Ryktebørsen

Her har vi samlet rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

I dag 08:32– Wolverhampton viser interesse for Oxlade-Chamberlain

Denne helgen har Liverpool både kjøpt og solgt en spiller til Wolverhampton. Diogo Jota har kommet inn for en overgangssum som kan stige til 45 millioner pund, og Ki-Jana Hoever har blitt presentert som Wolverhamptons nye nummer 2 – i en transfer som kan bli verdt £13,5 millioner.

Men det er ikke sikkert at de to klubbene er ferdig allerede der.

The Sunday Mirror rapporterer at Wolves er interessert i å prøve seg på Alex Oxlade-Chamberlain, som har fått en lenger vei inn på førstelaget etter Liverpools kjøp denne helgen.

Oxlade-Chamberlain er for tiden satt ut av spill, etter å ha fått en kneskade i pre-season.

Tabloidavisen skriver at Liverpool vil håpe å få opp mot 25 millioner pund for spilleren de kjøpte fra Arsenal i august 2017. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er noen av journalistene som følger Liverpool tett som har skrevet saken.

The Sunday Mirror

Fre. 18.09. 21:05– Liverpool ønsker Schalke-stopper

På en dag da Thiago Alcantara ble klar for klubben, og Diogo Jota stadig kom nærmere, linkes de røde også til en midtstopper.

En skulle tro det var transfer deadline day, men det er det altså ikke…

Manuel Veth i Transfermarkt skriver at Liverpool har Schalke 04-stopper Ozan Kabak som et overgangsmål. Han spiller i Schalkes midtforsvar mot Bayern München i sesongpremieren fredag kveld.

Den tyrkiske midtstopperen er 20 år gammel, og har to landskamper for Tyrkia. Han er 186 centimeter høy, og ble kjøpt fra Stuttgart i fjor sommer for 15 millioner euro – så han vil neppe bli en billig løsning.

Han har allerede spilt 41 kamper i Bundesliga, og har scoret seks mål fra sin posisjon i midtforsvaret.

Transfermarkt

Fre. 18.09. 20:55– Enighet om de personlige betingelsene

Liverpool har kommet til enighet med Diogo Jota og hans representanter om de personlige betingelsene foran en overgang til Liverpool.

De har forhandlet med «superagent» Jorge Mendes, og skal være klar for å signere en avtale frem til 2025, skriver transferguru Fabrizio Romano på Twitter.

Forhandlingene mellom Liverpool og Wolverhampton skal være veldig nær enighet. Tidligere har det vært snakk om en overgangssum på 35 millioner pund, men det skal være snakk om 43 millioner euro, som er 39,4 millioner pund.

Han vil uansett bli sommerens dyreste kjøp for Liverpool dersom en avtale går i orden.

Fabrizio Romano

Fre. 18.09. 10:20Manchester United akter å gi Liverpool kamp om Ismaila Sarr

I går kom meldingen om at Liverpool har forhørt seg om tilgjengeligheten til Watfords Ismaila Sarr, og nå vurderer også Manchester United å undersøke muligheten for å kjøpe Sarr, da det virker tvilsomt at Old Trafford-klubben klarer å sikre seg Jadon Sancho.

Sancho er fortsatt Manchester Uniteds fremste transfermål i dette overgangsvinduet, men United vurderer nå å gi opp forsøket på å sikre seg Borussia Dortmund-spilleren og heller gå for Watfords Sarr.

Den 22 år gamle senegaleseren imponerte i Premier League forrige sesong, og Watford vil kreve minst 30 millioner pund for spilleren.

The Independent

Fre. 18.09. 08:26Portugisisk presse hevder Liverpool viser interesse for Sporting-spiller

Liverpool er interesserte i den unge Sporting Lisboa-spilleren Nuno Mendes

Arsenal, Juventus og AC Milan viser også interesse for 18-åringen, men ingen av klubbene har lagt inn noe bud på Mendes.

Sporting Lisboa vil kun la Mendes forlate klubben dersom kjøpende klubb betaler utkjøpsklausulen på 41 millioner pund.

A Bola

Tor. 17.09. 20:28Hevder at Thiago har signert kontrakten

Sportsjournalisten Fabrizio Romano hevder at Thiago Alcantara nå har signert kontrakten som binder ham til Liverpool frem til juni 2024.

– Han har signert, akkurat som Thiago lovet Jürgen Klopp i juni, skriver Romano.

Tir. 15.09. 10:03Lokalavis: Manchester United er ikke ute etter Thiago Alcantara

Liverpool har i lang tid blitt linket til Thiago Alcantara. De siste ukene har også Manchester United blitt hyppig nevnt i forbindelse med midtbanespilleren. Senest av Bayern Münchens tidligere president Uli Hoeness.

– Vi tilbudte Thiago en god fireårskontrakt, men i siste liten ombestemte han seg og fortalte oss at han ønsket en ny utfordring, sa Hoeness til Sport 1.

– Han har sannsynligvis kommet til enighet med Liverpool eller Manchester United, eller med begge. Ingen av klubbene har kommet til oss med noe bud. De bløffer, og venter til siste uken av vinduet for å komme med et lavt bud. Bayern må bestemme seg for om de ønsker å spille dette spillet, eller stå på sitt og beholde Thiago, sa Hoeness.

Manchester Evening News, lokalavisen som dekker United veldig tett, skriver at Liverpool ikke har noe mål om å skrive seg midtbanespilleren. De tror at spillerens agent og Bayern bruker navnet deres for å presse Liverpool til å legge inn et bud.

Manchester Evening News

Man. 14.09. 13:43Troverdig Bundesliga-journalist: – Liverpool har speidet på Zakaria

Liverpool skal være interessert i Borussia Monchengladbachs talentfulle defensive midtbanespiller Denis Zakaria, ifølge den troverdige Bundesliga-journalisten Christian Falk. 

– Jeg vet at Liverpool har speidet på Zakaria fra (Borussia) Monchengladbach. 

– Det er en svært talentfull spiller, og han kommer til å være på markedet neste år. En overgang til Premier League er lett for ham å se for seg, sa journalisten i en podcast. 

Zakaria har spilt 96 kamper i Bundesliga, og har registrert åtte mål og seks målgivende fra sin defensive midtbaneposisjon. 

Sveitseren blir 24 år i november, og har en kontrakt som løper til 2022.

Christian Falk

Søn. 13.09. 14:36Sheffield United skal være i samtaler med Liverpool om Brewster

Sheffield Star melder at Sheffield United-sjef Chris Wilder har vært i flere samtaler med Liverpool om å hente Rhian Brewster til Bramall Lane. 

Der skal han ha lagt fram en detaljert plan for hvordan de ønsker å utvikle unggutten. Aston Villa skal også fremdeles være interessert i spissen. 

James Pearce i The Athletic meldte lørdag at Liverpool snart vil ta en avgjørelse om Brewsters framtid, og en av tingene de vurderer er om Brewster skal lånes ut eller bli solgt permanent. 

Sheffield Star

Søn. 13.09. 14:25Hevder Liverpool drøyer Thiago-bud for å presse ned prisen

Tidligere Bayern München-president Uli Hoeneß har uttalt seg til Sport1 om Thiago Alcantara. Han sier Thiago ble tilbudt en god kontrakt, men at han avslo den i siste sekund. 

– Han har sannsynligvis kommet til enighet om personlige betingelser med Liverpool eller Manchester United, eller begge, sier Hoeneß, som hevder begge klubbene «bløffer» for å skru ned prisen på Thiago mot slutten av overgangsvinduet.

Velinformerte Fabrizio Romano melder på Twitter at han sitter på noen av de samme opplysningene.

Ifølge Romano har United snakket med agentene til Thiago, men Liverpool er fortsatt favoritt til å signere spanjolen om noen kommer til å gjøre det. Ifølge Romano prøver Jürgen Klopp å presse gjennom en overgang.

Romano sier som Hoeneß at interesserte klubber venter til slutten av overgangsvinduet for å presse ned prisen.

Tir. 08.09. 19:14Aston Villa vil kjøpe Harry Wilson for 12 millioner pund. Det er ikke nok

Harry Wilson er en av spillerne Liverpool er villig til å selge denne sommeren. Den walisiske landslagsspilleren har gjort sakene sine bra på utlån de to siste sesongene, og scoret sju mål på 31 Premier League-kamper for et Bournemouth.

Liverpool har håpet å få minst 20 millioner pund for 23-åringen, og ifølge The Mirror har Leeds, Newcastle, Crystal Palace, Southampton og Aston Villa vist interesse for gutten med det giftige venstrebeinet.

Journalist David Anderson skriver at Aston Villa skal være villig til å betale 12 millioner pund for spilleren, men det er ikke nok. 

Liverpool skal ikke være villig til å senke sitt prisforlangende på 20 millioner pund for Wilson.

Ifølge Anderson er det uaktuelt å betale en slik sum både for Aston Villa og Leeds. Spilleren selv ønsker å spille fast neste sesong, og vet at han må forlate klubben dersom det skal skje.

For LFC er det uaktuelt å slippe ham på billigsalg, og spilleren vil beholdes dersom det ikke kommer et akseptabelt bud. Wilson har tre år igjen av sin kontrakt med klubben.

The Mirror

Tir. 08.09. 09:31Thiago står over Bayern-trening

Både Fabrizio Romano og Bilds Christian Falk melder at Thiago Alcantara står over dagens trening og koronatesting med Bayern München. Thiago har vært på landslagssamling med Spania.

Ifølge Romano er det viktige dager i vente med tanke på Thiago og en eventuell overgang. Journalisten melder på Twitter at Liverpool fremdeles jobber med en overgang samtidig som Ronald Koeman og Barcelona jakter Gini Wijnaldum. 

