63.Paul Glatzel

Angrep

Hvis en tar med U23, scoret Paul Glatzel 29 mål for aldersbestemte lag i Liverpool sesongen 2019/20. Et mindre enn angrepskollega Bobby Duncan.

Glatzel har vært på akademiet siden han spilt for U9. Han kan spille både som «nier» eller «tier», men er nok som oftest sentralt fremme med energiske Duncan rundt seg. Paul er født i Liverpool, men begge foreldrene hans er tyske. Han har representert Tyskland på U15 og U16 nivå.

Et bokstavelig talt produktivt 2018/19 toppet seg da han med fynd og klem satte inn det avgjørende straffesparket i juniorfinalen mot Manchester City. Som kaptein kunne han løfte trofeet for fjerde gang i klubbens historie. Med åtte spillemål på seks kamper var Paul Glatzel toppscorer i turneringen.

Glatzel er også venstrebent, men er god med begge føtter. Der hvor kollega Duncan er impulsiv og temperamentsfull kan Paul Glatzel være kjøligere og mer beregnende. Han har et stort arsenal som spiss, da han i tillegg til å kunne skyte godt med begge bein også scorer mål på headinger og har bra teknikk og dribleferdigheter.

Det var ventet at han ville fortsette å danne et produktivt angrepspar med Bobby Duncan også denne sesongen, men en kneskade pådratt i den første pre-season kampen mot Tranmere kan gjøre at Duncan dessverre står overfor et langt opphold.