Ryktebørsen

Her har vi samlet rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

I går 16:26– Chelsea har Salah på ønskelisten

«Hva?!» var også vår reaksjon da vi så at Christian Falk fra Sport Bild twitret om Mohamed Salah og Chelsea i dag.

Den tyske journalisten er ikke hvem som helst, og treffer ofte bra når det kommer til overganger, spesielt når det gjelder Bayern München. Han har også sine bom, som da han meldte at Xabi Alonso skulle bli Borussia Mönchengladbach-sjef tidligere i vår.

Men Falk har absolutt sitt kontaktnett – og derfor er det interessant at han melder at Chelsea ønsker seg Salah til sommeren.

Han skriver at Thomas Tuchel og London-klubben har ham på ønskelisten, sammen med Romelu Lukaku og Erling Braut Haaland. Det er ventet at Chelsea vil investere skikkelig på spissplass.

Salah var Chelsea-spiller fra januar 2014 til juli 2016, da AS Roma kjøpte ham. Han fikk det ikke til på Stamford Bridge, og var også en sesong på lån i Fiorentina før han forlot Chelsea permanent.

Det har vært en del støy rundt Salah, men det vil være sjokkerende dersom denne overgangen skulle bli noe av. Vi kommer selvsagt til å følge opp denne saken, om det skulle komme noe mer.

Christian Falk / SportBild

Tor. 06.05. 09:00– Avtalen for Konaté er snart i orden. Det er veldig nære!

Transferguru Fabrizio Romano mener det kun er et spørsmål om tid før avtalen for Liverpools kjøp av Ibrahima Konaté bekreftes.

I slutten av mars kom de første rapportene om at de røde var i ferd med å sikre seg midtstopperen fra RB Leipzig. Siden det har ikke mye skjedd, annet enn spekulasjoner på hvor mye utkjøpsklausulen skal være på. Det har kommet rapporter på flere ulike summer mellom 30 og 40 millioner pund for spilleren som fyller 22 år i mai.

– Det er veldig, veldig nære. Det er kun et spørsmål om tid. De ønsker å kjøpe spilleren, og det handler kun om forhandlinger mellom klubbene, sa Fabrizio Romano da han gjestet Talksport

Han mener at spilleren ønsker seg til Merseyside.

– Spilleren ønsker å gå. Det er en femårskontrakt, og om noen uker vil avtalen være i orden, sier han videre.

Fabrizio Romano

Ons. 05.05. 21:11Salah er PSG sin plan B

To navn det kommer til å svirre rykter rundt gjennom sommeren er Kylian Mbappé og Mohamed Salah. Førstnevnte har bare ett år igjen av kontrakten med den franske storklubben, og hele Europa følger nok med på om det er mulig å kjøpe 22-åringen. 

PSG skjelver nok av tanken på å miste sin juvel, og de ønsker å forlenge kontrakten. Spørsmålet er om spissen blir værende etter at de nok en gang mislyktes i jakten på sitt første Champions League-trofé. 

Daily Mail siterer franske Le Parisien på at Liverpools Mohamed Salah seiler opp som PSG sin plan B om Mbappe skulle dra. Salah har to år igjen av kontrakten med Liverpool, men 29-åringen har blitt linket bort fra klubben det siste halvåret. De eneste som eventuelt har råd til egypteren er nok PSG, og spesielt om de får inn en god slump penger på å selge Mbappé. 

Det er imidlertid langt fra en vedtatt sannhet at Salah ønsker å dra fra Liverpool. Han har gjentatte ganger sagt at han ønsker å vinne Premier League og Champions League flere ganger, og at fremtiden er i klubbens hender. 

Le Parisien

29.apr 21:23Han kan erstatte Divock Origi

Liverpool skal være ute etter PSV Eindhovens angriper Donyell Malen.

22-åringen har åtte kamper for det nederlandske landslaget, og har scoret to mål. Han har 25 mål på 42 kamper for PSV denne sesongen.