Man. 07.09. 10:50Bild-journalist: Barcelona vil trosse sin nye manager og gå for Thiago

Ifølge Bild-journalist Tobi Altschäffl er det nå en ny utvikling i overgangssagaene om Thiago Alcantara og Gini Wijnaldum. Altschäffl skriver at den nye Barcelona-manageren Ronald Koeman ønsker seg Wijnaldum, mens klubben ser på mulighetene for å bringe Thiago hjem til Catalonia.

Fabrizio Romano melder at Barcelona har tatt kontakt med Thiagos agenter. 

Bild

Søn. 06.09. 09:15Mirror: Liverpool krever 15 millioner pund for Wijnaldum

Georginio Wijnaldum har mindre enn ett år igjen av sin kontrakt med Liverpool, og er ønsket av Nederlands tidligere landslagssjef Ronald Koeman i Barcelona.

Katalanerne hadde håpet å sikre seg 29-åringen for rundt 10 millioner pund, men Liverpool verdsetter midtbanespilleren, som de hentet fra Newcastle for 23 millioner pund for fire år siden, høyere enn som så. 

Jürgen Klopp ønsker å hente inn Bayern Münchens Thiago Alcantara, men Bundesliga-klubben forlanger hele 30 millioner pund for spanjolen. Derfor må Liverpool få mest mulig ut av Barcelona for Wijnaldum. Liverpool har fortalt Barcelona at det vil koste dem 15 millioner pund å sikre seg midtbanespilleren.

Liverpool vet de har tapt kampen om å beholde nederlenderen, og det er uaktuelt for klubbens amerikanske eiere at Wijnaldum får dra fra klubben på gratisovergang neste sommer. Derfor tror både Barcelona og Liverpool at de vil komme til et kompromiss.

Mirror

Fre. 04.09. 18:10En rekke Championship-klubber ønsker å låne Phillips

Swansea City er bare en av en rekke klubber som ønsker å sikre seg Liverpool-forsvarer Nathaniel Phillips på lån.

Nottingham Forest, Bristol City, Middlesbrough, Stoke og Millwall vil også ha midtstopperen.

Liverpool er villige til å gi slipp på 23-åringen i sommer, enten gjennom et salg eller et utlån. 

Nottingham Forest forsøker også å låne Sheyi Ojo fra Liverpool.

Goal

Ons. 02.09. 08:17Spansk avis hevder Gini har takket ja til Barcelona

Georginio Wijnaldum er blitt enig med Barcelona om en treårskontrakt, og Barca og Liverpool er kommet langt i forhandlingene om en overgangssum. Partene ser ut til å bli enige om et beløp i regionen 15-20 millioner euro for nederlenderen.

Wijnaldum kom til Liverpool fra Newcastle for 24 millioner pund i 2016, og har hjulpet Anfield-klubben til å vinne Premier League, Champions League, UEFA Super Cup og klubb-VM.

Når Liverpool nå selger Wijnaldum, kan det bety at de vil intensivere forsøket på å sikre seg Thiago Alcantara fra Bayern München.

Diario Sport

Tir. 01.09. 21:42– Klopp er en veldig stor fan av Adama Traore

I en spørrerunde fikk Liverpool Echos Ian Doyle spørsmål om Adama Traore kan være et overgangsmål for de rødkledde. 

– Klopp er en veldig stor fan av Adama Traore, innledet journalisten, før han skuffet supportere som drømte om en signering. 

– Jeg ser imidlertid for meg at han blir for dyr. 

Traore ble nylig kalt opp til det spanske landslaget, men er i karantene etter å ha testet positivt på Korona-viruset. 

Liverpool Echo

Tir. 01.09. 16:29Klopp skal allerede ha bestemt Thiagos rolle i laget

Ifølge den troverdige brasilianske journalisten Marcelo Bechler skal Jürgen Klopp allerede ha bestemt seg for hvilken rolle Thiago skal ha i laget dersom han hentes inn.

Tyskeren ønsker å bruke den spanske landslagsspilleren foran Fabinho og Jordan Henderson, og hans oppgave vil være å låse opp kompakte forsvarsmurer. 

Bechler var mannen som var først på ballen da Neymar dro til PSG og da Lionel Messi skrev at han ønsket å forlate Barcelona, og regnes som en av de mest troverdige sør-amerikanske journalistene. 

Maxi Angelo

29.aug 23:32Koeman har et sterkt ønske om å hente Gini Wijnaldum

Gini Wijnaldum har enda ikke signert en ny kontrakt med Liverpool, og ryktene rundt en overgang har virkelig begynt å ta seg opp etter at hans tidligere landslagssjef Ronald Koeman har tatt over Barcelona. 

Nå skriver den troverdige Barcelona-journalisten Oreol Domenech at et av Koemans hovedmål skal være å hente inn Liverpools midtbanespiller.

Oriol Domenech

27.aug 17:12Ønsker lån med opsjon på kjøp

Serie A-klubben Atalanta har kontaktet Liverpool og spurt om å få låne Marko Grujic. Italienerne ønsker en låneavtale som inkluderer opsjon på kjøp. 

Atalanta vil også betale et beløp for å låne spilleren, men det sies ikke noe om størrelsen på dette beløpet, og heller ikke størrelsen på en eventuell salgssum.

Benevento og Milan viser også interesse for Grujic.

Corriere dello Sport

27.aug 11:26– Celtic er ute etter Liverpool-spiss

Taiwo Awoniyi har vært Liverpool-spiller i fem år, men har blitt lånt ut hver eneste sesong. Han vil ikke få arbeidstillatelse i Storbritannia, og kommer heller ikke den kommende sesongen til å være en del av Jürgen Klopps tropp.

Celtic, som onsdag kveld røk ut av Champions League-kvalifiseringen, kan komme til å miste sin angriper Odsonne Edoard, som har flere beundrere i Premier League etter å ha scoret 28 mål forrige sesong.

På Celtic Park ser de på Awoniyi som en mulig erstatter, ifølge Daily Star

Tabloidavisen skriver at de helrøde vil håpe å få £9 millioner for 23-åringen.

Daily Star

26.aug 23:21Forventer henvendelse fra Liverpool i løpet av de neste dagene

Blir det fortgang i jakten på Thiago Alcantara?

I flere måneder har Liverpool blitt linket til Thiago. Bayern München-spilleren skal forlate klubben, og den regjerende Champions League-mesteren har satt en prislapp på 30 millioner euro på 29-åringen.

Ifølge Christian Falk, som kanskje er den journalisten med tettest bånd til Bayern og dekker klubben for Sport Bild, forventes det et fremstøt fra Liverpool i løpet av de neste dagene. 

Det har de siste ukene blitt rapportert at Liverpool vil vente med å gå i forhandlinger til etter Champions League-finalen. Nå har Bayern vunnet den - og forhandlinger kan starte, dersom det er reell interesse slik det hevdes fra tysk hold.

Sport Bild

26.aug 17:15– Brewster kan ende i Sheffield United

Ifølge Liverpool Echo er planen at Rhian Brewster skal lånes ut til en Premier League-klubb for den kommende sesongen.

Den klubben kan bli Sheffield United, ifølge nettstedet 90min.com, og journalisten Greame Bailey som melder det samme. 

Chris Wilder og Sheffield United skal allerede ha vært i samtaler med Liverpool FC om å låne spissen, som gjorde suksess på lån i Swansea i andre halvdel av forrige sesong.

Flere Premier League-klubber, deriblant Leeds, Fulham, Newcastle og Crystal Palace ønsker seg unggutten, men nå skal Sheffield United være favoritter.

Wilders lag kom på 9. plass i Premier League forrige sesong.

90min.com

24.aug 16:43– Thiago endret ikke mening i går kveld

Etter søndagens Champions League-triumf begynte enkelte å stille spørsmål ved om Thiago Alcantara ville endre mening og bli hos den tyske giganten.

Ifølge troverdige Christian Falk endrer ikke triumfen midtbaneelegantens mening. 

Fremtiden til Thiago skal være i Liverpool dersom de regjerende engelske mesterne betaler det Bayern München ønsker. 

22.aug 22:34Leeds vurderer to Liverpool-spisser

Nyopprykkede Leeds United, som Liverpool møter i serieåpningen, jobber hardt med å forsterke laget før comebacket i Premier League.

De har alt rettet fokus mot Skottland og tidligere Liverpool-spiller Ryan Kent som spiller for Steven Gerrards Glasgow Rangers. En annen Glasgow-profil er Celtic-spissen Odsonne Edouard.

Skulle Leeds mislykkes i å hente 22-åringen fra Celtic så vil de rette fokuset mot Liverpool og duoen Divock Origi og Rhian Brewster.

For sistnevnte så vil det være snakk om et nytt utlån, mens for Origi så vil det være en permanent overgang for å sikre seg fast førstelagsfotball.

Mirror

21.aug 14:22Leeds fikk avslått bud på 10 millioner for Kent. Nå vurderer de et nytt bud

Steven Gerrard bekreftet fredag at Rangers har avslått et bud fra Leeds United på Ryan Kent. Budet skal være på 10 millioner pund.

Rangers kjøpte vingen fra Liverpool for under et år siden, i en overgang som kan bli verdt 7,5 millioner pund. Budet ble umiddelbart avslått, og i Skottland vil de kreve en langt høyere sum for 23-åringen.

Phil Hay, journalisten som kanskje dekker Leeds United aller tettest, skriver i The Athletic at de på Elland Road nå vurderer å legge inn et nytt bud på Kent. Leeds var nær ved å kjøpe spilleren i fjor sommer, men endte opp med å låne Eddie Nketiah fra Arsenal.

Liverpool har krav på 20 prosent fra et eventuelt videresalg dersom Kent blir solgt. Marcelo Bielsas lag er motstander på Anfield allerede i første serierunde.

The Athletic

20.aug 23:30Sky: Barcelona har ikke kontaktet Wijnaldum

Ronald Koeman er ny manager for Barcelona, og allerede er det skriverier om Gini Wijnaldums fremtid, og om han kan havne i Barcelona.

