Skadeoversikt 2018/2019

ADAM BOGDAN

19. januar: Fikk en hjernerystelse under spill for Hibernian mot Elgin City i midten av januar. Ungareren har slitt med å bli kvitt plagene i etterkant. Han fikk i slutten av mars grønt lys av en ekspert til å gjenoppta lett trening. Var tilbake på innbytterbenken mot Kilmarnock den 3. april.

ADAM LALLANA

5. juli: Slet med sykdom inn mot den første treningskampen i sommer, mot Chester. Var tilbake i spill i den andre treningskampen, mot Tranmere Rovers fem dager senere.

3. august: Hadde problemer med en muskel i baksiden av den ene leggen. Var tilbake i treningskampen mot Torino den 7. august.

5. september: Fikk en lyskestrekk under trening med England. Var tilbake i full trening den 5. oktober, og spilte fra start mot Huddersfield den 20. oktober.

23. november: Jürgen Klopp rapporterte på sin pressekonferanse at midtbanespilleren slet med en liten muskelskade og ikke var aktuell for spill mot Watford. Var tilbake på innbytterbenken mot Burnley den 5. desember.

7. januar: Skulle i utgangspunktet starte mot Wolverhampton i FA cupen, men pådro seg en skade på trening. Var tilbake i full trening den 17. januar.

5. april: Mistet kampen mot gamleklubben Southampton på grunn av en mindre muskelskade, og måtte også stå over den første kampen mot Porto og 2-0 seieren over Chelsea. Var tilbake i trening den 16. april.

ALBERTO MORENO

26. desember: Var ikke aktuell til kampen mot Newcastle Boxing Day på grunn av problemer med ryggen. Var tilbake på innbytterbenken mot Manchester City den 3. januar.

6. mars: Trente ikke onsdag 6. mars, uvisst av hvilken årsak. Var ikke aktuell for troppen til Burnley-kampen, og heller ikke på benken mot Bayern. Men var tilbake på benken mot Fulham 17. mars.

ALEX OXLADE-CHAMBERLAIN

24. april 2018: Måtte ut med en båndskade i høyre kne etter 18 minutter av den første semifinalen i Champions League mot Roma. Midtbanespilleren var gjennom en vellykket operasjon. Gjorde comeback for U23-laget fredag 8. mars 2019 mot Derby, hvor han ble byttet ut etter 40 minutter etter å ha fått kjenning med en hamstringstrekk. Ox var tilbake i spill igjen i en treningskamp bak lukkede dører 9. april, hvor han gjennomførte en time uten rapporter om nye problemer. Den 16. april sto han over treningen. I fredagskampen mot Huddersfield 26. april fikk han endelig comebacket da han ble byttet inn etter 73 minutter.

ALLAN RODRIGUES DE SOUZA

5. april: Måtte operere skulderen etter å ha hatt skulderproblemer gjennom hele låneoppholdet hos Apollon Limassol. Den 9. juli ble det rapportert at brasilianeren var friskmeldt.

ANDY ROBERTSON

2. desember: Fikk en lårhøne i 1-0 seieren over Everton i det 232. Merseyside-derbyet. Trente foran møtet med Burnley tre dager senere, og var tilbake på banen påfølgende helg i kampen mot Bournemouth.

18. mars: Måtte fjerne en byll i munnen ved et hasteinngrep. Var tilbake i spill for Skottland i EM-kvalifiseringskampen mot San Marino søndag 24. mars.

7. mai: Ble byttet ut i pausen mot Barcelona på Anfield med en leggskade etter å ha blitt truffet av hælen til Suárez. Var tilbake fra start igjen mot Wolves 12. mai.

BEN WOODBURN

15. desember: Fikk en ankelskade på trening med Sheffield United, og returnerte til Liverpool for behandling. Var tilbake i trening den 26. januar, og startet sin første kamp for Liverpool U23 en måned senere.

CAOIMHIN KELLEHER:

11. september: Kolliderte med Divock Origi på trening og fikk et dypt kutt i baksiden av leggen. Var tilbake i spill med Liverpool U23 21.oktober.

CONNOR RANDALL

4. september: Brakk kinnbeinet under spill for utlånsklubben Rochdale i en kamp mot Bury i Checkatrade Trophy. Var tilbake i spill for Liverpool i bortekampen mot Tottenham den 7. januar.

CURTIS JONES

24. november: En hamstringskade gjorde ham uaktuell for U23 mot Everton. Var tilbake på trening den 6. desember, og spilte UEFA Youth League-kampen mot Napoli den 11. desember.

