Tidligere spillere

Adam Bogdan

Adam Bogdan ble født i Budapest den 27.september 1987, og rager hele 193 cm over bakken.

20Adam Lallana

Brendan Rodgers sikret seg Southamptons kaptein Adam Lallana rett etter at den offensive midtbanespilleren kom tilbake fra VM i Brasil, den 1.juli 2014.

Adam Phillips

Adam Phillips er en allsidig spiller fra Liverpools ungdomsakademi.

Alberto Moreno

Den spanske venstrebacken Alberto Moreno ble Brendan Rodgers sitt åttende spillerkjøp sommeren 2014.

Alex Manninger

Alex Manninger kom til Liverpool på free transfer fra Augsburg 39 år gammel 22. juli 2016.

Allan Rodrigues de Souza

Liverpool bekreftet kjøpet av den brasilianske tenåringen Allan Rodrigues de Souza fra Internatcional den 2. september 2015.

Andre Wisdom

Andre Wisdom er en sterk, robust forsvarsspiller, som kom til Liverpool fra Bradford City som 14-åring.

22Andy Lonergan

Andy Lonergan sluttet seg til Liverpool på en korttidskontrakt i august 2019. Den rutinerte keeperen hadde jobbet sammen med Liverpools keepere under preseason, og ble inkludert i preseason-turen til USA.

Bobby Duncan

Da Bobby Duncan kom til Liverpool før forrige sesong var det ikke uten overskrifter. Ikke bare hadde han tidligere skrevet historie ved å score hattrick mot Brasil i en landskamp, han kom fra Manchester City og var søskenbarnet til Steven Gerrard.

Brad Smith

Australia-fødte Brad Smith flyttet til England som 14-åring.

Cameron Brannagan

Cameron Brannagan har vært tilknyttet Liverpools akademi siden han var ni år gammel. Han kan spille både sentralt på midtbanen og ute på en av vingene.

Christian Benteke

Christian Benteke Liolo ble født 3. desember 1990 i Kinshasa i Zaire. Den store angriperen er 190 cm høy, og imponerte Brendan Rodgers nok til å gjøre ham til sitt førstevalg når spissplassen skulle forsterkes sommeren 2015.

Connor Randall

Connor Randall er en lokal gutt fra bydelen Maghull som har vært på akademiet siden han var åtte år gammel. Han var kaptein på Liverpool U18 en periode, og er nå fast inventar på U21-laget.

Conor Masterson

Den irske ungdomslandslagsspilleren debuterte for Liverpool U18 i 2014/15-sesongen.

52Daniel Atherton

Atherton er en høyreist lokal keeper som har vært på Liverpools akademi siden han var 12 år. Han har hatt en del skadeproblemer som har påvirket antall kamper han har fått for aldersbestemte lag.

Daniel Cleary

En rolig og sindig ire som er en av de som har hatt størst fremgang på akademiet de siste par årene.

Daniel Sturridge

Daniel Sturridge vokste opp i Birmingham og begynte i Aston Villa som gutt, før han gikk til Coventry og så Manchester City som juniorspiller.

Danny Ings

Daniel William John Ings scoret 11 ligamål på 35 kamper i Premier League i 2014/15. Det var hans første sesong på toppnivå i England. Da Burnley rykket opp året før noterte hans seg for 21 nettkjenninger.

Danny Ward

Liverpool hentet den høyt ansette walisiske juniorlandslagskeeperen fra Wrexham i januar 2012.

6Dejan Lovren

Dejan Lovren ble klubbens dyreste forsvarsspiller gjennom tidene da Southampton omsider valgte å akseptere Liverpools bud på £20 millioner.

Dominic Solanke

19 år gamle Dominic Solanke, ble Jürgen Klopps første spillerkjøp før 2017-2018-sesongen, da han kom fra Chelsea på free transfer.

Emre Can

Emre Can ble Brendan Rodgers sitt tredje spillerkjøp sommeren 2014. Tyskeren med tyrkiske aner har representert sitt land på ulike ungdomslandslag, og var kaptein for Tyskland U17 i VM i 2011.

George Johnston

George Johnston er en venstrebeint midtstopper.

55Herbie Kane

Midtbanespilleren fra Bristol City sluttet seg til Liverpools akademi som 15-åring. Han fikk landskamper for England U17, og var fast inventar på det engelske U17-landslaget under EM sommeren 2015.