Nederlenderen har under ett år igjen av kontrakten sin med Liverpool, og har så langt ikke kommet til enighet om en forlengelse.

Tidligere torsdag ble det rapportert at Koeman hadde bedt Wijnaldum om å ikke skrive under på ny kontrakt.

Ifølge Sky Sports har ikke Barcelona kommet med en henvendelse til spilleren enda, men han er en spiller Koeman har høye tanker om.

Kaveh Solhekol i Sky melder at det Wijnadum vil ha en stor avgjørelse å ta dersom Barcelona skulle tilby ham en langtidskontrakt.

Sky Sports

20.aug 13:16Koeman ber Wijnaldum om å ikke forlenge med Liverpool

Det er den nederlandske avisen AD (Algemeen Dagblad) som skriver at Barcelonas nye trener Ronald Koeman skal ønske å benytte seg av sitt forhold til Georginio Wijnaldum.

De to kjenner hverandre godt fra det nederlanske landslaget hvor Koeman var sjef. Wijnaldum har under et år igjen av sin avtale med Liverpool og ingenting er avgjort. Han kan forhandle med andre klubber alt i januar.

Med Ivan Rakitić 32, Sergio Buseuets 32 og Arturo Vidal 33, så har Barcelona behov for nye krefter på midtbanen.

Wijnaldum kostet Liverpool £25 millioner i 2016. Han har spilt 186 kamper for de røde og vært fast på laget de siste sesongene.

AD

18.aug 12:43Seks Premier League-klubber vurderer Brewster

20-åringen skal være ønsket i både Aston Villa, Newcastle, Burnley, Brighton, Fulham og Crystal Palace men ingen av klubbene har henvendt seg til de røde ennå.

Brewster er for tiden i Østerrike hvor Liverpool er på treningsleir. Han skal ønske å bli i Liverpool og kjempe for en plass i troppen.

– Hvem ønsker ikke å spille for mesterne? Jeg har ikke lyst til å gå på utlån, men hvis det er det beste for meg, å dra ut og få mer spilletid, så er det det jeg kommer til å gjøre, sa unggutten på podcasten The Beautiful Game.

Den unge spissen imponerte på utlån forrige sesong i Championship-klubben Swansea. Han scoret 11 mål på 22 kamper for svanene. 

Waliserne skal ønske han tilbake, det samme skal Championship-rivalene som rykket ned fra Premier League, Norwich, Bournemouth og Watford.

Goal

17.aug 23:35– Lewis er klar for Amiens

I helgen rapporterte James Pearce i The Athletic at Adam Lewis er på vei til franske Amiens. Han skrev videre at den medisinske sjekken skulle skje på mandag.

Nå melder L'Equipe at den medisinske sjekken er bestått, og at han formelt er klar for Ligue 2-klubben. Allerede på lørdag spilles første seriekamp i 2020/21-sesongen.

Den franske avisen skriver videre at Amiens har sikret seg opsjon på kjøp av Lewis. Tidligere i sommer skrev han under på en ny langtidskontrakt med LFC.

L'Equipe

16.aug 12:50Hevder at Liverpool og Thiago er blitt enige

Fotballreporter Mohamed Bouhafsi hos RMC Sport melder på Twitter at Liverpool og Thiago Alcantara er blitt enige om de personlige betingelsene. Anfield-klubben er kommet til enighet med Bayern München-spilleren om en fireårskontrakt, og spilleren har til og med fortalt noen av sine lagkamerater at han skal til England.

Alcantara skal ifølge journalisten allerede ha funnet seg et hus på Merseyside. Nå gjenstår det for Liverpool og Bayern å bli enige om en overgangssum.

13.aug 08:26Bild hevder Manchester City har kastet seg inn i kampen om Thiago

Manchester City har begynt å vise interesse for Thiago Alcantara, og de er villige til å betale mer enn Liverpool for å sikre seg midtbanespilleren.

Liverpool har vært linket til Thiago i flere måneder, men Anfield-klubben er ikke villige til å betale mer enn 30 millioner euro for spanjolen. Bayern München kan komme til å godta et bud i den størrelsesorden, men nå har City begynt å vise interesse for spilleren, og de har mer penger å rutte med på transfermarkedet enn Liverpool.

Pep Guardiola skal ønske seg spilleren, og da kan City være klare til å overby Liverpool. Det var Guardiola som hentet Thiago til Bayern fra Barcelona i 2013, så han er fullt klar over spanjolens kvaliteter. Thiago kan derfor bli erstatteren for David Silva.

SportBild

12.aug 16:36Watford ønsker rundt £40 millioner for Sarr

London-klubben ønsker ny klubbrekord for å selge 22-åringen.

Dagens rekord er det Liverpools byrival Everton som sto for da de kjøpte Richarlison i 2018. Brasilianeren kostet da rundt £40 millioner.

Sarr kostet Watford £30 millioner da han kom fra Rennes forrige sommer og klubben mener at året hans i England har økt markedsverdien hans. Han har i tillegg fire år igjen av kontrakten sin med The Hornets.

Harry Wilson, Marko Grujic og Xherdan Shaqiri nevnes som mulige finansieringsmåter for Liverpool.

Crystal Palace, Wolverhampton og klubber i Tyskland og Spania føler også senegaleseren som scoret seks ganger for Watford i nedrykkssesongen.

Evening Standard

12.aug 10:01Brasiliansk kilde hevder Liverpool leder kampen om sør-amerikansk juvel

Liverpool leder kampen om signaturen til det brasilianske stjerneskuddet Talles Magno

Agenten Gio Bertolucci, en nær venn og partner med superagent Kia Joorabchian, har fått oppgaven med å sikre Magno en overgang til en europeisk klubb. 

Flere europeiske klubber skal vise interesse for den hengslete vingen, men Liverpool ligger best han fordi Magno ønsker å jobbe under Jürgen Klopps ledelse.

Liverpool er blitt en attraktiv klubb for sør-amerikanske talenter etter at de har vunnet både Champions League og klubb-VM.

Vaso da Gama-eier Alexandre Campbello tror han kan få 27 millioner pund for Magno, men kan bli tvunget til å selge for rundt 18 millioner pund.

Esporte News Mundo

11.aug 18:14David Brooks vurderes av Liverpool?

Waliseren hadde sitt gjennombrudd i Premier League i 2018/2019 med åtte mål og fem målgivende, men mistet majoriteten av denne sesongen med en ankelskade.

23-åringen er en kreativ midtbanekraft og vil neppe følge Bournemouth ned i Championship. 

Spørsmålet er pris for spilleren som Bournemouth betalte rundt 10 millioner pund for da de hentet han fra Sheffield United i 2018. West Ham, Tottenham, Leeds og Everton har alt blitt nevnt og nå kan Liverpool legges til i den miksen.

Bournemouth Echo

11.aug 08:13Liverpool linkes til Chelsea-stopper

Liverpool ønsker å styrke stallen med en midtstopper etter salget av Dejan Lovren til Zenit St Petersburg. Jürgen Klopp har karer som Virgil van Dijk, Joe Gomez og Joël Matip i stallen, men en fjerde seniorstopper vil være en kjærkommen tilvekst.

Transferbudsjettet er begrenset på grunn av koronavirus-krisen. Brightons Ben White har vært i Liverpools søkelys etter en fantastisk sesong på utlån hos Leeds, men nå viser Liverpool også interesse for Chelseas Antonio Rudiger. En spiller som London-klubben skal være villige til å selge for å skaffe penger til sine egne transferplaner.

Den tyske landslagsspilleren har to år igjen av sin kontrakt på Stamford Bridge, noe som trolig betyr at dette er Chelseas siste sjanse til å få et betydelig overgangsbeløp for ham. 

Mundo Deportivo

10.aug 15:03Liverpool ønsker 20 millioner pund for Wilson

Klubber som Leeds, Newcastle, Crystal Palace og Southampton har alle Liverpools Harry Wilson på radaren, og Anfield-klubben har satt en prislapp på 20 millioner pund på angriperen som var utlånt til Bournemouth forrige sesong.

23-åringen ønsker å spille fast førstelagsfotball neste sesong, etter å ha scoret sju mål på lån hos sydkystklubben, og Jürgen Klopp skal være villig til å gi slipp på spilleren.

Wilson står bokført med bare en førstelagskamp for Liverpool. Den kom i FA-cupen. Han har tre år igjen av sin kontrakt med Anfield-klubben.

Mirror

09.aug 18:01Kostas Tsimikas til medisinsk sjekk på tirsdag

Nå går det unna!

Tidligere på søndag kom rapportene fra Hellas om at Liverpool hadde lagt inn et bud på den greske backen Kostas Tsimikas.

Det ble senere bekreftet at alle journalistene som følger klubben tettest. 24-åringen er nå på vei til Liverpool etter at klubbene skal ha blitt enig om en overgangssum på £11,7 millioner.

Nå melder den samme kilden i Hellas at Tsimikas sal til Merseyside på tirsdag for å gjennomgå den medisinske sjekken før han offisielt blir Liverpool-spiller i neste uke.

Han har allerede forlatt Hellas og er på vei til England. Overgangen kan bli bekreftet på onsdag.

Sportime

09.aug 15:05– Liverpool har lagt inn et forbedret bud på Tsimikas

Før helgen fikk Liverpool avslått et bud på 10 millioner pund for Norwich Citys venstreback Jamal Lewis. Ifølge gresk media har klubben allerede skiftet fokus, og går for Kostas Tsimikas.

Etter at Olympiakos tapte mot Wolverhampton på torsdag, er Tsimikas sin sesong over, og Liverpool skal være favoritter til å sikre seg venstrebacken.

Ifølge nettstedet sporttime.gr skal de helrøde ha lagt inn et nytt og forbedret bud for grekeren, og det skal være snakk om 16 millioner euro

Backen har tidligere blitt linket til klubber som Chelsea, Leicester og Everton.