Han startet karrieren i Ajax sitt akademi, før han gikk til Arsenals akademi i 2015. Der var han i to år, til han kom tilbake til hjemlandet og PSV. Der har han 53 mål og 23 målgivende på 113 kamper siden 2017/18-sesongen, ifølge Transfermarkt.

Både Barcelona og Juventus har blitt linket til spilleren, men ifølge Voetbal International er er de helrøde favoritt til å sikre seg ham. Daily Mail siterer Voetbal International. 

Jürgen Klopp skal se spilleren som en erstatter for Divock Origi. PSV sliter økonomisk på grunn av koronapandemien, og Malen kan være tilgjengelig for 25 millioner pund denne sommeren. Han er representert av den kontroversielle agenten Mino Raiola.

Voetbal International

29.apr 09:16Watford kan komme til å selge Ismaila Sarr

Watford vil være tilbake i Premier League neste sesong, men den nyopprykkede klubben vil kanskje måtte selge en av sine beste spillere før sesongen starter.

Både Liverpool og Manchester United var interesserte i spissen Ismaila Sarr sist sommer, og dersom en av disse klubbene, eller en annen storklubb, returnerer med et betydelig bud for Sarr kan Watford fort komme til å selge.

Kilder nær Sarr sier det er sterk interesse for ham, inkludert fra klubber fra Tyskland og Frankrike.

The Athletic

27.apr 16:13Konates utkjøpsklausul er høyere enn først meldt

At Liverpool er ute etter Ibrahima Konaté er ingen hemmelighet, og flere journalister som vanligvis er til å stole på når det kommer til transfers mener at en avtale er så godt som i boks.

Det har vært snakk om 34 millioner pund i overgangssum, som har vært utkjøpsklausulen som har blitt rapportert fra Tyskland.

Nå meldes det at klausulen er noe høyere, og at 21-åringen derfor blir dyrere dersom de røde skal få til en avtale. Det rapporterer Mike McGrath i The Telegraph, en journalist som vanligvis har god innsikt når det kommer til overganger. 

Han skriver at utkjøpsklausulen er på 40 millioner pund denne sommeren, for det som er de rødes hovedprioritet når ny midtstopper skal kjøpes.

Liverpool er fortsatt favoritter til å sikre seg midtstopperen. Det rapporteres fra Tyskland at RB Leipzig spent følger med på om de røde kvalifiserer seg til neste års Champions League, og om det vil påvirke deres overgangsbudsjett.

The Telegraph

26.apr 15:06Spansk presse hevder at Real Madrid vil ha Fabinho som Varane-erstatter

Real Madrid vurderer et bud på Fabinho som mulig erstatter fro Raphael Varane. Franskmannen går inn i sitt siste kontraktsår med den spanske storklubben, og hans fremtid i Madrid-klubben er derfor usikker.

27-åringen har vært linket til Manchester United og Chelsea tidligere, og det spekuleres nå i at han forlater Real Madrid.

Fabinho tilbrakte som kjent en kort periode tidlig i sin karriere hos Real Madrid.

Fichajes

23.apr 11:21The Athletic hevder Liverpool må betale over 40 millioner pund om de vil ha Brighton-spiller

Flere toppklubber som følger Yves Bissouma må være forberedt på å betale over 40 milloner pund dersom de skal få Brighton & Hove Albion til å selge sin midtbanespiller.

Liverpool, Manchester United, Arsenal, Real Madrid, Leicester og Monaco er blant klubbene som viser interesse for 24-åringen fra Mali. 

Brighton kjøpte Bissouma fra franske Lille for under 15 millioner pund for mindre enn tre år siden. Han har tatt store steg siden den gang, og Jamie Carragher spår at Brghton vil motta bud på midtbanespilleren i sommer. 

– Han har et par år igjen av kontrakten sin, og er på et stadium der han enten signerer en ny kontrakt eller så vil Brighton selge ham for store penger, uttalte den tidligere Liverpool-spilleren på Sky Sports nylig. 

