Tidligere spillere

Adam Bogdan

Adam Bogdan

Adam Bogdan ble født i Budapest den 27.september 1987, og rager hele 193 cm over bakken.

Adam Lallana

20Adam Lallana

Brendan Rodgers sikret seg Southamptons kaptein Adam Lallana rett etter at den offensive midtbanespilleren kom tilbake fra VM i Brasil, den 1.juli 2014.

Adam Phillips

Adam Phillips

Adam Phillips er en allsidig spiller fra Liverpools ungdomsakademi.

Alberto Moreno

Alberto Moreno

Den spanske venstrebacken Alberto Moreno ble Brendan Rodgers sitt åttende spillerkjøp sommeren 2014.

Alex Manninger

Alex Manninger

Alex Manninger kom til Liverpool på free transfer fra Augsburg 39 år gammel 22. juli 2016.

Allan Rodrigues de Souza

Allan Rodrigues de Souza

Liverpool bekreftet kjøpet av den brasilianske tenåringen Allan Rodrigues de Souza fra Internatcional den 2. september 2015.

Andre Wisdom

Andre Wisdom

Andre Wisdom er en sterk, robust forsvarsspiller, som kom til Liverpool fra Bradford City som 14-åring.

Andy Lonergan

22Andy Lonergan

Andy Lonergan sluttet seg til Liverpool på en korttidskontrakt i august 2019. Den rutinerte keeperen hadde jobbet sammen med Liverpools keepere under preseason, og ble inkludert i preseason-turen til USA.

Bobby Duncan

Bobby Duncan

Da Bobby Duncan kom til Liverpool før forrige sesong var det ikke uten overskrifter. Ikke bare hadde han tidligere skrevet historie ved å score hattrick mot Brasil i en landskamp, han kom fra Manchester City og var søskenbarnet til Steven Gerrard.

Brad Smith

Brad Smith

Australia-fødte Brad Smith flyttet til England som 14-åring.

Cameron Brannagan

Cameron Brannagan

Cameron Brannagan har vært tilknyttet Liverpools akademi siden han var ni år gammel. Han kan spille både sentralt på midtbanen og ute på en av vingene.

Christian Benteke

Christian Benteke

Christian Benteke Liolo ble født 3. desember 1990 i Kinshasa i Zaire. Den store angriperen er 190 cm høy, og imponerte Brendan Rodgers nok til å gjøre ham til sitt førstevalg når spissplassen skulle forsterkes sommeren 2015.

Connor Randall

Connor Randall

Connor Randall er en lokal gutt fra bydelen Maghull som har vært på akademiet siden han var åtte år gammel. Han var kaptein på Liverpool U18 en periode, og er nå fast inventar på U21-laget.

Conor Masterson

Conor Masterson

Den irske ungdomslandslagsspilleren debuterte for Liverpool U18 i 2014/15-sesongen.

Daniel Atherton

52Daniel Atherton

Atherton er en høyreist lokal keeper som har vært på Liverpools akademi siden han var 12 år. Han har hatt en del skadeproblemer som har påvirket antall kamper han har fått for aldersbestemte lag.

Daniel Cleary

Daniel Cleary

En rolig og sindig ire som er en av de som har hatt størst fremgang på akademiet de siste par årene.

Daniel Sturridge

Daniel Sturridge

Daniel Sturridge vokste opp i Birmingham og begynte i Aston Villa som gutt, før han gikk til Coventry og så Manchester City som juniorspiller.

Danny Ings

Danny Ings

Daniel William John Ings scoret 11 ligamål på 35 kamper i Premier League i 2014/15. Det var hans første sesong på toppnivå i England. Da Burnley rykket opp året før noterte hans seg for 21 nettkjenninger.

Danny Ward

Danny Ward

Liverpool hentet den høyt ansette walisiske juniorlandslagskeeperen fra Wrexham i januar 2012.

Dejan Lovren

6Dejan Lovren

Dejan Lovren ble klubbens dyreste forsvarsspiller gjennom tidene da Southampton omsider valgte å akseptere Liverpools bud på £20 millioner.

Dominic Solanke

Dominic Solanke

19 år gamle Dominic Solanke, ble Jürgen Klopps første spillerkjøp før 2017-2018-sesongen, da han kom fra Chelsea på free transfer.

Emre Can

Emre Can

Emre Can ble Brendan Rodgers sitt tredje spillerkjøp sommeren 2014. Tyskeren med tyrkiske aner har representert sitt land på ulike ungdomslandslag, og var kaptein for Tyskland U17 i VM i 2011.

George Johnston

George Johnston

George Johnston er en venstrebeint midtstopper.

Herbie Kane

55Herbie Kane

Midtbanespilleren fra Bristol City sluttet seg til Liverpools akademi som 15-åring. Han fikk landskamper for England U17, og var fast inventar på det engelske U17-landslaget under EM sommeren 2015.