Sportime

04.aug 17:17Liverpool i kontakt med Ismaïla Sarrs agent

Crystal Palace, Wolverhampton og Liverpool skal alle ha tatt kontakt med senegaleserens agent.

Vingen har også beundrere i Spania, Frankrike og Tyskland.

22-åringen var et av få lyspunkter i en sesong hvor Watford rykket ned fra Premier League. 

For Palace og Wolves så skal overgangen bygge på at deres stjerner Wilfried Zaha og Adama Traoré fort kan forsvinne i sommer.

Sarr imponerte med fem mål og seks målgive over sine 28 kamper. Han scoret to av dem i februar da Liverpool gikk på sesongens første tap.

Watford Observer

03.aug 18:47Origi ønsket i Aston Villa

Aston Villa scoret kun 41 ligamål denne sesongen men berget plassen med et poeng.

Nå skal Dean Smith ønske å forsterke laget offensivt og har sett seg ut en løsning i Divock Origi.

Til sammenligning så scoret Liverpool 82 ganger og kun seks lag nettet mindre enn Birmingham-laget.

Ashley Preece i Birmingham Live mener at overgangen vil være logisk for begge parter. Han peker på at Aston Villa må ha en spiss med rekordkjøpet Wesley ute en god stund til etter sin kneskade. Origi på sin side startet kun syv ganger for de røde denne sesongen.

Playmaker Jack Grealish ble Villas toppscorer med åtte mål. Til sammen gjorde de to innkjøpte spissene Wesley og Mbwana Samatta seks.

Origi scoret fire ligamål for Liverpool denne sesongen. Han var på banen i hele 28 kamper men spilte bare 706 minutter.

Birmingham Live

03.aug 08:56– PSG ønsker å erstatte Thiago Silva med Joel Matip

Den kamerunske fotballnettsiden Kick442.com melder at Paris Saint-Germain ønsker seg Joel Matip som erstatter for Thiago Silva.

De siterer rapporter fra AllezLesLions.net om at Thomas Tuchel og sportsdirektør Leonardo ønsker seg 27-åringen, som har fire år igjen av sin avtale på Merseyside.

Matip har vært i Liverpool siden han kom som Bosman-spiller i 2016. Det virker veldig lite sannsynlig at Liverpool skulle selge både Joel Matip og Dejan Lovren samme sommer.

Kick 442

02.aug 18:31Liverpool skal ha bydd på La Liga-stopper

Liverpool skal ha lagt inn et bud på ni millioner pund for Real Betis midtstopper Aissa Mandi, ifølge spanske COPE. 

De rødkledde behøver en spiller som kan fylle tomrommet etter Dejan Lovren, og den rutinerte marokkaneren har kommet frem som et alternativ. Han har bare ett år igjen på kontrakten og kan derfor hentes for en fin sum. 

De eneste ankepunktene til overgangen virker å være Mandis alder - han blir 29 år i oktober - og at han ikke vil være tilgjengelig under Afrikamesterskapet.

Klopp har imidlertid vist at han ikke er fremmed for en kortsiktig signering for å tette et hull, hvor det beste eksempelet er signeringen av Ragnar Klavan.

Petter Veland, som følger spansk fotball tettere enn de fleste, kom med følgende svar da han ble spurt om overgangen: 

– Ikke serievinner-materiale i min bok. Veldig god med ball, blant de mest pasningssikre i så måte. Slurver en del med tanke på å holde linja, og ruver ikke mest i hodespillet. 

COPE

02.aug 14:50Jürgen Klopp hadde telefonsamtale med Napolis rekordsignering

Napoli offentliggjorde fredag at de har signert Victor Osimhen for omlag 60 millioner pund. Nigerianeren ble med det tidenes dyreste Napoli-kjøp, og tidenes dyreste afrikanske spiller. 

Ifølge L'Equipe skal Jürgen Klopp og Ole Gunnar Solskjær ha hatt telefonsamtaler med angrepsspilleren, men Osimhen skal ha avslått begge to. 

21-åringen scoret 18 mål og leverte 6 målgivende for Lille denne sesongen, og Liverpools speidere vil garantert holde et øye med utviklingen i Napoli.

L'Equipe

31.jul 09:49– Thiago har informert oss om at han ønsker en ny utfordring

Liverpool er blant klubbene som har blitt linket til Bayern Münchens midtbanespiller Thiago Alcantara.

Lokalavisen Liverpool Echo hevder at han ikke er en spiller som Liverpool per i dag er ute etter, men det har ikke stoppet pressen fra å spekulere. I tysk media, og spesielt Bild, har Liverpool gang på gang blitt knyttet til den spanske landslagsspilleren.

Det har allerede blitt rapportert at han ønsker å forlate Bayern denne sommeren, og han har kun ett år igjen av kontrakten. Nå bekreftes det av Bayerns styreleder Karl-Heinz Rummenigge.

Thiago skal ha informert sportsdirektør Hasan Salihamidzic om sitt ønske om å dra.

– Samtalene Hasan har hatt med ham har alltid vært veldig produktive. På et tidspunkt så det ut som at han ville skrive under på en ny kontrakt, men så informerte Thiago Hasan om at han ønsket noe nytt. Det må vi akseptere, sier Rummenigge tIl tyske Sky.

– Vi har kontrakt med Thiago, og den gjelder fortsatt et år. Dersom han blir enig om en overgang med noen klubb, så må de betale en overgangssum på et visst beløp. Vi ønsker ikke å komme med noen offentlig kommentar om hvilken sum vi ser for oss, sier han videre.

I Bild har det blitt skrevet at summen nå er 30 millioner euro.

– Jeg har allerede sagt at vi ikke kommer til å ha et sommersalg i Bayern. Det vil alltid måtte være et bestemt beløp som får oss til å selge en spiller. Jeg er ikke sint i det hele. Jeg synes han er en stor fotballspiller med en bra karakter. Men du skal ikke glemme at han er 29, og det er en alder der du må gjøre det, dersom du ønsker å prøve noe nytt.

Sky Deutschland

30.jul 12:01Ny interesse for ung venstreback

Etter at det ble klart at Bournemouth rykker ned til Championship og Dejan Lovren forlater Liverpool-troppen, så skal de røde være klare for å ta opp interessen for Lloyd Kelly.

Liverpool fulgte forsvarsspilleren også da han i mai 2019 signerte for Bournemouth, etter å ha tilbrakt åtte år i Bristol City. Overgangssummen skal den gang ha vært på rundt 13 millioner pund.

21-åringen spiller primært venstreback og omtales som moden for alderen. Han har landskamper for England på både U20 og U21.

Skader har ført til at han kun har spilt åtte ligakamper for Eddie Howes lag denne sesongen.

The Express

29.jul 23:08Bild: Bayern senker prisen på Thiago

Tidligere har det blitt rapportert at Bayern München kun vil slippe Thiago Alcantara denne sommeren dersom en klubb er villig til å betale 40 millioner euro. Da rapportene først kom for litt over noen uker siden, ble det samtidig hevdet at Liverpool var villig til å strekke seg til €25 millioner.

Den spanske landslagsspilleren har spilt Bundesliga siden 2013, og har takket nei til ny kontrakt i München, har lagt ut huset sitt for salg, og ønsker seg bort nå.

Nå melder Sport Bild at Bayern Münchens aktivitet på overgangsmarkedet denne sommeren avhenger av spillersalg, og at fremtiden til spillere som David Alaba, Corentin Tolisso og Thiago er uavklart.

Bayern skal nå være villig til å slippe Thiago dersom det kommer et bud på 30 millioner euro.

Bild

29.jul 13:43Sancho foretrekker Liverpool foran Manchester

Det er Kicker, det ledende sportsmagasinet i Tyskland, som skriver at 20-åringen ønsker seg til Liverpool fremfor Manchester United.

Hovedårsaken skal være at den ettertraktede engelskmannen ser på tittelsjansene som vesentlig bedre på Merseyside.

Flere medier har rapportert om tøffe forhandlinger mellom Dortmund og United den siste tiden og tyskerne skal ikke være villige til å gå under 100 millioner euro.

Borussia Dortmund drar på treningsleir 10. august og ønsker at fremtiden til stjerneskuddet skal være avklart innen den tid.

Kicker

27.jul 13:32Troverdig journalist: Klopp ønsker seg 20-årig Bundesliga-stopper

Jürgen Klopp ønsker Schalke 04s 20-årige midtstopper Ozan Kabak denne sommeren, rapporter Bild. 

Tyrkeren beskrives som sterk fysisk, høyreist og god med ballen, og virker som en spiller som tar for seg i dueller. 

Ryktet har blitt bekreftet av Christian Falk, som er blant de mest troverdige tyske journalistene, med gode kilder i Bundesliga-klubbene.

Spilleren forventes å koste rundt 40 millioner euro (35 millioner pund), men Ed Aarons skriver på Twitter at Liverpool ikke har begynt forhandlinger enda. 

Bild

27.jul 09:07Liverpool sikter seg inn på Leicester-angriper

Leicester Citys Harvey Barnes skal være et overgangsmål for Liverpool denne sommeren, skriver John Richardson i Mirror. 

22-åringen har vært god i sin første fulle sesong i Premier League, med seks mål og åtte målgivende, og har imponert Jürgen Klopp med sin energiske og kraftfulle løping. 

Klopp skal tro at lynvingen har mye mer å gå på, og at Barnes kan tilby sårt tiltrengt bredde øverst i banen.

Leicester vil imidlertid ikke gi slipp på talentet billig, og Liverpool må nok bla opp mot 30 millioner pund på bordet for å sikre seg Barnes tjenester.

Mirror

25.jul 09:51Liverpool linkes til La Liga-stopper

Liverpool linkes til den algeriske midtstopperen Aissa Mandi, etter at det fredag ble kjent at Dejan Lovren nærmer seg en overgang til Zenit St Petersburg, skriver troverdige David Maddock i Mirror.