Bissouma imponerte nok en gang mot Chelsea tirsdag kveld.

The Athletic

23.apr 08:14Tyrkisk presse hevder Liverpool har keeper i kikkerten

Liverpool kan være ute etter en ny reservekeeper til sommeren, og Trabzonspors sisteskanse Ugurcan Cakir skal være en mann som Anfield-klubben har i kikkerten.

Trabzonspor verdsetter keeperen til 17 millioner pund. Liverpool vil få konkurranse fra både Tottenham og Aston Villa om sisteskansens underskrift.

Fotospor

18.apr 10:00– Jeg har ikke hørt fra Liverpool

Ibrahima Konaté skal være ønsket av Liverpool, og flere journalister som pleier å ha innsikt når det kommer til transfers, har rapportert at franskmannen trolig blir Liverpool-spiller til sommeren.

21-åringen har en utkjøpsklausul i RB Leipzig.

Spilleren selv sier at han ikke har hørt noe fra Liverpool, og at det samme gjelder for agenten hans.

– Det er mange rykter i fotball, og mange tror på dem med en gang, sier Konaté til The Mirror

– Verken jeg eller de som representerer meg har fått noen telefon fra Liverpool. I tillegg, har jeg store mål med RB Leipzig, sier han videre.

– Det er å gjøre det så bra som mulig i Bundesliga, komme til cupfinalen, og U21-EM med Frankrike. Jeg har kontrakt til 2023, og kontrakter er til for å fullføres.

The Mirror

17.apr 08:10Jobber fortsatt med å sikre seg Konaté

I mars eksploderte det, og det virket som at det bare var et spørsmål om tid før Ibrahima Konaté kunne bli presentert som Liverpool-spiller.

Nå har det vært stille en stund.

Ifølge «transferguru» Fabrizio Romano jobber Liverpool fortsatt med å sikre seg den franske U21-landslagsspilleren. Han skriver at RB Leipzig-stopperen er et av klubbens fremste overgangsmål denne sommeren.

Konaté vil bli tilbudt en femårskontrakt på Anfield, men ingenting er foreløpig i boks. RB Leipzig vil kun selge dersom utkjøpsklausulen blir betalt. Den er på 34 millioner pund.

Fabrizio Romano

08.apr 21:05– Det er 50/50 om Mbappé blir i PSG

Kylian Mbappé viste igjen onsdag kveld hvorfor han kanskje er verdens mest ettertraktede spiller. Franskmannen scoret to mål da Paris Saint-Germain dro fra Allianz Arena i München med 3-2 seier, og et glimrende utgangspunkt før returen i Paris på tirsdag.

PSG vil gjerne at 22-åringen skriver under på en ny kontrakt, men det drar ut, og han har fortsatt ikke signert. Verdensmesteren har 15 måneder igjen av sin avtale, og det betyr at sommeren blir helt avgjørende for PSG. Selv om de har er eid av Qatar, vil de ikke kunne risikere å miste en spiller med Mbappés verdi på Bosman sommeren 2022.

Jason Burt i The Telegraph rapporterer eksklusivt torsdag kveld at sjansene nå er 50/50 for om Mbappé blir i klubben, eller forlater dem denne sommeren. 

Selv om PSG er favorittklubben hans, har han ikke lagt skjul på at han kan tenke seg å spille i en større liga i løpet av karrieren. Burt ramser opp tre alternativer for det som skjer videre.

Det første alternativet, er at Mbappé signerer en ny femårskontrakt med PSG. Det andre alternativet er en forlengelse på ett eller to år, som et kompromiss – men det vil være uvanlig for en spiller i den alderen, med en sånn ekstrem status. Det tredje alternativet er at han selges denne sommeren. Det er Real Madrid han linkes sterkest til, og det har han blitt i mange år.