20. januar: Pådro seg en lyskeskade under spill for Liverpool U23 mot West Bromwich, og ble byttet ut i pausen. Var tilbake på innbytterbenken da førstelaget spilte mot West Ham den 4. februar.

DANIEL STURRIDGE

12. januar: Var ikke med i troppen mot Brighton på bortebane grunnet sykdom. «Ute med virus», var opplysningen fra de lokale reporterne. Var tilbake mot Leicester 30. januar.

DANNY INGS

10. juli: Slet først med gnagsår, og fikk deretter en ankelskade. Var tilbake i full trening den 3. august, og spilte i treningskampen mot Torino fire dager senere.

5. januar: Kunne ikke spille i FA-cupens tredje runde for Southampton mot Derby på grunn av en hamstringskade. Han hadde også et problem med en ankel. Ble friskmeldt av Southampton-manageren den 17. januar.

2.februar: Måtte kaste inn håndkledet i Southamptons kamp mot Burnley grunnet hamstringproblemer. Var tilbake i trening i midten av mars, og spilte fra start i Southamptons bortekamp mot Brighton den 30. mars.

DEJAN LOVREN

9. juli: Sto over Kroatias trening foran VM-semifinalen mot England på grunn av en uspesifisert skade, men var tilbake i Kroatias startoppstilling da semifinalen gikk av stabelen to dager senere.

6. august: Fikk problemer med magemusklene under VM, og var ikke istand til å trene med Liverpool da han returnerte til Melwood etter sommerferien. Var først tilbake i full trening den 19. september.

3. november: Mistet kampen mot Arsenal med en liten muskelskade. Mistet så kampen mot Røde Stjerne 6. november etter å ha vært uvel. Var tilbake på innbytterbenken mot Fulham den 11. november.

2. desember: Var ikke i troppen mot Everton, Burnley og Bournemouth etter at han hadde skallet sammen med en lagkamerat på trening, og fått en hjernerystelse. Var tilbake som innbytter mot Napoli 11. desember.

7. januar: Måtte av banen etter fem minutter med hamstringskade i tapet mot Wolverhampton i FA-cupen. Var tilbake i trening den 26. januar, og i kamptroppen mot Leicester 30. januar.

1. februar: Slo opp igjen hamstringskaden. Var tilbake i normal trening 7. mars, og satt på innbytterbenken mot Burnley den 10. mars. Gjorde sitt comeback i kamp da han spilte 90 minutter for Kroatia i en EM-kvalifiseringskamp mot Ungarn søndag 24. mars.

16. april: Kunne ikke trene på grunn av sykdom, og var derfor ikke med i troppen som reiste til Portugal for å spille den andre kvartfinalen mot Porto. Ble den 19. april rapportert å være frisk igjen. Var ikke med mot Cardiff, men spilte fra start i påfølgende kamp mot Huddersfield.

DIVOCK ORIGI

15. september: Fikk en ankelskade da han spilte kamp for U23-laget mot Swansea. Var i troppen som reiste til Italia den 2. oktober i forbindelse med Champions League-kampen mot Napoli.

28.november: Ble syk før bortekampen mot PSG. Var tilbake på innbytterbenken i lokaloppgjøret mot Everton den 2. desember, og kom innpå og ble matchvinner seks minutter på overtid.

DOMINIC SOLANKE

15. september: Fikk en hjernerystelse da han spilte kamp for U23-laget mot Swansea. Var tilbake i trening igjen den 21. september.

28.november: Hamstringskade som gjorde ham uaktuell til troppen mot PSG. Var fortsatt ikke tilbake i spill da han ble solgt til Bournemouth den 4. januar.

FABINHO

7. august: Fikk en liten muskelskade under treningskampen mot Torino, og slet også litt med sykdom i forkant av ligaåpningen. Satt likevel på benken mot West Ham den 12. august.

19. januar: Måtte av banen mot Crystal Palace med noe som så ut som et hamstringproblem. Var tilbake i trening den 24. januar.

26. januar: Ble rapportert å være syk. Var tilbake i kampen mot Leicester 30. januar.

12. februar: Sto over den første økta på treningsleiren i Marbella grunnet «en liten kjenning» i en muskel. Det gikk ikke mange dagene før brasilianeren var tilbake i normal trening, og han spilte midtstopper mot Bayern München sju dager senere.