Real Betis-stopperen har bare ett år igjen av kontrakten, og kan bli tilgjengelig for rundt ti millioner pund. La Liga-laget ønsker å selge midtstopperen for å unngå å miste han gratis. 

De eneste ankepunktene til overgangen virker å være Mandis alder - han blir 29 år i oktober - og at han ikke vil være tilgjengelig under Afrikamesterskapet.

Klopp har imidlertid vist at han ikke er fremmed for en kortsiktig signering for å tette et hull, hvor det beste eksempelet er signeringen av Ragnar Klavan.

Petter Veland, som følger spansk fotball tettere enn de fleste, kom med følgende svar da han ble spurt om overgangen: 

– Ikke serievinner-materiale i min bok. Veldig god med ball, blant de mest pasningssikre i så måte. Slurver en del med tanke på å holde linja, og ruver ikke mest i hodespillet. 

Mirror

24.jul 18:04Liverpool har speidet på midtstopper

Dejan Lovren ser ut til å forlate Liverpool i sommerens vindu, og i den forbindelse kan Liverpool måtte hente inn en ny midtstopper for å fylle tomrommet etter kroaten. 

Ifølge troverdige Paul Joyce har Liverpool speidet på Brightons Ben White, som var utlånt til Leeds United denne sesongen, for å fylle den ledige plassen. 

White har imponert på lån for det Championship-vinnende laget med sitt moderne stopperspill. 

Brighton skal imidlertid allerede ha avskrevet en overgang for 22-åringen, og Graham Potter skal ha ønsket å jobbe med den venstrebente midtstopperen i lang tid. Allikevel er Ben White et navn å bite seg merke i. 

The Times

23.jul 21:00Troverdig sør-amerikansk journalist: Thiago skal til Liverpool

Den troverdige sør-amerikanske journalisten Andres Marocco skriver på Twitter torsdag kveld at Thiago skal til Liverpool. 

Journalisten var en av de første som kom ut med nyheten om Cristiano Ronaldos overgang til Juventus, og regnes som en av de mest troverdige i sør-Amerika. 

Thiago Alcantaras familie er brasiliansk, og midtbanespilleren har bodd deler av livet i Brasil, og det kan derfor tenkes at Marocco sitter på god informasjon i sagaen.

Bayern Munchens sportsdirektør Karl-Heinz Rumenigge fikk spørsmål om brasilianeren tidligere bekreftet tyskeren at spilleren ønsket en ny utfordring, men at klubben ikke har mottatt noen tilbud enda.

Andres Marocco

21.jul 22:03Fransk klubb interessert i Loris Karius

Den franske klubben Montpellier skal være interessert i å hente Loris Karius fra Liverpool. 

Den tyske sisteskansen klarte ikke å spille seg inn i Besiktas-fansens hjerter i løpet av hans to år i Tyrkia, og hjemsøkes fortsatt av den traumatiske Champions League-finalen i 2018.

27-åringen har sagt at han kan bli i Liverpool dersom han ikke får passende tilbud, men at han ønsker å være førstevalget ett sted. 

Liverpool ønsker å motta seks millioner pund for målvakten, som de signerte for det samme beløpet i 2016. 

Dominic King

18.jul 08:24Linkes igjen til brasiliansk midtstopper

Liverpool skal være en av fire klubber som er på jakt etter Sevillas brasilianske midtstopper Diego Carlos.

27-åringen kom til Sevilla fra Nantes før denne sesongen, og skal ha imponert stort i sin første sesong i La Liga. Han kostet 13,5 millioner pund i fjor sommer, og har nå en utkjøpsklausul på 68 millioner pund.

Real Madrid og Bayern München blir også linket til spilleren, men den største favoritten virker å være Manchester City - som er ventet å forsterke midtforsvaret denne sommeren.

Marca

17.jul 17:18Tottenham ser ut til å sikre seg tidligere Liverpool-unggutt

Alfie Devine ser ut til å bli Spurs-spiller denne sommeren. Det rapporterer Sami Mokbel i Daily Mail.

Den 15 år gamle midtbanespilleren, som er U16-spiller for England, var sentral da Wigan Athletic slo ut Tottenham og gikk til kvartfinalen i årets FA Youth Cup. Der spilte han på lag med James Carragher - sønn av Jamie Carragher og midtstopper for Wigan U18.

Prisen på Devine skal være 500.000 pund.

Devine ble oppdaget av Liverpool FC allerede som fireåring ifølge Liverpool Echo. Som 11-åring var han ferdig i Liverpool FC, og sluttet med fotball i fire måneder. Wigan ble oppmerksom på unggutten, og ga ham en sjanse. Der har han nå gått gradene, og har spilt U23-fotball allerede som 15-åring.

Daily Mail

17.jul 12:27Hevdes å planlegge samtaler med RB Leipzig-stjerne

Liverpool kjemper med Paris Saint-Germain om RB Leipzig-spilleren Nordi Mukiele, og Jürgen Klopp planlegger å holde samtaler med høyrebacken som også kan spille midtstopper.

Dejan Lovren kan være på vei vekk fra Liverpool, mens Neco Williams kan bli sendt ut på lån, og i Mukiele har man en spiller som kan bekle begge disse posisjonene.

22-åringen har etablert seg som fast inventar i startoppstillingen til Leipzig. Han kom til den tyske klubben i en overgang som til slutt kan koste tyskerne 16 millioner euro til sammen, og har tre år igjen av sin kontrakt med Bundesliga-klubben.

Le 10 Sport

17.jul 08:19Tyske kilder hevder Klopp har gitt grønt lys for Thiago-overgang

Jürgen Klopp har gitt grønt lys til å signere Bayern Münchens Thiago Alcantara i sommer. Manageren har sammen med Liverpools rekrutteringsstab konkludert med at midtbanespilleren vil være en nyttig tilvekst til troppen.

Thiago skal allerede ha kommet til enighet med Liverpool om sine personlige betingelser, i tilfelle klubbene skal komme til en enighet om en overgang, men det er her problemet ligger.

Liverpool ønsker ikke å betale mer enn 25 millioner euro, mens Bayern forventer å få rundt 40 millioner euro for spanjolen.

Bild

16.jul 16:24BBC Sport hevder ung venstreback forlater Liverpool

Liverpool-forsvarer Yasser Larouci kommer til å forlate Anfield-klubben i sommer. Leeds United og Brentford er blant klubbene som er interessert i å signere 19-åringen.

Venstrebacken har ett år igjen av sin Liverpool-kontrakt, og ønsker å spille mer førstelagsfotball.

Larouci fikk to førstelagskamper for Liverpool denne seosngen, begge i FA-cupen.

Samtaler har funnet sted med Leeds og Brentford, som begge jakter opprykk til Premier League. 

Larouci, som ble født i Algerie, kom til Liverpool fra franske Le Havre i 2017. Han var da ving, men er blitt omskolert til venstreback i løpet av tiden på Merseyside.

Han var med førstelaget på sommerturen til USA i fjor, og debuterte for førstelaget da han kom inn for James Milner i seieren over Everton i tredje runde i FA-cupen. Han startet også bortekampen mot Shrewsbury i fjerde runde senere samme måned, en kamp som endte 2-2. Siden da har han ikke spilt førstelagsfotball for de røde.

BBC Sport

15.jul 08:55Thiago er i ferd med å selge huset. Skal bort i sommer

Thiago Alcantara er en av få spillere som har blitt linket til Liverpool denne sommeren. Den spanske landslagsspilleren ønsker seg bort fra Bayern München, og har takket nei til ny kontrakt.

Det virker klart at han kommer til å bli solgt - og Liverpool og Manchester United er to av klubbene som oftest blir nevnt.

På forsiden av Sport Bild i dag står det «sannheten om pokeren rundt Thiago. Hva han ønsker, hva Liverpool vil betale, og hva Bayern krever». Bayern skal kreve 40 millioner euro for spilleren, mens Liverpool kun er villig til å betale 20 millioner euro. Den tyske storklubben ønsker en rask løsning, ettersom de kun kan gå videre med andre overganger så snart en avtale er gjort.

Ifølge journalist Christian Falk er huset hans allerede lagt ut for salg.

SportBild

12.jul 11:33Koulibaly plages av de stadige ryktene

Napolis midtstopper Kalidou Koulibaly har ofte dukket opp i denne og andre ryktebørser de siste sesongene, og er blitt koblet til de fleste store klubbene i Europa og definitivt også til Liverpool ved en rekke anledninger.

– I fotball vet man aldri hva som skjer, men jeg har aldri snakket med Napoli om å dra. Jeg leser også i avisene om framtiden min, men jeg vil bare spille. Jeg er hundre prosent en Napoli-spiller og det plager meg å bli koblet til andre europeiske klubber hver dag, sier 29-åringen, som har tre år igjen på kontrakten med Napoli.

La Gazzetta dello Sport

09.jul 09:20Thiago ønsker å dra til Liverpool

Den troverdige journalisten Fabrizio Romano, som ofte er først ute med overgangsnyheter, svarer onsdag kveld at Thiago Alcantara ønsker en overgang til Liverpool. 

De rødkledde skal ikke ha lagt inn et bud enda, og forhandlingene skal heller ikke ha kommet igang. 

James Pearce understreket Romanos poeng etter onsdagens kamp, og sier at det gjenstår å se om Liverpool endrer posisjonen sin.

Fabrizio Romano

06.jul 19:49Liverpool og Manchester United kjemper om fransk 15-åring

Liverpool og Manchester United skal være interesserte i å hente den 15-årige forsvarsspilleren Willy Kambwala fra Ligue 2-laget FC Sochaux. 

15-åringen, som har landskamper for det franske U16-laget, har fått et kontaktforslag fra klubben sin, og vurderer det for øyeblikket. 