Samtidig blir Liverpool stadig kastet inn i diskusjonen, og spissen har flere ganger snakket varmt om Liverpool. Det får være greit å drømme litt, akkurat når det gjelder Kylian Mbappé…

The Telegraph

08.apr 09:2218 år gammel Ajax-spiller nevnes som mulig Wijnaldum-erstatter

Georginio Wijnaldums Liverpool-kontrakt løper ut i juni, og Barcelona er favoritter til å signere 30-åringen. Nå lanseres Wijnaldums 18 år gamle landsmann Ryan Gravenberch som en mulig erstatter for veteranen.

Både Liverpool og Chelsea rapporteres å være ute etter tenåringen, som til daglig spiller på midtbanen for Ajax. Han verdsettes til rundt 30 millioner pund.

18-åringen har fått sitt gjennombrudd denne sesongen, og har til sammen spilt 36 kamper for det nederlandske mesterlaget. Gravenberch har også allerede fått spille tre landskamper for Nederland.

Gazzetta dello Sport

07.apr 21:46– Vil velge Kabak foran Konate

Tyske Bild rapporterer at ingenting er klart når det kommer til Liverpool og kjøp av Ibrahima Konate. The Athletic har tidligere rapportert at de røde har kommet langt i forhandlingene om kjøp av franskmannen, som har en utkjøpsklausul på 40 millioner euro – men Bild skriver at ingenting så langt er avgjort.

En av grunnene til det, skal være Ozan Kabak. Sport Bild melder at Jürgen Klopp og Liverpool ønsker å kjøpe tyrkeren fra Schalke 04. Den tyske avisen skriver at summen vil være på 30 millioner euro. Fra engelske journalister er 18 millioner pund summen som har blitt nevnt.

I likhet med Konate, blir Kabak sett på som et av de mest lovende stoppertalentene i Europa. Han er allerede integrert i stallen, så vil ikke bruke tid på å finne seg til rette. Han har også vist lovende takter den siste tiden.

Kabak har allerede rukket å bli kjent med flere av lagkameratene, mens Konate har vært gjennom mange skader i sin korte karriere, så han har vesentlig mindre spilletid.

Bild mener at økonomien kan bli avgjørende, og at Kabak vil være 10 millioner euro billigere kan bli avgjørende.

Sport Bild

07.apr 17:22Tysk sportsavis hevder Liverpool ikke er ute etter Konate likevel

Liverpool ble nylig rapportert å ha Ibrahima Konate på en liste med fem alterantiver når Anfield-klubben skal styrke midtforsvaret til sommeren.

SportBild påstår imidlertid at Liverpool har fortalt RB Leipzig-sjef Oliver Mintzlaff at de ikke kommer til å gå etter franskmannen i sommer.

Sportsavisen hevder at Konate kommer til å forlate Bundesliga-klubben etter denne sesongen, men Liverpool blir ikke hans nye klubb. 

Avisen hevder at Mintzlaff ringte Liverpool for å spørre om det var noe i ryktene om at Konate var aktuell for Liverpool, og han skal da ha blitt fortalt at Anfield-klubben ikke er ute etter ham denne sommeren.

03.apr 17:15Barca vurderer å droppe Wijnaldum

Sky Sports melder at Barcelona vurderer å la Gini Wijnaldum være i sommer, og heller satse på sitt eget talent Iliax Moriba. 

Wijnaldum har vært linket til Barcelona hele sesongen, og mange forventer at nederlenderen slutter seg til katalanerne når kontrakten med Liverpool løper ut 30. juni. 

Men Barca sliter med økonomien. Gjelden har blitt anslått til å være på over en milliard pund, og den nye presidenten Joan Laporta ønsker å få økonomien på rett kjøl. Derfor blir det nå vurdert å satse på 18 år gamle Moriba i stedet for å hente inn Wijnaldum, som har fylt 30. 

Laporta var president da Pep Guardiola ledet klubben gjennom sin mest suksessfulle periode. Da bestod mye av spillerstallen av egenutviklede talenter.

