-landslaget, men han har ikke fått sin A-landslagsdebut ennå. 

Mlsstore.com

Melder at canadisk ungdomslandslagsspiller skal trene med Liverpool
15.des 2021 21:11Backen imponerte mot Salah og Alexander-Arnold. Nå er han linket til de røde

Rayan Ait-Nouri var Wolverhamptons store spiller da Liverpool så vidt fikk med seg tre poeng fra Molineux for to uker siden.

Den gang scoret Divock Origi kampens eneste mål i det 95. minutt – men det målet kom først etter at Ait-Nouri var byttet ut og erstattet av den tidligere røde Ki-Jana Hoever. Mohamed Salah og Trent Alexander-Arnold hadde store problemer med å skape noe som helst på hans side.

Den franske venstrebacken var på lån i Wolverhampton fra Angers forrige sesong, og i sommer ble avtalen gjort permanent for 9,8 millioner pund. 20-åringen signerte en femårskontrakt med opsjon på et sjette år.

Ifølge Daily Mail har Liverpool, Paris Saint-Germain, Manchester City, Tottenham og Barcelona vist interesse for spilleren, og spesielt de tre Premier League-klubbene følger utviklingen hans. 

Angers skal ha krav på 50 prosent av en eventuell overgangssum.

Daily Mail

Backen imponerte mot Salah og Alexander-Arnold. Nå er han linket til de røde
15.des 2021 09:24Karius får dra et halvt år før tiden

Liverpool-keeper Loris Karius får lov til å forlate Anfield-klubben seks måneder før kontrakten hans løper ut, og nå linkes bunnlaget i Bundesliga, Greuther Fürth, til sisteskansen.

Karius har ikke spilt en eneste offisiell kamp for Liverpool siden Champions League-finalen i Kiev i 2018, hvor han gjorde to generaltabber som førte til at Real Madrid vant kampen. 

Tyskeren har siden hatt låneopphold hos Besiktas og Union Berlin, men ingen av låneoppholdene førte til en permanent kontrakt for 28-åringen.

Liverpool er nå beredt til å betale Karius ut av kontrakten, og la ham få karrieren på fote igjen i en ny klubb, ved å la ham få forlate klubben allerede i januar. 

Greuther Fürth er ute etter en ny keeper, etter at deres førstkeeper Marius Funk fikk en alvorlig skade, og vurderer å tilby Karius en kontrakt.

Kicker

Karius får dra et halvt år før tiden
14.des 2021 12:37Vil ha Phillips i januar, selv om han er skadet

West Ham ønsker å kjøpe Nathaniel Phillips fra Liverpool i januar, selv om midtstopperen brakk kinnbeinet i kampen mot AC Milan i begynnelsen av desember, og vil være satt ut av spill i noen uker fremover.

Phillips vil trolig være tilbake i trening denne uken, og han vil følge et individuelt treningsopplegg. Dermed kan han være tilbake på banen i midten av januar. 

Phillips har fått lite spilletid etter at Ibrahima Konate ble hentet til Liverpool. Anfield-klubben kan komme til å godkjenne et salg for en pris rundt 10 millioner pund.

Evening Standard

Vil ha Phillips i januar, selv om han er skadet
10.des 2021 11:56Skotsk stortalent følges av toppklubbene i England

Kilmarnock-talentet Charlie McArthur følges av Manchester City og Liverpool etter å ha spilt seg inn på førstelaget til Kilmarnock i en alder av 16 år. 

McArthurs debut for Killie mot Queen's Park ble fulgt nøye av de to toppklubbene i Premier League. I tillegg skal også Brighton ha kastet sine øyne på forsvarsspilleren som er kaptein for Skottland U17. 

Football Scotland

Skotsk stortalent følges av toppklubbene i England
08.des 2021 20:18Lånes ut til Premier League-klubb?

Sky Sports-reporter Kaveh Solhekol melder på Twitter at Paris Saint-Germain er villige til å lytte til bud for å få låne Georginio Wijnaldum fra januar og ut sesongen.

Solhekol melder at Gini vil være åpen for en overgang tilbake til Premier League, og hevder at Arsenal skal være interesserte i en slik låneavtale.

Lånes ut til Premier League-klubb?
08.des 2021 16:32London-klubb vurderer januar-bud på «Boltons Baresi»

West Ham-ledelsen står klare til å støtte David Moyes med penger til defensive forsterkninger i januar, etter at Kurt Zouma ble skadet og vil være ute i inntil 12 uker med en alvorlig hamstringskade. 

Moyes må nå klare seg uten begge sine foretrukne midtstoppere i lang tid, da han også mistet Angelo Ogbonna med en kneskade i november. 

Dermed tvinges The Hammers ut på transfermarkedet, for å løse sin skadekrise.

Moyes ønsker å hente inn en spiller med Premier League-erfaring for å holde tritt med topplagene. Skotten ønsker en løsning på problemet tidlig i januarvinduet, og West Ham vurderer nå ulike alternativer som kan være tilgjengelige for dem.