Ingen av de to engelske gigantene vil kunne signere tenåringen før august, når han blir 16 år, grunnet FIFAs reguleringer. 

Get French Football News

04.jul 15:26Hevder Liverpool er blitt enige med Thiago om de personlige betingelsene

beIN Sports-korrespondent Tancredi Palmeri melder på Twitter at Liverpool er blitt enige Thiago Alcantara om midtbanespillerens personlige betingelser.

Palmeri skriver at Liverpool nå vil stable et bud på beina til Bayern München. Anfield-klubben skal ønske å betale 30 millioner euro pluss 5 millioner euro i tillegg i klausuler for den 29 år gamle spanjolen.

03.jul 22:02Spansk stjerne ønsker å forlate Bayern - og i den sammenheng nevnes Liverpool

Bayern Münchens daglige leder, Karl-Heinz Rummenigge, har bekreftet at Thiago Alcantara ønsker seg bort fra det tyske mesterlaget, samtidig som spanjolen linkes til Liverpool.

– Thiago er en topp fyr både på og utenfor banen. Vi har forhandlet seriøst med ham, og har innfridd alle hans krav. Men det ser ut som han ønsker å prøve noe nytt igjen mot slutten av karrieren, uttaler Rummenigge.

– Vi har ikke hørt noe fra Liverpool. Dersom han ønsker å spille for dem, må vi håndtere det.

Bayern synes ikke å ha noen intensjon om å la Thiago forlate klubben på Bosman-overgang neste sommer.

– Vi ønsker ikke å miste noen spiller på gratisovergang neste år. Det er jeg veldig klar på, sier Rummenigge.

Dersom ikke Bayern ønsker å miste midtbanespilleren, som kom fra Barcelona i 2013, på Bosman-overgang neste sommer, må de trolig selge ham til en redusert pris i sommer.

Bild

01.jul 09:09Klopp linkes igjen til utlånt Brighton-forsvarer

Jürgen Klopp rapporteres å ha identifisert den utlånte Brighton-forsvareren Ben White som et transfermål i sommer. Liverpool må i så fall punge ut med 35 millioner pund dersom det skal være aktuelt for sydkystklubben å selge midtstopperen.

White har imponert på utlån hos Leeds i Championship denne sesongen, og har spilt samtlige ligakamper for Yorkshire-klubben, som er på vei mot opprykk til Premier League.

Arsenal, Manchester United, Manchester City og Leicester er også interesserte i 22-åringen. 

Liverpool vurderer White som en erstatter for Dejan Lovren, dersom kroaten forlater Anfield-klubben i sommer.

Daily Express

30.jun 08:29En midtstopper inn og en midtstopper ut i sommer?

Liverpool er villige til å gi slipp på en av klubbens forsvarsspillere i sommer, dersom de kan finne en erstatter. Mannen det er snakk om at Anfield-klubben vil lytte til bud på er Dejan Lovren. Men før Liverpool gir slipp på kroaten ønsker Jürgen Klopp å ha en erstatter på plass.

Lovrens kontrakt med Liverpool løper ut den 30. juni 2021. Midtstopperen kom fra Southampton i 2014. 30-åringen har startet kun en ligakamp for Liverpool i 2020, og da tapte de røde 3-0 for Watford. Lagets eneste Premier League-tap så langt denne sesongen.

Sky Sports

27.jun 21:36– Jadon Sancho hadde sett bra ut i rødt

Tyskeren skal ha kommet med en liten flørt da han var i et videomøte med den tyske avisen Bild.

– En rød trøye ville ha sett veldig bra ut på Jadon Sancho.

Klopp innrømmer at han beundrer 20-åringen, men tror ikke at Liverpool vil kjøpe vingen. Hvertfall ikke denne sesongen.

– Jeg tror ikke en sånn overgang vil finne sted denne sommeren. Han er en veldig interessant spiller. Hvis han kom til Liverpool, så ville jeg bli mest overrasket av alle.

23.jun 09:54Liverpool er interessert i 16-årig offensiv midtbanespiller

Liverpool skal være interessert i Hoffenheims 16-årige offensive midtbanespiller Melkamu Frauendorf. 

Tyskeren har fem mål og fire målgivende i den tyske U17-divisjonen, og har spilt aldersbestemte landslagskamper. Han kan spille i en offensiv midtbane-posisjon og på venstrevingen.

Kicker

22.jun 16:37Italiensk avis hevder Liverpool har kommet med bud på stopper i verdensklasse

Corriere Dello Sport påstår at Liverpool har kommet med et bud på 54 millioner pund for Napoli-forsvareren Kalidou Koulibaly.

Senegaleseren har vært en av de mest ettertraktede forsvarsspillerne i verden de siste årene, og Manchester United og Chelsea har også vært linket til midtstopperen. 

Det påstås at Napoli-president Aurelio De Laurentiis ikke vil selge sin forsvarsstjerne for under 90 millioner pund.

13.jun 14:17Liverpool kjemper med Wolves om skotsk forsvarstalent

Liverpool kjemper med Wolverhampton om signaturen til den skotske forsvarsspilleren Jamie Hamilton

18-åringen er skotsk ungdomslandslagsspiller, og fast inventar på Hamilton Academicals førstelag.

En rekke engelske Premier League- og Championship-kubber skal ha forhørt seg om spillerens tilgjengelighet.

Han har vært på treningsopphold i Brighton tidligere i år. Everton, Aston Villa, Burnley og Fulham skal også være ivrige etter å sikre seg forsvarstalentet. 

Dersom Liverpool skulle sikre seg Hamilton vil han gå inn i U23-troppen hos Anfield-klubben. 

Teamtalk

12.jun 11:36Sanchos skyhøye pris avslørt

Borussia Dortmund skal ønske 130 millioner euro, omlag 120 millioner pund, for å gi slipp på stjerneskuddet Jadon Sancho. 

20-åringen har levert utrolige 40 målpoeng denne sesongen, jevnt fordelt mellom mål og målgivende, og er en mann hele fotballverden ønsker å se i klubben sin. 

Real Madrid skal etter rapportene ha lagt inn et stort bud med penger og flere spillere, men Dortmund skal stå på sitt i forhandlinger om Sancho, og ønsker penger for briten. 

Jan Åge Fjørtoft

09.jun 21:16Liverpool har kontaktet nigeriansk angrepsspiller

Liverpool skal være en av fem klubber som har kontaktet Victor Osimhens manager Osita Okolo angående en overgang for den nigerianske angrepsspilleren. 

– Alle de nevnte klubbene (Manchester United, Arsenal, Tottenham Hotspur, Liverpool og Chelsea) har kontaktet han, men vi må bestemme oss etter farens begravelse, skal Okolo ha sagt. 

21-åringen foretrekker en sentral rolle i angrepet, men kan også spille både på venstre- og høyresiden av en fronttrio. Denne sesongen har han scoret 18 mål og levert seks målgivende for LOSC Lille i Ligue 1. 

Allnigeriasoccer.com

09.jun 12:05Liverpool er interessert i tyrkisk duo

Ifølge en artikkel av den tyrkiske avisen Yeni Asir, gjengitt av Liverpool Echo, skal Liverpool være klare til å tilby over syv millioner euro for duoen Ravil Tagir og Burak Ince fra det tyrkiske 2-divisjonslaget Altinordu.

Ravil Tagir er en 17 år gammel venstrebent midtstopper med flere landskamper for Tyrkias aldersbestemte lag. 

Burak Ince, som sannsynligvis ikke er i slekt med verken Paul eller Tom, er en 16 år gammel offensiv midtbanespiller. 

Ifølge artikkelen vil de to spillere først slutte seg til Liverpool når de blir 18 år gamle, dersom overgangen skulle bli et faktum. 

Liverpool Echo

08.jun 19:01Liverpool skal ha forhørt seg om Wolves kraftpakke

Liverpool skal ha forhørt seg om Wolverhamtons kraftpakke Adama Traore, ifølge The Mirror. 

Spanjolen har i lang tid gjort seg bemerket med sin kraftfulle spillestil, og har utviklet seg til å bli en av Premier Leagues mest spennede spillere. Så langt denne sesongen har han scoret seks mål og levert ti målgivende i alle turneringer for ulvene. 

Klopp har tidligere uttalt at det er umulig å spille mot Traore, men en prislapp på rundt 30 millioner pund kan muligens skremme unna de rødkledde slik situasjonen er nå. 

The Mirror

08.jun 08:04Lovren er Romas backup-plan

As Roma vil gå for Liverpool-forsvarer Dejan Lovren dersom de ikke klarer å sikre seg Chris Smalling. Manchester United-stopperen har hatt et imponerende låneopphold i Serie A-klubben, og Roma-manager Paulo Fonseca ønsker å gjøre låneovergangen permanent foran neste sesong. Men den italienske klubbens finansielle problemer kan forhindre en overgang. AS Romas nødløsning dersom de ikke får signert engelskmannen er å gå for en billigere løsning i Dejan Lovren. Kroaten vil begynne på de siste tolv månedene av sin Liverpool-kontrakt, og det er ingen antydning til at han vil bli tilbudt en forlengelse av avtalen med Anfield-klubben.

Gazzetta dello Sport

06.jun 20:31City var med i kampen om Werner - men spissen skal til Chelsea

Flere Liverpool-supportere har ytret skuffelse denne helgen, etter at det ble klart at Timo Werner kommer til å ende opp i Chelsea.

Etter det som har kommet frem i ettertid, viser det seg at Liverpools interesse kjølnet de siste månedene, og at de helrøde ikke var med i kampen om spilleren.

Det var dog Manchester City - og kanskje vil røde supportere være lettet over at han ender opp på Stamford Bridge og ikke Etihad Stadium.