Ifølge Sky Sports ønsker Jürgen Klopp og Liverpool helst å beholde Wijnaldum, men fra journalistene som følger klubben tettest ligger det an til at midtbanespilleren forsvinner i sommer.

Sky Sports

01.apr 20:51«Team Haaland» er på rundtur i Europa - skal etter sigende møte Liverpools representanter

Erling Braut Haalands representanter, som blant annet består av faren Alf-Inge og superagent Mino Raiola, er på rundtur i Europa for å finne den beste klubben til Borussia Dortmund-spilleren. 

Skjærtorsdag var de i møter med Barcelona og Real Madrids representanter i Spania.

I løpet av de neste ukene skal «Team Haaland» også til England, skriver Fabrizio Romano på Twitter.

Ifølge spanske Mundo Deportivo skal Liverpool være et av lagene som kommer til å sende representanter til London for å møte Haalands agenter, sammen med Chelsea, Manchester City og Manchester United. 

Fabrizio Romano og Mundo Deportivo

30.mar 15:07Konate skal allerede ha gjennomført deler av den medisinske sjekken

Ibrahima Konate forventes å signere for Liverpool, rapporterer den troverdige franske journalisten i RMC Loic Tanzi. 

Ifølge opplysningene RMC sitter på skal RB Leipzig-spilleren allerede ha gjennomført deler av den medisinske sjekken med Liverpool. 

RMC

29.mar 16:27Italiensk sportsavis hevder at Liverpool er favoritter til å sikre seg PSV-spiss

Både Liverpool og Juventus har PSV-spissen Donyell Malen på ønskelisten til sommeren. Juventus ligger imidlertid et steg bak Liverpool i kampen om å signere nederlenderen.

Angriperen har gjort 21 mål på 30 starter for PSV denne sesongen, og har vist seg i stand til å finne veien til nettmaskene jevnlig både i Eredivisie og i Europa League. 

Gazzetta dello Sport

29.mar 12:21Linkes til nok en Leipzig-spiller

Mandag morgen kom nyheten om at Liverpool nærmer seg en overgang for RB Leipzigs franske midtstopper Ibrahima Konate. 

Nå meldes det at Konates lagkamerat, kaptein Marcel Sabitzer, også kan være på vei til Anfield. Liverpool er en av tre Premier League-klubber som følger situasjonen rundt den østerrikske midtbanespilleren. Ifølge tyske Bild har Sabitzer gjort det klart at han ønsker å forlate Leipzig til sommeren. 

Bild

28.mar 14:31– Vil beholde Salah, og legger planer for sommerens overgangsvindu

Mohamed Salah er en av Liverpool-spillerne det har vært spekulasjoner rundt denne sesongen, og angriperen har blitt linket til klubber som Real Madrid, Barcelona og Paris Saint-Germain. De to førstnevnte har store økonomiske problemer – mens PSG virker å prioritere nye kontrakter for Kylian Mbappé og Neymar.

Transferguru Fabrizio Romano skriver om Liverpool og Salah i sin spalte for Benchwarmers, og hevder at Liverpool er overbevist om at de kan beholde Salah.

«Snart vil de måtte snakke om kontrakten hans som går ut i juni 2023, men det er ingen problemer med ham og klubben», skriver Romano.

Italieneren skriver videre at Liverpool nå legger planer for det kommende overgangsvinduet samen med Jürgen Klopp, og er ikke bekymret for at manageren linkes til jobben som tysk landslagssjef etter sommerens EM når Joachim Löw går av. Det har ikke vært kontakt mellom det det tyske fotballforbundet og Klopp, skriver han.

Fabrizio Romano

24.mar 17:39– 90 prosent sikkert at Wijnaldum forlater Liverpool

– Det er 90 prosent sikkert at Wijnaldum forlater Liverpool, sier journalist Fabrizio Romano i sin podcast Here We Go, gjengitt av Anfield Watch.