Isaac Christie-Davies

57Isaac Christie-Davies

Isaac Christie-Davies kom til Liverpools akademi i juli 2018, og gikk inn i U23-stallen. Han begynte karrieren for Brighton & Hove Albion som U11-spiller, før han flyttet på seg til Chelsea i 2012.

Jack Dunn

Jack Dunn

Jack Dunn er en allsidig midtbanespiller som har gått gradene i Liverpool.

Joao Carlos Teixeira

Joao Carlos Teixeira

Liverpool hentet den portugisiske U19-landslagsspilleren Joao Carlos Teixeira fra Sporting Lisboa i februar 2012. Playmakeren hadde imponert mot Liverpool i NextGen Series, og sikret seg dermed en overgang til Anfield-klubben.

Joe Allen

Joe Allen

Joe Allen var bare ni år gammel da Swansea City oppdaget hans talent, og inviterte ham til å slutte seg til klubben. Der skulle han bli i 13 år, frem til Brendan Rodgers signerte ham for Liverpool den 10.august 2012.

Joe Maguire

Joe Maguire

Solid og pålitelig spiller som er bra taktisk. Joe Maguire etablerte seg på Liverpool U21 i 2014/15 sesongen.

Jon Flanagan

Jon Flanagan

En lokal gutt som etter å ha imponert på U18-laget, tidlig fikk prøve seg på reservelaget. Han var med på å vinne både Lancashire Senior Cup og Liverpool Senior Cup sommeren 2010.

Jordan Williams

Jordan Williams

Jordan Williams kom til Liverpool fra Wrexham som U14-spiller, og ble etter hvert fast inventar på klubbens U21-lag.

Jordon Ibe

Jordon Ibe

Jordon Ashley Femi Ibe ble tidenes yngste scorer for Wycombe i ligaspill da han i sin første kamp fra start scoret som 15-åring mot Sheffield Wednesday, 15.august 2011. Mot slutten av det samme året ble han hentet til Liverpools ungdomsakademi.

Kevin Stewart

Kevin Stewart

Kevin Stewart ble hentet til Liverpools akademi i juli 2014, etter at han forlot Tottenham Hotspur, hvor han hadde vært ved Spurs sitt akademi siden 2010.

Ki-Jana Hoever

51Ki-Jana Hoever

Hoever ble hentet fra Ajax U17 i sommer og startet sin Liverpool karriere for Liverpool U18. Der imponerte han stort og ble i november flyttet opp til Liverpool U23.

Kolo Toure

Kolo Toure

Det var en meget rutinert og meritert spiller som Brendan Rodgers sikret seg på Bosman i kjølvannet av at superveteranen Jamie Carragher ga seg i helrødt. En kan bare se på antall landskamper, kamper for toppklubbene Arsenal og Manchester City, og de titlene Kolo Toure har vunnet.

Lazar Markovic

Lazar Markovic

Lazar Markovic spilte seg til en plass på «Årets lag» i Serbia allerede året han ble myndig og kom fra en sesong med nesten 50 kamper for Benficas førstelag.

Lloyd Jones

Lloyd Jones

Lloyd Jones ble hentet til Liverpool fra Plymouth for £20 0000 foran 2011/12-sesongen, og spilte den sesongen på Liverpools U16-lag.

Lucas Leiva

Lucas Leiva

Lucas Pezzini Leiva, eller bare Lucas som han selv ønsker å bli kalt, har tidligere vært kaptein for Brasil U21. En drivende midtbanespiller, var han fast på storlaget Gremio de siste par sesongene før han kom til Anfield.

Luis Alberto

Luis Alberto

Luis Alberto Romero Alconchel signerte en langtidskontrakt med Liverpool 22. juni 2013. Med ett år igjen av avtalen ble han solgt til Lazio i august 2016.

Mamadou Sakho

Mamadou Sakho

Mamadou Sakho er født og oppvokst i Paris. Han er en allsidig forsvarsspiller, som kan spille både midtstopper og venstreback. Han er hurtig, sterk i lufta og komfortabel med ballen i beina.

Mario Balotelli

Mario Balotelli

Liverpool hentet Mario Balotelli for £16M fra AC Milan i august 2014. To år senere dro han gratis til Nice.

Martin Skrtel

Martin Skrtel

Martin Skrtel gikk gradene i den slovakiske klubben FC Previdza og spilte også for FC Trencin før han forlot hjemlandet til fordel for Zenit St Petersburg i 2004.

Nathaniel Clyne

2Nathaniel Clyne

Nathaniel Edwin Clyne startet karrieren i Crystal Palace, og spilte fire sesonger i The Championship, før ferden gikk til Southampton, hvor han fikk tre sesonger i Premier League.