Ifølge Christian Falk, en av de mest troverdige journalistene når det kommer til transfers og tysk fotball, var Manchester City i forhandlinger med RB Leipzig før Chelsea fikk sitt «ja» fra spissen, som hadde målgivende da RB Leipzig lørdag spilte 1-1 hjemme mot SC Paderborn.

Bild

04.jun 18:40Bild hevder Timo Werner er i samtaler med Chelsea

Liverpool-linkede Timo Werner er nå i samtaler med Chelsea om en overgang fra RB Leipzig, og samtalene skal være kommet langt. Chelsea er villige til å betale utkjøpsklausulen på 60 millioner euro. Werner vil få en kontrakt med Chelsea til 2025, og vil tjene mer enn ti millioner euro i året i London-klubben.

Bild

04.jun 12:01– Dembele er ikke en spiller Liverpool vurderer

Onsdag rapporterte transferguru Gianluca Di Marzio at Liverpool hadde kommet med en henvendelse til Barcelona om å låne Ousmane Dembele, med opsjon på kjøp.

Ifølge David Lynch i Evening Standard stemmer ikke det. Lynch er en journalist som følger Liverpool tett. 

Ifølge han er ikke Dembele en spiller som vurderes denne sommeren. LFC var interessert da han spilte for Rennes, men han endte opp med å gå til Borussia Dortmund sommeren 2016.

Liverpool har ingen planer om å gjøre nye forsøk på å hente franskmannen, og det er ikke en spiller Jürgen Klopp nå er interessert i.

Evening Standard

03.jun 15:05– Liverpool ville ha Ousmane Dembele på lån med opsjon på kjøp

Det er få som har bedre oversikt når det kommer til transfers enn den italienske journalisten Gianluca Di Marzio.

Ousmane Dembele har hatt en tøff tid i Barcelona etter den store overgangen fra Borussia Dortmund, og har blitt linket til Juventus. Franskmannen har dog ikke lyst å forlate Camp Nou, og har fortsatt et ønske om å slå til i Barca.

Di Marzio rapporterer at Liverpool har kommet med en henvendelse til Barcelona og spilleren selv, der de tilbyr seg å ta spilleren på lån mot en høy kompensasjon, med mulighet til å kjøpe.

Liverpools fremstøt skal ha vært forgjeves, da spilleren gjorde det klart at han ikke ønsker å forlate klubben.

Gianluca Di Marzio

28.mai 10:46Ryktes om medisinsk test hos fransk klubb

I forrige uke ble det hevdet at Pedro Chirivella hadde fått tilbud om en ny femårsavtale i Liverpool, men ifølge franske medier kan det virke som at spanjolen ønsker å skifte beite. 

Tidligere i måneden verserte det rykter om at midtbanespilleren nærmest var klar for den franske klubben Nantes. 

Nå meldes det om at 23-åringen har bestått en medisinsk test og er klar for å signere en avtale på tre år med klubben som endte 13. plass i Ligue 1. 

Ouest-France via Liverpool Echo

26.mai 21:36– Newcastle har kontaktet Shaqiris agent

Xherdan Shaqiri kan ende opp på St. James’ Park. Det melder Dominic King i Daily Mail.

Sveitseren har kun spilt 10 kamper for Liverpool denne sesongen, og dersom Newcastle blir solgt denne sommeren, skal han være høyt på ønskelisten til «the Magpies».

Både Roma og Sevilla forhørte seg om tilgjengeligheten til angriperen i januar, men Liverpool ville ikke slippe ham på lån.

Når overgangsvinduet åpner igjen vil ikke Liverpool tvinge ham til å bli, og Newcastle skal allerede ha vært i kontakt med hans agent om en mulig overgang.

Liverpool betalte 13.5 millioner for Shaqiri, og han har tre år igjen av kontrakten sin i klubben. 

Daily Mail

23.mai 18:48Hertha vurderer å hente Karius hjem til Tyskland

Loris Karius har reist hjem til Tyskland etter at han avsluttet låneoppholdet i Besiktas før tiden. Nå kan han ende med å spille i Bundesliga neste sesong.

Hertha Berlin skal være interesserte i Liverpool-keeperen. 26-åringen ønsker å finne seg en ny klubb i løpet av sommeren, etter sine to sesonger på lån hos Besiktas. 

Liverpool ønsker ikke at Karius slutter seg til deres tropp nå, selv om keeperen har kontrakt med Anfield-klubben til 2022.

Hertha er en av flere klubber som har forhørt seg om målvakten. Liverpool har et godt forhold til Bundesliga-klubben, ettersom Marko Grujic har spilt på lån i Berlin-klubben de to siste sesongene. 

Goal

20.mai 08:36Jürgen Klopp skal ha snakket med Timo Werner

Timo Werner virker å ha blinket ut et neste karriereskritt utenfor Bundesliga og toppklubber står i så fall i kø for å prøve å sikre seg den tyske måljegeren. Slikt blir det spekulasjoner av. Ifølge franske le10sport.com er Inter nå en klubb som har Werner helt i toppen av sin ønskeliste, mens spilleren har vært linket til Anfield over lang tid. Jürgen Klopp skal ha ringt til Timo Werner flere ganger og forklart ham om sitt prosjekt og sine ambisjoner. Werner har en utslagsklausul i sin kontrakt og en avgjørelse angående 24-åringen er ventet over de nærmeste ukene.

18.mai 14:58– Liverpool prøvde å overbevise Sané om å komme neste sommer

Liverpool skal angivelig ha vært interessert i å sikre seg Leroy Sané gratis neste sommer. Klubben skal ha gjort forsøk på å overtale Sané til å droppe å dra til Bayern München denne sommeren, mot at de lover å matche lønna hans neste år. Sané skal imidlertid ha takket nei til det, fordi han mener spillere ikke kan gå fra Manchester City til Liverpool på grunn av rivaliseringen mellom klubbene, og han ønsker ikke å gjøre det av hensyn til supporterne. Dermed virker Bayern München som det eneste alternativet til tyskeren nå.
Bild

16.mai 08:44– Skjønner ikke hvor Koulibaly-ryktene kommer fra

Den siste uken har Liverpool blitt linket til Napolis midtstopperkjempe Kalidou Koulibaly.

Sadio Manés lagkamerat fra landslaget er sett på som en av verdens aller beste midtstoppere, og franske Le 10 Sport hevdet tidligere i uken at Liverpool «ledet an i jakten» på 28-åringen. The Mirror fulgte opp med at de helrøde nå var favoritten til å sikre seg spilleren, foran Manchester United, Real Madrid og Paris Saint-Germain.

Det er rykter James Pearce i The Athletic skjønner lite av. Journalisten, med fortid i Liverpool Echo, er av de som følger klubben aller tettest.

– Jeg aner ikke hvor snakket om Koulibaly kommer fra. Klopp er ikke ute etter en midtstopper etter det jeg vet, svarte han i et nettmøte med The Athletics lesere

The Athletic

15.mai 12:58Liverpool linkes til brasiliansk megatalent

Liverpool leder kampen om Vasco da Gama-angriperen Talles Magno, ifølge TV-showet Donos da Bola på Bandeirantes TV i Brasil.

Vasco da Gama skal være i alvorlige økonomiske problemer, og som en følge av det må de selge Magno mye tidligere enn de opprinnelig hadde planlagt.

Magno fyller 18 år i juni, og har vært fast inventar på brasilianske ungdomslandslag.

Spilleren egner seg best som ving i en 4-3-3-formasjon. Han er høy, men likevel rask og teknisk god.

Bandeirantes TV

14.mai 23:42Liverpools interesse for Werder Bremen-spiller har kjølnet

Fire nye Premier League-klubber har kastet sine øyne på Werder Bremens Milot Rashica, men ligaleder Liverpool har tatt et steg tilbake i kampen om angriperen fra Kosovo.

Aston Villa, Brighton, West Ham og Wolves jakter alle 23-åringens signatur. 

Landslagsspilleren fra Kosovo har imponert i Bundesliga denne sesongen, hvor han har gjort sju mål på 18 kamper.

Borussia Dortmund og RB Leipzig viser også interesse for spilleren.

Sky Sports

13.mai 17:43Steven Gerrard vurderer å hente Liverpool-spiller til Skottland

Pedro Chirivella rapporteres å være et transfermål for Rangers. Den 22 år gamle defensive midtbanespilleren har spilt 10 førstelagskamper for Liverpool, men bare en av disse kom i Premier League.

Chirivella står uten kontrakt etter denne sesongen, og Steven Gerrard skal nå ha ønske om å hente spanjolen til Ibrox.

Gerrard kjenner godt til Chirivella fra sin tid i Liverpool. Rangers må i tilfelle betale et lite kompensasjonsbeløp til Liverpool fordi Anfield-klubben har utviklet spilleren fra ung alder av.

Daily Record

12.mai 18:15Italienske kilder hevder at Liverpool vil hente enda en Salzburg-spiller

Liverpool har kastet sine øyne mot enda en spiller fra Red Bull Salzburg, bare fire måneder etter at de hentet Takumi Minamino til Anfield.

Premier League-lederen er en av flere europeiske giganter som er ute etter den 19 år gamle midtbanespilleren Dominik Szoboszlai.

Arsenal, Borussia Dortmund og RB Leipzig er også interesserte i den ungarske landslagsspilleren som skal være verdsatt til rundt 26 millioner pund.

Tenåringen står allerede bokført med åtte A-landskamper for Ungarn. Han har to år igjen av kontrakten i Østerrike. 

Tuttosport

09.mai 14:56Chirivella ryktes klar for ny klubb

22-åringen har aldri maktet å ta det store steget til den aller største scenen i Anfield-klubben, men har imponert i de sjansene han blant annet har fått denne sesongen på førstelaget. 

Dog er konkurransen stor på Liverpools midtbane, og det virker mer og mer sannsynlig at spanjolen ikke vil få fornyet sin kontrakt som går ut denne sommeren. 