21. april: Måtte byttes ut like etter at han ble byttet inn mot Cardiff grunnet en hodeskade. Spilte ikke mot Huddersfield i påfølgende runde, men var tilbake i startoppstillingen mot Barcelona 1. mai.

GEORGINIO WIJNALDUM

12. juli: Var først ikke istand til å trene på grunn av en muskelskade. Fikk deretter en virussykdom. Trente normalt igjen 21. juli i USA.

27.juli: Spilte ikke treningskampen mot Manchester United på grunn av en mindre muskelskade. Var tilbake i treningskampen mot Napoli den 4. august.

26. september: Klopp sa før ligacupkampen mot Chelsea at midtbanespilleren hadde et problem, og ikke ville vært i stand til å spille kampen. Det kom ingen rapporter om hvilken type skade det dreide seg om, men nederlenderen var tilbake til ligakampen mot samme motstander på Stamford Bridge tre dager senere.

12. januar: Klaget over et sårt kne etter kampen mot Brighton. Stod over kampen mot Crystal Palace, men var tilbake til kampen mot Leicester 30. januar.

4. februar: Ikke i troppen mot West Ham på grunn av et sårt kne. Var tilbake på banen mot Bournemouth 9. februar.

HARRY WILSON

14. august: Fikk en muskelskade i Derbys ligacupkamp mot Oldham. Var tilbake i spill da han kom inn fra benken mot Blackburn Rovers den 18. september.

1. januar: Måtte gå av banen med en hofteskade etter 49 minutter av Derbys kamp mot Middlesbrough. Var tilbake i startoppstillingen til The Rams i omkampen i FA-cupen mot Southampton den 16.januar.

JAMES MILNER

4. august: Kolliderte med Mario Rui åtte minutter ut i annen omgang av treningskampen mot Napoli, og måtte blødende forlate banen. Måtte sy 15 sting i hodet. Trente som normalt med laget igjen onsdag 8. august iført en bandasje rundt hodet, og var i startoppstillingen i ligaåpningen mot West Ham den 12. august.

7. oktober: Måtte ut med en hamstringskade etter en snau halvtime i toppoppgjøret mot Manchester City. Var tilbake i trening den 18. oktober, og spilte fra start mot Huddersfield den 20. oktober, men ble byttet ut etter at han "fikk kjenning av noe", ifølge Jürgen Klopp. Var tilbake på innbytterbenken i hjemmekampen mot Røde Stjerne den 24. oktober.

16. desember: Var ikke i troppen mot Manchester United for å være føre var med en liten muskelskade i hamstringen. Var tilbake i trening tirsdag 18. desember, og i startoppstillingen mot Wolves tre dager senere.

26. desember: Var ikke aktuell til kampene mot Newcastle og Arsenal i romjula på grunn av en hamstringskade. Visekapteinen var tilbake i trening den 1. januar, og ble inkludert i startoppstillingen mot Manchester City to dager senere.

6. mars: Ble rapportert å slite med et lite hamstringproblem før Merseyside-derbyet på Goodison, hvor han kom inn fra benken, og trente ikke onsdag 6. mars.

JOE GOMEZ

28. april: Fikk en vridning i ankelen tidlig i oppgjøret mot Stoke, men fullførte hele kampen. Måtte gjennom en ankeloperasjon i begynnelsen av mai, og dermed var sesongen over for høyrebackens del. Var tilbake i spill i treningskampen mot Chester 7. juli.

7. august: Ble ikke risikert i treningskampen mot Torino, på grunn av et mindre skadeproblem. Var tilbake i startoppstillingen i ligaåpningen mot West Ham 12. august.

23. november: Fikk et spark på ankelen på trening i forkant av kampen mot Watford, og var ikke i troppen til den matchen. Var tilbake i startoppstillingen i bortekampen mot Paris Saint-Germain fire dager senere.

5. desember: Ble sendt i reklameskiltene av Burnley-kaptein Ben Mee da 18 minutter var spilt på Turf Moor, og fikk et brudd langt nede på venstre legg da han ble taklet. Beinbruddet grodde ikke som Liverpool håpet, og han måtte gjennom en ny operasjon i London den 4. februar. Var tilbake i full trening 26. mars. Noe overraskende satt han på benken i første kamp mot Porto 9. april, og i den andre kvartfinalen mot portugiserne kom han inn fra benken i det 66. minutt.

JOËL MATIP

31. mars: Fikk en lårskade i kampen mot Crystal Palace på Selhurst Park, og måtte opereres. Var tilbake til treningskampen mot Bury 14. juli.