Burnley-forsvarer James Tarkowski, som vil stå uten kontrakt etter denne sesongen, skal være ett alternativ. Han har lenge vært et transfermål for Moyes. Men Liverpools Nathaniel Phillips vurderes også. 

Phillips startet sin første kamp for sesongen for Liverpool da AC Milan ble slått 2-1 på San Siro i går kveld. Dette var bare hans tredje kamp for sesongen, da han har hatt to innhopp fra benken før dette.

Manchester Citys Nathan Ake er også blitt vurdert, men det vil bli vanskelig for West Ham å få fatt i en spiller som City betalte 40 millioner pund for i 2020, og som har startet Citys to siste kamper.

West Ham kan få konkurranse fra Newcastle når det gjelder Tarkowski. En spiller Burnley fortsatt verdsetter til 20 millioner pund, selv om 29-åringen nå bare har seks måneder igjen av sin kontrakt på Turf Moor.

Craig Dawson og Issa Diop er de eneste to midtstopperne med erfaring som nå er tilgjengelige for Moyes.

Evening Standard 

London-klubb vurderer januar-bud på «Boltons Baresi»
28.nov 2021 14:40Nå linkes Salah til Real Madrid igjen

Liverpool-angriper Mohamed Salah er et transfermål for Real Madrid til sommeren, hevder spanske kilder. 

Bernabeu Digital hevder at Salah har høy prioritet hos den kongelige klubben i Madrid, selv om PSG-angriper Kylian Mbappe er deres hovedmål på transfermarkedet. 

Det påstås at Salahs representanter er blitt kontaktet av Real Madrid, men kilden hevder at det blir vanskelig å få til en overgang. 

Salahs assist mot Southampton i går, gjør at han har vært direkte involvert i 150 Premier League-mål på 171 kamper.

Bernabeu Digital

Nå linkes Salah til Real Madrid igjen
26.nov 2021 21:22Villa-talentet linkes til storklubbene

Carney Chukwuemeka har bestemt seg for at fremtiden hans ligger hos en større klubb, og både Liverpool og begge Manchester-klubbene viser interesse for Villa-talentet.

18-åringen ønsker ikke å signere en ny kontrakt med Birmingham-klubben, da han er frustrert over at han ikke har fått flere sjanser på førstelaget på Villa Park. 

De tyske storklubbene Bayern München og Borussia Dortmund har også tenåringen i kikkerten. 

Den engelske ungdomslandslagsspilleren kom til Villas akademi fra Northampton Town i 2016, og hans nåværende kontrakt med Villa løper ut i 2023. 

The Guardian

Villa-talentet linkes til storklubbene
26.nov 2021 21:09I sommer forlot han Liverpool - nå kan han snart være tilbake i Premier League

Georginio Wijnaldum linkes til en retur til Newcastle United bare et halvt år etter at han forlot Liverpool til fordel for Paris Saint-Germain.

Nederlenderen var fast inventar på Liverpools midtbane helt frem til kontrakten hans med Anfield-klubben løp ut i sommer. I Paris har han imidlertid ikke klart å spille seg til fast plass på Mauricio Pochettinos mannskap, hvor han bare har spilt 90 minutter i tre av sine sju ligastarter så langt denne sesongen.

31-åringen har vært på benken i de to siste PSG-kampene, og nå kan en retur til England være aktuelt. Wijnaldums representanter skal allerede ha sett på potensielle muligheter, og Newcastle er en klubb som har gjort det klart at de er interessert i Wijnaldum. 

PSG skal imidlertid være uvillige til å selge nederlenderen.

Wijnaldum gjorde elleve ligamål i den ene sesongen han spilte for Newcastle, før han kom til Liverpool i 2016. 

TeamTalk

I sommer forlot han Liverpool - nå kan han snart være tilbake i Premier League
24.nov 2021 16:18Vil starte kontraktsforhandlinger med Mané

At Mohamed Salah sin kontrakt går ut sommeren 2023 har fått mye oppmerksomhet, men også Sadio Mané har en kontrakt som går ut om litt over 19 måneder.

Senegaleseren fyller 30 år i juli. Han har vært i strålende form så langt denne sesongen, og nå ser det ut til at Liverpool ønsker å forlenge med spilleren.

«Transferguru» Fabrizio Romano melder på sin podcast «Here We Go» at Liverpool ønsker å starte forhandlinger med spilleren. Klubbens ledelse ønsker å møte Mané og agenten hans for å diskutere en ny avtale. 

Fabrizio Romano

Vil starte kontraktsforhandlinger med Mané
24.nov 2021 11:03Chelsea-stjerne kan bli løsningen på problemet Liverpool får i januar

Christian Pulisic sin fremtid i Chelsea virker usikker, og Liverpool er ute etter å styrke angrepet i januar, da deres største stjerner blir opptatt med Afrikamesterskapet.

Pulisic skal være usikker om sin fremtidige rolle i Chelsea under Thomas Tuchels ledelse, og Liverpool kan se amerikaneren som løsningen på problemene som vil oppstå når Mohamed Salah og Sadio Mané blir borte i flere uker i vinter.

Daily Express

Chelsea-stjerne kan bli løsningen på problemet Liverpool får i januar