Journalisten som kjenner til det meste som rører seg på overgangsmarkedet tror nederlenderen havner i Barcelona, men slår fast at ingenting foreløpig er signert. Han hevder Barcelona-trener Ronald Koeman er meget svak for Wijnaldum og at de er i kontakt med agentene til 30-åringen, som har kontrakt med Liverpool ut juni.

– Det handler utelukkende om Ronald Koeman. Han ønsket Wijnaldum også forrige sommer, sier Romano, som legger til at også andre klubber følger med på situasjonen.

Fabrizio Romano

23.mar 10:4616-åringen omtales som «den nye Neymar». Liverpool er blant klubbene som følger ham

Angelo Gabriel ble i oktober Santos nest yngste spiller gjennom tidene. Han var kun 15 år, 10 måneder og fire dager gammel da han kom inn i Santos sin Serie A-kamp mot Fluminense tidligere denne sesongen.

21. desember fylte han 16 år, og nå har han spilt 14 ganger for førstelaget, ifølge Transfermarkt. Spilleren har stort sett blitt brukt på høyrekanten, og har blitt et stort samtaleemne i Brasil. Han har blitt kalt «den nye Neymar».

Santos er kjent for å selge talentfulle unggutter til Europa for store summer. Neymar, Robinho, Gabriel Barbosa, Rodrygo og Vinicius Jr. har kommet fra den brasilianske storklubben.

– Han minner meg om Neymar på grunn av dribleferdighetene i høy hastighet, og hvordan han endrer retning. En veldig interessant spiller som vil utvikle seg og skinne, har hans tidligere trener Betinho uttalt.

En må regne med at alle europeiske storklubber følger en slik spiller som slår gjennom i så ung alder, men grunnen til at det nå handler om Liverpool, er at de helrøde ble nevnt konkret av Santos sin sportsdirektør.

– Angelo er en gutt som vokser, utvikler seg, og det er ingen tvil om at speiderne følger ham. Ikke bare Liverpool, men også andre klubber på det europeiske markedet, uttalte sportsdirektør Jorge Andrade til Radio Bandeirantes

På grunn av regelverket kan ikke Liverpool hente spilleren før han fyller 18 år. Det vil altså tidligst være snakk om en overgang i januar 2022.

Radio Bandeirantes

22.mar 18:29Linkes til italiensk stortalent

Liverpool nevnes blant klubbene som er interessert i Inters midtstopper Alessandro Bastoni. Det melder Gazzetta dello Sport, gjengitt av ESPN

Den 21 år gamle italieneren har imponert stort og spilt 24 kamper for laget som topper Serie A. Han skal være tilgjengelig for rundt 43 millioner pund i sommer. 

Inter håper at Bastoni vil signere ny kontrakt med klubben, men kan få konkurranse av klubber som Liverpool, Bayern München og Barcelona.

Gazzetta dello Sport

21.mar 11:28The Sunday Times hevder at Gini er blitt enig med Barcelona om en prekontrakt

The Sunday Times skriver at Georginio Wijnaldum har bestemt seg for å forlate Liverpool etter denne sesongen, til fordel for spill i Barcelona.

Søndagsavisen hevder at nederlenderen er blitt enig med den katalanske klubben om en prekontrakt. Gini vil i så fall bli den første signieringen i Joan Laportas andre periode som Barcelona-president.

Wijnaldums kontrakt med Liverpool løper ut i sommer, og dermed slipper Barcelona å betale noen overgangssum for midtbanespilleren. Barcelona-manager Ronald Koeman har ønsket seg en ny midtbanespiller helt siden han fikk toppjobben på Camp Nou i august, men den spanske klubbens skrale økonomi stoppet et kjøp i fjor sommer. 

20.mar 17:48Spansk kilde hevder at Liverpool er i overraskende samtaler med 34-åring

Det hevdes at Liverpool er kommet langt i forhandlinger med Ezequiel Garay om en overraskende gratisovergang.

Den erfarne argentineren har vært Bosman-spiller siden han forlot Valencia i 2020, etter fire år på Mestalla. 