57Isaac Christie-Davies

Isaac Christie-Davies kom til Liverpools akademi i juli 2018, og gikk inn i U23-stallen. Han begynte karrieren for Brighton & Hove Albion som U11-spiller, før han flyttet på seg til Chelsea i 2012.

Jack Dunn

Jack Dunn er en allsidig midtbanespiller som har gått gradene i Liverpool.

Joao Carlos Teixeira

Liverpool hentet den portugisiske U19-landslagsspilleren Joao Carlos Teixeira fra Sporting Lisboa i februar 2012. Playmakeren hadde imponert mot Liverpool i NextGen Series, og sikret seg dermed en overgang til Anfield-klubben.

Joe Allen

Joe Allen var bare ni år gammel da Swansea City oppdaget hans talent, og inviterte ham til å slutte seg til klubben. Der skulle han bli i 13 år, frem til Brendan Rodgers signerte ham for Liverpool den 10.august 2012.

Joe Maguire

Solid og pålitelig spiller som er bra taktisk. Joe Maguire etablerte seg på Liverpool U21 i 2014/15 sesongen.

Jon Flanagan

En lokal gutt som etter å ha imponert på U18-laget, tidlig fikk prøve seg på reservelaget. Han var med på å vinne både Lancashire Senior Cup og Liverpool Senior Cup sommeren 2010.

Jordan Williams

Jordan Williams kom til Liverpool fra Wrexham som U14-spiller, og ble etter hvert fast inventar på klubbens U21-lag.

Jordon Ibe

Jordon Ashley Femi Ibe ble tidenes yngste scorer for Wycombe i ligaspill da han i sin første kamp fra start scoret som 15-åring mot Sheffield Wednesday, 15.august 2011. Mot slutten av det samme året ble han hentet til Liverpools ungdomsakademi.

Kevin Stewart

Kevin Stewart ble hentet til Liverpools akademi i juli 2014, etter at han forlot Tottenham Hotspur, hvor han hadde vært ved Spurs sitt akademi siden 2010.

51Ki-Jana Hoever

Hoever ble hentet fra Ajax U17 i sommer og startet sin Liverpool karriere for Liverpool U18. Der imponerte han stort og ble i november flyttet opp til Liverpool U23.

Kolo Toure

Det var en meget rutinert og meritert spiller som Brendan Rodgers sikret seg på Bosman i kjølvannet av at superveteranen Jamie Carragher ga seg i helrødt. En kan bare se på antall landskamper, kamper for toppklubbene Arsenal og Manchester City, og de titlene Kolo Toure har vunnet.

Lazar Markovic

Lazar Markovic spilte seg til en plass på «Årets lag» i Serbia allerede året han ble myndig og kom fra en sesong med nesten 50 kamper for Benficas førstelag.

Lloyd Jones

Lloyd Jones ble hentet til Liverpool fra Plymouth for £20 0000 foran 2011/12-sesongen, og spilte den sesongen på Liverpools U16-lag.

Lucas Leiva

Lucas Pezzini Leiva, eller bare Lucas som han selv ønsker å bli kalt, har tidligere vært kaptein for Brasil U21. En drivende midtbanespiller, var han fast på storlaget Gremio de siste par sesongene før han kom til Anfield.

Luis Alberto

Luis Alberto Romero Alconchel signerte en langtidskontrakt med Liverpool 22. juni 2013. Med ett år igjen av avtalen ble han solgt til Lazio i august 2016.

Mamadou Sakho

Mamadou Sakho er født og oppvokst i Paris. Han er en allsidig forsvarsspiller, som kan spille både midtstopper og venstreback. Han er hurtig, sterk i lufta og komfortabel med ballen i beina.

Mario Balotelli

Liverpool hentet Mario Balotelli for £16M fra AC Milan i august 2014. To år senere dro han gratis til Nice.

Martin Skrtel

Martin Skrtel gikk gradene i den slovakiske klubben FC Previdza og spilte også for FC Trencin før han forlot hjemlandet til fordel for Zenit St Petersburg i 2004.

2Nathaniel Clyne

Nathaniel Edwin Clyne startet karrieren i Crystal Palace, og spilte fire sesonger i The Championship, før ferden gikk til Southampton, hvor han fikk tre sesonger i Premier League.

53Ovie Ejaria

Midtbanespilleren Ovie Ejaria «kom fra intet» sommeren 2016, og imponerte Jürgen Klopp nok til å spille seg inn i førstelagsdiskusjonen.

