48.Calum Scanlon

Forsvar

DatoTypeKampHB
26.10.23 ELLiverpool - Toulouse FC5167'

Calum Scanlon ble hentet fra Birmingham-akademiet i januar 2021 for rundt 500 000 pund. 

Den unge venstrebacken fra Birmingham brukte litt tid til å tilpasse seg den nye hverdagen, men fant seg etter hvert til rette. 2022/23-sesongen var han U18-lagets faste venstreback, og han ble belønnet for sitt gode spill med en plass i troppen til Liverpools treningsleir i Tyskland før 2023/23-sesongen. 

Fikk sin første minutter for førstelaget i en treningskamp mot Karlsruher, og vil nå sikte seg inn på å få minutter i en tellende kamp. 


Skadehistorikk

7. mars

19-åringen, som har spilt et par kamper for Liverpools førstelag denne sesongen, pådro seg en liten skade i forkant av bortekampen mot Sparta Praha 7. mars. Det ble aldri meldt om alvorlighetsgrad, men han kom aldri tilbake på banen.