– På grunn av koronaviruset vet jeg ikke om kontraktsforholdet vil bli avsluttet den 30. juni eller på et senere tidspunkt, har Pedro Chirivella uttalt til den spanske avisen Marca.

– Nå tar jeg bare en dag om gangen. Jeg liker ikke å tenke for mye på fremtiden og hva som vil skje.

Nå meldes det at spilleren angivelig skal ha blitt enig om en gratis overgang til Ligue 1-klubben Nantes, og at avtalen skal bli formelt signert på enten mandag eller tirsdag.

Nantes ligger for øyeblikket på 13. plass i den franske ligaen, kun fire poeng bak 5. plass. 

20 minutes via Get French Football News

29.apr 23:55Werner utelukker Bayern - ønsker samarbeid med Klopp

I forrige uke var journalist Christian Falk i Bild ute og sa at Timo Werners utkjøpsklausul vil være gyldig til i midten av juni, og ikke april slik som tidligere rapportert.

Liverpool har lenge vært linket til den målfarlige Leipzig-angriperen, og det vil nok ikke bli stille før det har kommet en endelig avgjørelse. 

Nå melder samme journalist at angriperen utelukker en overgang til en annen tysk klubb. Jürgen Klopp skal også være en stor årsak til at Werner ønsker seg til ligalederen i Premier League. 

Bild

28.apr 12:33– På Liverpools ønskeliste etter 18 mål

Liverpool er sammen med Manchester United, Manchester City. Tottenham, Arsenal, Atletico Madrid, Valencia og Real Madrid blant klubbene som har Monacos storscorer Wissam Ben Yedder på radaren, ifølge rapporter fra Frankrike. Ben Yedder har scoret 18 mål i Frankrike denne sesongen. 29-åringen skal ha en prisplapp på 40 millioner pund ett år etter at han kom til Monaco fra Sevilla for 35 millioner pund.
L'Equipe 

26.apr 12:40– Klopp har kontaktet Mbappés far

Franske Le 10 Sport rapporterer at Jürgen Klopp har ringt Wilfrid Mbappé - far til Kylian, kanskje verdens mest ettertraktede fotballspiller.

Klopps intensjon skal ha vært å informere «Mbappé-klanen» om Liverpools interesse, og undersøke mulighetene.

Jürgen har flere ganger tidligere uttalt seg om Paris Saint-Germain-spissen, men har også sagt at det ikke er noen sjanse for at Liverpool vil ha råd til å kjøpe ham.

PSG vil kreve minst 200 millioner euro for 21-åringen.

Le 10 Sport  

23.apr 19:11Sky Sports: Timo Werner er klar til å slutte seg til Liverpool

RB Leipzig-spissen Timo Werner er klar til å signere for Liverpool dersom Anfield-klubben innfrir utkøpsklausulen i kontrakten hans før den utløper den 15. juni. Utkjøpsklausulen lyder på 52 millioner pund.

Men Liverpool har ikke til hensikt å sikre seg Werner før utkjøpsklausulen utløper.

Werner har scoret 27 mål i alle turneringer for RB Leipzig denne sesongen.

Sky Sports

23.apr 18:46Spansk avis hevder Chelsea-stjerne er i forhandlinger med Liverpool

Chelsea-angriper Willian er i samtaler med Liverpool om en sjokkovergang til Anfield i sommer. Brasilianerens kontrakt på Stamford Bridge løper ut etter denne sesongen, og forhandlingene med London-klubben har stoppet opp fordi Willian ønsker en forlengelse på tre år, noe Chelsea nekter å gi ham.

Liverpool forsøker nå å dra nytte av dette ved å tilby Willian en kontrakt.

Willian har vært et viktig medlem av Chelseas tropp siden han kom til London-klubben fra Shakhtar Donetsk for 30 millioner pund i 2013. Han har scoret 33 mål på 226 Premier League-kamper, og har hjulpet blåtrøyene til to ligatitler, samt at han også har vært med på å vinne FA-cupen, ligacupen og Europa League med Chelsea.

Sport

22.apr 15:39Hevder Karius kan bli lånt ut til ny klubb

Loris Karius har tilbragt de siste to sesongene på lån i Besiktas. De siste ukene har det versert nærmest daglige rykter om Karius sin videre skjebne i Tyrkia. Den ene dagen vil de signere ham permanent, den neste vil han selv bryte med klubben på grunn av manglende lønn. Nå ryktes det at Wolves skal ha hatt samtaler med Liverpool om å låne Karius de neste to sesongene, som reservekeeper for Rui Patricio. Karius har kontrakt med Liverpool til 2022.

Da Liverpool ble enige med Besiktas skulle den tyrkiske klubben betale 2,25 millioner pund for lånet. Besiktas forpliktet seg også til å kjøpe Karius for ytterligere 7,25 millioner pund i 2020 dersom visse prestasjonskrav innfris. Dette var relatert til antall kamper Karius spiller for den tyrkiske klubben og om Besiktas kvalifiserer seg for spill i Europa. Liverpool har også sikret seg 20% av et eventuelt videresalg av keeperen dersom overgangen blir gjort permanent.

Fanatik

20.apr 08:39Werner tar engelsktimer

Ifølge Dean Jones i Bleacher Report har Timo Werner startet forberedelsene til et liv utenfor Tyskland.  

Spissen har vært kraftig linket til Liverpool de siste månedene, frem til Korona-krisen har gjort at alt er satt på hold. Journalistene som følger Liverpool tettest forventet at de helrøde ville aktivere en utkjøpsklausul i spillerens kontrakt i slutten av april - men slik markedet nå trolig kommer til å endre seg, spørs det om det vil skje.

Jones skriver at Werner nå tar engelsktimer, og er spent på muligheten til å spille i Premier League.

Før helgen ble det rapportert at RB Leipzig var nær å sikre seg Werder Bremen-spissen Milot Rashica for 38 millioner euro - en spiller som ville blitt sett på som en direkte erstatter til Werner. Markus Krösche i RB Leipzig avkreftet det i helgen, og mente summene som ble nevnt var urealistiske. 

Bleacher Report

19.apr 15:14Italienske medier melder om kontakt fra Liverpool

Anfield-klubben skal angivelig ha tatt kontakt for å forhøre seg om Inter Milans Marcelo Brozovic

Den italienske klubben ønsker på sin side at midtbanespilleren skal signere en ny kontrakt, da den nåværende inneholder en utkjøpsklausul på 52 millioner pund. 

Det rapporteres om at agenten til Brozovic skal ha blitt kontaktet av Liverpool for generelle spørsmål rundt kroatens tilgjengelighet. 

27-åringen skal visstnok ses på en mulighet for å fornye midtbanen til de røde samt for å holde konkurransen oppe. 

Spilleren står bokført med tre mål og fem målgivende denne Serie A-sesongen, og var blant annet sterkt delaktig i Kroatias landslagstropp som nådde VM-finalen i 2018. 

Libero via Daily Mail

18.apr 16:25Havertz ønsker å ta neste steg i karrieren

Kai Havertz er ett av de heteste navnene på ryktebørsen for tiden. Den unge midtbanespilleren skal angivelig følges av Liverpool, som i så fall vil få konkurranse fra klubber som Manchester United, Manchester City og Real Madrid. 

Både ledelsen i Bayer Leverkusen og spilleren selv forteller at en overgang ikke nødvendigvis er langt unna. 

– Det vil være en logisk utvikling at Kai etter hvert vil forlate Leverkusen, sier sportsdirektør Simon Rolfes. 

– Jeg er ikke overrasket over at utlandet er en fristelse for ham. Vi vet at han føler seg veldig komfortabel med oss, og vi har kontinuerlig kontakt med Kai. Vi har en åpen dialog. 

Havertz legger heller ikke skjul på at det frister med en overgang til en annen liga. 

– Jeg er er klar for å ta et stort skritt i karrieren, og jeg liker utfordringer, sier 20-åringen. 

– Det inkluderer også utlandet. Leverkusen er en stor klubb, og jeg trives her - det har jeg alltid sagt. Men selvfølgelig ønsker jeg å ta neste steg i karrieren, det er min ambisjon. 

Bild

17.apr 09:12Werner topper Inters ønskeliste

Timo Werner er en ettertraktet spiller, og Inter skal være ute etter spissen når overgangsmarkedet åpner igjen. Det rapporterer Gazzetta dello Sport

Ifølge den italienske avisen er Werner på toppen av Milano-klubbens ønskeliste - men det tas med at de vil få tøff konkurranse fra Liverpool. 

Werner har en utkjøpsklausul på 60 millioner euro som kan aktiveres i slutten av april.

Inter kan komme til å miste sin angriper Lautaro Martinez, som er ønsket av Barcelona. Da er Werner førstevalget som erstatter, men de skal også være interessert i spillere som Pierre-Emerick Aubameyang og Anthony Martial.

Gazzetta dello Sport 

15.apr 09:58Klopp skal ha planlagt personlig møte med Werner

Jürgen Klopp skal ha ønsket å møte RB Leipzig-angriperen Timo Werner for å selge inn ideen om en overgang til Liverpool. 

Anfield-klubben har lenge blitt linket til den målfarlige spilleren, og en utkjøpsklausul med frist i april har satt ytterlige fart i ryktene.

Dog har koronapandemien satt det meste av overganger på vent. Følgen er også at Klopps angivelige planer om et møte er utsatt på ubestemt tid. 

Sportsdirektøren i RB Leipzig, Markus Krosche, uttalte nylig: 

– Det er åpenbart at Timo har interesse fra andre klubber. England har de samme problemene som vi har for øyeblikket. Krisen rammer ikke bare én liga, den har en global effekt, og vi kan ikke si hvordan ting vil se ut om seks måneder. 

– Alt er mulig. Vi vet ikke hvordan overgangsmarkedet vil utvikle seg. Vi vet heller ikke hvilken øknomisk situasjon vi eller andre klubber vil være i fremover. 

Bild