Paulo Alves

Paulo Alves er en talentfull midtbanespiller fra Portugal, som sluttet seg til Liverpools akademi sommeren 2015.

68Pedro Chirivella

En slepen og god pasningsspiller som er flink til å holde på ballen. Noe tilbakelent, og en type som det gjerne vil bli stilt spørsmål ved om greier å omstille seg til den mer intense engelske fotballen.

Philippe Coutinho

Philippe Coutinho startet i ungdomsavdelingen til Vasco da Gama og ble kjøpt av Internazionale (Inter) i 2008. Han var 16 år gammel og prisen var 4 millioner euro (£3,4M). Coutinho ble værende hos Vasco da Gama på utlån til han var 18 år.

Rafael Camacho

Den portugisiske U17-landslagsspilleren kom til akademiet fra Manchester City etter et vellykket prøvespill.

Ragnar Klavan

Estlenderen Ragnar Klavan ble hentet som Jürgen Klopps femte signering som manager i juli 2016.

24Rhian Brewster

Ryan Fulton

Målvakten Ryan Fulton kommer opprinnelig fra Burnley, men har spilt for Liverpool siden U10-alder.

Ryan Kent

Ryan Kent kom til Liverpool som U7-spiller, og har gått gradene i klubben via U18 og U21.

Ryan McLaughlin

Ryan McLaughlin sluttet seg til Liverpools akademi på en treårskontrakt sommeren 2011.

Samed Yesil

Den 30.august 2012 skrev 18 år gamle Samed Yesil under for Liverpool. Spilleren skal ifølge rapportene ha kostet de røde £1M i innkjøp fra Bayer Leverkusen.

Sergi Canos

Sergi Canos Tenes kom til Liverpool fra Barcelona sommeren 2013.

Simon Mignolet

Simon Mignolet sluttet seg til sitt lokale lag Sint-Truiden i belgisk 2.divisjon i 2004. I 2006 ble han klubbens førstekeeper i alder av bare 18 år.

Steven Caulker

Steven Roy Caulker ble født i Feltham i London 29. desember 1991, og kom til Tottenham-akademiet som 15-åring. Den nå 191 cm høye midtstopperen signerte sin første profesjonelle kontrakt da han ble 18.

Tiago Ilori

Den portugisiske forsvarsspilleren Tiago Ilori kom til Liverpool fra Sporting Lisboa like før transferdeadline den 2.september 2013. Midtstopperen ble født i London den 26.februar 1993.

Joe Hardy

Joe Hardy sluttet seg til Liverpools U23 på en overgang fra Brentford i januar 2020.

5Georginio Wijnaldum

Den 25 år gamle nederlenderen Georginio Wijnaldum ble presentert som Liverpool-spiller 22. juli 2016. Han signerte da en femårsavtale med klubben.

70Yasser Larouci

Yasser Larouci kom til Liverpool fra akademiet til det franske laget Le Havre. Her hadde han utmerket seg her som en spennende ving, som ofte spilte ute på høyrekanten for så å skjære innover og bruke sin skarpe venstrefot.

73Kamil Grabara

Kamil Grabara kom til akademiet sommeren 2016 fra Ruch Chorzow. Han er den andre polske keeperen i Liverpool. Den første var Jerzy Dudek.

19Ozan Kabak

Ozan Kabak er en spiller Liverpool har hatt på blokken en stund. På overgangsvinduets siste dag sikret de seg spilleren på lån.

49Liam Millar

Liam Millar er en kanadisk landslagsspiller som kom til Liverpools akademi i 2016. Han har siden representert Liverpool båd epå U18, U19 og U23-nivå, og fikk sin førstelagsdebut i FA-cupkampen mot Shrewsbury i februar 2020. Han ble dermed den første kanadieren til å spille for Liverpool.

16Marko Grujic

Marko Grujic ble Jürgen Klopps første spillerkjøp som Liverpool-manager, da han signerte fra Røde Stjerne Beograd den 6. januar 2016.

59Harry Wilson

En hurtig og teknisk god flankespiller som gikk gradene ved akademiet, men som fikk begrenset med muligheter på førstelaget.

Taiwo Awoniyi

Taiwo Awoniyi kom til Liverpool i august 2015. Han er nigeriansk ungdomslandslagsspiller.

23Xherdan Shaqiri

Xherdan Shaqiri har en fortid i FC Basel, Bayern München og Inter på sin CV.