Ovie Ejaria

53Ovie Ejaria

Midtbanespilleren Ovie Ejaria «kom fra intet» sommeren 2016, og imponerte Jürgen Klopp nok til å spille seg inn i førstelagsdiskusjonen.

Paulo Alves

Paulo Alves

Paulo Alves er en talentfull midtbanespiller fra Portugal, som sluttet seg til Liverpools akademi sommeren 2015.

Pedro Chirivella

68Pedro Chirivella

En slepen og god pasningsspiller som er flink til å holde på ballen. Noe tilbakelent, og en type som det gjerne vil bli stilt spørsmål ved om greier å omstille seg til den mer intense engelske fotballen.

Philippe Coutinho

Philippe Coutinho

Philippe Coutinho startet i ungdomsavdelingen til Vasco da Gama og ble kjøpt av Internazionale (Inter) i 2008. Han var 16 år gammel og prisen var 4 millioner euro (£3,4M). Coutinho ble værende hos Vasco da Gama på utlån til han var 18 år.

Rafael Camacho

Rafael Camacho

Den portugisiske U17-landslagsspilleren kom til akademiet fra Manchester City etter et vellykket prøvespill.

Ragnar Klavan

Ragnar Klavan

Estlenderen Ragnar Klavan ble hentet som Jürgen Klopps femte signering som manager i juli 2016.

Rhian Brewster

24Rhian Brewster

Ryan Fulton

Ryan Fulton

Målvakten Ryan Fulton kommer opprinnelig fra Burnley, men har spilt for Liverpool siden U10-alder.

Ryan Kent

Ryan Kent

Ryan Kent kom til Liverpool som U7-spiller, og har gått gradene i klubben via U18 og U21.

Ryan McLaughlin

Ryan McLaughlin

Ryan McLaughlin sluttet seg til Liverpools akademi på en treårskontrakt sommeren 2011.

Samed Yesil

Samed Yesil

Den 30.august 2012 skrev 18 år gamle Samed Yesil under for Liverpool. Spilleren skal ifølge rapportene ha kostet de røde £1M i innkjøp fra Bayer Leverkusen.

Sergi Canos

Sergi Canos

Sergi Canos Tenes kom til Liverpool fra Barcelona sommeren 2013.

Simon Mignolet

Simon Mignolet

Simon Mignolet sluttet seg til sitt lokale lag Sint-Truiden i belgisk 2.divisjon i 2004. I 2006 ble han klubbens førstekeeper i alder av bare 18 år.

Steven Caulker

Steven Caulker

Steven Roy Caulker ble født i Feltham i London 29. desember 1991, og kom til Tottenham-akademiet som 15-åring. Den nå 191 cm høye midtstopperen signerte sin første profesjonelle kontrakt da han ble 18.

Tiago Ilori

Tiago Ilori

Den portugisiske forsvarsspilleren Tiago Ilori kom til Liverpool fra Sporting Lisboa like før transferdeadline den 2.september 2013. Midtstopperen ble født i London den 26.februar 1993.

Joe Hardy

Joe Hardy

Joe Hardy sluttet seg til Liverpools U23 på en overgang fra Brentford i januar 2020.

Georginio Wijnaldum

5Georginio Wijnaldum

Den 25 år gamle nederlenderen Georginio Wijnaldum ble presentert som Liverpool-spiller 22. juli 2016. Han signerte da en femårsavtale med klubben.

Yasser Larouci

70Yasser Larouci

Yasser Larouci kom til Liverpool fra akademiet til det franske laget Le Havre. Her hadde han utmerket seg her som en spennende ving, som ofte spilte ute på høyrekanten for så å skjære innover og bruke sin skarpe venstrefot.

Kamil Grabara

73Kamil Grabara

Kamil Grabara kom til akademiet sommeren 2016 fra Ruch Chorzow. Han er den andre polske keeperen i Liverpool. Den første var Jerzy Dudek.

Ozan Kabak

19Ozan Kabak

Ozan Kabak er en spiller Liverpool har hatt på blokken en stund. På overgangsvinduets siste dag sikret de seg spilleren på lån.

Liam Millar

49Liam Millar

Liam Millar er en kanadisk landslagsspiller som kom til Liverpools akademi i 2016. Han har siden representert Liverpool båd epå U18, U19 og U23-nivå, og fikk sin førstelagsdebut i FA-cupkampen mot Shrewsbury i februar 2020. Han ble dermed den første kanadieren til å spille for Liverpool.

Marko Grujic

16Marko Grujic

Marko Grujic ble Jürgen Klopps første spillerkjøp som Liverpool-manager, da han signerte fra Røde Stjerne Beograd den 6. januar 2016.

Harry Wilson

59Harry Wilson

En hurtig og teknisk god flankespiller som gikk gradene ved akademiet, men som fikk begrenset med muligheter på førstelaget.