34-åringen var et transfermål for Manchester United mens han spilte i Real Madrid under Jose Mourinhos ledelse, men den overgangen ble aldri noen realitet. Han fortsatte istedet karrieren i Benfica, før han sluttet seg til Zenit St Petersburg i 2014.

Veteranen står bokført med 32 landskamper for Argentina.

Liverpool var linket til Garay i januar, da de var ute etter flere midtstopperen. Men det skal sies at det ryktet virker lite troverdig etter handlingen i januar. 

El Gol Digital

19.mar 16:54Tsimikas kan forsvinne etter bare en sesong

Kostas Tsimikas har slitt med å etablere seg i Liverpool, og kan komme til å skifte beite til sommeren.

Grekeren ble hentet fra Olympiakos for 11,75 millioner pund, og skrev under en femårskontrakt med den regjerende ligamesteren.

Venstrebacken visste han måtte være back-up for Andy Robertson, men han har bare fått spille seks kamper i alle turneringer, og har fått en kamp i Premier League. Det var et innhopp på fem minutter da Liverpool tapte 4-1 for Manchester City på Anfield.

Nå skal Napoli være interesserte i grekeren. Serie A-klubben har også tidligere hatt Tsimikas i kikkerten.

Corriere dello Sport

19.mar 10:21– Liverpool presser på med et kontraktsforslag til Fabinho

Fabinho er fortsatt på kontrakten han signerte da han kom til Liverpool i 2018. Den går ut 2023.

I oktober ble det rapportert at Liverpool håpet å starte forhandlinger med brasilianeren om en ny kontrakt. 27-åringen representeres av «superagent» Jorge Mendes.

Fabrizio Romano er kjent som en journalist med god innsikt når det kommer til overgangsmarkedet og saker som dette. På sin podcast «Here We Go Podcast», sier italieneren at det er en sak verdt å følge med på i tiden fremover.

– Fabinho. Ha et øye til Fabinho. Liverpool presser på, og ønsker å komme med et forslag til Fabinho, for de er så, så fornøyd med ham. Jürgen Klopp elsker Fabinho, sier Romano.

Det begynner å bli en stund siden sist Liverpool offentliggjorde en kontraktsforlengelse for noen av sine største profiler, så kanskje kan det komme noe her.

Fabrizio Romano

18.mar 13:46Liverpool viser interesse for Hoppe

Liverpool har signalisert at de er interesserte i Schalke-angriperen Matthew Hoppe.

Schalke har hatt en forferdelig sesong, og ligger helt sist i Bundesliga etter 25 kamper. Hoppe har imidlertid markert seg positivt. Amerikaneren har gjort fem mål i sin første sesong på seniornivå, inkludert et hat-trick i seieren over Hoffenheim.

20-åringen er på radaren til Ajax og en rekke engelske klubber, inkludert Liverpool.

Hoppe signerte en ny kontrakt med Schalke i forrige måned, og den løper til 2023. Men han har en gentlemansavtale med Schalke om at han kan få forlate klubben som det skulle komme et passende bud. Amerikaneren skal få forlate Bundesligaklubben for et høyt ensifret millionbeløp.

Det gode forholdet mellom Liverpool og Schalke etter låneavtalen med Ozan Kabak kan vise seg å være en fordel for Liverpool, om de også ønsker å sikre seg Hoppe.

Transfermarkt

17.mar 08:55Ønsket av La Liga-klubb

Real Sociedad forbereder et bud på Divock Origi til sommeren. La Liga-klubben vurderer å erstatte Alexander Isak med Liverpool-spissen.

Det er ventet at Liverpool vil kreve rundt 15 millioner euro for den belgiske landslagsspilleren. Origi har også vært linket til Aston Villa, Newcastle og Wolverhampton. 

Liverpool kommer neppe til å stå i veien for Origi om angriperen ønsker å skifte beite. Dersom det kommer et bud som passer alle parter, er det sannsynlig at han vil forlate Anfield-klubben.

El Gol Digital