22. juli: Pådro seg en muskelskade i låret/hoften da han skulle slå en pasning tidlig i treningskampen mot Borussia Dortmund. Var tilbake på innbytterbenken i kampen mot Crystal Palace på Selhurst Park den 20. august.

11. desember: Skadet den ene skulderen i Champions League-kampen mot Napoli. Det ble så påvist kragebeinsbrudd, som måtte opereres. Tilbake i kamptroppen og på benken mot Brighton 12. januar.

JORDAN HENDERSON

7. juli: Kjente på en stram hamstring, og ble byttet ut mot slutten av Englands VM-kvartfinale mot Sverige. Var tilbake i full trening to dager senere.

11. juli: Slet med kramper i Englands semifinale i VM mot Kroatia, og ble byttet ut sju minutter ut i første ekstraomgang. Satt på innbytterbenken under bronsefinalen tre dager senere.

20 oktober: Ble igjen byttet ut etter å ha spilt første omgang mot Huddersfield, da han fikk kjenning med en hamstringskade. Mistet kampene mot Røde Stjerne, Cardiff og Arsenal, men ble meldt skadefri til kampen mot Fulham den 11. november.

15. november: Fikk hamstringproblemer under spill for England i privatlandskampen mot USA. Trente som normalt uken før Watford-kampen, noe Jürgen Klopp bekreftet 23. november.

7. januar: Var egentlig i planene til Wolverhampton-kampen, men pådro seg en smell og var ikke med i troppen. Startet påfølgende kamp, mot Brighton.

4. februar: Ikke i troppen mot West Ham på grunn av en liten muskelskade. Var tilbake på innbytterbenken mot Bournemouth fem dager senere.

13. mars: Måtte av banen etter 12 minutter borte mot Bayern München med et problem med ankelen. Var tilbake på banen og spilte 90 minutter da England slo Tsjekkia i en EM-kvalifiseringskamp på Wembley fredag 22. mars.

14. april: Haltet av banen et kvarter for slutt mot Chelsea etter å ha fått en smell i ankelen. Var tilbake i trening allerede to dager senere, og kom inn fra benken i den andre kvartfinalen mot Porto den 17. april.

KI-JANA HOEVER

21. januar: Jürgen Klopp rapporterte etter kampen mot Crystal Palace at den unge nederlenderen hadde fått et lite problem med lysken på trening. Var tilbake i trening den 26. januar.

LORIS KARIUS

27. juli: Problemer med et leddbånd i kneet, som var betent og sørget for at han mistet treningskampen mot Manchester United. Var tilbake i trening den 2. august.

MARKO GRUJIC

3. august: Hadde problemer med en hamstringmuskel i baksiden av det ene låret. Var tilbake i treningskampen mot Torino den 7. august.

22. september: Hinket av banen med avrevne leddbånd i høyre ankel etter å ha blitt utsatt for en forferdelig takling i Bundesliga-kampen mot Borussia Mönchengladbach. Var tilbake i trening i begynnelsen av november, og spilte en time i en treningskamp mot Aue fra 2. Bundesliga torsdag 15. november. Han var tilbake i startoppstillingen til førstelaget mot Hannover 96 den 1. desember.

11. desember: Fikk en leddbåndskade i den ene ankelen på trening. Var tilbake i spill med Hertha Berlin 20. januar.

9. april: Fikk en ankelskade under trening med Hertha Berlin den 9. april. Var tilbake i spill en uke senere.

MOHAMED SALAH

12. oktober: Fikk en lyskeskade like før slutt i Egypts kvalifiseringskamp til Afrikamesterskapet mot Swaziland. Var tilbake i trening igjen den 18. oktober og spilte hele kampen mot Huddersfield 20. oktober.

4. mai: Ble båret av St. James' Park etter å ha blitt truffet i hodet av hofta til Newcastle-keeperen og falt hardt i bakken med bakhodet først. TV-bildene tydet på at han ble slått bevisstløs i noen sekunder, men han var oppegående nok til å se kampen ferdig i garderoben og spaserte senere tilbake til spillerbussen av egen maskin. Det ble i etterkant påvist hjernerystelse, og at måtte stå over returkampen mot Barcelona. Mo var tilbake i spill mot Wolves i siste ligakamp 12. mai.

NABY KEITA

26. juli: Fikk en stiv nakke på flyet før treningskampen mot Man City som han måtte stå over. Var tilbake i trening den 1. august.

