Tidligere spillere

Adam Bogdan

Adam Bogdan ble født i Budapest den 27.september 1987, og rager hele 193 cm over bakken.

Adam Phillips

Adam Phillips er en allsidig spiller fra Liverpools ungdomsakademi.

Alberto Moreno

Den spanske venstrebacken Alberto Moreno ble Brendan Rodgers sitt åttende spillerkjøp sommeren 2014.

Alex Manninger

Alex Manninger kom til Liverpool på free transfer fra Augsburg 39 år gammel 22. juli 2016.

Andre Wisdom

Andre Wisdom er en sterk, robust forsvarsspiller, som kom til Liverpool fra Bradford City som 14-åring.

Bobby Duncan

Brad Smith

Australia-fødte Brad Smith flyttet til England som 14-åring.

Cameron Brannagan

Cameron Brannagan har vært tilknyttet Liverpools akademi siden han var ni år gammel. Han kan spille både sentralt på midtbanen og ute på en av vingene.

Christian Benteke

Christian Benteke Liolo ble født 3. desember 1990 i Kinshasa i Zaire. Den store angriperen er 190 cm høy, og imponerte Brendan Rodgers nok til å gjøre ham til sitt førstevalg når spissplassen skulle forsterkes sommeren 2015.

Connor Randall

Connor Randall er en lokal gutt fra bydelen Maghull som har vært på akademiet siden han var åtte år gammel. Han var kaptein på Liverpool U18 en periode, og er nå fast inventar på U21-laget.

Conor Masterson

Den irske ungdomslandslagsspilleren debuterte for Liverpool U18 i 2014/15-sesongen.

Daniel Cleary

En rolig og sindig ire som er en av de som har hatt størst fremgang på akademiet de siste par årene.

Daniel Sturridge

Daniel Sturridge vokste opp i Birmingham og begynte i Aston Villa som gutt, før han gikk til Coventry og så Manchester City som juniorspiller.

Danny Ings

Daniel William John Ings scoret 11 ligamål på 35 kamper i Premier League i 2014/15. Det var hans første sesong på toppnivå i England. Da Burnley rykket opp året før noterte hans seg for 21 nettkjenninger.

Danny Ward

Liverpool hentet den høyt ansette walisiske juniorlandslagskeeperen fra Wrexham i januar 2012.

Dominic Solanke

19 år gamle Dominic Solanke, ble Jürgen Klopps første spillerkjøp før 2017-2018-sesongen, da han kom fra Chelsea på free transfer.

Emre Can

Emre Can ble Brendan Rodgers sitt tredje spillerkjøp sommeren 2014. Tyskeren med tyrkiske aner har representert sitt land på ulike ungdomslandslag, og var kaptein for Tyskland U17 i VM i 2011.

George Johnston

George Johnston er en venstrebeint midtstopper.

Jack Dunn

Jack Dunn er en allsidig midtbanespiller som har gått gradene i Liverpool.

Joao Carlos Teixeira

Liverpool hentet den portugisiske U19-landslagsspilleren Joao Carlos Teixeira fra Sporting Lisboa i februar 2012. Playmakeren hadde imponert mot Liverpool i NextGen Series, og sikret seg dermed en overgang til Anfield-klubben.

Joe Allen

Joe Allen var bare ni år gammel da Swansea City oppdaget hans talent, og inviterte ham til å slutte seg til klubben. Der skulle han bli i 13 år, frem til Brendan Rodgers signerte ham for Liverpool den 10.august 2012.

Joe Maguire

Solid og pålitelig spiller som er bra taktisk. Joe Maguire etablerte seg på Liverpool U21 i 2014/15 sesongen.

Jon Flanagan

En lokal gutt som etter å ha imponert på U18-laget, tidlig fikk prøve seg på reservelaget. Han var med på å vinne både Lancashire Senior Cup og Liverpool Senior Cup sommeren 2010.

Jordan Williams

Jordan Williams kom til Liverpool fra Wrexham som U14-spiller, og ble etter hvert fast inventar på klubbens U21-lag.

Jordon Ibe

Jordon Ashley Femi Ibe ble tidenes yngste scorer for Wycombe i ligaspill da han i sin første kamp fra start scoret som 15-åring mot Sheffield Wednesday, 15.august 2011. Mot slutten av det samme året ble han hentet til Liverpools ungdomsakademi.

