63.Paul Glatzel

Angrep

Hvis en tar med U23, scoret Paul Glatzel 29 mål for aldersbestemte lag i Liverpool sesongen 2019/20. Et mindre enn angrepskollega Bobby Duncan.

Glatzel har vært på akademiet siden han spilt for U9. Han kan spille både som «nier» eller «tier».  Paul er født i Liverpool, men begge foreldrene hans er tyske. Han har representert England på U15 og U16-nivå, mens han representerte Tyskland på U18-nivå.

Et bokstavelig talt produktivt 2018/19 toppet seg da han med fynd og klem satte inn det avgjørende straffesparket i juniorfinalen mot Manchester City. Som kaptein kunne han løfte trofeet for fjerde gang i klubbens historie. Med åtte spillemål på seks kamper var Paul Glatzel toppscorer i turneringen.

Glatzel er også venstrebent, men er god med begge føtter. Han har et stort arsenal som spiss, da han i tillegg til å kunne skyte godt med begge bein også scorer mål på headinger og har bra teknikk og dribleferdigheter.

Ble utlånt til Merseyside-laget Tranmere Rovers i 2021/22-sesongen, og gjorde det svært bra når han holdt seg skadefri. Ble sendt på nytt utlån til Tranmere for 2022/23-sesongen.

Den tysk-engelske spissen slet igjen med skader, og denne gangen i større grad enn i 2021/22. Det ble bare en kamp på utlån til Tranmere, før en ny langtidsskade holdt ham ute resten av sesongen.

22-åringen skrev under på en ny kontrakt sommeren 2023, og kan være på vei på et nytt utlån.