Taiwo Awoniyi

Taiwo Awoniyi

Taiwo Awoniyi kom til Liverpool i august 2015. Han er nigeriansk ungdomslandslagsspiller.

Xherdan Shaqiri

23Xherdan Shaqiri

Xherdan Shaqiri har en fortid i FC Basel, Bayern München og Inter på sin CV.

Tony Gallacher

Tony Gallacher

Den skotske ungdomslandslagsspilleren kom til Liverpool fra Falkirk under transfervinduet i januar 2018.

Morgan Boyes

Morgan Boyes

Morgan Boyes har kamper for Wales U19, og kan operere både som midtstopper og venstreback.

Ben Woodburn

58Ben Woodburn

Woodburn er fra Tattenhall nær Chester. Gutten kom til Liverpools akademi som U7-spiller er blitt Liverpools yngste målscorer gjennom tidene.

Luis Longstaff

75Luis Longstaff

Elijah Dixon-Bonner

45Elijah Dixon-Bonner

Elijah Dixon-Bonner er en kreativ spiller som kom til Liverpools akademi fra Arsenal i 2015. Han hadde da vært hos The Gunners siden U9-nivå.

Sheyi Ojo

54Sheyi Ojo

Sheyi Ojo kom til Liverpool fra MK Dons i 2011. Han er en hurtig ving som kan spille både på venstre og høyre flanke.

Loris Karius

22Loris Karius

Karius ble født i Biberach an der Riss i Tyskland den 22. juni 1993, og FC Biberach var hans første klubb.

Divock Origi

27Divock Origi

Divock Origi ble for alvor en kulthelt i Liverpool med sine bidrag fram til Champions League-seieren i 2019.

Sadio Mané

10Sadio Mané

Mannen med tidenes raskeste hat-trick i Premier League har en fotballbakgrunn fra Senegal, Frankrike og Østerrike.

Takumi Minamino

18Takumi Minamino

Takumi Minamino imponerte mot Liverpool i gruppespillet av Champions League, og ble så hentet for en utkjøpsklausul på 7,25 millioner pund.

Neco Williams

76Neco Williams

Neco Shay Williams er en høyreback som liker å være med fremover i angrep. Han debuterte for Liverpool U18 i 2016/17-sesongen, mens han ennå var skolegutt, og var fast inventar på høyrebacken den sesongen. I juli 2022 ble han solgt til Nottingham Forest.

Ben Davies

24Ben Davies

Ben Davies ble kjøpt fra Championship-klubben Preston North End da Liverpool hadde stopperkrise i januarvinduet 2020.

Jake Cain

64Jake Cain

Alex Oxlade-Chamberlain

15Alex Oxlade-Chamberlain

Alex Oxlade-Chamberlain kom til Liverpool like før transfervinduet stengte sommeren 2017.

Naby Keita

8Naby Keita

Naby Laye Keita er født og oppvokst i Koleya, et distrikt i Guineas hovedstad Conakry.

James Milner

7James Milner

James Philip Milner er en evighetsmaskin og spiller sjelden en dårlig kamp.

Roberto Firmino

9Roberto Firmino

Roberto Firmino Barbosa de Oliveira ble føldt den 2. oktober 1991 i Maceio, Brasil. Han er 181 cm på strømpelesten, og har spilt for Hoffenheim i Tyskland siden 2011.

Jack Bearne

81Jack Bearne

Jack Bearne ble hentet fra Notts County i april 2017. Jack kan spille på topp, som nummer 10 eller som ving.

Liam Hughes

54Liam Hughes

Det kom som en overraskelse da Liverpool FC meldte om overgangen til Liam Hughes 1. februar 2021, dagen overgangsvinduet stengte. Han er født 19. august 2001.

Leighton Clarkson

65Leighton Clarkson

Leighton Clarkson kom til Liverpools akademi i veldig ung alder. Han er en kreativ midtbanespiller, som kommer fra Clitheroe i Lancashire.

Arthur Melo

29Arthur Melo

Arthur Melo ble hentet på lån for 2022/23 på deadline day 1. september 2022.

Layton Stewart

81Layton Stewart

Layton Stewart er en spiss, som debuterte for U18-laget alt som U15-spiller.

Fabinho

3Fabinho

189 centimeter høye Fabio Henrique Tavares, kjent som Fabinho, startet karrieren som høyreback.

Max Woltman

82Max Woltman

Jordan Henderson

14Jordan Henderson

Jordan Henderson ledet Liverpool til både Champions League- og Premier League-seier som kaptein.

Paul Glatzel

63Paul Glatzel

Hvis en tar med U23, scoret Paul Glatzel 29 mål for aldersbestemte lag i Liverpool sesongen 2019/20. Et mindre enn angrepskollega Bobby Duncan.