3. oktober: Måtte byttes ut med en ryggskade før det var spilt 20 minutter av kampen mot Napoli på Stadio San Paolo. Var tilbake på treningsfeltet to dager senere, og kom inn som innbytter i kampen mot Manchester City den 7. oktober.

16. oktober: Måtte forlate banen i 1. omgang av landskampen mellom Guinea og Rwanda, med en strekkskade i baksiden av låret (hamstring). Mistet fem kamper, men satt på benken mot Røde Stjerne og ble meldt helt skadefri til kampen mot Fulham 11. november.

21. desember: Fikk et kutt i foten og slag i ribbeina mot Wolves og måtte forlate banen. Trente igjen på julaften, og var tilbake på benken mot Newcastle på Boxing Day.

12. mars: Måtte stå over trening, og var ikke aktuell til kampene mot Bayern München og Fulham på grunn av et ankelproblem. Var tilbake på innbytterbenken mot Tottenham den 31. mars, etter å ha trent hele uken i forkant.

1. mai: Måtte forlate banen med et lyskeproblem, etter å ha blitt taklet av Barcelonas Ivan Rakitic på Camp Nou. Midtbanespilleren fikk en alvorlig adductor-skade, der muskelen ble avrevet. Var tilbake som innbytter da Guinea spilte mot Madagaskar i Afrikamesterskapet i Egypt den 22. juni, og spilte den siste halvtimen av den kampen.

26. juni: Fikk skader i både legg og lår under spill for Guinea mot Nigeria i Afrika-mesterskapet. Satt på benken gjennom hele kampen da Guinea slo Burundi 2-0 i den siste gruppespillkampen den 30. juni, og ble etterpå fløyet til Merseyside for å bli undersøkt av Liverpools klubblege.

NATHANIEL CLYNE

25. november: Var ute noen uker med noe Klopp kalte en «intensitetsreaksjon», uten å gå nærmere inn på nøyaktig hva som plaget backen. Var tilbake i trening uken før hjemmekampen mot Manchester United, og startet den 16. desember sin første ligakamp for sesongen mot gjestene fra Manchester.

NATHANIEL PHILLIPS

25. november: Hinket av banen med en ankelskade i miniderbyet mot Everton. Måtte operere ankelen. Var tilbake for Liverpool U23 mot Derby fredag 8. mars, og spilte første omgang i den kampen.

OVIE EJARIA

14. september: Fikk en hofteskade da han trente med utlånsklubben Rangers foran kampen mot Dundee. Var tilbake med et innhopp fra benken da Rangers spilte mot St Johnstone 23. september.

PEDRO CHIRIVELLA

21. juli: Slet med en sår rygg og sto over den første fellesøkta i USA for å trene alternativt. Var tilbake på innbytterbenken mot Manchester City 26. juli.

RAGNAR KLAVAN

4. august: Måtte stå over treningskampene mot Napoli og Torino grunnet problemer med en hamstringmuskel. Mens han fortsatt var skadet, og ikke hadde begynt å trene igjen ble han den 17. august solgt til Serie A-klubben Cagliari for 2 millioner pund.

ROBERTO FIRMINO

15. september: Fikk en finger i øyet under kampen mot Tottenham 15. september. Var usikker før møte med PSG i Champions League, men startet kampen på benken og kom inn 20 minutter før slutt - og scoret.

24. februar: Tråkket over på høyre ankel mot Manchester United og ble tatt av før pause. Forlot Old Trafford på krykker. Var tilbake som innbytter mot Everton 3. mars etter å ha stått over mot Watford.

26. april: En liten kjenning i lysken gjorde at Firmino sto over mot Huddersfield. Var tilbake med et innhopp fra benken mot Barcelona på Camp Nou den 1. mai.

4. mai: Kunne ikke spille mot Newcastle grunnet problemer med den samme skaden, og etter kampen bekreftet Klopp at han ikke heller ikke kom til å rekke returen mot Barça. Var tilbake i aksjon fra start i Champions League-finalen 1. juni.

RHIAN BREWSTER

12. januar 2018: Fikk en stygg leddbåndskade i ankelen, og måtte opereres både i ankel og kne. Var ute i godt over ett år, før han spilte 45 minutter for Liverpool U23 i en treningskamp mot Northwestern University den 29. mars 2019, og scoret to mål i 4-0 seieren. Spilte en times tid i en treningskamp bak lukkede dører mot Bury 9. april. Scoret for U23 i 6-0 seieren over Leicester den 14. april, hvor han spilte 75 minutter.