Kevin Stewart

Kevin Stewart ble hentet til Liverpools akademi i juli 2014, etter at han forlot Tottenham Hotspur, hvor han hadde vært ved Spurs sitt akademi siden 2010.

Kolo Toure

Det var en meget rutinert og meritert spiller som Brendan Rodgers sikret seg på Bosman i kjølvannet av at superveteranen Jamie Carragher ga seg i helrødt. En kan bare se på antall landskamper, kamper for toppklubbene Arsenal og Manchester City, og de titlene Kolo Toure har vunnet.

Lazar Markovic

Lazar Markovic spilte seg til en plass på «Årets lag» i Serbia allerede året han ble myndig og kom fra en sesong med nesten 50 kamper for Benficas førstelag.

Lloyd Jones

Lloyd Jones ble hentet til Liverpool fra Plymouth for £20 0000 foran 2011/12-sesongen, og spilte den sesongen på Liverpools U16-lag.

Lucas Leiva

Lucas Pezzini Leiva, eller bare Lucas som han selv ønsker å bli kalt, har tidligere vært kaptein for Brasil U21. En drivende midtbanespiller, var han fast på storlaget Gremio de siste par sesongene før han kom til Anfield.

Luis Alberto

Luis Alberto Romero Alconchel signerte en langtidskontrakt med Liverpool 22. juni 2013. Med ett år igjen av avtalen ble han solgt til Lazio i august 2016.

Mamadou Sakho

Mamadou Sakho er født og oppvokst i Paris. Han er en allsidig forsvarsspiller, som kan spille både midtstopper og venstreback. Han er hurtig, sterk i lufta og komfortabel med ballen i beina.

Mario Balotelli

Liverpool hentet Mario Balotelli for £16M fra AC Milan i august 2014. To år senere dro han gratis til Nice.

Martin Skrtel

Martin Skrtel gikk gradene i den slovakiske klubben FC Previdza og spilte også for FC Trencin før han forlot hjemlandet til fordel for Zenit St Petersburg i 2004.

Paulo Alves

Paulo Alves er en talentfull midtbanespiller fra Portugal, som sluttet seg til Liverpools akademi sommeren 2015.

Philippe Coutinho

Philippe Coutinho startet i ungdomsavdelingen til Vasco da Gama og ble kjøpt av Internazionale (Inter) i 2008. Han var 16 år gammel og prisen var 4 millioner euro (£3,4M). Coutinho ble værende hos Vasco da Gama på utlån til han var 18 år.

Rafael Camacho

Ragnar Klavan

Estlenderen Ragnar Klavan ble hentet som Jürgen Klopps femte signering som manager i juli 2016.

Ryan Fulton

Målvakten Ryan Fulton kommer opprinnelig fra Burnley, men har spilt for Liverpool siden U10-alder.

Ryan Kent

Ryan Kent kom til Liverpool som U7-spiller, og har gått gradene i klubben via U18 og U21.

Ryan McLaughlin

Ryan McLaughlin sluttet seg til Liverpools akademi på en treårskontrakt sommeren 2011.

Samed Yesil

Den 30.august 2012 skrev 18 år gamle Samed Yesil under for Liverpool. Spilleren skal ifølge rapportene ha kostet de røde £1M i innkjøp fra Bayer Leverkusen.

Sergi Canos

Sergi Canos Tenes kom til Liverpool fra Barcelona sommeren 2013.

Simon Mignolet

Simon Mignolet sluttet seg til sitt lokale lag Sint-Truiden i belgisk 2.divisjon i 2004. I 2006 ble han klubbens førstekeeper i alder av bare 18 år.

Steven Caulker

Steven Roy Caulker ble født i Feltham i London 29. desember 1991, og kom til Tottenham-akademiet som 15-åring. Den nå 191 cm høye midtstopperen signerte sin første profesjonelle kontrakt da han ble 18.

Tiago Ilori

Den portugisiske forsvarsspilleren Tiago Ilori kom til Liverpool fra Sporting Lisboa like før transferdeadline den 2.september 2013. Midtstopperen ble født i London den 26.februar 1993.

Allan Rodrigues de Souza

Liverpool bekreftet kjøpet av den brasilianske tenåringen Allan Rodrigues de Souza fra Internatcional den 2. september 2015.