Utlånte spillere

Harvey Davies

95Harvey Davies

Scouseren Harvey Davies har vært i Liverpool siden U9-nivå, og signerte sin første proffkontrakt med klubben i 2021.

Sepp van den Berg

72Sepp van den Berg

Van den Berg ble hentet til Liverpool i 2019, og har siden den gang vært på en rekke utlån. 2023/24-sesongen skal han prøve seg i Mainz 05 i Bundesliga.

Dominic Corness

79Dominic Corness

Corness har vært i Liverpool siden U5-nivå. Scouseren med den følsomme venstrefoten har gått gradene siden den gang, og har flere ganger trent med førstelaget.

Adam Lewis

Adam Lewis

Adam Lewis er en anvendelig spiller som både kan spille venstreback, sentralt i forsvaret og på venstresiden på midtbanen.

Jakub Ojrzynski

75Jakub Ojrzynski

Jakub Ojrzynski er født 19. februar 2003. Den polske målvakten kom til klubben fra Legia Warszawa sommeren 2019. Han kostet da 200.000 pund, ifølge Liverpool Echo.

Tyler Morton

80Tyler Morton

Marcelo Pitaluga

45Marcelo Pitaluga

Luke Chambers

88Luke Chambers

Luke Chambers ble hentet av Liverpool på U6-nivå, og signerte sin første proffkontrakt med klubben i 2021.

Fabio Carvalho

28Fabio Carvalho

Fabio Carvalho er av østtimoresisk opphav. Han ble født i Lisboa og startet sin karriere i Benfica, der han spilte fra han var åtte til han ble elleve år. Da flyttet familien til England. Der spilte han først for Balham FC.

Vítězslav Jaroš

56Vítězslav Jaroš

En lovende keeper som Liverpool signerte fra Slavia Praha i august 2017. Han startet Liverpool-karrieren på Steven Gerrards U18-lag.

James Balagizi

85James Balagizi

Siden han ble snappet opp fra Manchester City som unggutt har Balagizi tatt store steg i Liverpool. Han har blitt sammenlignet med Gerrard, grunnet sin kraftfulle stil på midtbanen.

Calvin Ramsay

22Calvin Ramsay

Calvin Ramsay kom til Liverpool fra Aberdeen sommeren 2022, og signerte da en langtidskontrakt. Sommeren 2023 ble han lånt ut til Preston for hele sesongen.

Owen Beck

63Owen Beck

Venstrebacken kom til Liverpool fra Stoke City som U13-spiller, og har gått gradene i akademiet siden det. 2023/24-sesongen skal han tilbringe på lån til Dundee FC.

Nathaniel Phillips

47Nathaniel Phillips

Nathaniel Phillips er sønn av Jimmy Phillips, som noen vil huske som spiller for Bolton.

James Norris

77James Norris

James Norris er en venstreback som har vært tilknyttet Liverpools akademi siden U9-nivå, og har ungdomslandskamper for England.

Billy Koumetio

89Billy Koumetio

Billy Koumetio kom til Liverpools akademi fra den franske klubben Orleans FC i 2018.