RYAN KENT

3. november: Fikk en hamstringskade under spill for Rangers mot St Mirren. Var tilbake i spill i 1-0 seieren over Celtic den 29. desember.

SADIO MANÉ

15. oktober: Brakk tommelen på venstre hånd under trening med Senegal, og måtte gjennom en operasjon. Var ikke i troppen mot Huddersfield, men var tilbake i spill mot Røde Stjerne den 24. oktober.

2. desember: Fikk et kutt i den ene foten tjue minutter før slutt mot Everton, men fullførte lokaloppgjøret. Mistet påfølgende kamp, borte mot Burnley, men var tilbake som innbytter i bortekampen mot Bournemouth den 8. desember.

SIMON MIGNOLET

5. september: Forlot den belgiske landslagstroppen med en forstuet finger. Var tilbake i trening med Liverpool den 13. september, og dagen etter sa Klopp at han var frisk igjen.

TRENT ALEXANDER-ARNOLD

26. september: Klopp sa før ligacupkampen mot Chelsea at høyrebacken hadde et problem, og ikke ville vært i stand til å spille kampen. Problemet var sykdom, og Trent var tilbake i ligakampen mot Chelsea på Stamford Bridge tre dager senere.

11. desember: Måtte ut med en fotskade i sluttminuttene av Champions League-kampen mot Napoli. Trente igjen på julaften, og var tilbake i startoppstillingen mot Newcastle på Boxing Day.

12. januar: Fikk en leddbåndskade i det ene kneet i kampen mot Brighton. Var tilbake på banen mot Bournemouth 9. februar.

10. mars: Ble byttet ut mot slutten av Liverpools 4-2 seier over Burnley på grunn av at han kjente at det strammet til i en leggmuskel.

20. mars: Sendt hjem fra Englands landslagssamling. Ifølge Paul Joyce i The Times hadde han spilt med en ryggskade siden 10. mars. Høyrebacken var tilbake i full trening den 28. mars, og ble inkludert i startoppstillingen mot Tottenham den 31. mars.

VIRGIL VAN DIJK

22. september: Måtte forlate banen etter 54 minutter av 3-0 seieren over Southampton, etter å ha fått en smell i ribbeina. Da hadde han allerede ømme ribbein etter en smell han fikk i kampen mot Paris Saint-Germain. Tok smertestillende injeksjoner og klarte dermed å spille hele kampen mot Chelsea på Stamford Bridge en uke senere. Det har ifølge Nederlands landslagssjef Ronald Koeman vært snakk om to brukne ribbein.

26. januar: Ble rapportert å være syk. Spilte kampen mot Leicester 30. januar.

31. mars: Fikk en skade da han forsøkte å blokkere et skudd fra Sissoko fem minutter før slutt mot Tottenham. Var tilbake i full trening den 3. april, og spilte fra start mot Southampton påfølgende fredag.

XHERDAN SHAQIRI

9. februar: Var ikke med i kamptroppen mot Bournemouth, med noe klubben omtalte som en liten muskelskade. Satt på innbytterbenken mot Bayern München ti dager senere.

18. mars: Måtte trekke seg fra Sveits sine landskamper mot Georgia og Danmark fordi han hadde fått en betennelse i lysken. Sveitseren var tilbake i full trening den 28. mars, og var å finne på innbytterbenken mot Tottenham den 31. mars.

9. juni: Haltet av Sveits' semifinale i Nations League med en leggskade. Klopp bekreftet under pre-season en måned senere at det dreier seg om en rift i leggen. Var først tilbake i full trening 29. juli.

Se skadehistorikken for 2017-2018 her.

Suspensjonshistorikk 2018-2019:

ANDY ROBERTSON

9. april: Skotten ble tildelt gult kort i de to siste kampene i gruppespillet, mot PSG og Napoli, og fikk også det gule kortet i bortekampen mot Bayern München. Måtte stå over den første kvartfinalen i Champions League mot Porto på Anfield.

VIRGIL VAN DIJK

19. februar: Måtte stå over den første 1/8-finalen i Champions League mot Bayern München etter å ha pådratt seg tre gule kort i gruppespillet.

JAMES MILNER

19. januar: Måtte stå over ligakampen mot Leicester 30. januar etter å ha pådratt seg to gule kort og blitt utvist mot Crystal Palace.

JORDAN HENDERSON

24. november: Kapteinen fikk to gule kort mot Watford, og måtte dermed stå over lokalderbyet mot Everton 2. desember.